Menu

Uitzendbureau in Woerden

Ben je in de regio van Woerden op zoek naar een nieuwe uitdaging? Actief Werkt helpt je hiermee. Kom in contact met ons team bij uitzendbureau Woerden en laat ons je droombaan vinden.

Bekijk vacatures in Woerden

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Woerden

Wagenstraat 12
3441 BM Woerden

0348-214703
woerden@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Corona update: Check vóór je bezoek de voorzorgsmaatregelen van onze vestiging.

Uitzendbureau Woerden helpt jou aan een baan

Heb je weinig tijd of geen zin om allerlei vacatures tot in detail door te spitten? Ons team helpt je graag verder. We hebben vele vacatures en kennen de werkgevers goed, dus kunnen sneller beoordelen of iets bij je past en je zo effectief aan een nieuwe uitdaging helpen.

Door je online bij ons in te schrijven, weten wij naar wat voor baan je op zoek bent en kunnen we met je mee zoeken. Ons team zet zich in voor de zoektocht naar jouw droombaan, zodat jij straks (weer) gaat doen waar je gelukkig van wordt.

Bekijk onze top vacatures in Woerden

Magazijnmedewerker

Als magazijnmedewerker houd jij je bezig met het voorbereiden en verwerken van orders. Tevens zorg je ervoor dat goederen worden ontvangen en op de juiste manier worden opgeslagen in het magazijn op de juiste plek. Samen met je collega's zorg je dat de onderstaande werkzaamheden op de juiste manier worden opgepakt:

  • Zorgdragen voor een schone en veilige werkomgeving, door je eigen werkomgeving op orde en schoon te houden;
  • Organisatienormen en regels naleven;
  • Onderhouden van een schoon scheepvaartaanvoergebied, met daarbij in achtneming van de procedures en voorschriften;
  • Goed invullen en bijhouden van de rapportages;
  • Zorgdragen van teaminspanning om de nodige resultaten te behalen. 

De functie is voor 40 uur per week, 32 uur is bespreekbaar. De werkzaamheden zijn in de dagdienst van maandag tot en met vrijdag. 

Bekijk vacature
Logistiek medewerker

Heb jij interesse om te werken met boomkwekerijproducten? Zoek je een fulltime allround functie bij een fijne organisatie waar je binnen en buiten kan werken? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen als allround logistiek medewerker:

- Laden en lossen van vrachtwagens met behulp van een heftruck (ook grote bomen)

- Wegzetten van de binnenkomende goederen 

- Verplaatsen van verschillende orders 

- Assisteren van klanten met het (in)laden van de order in de wagen

- Verzamelen van de orders

- Labelen van de orders en ze verzendklaar maken

- Etiketteren

- Schoonhouden van het terrein

Bekijk vacature
Expeditie medewerker

Voor een bedrijf in de foodsector zijn wij op zoek naar een gemotiveerde expeditie medewerker. In het gezellig team van 11 collega's kom jij het team versterken. Je wordt ingezet op verschillende logistieke afdelingen zoals de ontvangst goederen.

De bestellingen van de klanten van de opdrachtgever moeten gewogen. In deze functie zorg je ervoor dat het gereed product wordt gewogen en vervolgens in de juiste vrachtwagen wordt geladen.  Het is jouw verantwoordelijkheid dat de pakbonnen de juiste informatie bevatten en bij de goede vrachten blijven. Voor een correcte administratie worden alle gegevens ingevoerd in het softwaresysteem Reflex, waarbij je de laatste (etiket) controles uitvoert.  Afwijkingen die je signaleert meldt je bij de teamleider. Het is jouw uitdaging om iedere dag alles weer correct en op tijd de deur uit te krijgen. 

Het is een functie voor 36 uur per week. Er is altijd meer werk dus alle uren die je extra werkt krijgt je betaald tegen 25%, hoe lekker is dat! Je start om 6.00 of 8.00 uur en werkt bij hele drukke periodes incidenteel eens op zaterdag. In deze functie kom je niet rechtstreeks in aanraking met het vlees want het vlees is verpakt. 

Heb jij ervaring in de logistiek of ben jij juist een starter op de arbeidsmarkt? Solliciteer vandaag nog en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! 

Bekijk vacature

Vacatures bij uitzendbureau Woerden

Bij Actief Werkt uitzendbureau Woerden delen we vacatures in op basis van beschikbaarheid en contractduur. Zodoende hebben we vacatures voor elke wens: voor fulltimebanen met een 40-urige werkweek tot tijdelijk werk van maar een paar uurtjes.

- Fulltimebaan: voor wie 36 tot 40 uur per week beschikbaar is om te werken.

- Parttimebaan: voor wie naast werk nog andere zaken heeft die tijd in beslag nemen, zoals kinderen, het volgen van een studie of een serieuze hobby.

- Vaste baan: voor wie een langere tijd beschikbaar is om te werken.

- Tijdelijk werk: voor wie slechts een bepaalde periode beschikbaar is, bijvoorbeeld in de vakanties of om een tijd tussen twee banen te overbruggen.

 

Inschrijven bij ons uitzendbureau Woerden

Je bent woonachtig in Woerden of omgeving en zoekt een leuke vacature? Om je droombaan te vinden, kun je onze hulp wellicht goed gebruiken. Neem contact met ons op om te ontdekken wat we voor vacatures voor je in petto hebben.

Neem zelf even een kijkje tussen de actuele vacatures in de omgeving Woerden in de vakgebieden techniek, logistiek, transport, productie en office om te ontdekken waar jij aan de slag kunt. Door je in te schrijven en je wensen bekend te maken, kunnen we je actief helpen. Wie weet start je dan volgende maand wel bij de werkgever, die perfect op je ambities aansluit.

Schrijf je nu in

Jouw motivatie is leidend voor ons

We vinden het belangrijk om te weten waar jij enthousiast van wordt, energie van krijgt en je bed voor uitkomt. Dat nemen we mee om vervolgens dé baan voor jou te vinden. Jouw motivatie voor een baan vinden we bij uitzendbureau Woerden zelfs belangrijker dan je cv of ervaring.

Als jij gemotiveerd bent om ergens voor te gaan, zegt dat veel meer over jou dan de diploma’s die je hebt behaald. Wij bieden kansen, ook bij een baan waar jij een specifieke opleiding niet voor in the pocket hebt. Dan kun je mogelijk zelfs op onze kosten die opleiding volgen via Actief Flex Academy.

Uitzendbureau in Woerden

Woerden: diversiteit in werk

Wij kennen de lokale arbeidsmarkt als geen ander. De bruisende stad Woerden ligt middenin ‘het Groene Hart’, omringd door de randstad. Woerden staat ook wel bekend als dé kaasstad van Nederland.

Naast het toerisme neemt ook de werkgelegenheid in Woerden in hoog tempo toe. Woerden heeft ruim 50.000 inwoners en kent veel economische bedrijvigheid. Meerdere bedrijventerreinen bieden voldoende werk in de techniek, productie of logistiek en transport

 

Uitzendbureau Woerden aangesloten bij ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Heidy Kok
Manager

Anne Nennie
Intercedent

Floor Hoogervorst
Intercedent