Menu

Uitzendbureau in Woerden

Ben je in de regio van Woerden op zoek naar een nieuwe uitdaging? Actief Werkt helpt je hiermee. Kom in contact met ons team bij uitzendbureau Woerden en laat ons je droombaan vinden.

Bekijk vacatures in Woerden

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Woerden

Wagenstraat 12
3441 BM Woerden

0348-214703
woerden@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00
Dinsdag08:30 - 17:00
Woensdag08:30 - 17:00
Donderdag      08:30 - 17:00
Vrijdag08:30 - 17:00Uitzendbureau Woerden helpt jou aan een baan

Heb je weinig tijd of geen zin om allerlei vacatures tot in detail door te spitten? Ons team helpt je graag verder. We hebben vele vacatures en kennen de werkgevers goed, dus kunnen sneller beoordelen of iets bij je past en je zo effectief aan een nieuwe uitdaging helpen.

Door je online bij ons in te schrijven, weten wij naar wat voor baan je op zoek bent en kunnen we met je mee zoeken. Ons team zet zich in voor de zoektocht naar jouw droombaan, zodat jij straks (weer) gaat doen waar je gelukkig van wordt.

Bekijk onze top vacatures in Woerden

Heftruckchauffeur

Ben jij klaar voor een dynamische baan? Bij ons, gevestigd in Utrecht en gespecialiseerd in het transport van verse etenswaren, zoeken we een heftruckchauffeur die het logistieke proces naar een hoger niveau tilt. Jouw rol is cruciaal voor veilig en efficiënt transport binnen onze ruimtes. Taken omvatten laden, lossen en registreren voor een geordende administratie. Heftruckervaring is een must, maar geen certificaat? Geen zorgen, wij regelen dat!

Dit lukt je door werk te maken van: 

• Efficiënt laden en lossen van goederen 
• Nauwkeurig registreren van transportbewegingen

De functie heeft de voorkeur voor een fulltime dienstverband van 40 uur. Maar 32 uur is ook zeker mogelijk. Je werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag. Ongeveer 80% van het werk vindt plaats tussen 07:00 en 16:00 uur. Na 16:00 uur blijven vaak twee collega's achter om de dag af te ronden. Deze "latere dienst" komt ongeveer eens in de 4 weken voor en dit wisselt dus onder de collega's af. Van deze dienst word je van tevoren op de hoogte gebracht. We begrijpen dat de werkomgeving van invloed kan zijn op jouw werkcomfort. Daarom is het belangrijk om goed rekening te houden dat je bij deze baan altijd in een koelere omgeving werkt. De algemene temperatuur is rond de 10 graden en de temperatuur in de opslagcellen variëren van 0 tot 10 graden. Hier moet je dus wel goed tegen kunnen.

Bekijk vacature
Product owner

Jij bent de brug tussen de klant en de productie, waarbij je vlot schakelt met technische teams en de inkoopafdeling. Jouw talent? Het vertalen van klantwensen naar praktische productieplannen. In deze sleutelrol waarborg je niet alleen de klanttevredenheid, maar ook de groei van de organisatie. 

Een belangrijk onderdeel van je werkzaamheden is het uitvragen van de ideeën van de klant en hun wens vertalen naar concrete productieplannen. Hiervoor werk je nauw samen met de andere collega's binnen het bedrijf, zoals de inkoper, projectmanagers etc. Als het plaatje wat betreft alle opties, voorwaarden, kosten etc compleet is, dan presenteer je dit aan de klant, waarna zij een besluit kunnen nemen. Naast het schakelen met de klanten ben je ook verantwoordelijk voor het opzetten en beheren van het productieportfolio.

Voorbeelden uit jouw werkweek:

  • Je houdt het productportfolio up to date. 
  • Je hebt afspraken met verschillende klanten. De ene keer wil de klant veranderingen aanbrengen in de verpakking van hun product en vragen ze zich af welke mogelijkheden er zijn. Jij stelt de juiste vragen om hun behoefte haarscherp te krijgen. En een andere keer heb je de informatie voor de meest realistische en betaalbare oplossingen verzameld en dit presenteer je aan de klant. 
  • Wanneer er een nieuwe productielijn moet komen, overleg je met de project manager, head automation en head mechanics over wat er allemaal moet gebeuren en wie wat oppakt. 
  • Wanneer er issues zijn met de lopende productlijnen wordt dit aan jou gemeld door de kwaliteit-engineer. Samen sparren jullie over de juiste oplossing. Door jouw kennis en ervaring weet je waar het misgaat en welke verpakkingsaanpassingen gedaan moeten worden. 

