Menu

Uitzendbureau Actief Werkt! in Wijchen

In Wijchen is veel bedrijvigheid en industrie. Ons uitzendbureau heeft een groot aanbod van bedrijven die op zoek zijn naar enthousiaste, hard werkende mensen. Ook bij jou in de buurt zijn er altijd vacatures vrij. Kom eens langs bij ons uitzendbureau om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen!

Werken in de buurt

Je kan in Wijchen snel aan de slag in de productie, logistiek of schoonmaak. Als uitzendbureau willen we niet alleen zorgen dat je snel aan het werk kunt, je wil ook lang aan het werk blijven. Daarom zoeken we naar een baan en een bedrijf dat bij jou past.

Vacatures Wijchen

Wij hebben veel vacatures en dus ook die ene die aansluit bij wat jij zoekt. Als je wil werken in Wijchen en omgeving kun je onder andere werken als magazijnmedewerker, reach- en heftruckchauffeur of schoonmaker. Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Wijchen

Inschrijven Wijchen en omgeving

Actief Werkt! is mobiel en online. Wij hebben diverse inschrijflocaties in Wijchen en omgeving. Bel ons voor een afspraak of solliciteer direct op een functie die bij jou past. Wij komen naar jou toe en spreken af op een plaats en tijd, waar en wanneer het jou uitkomt.

Neem contact met ons op!

Je kunt ons bereiken op 0412-69 65 85 of stuur ons een mail.