Menu

Uitzendbureau Actief Werkt! in Vlaardingen

Jarenlang was haring het grootste exportproduct van Vlaardingen. Vandaag de dag is de stad qua industrie veelzijdiger dan ooit. Ons uitzendbureau heeft er altijd een baan voor jou. Vlaardingen ligt in de buurt van Rotterdam en praktisch naast het Westland. Zou jij er willen werken in de logistieke of productiesector? Dan kan Actief Werkt! uitzendbureau in Vlaardingen je daar bij helpen!

Werken in de buurt

Ons werkaanbod is groot en stabiel. Wij willen jou zo snel mogelijk aan een baan helpen die bij jou past. Door naar jouw wensen te luisteren zorgen wij er voor dat je op een goede plek terecht komt. Doorgroeien binnen een bedrijf is mogelijk, want ons uitzendbureau biedt niet een grote kans op werk, maar ook opleidingen in de logistieke sector aan.

Vacatures Vlaardingen

Ons ruime aanbod biedt jou de tijd en kans om de baan te ontdekken waar je naar op zoek bent. Fulltime of parttime, samen gaan we op zoek naar de functie die jouw voorkeur krijgt. Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Vlaardingen

Inschrijven Vlaardingen en omgeving

Actief Werkt! is mobiel en online. Wij hebben diverse inschrijflocaties in Vlaardingen en omgeving. Bel ons voor een afspraak of solliciteer direct op een functie die bij jou past. Wij komen naar jou toe en spreken af op een plaats en tijd, waar en wanneer het jou uitkomt.

Neem contact met ons op!

Je kunt ons bereiken op  010-281 50 55 of stuur ons een mail