Menu

Uitzendbureau in Veenendaal

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Ben jij op zoek naar werk in Veenendaal? Dan ben je op de juiste plek! Uitzendbureau Actief Werkt!  Veenendaal heeft altijd diverse vacatures openstaan. Ook wanneer een bedrijf een vacature te vervullen heeft in de buurt van deze bedrijvige stad in de provincie Utrecht helpen wij graag. Wij vinden altijd de juiste kandidaat bij de juiste organisatie! Benieuwd wat ons uitzendbureau in Veenendaal voor jou kan betekenen?

 

Vacatures in Veenendaal bekijken 

Werken in Veenendaal?

Bij Actief Werkt! Uitzendbureau Veenendaal kijken we naar jouw kwaliteiten en wensen. Daar zoeken we een bedrijf bij dat in de buurt is en de baan biedt die bij je past. Wij zijn actief in Veenendaal, Barneveld, Ede, Amerongen, Tiel, Kootwijkerbroek, Lunteren en Renkum. Kom eens langs bij ons uitzendbureau of oriënteer je online op werk in Veenendaal en omgeving!

Vacatures in Veenendaal

Op onze website kun je snel en eenvoudig naar een baan zoeken. Of je nu een denker of doener bent, je bent bij ons uitzendbureau in Veenendaal aan het juiste adres. Bekijk hier onze vacatures in Veenendaal binnen Zakelijke Dienstverlening, Techniek, Marketing & Sales, HR & Payroll en Horeca & Evenementen.

Actief Werkt! Veenendaal vacatures horeca

Team Actief Werkt! Veenendaal

Bij Actief Werkt! Uitzendbureau Veenendaal zijn we gedreven en enthousiast en kennen we de lokale markt als geen ander. Zo zijn we dagelijks bezig om voor werkzoekenden de ideale baan te vinden. We beschikken over een netwerk met potentiële kandidaten die op zoek zijn naar een mooie volgende stap in hun carrière.

Onze kandidaten voelen zich welkom en serieus genomen en voor hen zijn we elke dag actief bezig om een leuke baan te vinden. Daarnaast zijn we, door onze jarenlange ervaring, goed in staat om als partner te fungeren voor onze opdrachtgevers. Wij kunnen goed inschatten welk type mens past bij welk bedrijf.

Bekijk banenaanbod in Veenendaal 

Contact opnemen?

Actief Werkt! Uitzendbureau Veenendaal

Natuurlijk ben je ook welkom om langs te komen in onze vestiging! Eventueel kun je vooraf je bezoek melden door te bellen of mailen. Tot snel! 

Actief Werkt! Veenendaal vacatures

Actief Werkt voor opdrachtgevers

Wanneer u op zoek bent naar de perfecte kandidaat voor een vacature, bent u aan het juiste adres bij Actief Werkt! in Veenendaal. Ons netwerk bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste kandidaten die graag bij u aan de slag gaan.

In sommige gevallen moeten we een opdrachtgever teleurstellen; de juiste kandidaat is op dat moment niet beschikbaar, of we hebben niemand binnen ons netwerk die voldoet aan de functie-eisen voor de vacature. Gelukkig kunnen we hiervoor altijd alternatieven en tips aandragen, zodat uw vacature alsnog snel wordt ingevuld.

Bij het samenstellen van de perfecte match kijken we niet alleen naar opleidingsniveau of werkervaring, maar juist ook naar soft skills. Wilt u meer weten over onze diensten? 

Plaats vacature

Ons team

Alexandra Kraus
Intercedent

Wesley Hinz
Intercedent

Manon van Dijk
Manager

Damaris Basten
Intercedent

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Mail ons uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat uw telefoonnummer achter, en wij bellen u terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.