Uitzendbureau Actief Werkt! in Weert

In de groenste stad van Europa is ons uitzendbureau altijd op zoek naar werknemers. Er zijn veel grote bedrijven in de techniek en productie in Weert en omgeving. Daar kan je in verschillende functies aan de slag. We vinden altijd een baan die aansluit bij jouw wensen. Schrijf je nu in en wie weet start jij binnenkort bij één van onze bedrijven in Weert en omgeving. Bij je inschrijving kun je aangeven in welke branche je werk zoekt en zodra we een leuke functie in Weert voor je hebben, neemt een flexconsulent van Actief Werkt! contact met je op.

Over uitzendbureau Actief Werkt! in Weert

Woon je in Weert of omgeving en ben je op zoek naar een baan bij jou in de buurt? Heb jij een VMBO- of MBO-diploma op zak? Ben je in het bezit van een heftruckcertificaat? Of heb je geen diploma, maar al wel werkervaring? In al deze gevallen pas je in ons profiel.

Vacatures in Weert

Wij helpen jou als uitzendbureau snel de baan te vinden waar jij naar op zoek bent. Je kunt onder andere werken als heftruckchauffeur, reachtruckchauffeur, operator, assemblagemedewerker, lasser, inpakker, industrieel reiniger of chauffeur. Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Weert

Heb je nog vragen voor Actief Werkt!?

Bel of mail ons uitzendbureau in Weert via 0495 54 29 74 of weert@actiefwerkt.nl.