Menu

Uitzendbureau in Woerden

Ben je in de regio van Woerden op zoek naar een nieuwe uitdaging? Actief Werkt helpt je hiermee. Kom in contact met ons team bij uitzendbureau Woerden en laat ons je droombaan vinden.

Bekijk vacatures in Woerden

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Woerden

Wagenstraat 12
3441 BM Woerden

0348-214703
woerden@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00
Dinsdag08:30 - 17:00
Woensdag08:30 - 17:00
Donderdag      08:30 - 17:00
Vrijdag08:30 - 17:00


Corona update: Check vóór je bezoek de voorzorgsmaatregelen van onze vestiging.

Uitzendbureau Woerden helpt jou aan een baan

Heb je weinig tijd of geen zin om allerlei vacatures tot in detail door te spitten? Ons team helpt je graag verder. We hebben vele vacatures en kennen de werkgevers goed, dus kunnen sneller beoordelen of iets bij je past en je zo effectief aan een nieuwe uitdaging helpen.

Door je online bij ons in te schrijven, weten wij naar wat voor baan je op zoek bent en kunnen we met je mee zoeken. Ons team zet zich in voor de zoektocht naar jouw droombaan, zodat jij straks (weer) gaat doen waar je gelukkig van wordt.

Bekijk onze top vacatures in Woerden

Administratief medewerker planning

Voor onze klant in Bodegraven zijn wij op zoek naar een administratief medewerker planning. Ben jij communicatief sterk en weet je van aanpakken? Lijkt het jou leuk om te werken in een dynamische organisatie? Dan is dit de perfecte vacature voor jou!

Als administratie medewerker werk je voornamelijk zelfstandig maar spring je soms ook bij en help je de afdeling planning. Jij bent binnen de internationale afdeling Planning het eerste aanspreekpunt voor de orderopgave vanuit de klanten. Je gaat secuur te werk en zorgt dat alles juist word afgehandeld. Je verwerkt de binnengekomen orders in het Transport Management Systeem en handelt eventuele vragen omtrent de orders telefonisch of per e-mail af. Ook zorg je ervoor dat je de planning ondersteunt met diverse werkzaamheden op het gebied van administratie, documenten, verwerken en versturen van informatie naar partners en andere vestigingen.

Bekijk vacature
Inpakker

Wil jij direct aan de slag en ben jij beschikbaar voor 21-35 uur per week? Lees dan snel verder!

Door toenemende werkzaamheden zijn we voor onze opdrachtgever opzoek naar productietoppers voor inpak werkzaamheden. Als inpak medewerker draag je zorg voor diverse productiewerkzaamheden zoals het inpakken, stapelen van dozen op pallets, coderen, controleren en helpen met schoonmaakwerkzaamheden van jouw productielijn. De producten die worden ingepakt zijn vooral kaasblokjes en geraspte kaas, hierdoor is het niet al te zwaar fysiek werk. Je bent de hele dag actief bezig en voert je werkzaamheden staand uit. 

Je bent minimaal 3 dagen per week beschikbaar en inzetbaar in de 2 ploegendienst. De 2 ploegendienst is van 6:00 - 14:00 uur en 14:00 - 22:00 uur. Je wordt om en om ingepland, werkt 5 dagen van 7 uur per dag en hebt een uur pauze tijdens je dienst. Over alle uren ontvang je 10% ploegentoeslag omdat je meedraait in de 2 ploegendienst.

Bekijk vacature
Productiemedewerker nabewerking

Ben je bekend met de productieomgeving en heb jij affiniteit met machines? Dan is dit de functie voor jou!

Voor onze klant in Woerden zijn we opzoek naar een productiemedewerker voor de nabewerking. Je bent verantwoordelijk voor het juist instellen en bedienen van diverse machines. Dit zijn verschillende machines zoals snij-, vouw-, hecht- en lamineermachines voor het produceren van o.a. boeken. Jij zorgt ervoor dat alles op rolletjes verloopt en jouw collega's het handmatige inpakwerk feilloos kunnen uitvoeren. Je komt te werken in een 2-ploegendienst, je wisselt om de week af met ploegen van 07.00 tot 16.00 en 14.45 tot 23.45 uur. Het gaat om een fulltime functie, mocht je niet volledig beschikbaar zijn, maar wel interesse hebben in deze functie? Neem dan ook gerust contact op.

Bekijk vacature

Vacatures bij uitzendbureau Woerden

Bij Actief Werkt uitzendbureau Woerden delen we vacatures in op basis van beschikbaarheid en contractduur. Zodoende hebben we vacatures voor elke wens: voor fulltimebanen met een 40-urige werkweek tot tijdelijk werk van maar een paar uurtjes.

- Fulltimebaan: voor wie 36 tot 40 uur per week beschikbaar is om te werken.

- Parttimebaan: voor wie naast werk nog andere zaken heeft die tijd in beslag nemen, zoals kinderen, het volgen van een studie of een serieuze hobby.

- Vaste baan: voor wie een langere tijd beschikbaar is om te werken.

- Tijdelijk werk: voor wie slechts een bepaalde periode beschikbaar is, bijvoorbeeld in de vakanties of om een tijd tussen twee banen te overbruggen.

 

Inschrijven bij ons uitzendbureau Woerden

Je bent woonachtig in Woerden of omgeving en zoekt een leuke vacature? Om je droombaan te vinden, kun je onze hulp wellicht goed gebruiken. Neem contact met ons op om te ontdekken wat we voor vacatures voor je in petto hebben.

Neem zelf even een kijkje tussen de actuele vacatures in de omgeving Woerden in de vakgebieden techniek, logistiek, transport, productie en office om te ontdekken waar jij aan de slag kunt. Door je in te schrijven en je wensen bekend te maken, kunnen we je actief helpen. Wie weet start je dan volgende maand wel bij de werkgever, die perfect op je ambities aansluit.

Schrijf je nu in

Jouw motivatie is leidend voor ons

We vinden het belangrijk om te weten waar jij enthousiast van wordt, energie van krijgt en je bed voor uitkomt. Dat nemen we mee om vervolgens dé baan voor jou te vinden. Jouw motivatie voor een baan vinden we bij uitzendbureau Woerden zelfs belangrijker dan je cv of ervaring.

Als jij gemotiveerd bent om ergens voor te gaan, zegt dat veel meer over jou dan de diploma’s die je hebt behaald. Wij bieden kansen, ook bij een baan waar jij een specifieke opleiding niet voor in the pocket hebt. Dan kun je mogelijk zelfs op onze kosten die opleiding volgen via Actief Flex Academy.

Uitzendbureau in Woerden

Woerden: diversiteit in werk

Wij kennen de lokale arbeidsmarkt als geen ander. De bruisende stad Woerden ligt middenin ‘het Groene Hart’, omringd door de randstad. Woerden staat ook wel bekend als dé kaasstad van Nederland.

Naast het toerisme neemt ook de werkgelegenheid in Woerden in hoog tempo toe. Woerden heeft ruim 50.000 inwoners en kent veel economische bedrijvigheid. Meerdere bedrijventerreinen bieden voldoende werk in de techniek, productie of logistiek en transport

 

Uitzendbureau Woerden aangesloten bij ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Heidy Kok
Manager

Anne Nennie
Intercedent

Sabine van Zuijlen
Intercedent

Evita Vianen
Vestigingsassistent

Romy Oskam
Intercedent