Menu

Uitzendbureau in Woerden

Ben je in de regio van Woerden op zoek naar een nieuwe uitdaging? Actief Werkt helpt je hiermee. Kom in contact met ons team bij uitzendbureau Woerden en laat ons je droombaan vinden.

Bekijk vacatures in Woerden

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Woerden

Wagenstraat 12
3441 BM Woerden

0348-214703
woerden@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00
Dinsdag08:30 - 17:00
Woensdag08:30 - 17:00
Donderdag      08:30 - 17:00
Vrijdag08:30 - 17:00Uitzendbureau Woerden helpt jou aan een baan

Heb je weinig tijd of geen zin om allerlei vacatures tot in detail door te spitten? Ons team helpt je graag verder. We hebben vele vacatures en kennen de werkgevers goed, dus kunnen sneller beoordelen of iets bij je past en je zo effectief aan een nieuwe uitdaging helpen.

Door je online bij ons in te schrijven, weten wij naar wat voor baan je op zoek bent en kunnen we met je mee zoeken. Ons team zet zich in voor de zoektocht naar jouw droombaan, zodat jij straks (weer) gaat doen waar je gelukkig van wordt.

Bekijk onze top vacatures in Woerden

Inpakker

Voor onze opdrachtgever in Bleiswijk zijn wij op zoek naar een gedreven medewerker voor de afdeling Inpak. Wat maakt deze baan zo aantrekkelijk? Je werkt in een team waar elke dag nieuwe uitdagingen biedt en waar jouw inzet écht telt.

In deze rol ben jij verantwoordelijk voor de nauwkeurige verwerking van goederen. Jouw top 3 werkzaamheden zijn:

 • Zorgvuldig controleren van inkomende goederen
 • Nauwkeurig picken en professioneel inpakken van orders
 • Verzendklaar maken van retour gekomen order

Je kan werken op de onderstaande werktijden:

 • 06:00 - 14:30 (geen toeslag)
 • 08:00-16:30 (geen toeslag)
 • 14:30 - 23:00 (toeslag 114.3%)

De afdeling is open van maandag tot en met zondag. Op zondag ontvang je 200% op alle gewerkte uren. 

Bekijk vacature
Heftruckchauffeur

Bij dit mooie kaasbedrijf in Woerden werk je in een gezellig team aan de productie van hoogwaardige kazen. Wij bieden jou graag de kans om bij te dragen aan ons ambachtelijke proces en te starten als heftruckchauffeur en in de leer te gaan voor reachtruckchauffeur.

Als heftruckchauffeur zorg jij voor een efficiënte verwerking van onze kazen. Zonder jouw inzet komen de kazen niet bij onze klanten terecht! Je belangrijkste taken zijn het ontvangen en vervoeren van kazen, het bedienen van de robotmachine en het beplakken van kazen. Daarnaast zorg je voor schone apparatuur en een nette werkomgeving. Jouw taken zijn:

 • Ontvangen van kazen en verpakkingen
 • Uit- en inrijden van kazen met een reachtruck
 • Behandelen van kazen met een robotmachine
 • Beplakken van kazen: voeg de finishing touch toe
 • Zorgen voor schone apparatuur en een nette werkomgeving

In rustige periodes werk je van maandag t/m donderdag van 07:30 tot 16:00 uur en op vrijdag van 07:30 tot 14:00 uur. Tijdens drukkere tijden schakel je in overleg over naar een 2 ploegenrooster, waarbij je de ene week een vroege dienst hebt en de week daarop een late dienst. Dit betekent werken tussen 06:00 en 20:30 uur. Dit patroon herhaalt zich totdat de drukke periode voorbij is.

Bekijk vacature
Logistiek medewerker

De opdrachtgever maakt grote machines voor de voedingsverwerkingsindustrie. De onderdelen komen binnen in het magazijn, jij controleert ze en plaatst ze samen met de collega's op de juiste plek in het magazijn. In de productieruimte worden de materialen aan elkaar gelast en geassembleerd. Jij bent een belangrijk onderdeel in het team, want jij zorgt dat alle benodigde materialen klaarstaan, zodat de afdeling productie door kan gaan met hun werk. 

