Menu

Uitzendbureau Veenendaal; Actief Werkt!

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Ben jij op zoek naar werk in Veenendaal, of heeft u een vacature te vervullen in de buurt van deze bedrijvige stad in de provincie Utrecht? Dan bent u op de juiste plek! Uitzendbureau Actief Werkt! Veenendaal heeft altijd diverse vacatures openstaan en daarnaast de beste kandidaten om bij uw organisatie aan de slag te gaan. Benieuwd wat ons uitzendbureau in Veenendaal voor jou kan betekenen?
 

Vacatures Veenendaal

 

Werken in Veenendaal

Bij Actief Werkt! Uitzendbureau Veenendaal kijken we naar jouw kwaliteiten en wensen. Daar zoeken we een bedrijf bij dat in de buurt is en de baan biedt die bij je past. Wij zijn actief in Veenendaal, Barneveld, Ede, Amerongen, Tiel, Kootwijkerbroek, Lunteren en Renkum. Kom eens langs bij ons uitzendbureau of oriënteer je online op werk in Veenendaal en omgeving!

 

Vacatures in Veenendaal

Op onze website kun je snel en eenvoudig naar een baan zoeken. Of je nu een denker of doener bent, je bent bij ons uitzendbureau in Veenendaal aan het juiste adres. Bekijk hier onze vacatures in Veenendaal binnen Zakelijke Dienstverlening, Techniek, Marketing & Sales, HR & Payroll en Horeca & Evenementen.

 

Team Actief Werkt! Veenendaal

Bij Actief Werkt! Uitzendbureau Veenendaal zijn we gedreven en enthousiast en kennen we de lokale markt als geen ander. Zo zijn we dagelijks bezig om voor werkzoekenden de ideale baan te vinden. We beschikken over een netwerk met potentiële kandidaten die op zoek zijn naar een mooie volgende stap in hun carrière. Onze kandidaten voelen zich welkom en serieus genomen en voor hen zijn we elke dag actief bezig om een leuke baan te vinden. Daarnaast zijn we, door onze jarenlange ervaring, goed in staat om als partner te fungeren voor onze opdrachtgevers. Wij kunnen goed inschatten welk type mens past bij welk bedrijf.

 

Contact Actief Werkt! Uitzendbureau Veenendaal

Actief Werkt! Veenendaal
Wageningselaan 2
3903 LA  Veenendaal
0318 - 253008
Of stuur ons een mail op veenendaal@actiefwerkt.nl.

 

Actief Werkt voor opdrachtgevers

Wanneer u op zoek bent naar de perfecte kandidaat voor een vacature, bent u aan het juiste adres bij Actief Werkt! in Veenendaal. Ons netwerk bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste kandidaten die graag bij u aan de slag gaan.

In sommige gevallen moeten we een opdrachtgever teleurstellen; de juiste kandidaat is op dat moment niet beschikbaar, of we hebben niemand binnen ons netwerk die voldoet aan de functie-eisen voor de vacature. Gelukkig kunnen we hiervoor altijd alternatieven en tips aandragen, zodat uw vacature alsnog snel wordt ingevuld.

Bij het samenstellen van de perfecte match kijken we niet alleen naar opleidingsniveau of leeftijd, maar juist ook naar soft skills. Wilt u meer weten over onze diensten? 

Plaats vacature

 

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Mail ons uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat uw telefoonnummer achter, en wij bellen u terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.