Menu

Uitzendbureau in Waalwijk

Op zoek naar een (nieuwe) baan in regio Waalwijk? Bij Actief Werkt uitzendbureau Waalwijk liggen er vele vacatures voor je klaar. Kom bij ons langs of schrijf je direct online in en wij helpen je.

Bekijk vacaturese in Waalwijk

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Waalwijk

Grotestraat 201
5141 JS Waalwijk

0416-745440
waalwijk@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Corona update: Check vóór je bezoek de voorzorgsmaatregelen van onze vestiging.

Met uitzendbureau Waalwijk komt jouw droombaan dichterbij

Ben je op zoek naar werk in Waalwijk of omgeving? Dan staan wij voor je klaar. Bij uitzendbureau Waalwijk hebben we diverse vacatures en helpen we dagelijks mensen aan een uitdagende baan.

Wanneer je je online bij ons inschrijft, weten we waar jij naar op zoekt bent en kunnen we met je meedenken om nog sneller jouw droombaan te vinden. Kortom, wij vormen een team met jou om een vacature te vinden waar jouw hart sneller van gaat kloppen.  

Bekijk onze top vacatures in Waalwijk

Intercedent(e)

Als allround intercedent heb jij een hele veelzijdige functie waarbij planning, recruitment, administratie en sales centraal staan. Binnen de vestiging Tilburg heb je te maken met veelal productie en logistieke klanten. Dat maakt mede dat het een enorme dynamische functie is. Als nieuwe collega, mag jij meteen een gave klant beheren en ben jij het aanspreekpunt waarbij je veel vrijheid krijgt in ondernemerschap. Wat dit verder inhoudt? Je werft en selecteert op een creatieve en persoonlijke manier de juiste kandidaten die jij plaatst bij deze of andere klanten Stopt het daar? nee want jij bent betrokken bij het hele proces van inschrijving tot verloning van vacature tot dagelijkse planning. Daarnaast draai je mee als allround intercedent dus het ene moment praat jij met een flexcollega en het volgende moment zit je met een klant om tafel. Er wordt dus nogal wat van je verwacht maar daar krijg je dan ook veel voor terug. Met jouw pro actieve houding weet jij als geen ander hoe je andere moet enthousiasmeren en motiveren. Wil jij meebouwen aan het succes van onze vestiging in het het gezellige centrum van Tilburg?

Bekijk vacature
Event Manager transport

Heb jij ervaring in de transport sector en wil je het vak vanuit een andere hoek ontwikkelen? Als jij nu instapt bij Easyfairs, dé marktleider voor vakbeurzen, dan werk jij mee in het streven om de transportsector een inkijk te geven in de toekomst van haar speelveld en hiermee een impact te maken. Dat doe jij met het doel om de doelgroep in de transportsector beter te maken, door koploper te zijn in marktontwikkeling, kennisontwikkeling en innovatie. Samen met de branchepartijen, verenigingen, grote stakeholders en jouw team ontwikkel je een uniek marketingconcept. Wij bieden jou direct een contract bij Easyfairs, een salaris tussen de €4.500 en €6.000, bonusregeling, pensioenregeling, opleidings- en ontwikkelmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden. Spreekt dit jou aan? Reageer dan direct! Wat ga je doen als Head of Events transport bij Easyfairs? In deze rol ben je als leidinggevende van een Marketing & Sales team verantwoordelijk van vier personen voor één van de grootste “communities” van Easyfairs: team transport en automotive. • Jij bent eindverantwoordelijk voor het team transport en automotive. Dit team is verantwoordelijk voor drie beurzen: binnenvaart, transport en de garage vakbeurs. • Jij werkt aan een lange termijn strategie en je ontwikkelt jouw business door continue op zoek te gaan naar vernieuwing in de vorm van nieuwe producten en concepten voor de events in de transport en automotive sector. • Jij vertaalt de lange termijn behoefte van de klant (bezoeker en exposant) naar concrete actieplannen. • Daarnaast ben je in deze rol eindverantwoordelijk voor de organisatie, de P&L, coördinatie en het succesvol laten verlopen van een groot aantal events op jaarbasis. • Jij weet als geen ander wie de stakeholders zijn in de transport sector en je treedt naar buiten toe op als het gezicht van Easyfairs. Waar ga je werken? Met jaarlijks € 170 miljoen aan omzet, actief in 14 Europese landen, 2 grote eigen vestigingen in Nederland (Gorinchem en Hardenberg) en organisator van ongeveer 85 evenementen per jaar in Nederland is Easyfairs één van de grootste spelers in de evenementenbranche in Nederland. Ze zijn op dit moment druk aan het bouwen om na het coronatijdperk weer volle bak te kunnen vlammen met de vakbeurzen en B2C evenementen. Het is evident dat het zeer opwindende tijden zijn voor de meetings- en evenementensector. Als marktleider in Nederland staan we aan de vooravond van een nieuw hoofdstuk voor de branche. Voor ons de juiste tijd om nieuw talent zich optimaal te laten ontwikkelen. Klinkt dat uitdagend? Een mooi moment om juist nu in te stappen!

