Menu

Uitzendbureau in Woerden

Midden in het Groene hart ligt het prachtige Woerden, een stad waar altijd wat te doen is. Als je het over kaas hebt dan heb je het over Woerden, want Woerden is de kaasstad van Nederland. Het is heerlijk wonen in Woerden en de werkgelegenheid neemt in hoog tempo toe. Deze bruisende stad met ruim 50.000 inwoners en meerdere grote bedrijven terreinen leent zich perfect voor een vestiging van Actief werkt!

Woerden is goed bereikbaar via de snelwegen en het openbaar vervoer. Wij zijn er trots op je dat via ons bij veel bedrijven in Woerden en omgeving aan de slag kan.

Werken in Woerden

Actief Werkt! Woerden kent Woerden en omstreken als geen ander. Wij weten wat er speelt in de markt en hebben een uitgebreid netwerk. Dagelijks maken we de juiste match tussen werkzoekenden en bedrijven in de omgeving. We houden rekening met jouw kwaliteiten, wensen en ambitie. Staat er geen passende actuele vacature open voor je? Dan gaan wij die gewoon voor je zoeken! Wij beloven je dat we ons voor je gaan inzetten, dit doen we door pro actief je profiel de markt in te bellen. Wil jij je graag verder ontwikkelen? Ook dat kan bij ons! Zo kan je je chauffeursrijbewijs, hef -of reachtruckcertificaat halen. Wij gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

We hebben vacatures voor LBO- tot en met HBO niveau. Wij richten ons voornamelijk op de vakgebieden techniek, productie, transport & logistiek, office.

Bekijk vacatures in Woerden

Contactgegevens Actief Werkt! Woerden

Wagenstraat 12
3441 BM Woerden
woerden@actiefwerkt.nl

Ons team

Heidy Kok

Demi Verhoeff
Intercedent