Menu

Uitzendbureau in Wijchen

Ben je toe aan een (andere) baan in Wijchen of omgeving? Bij Actief Werkt vind je de vacature die bij jou past. Kom eens op de koffie bij uitzendbureau Wijchen of schrijf je nu in en we gaan aan de slag. 

Bekijk vacatures in Wijchen

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Wijchen

Elckerlycweg 22
6602 HJ Wijchen

024-2049690
wijchen@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00
Dinsdag08:30 - 17:00
Woensdag08:30 - 17:00
Donderdag      08:30 - 17:00
Vrijdag08:30 - 17:00Bij uitzendbureau Wijchen je droombaan vinden

Als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging in de buurt van Wijchen, dan kunnen wij je vast en zeker helpen. We hebben bij uitzendbureau Wijchen tientallen vacatures en helpen dagelijks mensen aan een nieuwe uitdaging. Schrijf je bij ons in, zodat we ook jou aan je droombaan kunnen helpen.

Ons team zet zich voor jou in om ervoor te zorgen dat jij een nieuwe baan vindt waar je met plezier naartoe gaat. Je kunt bij ons langskomen om meteen persoonlijk kennis te maken, maar het is ook mogelijk om direct online te solliciteren op een vacature die je aanspreekt. 

Bekijk onze top vacatures in Wijchen

Administratief medewerker

Leuk dat ik je interesse heb! Voor verschillende projecten zoeken we administratief medewerkers. Na het project heb jij de kans om een ander project op te pakken of door te groeien binnen het bedrijf naar een functie binnen de detachering .

Jouw standplaats is het hoofdkantoor in Wijchen. Vanuit daar zal jij binnenkomende aanvragen administratief afhandelen. Op de afdeling Kwijtscheldingen ben jij verantwoordelijk voor het beoordelen van de ontvangen kwijtscheldingen. Een kwijtschelding is een aanvraag van een burger die hen inziens een ontvangen aanslag niet kunnen betalen. Jij gaat de benodigde informatie opvragen bij de burger en desbetreffende instanties. Deze ontvangen informatie ga jij beoordelen en op basis daarvan neem jij een besluit.

Op de afdeling Bezwaar zal jij je bezig houden met het beoordelen van ontvangen bezwaarschriften. Jouw werkzaamheden bestaan uit het controleren van ontvangen aanvragen betreft: parkeer bezwaren en/of bezwaarschriften van bijvoorbeeld ontvangen gemeentebelastingen. Aan jou de taak om uit te zoeken of dit bezwaar gerechtigd is.

Indien jij nog geen ervaring hebt in de branche, zullen de werkzaamheden jou geheel uitgelegd worden zodat jij de fijne kneepjes van het vak leert.

Wat ga je nu precies doen:

  • Administratief verwerken van de kwijtschelding- en bezwaaraanvragen;
  • Mails verwerken vanuit de aanvragers als de gemeente;
  • Gemeentes op de hoogte stellen wat de stand van zaken is;
  • Overzicht houden over de status van verwerkte aanvragen.


Zoek je dus een uitdaging op projectbasis met kans op doorstromen, solliciteer dan snel!

Bekijk vacature
Juridische administratief medewerker

Het is niet wachten op doorgroeimogelijkheden, je begint gelijk met je doorontwikkeling!

De eerste dag dat je start ga je gelijk op training. Je begint met het stapsgewijs leren van de basis, hier moet je onder andere denken aan kwijtscheldingen, invorderingen en heffingen. Naast het leren van de theorie ga je ook praktisch aan de gang. Samen met je collega neem je je eerste project door en daar ga je. Met de leaseauto van de zaak ga je naar de lokale overheidsinstelling en voer je het project uit. Wat je geleerd hebt kun je gelijk toepassen. Na het ene project ga je op naar de volgende. Een project heeft geen vaste duur en de werkzaamheden hoeven ook niet altijd geheel op de instelling plaats te vinden.

Naarmate de tijd vordert krijg je steeds meer verbreding in kennis en worden je projecten steeds meer divers. Je start met een flexibel contract, bij goed functioneren groei je vrij snel door richting een jaar contract direct bij de opdrachtgever en daarna worden de mogelijkheden voor een vast contract met je besproken. De reden dat er veel garantie wordt geboden is omdat het bedrijf graag wil investeren in jouw ontwikkeling. Zij geven je de kans om je te vormen tot een professional op breed en ook op specialistisch vlak.

Wat ze daar voor terugvragen is simpelweg iemand die graag wil leren en zich wil binden aan het bedrijf. Niet meer dan dat. Als jij je werk met plezier doet en je afspraken nakomt, kun je een mooie lange termijn carrière opbouwen.

