Menu

Uitzendbureau in ’s-Heerenhoek

Toe aan een nieuwe baan in Zeeuwse gemeenten? Actief Werkt uitzendbureau ’s-Heerenhoek heeft leuke vacatures voor je. Kom in contact met ons team en ontdek hoe we je kunnen helpen.

Bekijk vacatures in ’s-Heerenhoek

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! s-Heerenhoek

Nassauweg 20
4453 VJ ’s-Heerenhoek

(088) 004 52 50
overheidzeeland@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag  09:00 - 17:00
Dinsdag  09:00 - 17:00
Woensdag  09:00 - 17:00
Donderdag  09:00 - 17:00
Vrijdag  09:00 - 17:00

Bij deze vestiging geldt een bezoek op afspraak. Je kunt een afspraak inplannen door te bellen of mailen. 

Uitzendbureau ’s-Heerenhoek regelt jouw droombaan

Wanneer je op zoek bent naar een baan binnen de Zeeuwse overheid, is er een grote kans dat Actief Werkt je van dienst kan zijn. We hebben tientallen vacatures waarmee we dagelijks mensen aan een nieuwe baan helpen.

Als je je nu inschrijft bij Actief Werkt, zoeken we bij uitzendbureau ’s-Heerenhoek direct voor je mee naar die droombaan. Je hoeft dan zelf niet die vele vacatures door te struinen. Ons team zoekt vacatures voor jou en tipt je zodra er een match is tussen jou en de functie en werkgever. 

Bekijk onze top vacatures in ’s-Heerenhoek

Consulent Leerlingenvervoer

Zoek je een uitdagende rol waarbij je diverse vraagstukken kunt oplossen? Heb je affiniteit met het welzijn van kinderen en wil je bijdragen aan hun veilige reis naar school? Dan is deze functie iets voor jou!

Als consulent leerlingenvervoer ben je de schakel tussen ouders, scholen en vervoersbedrijven. Je luistert naar de behoeften van ouders en analyseert welke vervoersvoorzieningen het beste passen bij de individuele situatie van de leerling. Je voert gesprekken met deskundigen en scholen om te bepalen welk vervoer het meest geschikt is.

Je adviseert niet alleen over de vervoersopties, maar ook over zelfredzaamheid en zelfstandigheid van de leerlingen. Verder behoren de volgende zaken ook tot jouw takenpakket:

 • Het opstellen van vervoersplannen.
 • Dagelijks vragen van klanten beantwoorden en beschikkingen maken op basis van aanvragen, waarbij je de geldende wet- en regelgeving toepast.
 • Nauwe samenwerking met vervoersbedrijven om de planning te optimaliseren en knelpunten te signaleren en op te lossen.
 • Bijhouden van jurisprudentie op het gebied van onderwijszaken en leerlingenvervoer.
 • Als eerste aanspreekpunt voor ouders fungeren en bemiddelen tussen hen en de vervoerder in geval van klachten.

Bekijk vacature
Administratief Juridisch Medewerker

Wil jij voor twee maanden de juridische afdeling van de Gemeente Goes ondersteunen? Als Juridisch Medewerker Schadevergoedingen zul je een essentiële rol spelen in het oplossen van huidige en toekomstige aanvragen tot een schadevergoeding. Momenteel zijn er veel schadeclaims, waardoor er extra werk is. Daarom zijn we op zoek naar iemand met enige ervaring in juridisch administratief werk, zodat je snel kunt bijspringen. Elke schadevergoeding is maatwerk, ben jij de persoon die zich hierin weet vast te bijten?

Heb je misschien jouw hbo-opleiding in de richting van juridisch medewerker nog niet afgerond, maar wil je wel alvast wat werkervaring opdoen voor een paar maanden? Deze functie biedt jou die mogelijkheid!

Bekijk vacature
Voorman / voorvrouw Maaiploeg

Ben jij een natuurlijke leider met een hart voor mensen en geniet je van het buitenleven? Heb je daarnaast ervaring in het begeleiden van teams en ben je niet bang om zelf ook de handen uit de mouwen te steken? Bij ons geniet je niet alleen van een goed salaris, maar ook van een positieve werksfeer waarin samenwerken en betrokkenheid centraal staan.

Als voorman- of vrouw speel je een belangrijke rol in het team bij de gemeente Middelburg, waarbij je verantwoordelijk bent voor het aansturen en begeleiden van de maaiploeg.

Jij zorgt ervoor dat het team 's ochtends op gang geholpen wordt, zodat iedereen zijn taak weet voor de dag. Aan aan het eind van de middag vang jij het team weer op en bespreek je de dag. 
Gedurende de dag kijk jij of alles goed verloopt binnen het team en stuur je waar nodig aan. Verder behoren tot jouw taken: 


 • Contact leggen met een monteur in verband met kapotte of vastzittende maaimachine
 • Toezien dat de grasmaaiers dagelijks worden voorzien van onderhoud door je medewerkers
 • Maaikaarten lezen om te kijken welk deel op wat voor manier moet worden gemaaid


Bekijk vacature

Parttime of fulltime werken via Actief Werkt! ’s-Heerenhoek 

Actief Werkt! 's - Heerenhoek heeft diverse vacatures voor je. Op basis van het aantal uren dat je beschikbaar bent, gaan we voor jou op zoek naar een geschikte baan:  

 • Fulltime baan: wil je fulltime aan de slag? De werkweek van een fulltime baan is 36 tot 40 uur en geeft je zekerheid qua inkomen.  
 • Parttime functie: wil je genoeg tijd overhouden voor je studie, hobby’s of kinderen? Dan is een parttimebaan ideaal voor jouw situatie. 
 • Tijdelijke baan: dit is een passende keuze als je een periode wilt overbruggen en op zoek bent naar tijdelijk werk (enkele weken of maanden).

Inschrijven uitzendbureau ’s-Heerenhoek

Woon je in de regio 's Heerenhoek of in de buurt van Vlissingen en heb je interesse in een (nieuwe) baan? Bekijk onze openstaande vacatures en ga direct aan de slag. Een greep uit de publieke vakgebieden in de bedrijfsvoering: communicatie, juridisch, ICT, HR en financieel. Geen zin of tijd om zelf te zoeken? Schrijf je in, dan nemen wij het zoekwerk uit handen!

Ons team van uitzendbureau 's Heerenhoek zoekt graag met je mee naar een vacature die perfect bij je past. Schrijf je daarom nu in, zodat we weten wat jouw wensen zijn en we gericht op zoek kunnen naar een baan waar jij energie van krijgt.

Schrijf je nu in

Vind werkplezier via ons uitzendbureau in ’s-Heerenhoek

Wij vinden het belangrijk om je echt te leren kennen en willen weten waar jij blij van wordt. We nodigen je graag uit voor een persoonlijke kennismaking bij ons uitzendbureau in ’s-Heerenhoek, zodat we weten wie je bent en wat je belangrijk vindt.  

Wij vinden vooral je motivatie is belangrijk: wat zoek je in een nieuwe baan? Je zou het misschien niet verwachten, maar je hebt niet altijd een opleiding of werkervaring nodig om een leuke baan te vinden. Ons arbeidsbureau in ’s-Heerenhoek heeft werk voor iedereen. Maak kennis met ons!

Hét uitzendbureau in Vlissingen: Actief Werkt!

Uitzendbureau ’s-Heerenhoek lid van ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.