Menu

Uitzendbureau in Amersfoort

Op zoek naar een baan in regio Amersfoort? Maak het vinden van jouw (nieuwe) uitdaging een uitdaging voor ons! Kom in contact met Actief Techniek Amersfoort en wij gaan op zoek naar leuke vacatures voor jou.  

Bekijk vacatures in Amersfoort

 

Schrijf je online in >

Actief Techniek Amersfoort

Wiekenweg 42G
3815 KL Amersfoort

033-3036490
amersfoort@actieftechniek.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30

Bekijk onze top vacatures in Amersfoort

ZZP Lasspecialst

Doorlopend zijn wij op zoek naar gecertificeerde (pijp) lassers. De projecten zijn zeer divers van aard. Van prefab leidingsystemen op de werkplaats van onze klant tot aan een booreiland in de Noordzee. Elke projectlocatie vraagt om zijn eigen specialist, we zijn daarom doorlopend op zoek naar gecertificeerde lassers voor projecten in de volgende markten;

-    Petrochemie, on en offshore.

-    Ondergrondse leidingbouwprojecten. (gastransport Gasunie, stadsverwarming)

-    Ketel en boilerindustrie.

-    Machine en apparatenbouw.

-    Constructiebouw.

-    Industrie en chemie locaties.

-    Scheepsbouw.

Lasproces en kwalificatienorm is afhankelijk van het project. Tig, Tig Combi, elektrode, fleetwelding, Mig Mag en STT zijn de meest voorkomende aanvragen onder de normen; EN ISO 9606-1 tm 4, ASME IX, EN 12732 en AWS. 

Projecten doen zich voor in binnen en buitenland variërend van een dag tot ruim een jaar. Zeer divers en flexibel. Vanzelfsprekend hoort bij deze diversiteit aan projecten ook veel verschil in de te lassen materiaalsoorten. Van grote zware staalconstructies tot dunwandig RVS leidingwerk. Maar denk ook aan Monel leidingsystemen in de industrie, grote staal gas transportleidingen tot 48” bij de Gasunie en super duplex leiding skids op de werkplaats van onze klant in de technische module bouw. 

Ben jij die flexibele lasspecialist die houdt van uitdaging en afwisseling? Dan gaan we graag met jou het gesprek aan om de mogelijkheden te bespreken.  Voor dit hogere segment laswerk kun je rekenen op marktconforme tarieven en een supersnelle betaling binnen uiterlijk 14 dagen.

Bekijk vacature
Vloer monteur

Het gaat om werk waarbij vaak in 1 dag een nieuwe vloer word gelegd door middel van een systeem met aluminium/composiet elementen, je sloopt in de ochtend de oude vloer er vaak uit, vervolgens gebruik je lasers om op de juiste plaatsen stutjes te zetten, dan plaats je de aluminium balken & komen er houten platen over. Zo laat je bijna elke dag iemand gelukkig achter met een nieuwe goed geïsoleerde vloer. het is fysiek werk dus het is handig als je fysiek fit bent. Ook word er bij dit bedrijf hard gewerkt maar niet voor niks! de officiële werkdag is van 07:00 tot 16:00 met een uur pauze maar doordat er hard word gewerkt kan je vaak al rond 1 uur of eerder naar huis en krijg je toch de hele dag uitbetaald. Mocht je onverhoopt een keer overuren maken krijg je die natuurlijk in zijn totaliteit uitbetaald. Als je laat zien dat je het werk begrijpt kan je doorgroeien tot voorman/uitvoerder.

ZZP'ers zijn zeker ook welkom! Mocht je al ervaring hebben als timmerman of monteur dan is er ook een positie als voorman open momenteel, voor ZZP'ers betekent dit dat je zelf  klussen kan aannemen na verloop van tijd.


Bekijk vacature
voorman vloerbouw

Het gaat om werk waarbij vaak in 1 dag een nieuwe vloer word gelegd door middel van een systeem met aluminium/composiet elementen, je sloopt in de ochtend met je team de oude vloer er vaak uit, vervolgens gebruik je lasers om op de juiste plaatsen stutjes te zetten, dan plaats je de aluminium balken & komen er houten platen over. Zo laat je bijna elke dag iemand gelukkig achter met een nieuwe goed geïsoleerde vloer. 

