Menu

Ben je op zoek naar een baan in de regio Vlaardingen? Wij helpen je en vinden een vacature die bij je past. Laat van je horen en wij doen de rest.

Bekijk vacatures

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Vlaardingen

Kuiperstraat 92
3131 CH Vlaardingen

010-3182808
vlaardingen@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag09:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag        09:00 - 17:00
Vrijdag09:00 - 17:00

Bij ons uitzendbureau Vlaardingen of online solliciteren

Als je op zoek bent naar nieuwe baan, kom dan langs bij ons uitzendbureau in Vlaardingen. Of zoek een leuke vacature op onze website en solliciteer direct online. Wij hebben tientallen openstaande vacatures en helpen dagelijks mensen aan werk.

Ons team heeft alle kennis in huis om ervoor te zorgen dat jij een werkplek en -omgeving vindt die aansluit bij jouw wensen. Kortom, wij vinden de baan die bij jou past als persoon.

Bekijk onze top vacatures in Vlaardingen

Leerling Bakker

Heb jij een passie voor het bakkersvak en technisch inzicht? Dan hebben we de perfecte uitdaging voor jou! Als leerling bakker leer je het vak van industrieel broodbakker en daarnaast het bakproces. Je verzamelt de juiste grondstoffen om het deeg te kunnen maken. Na het deeg proces begint, komt het rijzen van het deeg en dan volgt het bakproces in de oven.  Je leert niet alleen hoe je perfect brood bakt, maar ook alles over de ingrediënten, machines en omstandigheden die het eindproduct beïnvloeden. Jij zorgt ervoor dat alle producten die onze bakkerij verlaten aan de hoogste eisen voldoen.

Wat ga je leren?

 • Ingrediënten controleren
 • Machines instellen voor gelijkmatig deeg
 • Productkwaliteit controleren
 • Kleine storingen oplossen
 • Procesverbeteringen identificeren

Bekijk vacature
Engineer

Ben jij klaar om innovatieve oplossingen te bieden voor unieke klantbehoeften, van koekjes tot donuts? Als Engineer speel je een grote rol in het beoordelen en realiseren van internationale projecten. Je biedt maatwerk in elk voorstel, met technische precisie en creativiteit, en onderhoudt nauwe contacten met klanten wereldwijd om te verzekeren dat elke oplossing perfect aansluit bij hun behoeften.

Wat ga je doen?

 • Klantaanvragen analyseren: Elke dag brengt nieuwe uitdagingen. Je start met het grondig beoordelen van de behoeften van de klant. In samenwerking met ons salesteam ontwikkel je passende technische voorstellen die niet alleen haalbaar zijn, maar ook innovatief en kostenefficiënt.
 • Ontwerpen creëren: Je vertaalt klantwensen naar concrete conceptontwerpen. Elk ontwerp is een oplossing op maat, waarbij je creativiteit en technische kennis samenbrengen om aanvragen te transformeren in haalbare projecten.
 • Offertes opstellen: Je bent verantwoordelijk voor het technische deel van onze offertes, waarbij je nauwgezet functionele risico's evalueert en test. Dit zorgt ervoor dat we altijd voorbereid zijn op eventuele uitdagingen.
 • Klantbezoeken: Reizen maakt een belangrijk deel uit van je werk. Je bezoekt internationale klanten om de voorgestelde ontwerpen en specificaties persoonlijk te bespreken en te finaliseren, waarbij je onze technische expertise en klantgerichtheid uitdraagt.
 • Overdracht aan engineering: Na akkoord van de klant zorg je voor een naadloze overdracht van alle projectdetails aan onze engineeringafdelingen. Je blijft betrokken bij het project, waarbij je de voortgang bewaakt tot aan de uiteindelijke oplevering door projectmanagement.

Als Engineer kom je te werken binnen een dynamische organisatie die voortdurend streeft naar verbetering en groei. Je werkt op de afdeling System Engineering met nog 13 System Engineers. Daarnaast vereisen de werkzaamheden een nauwe samenwerking met de afdeling Sales. Naast het samenwerken nemen zij óók de tijd om een gezellig afdelingsuitje te organiseren met elkaar en intern wordt er jaarlijks een pubquiz en BBQ georganiseerd.

