Menu

Uitzendbureau in Vaassen

Ben je op zoek naar een baan in Vaassen en omgeving? Bij Actief Werkt liggen de uitdagende vacatures voor je klaar. Schrijf je online in of kom langs bij uitzendbureau Vaassen en we helpen je. 

Bekijk vacatures in Vaassen

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Vaassen

Dorpsstraat 71
8171 BM Vaassen

0578 - 57 63 00
vaassen@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Corona update: Check vóór je bezoek de voorzorgsmaatregelen van onze vestiging.

Uitzendbureau Vaassen heeft de vacature voor jou

Als je op zoek bent naar een (andere) baan in regio Vaassen, kunnen we je bij Actief Werkt uitzendbureau Vaassen vast helpen. We hebben verschillende vacatures waarmee we dagelijks mensen van een nieuwe uitdaging voorzien.

Schrijf je in bij ons uitzendbureau, dan kunnen we ook voor jou op zoek naar een droombaan. Ons team zet zich in om voor jou interessante vacatures te vinden op basis van de gegevens in je inschrijving. Ons doel is om jou vervolgens een baan aan te bieden waar je veel plezier gaat hebben. 

Bekijk onze top vacatures in Vaassen

Orderpicker

Is stil zitten niets voor jou? Heb jij een ruime ervaring in een logistieke omgeving? Ben jij op zoek naar werk? Dan zoeken wij jou! Voor een grote en groeiende werkgever in Apeldoorn zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s die komen helpen om het groeiende aantal orders te verwerken. Je komt te werken op de afdeling Pick & Pack en draagt de zorg voor het verzamelen d.m.v. een handscanner van orders en deze aan te leveren op bij de collega’s die verantwoordelijk zijn voor het verzendklaar maken van de orders. De orders lopen sterk uiteen. Enkele artikelen die je met de hand kunt tillen tot pallets vol. Een doosje thee, wc-papier of kleding tot bedden en koelkasten. Lopend of werkend met een ept verzamel jij je orders. Het werk is zeer divers en samen met je collega’s werk je zij aan zij om het groeiende aantal orders te verwerken.

Bekijk vacature
Leerling Operator

Ben jij op zoek naar een baan bij een leuke werkgever? Zoek jij een functie waar je mooie producten produceert? Werk jij graag met verschillende machines? Wij hebben een leuke vacature open staan. Onze opdrachtgever groeit en heeft hierdoor ruimte voor nieuwe collega´s. Zij werken in drukke tijden in een twee ploegendienst en in rustige tijden in dagdienst. Als Operator werk jij samen met jouw collega´s aan verschillende producten en met diverse machines. - Zorg dragen voor voldoende grondstoffen en invoer van de juiste verhoudingen. - Het instellen en afstellen van machines - Het oplossen van kleine storingen en zorg dragen voor de doorgang van het proces - Het ombouwen van de lijn bij productwisselingen. - Het uitvoeren van kwaliteitscontroles - Administratieve handelingen

Bekijk vacature
Productiemedewerker

Ben jij nauwkeurig en vind jij fysiek werk geen enkel probleem? Ben jij op zoek naar een fulltime baan voor een langere tijd? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor een opdrachtgever in de omgeving Vaassen zijn we op zoek naar een fulltime productiemedewerker. Je hoofdtaak is het precies afvullen van verf. Dit doe je aan de hand van verpakkingsformulieren waarop de verpakinstructies staan. Je begint met het gereedmaken, schoonmaken en desinfecteren van de afvulunit. Vervolgens stel je het juiste afvulgewicht in de afvulunit waarna het afvullen kan beginnen. Na het afvullen van het juiste gewicht zorg je ervoor dat de verpakkingen goed wordt afgesloten en op de juiste manier gepelletiseerd wordt. Daarna zorg je ervoor dat je het formulier juist invult en dit afgeeft aan de magazijnmedewerkers.

Bekijk vacature

Vacatures bij uitzendbureau Vaassen

We maken bij Actief Werkt uitzendbureau Vaassen onderscheid tussen de vacatures op basis van contractduur en aantal uren per week.

  • Fulltimebaan: ben je 36 tot 40 uur per week beschikbaar om te werken, kijk dan naar de vacatures voor een fulltimebaan.
  • Parttimebaan: een parttime baan is ideaal te combineren met andere zaken in je leven die tijd in beslag nemen, zoals kinderen, een studie of hobby.
  • Tijdelijk werk: ben je op zoek naar een baan om een bepaalde periode te overbruggen of voor in een vakantie? Kijk dan naar tijdelijk werk.
  • Vaste baan: ga je het liefst voor onbepaalde tijd aan de slag? Kijk dan naar de vacatures voor een vaste baan.

 

Inschrijven bij uitzendbureau Vaassen

Heb jij de vacature van jouw droombaan nog niet gevonden? Ons team van uitzendbureau Vaassen helpt je op weg. Neem een kijkje tussen onze huidige vacatures in Vaassen en omgeving in de diverse vakgebieden, zoals techniek, schoonmaak, productie, verkoop en logistiek.

Zit er geen vacature voor je tussen? Schrijf je dan in bij ons uitzendbureau en wij nemen het zoekwerk van je over als je wilt. Ons team gaat dan namelijk voor je aan de slag, op zoek naar de baan waar jij enthousiast van wordt.

Schrijf je nu in

Jouw ambitie is ons uitgangspunt

Wanneer we een baan voor je zoeken, vinden we het belangrijk dat het een baan is waar jij energie van krijgt, waar je gelukkig wordt en waarmee je ambities geprikkeld worden. Daarom horen we graag van jou wat jouw motivatie is voor een nieuwe of andere baan.

Voor ons zijn je ervaringen en cv minder relevant. Jouw ambitie is wat telt. Zo kan het zijn dat je een baan ambieert waarvoor je een bepaalde opleiding moet volgen. Met de juiste motivatie mag je deze opleiding wellicht op onze kosten volgen, via het Actief Flex Academy. Profiteer van zo’n kans.

Uitzendbureau in Vaassen

Diverse bedrijvigheid in Vaassen

Vaassen is een van de grotere kernen van de gemeente Epe. Het dorp Vaassen leeft op gezelligheid en door de groene omgeving komt er veel toerisme op af. Ga je op zoek naar een baan in Vaassen dan kom je ongetwijfeld vacatures in het toerisme of vakantiewerk tegen.

Daarnaast worden er regelmatig banen aangeboden op een groot bedrijventerrein. Hier zijn bedrijven actief in bijvoorbeeld de techniek, productie, logistiek of schoonmaak. Daarnaast vind je in ons aanbod van vacatures veel banen in de metaalbranche.

 

Uitzendbureau Vaassen aangesloten bij ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team in Vaassen staat voor je klaar!

Buena Pitstra
Senior intercedent

Milou Carras
Intercedent

Guus Alders
Manager

Stefan de Jong
Sales Intercedent