Menu

Uitzendbureau in Wijchen

Ben je toe aan een (andere) baan in Wijchen of omgeving? Bij Actief Werkt vind je de vacature die bij jou past. Kom eens op de koffie bij uitzendbureau Wijchen of schrijf je nu in en we gaan aan de slag. 

Bekijk vacatures in Wijchen

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Wijchen

Elckerlycweg 22
6602 HJ Wijchen

024-2049690
wijchen@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00
Dinsdag08:30 - 17:00
Woensdag08:30 - 17:00
Donderdag      08:30 - 17:00
Vrijdag08:30 - 17:00


Corona update: Check vóór je bezoek de voorzorgsmaatregelen van onze vestiging.

Bij uitzendbureau Wijchen je droombaan vinden

Als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging in de buurt van Wijchen, dan kunnen wij je vast en zeker helpen. We hebben bij uitzendbureau Wijchen tientallen vacatures en helpen dagelijks mensen aan een nieuwe uitdaging. Schrijf je bij ons in, zodat we ook jou aan je droombaan kunnen helpen.

Ons team zet zich voor jou in om ervoor te zorgen dat jij een nieuwe baan vindt waar je met plezier naartoe gaat. Je kunt bij ons langskomen om meteen persoonlijk kennis te maken, maar het is ook mogelijk om direct online te solliciteren op een vacature die je aanspreekt. 

Bekijk onze top vacatures in Wijchen

Logistiek medewerker

Voor een logistiek distributiecentrum in Wijchen zijn wij op zoek naar een allround logistiek medewerker die fulltime aan de slag wil gaan.

Bij dit bedrijf komen er vele orders binnen per dag. De bedoeling is dat jij deze gaat verzamelen, inpakken, verzenden en er voor zorgt dat dit proces goed verloopt. Het gaat om printer onderdelen, dus het is niet fysiek zwaar werk wat tillen betreft. Wel loop je veel in het magazijn om de producten bij elkaar te verzamelen.

Het bedrijf werkt nu in 2-ploegendiensten. Je werkt de ene week van maandag t/m vrijdag van 6:00 tot 15:00 en de week daarop van 14:30 tot 23:00. Voor de ploegentijden word je natuurlijk extra gecompenseerd in je salaris, want je krijgt een toeslag van 108% op je uurloon. In noodgevallen kan er aan je gevraagd worden om op zaterdag te werken. Je krijgt dan maar liefst 150%.

Bekijk vacature
Procesoperator

We zijn op zoek naar gemotiveerde procesoperators die graag in een 5-ploegendienst willen werken.

Jij komt te werken op de Chemie-sectie. Jij zorgt met je collega's dat de processen goed verlopen. Waar nodig doe je aanpassingen en stuur je bij. Door jou wordt er een kwalitatief hoogwaardig en complex product gemaakt.

Wat je zoal moet doen aan werkzaamheden:

  • Je zorgt ervoor dat de mechanische en proces technische installaties juist worden ingesteld.
  • Je stuurt het proces bij om de kwaliteit te waarborgen en afwijkingen en storingen te voorkomen.
  • Je voert proces- en product controles uit.
  • Je analyseert en verhelp je zelfstandig afwijkingen en storingen in de installatie en je beoordeelt of het nodig is om een ondersteunende afdeling in te schakelen.
  • Je voert eerstelijns onderhoudswerkzaamheden uit.
  • Je neemt deel aan project- en werkgroepen op het gebied van veiligheid, milieu, kwaliteit, efficiency en continue verbeteren.


Het is een veelzijdige functie waar je de verantwoordelijkheid krijgt om ervoor te zorgen dat alles soepel gaat. Voor het goed uitvoeren van je werk word je goed beloond in salaris en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Er wordt gekeken naar jou als persoon.

Bekijk vacature
Allround Service Medewerker

Als allround service medewerker analyseer , en bezoek jij ter plaatse de reclamaties van onze klanten.

Hierbij is het erg belangrijk dat je zorgdraagt voor een vlotte en correcte afhandeling en zorgt voor goede feedback aan de betreffende afdelingen. 

Je werkt aan behoud en waar nodig verbetering van de relatie met onze klanten , waarbij je werkzaam bent in heel Nederland. Je legt je werkzaamheden vast door middel van een bezoekrapport en brengt situaties ter plaatse in kaart, neemt monsters waar nodig en eventueel vervang je producten. 

Daarnaast communiceer je actief binnen de organisatie, onder andere met laboranten, productieleiders en terreinmedewerkers.

Bekijk vacature

Verschillende vacatures bij Actief Werkt Wijchen 

Bij Actief Werkt vind je vacatures die aansluiten op iedere wens: van een bijbaantje voor een aantal uur per week tot een fulltimebaan met een werkweek van 40 uur. Bedenk hoeveel uur je wekelijks wilt werken en maak een keuze uit de volgende vacatures.

  • Fulltimebaan: voor wie 36 tot 40 uur per week wil werken.
  • Parttimebaan: wordt je baan gecombineerd met andere zaken in je leven die tijd vragen, zoals een hobby, studie of misschien kinderen? Kies dan voor een parttimebaan.
  • Tijdelijk werk: voor als je voor een kortere periode beschikbaar bent om te werken, bijvoorbeeld in een vakantie.
  • Vaste baan: wanneer je het liefst voor onbepaalde tijd ergens aan de slag gaat.

Inschrijven uitzendbureau Wijchen

Wil je graag hulp bij het vinden van een baan? Dan staat ons team van uitzendbureau Wijchen klaar voor jou. Neem een kijkje tussen de actuele vacatures in Wijchen en omgeving en selecteer het vakgebied waarin jij graag zou willen werken.

Wil je vacature-alerts ontvangen of zou je graag ons advies willen? Schrijf je dan meteen online in en laat weten wat jouw ambities zijn. Vervolgens hebben wij alle informatie om je proactief te helpen met de zoektocht naar leuke vacatures.

Schrijf je nu in

Wij werken om jouw ambities waar te maken

Wie doet wat hij/zij echt graag wil, zal geen dag in het leven écht aan het werk zijn. Daarom zijn jouw motivatie en ambities zo belangrijk voor ons. Op basis van die input gaan wij op zoek naar een baan waar jij blij van wordt.

Je ervaringen en cv vinden we minder belangrijk. Als je echt gemotiveerd bent om voor een baan te gaan, geloven wij dat het jou gaat lukken, ook al ontbreekt het je aan wat ervaring. Soms is het zelfs mogelijk om op onze kosten een opleiding te volgen via de Actief Flex Academy. Denk bijvoorbeeld aan een cursus of opleiding voor een heftruckcertificaat of chauffeursdiploma.

Uitzendbureau in Wijchen

Groeiende werkgelegenheid in Wijchen 

We kennen de lokale arbeidsmarkt van Wijchen als geen ander en weten wat er speelt. Wijchen heeft een centrale ligging in Nederland en is goed bereikbaar via de snelwegen en het openbaar vervoer.

Door de jaren heen is er een enorme groei in werkgelegenheid geweest. Industrieterrein Bijsterhuizen is uitgegroeid tot één van de grootste bedrijventerreinen in de productie, logistiek en transport. In Wijchen is genoeg ruimte voor bedrijvigheid en ondernemerschap. Zo zijn er via Actief Werkt uitzendbureau Wijchen ook genoeg administratieve vacatures te vinden.

Wij vormen de schakel tussen jou en de leukste werkgevers! 

 

Uitzendbureau Wijchen lid van ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Stephanie de Korte
Manager

Nick Mastwijk
Intercedent

Sophie Smits
Intercedent