Menu

Uitzendbureau in Waalwijk

Op zoek naar een (nieuwe) baan in regio Waalwijk? Bij Actief Werkt uitzendbureau Waalwijk liggen er vele vacatures voor je klaar. Kom bij ons langs of schrijf je direct online in en wij helpen je.

Bekijk vacatures in Waalwijk

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Waalwijk

Grotestraat 201
5141 JS Waalwijk

0416-745440
waalwijk@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00
Dinsdag08:30 - 17:00
Woensdag08:30 - 17:00
Donderdag      08:30 - 17:00
Vrijdag08:30 - 17:00Met uitzendbureau Waalwijk komt jouw droombaan dichterbij

Ben je op zoek naar werk in Waalwijk of omgeving? Dan staan wij voor je klaar. Bij uitzendbureau Waalwijk hebben we diverse vacatures en helpen we dagelijks mensen aan een uitdagende baan.

Wanneer je je online bij ons inschrijft, weten we waar jij naar op zoekt bent en kunnen we met je meedenken om nog sneller jouw droombaan te vinden. Kortom, wij vormen een team met jou om een vacature te vinden waar jouw hart sneller van gaat kloppen.  

Bekijk onze top vacatures in Waalwijk

Expeditie medewerker

Ben jij op zoek naar een dynamische werkomgeving in de logistiek & productie? Heb je een liefde voor de geur van versgebakken brood en de uitdagingen van een snel bewegende omgeving?  Lees dan snel verder!

Als Expeditie Medewerker ben jij een essentiële schakel in het proces, waarbij je niet alleen zorgt voor een vlekkeloze logistieke afhandeling, maar ook bijdraagt aan de verspreiding van versgebakken broden naar klanten.

Wat ga je doen?

 • Je bent verantwoordelijk voor het nauwkeurig sorteren van broden volgens de specifieke bestellingen van onze klanten;
 • Je voert controles uit op de kwaliteit van elk brood. Eventuele afwijkingen worden onmiddellijk gemeld aan de teamleider;
 • Na het sorteren de bestellingen voorzien van de vereiste labels met klant- en bestellingsinformatie;
 • Je ondersteunt bij het laden van de bestellingen;
 • Je handhaaft strikte hygiëne- en veiligheidsstandaarden tijdens al je taken, inclusief regelmatige reiniging van de werkruimte en het dragen van voorgeschreven beschermingsmiddelen;
 • Je werkt nauw samen met collega's om een efficiënte workflow te garanderen en problemen tijdig aan te pakken.

Werktijden zijn voornamelijk in de avonduren van 17:00 uur tot 01:00 uur.

Bekijk vacature
Orderpicker

Woon jij in Waalwijk of omgeving en ben jij op zoek naar een baan in de vakantieperiode? Ben jij beschikbaar van 1 juli tot 30 augustus of een deel hiervan? Lees dan snel verder!

Bekijk vacature
Heftruckchauffeur

Wij zijn op zoek naar gemotiveerde medewerkers die klaar zijn om de wereld van logistiek te betreden als heftruckchauffeur. Of je nu al ervaring hebt als gecertificeerde heftruckchauffeur of dat je nog geen certificaat hebt, wij bieden een kans voor iedereen. Bij ons is het niet belangrijk of je al een certificaat op zak hebt, want we zijn bereid om je gratis op te leiden tot heftruckchauffeur. We zijn op zoek naar enthousiaste kandidaten die graag willen leren en groeien binnen de organisatie. Wil jij een carrière starten in de logistiek? Lees dan snel verder!

Als heftruckchauffeur ben je een belangrijke schakel binnen het team en draag je bij aan een soepel verlopend logistiek proces. Je werkt nauw samen met je collega's en bent flexibel inzetbaar om te voldoen aan de fluctuerende vraag binnen de organisatie. 

Wat ga je doen?