Werkzaamheden:

 • De materialen die nodig zijn voor de productie moeten worden geteld, gemeten, worden vergeleken met tekening en per lasmap op pallets worden gesorteerd.
 • De materialen die nodig zijn voor de assemblage moeten worden geteld, gemeten, vergeleken met tekening en gesorteerd per productieorder in karren.
 • Je werkt met een heftruck
 • Wanneer er problemen zijn met de binnengekomen materialen informeer je de afdeling inkoop en operationeel manager direct. 
 • Je ondersteunt het productieteam waar nodig. 

De functie is voor 40 uur in de week, parttime zou ook kunnen maar dan moet je wel 5 dagen in de week aanwezig zijn. 

Bekijk vacature

Vacatures bij uitzendbureau Woerden

Bij Actief Werkt uitzendbureau Woerden delen we vacatures in op basis van beschikbaarheid en contractduur. Zodoende hebben we vacatures voor elke wens: voor fulltimebanen met een 40-urige werkweek tot tijdelijk werk van maar een paar uurtjes.

- Fulltimebaan: voor wie 36 tot 40 uur per week beschikbaar is om te werken.

- Parttimebaan: voor wie naast werk nog andere zaken heeft die tijd in beslag nemen, zoals kinderen, het volgen van een studie of een serieuze hobby.

- Vaste baan: voor wie een langere tijd beschikbaar is om te werken.

- Tijdelijk werk: voor wie slechts een bepaalde periode beschikbaar is, bijvoorbeeld in de vakanties of om een tijd tussen twee banen te overbruggen.

 

Inschrijven bij ons uitzendbureau Woerden

Je bent woonachtig in Woerden of omgeving en zoekt een leuke vacature? Om je droombaan te vinden, kun je onze hulp wellicht goed gebruiken. Neem contact met ons op om te ontdekken wat we voor vacatures voor je in petto hebben.

Neem zelf even een kijkje tussen de actuele vacatures in de omgeving Woerden in de vakgebieden techniek, logistiek, transport, productie en office om te ontdekken waar jij aan de slag kunt. Door je in te schrijven en je wensen bekend te maken, kunnen we je actief helpen. Wie weet start je dan volgende maand wel bij de werkgever, die perfect op je ambities aansluit.

Schrijf je nu in

Jouw motivatie is leidend voor ons

We vinden het belangrijk om te weten waar jij enthousiast van wordt, energie van krijgt en je bed voor uitkomt. Dat nemen we mee om vervolgens dé baan voor jou te vinden. Jouw motivatie voor een baan vinden we bij uitzendbureau Woerden zelfs belangrijker dan je cv of ervaring.

Als jij gemotiveerd bent om ergens voor te gaan, zegt dat veel meer over jou dan de diploma’s die je hebt behaald. Wij bieden kansen, ook bij een baan waar jij een specifieke opleiding niet voor in the pocket hebt. Dan kun je mogelijk zelfs op onze kosten die opleiding volgen via Actief Flex Academy.

Uitzendbureau in Woerden

Woerden: diversiteit in werk

Wij kennen de lokale arbeidsmarkt als geen ander. De bruisende stad Woerden ligt middenin ‘het Groene Hart’, omringd door de randstad. Woerden staat ook wel bekend als dé kaasstad van Nederland.

Naast het toerisme neemt ook de werkgelegenheid in Woerden in hoog tempo toe. Woerden heeft ruim 50.000 inwoners en kent veel economische bedrijvigheid. Meerdere bedrijventerreinen bieden voldoende werk in de techniek, productie of logistiek en transport

 

Uitzendbureau Woerden aangesloten bij ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Ramona van den Berg
Manager

Anne Nennie
Intercedent

Nathalie El Houfi - Sonneveld
Vestigingsmanager

Sabine van Zuijlen
Intercedent