Bekijk vacature
Meewerkend Voorman

Word Voorman bij onze klant in Middelharnis! Ben jij een geboren leider die houdt van een schone werkplek en ben je klaar voor een uitdagende leidinggevende rol? Wij zoeken een dynamische Voorman, met een speciale focus op schoonmaakwerkzaamheden. Dit is jouw kans om aan het roer te staan van een team dat zich inzet voor kwaliteit en ontwikkeling! Als Voorman ben jij de drijvende kracht achter het dagelijks aansturen van de (WSW-)medewerkers en participanten binnen het productieproces van dit ontwikkelbedrijf. Jij draagt direct bij aan de tevredenheid en groei van je team. Kom werken in een levendige werkomgeving waar geen dag hetzelfde is!

Het gaat om een tijdelijke functie van ongeveer 4 tot 5 maanden, met kans op verlenging. 

Wat ga je doen?

 • Je organiseert en overziet de schoonmaakwerkzaamheden en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt.
 • Je biedt begeleiding en ondersteuning, en zorgt voor de juiste materialen en gereedschappen voor elk project.
 • Je speelt een cruciale rol in de ontwikkeling van je team door passende werkzaamheden aan te bieden en een leeromgeving te creëren.
 • Je voert kwaliteitscontroles uit, rapporteert de voortgang en zorgt ervoor dat veiligheids- en hygiënevoorschriften nauwgezet worden nageleefd.
 • Als eerste aanspreekpunt voor de werkleider, geef jij updates van alle ontwikkelingen en eventuele uitdagingen in het productieproces.

Bekijk vacature

Vlaardingen uitzendbureau: parttime, tijdelijk of fulltime banen

Vlaardingen uitzendbureau Actief Werkt heeft allerlei type vacatures voor je:

 • Fulltime baan: wil je graag 36 tot 40 uur per week aan de slag? Bekijk dan welke van de fulltime vacatures je aanspreekt.
 • Parttimebaan: een flexibele baan die je kunt combineren met bijvoorbeeld je studie, kinderen of hobby.
 • Tijdelijk werk: een goede keuze als je een periode wilt overbruggen en op zoek bent naar een tijdelijke baan in de omgeving van Vlaardingen.

 

Inschrijven uitzendbureau Vlaardingen

Wij gaan graag op zoek naar een interessante functie die bij jou past. Bekijk onze openstaande vacatures in bijvoorbeeld de (financiële) administratie, beton, horeca, logistiek, transport, schoonmaak, productie en techniek.

Schrijf je direct bij ons in. Daarna gaan wij direct voor je aan de slag om je droombaan te vinden in Vlaardingen, Rotterdam of Den Haag.

Schrijf je nu in

Met plezier naar je nieuwe baan

Jouw wensen zijn de input voor onze zoektocht naar jouw nieuwe baan. Wij willen je echt leren kennen en nodigen je graag uit voor een persoonlijke kennismaking op ons uitzendbureau. Bij ons ben je geen nummertje. We spreken je aan bij naam en willen weten waar jij blij van wordt. 

Vooral je motivatie is belangrijk; wat zoek je in een nieuwe baan? Je eerdere ervaringen en cv zijn bijzaak. Samen komen we er achter welke baan bij je past en of je daar nog een opleiding voor nodig hebt, die je mogelijk kunt volgen via onze Actief Flex Academy. Ons uitzendbureau in Vlaardingen is er voor iedereen.

Uitzendbureau in Vlaardingen

De arbeidsmarkt in Vlaardingen

We kennen de lokale arbeidsmarkt en weten wat er speelt. Er is werk genoeg en daarom is er altijd wel een passende vacature voor jou te vinden in en rondom Vlaardingen. Naast banen in de (financiële) administratie kun je via ons uitzendbureau ook bij bedrijven in de bouw,, logistiek en transportschoonmaakproductie en techniek aan de slag.

Uitzendbureau Vlaardingen aangesloten bij ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.

Wij brengen jou graag in contact met de voor jou leukste werkgevers! 


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Aidina Hossinkhani
Intercedent