 • Laden en lossen van vrachtwagens en containers met behulp van een heftruck/reachtruck;
 • Verplaatsen en opslaan van goederen in het magazijn;
 • Controleren van de voorraadniveaus en rapporteren van eventuele afwijkingen;
 • Naleven van veiligheidsvoorschriften en -procedures;

Naast je taken als heftruckchauffeur, ben je ook bereid om andere logistieke taken uit te voeren indien nodig. Dit kan variëren van orderpicken en verpakken tot het assisteren bij het laden en lossen van goederen met behulp van andere transportmiddelen.

Bekijk vacature

Diverse type vacatures bij uitzendbureau Waalwijk

Bij Actief Werkt uitzendbureau Waalwijk hebben we verschillende vacatures voor je. Van functies met een fulltime werkweek tot bijbanen van een paar uurtjes per week.

 • Fulltime baan: ga op zoek naar een fulltimebaan wanneer je 36 tot 40 uur per week beschikbaar bent om te werken.
 • Parttime baan: zijn er naast werk nog andere zaken die tijd en aandacht nodig hebben, zoals kinderen, een studie of hobby? Ga dan voor de flexibiliteit die een parttimebaan je biedt.
 • Tijdelijk werk: als je slechts voor bepaalde tijd beschikbaar bent of graag alleen in de vakantie werkt, kijk dan naar de vacatures voor een tijdelijke job.
 • Vaste baan: neem een kijkje tussen de vacatures voor een vaste baan indien je voor onbepaalde tijd beschikbaar bent.


Inschrijven bij uitzendbureau Waalwijk

Woon je in Waalwijk of omgeving en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken we graag met je mee naar de vacature, die aansluit op jouw doelen en ambities. Of werp zelf meteen een blik op de openstaande vacatures in Waalwijk en omgeving om te kijken of er wat voor je tussen zit. 

Je kunt je ook direct online bij ons inschrijven, waarna wij voor je op zoek gaan. Bij uitzendbureau Waalwijk hebben we vacatures in bijvoorbeeld de vakgebieden transport, logistiek of productie. Laat ons weten wat je zoekt in een baan, dan stellen wij je straks hopelijk voor aan je nieuwe werkgever.

Schrijf je nu in

Cv en ervaring minder belangrijk, je motivatie wel

We gaan voor jou op zoek naar de volgende stap in je loopbaan. Daarom is het belangrijk om te weten wat jij belangrijk vindt in een baan, wat je ambities zijn en waar je naartoe wilt groeien. Op basis daarvan gaat ons team op zoek naar de vacature die daar perfect op aansluit.

Misschien verwacht je het niet, maar je ervaringen en cv zijn voor ons niet zo belangrijk. We vinden het belangrijker dat jij straks met plezier naar je werk gaat. Alles is te leren. Mochten we een baan vinden waar je een specifieke opleiding voor nodig hebt, dan is er een optie dat je die op onze kosten mag volgen via de Actief Flex Academy.

Uitzendbureau in Waalwijk

Aanpakmentaliteit van arbeidsmarkt Waalwijk

We kennen de lokale arbeidsmarkt en weten wat er speelt. Waalwijk staat bekend om haar aanpakmentaliteit. Dat maakt Waalwijk een economisch sterke stad. Rondom Waalwijk zijn talloze bedrijven actief.

Door de gunstige ligging aan de Bergsche Maas en de kruising van belangrijke snelwegen, is Waalwijk goed bereikbaar voor transport, zowel over het water als over de weg. Een baan in de logistiek en transport is voor jou dus zo gevonden.

Het bedrijventerrein in Waalwijk biedt ook veel werk in de productie.  Ons uitzendbureau in Waalwijk altijd op zoek naar enthousiaste mensen die snel aan de slag willen. 

 

Uitzendbureau Waalwijk lid van ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Raheela Erkelens - Tanveer
Vestigingsmanager

Kim Aarts
Intercedent

Edina Nagyházi
Intercedent