Menu

Uitzendbureau in Wijchen

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Wijchen is goed bereikbaar via de snelwegen en het openbaar vervoer. Daarnaast heeft het een centrale ligging in Nederland. In de afgelopen jaren is industriegebied Bijsterhuizen uitgegroeid tot één van de grootste bedrijventerreinen in de industrie, productie, transport & logistiek en administratie in de omgeving van Nijmegen.

 

Bekijk vacatures in Wijchen

Werken in Wijchen

Ben je op zoek naar een baan in de omgeving van Nijmegen of Wijchen? Loop dan gerust bij ons binnen, zodat wij samen uitkijken naar jouw droombaan. Onder het genot van een lekker kopje koffie bespreken we jouw wensen en ambities. 

Vacatures in Wijchen

Op basis van ons kennismakingsgesprek, gaan wij op zoek naar passende vacatures bij bedrijven in de omgeving. Wij hebben vacatures op LBO-, MBO- en HBO-niveau in diverse branches. Jouw ambitie telt!

Heb je altijd al je vrachtwagenrijbewijs willen behalen, of mis je dat belangrijke hef- of reachtruckcertificaat om jouw ideale baan uit te voeren? We kijken graag met je naar de mogelijkheden.

Inschrijven voor vacatures

Uiteraard kun je onze actuele vacatures vinden op onze website. Staat jouw gewenste functie er niet tussen, maar ben je wel op zoek naar een nieuwe baan? Schrijf je dan online in, zodat we je wensen telefonisch met elkaar kunnen bespreken.

Direct inschrijven

Actief Werkt! voor opdrachtgevers

Bij Actief Werkt! geloven we dat mensen het verschil maken in iedere organisatie. Of het nu gaat om vaste medewerkers of flexkrachten. Dagelijks spreken wij veel werkzoekenden uit de regio. Persoonlijk en dichtbij zijn twee woorden die ons werk het beste omschrijven. Onze kracht zit ‘m in onze persoonlijke aanpak. Wij nodigen al onze flexcollega’s uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op de vestiging in Wijchen. Naast onze reguliere wervingsactiviteiten bieden wij de mogelijkheid om assessments op maat af te nemen.

Om een goede inschatting te kunnen maken van de werkzaamheden komen wij graag langs op de werkvloer. Op deze manier kunnen wij onze flexcollega’s op voorhand goed informeren over de werkplek, bedrijfscultuur en teamsamenstelling.

De arbeidsmarkt verandert in een razendsnel tempo. Wij zien dat er een schaarste ontstaat in bepaalde branches en bieden daarom naast uitzenden en detacheren ook mogelijkheden om flexcollega’s direct in dienst te nemen middels werving & selectie.

Vacature plaatsen

Contactgegevens Actief Werkt! Wijchen

Actief Werkt! Wijchen
Elckerlycweg 22
6602 HJ Wijchen

024 204 96 90
wijchen@actiefwerkt.nl

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Mail ons uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat uw telefoonnummer achter, en wij bellen u terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.