Deze functie is voor 40 uur per week (36 uur per week is het minimum). Je werkt voornamelijk op kantoor in Bodegraven omdat je veel overlegt met de collega's. Ongeveer een halve dag per week  / 2 weken ben je buiten de deur voor afspraken met klanten. 

Bekijk vacature
Eerste Automonteur

Bij deze organisatie draait het om onderhoud en reparaties aan de bedrijfsvloot van de Gemeente Utrecht. Als Eerste Automonteur ben jij de schakel die zorgt dat alles blijft rijden. Of het nu gaat om brandstofsystemen, transmissies, remsystemen, motorconditie, elektrische systemen, wieluitlijning of banden, jij staat paraat. Het is jouw kennis en kunde die ervoor zorgt dat de klant met een (defecte) wagen snel weer op weg is.

Dit lukt je door:

  • Oplossen van complexe storingen, zowel mechanisch als elektrisch.
  • Uitvoeren van onderhoud aan gewone en elektrische personenwagens, getrokken materialen en/of appendages.

Jouw werkdag start tussen 7.00 en 8.00 uur, waarbij je zelf je voorkeur kunt aangeven. Met een werkweek van 38 uur heb je ruimte voor een goede werk-privébalans. Ongeveer één keer per 4-5 weken wordt er op zaterdag gewerkt, van 8.00 tot 12.00 uur. Daarnaast heb je ongeveer één keer per 4-5 weken storingsdienst. 

Deze organisatie biedt niet alleen een moderne werkplek met leuke collega's maar ook de mogelijkheid tot verdere ontwikkeling en scholing.

Bekijk vacature

Vacatures bij uitzendbureau Woerden

Bij Actief Werkt uitzendbureau Woerden delen we vacatures in op basis van beschikbaarheid en contractduur. Zodoende hebben we vacatures voor elke wens: voor fulltimebanen met een 40-urige werkweek tot tijdelijk werk van maar een paar uurtjes.

- Fulltimebaan: voor wie 36 tot 40 uur per week beschikbaar is om te werken.

- Parttimebaan: voor wie naast werk nog andere zaken heeft die tijd in beslag nemen, zoals kinderen, het volgen van een studie of een serieuze hobby.

- Vaste baan: voor wie een langere tijd beschikbaar is om te werken.

- Tijdelijk werk: voor wie slechts een bepaalde periode beschikbaar is, bijvoorbeeld in de vakanties of om een tijd tussen twee banen te overbruggen.

 

Inschrijven bij ons uitzendbureau Woerden

Je bent woonachtig in Woerden of omgeving en zoekt een leuke vacature? Om je droombaan te vinden, kun je onze hulp wellicht goed gebruiken. Neem contact met ons op om te ontdekken wat we voor vacatures voor je in petto hebben.

Neem zelf even een kijkje tussen de actuele vacatures in de omgeving Woerden in de vakgebieden techniek, logistiek, transport, productie en office om te ontdekken waar jij aan de slag kunt. Door je in te schrijven en je wensen bekend te maken, kunnen we je actief helpen. Wie weet start je dan volgende maand wel bij de werkgever, die perfect op je ambities aansluit.

Schrijf je nu in

Jouw motivatie is leidend voor ons

We vinden het belangrijk om te weten waar jij enthousiast van wordt, energie van krijgt en je bed voor uitkomt. Dat nemen we mee om vervolgens dé baan voor jou te vinden. Jouw motivatie voor een baan vinden we bij uitzendbureau Woerden zelfs belangrijker dan je cv of ervaring.

Als jij gemotiveerd bent om ergens voor te gaan, zegt dat veel meer over jou dan de diploma’s die je hebt behaald. Wij bieden kansen, ook bij een baan waar jij een specifieke opleiding niet voor in the pocket hebt. Dan kun je mogelijk zelfs op onze kosten die opleiding volgen via Actief Flex Academy.

Uitzendbureau in Woerden

Woerden: diversiteit in werk

Wij kennen de lokale arbeidsmarkt als geen ander. De bruisende stad Woerden ligt middenin ‘het Groene Hart’, omringd door de randstad. Woerden staat ook wel bekend als dé kaasstad van Nederland.

Naast het toerisme neemt ook de werkgelegenheid in Woerden in hoog tempo toe. Woerden heeft ruim 50.000 inwoners en kent veel economische bedrijvigheid. Meerdere bedrijventerreinen bieden voldoende werk in de techniek, productie of logistiek en transport

 

Uitzendbureau Woerden aangesloten bij ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Ramona van den Berg
Manager

Anne Nennie
Intercedent

Sabine van Zuijlen
Intercedent