Menu

Toe aan een nieuwe baan in ’s-Heerenhoek? Actief Werkt uitzendbureau ’s-Heerenhoek heeft leuke vacatures voor je. Kom in contact met ons team en ontdek hoe we je kunnen helpen.

Bekijk vacatures in ’s-Heerenhoek

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Vlissingen

Nassauweg 20
4453 VJ ’s-Heerenhoek

(088) 004 52 50
gemeente@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag09:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag09:00 - 17:00

Corona update: Check vóór je bezoek de voorzorgsmaatregelen van onze vestiging.

Uitzendbureau ’s-Heerenhoek regelt jouw droombaan

Wanneer je op zoek bent naar een baan in omgeving ’s-Heerenhoek, is er een grote kans dat Actief Werkt je van dienst kan zijn. We hebben tientallen vacatures waarmee we dagelijks mensen aan een nieuwe baan helpen.

Als je je nu inschrijft bij Actief Werkt, zoeken we bij uitzendbureau ’s-Heerenhoek direct voor je mee naar die droombaan. Je hoeft dan zelf niet die vele vacatures door te struinen. Ons team zoekt vacatures voor jou en tipt je zodra er een match is tussen jou en de functie en werkgever. 

Bekijk onze top vacatures in ’s-Heerenhoek

WMO Consulent

Op zoek naar een nieuwe uitdaging als WMO Consulent in de regio Zeeland? Lees snel verder.

Samen met jouw collega’s inventariseer je de binnengekomen Wmo-aanvragen en onderzoek je de noodzaak voor een voorziening aan de hand van de Wmo. Jullie bepalen of zo’n voorziening wel of niet toegewezen wordt. Om tot zo’n besluit te komen, voer je intakegesprekken met cliënten en overleg je met diverse zorgaanbieders, leveranciers, aannemers en externe partijen. Hier komt veel bij kijken en dit vergt dan ook een uitgebreide kennis van de wet- en regelgeving. Gelukkig beschik jij hierover en heb je voldoende ervaring met het behandelen en afhandelen van diverse vraagstukken omtrent de Wmo.

Bekijk vacature
Purchaser

Ben jij een ervaren Purchaser? Dan bieden wij jou een uitdagende functie aan binnen een internationaal bedrijf met als standplaats Vlissingen. Hier komt jouw ervaring van pas en heb jij uitzicht op een vaste aanstelling, bij goed functioneren. Kortom lees snel verder!

Leuk dat je de vacature voor de functie Purchaser bij ons bekijkt! We informeren je graag over de hoofdtaken, in welk team je komt, wat voor persoon wij zoeken en uiteraard wat wij jou kunnen bieden.

Als Purchaser houd je je bezig met alle facetten van inkoop. Je draagt zorg dat alle materialen en diensten volgens vastgestelde condities beschikbaar zijn en hebt daarnaast één of meerdere categorieën v.w.b. inkoop onder jouw hoede. Je bent betrokken bij onderhandelingen met leveranciers om mooie inkoopdeals binnen te halen. Je bent als Purchaser medeverantwoordelijk voor de contractonderhandelingen.

Enkele voorbeelden van jouw kernwerkzaamheden zijn:

  • het, samen met jouw collega's, opstellen van de inkoopplanning
  • je bent verantwoordelijk voor inkoop en uitbesteding binnen het project
  • je stuurt, begeleidt en bewaakt het verwervingsproces voor goederen/ diensten en uitbestedingen tbv het project
  • je onderhoudt proactief relaties met leveranciers
  • je monitort en rapporteert op kosten aspecten in de product categorieën 

Bekijk vacature
Bijbaan ; Huisvuilbelader

Wil jij graag bijverdienen deze zomer en toch buiten zijn? Ga aan de slag als vakantiekracht bij de huisvuilbelading van Gemeente Vlissingen!

Wegens de verwachte zomerdrukte zijn wij op zoek naar toppers die de komende zomerperiode als huisvuilbelader aan de slag kunnen bij de Gemeente Vlissingen (en eventueel Middelburg). 

Tijdens jouw werkdag ga je samen met andere vuilnismannen en een chauffeur de hort op om de straten in en rondom Vlissingen schoon te maken. Per dag wordt er gekeken welke route jullie rijden, waardoor geen dag hetzelfde is.De dagen waarop je werkt variëren van maandag t/m vrijdag. Dit hangt van de aanvraag vanuit de opdrachtgever af. De ene week werk je twee dagen, de andere week vijf. Net wat nodig is. Moet je werken? Dan start je om 7.30 uur en ben je meestal tussen 14.00 en 15.00 uur klaar, om vervolgens van de zomer te gaan genieten. Klinkt heerlijk toch om zo vroeg klaar te zijn?

Bekijk vacature

Parttime of fulltime werken via Actief Werkt! ’s-Heerenhoek 

Vlissingen uitzendbureau Actief Werkt heeft diverse vacatures voor je. Op basis van het aantal uren dat je beschikbaar bent, gaan we voor jou op zoek naar een geschikte baan:  

  • Fulltime baan: wil je fulltime aan de slag? De werkweek van een fulltime baan is 36 tot 40 uur en geeft je zekerheid qua inkomen.  
  • Parttime functie: wil je genoeg tijd overhouden voor je studie, hobby’s of kinderen? Dan is een parttimebaan ideaal voor jouw situatie. 
  • Tijdelijke baan: dit is een passende keuze als je een periode wilt overbruggen en op zoek bent naar tijdelijk werk (enkele weken of maanden).

Inschrijven uitzendbureau ’s-Heerenhoek

Woon je in de regio Vlissingen en heb je interesse in een (nieuwe) baan? Bekijk onze openstaande vacatures als operator, orderpicker of commercieel medewerker en ga direct aan de slag. Geen zin of tijd om zelf te zoeken? Schrijf je in, dan nemen wij het zoekwerk uit handen!

Ons team van uitzendbureau Vlissingen zoekt graag met je mee naar een vacature die perfect bij je past. Schrijf je daarom nu in, zodat we weten wat jouw wensen zijn en we gericht op zoek kunnen naar een baan waar jij energie van krijgt.

Schrijf je nu in

Vind werkplezier via ons uitzendbureau in ’s-Heerenhoek

Wij vinden het belangrijk om je echt te leren kennen en willen weten waar jij blij van wordt. We nodigen je graag uit voor een persoonlijke kennismaking bij ons uitzendbureau in ’s-Heerenhoek, zodat we weten wie je bent en wat je belangrijk vindt.  

Wij vinden vooral je motivatie is belangrijk: wat zoek je in een nieuwe baan? Je zou het misschien niet verwachten, maar je hebt niet altijd een opleiding of werkervaring nodig om een leuke baan te vinden. Ons arbeidsbureau in ’s-Heerenhoek heeft werk voor iedereen. Maak kennis met ons!

Uitzendbureau ’s-Heerenhoek lid van ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Kimberley Franzen
Manager

Jordi Lievense
Senior intercedent

Judith van Donk
Intercedent

Robin Meyrer
Intercedent

Maartje Diebels
Intercedent