Menu

Uitzendbureau in Arnhem

Op zoek naar een baan in regio Arnhem? Maak het vinden van jouw (nieuwe) uitdaging een uitdaging voor ons! Kom in contact met Actief Techniek Arnhem en wij gaan op zoek naar leuke vacatures voor jou.  

Bekijk vacatures in Arnhem 

 

Schrijf je online in >

Actief Werkt! Techniek Arnhem

Kronenburgsingel 21
6831 GD Arnhem

026-2031680
arnhem@actieftechniek.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:00
Dinsdag 08:30 - 17:00
Woensdag 08:30 - 17:00
Donderdag  08:30 - 17:00
Vrijdag 08:30 - 17:00 

Bekijk onze top vacatures in Arnhem

Industrieel reiniger

Houd jij van afwisselende werkzaamheden? En ben jij een echte aanpakker? Dan is industrieel reiniger misschien iets voor jou! Direct aan de slag. Leren en doorgroeien als je dat wilt en je werkt bij een sociale en stabiele werkgever!

Een stoer persoon, dat moet je wel zijn. Je maakt namelijk geen kantoorpanden schoon. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het reinigen van grote tanks, ketels en leidingen. Dit kan op een industrieterrein zijn maar ook op bijvoorbeeld een booreiland. Zoals je leest gaat het hier om specialistisch reinigingswerk. In deze functie ben je in eerste instantie Industrieel reiniger. Je bent dan verantwoordelijk voor het zelfstandig voorbereiden en uitvoeren van reinigingswerkzaamheden bij diverse klanten op locatie. Zoals bijvoorbeeld het reinigen van reactoren, tanks en leidingen. Veiligheid staat hoog in het vaandel. Het is belangrijk dat je je elke keer weer wilt verdiepen in een nieuwe klus en de nieuwe locatie controleert op veiligheid. Voor jezelf maar ook voor jouw collega’s.

Belangrijkste werkzaamheden:

  • Je bestuurt en bedient een hogedruk- of drukvacuüm unit;
  • Voorbereiden en uitvoeren van diverse in- en uitwendige reinigingswerkzaamheden uit met behulp van de modernste reinigingstechnieken;
  • Je werkt volgens procedures en neemt veiligheidsmaatregelen in acht;
  • Je voert altijd een Laatste Minuut Risico Analyse (LMRA) uit en bent alert op veiligheid.

 Industrieel reiniger ben je niet zomaar en is niet voor iedereen weggelegd. Hiervoor zijn specialistische certificaten nodig die allemaal door de opdrachtgever worden betaald en je krijgt kort van te voren te horen waar je naar toe moet. Dit vereist dat je flexibel moet zijn, want het kan voorkomen dat je ook avonden en weekenden moet werken.

Bekijk vacature
Logistiek medewerker

Onze opdrachtgever is op zoek naar een logistiek medewerker op de afdeling Goederenontvangst. Op deze afdeling ben jij samen met jouw collega's verantwoordelijk voor alle inkomende en uitgaande goederen. Jouw werkdag start om 07.00 of 08.00. Binnenkomende vrachtwagens worden zowel met de hand als met een reachtruck in- en uit geladen. In het begin zal jij voornamelijk met de hand de vrachtwagens laden en lossen. Op termijn is er ook de mogelijkheid om jouw reachtruck certificaat via ons te behalen. Ook verricht jij administratieve handelingen zodat jij precies weet welke goederen er het magazijn in komen en uit gaan. Denk hierbij aan ICT gerelateerde producten zoals laptops en telefoons.

In deze functie werk je in dagdiensten van maandag t/m vrijdag. Af en toe wordt er gevraagd of jij een dagje extra wil werken. Dit wordt dan ook ruimschoots gecompenseerd doormiddel van toeslagen. Op vrijdag wordt het weekend een uurtje eerder ingeluid waardoor jij om 16.00 al klaar bent! Wil jij liever 32 uur per week werken? Ook dat is mogelijk! 

Bekijk vacature
Logistiek medewerker

In deze functie ben je bezig met een afwisselend takenpakket. Je werkt in een logistieke omgeving, waarbij je zorgt dat IT-gerelateerde apparatuur opgeschoond en gesorteerd wordt. 

De binnenkomende goederen worden gesorteerd en op kwaliteitsniveau uitgezocht. Daarna worden computers, telefoons en dergelijke producten eerst opgeschoond , daarna opnieuw gebruiksklaar gemaakt en uiteindelijk verkocht.

In deze functie kun jij zowel fulltime als parttime werken. De werktijden liggen tussen 8.00 en 17.30 uur.

Bekijk vacature

Vacatures Arnhem

Bij Actief Techniek investeren we graag in jou. Daarom vind je bij ons niet alleen vacatures in Arnhem; je kunt ook een training of opleiding volgen. We zijn gespecialiseerd in de technische branche met opleidingen en banen in de bouw, installatietechniek, metaal, infra, marine & offshore, groenvoorziening en schilders. De bedrijven waarmee we samenwerken kennen we goed, waardoor we precies weten welke het beste bij jou past. Reageer op onze vacatures in Arnhem en je kunt snel aan de bak!

Vacatures Arnhem installatie

Ben jij het liefst lekker met je handen bezig en werk je graag zelfstandig? Dan zijn onze vacatures in Arnhem in de installatie perfect voor jou! Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als elektromonteur, installatiemonteur, servicemonteur of loodgieter. In dit werk is het belangrijk dat je snel kunt schakelen en nauwkeurig bent. Je kunt in verschillende branches terechtkomen, zoals de woningbouw, utiliteitsbouw of industrie. Klinkt dat goed? Reageer dan op onze vacatures in Arnhem in de installatie.

Vacatures Arnhem metaal

Lassen, fitten, sleutelen en construeren heeft voor jou geen geheimen meer. Daarom ben jij de persoon die we zoeken voor onze vacatures in Arnhem in de metaal. Je kunt reageren op een baan als onderhoudsmonteur, lasser, fitter of constructiebankwerker. Hierbij is het belangrijk dat je een harde werker bent die denkt in oplossingen. Naast vacatures in Arnhem in de metaal kun je ook reageren op vacatures bij Actief Techniek door heel Nederland, waaronder:

Uitzendbureu in Arnhem

ZZP opdrachten Arnhem

Aan de slag met een leuke opdracht, zonder dat je je druk hoeft te maken over de administratieve rompslomp. Dat wil iedere ZZP’er wel! Bij Actief ZZP regelen we het voor je als je reageert op onze ZZP opdrachten in Arnhem. Bovendien zijn wij als bedrijf in ZZP bemiddeling vaak als eerste op de hoogte wanneer opdrachtgevers ZZP’ers zoeken. We werken alleen samen met kredietwaardige bedrijven. Ook daarom zijn onze ZZP opdrachten in Arnhem zeer aantrekkelijk!


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Nick de Bondt
Projectmanager Installatie

Bronno Dekker
Vestigingsmanager

Job ten Barge
Projectmanager Metaal

Dunja Struik
Projectmanager Groen