Menu

Uitzendbureau Actief Werkt! in Weert

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

In de groenste stad van Europa is ons uitzendbureau altijd op zoek naar werknemers. Er zijn veel grote bedrijven in de techniek en productie in Weert en omgeving. Daar kan je in verschillende functies aan de slag. We vinden altijd een baan die aansluit bij jouw wensen. Schrijf je nu in en wie weet start jij binnenkort bij één van onze bedrijven in Weert en omgeving. Bij je inschrijving kun je aangeven in welke branche je werk zoekt en zodra we een leuke functie in Weert voor je hebben, neemt een Intercedent van Actief Werkt! contact met je op.


Werken in de buurt

Woon je in Weert of omgeving en ben je op zoek naar een baan bij jou in de buurt? Heb jij een VMBO- of MBO-diploma op zak? Ben je in het bezit van een heftruckcertificaat? Of heb je geen diploma, maar al wel werkervaring? In al deze gevallen pas je in ons profiel.


Vacatures Weert

Wij helpen jou als uitzendbureau snel de baan te vinden waar jij naar op zoek bent. Je kunt onder andere werken als heftruckchauffeur, reachtruckchauffeur, operator, assemblagemedewerker, lasser, inpakker, industrieel reiniger of chauffeur. Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Weert


Adres

Actief Werkt!
Emmasingel 53a
6001 BA  Weert
0495 - 542 974
weert@actiefwerkt.nl

Ons team

Melissa Hijdendaal
Sales Intercedent

Nicole van Dael
Manager

Mandy Koenders
Sales Intercedent

Stefanie van den Hemel
Intercedent

Hans Janssen
Intercedent

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Mail ons uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat uw telefoonnummer achter, en wij bellen u terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.