Bekijk vacature
Medewerker Tankshop

Voor de ANAC in Nijmegen zijn we op zoek naar Tankshopmedewerkers. Mensen die het leuk vinden om anderen te helpen aan de kassa. Je zorgt er samen met je collega's voor dat de klant tevreden de winkel verlaat. 

De tankshop bestaat uit een winkel waar dingen voor je auto kan kopen, een snelle snack kan halen. Als medewerker Tankshop word je ingedeeld bij de kassa waar je klanten vriendelijk helpt als ze een product of tank willen afrekenen. Hierbij is klantbeleving en klantvriendelijkheid natuurlijk erg belangrijk en dit is vanzelfsprekend voor jou.

Gekeken naar de werktijden is de Tankshop in de zomer geopend van 8:00 tot 23:00 en in de winter van 8:00 tot 18:00 van maandag t/m zondag. Je begint of in de ochtend tot de middag of in de middag tot de avond. Een paar weken van te voren wordt een rooster gemaakt en rekening gehouden met je voorkeuren. Het is hierin wel van belang dat je je flexibel kan opstellen.

Het is een afwisselende baan waarbij je zelf aan kan geven wanneer je kan werken. Daarnaast verdient het ook goed, helemaal omdat de jeugdlonen zijn afgeschaft. Iedereen vanaf 18 jaar start voor €12,23 bruto per uur.

Bekijk vacature

Verschillende vacatures bij Actief Werkt Wijchen 

Bij Actief Werkt vind je vacatures die aansluiten op iedere wens: van een bijbaantje voor een aantal uur per week tot een fulltimebaan met een werkweek van 40 uur. Bedenk hoeveel uur je wekelijks wilt werken en maak een keuze uit de volgende vacatures.

  • Fulltimebaan: voor wie 36 tot 40 uur per week wil werken.
  • Parttimebaan: wordt je baan gecombineerd met andere zaken in je leven die tijd vragen, zoals een hobby, studie of misschien kinderen? Kies dan voor een parttimebaan.
  • Tijdelijk werk: voor als je voor een kortere periode beschikbaar bent om te werken, bijvoorbeeld in een vakantie.
  • Vaste baan: wanneer je het liefst voor onbepaalde tijd ergens aan de slag gaat.

Inschrijven uitzendbureau Wijchen

Wil je graag hulp bij het vinden van een baan? Dan staat ons team van uitzendbureau Wijchen klaar voor jou. Neem een kijkje tussen de actuele vacatures in Wijchen en omgeving en selecteer het vakgebied waarin jij graag zou willen werken.

Wil je vacature-alerts ontvangen of zou je graag ons advies willen? Schrijf je dan meteen online in en laat weten wat jouw ambities zijn. Vervolgens hebben wij alle informatie om je proactief te helpen met de zoektocht naar leuke vacatures.

Schrijf je nu in

Wij werken om jouw ambities waar te maken

Wie doet wat hij/zij echt graag wil, zal geen dag in het leven écht aan het werk zijn. Daarom zijn jouw motivatie en ambities zo belangrijk voor ons. Op basis van die input gaan wij op zoek naar een baan waar jij blij van wordt.

Je ervaringen en cv vinden we minder belangrijk. Als je echt gemotiveerd bent om voor een baan te gaan, geloven wij dat het jou gaat lukken, ook al ontbreekt het je aan wat ervaring. Soms is het zelfs mogelijk om op onze kosten een opleiding te volgen via de Actief Flex Academy. Denk bijvoorbeeld aan een cursus of opleiding voor een heftruckcertificaat of chauffeursdiploma.

Uitzendbureau in Wijchen

Groeiende werkgelegenheid in Wijchen 

We kennen de lokale arbeidsmarkt van Wijchen als geen ander en weten wat er speelt. Wijchen heeft een centrale ligging in Nederland en is goed bereikbaar via de snelwegen en het openbaar vervoer.

Door de jaren heen is er een enorme groei in werkgelegenheid geweest. Industrieterrein Bijsterhuizen is uitgegroeid tot één van de grootste bedrijventerreinen in de productie, logistiek en transport. In Wijchen is genoeg ruimte voor bedrijvigheid en ondernemerschap. Zo zijn er via Actief Werkt uitzendbureau Wijchen ook genoeg administratieve vacatures te vinden.

Wij vormen de schakel tussen jou en de leukste werkgevers! 

 

Uitzendbureau Wijchen lid van ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Stephanie de Korte
Manager

Sophie Smits
Intercedent

Sem van der Els
Intercedent