Menu

Uitzendbureau in Woerden

Ben je in de regio van Woerden op zoek naar een nieuwe uitdaging? Actief Werkt helpt je hiermee. Kom in contact met ons team bij uitzendbureau Woerden en laat ons je droombaan vinden.

Bekijk vacatures in Woerden

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Woerden

Wagenstraat 12
3441 BM Woerden

0348-214703
woerden@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Corona update: Check vóór je bezoek de voorzorgsmaatregelen van onze vestiging.

Uitzendbureau Woerden helpt jou aan een baan

Heb je weinig tijd of geen zin om allerlei vacatures tot in detail door te spitten? Ons team helpt je graag verder. We hebben vele vacatures en kennen de werkgevers goed, dus kunnen sneller beoordelen of iets bij je past en je zo effectief aan een nieuwe uitdaging helpen.

Door je online bij ons in te schrijven, weten wij naar wat voor baan je op zoek bent en kunnen we met je mee zoeken. Ons team zet zich in voor de zoektocht naar jouw droombaan, zodat jij straks (weer) gaat doen waar je gelukkig van wordt.

Bekijk onze top vacatures in Woerden

Servicemonteur

Heb jij kennis van elektrotechniek? Wil jij graag in de buitendienst werken en ben jij bovenal gemotiveerd om te werken? Lees dan snel verder.

Voor een organisatie in Alphen aan den Rijn zijn wij opzoek naar een Servicemonteur. Als Servicemonteur ga je zelfstandig op pad naar de klant, uiteraard na het inwerktraject te hebben doorlopen.

Als Servicemonteur houd je je bezig met het installeren van huishoudelijke apparatuur, je lost storingen op en voorziet de klant van advies. Daarnaast zal je dit administratief op de juiste manier afhandelen.

Enige basiskennis van elektrotechniek is hierdoor gewenst. Vind jij het leuk om de klant te voorzien van de juiste service? Pas weg te gaan als de klant een glimlach op het gezicht heeft en alles is verlopen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Kortom, een uitdagende en afwisselende functie binnen een groeiende organisatie.

Bekijk vacature
Vakantiekracht logistiek medewerker

Ben jij de komende periode beschikbaar voor vakantiewerk en wil jij graag een zakcentje bijverdienen? Dan hebben wij een leuke vacature beschikbaar! 

Voor een vleesverwerkingsbedrijf zoeken wij vakantiekrachten die allround logistiek werkzaamheden willen doen. Je bent in deze functie verantwoordelijk voor het controleren van pakbonnen, het bij elkaar zoeken van de vracht, verdelen van de vracht over de verschillende afdelingen, invoeren van gegevens in de computer en alle andere voorkomende logistieke werkzaamheden. Je komt te werken in een enthousiast team van 11 collega's en ze kunnen jouw hulp door aannemende drukte de komende periode goed gebruiken. 

Jij bent fysiek in goede conditie en het is voor jou geen probleem om in een gekoelde omgeving te werken. Naast het basisloon krijg je nog een interessante toeslag voor het werken in een gekoelde omgeving van € 0,15 cent bruto per gewerkt uur.  

Bekijk vacature
Coördinator Transport

Houd je van plannen en organiseren en heb je affiniteit met logistiek? Dan is dit jouw kans!


Voor onze opdrachtgever, een internationale handelsonderneming in de sierteelt, zijn we op zoek naar een transport coördinator. In deze functie hou je je voornamelijk bezig met het plannen en coördineren van de inkomende en uitgaande transportstromen. Door dit proces zo optimaal mogelijk te laten verlopen, zorg jij ervoor dat de planten juist en tijdig geleverd worden. Verder ben je verantwoordelijk voor:

  • Het dagelijkse contact met leveranciers en transporteurs over de leveringen van de planten
  • Inhoudelijk controleren van transportfacturen volgens de contractafspraken
  • Controleren en documenteren van vrachtdocumenten
  • Het opstellen en bewaken van KPI’s met betrekking tot transport 
  • Dagelijks contact met diverse afdelingen omtrent de planning van uitgaand transport

Bekijk vacature

Vacatures bij uitzendbureau Woerden

Bij Actief Werkt uitzendbureau Woerden delen we vacatures in op basis van beschikbaarheid en contractduur. Zodoende hebben we vacatures voor elke wens: voor fulltimebanen met een 40-urige werkweek tot tijdelijk werk van maar een paar uurtjes.

- Fulltimebaan: voor wie 36 tot 40 uur per week beschikbaar is om te werken.

- Parttimebaan: voor wie naast werk nog andere zaken heeft die tijd in beslag nemen, zoals kinderen, het volgen van een studie of een serieuze hobby.

- Vaste baan: voor wie een langere tijd beschikbaar is om te werken.

- Tijdelijk werk: voor wie slechts een bepaalde periode beschikbaar is, bijvoorbeeld in de vakanties of om een tijd tussen twee banen te overbruggen.

 

Inschrijven bij ons uitzendbureau Woerden

Je bent woonachtig in Woerden of omgeving en zoekt een leuke vacature? Om je droombaan te vinden, kun je onze hulp wellicht goed gebruiken. Neem contact met ons op om te ontdekken wat we voor vacatures voor je in petto hebben.

Neem zelf even een kijkje tussen de actuele vacatures in de omgeving Woerden in de vakgebieden techniek, logistiek, transport, productie en office om te ontdekken waar jij aan de slag kunt. Door je in te schrijven en je wensen bekend te maken, kunnen we je actief helpen. Wie weet start je dan volgende maand wel bij de werkgever, die perfect op je ambities aansluit.

Schrijf je nu in

Jouw motivatie is leidend voor ons

We vinden het belangrijk om te weten waar jij enthousiast van wordt, energie van krijgt en je bed voor uitkomt. Dat nemen we mee om vervolgens dé baan voor jou te vinden. Jouw motivatie voor een baan vinden we bij uitzendbureau Woerden zelfs belangrijker dan je cv of ervaring.

Als jij gemotiveerd bent om ergens voor te gaan, zegt dat veel meer over jou dan de diploma’s die je hebt behaald. Wij bieden kansen, ook bij een baan waar jij een specifieke opleiding niet voor in the pocket hebt. Dan kun je mogelijk zelfs op onze kosten die opleiding volgen via Actief Flex Academy.

Uitzendbureau in Woerden

Woerden: diversiteit in werk

Wij kennen de lokale arbeidsmarkt als geen ander. De bruisende stad Woerden ligt middenin ‘het Groene Hart’, omringd door de randstad. Woerden staat ook wel bekend als dé kaasstad van Nederland.

Naast het toerisme neemt ook de werkgelegenheid in Woerden in hoog tempo toe. Woerden heeft ruim 50.000 inwoners en kent veel economische bedrijvigheid. Meerdere bedrijventerreinen bieden voldoende werk in de techniek, productie of logistiek en transport

 

Uitzendbureau Woerden aangesloten bij ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Heidy Kok
Manager

Anne Nennie
Intercedent

Floor Hoogervorst
Intercedent