Menu

Uitzendbureau in Amersfoort

Op zoek naar een baan in regio Amersfoort? Maak het vinden van jouw (nieuwe) uitdaging een uitdaging voor ons! Kom in contact met Actief Techniek Amersfoort en wij gaan op zoek naar leuke vacatures voor jou.  

Bekijk vacatures in Amersfoort

 

Schrijf je online in >

Actief Werkt! Techniek Amersfoort

Wiekenweg 42G
3815 KL Amersfoort

033-3036490
amersfoort@actieftechniek.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:00
Dinsdag 08:30 - 17:00
Woensdag 08:30 - 17:00
Donderdag  08:30 - 17:00
Vrijdag 08:30 - 17:00 

Bekijk onze top vacatures in Amersfoort

Luchtkanalen Monteur

Luchtkanalen Monteur 

Houd je van sleutelen, afwisseling, vrijheid en verantwoordelijkheid? Dan ben jij de vakman die wij zoeken! 

Als Luchtkanalenmonteur ben je bezig met het aanleggen van klimaattechniek. Door jou kunnen mensen veilig aan het werk! Je hebt een afwisselende baan en je werkt altijd samen met een collega, wat zorgt voor gezelligheid. Woon jij in de regio Amersfoort of in de buurt van Utrecht of Almere dan is dit wellicht iets voor jou!

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Fitwerkzaamheden;
  • Je (de)monteert leidingen aan de hand van een tekening 
  • Uitvoeren van reparaties, onderhoud;
  • Monteren van kleppen, beugels en hulpstukken.

Bekijk vacature
Leerling lasser

Ben jij een handig iemand die graag wilt leren lassen?

Wij zijn namelijk op zoek naar lassers / metaalbewerkers of leerling lassers in de regio Utrecht.

Jij komt te werken in een gaaf bedrijf waar je ook de kans krijgt om te leren.

Heb jij ervaring als monteur, plaatbewerker, constructiebankwerker of heb jij gewoon veel affiniteit met techniek, solliciteer dan op deze vacature!

Bekijk vacature
Projectleider Vaste baan

In de rol van projectleider krijg je te maken met diverse uitdagingen zoals:

  • Werken met een strakke planning, jij weet twee weken voor uit te kijken om alle onvoorziene zaken vroegtijdig te tackelen.
  • Vanaf tekening een inkoop lijst samen te stellen zodat de monteurs nooit zonder materiaal zitten
  • Meerwerk kunnen calculeren en offereren 

Het kan zijn dat je op zondag avond vertrekt om tijdig op een project in Frankrijk te zijn. Dit mag je uiteraard compenseren met tijd voor tijd. Als projectleider neem je je eigen expertise mee.
Momenteel zijn wij op zoek naar een projectleider Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek en Bouw.

Bekijk vacature

Vacatures Amersfoort

Werk jij het liefste met je handen in een baan die elke dag anders is? Bekijk dan de technische vacatures in Amersfoort bij Actief Techniek! Je kunt bijvoorbeeld aan de slag in de bouw, installatietechniek of metaal. Maar ook in de infra, marine & offshore, groenvoorziening of als schilder. Ook als je weinig of geen werkervaring hebt, kun je contact met ons opnemen. Wij geven je graag een kans! Naast reageren op vacatures in Amersfoort kun je via ons een training of opleiding volgen. Meer informatie vind je op onze website.

Vacatures Amersfoort installatietechniek

Ben jij een nauwkeurig persoon en kun je snel schakelen? Dan zijn onze vacatures in Amersfoort in de installatietechniek misschien iets voor jou! Je kunt bijvoorbeeld reageren op een functie als installatiemonteur, elektromonteur, servicemonteur of loodgieter. Een dergelijke baan is afwisselend en uitdagend en je hebt veel eigen verantwoordelijkheid. Klinkt dit goed? Reageer dan op onze vacatures in Amersfoort in de installatietechniek. Voor je het weet heb je een leuke baan!

Vacatures Amersfoort schilder

Lijkt het jou leuk om elke dag op een andere plek te werken en steeds nieuwe mensen te ontmoeten? Bekijk dan eens onze vacatures in Amersfoort als schilder. Je hebt een streepje voor als je niet alleen kunt schilderen, maar ook houtrot kunt repareren en glas zetten. Ben je niet opgeleid als schilder maar wil je dit vak wél graag leren? Naast vacatures in Amersfoort als schilder kun je ook een opleiding via Actief Techniek volgen. Binnen een jaar word jij klaargestoomd tot volwaardig schilder!

ZZP vacatures Amersfoort

Ook ZZP’ers zitten goed bij Actief ZZP. Voor jou als ZZP’er hebben we namelijk speciale ZZP opdrachten in Amersfoort! We zijn een erkend bedrijf in ZZP bemiddeling. Dit houdt in dat we niet alleen opdrachten voor je regelen, maar je ook de administratieve rompslomp uit handen nemen. Bovendien kun je rekenen op een snelle betaling! Onze opdrachtgevers zoeken ZZP’ers die weten van aanpakken. Voel jij je aangesproken? Bekijk dan onze ZZP opdrachten in Amersfoort en reageer!

Vacatures Amersfoort Actief Techniek

Wat is voor jou het voordeel als je reageert op vacatures in Amersfoort bij Actief Techniek? Dat je in zee gaat met een ervaren en specialistisch bedrijf! We zijn al meer dan 20 jaar actief in de technische branche en kennen onze opdrachtgevers goed. Zo weten we snel of jij binnen een bepaald bedrijf past. Ook geven we je graag een kans, door bijvoorbeeld een training of opleiding aan te bieden. De vacatures bij Actief Techniek vind je niet alleen in Amersfoort, maar door heel Nederland, bijvoorbeeld:

Zo is er altijd een leuke baan bij jou in de buurt!

Uitzendbureau in Amersfoort

Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Talha Uysal
Projectmanager Schilders

Nick Zuidema
Vestigingsmanager

Gilles Vancaeneghem
Projectmanager Metaal

Maurice Bronsgeest
Branchemanager Bouw

Fethullah Esen
Projectmanager Metaal