Menu

Uitzendbureau in Woerden

Ben je in de regio van Woerden op zoek naar een nieuwe uitdaging? Actief Werkt helpt je hiermee. Kom in contact met ons team bij uitzendbureau Woerden en laat ons je droombaan vinden.

Bekijk vacatures in Woerden

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Woerden

Wagenstraat 12
3441 BM Woerden

0348-214703
woerden@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00
Dinsdag08:30 - 17:00
Woensdag08:30 - 17:00
Donderdag      08:30 - 17:00
Vrijdag08:30 - 17:00


Corona update: Check vóór je bezoek de voorzorgsmaatregelen van onze vestiging.

Uitzendbureau Woerden helpt jou aan een baan

Heb je weinig tijd of geen zin om allerlei vacatures tot in detail door te spitten? Ons team helpt je graag verder. We hebben vele vacatures en kennen de werkgevers goed, dus kunnen sneller beoordelen of iets bij je past en je zo effectief aan een nieuwe uitdaging helpen.

Door je online bij ons in te schrijven, weten wij naar wat voor baan je op zoek bent en kunnen we met je mee zoeken. Ons team zet zich in voor de zoektocht naar jouw droombaan, zodat jij straks (weer) gaat doen waar je gelukkig van wordt.

Bekijk onze top vacatures in Woerden

Operator

In de functie van operator heb je een belangrijke rol in het productieproces, want alleen met jouw aanwezigheid kan de lijn draaien. Na een gedegen inwerkperiode zal je drie uitzendkrachten aan de lijn aansturen. Hierbij stel je de machines in en bewaakt het verloop van de expeditie. Je bent verantwoordelijk voor het verder bewerken van dichte en verpakte producten, je etiketteert, ruimt kratten in en controleert de stickers. Daarnaast controleer je steekproefsgewijs de productiekwaliteit en zorg je voor een veilige werkplek en goede kwaliteit en volgt hierbij de HACCP regels. Je schakelt met de leidinggevende omtrent de planning en verwerkt administratie in het systeem.

De werktijden zijn of van 06.00-18.15 of van 06.00-16.30. In drukke periodes is het belangrijk dat je flexibel inzetbaar bent. Het kan zijn dat je dienst wat uitloopt omdat er nog een aantal orders afgemaakt moeten worden. 

Bekijk vacature
Reachtruckchauffeur

 

Voor onze opdrachtgever in Bodegraven die gespecialiseerd is in het bewerken van kaas zoeken wij een nieuwe logistieke topper met reachtruck ervaring. In deze afwisselende baan werk je zowel zelfstandig als in teamverband. Je bent samen met jouw collega's verantwoordelijk voor de inkomende en uitgaande goederen. Ook zorg je dat het transport goed verloop door de juiste producten op het juiste tijdstip klaar te hebben staan. Je komt te werken in een twee ploegendienst dus je werktijden wisselen. De ene week werk jij van maandag tot en met vrijdag van 06.00-15.00 en de andere week van maandag tot en met donderdag van 15.00-00.00. 


Wat ga je doen?

•             Het laden en lossen van vrachtwagens

•             Controleren van de goederen

•             Binnenkomende goederen verwerken en opbergen

•             Het bevoorraden van orderpick locaties

•             Het verrichten van diverse overige werkzaamheden

Bekijk vacature
Productiemedewerker

Ben jij fysiek in goede conditie en wil jij voor langere tijd aan het werk? Dan zoeken wij jou! 

Onze opdrachtgever die gespecialiseerd is in het produceren van dakpannen is op zoek naar een nieuwe collega op de afdeling hulpstukken. Je staat aan de productielijn en controleert de dakpannen op de juiste kwaliteit. Een groot deel van de productie wordt gedaan op de locatie in Woerden. Het is fijn als jij allround inzetbaar bent op de verschillende afdelingen zodat je alle facetten van het productieproces kan leren.
Er zijn voldoende mogelijkheden om je intern te ontwikkelingen bij onze klant. Heb jij een beetje technisch inzicht? Dan kan je misschien op termijn wel de robots gaan bedienen.  

Je gaat werken in de dagdienst en je werktijden zijn van 6.00 - 15.00 uur. Eventueel is het mogelijk om op termijn in 2 ploegen te werken, deze werktijden zijn van 6.00 - 15.00 en van 15.30 - 00.30 uur.

Bekijk vacature

Vacatures bij uitzendbureau Woerden

Bij Actief Werkt uitzendbureau Woerden delen we vacatures in op basis van beschikbaarheid en contractduur. Zodoende hebben we vacatures voor elke wens: voor fulltimebanen met een 40-urige werkweek tot tijdelijk werk van maar een paar uurtjes.

- Fulltimebaan: voor wie 36 tot 40 uur per week beschikbaar is om te werken.

- Parttimebaan: voor wie naast werk nog andere zaken heeft die tijd in beslag nemen, zoals kinderen, het volgen van een studie of een serieuze hobby.

- Vaste baan: voor wie een langere tijd beschikbaar is om te werken.

- Tijdelijk werk: voor wie slechts een bepaalde periode beschikbaar is, bijvoorbeeld in de vakanties of om een tijd tussen twee banen te overbruggen.

 

Inschrijven bij ons uitzendbureau Woerden

Je bent woonachtig in Woerden of omgeving en zoekt een leuke vacature? Om je droombaan te vinden, kun je onze hulp wellicht goed gebruiken. Neem contact met ons op om te ontdekken wat we voor vacatures voor je in petto hebben.

Neem zelf even een kijkje tussen de actuele vacatures in de omgeving Woerden in de vakgebieden techniek, logistiek, transport, productie en office om te ontdekken waar jij aan de slag kunt. Door je in te schrijven en je wensen bekend te maken, kunnen we je actief helpen. Wie weet start je dan volgende maand wel bij de werkgever, die perfect op je ambities aansluit.

Schrijf je nu in

Jouw motivatie is leidend voor ons

We vinden het belangrijk om te weten waar jij enthousiast van wordt, energie van krijgt en je bed voor uitkomt. Dat nemen we mee om vervolgens dé baan voor jou te vinden. Jouw motivatie voor een baan vinden we bij uitzendbureau Woerden zelfs belangrijker dan je cv of ervaring.

Als jij gemotiveerd bent om ergens voor te gaan, zegt dat veel meer over jou dan de diploma’s die je hebt behaald. Wij bieden kansen, ook bij een baan waar jij een specifieke opleiding niet voor in the pocket hebt. Dan kun je mogelijk zelfs op onze kosten die opleiding volgen via Actief Flex Academy.

Uitzendbureau in Woerden

Woerden: diversiteit in werk

Wij kennen de lokale arbeidsmarkt als geen ander. De bruisende stad Woerden ligt middenin ‘het Groene Hart’, omringd door de randstad. Woerden staat ook wel bekend als dé kaasstad van Nederland.

Naast het toerisme neemt ook de werkgelegenheid in Woerden in hoog tempo toe. Woerden heeft ruim 50.000 inwoners en kent veel economische bedrijvigheid. Meerdere bedrijventerreinen bieden voldoende werk in de techniek, productie of logistiek en transport

 

Uitzendbureau Woerden aangesloten bij ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Heidy Kok
Manager

Anne Nennie
Intercedent

Floor Hoogervorst
Intercedent

Afra Kooijman
Intercedent

Sabine van Zuijlen
Intercedent