Menu

Uitzendbureau in Arnhem

Op zoek naar een baan in regio Arnhem? Maak het vinden van jouw (nieuwe) uitdaging een uitdaging voor ons! Kom in contact met Actief Techniek Arnhem en wij gaan op zoek naar leuke vacatures voor jou.  

Bekijk vacatures in Arnhem 

 

Schrijf je online in >

Actief Werkt! Techniek Arnhem

Kronenburgsingel 21
6831 GD Arnhem

026-2031680
arnhem@actieftechniek.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:00
Dinsdag 08:30 - 17:00
Woensdag 08:30 - 17:00
Donderdag  08:30 - 17:00
Vrijdag 08:30 - 17:00 

Bekijk onze top vacatures in Arnhem

Leerling Monteur

Ben jij klaar om een volgende stap te maken in je carrière? Voor deze functie zoeken wij een leerling-monteur die op zoek is naar uitdaging en ontwikkeling in het werk.  

Onze opdrachtgever is een toonaangevend bedrijf in de energie- en milieutechnologie. Ze zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van gasturbines en andere duurzame energieoplossingen. Met jouw werk draag je bij aan een schoner milieu en een betere toekomst.

Binnen deze leuke club zijn wij op zoek naar kandidaten/monteurs of leerling-monteurs die zich graag verder door willen ontwikkelen en op zoek zijn meer uitdaging hun werkzaamheden. In deze functie als monteur zal je o.a.de volgende werkzaamheden verrichten:

  • Demonteren, repareren en monteren van gasturbines en onderdelen
  • Verrichten dan draaiwerkzaamheden van onderdelen
  • Reinigen en schoonmaken van onderdelen
  • Inspecteren van onderdelen


Ben jij een monteur/montagemedewerker met technisch inzicht en wil je graag jezelf doorontwikkelen? Dan is dit de baan voor jou!Bekijk vacature
Leerling Metaalbewerker

Is een kantoorbaan niks voor jou en werk jij het liefst met je handen? Leer jij liever on the job? Wij helpen je graag een echte allround vakman te worden!


Bekijk vacature
Projecten TIG Lasser

Ben jij een gecertificeerde TIG-lasser en wil jij werken aan de mooiste projecten? Kom dan bij Actief Techniek en ontdek de mogelijkheden.

Een TIG-lasser is initiatiefrijk en heeft een technisch inzicht. Daarnaast heeft een TIG-lasser een goede hand/oog coördinatie, kan goed twee dingen tegelijk en heeft een goede focus. Tot slot is het lassen vanuit verschillende posities geen probleem voor jou.

Als TIG-lasser ben je voornamelijk bezig met het aflassen van leidingwerk. In dit werk las je net zo gemakkelijk onderhands, vanuit de zij als boven het hoofd. Het is van belang dat de las goed in elkaar zit. Ben jij beginnend en werk je in loondienst? Wij leren het je graag!

Het meeste TIG laswerk moet onder de ISO of ASME norm uitgevoerd worden waarbij je met verschillende materialen o.a. Staal, Rvs, Duplex en Monel te maken hebt. Ook de diameters en wanddiktes zijn divers. Voornamelijk vanaf 3 mm met een maximale diameter van 16 duims. Dit betekent dat er kwalificaties benodigd zijn. Hoe meer kwalificaties je hebt, hoe breder inzetbaar je bent en hoe een hoger salaris je kunt verwachten.Bekijk vacature

Vacatures Arnhem

Bij Actief Techniek investeren we graag in jou. Daarom vind je bij ons niet alleen vacatures in Arnhem; je kunt ook een training of opleiding volgen. We zijn gespecialiseerd in de technische branche met opleidingen en banen in de bouw, installatietechniek, metaal, infra, marine & offshore, groenvoorziening en schilders. De bedrijven waarmee we samenwerken kennen we goed, waardoor we precies weten welke het beste bij jou past. Reageer op onze vacatures in Arnhem en je kunt snel aan de bak!

Vacatures Arnhem installatie

Ben jij het liefst lekker met je handen bezig en werk je graag zelfstandig? Dan zijn onze vacatures in Arnhem in de installatie perfect voor jou! Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als elektromonteur, installatiemonteur, servicemonteur of loodgieter. In dit werk is het belangrijk dat je snel kunt schakelen en nauwkeurig bent. Je kunt in verschillende branches terechtkomen, zoals de woningbouw, utiliteitsbouw of industrie. Klinkt dat goed? Reageer dan op onze vacatures in Arnhem in de installatie.

Vacatures Arnhem metaal

Lassen, fitten, sleutelen en construeren heeft voor jou geen geheimen meer. Daarom ben jij de persoon die we zoeken voor onze vacatures in Arnhem in de metaal. Je kunt reageren op een baan als onderhoudsmonteur, lasser, fitter of constructiebankwerker. Hierbij is het belangrijk dat je een harde werker bent die denkt in oplossingen. Naast vacatures in Arnhem in de metaal kun je ook reageren op vacatures bij Actief Techniek door heel Nederland, waaronder:

Uitzendbureu in Arnhem

ZZP opdrachten Arnhem

Aan de slag met een leuke opdracht, zonder dat je je druk hoeft te maken over de administratieve rompslomp. Dat wil iedere ZZP’er wel! Bij Actief ZZP regelen we het voor je als je reageert op onze ZZP opdrachten in Arnhem. Bovendien zijn wij als bedrijf in ZZP bemiddeling vaak als eerste op de hoogte wanneer opdrachtgevers ZZP’ers zoeken. We werken alleen samen met kredietwaardige bedrijven. Ook daarom zijn onze ZZP opdrachten in Arnhem zeer aantrekkelijk!


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Nick de Bondt
Projectmanager Installatie

Bronno Dekker
Vestigingsmanager

Job ten Barge
Projectmanager Metaal

Dunja Struik
Projectmanager Groen

Pauline van de Pol
Projectmanager Metaal