Menu

Ben je op zoek naar een baan in de regio Vlaardingen? Wij helpen je en vinden een vacature die bij je past. Laat van je horen en wij doen de rest.

Bekijk vacatures

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Vlaardingen

Kuiperstraat 92
3131 CH Vlaardingen

010-3182808
vlaardingen@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag09:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag        09:00 - 17:00
Vrijdag09:00 - 17:00

Bij ons uitzendbureau Vlaardingen of online solliciteren

Als je op zoek bent naar nieuwe baan, kom dan langs bij ons uitzendbureau in Vlaardingen. Of zoek een leuke vacature op onze website en solliciteer direct online. Wij hebben tientallen openstaande vacatures en helpen dagelijks mensen aan werk.

Ons team heeft alle kennis in huis om ervoor te zorgen dat jij een werkplek en -omgeving vindt die aansluit bij jouw wensen. Kortom, wij vinden de baan die bij jou past als persoon.

Bekijk onze top vacatures in Vlaardingen

Kassamedewerker

Als kassamedewerker ben jij degene die ervoor zorgt dat alles netjes wordt afgerekend. Juist het persoonlijke contact bepaalt met welk gevoel de klanten de winkel uitgaan.
Als jij een glimlach op jouw gezicht krijgt van een tevreden klant, is dit de baan voor jou!

Bekijk vacature
Operator

Vind je het fijn om in ploegen te werken en lijkt het je leuk om bezig te zijn met het inpakken en verwerken van diverse groot en klein brood wat dagvers worden geleverd aan veel Nederlandse verschillende supermarkten? Wil jij deel uitmaken van een organisatie waar hard werken goed wordt beloond en gewaardeerd? Lees dan snel verder.

Bekijk vacature
Medewerker HR - Administratie

Ben jij iemand die energie krijgt van een dynamische omgeving in een sterk veranderende en bewegende markt en wil je fulltime als vraagbaak fungeren voor medewerkers? Dan zoeken wij naar jou!

Bekijk vacature

Vlaardingen uitzendbureau: parttime, tijdelijk of fulltime banen

Vlaardingen uitzendbureau Actief Werkt heeft allerlei type vacatures voor je:

  • Fulltime baan: wil je graag 36 tot 40 uur per week aan de slag? Bekijk dan welke van de fulltime vacatures je aanspreekt.
  • Parttimebaan: een flexibele baan die je kunt combineren met bijvoorbeeld je studie, kinderen of hobby.
  • Tijdelijk werk: een goede keuze als je een periode wilt overbruggen en op zoek bent naar een tijdelijke baan in de omgeving van Vlaardingen.

 

Inschrijven uitzendbureau Vlaardingen

Wij gaan graag op zoek naar een interessante functie die bij jou past. Bekijk onze openstaande vacatures in bijvoorbeeld de (financiële) administratie, beton, horeca, logistiek, transport, schoonmaak, productie en techniek.

Schrijf je direct bij ons in. Daarna gaan wij direct voor je aan de slag om je droombaan te vinden in Vlaardingen, Rotterdam of Den Haag.

Schrijf je nu in

Met plezier naar je nieuwe baan

Jouw wensen zijn de input voor onze zoektocht naar jouw nieuwe baan. Wij willen je echt leren kennen en nodigen je graag uit voor een persoonlijke kennismaking op ons uitzendbureau. Bij ons ben je geen nummertje. We spreken je aan bij naam en willen weten waar jij blij van wordt. 

Vooral je motivatie is belangrijk; wat zoek je in een nieuwe baan? Je eerdere ervaringen en cv zijn bijzaak. Samen komen we er achter welke baan bij je past en of je daar nog een opleiding voor nodig hebt, die je mogelijk kunt volgen via onze Actief Flex Academy. Ons uitzendbureau in Vlaardingen is er voor iedereen.

Uitzendbureau in Vlaardingen

De arbeidsmarkt in Vlaardingen

We kennen de lokale arbeidsmarkt en weten wat er speelt. Er is werk genoeg en daarom is er altijd wel een passende vacature voor jou te vinden in en rondom Vlaardingen. Naast banen in de (financiële) administratie kun je via ons uitzendbureau ook bij bedrijven in de bouw,, logistiek en transportschoonmaakproductie en techniek aan de slag.

Uitzendbureau Vlaardingen aangesloten bij ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.

Wij brengen jou graag in contact met de voor jou leukste werkgevers! 


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Yasmin Asrih
Intercedent

Nathalie El Houfi - Sonneveld
Vestigingsmanager

Mandy van Rijswijk
Intercedent

Najoua Kannouh
Stagiair(e)