Het is fysiek werk dus het is handig als je fysiek fit bent want jij bent een meewerkend voorman. Ook word er bij dit bedrijf hard gewerkt maar niet voor niks! de officiële werkdag is van 07:00 tot 16:00 met een uur pauze maar doordat er hard word gewerkt kan je vaak al rond 1 uur of eerder naar huis en krijg je toch de hele dag uitbetaald. Mocht je onverhoopt een keer overuren maken krijg je die natuurlijk in zijn totaliteit uitbetaald.  

jij bent verantwoordelijk voor de klus, jij stuurt de medewerkers aan en bent het contactpersoon voor de klant.

Bekijk vacature

Vacatures Amersfoort

Werk jij het liefste met je handen in een baan die elke dag anders is? Bekijk dan de technische vacatures in Amersfoort bij Actief Techniek! Je kunt bijvoorbeeld aan de slag in de bouw, installatietechniek of metaal. Maar ook in de infra, marine & offshore, groenvoorziening of als schilder. Ook als je weinig of geen werkervaring hebt, kun je contact met ons opnemen. Wij geven je graag een kans! Naast reageren op vacatures in Amersfoort kun je via ons een training of opleiding volgen. Meer informatie vind je op onze website.

Vacatures Amersfoort installatietechniek

Ben jij een nauwkeurig persoon en kun je snel schakelen? Dan zijn onze vacatures in Amersfoort in de installatietechniek misschien iets voor jou! Je kunt bijvoorbeeld reageren op een functie als installatiemonteur, elektromonteur, servicemonteur of loodgieter. Een dergelijke baan is afwisselend en uitdagend en je hebt veel eigen verantwoordelijkheid. Klinkt dit goed? Reageer dan op onze vacatures in Amersfoort in de installatietechniek. Voor je het weet heb je een leuke baan!

Vacatures Amersfoort schilder

Lijkt het jou leuk om elke dag op een andere plek te werken en steeds nieuwe mensen te ontmoeten? Bekijk dan eens onze vacatures in Amersfoort als schilder. Je hebt een streepje voor als je niet alleen kunt schilderen, maar ook houtrot kunt repareren en glas zetten. Ben je niet opgeleid als schilder maar wil je dit vak wél graag leren? Naast vacatures in Amersfoort als schilder kun je ook een opleiding via Actief Techniek volgen. Binnen een jaar word jij klaargestoomd tot volwaardig schilder!

ZZP vacatures Amersfoort

Ook ZZP’ers zitten goed bij Actief ZZP. Voor jou als ZZP’er hebben we namelijk speciale ZZP opdrachten in Amersfoort! We zijn een erkend bedrijf in ZZP bemiddeling. Dit houdt in dat we niet alleen opdrachten voor je regelen, maar je ook de administratieve rompslomp uit handen nemen. Bovendien kun je rekenen op een snelle betaling! Onze opdrachtgevers zoeken ZZP’ers die weten van aanpakken. Voel jij je aangesproken? Bekijk dan onze ZZP opdrachten in Amersfoort en reageer!

Vacatures Amersfoort Actief Techniek

Wat is voor jou het voordeel als je reageert op vacatures in Amersfoort bij Actief Techniek? Dat je in zee gaat met een ervaren en specialistisch bedrijf! We zijn al meer dan 20 jaar actief in de technische branche en kennen onze opdrachtgevers goed. Zo weten we snel of jij binnen een bepaald bedrijf past. Ook geven we je graag een kans, door bijvoorbeeld een training of opleiding aan te bieden. De vacatures bij Actief Techniek vind je niet alleen in Amersfoort, maar door heel Nederland, bijvoorbeeld:

Zo is er altijd een leuke baan bij jou in de buurt!

Uitzendbureau in Amersfoort

Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Talha Uysal
Projectmanager Schilders

Nick Zuidema
Vestigingsmanager

Emile Blaauw
Projectmanager Bouw

Gilles Vancaeneghem
Projectmanager Metaal