Menu

Uitzendbureau in Waalwijk

Op zoek naar een (nieuwe) baan in regio Waalwijk? Bij Actief Werkt uitzendbureau Waalwijk liggen er vele vacatures voor je klaar. Kom bij ons langs of schrijf je direct online in en wij helpen je.

Bekijk vacatures in Waalwijk

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Waalwijk

Grotestraat 201
5141 JS Waalwijk

0416-745440
waalwijk@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00
Dinsdag08:30 - 17:00
Woensdag08:30 - 17:00
Donderdag      08:30 - 17:00
Vrijdag08:30 - 17:00Met uitzendbureau Waalwijk komt jouw droombaan dichterbij

Ben je op zoek naar werk in Waalwijk of omgeving? Dan staan wij voor je klaar. Bij uitzendbureau Waalwijk hebben we diverse vacatures en helpen we dagelijks mensen aan een uitdagende baan.

Wanneer je je online bij ons inschrijft, weten we waar jij naar op zoekt bent en kunnen we met je meedenken om nog sneller jouw droombaan te vinden. Kortom, wij vormen een team met jou om een vacature te vinden waar jouw hart sneller van gaat kloppen.  

Bekijk onze top vacatures in Waalwijk

Verkoper binnendienst

Ben jij klaar voor een uitdagende rol waarin diversiteit centraal staat? Als verkoper binnendienst word je uitgedaagd met een breed scala aan producten die door klanten worden aangevraagd. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat klanten zich begrepen voelen en om samen met hen oplossingen te bedenken. Streef jij ernaar om het gewenste product bij de klant te leveren, precies zoals zij het voor ogen hebben? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

  • In samenwerking met het team zorg je ervoor dat kostprijsberekeningen tijdig worden verstrekt aan klanten of aan de verkoopafdeling;
  • Je controleert de aangeleverde tekeningen en verzamelt ontbrekende gegevens indien nodig, zowel bij de verkoper als bij de opdrachtgever;
  • Je bepaalt welk materiaal nodig is en vertaalt jouw berekeningen en materiaalspecificaties naar een overzichtelijke kostenraming;
  • Daarnaast draag je begrotingsinformatie over aan de afdeling projectleiding en stel je begeleidende en calculatie-informatie samen;
  • Je fungeert als adviseur voor klanten, waarbij je zowel gevraagd als ongevraagd advies geeft met betrekking tot hun offerteverzoeken;
  • Samen met het team zorg je ervoor een gestroomlijnde offerteprocedure.

Verder draag je samen met jouw collega's bij aan het optimaliseren van processen en procedures. Je controleert de offertes van je collega's en bewaakt de voortgang van het offertetraject. Indien nodig neem je telefonisch contact op met klanten wiens offerte te lang onbeantwoord blijft en zorg je voor een vlotte overdracht naar de projectleiders. Voordat je aan de slag gaat als verkoper binnendienst, krijg je een uitgebreid inwerktraject. Hierin doe je uitgebreide productkennis op en maak je kennis met de diverse soorten producten en de bijbehorende technische aspecten. Dit krijg je onder andere door mee te gaan op montage met de monteurs en door een presentatie van een van je nieuwe collega's.

Bekijk vacature
Orderpicker

Woon jij in Waalwijk of omgeving? Vind jij het leuk om een logistieke functie te vervullen binnen een klein en hecht team? En heb jij affiniteit met auto-onderdelen? Lees dan snel verder!

Bekijk vacature
Productiemedewerker

Wil jij elke dag iets nieuws leren en actief bijdragen aan de verduurzaming van de samenleving? Dan is dit jouw kans! Wij zijn op zoek naar gedreven productiemedewerkers voor een toonaangevend betonbedrijf dat gespecialiseerd is in prefab beton voor rioleringssystemen en bestratingen.

Als productiemedewerker ben je een essentiële schakel in het productieproces. Je start de productielijn op, stelt parameters nauwkeurig in en bewaakt de kwaliteit van het betonmengsel. Daarnaast werk je handmatig aan het afwerken van verse producten en assisteer je bij het sorteren en eventueel ombouwen van machines. Met jouw technisch inzicht en passie voor het vak lever je een waardevolle bijdrage aan het team.

Bekijk vacature

Diverse type vacatures bij uitzendbureau Waalwijk

Bij Actief Werkt uitzendbureau Waalwijk hebben we verschillende vacatures voor je. Van functies met een fulltime werkweek tot bijbanen van een paar uurtjes per week.

  • Fulltime baan: ga op zoek naar een fulltimebaan wanneer je 36 tot 40 uur per week beschikbaar bent om te werken.
  • Parttime baan: zijn er naast werk nog andere zaken die tijd en aandacht nodig hebben, zoals kinderen, een studie of hobby? Ga dan voor de flexibiliteit die een parttimebaan je biedt.
  • Tijdelijk werk: als je slechts voor bepaalde tijd beschikbaar bent of graag alleen in de vakantie werkt, kijk dan naar de vacatures voor een tijdelijke job.
  • Vaste baan: neem een kijkje tussen de vacatures voor een vaste baan indien je voor onbepaalde tijd beschikbaar bent.


Inschrijven bij uitzendbureau Waalwijk

Woon je in Waalwijk of omgeving en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken we graag met je mee naar de vacature, die aansluit op jouw doelen en ambities. Of werp zelf meteen een blik op de openstaande vacatures in Waalwijk en omgeving om te kijken of er wat voor je tussen zit. 

Je kunt je ook direct online bij ons inschrijven, waarna wij voor je op zoek gaan. Bij uitzendbureau Waalwijk hebben we vacatures in bijvoorbeeld de vakgebieden transport, logistiek of productie. Laat ons weten wat je zoekt in een baan, dan stellen wij je straks hopelijk voor aan je nieuwe werkgever.

Schrijf je nu in

Cv en ervaring minder belangrijk, je motivatie wel

We gaan voor jou op zoek naar de volgende stap in je loopbaan. Daarom is het belangrijk om te weten wat jij belangrijk vindt in een baan, wat je ambities zijn en waar je naartoe wilt groeien. Op basis daarvan gaat ons team op zoek naar de vacature die daar perfect op aansluit.

Misschien verwacht je het niet, maar je ervaringen en cv zijn voor ons niet zo belangrijk. We vinden het belangrijker dat jij straks met plezier naar je werk gaat. Alles is te leren. Mochten we een baan vinden waar je een specifieke opleiding voor nodig hebt, dan is er een optie dat je die op onze kosten mag volgen via de Actief Flex Academy.

Uitzendbureau in Waalwijk

Aanpakmentaliteit van arbeidsmarkt Waalwijk

We kennen de lokale arbeidsmarkt en weten wat er speelt. Waalwijk staat bekend om haar aanpakmentaliteit. Dat maakt Waalwijk een economisch sterke stad. Rondom Waalwijk zijn talloze bedrijven actief.

Door de gunstige ligging aan de Bergsche Maas en de kruising van belangrijke snelwegen, is Waalwijk goed bereikbaar voor transport, zowel over het water als over de weg. Een baan in de logistiek en transport is voor jou dus zo gevonden.

Het bedrijventerrein in Waalwijk biedt ook veel werk in de productie.  Ons uitzendbureau in Waalwijk altijd op zoek naar enthousiaste mensen die snel aan de slag willen. 

 

Uitzendbureau Waalwijk lid van ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Raheela Erkelens - Tanveer
Vestigingsmanager

Kim Aarts
Intercedent