Bekijk vacature
Zorgondersteuner

Heb jij je hart in de zorg liggen en vind je het heerlijk om andere een fijne dag te bezorgen? Lees dan snel verder. Op dit moment zijn wij opzoek naar een zorgondersteuner die zich bezighoud met de dagbesteding van de bewoners. Het betreft een locatie waar mensen met een psychiatrische aandoening wonen. Jij bent degene die de bewoners ondersteunt bij hun welzijn en gezelligheid in de woonkamer weet te creëren. Denk dan aan alle activiteiten waaruit zij plezier kunnen halen zoals spelletjes spelen, tv programma’s kijken of verhalen voorlezen. De even weken werk je de donderdag en de vrijdag van 16:00-21:00. De oneven weken werk je de donderdag, zaterdag en zondag van 16:00-21:00.

Bekijk vacature

Diverse type vacatures bij uitzendbureau Waalwijk

Bij Actief Werkt uitzendbureau Waalwijk hebben we verschillende vacatures voor je. Van functies met een fulltime werkweek tot bijbanen van een paar uurtjes per week.

  • Fulltime baan: ga op zoek naar een fulltimebaan wanneer je 36 tot 40 uur per week beschikbaar bent om te werken.
  • Parttime baan: zijn er naast werk nog andere zaken die tijd en aandacht nodig hebben, zoals kinderen, een studie of hobby? Ga dan voor de flexibiliteit die een parttimebaan je biedt.
  • Tijdelijk werk: als je slechts voor bepaalde tijd beschikbaar bent of graag alleen in de vakantie werkt, kijk dan naar de vacatures voor een tijdelijke job.
  • Vaste baan: neem een kijkje tussen de vacatures voor een vaste baan indien je voor onbepaalde tijd beschikbaar bent.


Inschrijven bij uitzendbureau Waalwijk

Woon je in Waalwijk of omgeving en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken we graag met je mee naar de vacature, die aansluit op jouw doelen en ambities. Of werp zelf meteen een blik op de openstaande vacatures in Waalwijk en omgeving om te kijken of er wat voor je tussen zit. 

Je kunt je ook direct online bij ons inschrijven, waarna wij voor je op zoek gaan. Bij uitzendbureau Waalwijk hebben we vacatures in bijvoorbeeld de vakgebieden transport, logistiek of productie. Laat ons weten wat je zoekt in een baan, dan stellen wij je straks hopelijk voor aan je nieuwe werkgever.

Schrijf je nu in

Cv en ervaring minder belangrijk, je motivatie wel

We gaan voor jou op zoek naar de volgende stap in je loopbaan. Daarom is het belangrijk om te weten wat jij belangrijk vindt in een baan, wat je ambities zijn en waar je naartoe wilt groeien. Op basis daarvan gaat ons team op zoek naar de vacature die daar perfect op aansluit.

Misschien verwacht je het niet, maar je ervaringen en cv zijn voor ons niet zo belangrijk. We vinden het belangrijker dat jij straks met plezier naar je werk gaat. Alles is te leren. Mochten we een baan vinden waar je een specifieke opleiding voor nodig hebt, dan is er een optie dat je die op onze kosten mag volgen via de Actief Flex Academy.

Uitzendbureau in Waalwijk

Aanpakmentaliteit van arbeidsmarkt Waalwijk

We kennen de lokale arbeidsmarkt en weten wat er speelt. Waalwijk staat bekend om haar aanpakmentaliteit. Dat maakt Waalwijk een economisch sterke stad. Rondom Waalwijk zijn talloze bedrijven actief.

Door de gunstige ligging aan de Bergsche Maas en de kruising van belangrijke snelwegen, is Waalwijk goed bereikbaar voor transport, zowel over het water als over de weg. Een baan in de logistiek en transport is voor jou dus zo gevonden.

Het bedrijventerrein in Waalwijk biedt ook veel werk in de productie.  Ons uitzendbureau in Waalwijk altijd op zoek naar enthousiaste mensen die snel aan de slag willen. 

 

Uitzendbureau Waalwijk lid van ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team in Waalwijk staat voor je klaar!

Amy van der Sande
Senior intercedent

Anouk van der Heijden
Manager in opleiding

Jolijn van Thiel
Intercedent