Menu

Uitzendbureau in Weert

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan bij jou in de regio? Kom eens langs bij ons uitzendbureau in Weert! Wij hebben talloze banen in verschillende sectoren bij jou in de buurt. Bekijk online alvast het aanbod aan vacatures. 

Vacatures in Weert bekijken 

Uitzendbureau in Weert

In de groenste stad van Europa is ons uitzendbureau altijd op zoek naar werknemers. Er zijn veel grote bedrijven in de techniek en productie in Weert en omgeving. Daar kan je in verschillende functies aan de slag. We vinden altijd een baan die aansluit bij jouw wensen.

Schrijf je nu in en wie weet start jij binnenkort bij één van onze bedrijven in Weert en omgeving. Bij je inschrijving kun je aangeven in welke branche je werk zoekt en zodra we een leuke functie in Weert voor je hebben, neemt een Intercedent van Actief Werkt! contact met je op.

Actief Werkt! kwekerij

Werken in de buurt

Woon je in Weert of omgeving en ben je op zoek naar een baan bij jou in de buurt? Heb jij een VMBO- of MBO-diploma op zak? Ben je in het bezit van een heftruckcertificaat? Of heb je geen diploma, maar al wel werkervaring? In al deze gevallen pas je in ons profiel. Kom dus gerust eens langs bij ons uitzendbureau! 

Vacatures in Weert

Wij helpen jou als uitzendbureau snel de baan te vinden waar jij naar op zoek bent. Je kunt onder andere werken als heftruckchauffeur, reachtruckchauffeur, operator, assemblagemedewerker, lasser, inpakker, industrieel reiniger of chauffeur. Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures in Weert

Actief Werkt! Weert heftruckbestuurder

 

Actief Werkt! voor werkgevers

 

Ook als werkgever kan Actief Werkt! je verder helpen. Wanneer een bedrijf zich namelijk aansluit bij ons uitzendbureau ontzorgen we het gehele sollicitatieproces van begin tot eind. Op basis van de wensen en eisen die een organisatie ons meegeeft, gaan wij op zoek naar een geschikte kandidaat in de omgeving van Weert. Ons team zorgt ervoor dat we een perfecte match vinden tussen werknemer en werkgever, zodat beiden 100% tevreden zijn. Interesse?

Plaats een vacature

 

Contactgegevens Actief Werkt!

Actief Werkt! Weert
0495 - 542 974
weert@actiefwerkt.nl

Ons team

Hans Janssen
Intercedent

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Mail ons uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat uw telefoonnummer achter, en wij bellen u terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.