Menu

Uitzendbureau in Arnhem

Op zoek naar een baan in regio Arnhem? Maak het vinden van jouw (nieuwe) uitdaging een uitdaging voor ons! Kom in contact met Actief Techniek Arnhem en wij gaan op zoek naar leuke vacatures voor jou.  

Bekijk vacatures in Arnhem 

 

Schrijf je online in >

Actief Werkt! Techniek Arnhem

Kronenburgsingel 21
6831 GD Arnhem

026-2031680
arnhem@actieftechniek.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:00
Dinsdag 08:30 - 17:00
Woensdag 08:30 - 17:00
Donderdag  08:30 - 17:00
Vrijdag 08:30 - 17:00 

Bekijk onze top vacatures in Arnhem

Projecten lasser op ZZP basis

Wij zijn altijd op zoek naar lassers. De projecten zijn zeer divers van aard. Van prefab leidingsystemen op de werkplaats van onze klant tot aan een booreiland in de Noordzee.  

Elke projectlocatie vraagt om zijn eigen specialist, we zijn daarom doorlopend op zoek naar gecertificeerde lassers voor projecten in de volgende markten:

-    Petrochemie, on en offshore.

-    Ondergrondse leidingbouwprojecten. (gastransport Gasunie, stadsverwarming)

-    Ketel en boilerindustrie.

-    Machine en apparatenbouw.

-    Constructiebouw.

-    Industrie en chemie locaties.

-    ScheepsbouwBekijk vacature
Orderpicker

Ben jij een echte aanpakker en steek je graag de handen uit de mouwen? En wil je een steentje bijdragen aan het blij maken van werkgevers en hun medewerkers tijdens Kerst? Kom dan dit najaar werken als orderpicker in Duiven. 

Als magazijnmedewerker werk je zelfstandig en er zijn altijd mensen om je heen. Er wordt hard gewerkt en de sfeer is gezellig. Hoewel je tijdelijk in dienst bent, maak je echt deel uit van deze opdracht.

Voor de functie als orderpicker ga je met een scanapparaat op pad in de loods. Je zoekt en scant de bestelde producten, vervolgens zorg je dat ze klaar zijn voor de verzending. Je hebt met deze functie geen ervaring nodig, heb je die wel dan is het mooi meegenomen. Je kan zowel parttime als fulltime aan de slag! 

Deze functie is voor maandag t/m vrijdag en voor bepaalde tijd. Je werkt gemiddeld 40 uur per week en als parttime 24 uur per week.

We zoeken meerdere medewerkers, dus als je samen met familie/vrienden/kennissen wilt werken, reageer dan samen!

 

Bekijk vacature
Service monteur

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een servicemonteur of een monteur met een technische achtergrond uit de omgeving Gelderland. Als servicemonteur rijd je naar adressen die de dag ervoor op je planning zijn gezet. Op locatie voer je de geplande reparatie uit en doe je de eindcontrole. Vervolgens vul je de werk bon in en ga je naar het volgende adres. Als je alle adressen in de lijst hebt afgevinkt, is de werkdag klaar.

Bekijk vacature

Vacatures Arnhem

Bij Actief Techniek investeren we graag in jou. Daarom vind je bij ons niet alleen vacatures in Arnhem; je kunt ook een training of opleiding volgen. We zijn gespecialiseerd in de technische branche met opleidingen en banen in de bouw, installatietechniek, metaal, infra, marine & offshore, groenvoorziening en schilders. De bedrijven waarmee we samenwerken kennen we goed, waardoor we precies weten welke het beste bij jou past. Reageer op onze vacatures in Arnhem en je kunt snel aan de bak!

Vacatures Arnhem installatie

Ben jij het liefst lekker met je handen bezig en werk je graag zelfstandig? Dan zijn onze vacatures in Arnhem in de installatie perfect voor jou! Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als elektromonteur, installatiemonteur, servicemonteur of loodgieter. In dit werk is het belangrijk dat je snel kunt schakelen en nauwkeurig bent. Je kunt in verschillende branches terechtkomen, zoals de woningbouw, utiliteitsbouw of industrie. Klinkt dat goed? Reageer dan op onze vacatures in Arnhem in de installatie.

Vacatures Arnhem metaal

Lassen, fitten, sleutelen en construeren heeft voor jou geen geheimen meer. Daarom ben jij de persoon die we zoeken voor onze vacatures in Arnhem in de metaal. Je kunt reageren op een baan als onderhoudsmonteur, lasser, fitter of constructiebankwerker. Hierbij is het belangrijk dat je een harde werker bent die denkt in oplossingen. Naast vacatures in Arnhem in de metaal kun je ook reageren op vacatures bij Actief Techniek door heel Nederland, waaronder:

Uitzendbureu in Arnhem

ZZP opdrachten Arnhem

Aan de slag met een leuke opdracht, zonder dat je je druk hoeft te maken over de administratieve rompslomp. Dat wil iedere ZZP’er wel! Bij Actief ZZP regelen we het voor je als je reageert op onze ZZP opdrachten in Arnhem. Bovendien zijn wij als bedrijf in ZZP bemiddeling vaak als eerste op de hoogte wanneer opdrachtgevers ZZP’ers zoeken. We werken alleen samen met kredietwaardige bedrijven. Ook daarom zijn onze ZZP opdrachten in Arnhem zeer aantrekkelijk!


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.