Menu

Uitzendbureau in Amersfoort

Op zoek naar een baan in regio Amersfoort? Maak het vinden van jouw (nieuwe) uitdaging een uitdaging voor ons! Kom in contact met Actief Techniek Amersfoort en wij gaan op zoek naar leuke vacatures voor jou.  

Bekijk vacatures in Amersfoort

 

Schrijf je online in >

Actief Werkt! Techniek Amersfoort

Wiekenweg 42G
3815 KL Amersfoort

033-3036490
amersfoort@actieftechniek.nl

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:30
Dinsdag08:30 - 17:30
Woensdag08:30 - 17:30
Donderdag08:30 - 17:30
Vrijdag08:30 - 17:30

Bekijk onze top vacatures in Amersfoort

Timmerman

Ben jij een echte timmerman uit de regio Amersfoort? Dan ben ik op zoek naar jou!

Voor een allround timmerman die houd van afwisselend werk & komt uit de regio Amersfoort is er een plek beschikbaar bij onze vaste opdrachtgever. Je komt te werken bij renovatie of aanbouw/verbouw projecten. Kortom je kan zeer diverse werkzaamheden verwachten. Het gaat om een positie voor een vak volwassen timmerman dus je word vrij gelaten in de werkzaamheden zolang je aan het einde van de dag kwaliteit hebt neergezet. Er is altijd werk dus je kan per direct op contract aan de slag tegenover uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Bekijk vacature
Assemblage Monteur

Je dag begint om 7:15 samen met je collega's doe je een bakkie in de kantine en trekt dan je werkschoenen aan en loop je de bedrijfshal binnen. Hier staat de unit waar je gister aan begonnen bent. Samen met je collega bespreek je de laatste dingen en ga je aan de slag want de volgende unit staat al weer te wachten om door jou en je collega's onder handen genomen te worden. Wat zou jou rol kunnen zijn binnen deze organisatie:

  • Assemblage -> de juiste materialen op de juiste plek. jij zorgt er voor dat alles goed is aangesloten eventueel breng je nog een likje verf aan of zaag je nog een stuk hout op maat om te zorgen dat deze beter op zijn plek zit.
  • Afmontage -> de puntjes op de i, jij bent de eindcontrole voordat de unit naar de klant gaat. Zit alles er in zijn de deurtjes goed afgehangen en zit alles op de juiste plek en werkt het naar behoren.
  • Schilder -> Ben jij handig met een kwast of een roller. Meerdere panelen moeten dagelijks in de gewenste kleur van de klant worden geschilderd.
  • Installatietechniek -> Units hebben natuurlijk ook sanitair nodig. Heb jij affiniteit met het installeren van wasbakken en wc's of elektrotechniek dan is deze rol iets voor jou.

Kortom de werkzaamheden zijn heel divers en er zijn ook mogelijkheden om door te groeien naar een rol al teamleider. Het is 16:00 je legt de boormachine weg en gaat weer voldaan naar huis wetende dat er weer een aantal units de deur uit rollen waar jij een bijdrage aan geleverd hebt.  

Bekijk vacature
Assistent Schilder

Heb jij enkele jaren ervaring als schilder of heb jij een schildersopleiding afgerond? Dan zijn wij opzoek naar jou! Je komt te werken voor een groot schildersbedrijf gericht op grootschalige klussen in de regio Hilversum. Daarnaast is er een kleine afdeling in het particuliere werk beschikbaar. Het gros van de werkzaamheden bestaan uit nieuwbouwprojecten. Je zult dus met name op grote bouwplaatsen staan waarin je in vaste en grote teams werkzaam bent. Je hebt de mogelijkheid om met een ervaren Schilder mee te lopen zodat hij jou alle knepen van het schildersvak kan overbrengen. Het project is op lange termijn basis en bij positieve bevindingen kun je de winter door!

Als Assistent Schilder zijn de volgende werkzaamheden van toepassing:

  • Voorwerk (schuren en afplakken);
  • Sausen;
  • Aflakken;
  • In de grondverf zetten;
  • Ervaring opdoen via een ervaren leermeester.

Bekijk vacature

Vacatures Amersfoort

Werk jij het liefste met je handen in een baan die elke dag anders is? Bekijk dan de technische vacatures in Amersfoort bij Actief Techniek! Je kunt bijvoorbeeld aan de slag in de bouw, installatietechniek of metaal. Maar ook in de infra, marine & offshore, groenvoorziening of als schilder. Ook als je weinig of geen werkervaring hebt, kun je contact met ons opnemen. Wij geven je graag een kans! Naast reageren op vacatures in Amersfoort kun je via ons een training of opleiding volgen. Meer informatie vind je op onze website.

Vacatures Amersfoort installatietechniek

Ben jij een nauwkeurig persoon en kun je snel schakelen? Dan zijn onze vacatures in Amersfoort in de installatietechniek misschien iets voor jou! Je kunt bijvoorbeeld reageren op een functie als installatiemonteur, elektromonteur, servicemonteur of loodgieter. Een dergelijke baan is afwisselend en uitdagend en je hebt veel eigen verantwoordelijkheid. Klinkt dit goed? Reageer dan op onze vacatures in Amersfoort in de installatietechniek. Voor je het weet heb je een leuke baan!

Vacatures Amersfoort schilder

Lijkt het jou leuk om elke dag op een andere plek te werken en steeds nieuwe mensen te ontmoeten? Bekijk dan eens onze vacatures in Amersfoort als schilder. Je hebt een streepje voor als je niet alleen kunt schilderen, maar ook houtrot kunt repareren en glas zetten. Ben je niet opgeleid als schilder maar wil je dit vak wél graag leren? Naast vacatures in Amersfoort als schilder kun je ook een opleiding via Actief Techniek volgen. Binnen een jaar word jij klaargestoomd tot volwaardig schilder!

ZZP vacatures Amersfoort

Ook ZZP’ers zitten goed bij Actief ZZP. Voor jou als ZZP’er hebben we namelijk speciale ZZP opdrachten in Amersfoort! We zijn een erkend bedrijf in ZZP bemiddeling. Dit houdt in dat we niet alleen opdrachten voor je regelen, maar je ook de administratieve rompslomp uit handen nemen. Bovendien kun je rekenen op een snelle betaling! Onze opdrachtgevers zoeken ZZP’ers die weten van aanpakken. Voel jij je aangesproken? Bekijk dan onze ZZP opdrachten in Amersfoort en reageer!

Vacatures Amersfoort Actief Techniek

Wat is voor jou het voordeel als je reageert op vacatures in Amersfoort bij Actief Techniek? Dat je in zee gaat met een ervaren en specialistisch bedrijf! We zijn al meer dan 20 jaar actief in de technische branche en kennen onze opdrachtgevers goed. Zo weten we snel of jij binnen een bepaald bedrijf past. Ook geven we je graag een kans, door bijvoorbeeld een training of opleiding aan te bieden. De vacatures bij Actief Techniek vind je niet alleen in Amersfoort, maar door heel Nederland, bijvoorbeeld:

Zo is er altijd een leuke baan bij jou in de buurt!

Uitzendbureau in Amersfoort

Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.