Menu

Uitzendbureau in Wijchen

Ben je toe aan een (andere) baan in Wijchen of omgeving? Bij Actief Werkt vind je de vacature die bij jou past. Kom eens op de koffie bij uitzendbureau Wijchen of schrijf je nu in en we gaan aan de slag. 

Bekijk vacatures in Wijchen

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Wijchen

Elckerlycweg 22
6602 HJ Wijchen

0242049690
wijchen@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Corona update: Check vóór je bezoek de voorzorgsmaatregelen van onze vestiging.

Bij uitzendbureau Wijchen je droombaan vinden

Als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging in de buurt van Wijchen, dan kunnen wij je vast en zeker helpen. We hebben bij uitzendbureau Wijchen tientallen vacatures en helpen dagelijks mensen aan een nieuwe uitdaging. Schrijf je bij ons in, zodat we ook jou aan je droombaan kunnen helpen.

Ons team zet zich voor jou in om ervoor te zorgen dat jij een nieuwe baan vindt waar je met plezier naartoe gaat. Je kunt bij ons langskomen om meteen persoonlijk kennis te maken, maar het is ook mogelijk om direct online te solliciteren op een vacature die je aanspreekt. 

Bekijk onze top vacatures in Wijchen

Reachtruckchauffeur

Heb jij veel ervaring met de reachtruck en zoek je een baan voor overdag? Je gaat aan de slag binnen een kleine organisatie in Oss die doppen, deksel en andere producten maakt van vinyl. Met de reachtruck ga jij de pasta's overgieten, hierbij is het belangrijk dat je de IBC stabiel houdt aangezien er ongeveer 1000 liter pasta per keer wordt overgegoten. Best even een karweitje dus! Naast de werkzaamheden op de reachtruck help je ook mee met de nabewerking, spring je bij in de logistiek of sta je soms bij een machine.

Bekijk vacature
Productiemedewerker

Wil jij graag werken in een 3-ploegendienst in een klein en leuk team? Je komt te werken in een team van 4 of 5 mensen waarbij je samen verantwoordelijk bent voor een machine. Deze machine maakt doppen en deksels van vinyl om andere producten mee af te sluiten of om te beschermen. De mallen die in de deze machine gaan worden verhit, zodat de matrijzen uiteindelijk af kunnen koelen. Wanneer deze matrijzen afgekoeld zijn, moeten deze met behulp van een compressor handmatig worden verwijderd. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het instellen van de machine en de juiste afhandeling van de producten, zoals het inpakken en het verplaatsen naar het magazijn.

Bekijk vacature
Inkoper

Ben jij op zoek naar een zelfstandige en vaste baan als inkoper? Wil jij bijdragen aan de groei ambities van Lucide? Lijkt het jou leuk om inkoopprojecten voor klanten door het hele land heen uit te voeren om zo in diverse keukens een kijkje te kunnen nemen? En sta jij open voor het volgen van opleidingen en trainingen om de beste te worden in jouw vak? Dan kom ik graag met je in contact! Wat ga je doen in de functie als inkoper van Lucide? • Jij wordt als inkoper gedetacheerd bij diverse klanten in de Private en Publieke sector; • Als (interim-)inkoper binnen het team van de klanten van Lucide ben jij verantwoordelijk voor de inkoop van de benodigde producten en diensten; • Jij specificeert, selecteert en contracteert binnen het inkoopproces de juiste partijen, afgestemd op specifieke projecten; • Jij standaardiseert en optimaliseert afspraken met leveranciers; • Jij bewaakt de geleverde kwaliteit van producten en diensten; • Jij richt je op de zelfredzaamheid van de klant door het versterken van kennis, vaardigheden en ervaring binnen het team van de klant en; • Daarnaast ben je proactief en luister je goed naar de interne opdrachtgever bij de klant om te weten waar de behoefte ligt.

Bekijk vacature

Verschillende vacatures bij Actief Werkt Wijchen 

Bij Actief Werkt vind je vacatures die aansluiten op iedere wens: van een bijbaantje voor een aantal uur per week tot een fulltimebaan met een werkweek van 40 uur. Bedenk hoeveel uur je wekelijks wilt werken en maak een keuze uit de volgende vacatures.

  • Fulltimebaan: voor wie 36 tot 40 uur per week wil werken.
  • Parttimebaan: wordt je baan gecombineerd met andere zaken in je leven die tijd vragen, zoals een hobby, studie of misschien kinderen? Kies dan voor een parttimebaan.
  • Tijdelijk werk: voor als je voor een kortere periode beschikbaar bent om te werken, bijvoorbeeld in een vakantie.
  • Vaste baan: wanneer je het liefst voor onbepaalde tijd ergens aan de slag gaat.

Inschrijven uitzendbureau Wijchen

Wil je graag hulp bij het vinden van een baan? Dan staat ons team van uitzendbureau Wijchen klaar voor jou. Neem een kijkje tussen de actuele vacatures in Wijchen en omgeving en selecteer het vakgebied waarin jij graag zou willen werken.

Wil je vacature-alerts ontvangen of zou je graag ons advies willen? Schrijf je dan meteen online in en laat weten wat jouw ambities zijn. Vervolgens hebben wij alle informatie om je proactief te helpen met de zoektocht naar leuke vacatures.

Schrijf je nu in

Wij werken om jouw ambities waar te maken

Wie doet wat hij/zij echt graag wil, zal geen dag in het leven écht aan het werk zijn. Daarom zijn jouw motivatie en ambities zo belangrijk voor ons. Op basis van die input gaan wij op zoek naar een baan waar jij blij van wordt.

Je ervaringen en cv vinden we minder belangrijk. Als je echt gemotiveerd bent om voor een baan te gaan, geloven wij dat het jou gaat lukken, ook al ontbreekt het je aan wat ervaring. Soms is het zelfs mogelijk om op onze kosten een opleiding te volgen via de Actief Flex Academy. Denk bijvoorbeeld aan een cursus of opleiding voor een heftruckcertificaat of chauffeursdiploma.

Uitzendbureau in Wijchen

Groeiende werkgelegenheid in Wijchen 

We kennen de lokale arbeidsmarkt van Wijchen als geen ander en weten wat er speelt. Wijchen heeft een centrale ligging in Nederland en is goed bereikbaar via de snelwegen en het openbaar vervoer.

Door de jaren heen is er een enorme groei in werkgelegenheid geweest. Industrieterrein Bijsterhuizen is uitgegroeid tot één van de grootste bedrijventerreinen in de productie, logistiek en transport. In Wijchen is genoeg ruimte voor bedrijvigheid en ondernemerschap. Zo zijn er via Actief Werkt uitzendbureau Wijchen ook genoeg administratieve vacatures te vinden.

Wij vormen de schakel tussen jou en de leukste werkgevers! 

 

Uitzendbureau Wijchen lid van ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team in Wijchen staat voor je klaar!

Stephanie de Korte
Manager

Demi Aarts
Intercedent

Sophie Smits
Intercedent