Menu

Ben je op zoek naar een baan in de regio Vlaardingen? Wij helpen je en vinden een vacature die bij je past. Laat van je horen en wij doen de rest.

Bekijk vacatures

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Vlaardingen

Kuiperstraat 92
3131 CH Vlaardingen

010-3182808
vlaardingen@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag09:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag        09:00 - 17:00
Vrijdag09:00 - 17:00

Bij ons uitzendbureau Vlaardingen of online solliciteren

Als je op zoek bent naar nieuwe baan, kom dan langs bij ons uitzendbureau in Vlaardingen. Of zoek een leuke vacature op onze website en solliciteer direct online. Wij hebben tientallen openstaande vacatures en helpen dagelijks mensen aan werk.

Ons team heeft alle kennis in huis om ervoor te zorgen dat jij een werkplek en -omgeving vindt die aansluit bij jouw wensen. Kortom, wij vinden de baan die bij jou past als persoon.

Bekijk onze top vacatures in Vlaardingen

Productiemedewerker

Ben jij op zoek naar een boeiende baan waarbij je de wereld overgaat zonder je stoel te verlaten? Bij een vooraanstaande speler in het breken en malen van erts, mineralen, hebben we een uitdagende kans voor jou! Als productiemedewerker werk je in het hart van onze operaties in het havengebied (Vlaardingen). Je zult je bezighouden met het verwerken van verschillende soorten grondstoffen die van over de hele wereld komen.  Je bent je ervan bewust dat je komt te werken in een stoffige omgeving vanwege de vermaling van grondstoffen. Uiteraard krijg je alle beschermingsmiddelen die nodig zijn en is er de mogelijkheid om na werktijd op locatie te douchen;

Jouw werkzaamheden:

  • Het breken, vermalen, zeven, ompakken en opslaan van materialen;
  • Je zult werken in een 2 - ploegenrooster van maandag tot en met vrijdag (06.00 tot 14.00 uur en 14.00 tot 22.00 uur);
  • Je bent onder andere verantwoordelijk voor het afzakken en stapelen van diverse grondsoorten in zakken van 25 kg op pallets;
  • Daarnaast help je ook bij het afzakken van bigbags van 1000 kg met behulp van geavanceerde machines.

Bekijk vacature
Accountmanager

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Accountmanager voor de regio Zuid - West Nederland.  In deze rol ben je verantwoordelijk voor het beheren en uitbreiden van klantrelaties in de foodservice sector, waarbij je een dynamisch team versterkt en groeimogelijkheden hebt binnen een bloeiende organisatie. Als Account werk je binnen de foodindustrie en ben je een essentiële schakel in het onderhouden en vergroten van de aanwezigheid in de horeca en andere foodservice evenementen. 

Je bent voornamelijk onderweg, waarbij je actief contact legt met klanten, hun behoeften begrijpt en oplossingen biedt om hun rendement te verbeteren en gastbeleving te optimaliseren. Je breidt de distributie van onze producten uit, vergroot de zichtbaarheid van onze merken en bouwt sterke relaties op met klanten op verschillende niveaus. Jouw werkgebied is Zuid-West Nederland met daarin steden als Den Haag, Rotterdam, Breda en de provincie Zeeland. Het gaat om een fulltime functie. 


Bekijk vacature
Recruiter

Heb jij een passie voor sales en recruitment? Kom dan ons team in Vlaardingen versterken. Als intercedent in Vlaardingen is geen dag hetzelfde! Je bent niet alleen bezig met het binnen halen van nieuwe klanten, maar zorgt er ook voor dat de bestaande klanten tevreden blijven. Je voert verschillende gesprekken met werkzoekenden, klanten en potentiële klanten. Je stelt dagelijks de juiste prioriteiten en zorgt samen met het team voor het behalen van de gezamenlijke doelstellingen. Dit alles binnen een informele werksfeer waar plezier, interesses en individuele kwaliteiten leidend zijn voor de werkzaamheden die jij uit voert.

Laten we eerlijk zijn. De job van intercedent is niet voor iedereen weggelegd. Het gaat erom dat jij kunt schakelen met flexcollega's en opdrachtgevers. Om daadkracht. Om servicegerichtheid. Om energie, veel energie. En om net zolang door te gaan tot je jouw doel hebt bereikt. Omdat je succesvol wilt zijn. En dat heb je nu eenmaal in je, of niet.

Bekijk vacature

Vlaardingen uitzendbureau: parttime, tijdelijk of fulltime banen

Vlaardingen uitzendbureau Actief Werkt heeft allerlei type vacatures voor je:

  • Fulltime baan: wil je graag 36 tot 40 uur per week aan de slag? Bekijk dan welke van de fulltime vacatures je aanspreekt.
  • Parttimebaan: een flexibele baan die je kunt combineren met bijvoorbeeld je studie, kinderen of hobby.
  • Tijdelijk werk: een goede keuze als je een periode wilt overbruggen en op zoek bent naar een tijdelijke baan in de omgeving van Vlaardingen.

 

Inschrijven uitzendbureau Vlaardingen

Wij gaan graag op zoek naar een interessante functie die bij jou past. Bekijk onze openstaande vacatures in bijvoorbeeld de (financiële) administratie, beton, horeca, logistiek, transport, schoonmaak, productie en techniek.

Schrijf je direct bij ons in. Daarna gaan wij direct voor je aan de slag om je droombaan te vinden in Vlaardingen, Rotterdam of Den Haag.

Schrijf je nu in

Met plezier naar je nieuwe baan

Jouw wensen zijn de input voor onze zoektocht naar jouw nieuwe baan. Wij willen je echt leren kennen en nodigen je graag uit voor een persoonlijke kennismaking op ons uitzendbureau. Bij ons ben je geen nummertje. We spreken je aan bij naam en willen weten waar jij blij van wordt. 

Vooral je motivatie is belangrijk; wat zoek je in een nieuwe baan? Je eerdere ervaringen en cv zijn bijzaak. Samen komen we er achter welke baan bij je past en of je daar nog een opleiding voor nodig hebt, die je mogelijk kunt volgen via onze Actief Flex Academy. Ons uitzendbureau in Vlaardingen is er voor iedereen.

Uitzendbureau in Vlaardingen

De arbeidsmarkt in Vlaardingen

We kennen de lokale arbeidsmarkt en weten wat er speelt. Er is werk genoeg en daarom is er altijd wel een passende vacature voor jou te vinden in en rondom Vlaardingen. Naast banen in de (financiële) administratie kun je via ons uitzendbureau ook bij bedrijven in de bouw,, logistiek en transportschoonmaakproductie en techniek aan de slag.

Uitzendbureau Vlaardingen aangesloten bij ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.

Wij brengen jou graag in contact met de voor jou leukste werkgevers! 


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Nathalie El Houfi - Sonneveld
Vestigingsmanager

Romy Oskam
Intercedent

Dewi van der Ent
Stagiair(e)

Cheyenne Ferreira
Intercedent

Nina de Jong
Intercedent

Blandhol Manata Mafuta
Stagiair(e)