Menu

Uitzendbureau in Wijchen

Ben je toe aan een (andere) baan in Wijchen of omgeving? Bij Actief Werkt vind je de vacature die bij jou past. Kom eens op de koffie bij uitzendbureau Wijchen of schrijf je nu in en we gaan aan de slag. 

Bekijk vacatures in Wijchen

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Wijchen

Elckerlycweg 22
6602 HJ Wijchen

024-2049690
wijchen@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00
Dinsdag08:30 - 17:00
Woensdag08:30 - 17:00
Donderdag      08:30 - 17:00
Vrijdag08:30 - 17:00Bij uitzendbureau Wijchen je droombaan vinden

Als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging in de buurt van Wijchen, dan kunnen wij je vast en zeker helpen. We hebben bij uitzendbureau Wijchen tientallen vacatures en helpen dagelijks mensen aan een nieuwe uitdaging. Schrijf je bij ons in, zodat we ook jou aan je droombaan kunnen helpen.

Ons team zet zich voor jou in om ervoor te zorgen dat jij een nieuwe baan vindt waar je met plezier naartoe gaat. Je kunt bij ons langskomen om meteen persoonlijk kennis te maken, maar het is ook mogelijk om direct online te solliciteren op een vacature die je aanspreekt. 

Bekijk onze top vacatures in Wijchen

Shiftleader

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging als Shiftleader?

Als shiftleader krijg je de kans om een sleutelrol te spelen binnen een dynamisch en hecht team. Wat deze functie bijzonder maakt? Jouw invloed is direct zichtbaar: van het motiveren van collega's tot het oplossen van storingen, jij bent de drijvende kracht achter een soepel verlopende productie. Wij bieden niet alleen een competitief salaris, maar ook een werkplek waar jouw groei en ontwikkeling centraal staan.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het aansturen van jouw team tijdens de shift. Dit lukt je door werk te maken van:

 • Motiveren, aansturen en coachen van jouw collega's.
 • Het oplossen van storingen.
 • Deelnemen aan werkoverleggen en zorgen voor een duidelijke overdracht.

Bekijk vacature
Teamleider

Ben jij een motivator die graag de handen uit de mouwen steekt? En ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Teamleider? 

Als Teamleider bij ANAC heb je een veelzijdig takenpakket waarbij klantvriendelijkheid en collegialiteit centraal staan. Je werkt samen met je collega's in de operatie, verhelpt kleine storingen, en verzorgt de planning en administratie. Daarnaast voer je functionerings- en sollicitatiegesprekken met potentiële collega's. Je krijgt hiervoor de nodige begeleiding via een uitgebreid inwerkprogramma, maar het is wel belangrijk dat je al enige leidinggevende ervaring hebt.

Hieronder een overzicht van je taken:

 • Je hebt veel contact met klanten, collega's en leveranciers.
 • Je bent verantwoordelijk voor de administratie en planning.
 • Je voert sollicitatiegesprekken met potentiële collega's.
 • Je houdt functioneringsgesprekken.
 • Je handelt klachten af en zorgt voor nette oplossingen.

De carwash is van maandag tot en met zondag geopend, en je werktijden zijn tussen 8:00 en 20:00 uur. Je stemt je werkdagen af, maar je moet wel beschikbaar zijn in de weekenden.


Bekijk vacature
Servicemonteur

Jouw werk heeft een enorme impact op onze maatschappij. Zonder goed werkende rioleringen zou het er heel anders uitzien!

Waarom deze baan?

Jij vind het leuk om bij te dragen aan een gezondere samenleving. Geen dag is hetzelfde. Je begint met een overzicht van de dag, met een mix van reparaties, inspecties en verstoppingsklussen.

Je komt op verschillende locaties, komt diverse uitdagingen tegen en jij werkt zij aan zij met je collega’s. Je vliegt van de ene opdracht naar de andere. Een verstopte afvoer? Jij lost het op met je vaardigheden en ervaring. Bovendien deel je tips om toekomstige problemen te voorkomen.

Aan het einde van de dag stap je in je bedrijfswagen, met een voldaan gevoel. Je hebt het verschil gemaakt voor klanten en de gemeenschap. Je bent niet zomaar een monteur; je bent een rioleringsheld!

Bekijk vacature

Verschillende vacatures bij Actief Werkt Wijchen 

Bij Actief Werkt vind je vacatures die aansluiten op iedere wens: van een bijbaantje voor een aantal uur per week tot een fulltimebaan met een werkweek van 40 uur. Bedenk hoeveel uur je wekelijks wilt werken en maak een keuze uit de volgende vacatures.

 • Fulltimebaan: voor wie 36 tot 40 uur per week wil werken.
 • Parttimebaan: wordt je baan gecombineerd met andere zaken in je leven die tijd vragen, zoals een hobby, studie of misschien kinderen? Kies dan voor een parttimebaan.
 • Tijdelijk werk: voor als je voor een kortere periode beschikbaar bent om te werken, bijvoorbeeld in een vakantie.
 • Vaste baan: wanneer je het liefst voor onbepaalde tijd ergens aan de slag gaat.

Inschrijven uitzendbureau Wijchen

Wil je graag hulp bij het vinden van een baan? Dan staat ons team van uitzendbureau Wijchen klaar voor jou. Neem een kijkje tussen de actuele vacatures in Wijchen en omgeving en selecteer het vakgebied waarin jij graag zou willen werken.

Wil je vacature-alerts ontvangen of zou je graag ons advies willen? Schrijf je dan meteen online in en laat weten wat jouw ambities zijn. Vervolgens hebben wij alle informatie om je proactief te helpen met de zoektocht naar leuke vacatures.

Schrijf je nu in

Wij werken om jouw ambities waar te maken

Wie doet wat hij/zij echt graag wil, zal geen dag in het leven écht aan het werk zijn. Daarom zijn jouw motivatie en ambities zo belangrijk voor ons. Op basis van die input gaan wij op zoek naar een baan waar jij blij van wordt.

Je ervaringen en cv vinden we minder belangrijk. Als je echt gemotiveerd bent om voor een baan te gaan, geloven wij dat het jou gaat lukken, ook al ontbreekt het je aan wat ervaring. Soms is het zelfs mogelijk om op onze kosten een opleiding te volgen via de Actief Flex Academy. Denk bijvoorbeeld aan een cursus of opleiding voor een heftruckcertificaat of chauffeursdiploma.

Uitzendbureau in Wijchen

Groeiende werkgelegenheid in Wijchen 

We kennen de lokale arbeidsmarkt van Wijchen als geen ander en weten wat er speelt. Wijchen heeft een centrale ligging in Nederland en is goed bereikbaar via de snelwegen en het openbaar vervoer.

Door de jaren heen is er een enorme groei in werkgelegenheid geweest. Industrieterrein Bijsterhuizen is uitgegroeid tot één van de grootste bedrijventerreinen in de productie, logistiek en transport. In Wijchen is genoeg ruimte voor bedrijvigheid en ondernemerschap. Zo zijn er via Actief Werkt uitzendbureau Wijchen ook genoeg administratieve vacatures te vinden.

Wij vormen de schakel tussen jou en de leukste werkgevers! 

 

Uitzendbureau Wijchen lid van ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Stephanie de Korte
Manager

Kristel Bos
Intercedent

Sem van der Els
Intercedent