Menu

Uitzendbureau in Weert

Ga jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de omgeving Weert? Actief Werkt vindt de vacature die aansluit op jouw behoeften en wensen. Neem contact op of schrijf je in, dan helpen we je verder.

Bekijk vacatures in Weert

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Weert

Emmasingel 53a
6001 BA Weert

0495-542974
Weert@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00
Dinsdag08:30 - 17:00
Woensdag08:30 - 17:00
Donderdag       08:30 - 17:00
Vrijdag08:30 - 17:00Uitzendbureau Weert biedt je vele leuke banen

Wil je een (nieuwe) baan in de regio van Weert? Actief Werkt ondersteunt je in jouw zoektocht. Wij hebben continu vele vacatures in onder andere de vakgebieden productie en logistiek. Daarmee helpen we dagelijks mensen aan een nieuwe baan waar zij energie van krijgen.

Als jij je nu online inschrijft bij uitzendbureau Weert, zoeken we ook graag met jou mee naar een vacature waar je echt enthousiast van wordt. Ons team zet zich voor jou in, zodat jij straks weer met plezier naar je werk gaat. 

Bekijk onze top vacatures in Weert

Meewerkend Voorman

Als Meewerkend Voorman ben je de schakel tussen het team en de leidinggevenden. Je zorgt ervoor dat de dagelijkse werkzaamheden soepel verlopen en draagt bij aan de uitvoer van projecten. Naast het aansturen van je team, werk je zelf actief mee om de gestelde doelen te bereiken.

 • Coördineren en aansturen van het team op de werkvloer
 • Bewaken van de planning en voortgang van projecten
 • Zorgdragen voor een veilige en efficiënte werkomgeving
 • Actief meewerken en ondersteunen bij de uitvoerende werkzaamheden
 • Toezien op de naleving van kwaliteits- en veiligheidsvoorschriften
 • Rapporteren aan de projectleider of afdelingsmanager

Op dit moment werken ze in twee ploegendiensten: ochtenddienst (van 05:45 tot 14:15 uur) en middagdienst (van 13:45 tot 22:15 uur).

Bekijk vacature
Meewerkend Voorman

Als Meewerkend Voorman bij ons bedrijf ben je verantwoordelijk voor zowel het aansturen van het team als het actief meewerken op de vloer. Je zorgt ervoor dat alle goederen op tijd worden geladen, gelost en gepicked. Daarnaast bewaak je de orde en netheid in het magazijn en stimuleer je je team om efficiënt en veilig te werken. Je werkt in dagdienst (08:00-17:00) en stelt ook de personeelsplanning op, terwijl je dagelijks de veiligheid en netheid waarborgt.

Bekijk vacature
Vakantiebaan productie

Ben jij op zoek naar een uitdagende vakantiebaan deze zomer? Onze klant, gespecialiseerd in de productie van heerlijke siropen zoals o.a. Baileys, zoekt gemotiveerde medewerkers om ons team te versterken tot september. Je werkt in een tweeploegendienst, waarbij de werktijden als volgt zijn: ochtenddienst: 05.30 - 14.00 & middagdienst: 13.30 - 22.00. 

Als productiemedewerker werk je in een dynamische omgeving en ben je verantwoordelijk voor diverse werkzaamheden:

 • Tanks reinigen: Je maakt gebruik van machines om onze tanks grondig te reinigen.
 • Slangen aansluiten: Je zorgt ervoor dat alle slangen op de juiste manier zijn aangesloten.
 • Afvulwerkzaamheden: Je voert eenvoudige afvulwerkzaamheden uit en helpt mee bij de verpakking aan de afvullijn.
 • Schoonmaak: Je voert algemene schoonmaakwerkzaamheden uit, zowel binnen de productie als rondom de tanks buiten.

Bekijk vacature

Vacatures bij uitzendbureau Weert

Bij Actief Werkt uitzendbureau Weert hebben we vacatures voor de meest uiteenlopende functies: van tijdelijke banen voor een paar uurtjes per week tot fulltimebanen met een werkweek van 40 uur. Bepaal voor jezelf hoeveel uur jij wil werken en kies uit de volgende opties:

 • Fulltimebaan: als je een fulltime werkweek wilt van 36 tot 40 uur per week.
 • Vaste baan: wil je voor onbepaalde tijd aan de slag? Zoek dan een vaste baan.
 • Parttimebaan: heb je naast werk nog andere zaken die tijd in beslag nemen, zoals kinderen, een studie of hobby? Dan is dat het beste te combineren met een parttimebaan.
 • Tijdelijk werk: als je slechts voor een bepaalde periode beschikbaar bent of alleen in de vakantie wilt werken, wijzen we je op de vacatures voor tijdelijk werk.


Inschrijven bij uitzendbureau Weert

Zoek je werk in Weert om een omliggende plaats, dan kunnen wij vast iets voor je betekenen. We gaan voor je op zoek naar de vacature die op jouw wensen en ambities aansluit.

Werp een blik op de vacatures in Weert in de verschillende vakgebieden of laat je adviseren door ons team van uitzendbureau Weert. Schrijf je dan nu in en laat ons weten wat jij zoekt. Dan kunnen wij onze expertise erop loslaten en jouw droombaan vinden. Bij ons langskomen mag natuurlijk ook.

Schrijf je nu in

Goede motivatie is het belangrijkste

We willen weten wat je ambities en doelen zijn. Waar word jij blij van in je werk? Deze informatie nemen we als uitgangspunt voor de zoektocht naar een nieuwe baan. Je ervaring en curriculum vitae vinden we minder belangrijk. Het is vooral jouw motivatie die telt.

Leidend voor ons is dus dat je gemotiveerd bent om écht voor een baan wilt gaan. Wij doen de rest. Mocht je nog niet de juiste papieren hebben voor een functie, dan is er een mogelijkheid om op onze kosten de benodigde opleiding te volgen. Denk aan een chauffeursdiploma of heftruckcertificaat.

Uitzendbureau in Weert

Werken in industriestad Weert

We kennen de arbeidsmarkt van Weert als geen ander. Weert grenst zowel aan Noord-Brabant als aan België en wordt daarom ook wel ‘de poort van Limburg’ genoemd.

Weert is in de eerste plaats een industriestad en sterk in de maakindustrie. Er zijn daarom veel vacatures te vinden in de productie of logistiek. Later heeft ook de dienstensector zich hier sterk ontwikkeld. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als kantoormedewerker of schoonmaker van kantoren.

 

Uitzendbureau Weert aangesloten bij ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Fabienne Crins
Intercedent

Rozemarijn Hut
Manager