Menu

Uitzendbureau in Amersfoort

Op zoek naar een baan in regio Amersfoort? Maak het vinden van jouw (nieuwe) uitdaging een uitdaging voor ons! Kom in contact met Actief Techniek Amersfoort en wij gaan op zoek naar leuke vacatures voor jou.  

Bekijk vacatures in Amersfoort

 

Schrijf je online in >

Actief Werkt! Techniek Amersfoort

Wiekenweg 42G
3815 KL Amersfoort

033-3036490
amersfoort@actieftechniek.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:00
Dinsdag 08:30 - 17:00
Woensdag 08:30 - 17:00
Donderdag  08:30 - 17:00
Vrijdag 08:30 - 17:00 

Bekijk onze top vacatures in Amersfoort

Dakdekker

De werkzaamheden van de Dakdekker zijn:

  • Voorbereiden van de werkplek;
  • Opmeten hoeveel materiaal nodig is;
  • Dakbedekking aanbrengen;
  • Constructiedelen slopen en repareren;
  • Gereedschap en materiaal controleren;
  • De werkplek opruimen en controleren op veiligheid.

Bekijk vacature
Servicemonteur (Zonder ervaring)

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als servicemonteur of technisch onderlegde monteur? Dan hebben wij de perfecte kans voor jou! Binnen twee weken bieden wij een interne opleiding aan, waarbij je wordt opgeleid tot CO Vakmanschap. Na afronding van deze opleiding ben je klaar om zelfstandig met je eigen bus op pad te gaan.

Als servicemonteur is het jouw verantwoordelijkheid om op tijd bij de klant te arriveren en de opgegeven reparaties uit te voeren waarvoor je intern bent opgeleid. Je voert een grondige eindcontrole uit en documenteert deze nauwkeurig op een checklisten werkbon. Met de zekerheid dat de werkzaamheden correct zijn uitgevoerd, verlaat je de klant en ga je door naar de volgende locatie.

De ideale kandidaat is enthousiast, technisch onderlegd en gemotiveerd om nieuwe vaardigheden te leren. Als jij voldoet aan deze criteria en graag in een dynamische omgeving werkt, dan nodigen wij je uit om te solliciteren.

Bekijk vacature
ZZP Elektromonteur

Je bent een zelfstandige Elektromonteur die met zijn kennis en ervaring projecten perfect kan opleveren en als het moet in teamverband goed kan samenwerken.

  • Nieuwbouw, renovatie of service en onderhoud.
  • In de woningbouw, industrieel of Utiliteit projecten.
  • Je gaat zelfstandig te werk.
  • Mogelijkheid om ook in loondienst te werken! 

Bekijk vacature

Vacatures Amersfoort

Werk jij het liefste met je handen in een baan die elke dag anders is? Bekijk dan de technische vacatures in Amersfoort bij Actief Techniek! Je kunt bijvoorbeeld aan de slag in de bouw, installatietechniek of metaal. Maar ook in de infra, marine & offshore, groenvoorziening of als schilder. Ook als je weinig of geen werkervaring hebt, kun je contact met ons opnemen. Wij geven je graag een kans! Naast reageren op vacatures in Amersfoort kun je via ons een training of opleiding volgen. Meer informatie vind je op onze website.

Vacatures Amersfoort installatietechniek

Ben jij een nauwkeurig persoon en kun je snel schakelen? Dan zijn onze vacatures in Amersfoort in de installatietechniek misschien iets voor jou! Je kunt bijvoorbeeld reageren op een functie als installatiemonteur, elektromonteur, servicemonteur of loodgieter. Een dergelijke baan is afwisselend en uitdagend en je hebt veel eigen verantwoordelijkheid. Klinkt dit goed? Reageer dan op onze vacatures in Amersfoort in de installatietechniek. Voor je het weet heb je een leuke baan!

Vacatures Amersfoort schilder

Lijkt het jou leuk om elke dag op een andere plek te werken en steeds nieuwe mensen te ontmoeten? Bekijk dan eens onze vacatures in Amersfoort als schilder. Je hebt een streepje voor als je niet alleen kunt schilderen, maar ook houtrot kunt repareren en glas zetten. Ben je niet opgeleid als schilder maar wil je dit vak wél graag leren? Naast vacatures in Amersfoort als schilder kun je ook een opleiding via Actief Techniek volgen. Binnen een jaar word jij klaargestoomd tot volwaardig schilder!

ZZP vacatures Amersfoort

Ook ZZP’ers zitten goed bij Actief ZZP. Voor jou als ZZP’er hebben we namelijk speciale ZZP opdrachten in Amersfoort! We zijn een erkend bedrijf in ZZP bemiddeling. Dit houdt in dat we niet alleen opdrachten voor je regelen, maar je ook de administratieve rompslomp uit handen nemen. Bovendien kun je rekenen op een snelle betaling! Onze opdrachtgevers zoeken ZZP’ers die weten van aanpakken. Voel jij je aangesproken? Bekijk dan onze ZZP opdrachten in Amersfoort en reageer!

Vacatures Amersfoort Actief Techniek

Wat is voor jou het voordeel als je reageert op vacatures in Amersfoort bij Actief Techniek? Dat je in zee gaat met een ervaren en specialistisch bedrijf! We zijn al meer dan 20 jaar actief in de technische branche en kennen onze opdrachtgevers goed. Zo weten we snel of jij binnen een bepaald bedrijf past. Ook geven we je graag een kans, door bijvoorbeeld een training of opleiding aan te bieden. De vacatures bij Actief Techniek vind je niet alleen in Amersfoort, maar door heel Nederland, bijvoorbeeld:

Zo is er altijd een leuke baan bij jou in de buurt!

Uitzendbureau in Amersfoort

Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Tom Zonneveld
Regiomanager Techniek Zuid-West

Talha Uysal
Projectmanager Installatie

Nick Zuidema
Vestigingsmanager

Thomas Erdman
Branchemanager Schilders

Gilles Vancaeneghem
Projectmanager Metaal

Danielle Wielenga
Opleidingsconsulent

Kim van der Molen
Projectmanager Bouw

Robbert Leusink
Projectmanager Schilders