Menu

Uitzendbureau Actief Werkt! in Vlissingen

Vlissingen is een stad met een heden en verleden dat verbonden is aan de zee. We zijn er als uitzendbureau altijd op zoek naar mensen die willen werken. Bijvoorbeeld op de gezellige boulevard, waar genoeg te beleven is. Via ons uitzenbureau kun je in Vlissingen werken in de productie, detailhandel of schoonmaak.

Werken in de buurt

Veel bedrijven in Vlissingen en omstreken mogen wij als uitzendbureau tot onze klant rekenen. Daarom zijn er vele verschillende banen beschikbaar. Als je wilt werken in Vlissingen of omgeving kan je bijvoorbeeld aan de slag als productiemedewerker, schoonmaakmedewerker, machinebediende, administratief medewerker of supermarktmedewerker.

Vacatures Vlissingen

Via ons uitzenbureau kunt u werken bij een groot aantal bedrijven in Vlissingen en omgeving. Het zal dus niet gebeuren dat er geen enkele baan is die bij u past. Je kan altijd werken bij een bedrijf dat in de buurt is en bij je past. Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Vlissingen

Inschrijven Vlissingen en omgeving

Actief Werkt! is mobiel en online. Wij hebben diverse inschrijflocaties in Vlissingen en omgeving. Bel ons voor een afspraak of solliciteer direct op een functie die bij jou past. Wij komen naar jou toe en spreken af op een plaats en tijd, waar en wanneer het jou uitkomt.

Neem contact met ons op

Je kunt ons bereiken op 0118-62 96 58 of stuur ons een mail.