Menu

Uitzendbureau in Vaassen

Ben je op zoek naar een baan in Vaassen en omgeving? Bij Actief Werkt liggen de uitdagende vacatures voor je klaar. Schrijf je online in of kom langs bij uitzendbureau Vaassen en we helpen je. 

Bekijk vacatures in Vaassen

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Vaassen

Dorpsstraat 71
8171 BM Vaassen

0578 - 57 63 00
vaassen@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Corona update: Check vóór je bezoek de voorzorgsmaatregelen van onze vestiging.

Uitzendbureau Vaassen heeft de vacature voor jou

Als je op zoek bent naar een (andere) baan in regio Vaassen, kunnen we je bij Actief Werkt uitzendbureau Vaassen vast helpen. We hebben verschillende vacatures waarmee we dagelijks mensen van een nieuwe uitdaging voorzien.

Schrijf je in bij ons uitzendbureau, dan kunnen we ook voor jou op zoek naar een droombaan. Ons team zet zich in om voor jou interessante vacatures te vinden op basis van de gegevens in je inschrijving. Ons doel is om jou vervolgens een baan aan te bieden waar je veel plezier gaat hebben. 

Bekijk onze top vacatures in Vaassen

Magazijnmedewerker/ster

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in het magazijn? Wil jij graag voor langere tijd aan de slag en weet jij van aanpakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een bedrijf midden op de Veluwe zijn we op zoek naar magazijnmedewerkers. In deze functie van 40 uur ben jij bezig met verschillende werkzaamheden in het magazijn, waaronder: - Het voorbereiden van bestellingen; - Het laden en lossen van de goederen in goede banen; - Jij zorgt ervoor dat de goederen op de juiste locatie opgeslagen worden; - Jij verzameld orders en goederen om deze verzendklaar te maken; Je werkt bij een internationale organisatie dat zich focust op verschillende soorten tuinartikelen. Deze organisatie groeit snel en daarbij is jouw hulp nodig! Voor deze functie is het wel belangrijk dat je bereid bent op zaterdagen en feestdagen te werken.

Bekijk vacature
Magazijnmedewerker/ster

Weet jij van aanpakken en wil jij graag 40 uur per week werken? Voor Shimano zijn wij op zoek naar magazijnmedewerkers! In Nunspeet zit het Europees distributiecentrum van Shimano waar dagelijks goederen binnenkomen en weer verspreid worden door heel Europa. In deze functie ben jij, samen met je collega's, verantwoordelijk voor de gehele goederenstroom binnen Shimano. Samen zorg je ervoor dat dit proces goed verloopt. Je bent onder andere bezig met: - Het ontvangen en registeren van binnenkomende goederen; - Het verwerken van binnenkomende goederen; - Het handmatig verzamelen en klaarzetten van goederen; - Het verpakken en verzendklaar maken van uitgaande goederen; Voor deze functie is het belangrijk dat je +/- 40 uur beschikbaar bent en dat je van aanpakken weet. Ook is het mogelijk dat je in 2 ploegendiensten werkt

Bekijk vacature
Medewerk(st)er Klantenservice

Zoek jij een afwisselende baan en werk je nauwkeurig? Dan is dit wellicht een interessante baan voor jou. Voor VHD in Deventer zoeken we telefonische hulpverleners. Als medewerker verricht je het bekende bron- en contactonderzoek voor de GGD. Als mensen positief getest zijn op corona dan moeten de mensen met wie hij/zij in contact zijn geweest worden ingelicht en dat is jouw taak! Je gaat in dit werk telefonische gesprekken voeren vanuit de naam van de GGD om mensen gerust te stellen en bij te dragen aan het bekende bron- en contactonderzoek. Voor je gaat starten krijg je een uitgebreide training om de klantenservice functie op een goede manier uit te kunnen oefenen. Deze trainingsweek is betaald. We zoeken mensen die tussen de 16-24 uur, 24-32 of 32-39 uur per week willen werken.

Bekijk vacature

Vacatures bij uitzendbureau Vaassen

We maken bij Actief Werkt uitzendbureau Vaassen onderscheid tussen de vacatures op basis van contractduur en aantal uren per week.

  • Fulltimebaan: ben je 36 tot 40 uur per week beschikbaar om te werken, kijk dan naar de vacatures voor een fulltimebaan.
  • Parttimebaan: een parttime baan is ideaal te combineren met andere zaken in je leven die tijd in beslag nemen, zoals kinderen, een studie of hobby.
  • Tijdelijk werk: ben je op zoek naar een baan om een bepaalde periode te overbruggen of voor in een vakantie? Kijk dan naar tijdelijk werk.
  • Vaste baan: ga je het liefst voor onbepaalde tijd aan de slag? Kijk dan naar de vacatures voor een vaste baan.

 

Inschrijven bij uitzendbureau Vaassen

Heb jij de vacature van jouw droombaan nog niet gevonden? Ons team van uitzendbureau Vaassen helpt je op weg. Neem een kijkje tussen onze huidige vacatures in Vaassen en omgeving in de diverse vakgebieden, zoals techniek, schoonmaak, productie, verkoop en logistiek.

Zit er geen vacature voor je tussen? Schrijf je dan in bij ons uitzendbureau en wij nemen het zoekwerk van je over als je wilt. Ons team gaat dan namelijk voor je aan de slag, op zoek naar de baan waar jij enthousiast van wordt.

Schrijf je nu in

Jouw ambitie is ons uitgangspunt

Wanneer we een baan voor je zoeken, vinden we het belangrijk dat het een baan is waar jij energie van krijgt, waar je gelukkig wordt en waarmee je ambities geprikkeld worden. Daarom horen we graag van jou wat jouw motivatie is voor een nieuwe of andere baan.

Voor ons zijn je ervaringen en cv minder relevant. Jouw ambitie is wat telt. Zo kan het zijn dat je een baan ambieert waarvoor je een bepaalde opleiding moet volgen. Met de juiste motivatie mag je deze opleiding wellicht op onze kosten volgen, via het Actief Flex Academy. Profiteer van zo’n kans.

Uitzendbureau in Vaassen

Diverse bedrijvigheid in Vaassen

Vaassen is een van de grotere kernen van de gemeente Epe. Het dorp Vaassen leeft op gezelligheid en door de groene omgeving komt er veel toerisme op af. Ga je op zoek naar een baan in Vaassen dan kom je ongetwijfeld vacatures in het toerisme of vakantiewerk tegen.

Daarnaast worden er regelmatig banen aangeboden op een groot bedrijventerrein. Hier zijn bedrijven actief in bijvoorbeeld de techniek, productie, logistiek of schoonmaak. Daarnaast vind je in ons aanbod van vacatures veel banen in de metaalbranche.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team in Vaassen staat voor je klaar!

Buena Pitstra
Senior intercedent

Milou Carras
Intercedent

Guus Alders
Manager

Stefan de Jong
Sales Intercedent