Menu

Uitzendbureau in Vaassen

Ben je op zoek naar een baan in Vaassen en omgeving? Bij Actief Werkt liggen de uitdagende vacatures voor je klaar. Schrijf je online in of kom langs bij uitzendbureau Vaassen en we helpen je. 

Bekijk vacatures in Vaassen

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Vaassen

Dorpsstraat 71
8171 BM Vaassen

0578-576300
Vaassen@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag09:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag      09:00 - 17:00
Vrijdag09:00 - 17:00Uitzendbureau Vaassen heeft de vacature voor jou

Als je op zoek bent naar een (andere) baan in regio Vaassen, kunnen we je bij Actief Werkt uitzendbureau Vaassen vast helpen. We hebben verschillende vacatures waarmee we dagelijks mensen van een nieuwe uitdaging voorzien.

Schrijf je in bij ons uitzendbureau, dan kunnen we ook voor jou op zoek naar een droombaan. Ons team zet zich in om voor jou interessante vacatures te vinden op basis van de gegevens in je inschrijving. Ons doel is om jou vervolgens een baan aan te bieden waar je veel plezier gaat hebben. 

Bekijk onze top vacatures in Vaassen

Werkvoorbereider

Ben jij georganiseerd, proactief en ben je een persoon met passie voor werkvoorbereiding en planning. Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een gemotiveerde werkvoorbereider die de verantwoordelijkheid neemt voor een soepel verloop van onze operationele processen. 

Je houdt je bezig met de volgende werkzaamheden: 

  • Het maken van werkorders en het bespreken van de werkzaamheden met klanten;
  • Het bestellen van onderdelen en lakmaterialen;
  • Opstellen van een gedetailleerde planning om een efficiënte workflow te garanderen;
  • Het compleet uitwerken van werkorders, registratie van uren en productiekostenberekeningen;
  • Uitvoeren van calculaties en nacalculaties;
  • Het maken van schaderapporten voor het herstellen van schades aan voertuigen. 

Bekijk vacature
Productiemedewerker

Ben jij gedreven? Enthousiast en ben je op zoek naar een uitdagende baan in de metaalindustrie? Dan is dit jouw kans! 

Dit sterk groeiend metaalbedrijf in de omgeving van Vaassen, gespecialiseerd in diverse vormen van plaatbewerking, biedt een unieke kans voor zowel ervaren professionals als enthousiaste nieuwkomers. 

Als medewerker in de metaalindustrie ben je betrokken bij verschillende aspecten van het productieproces. Van het bedienen van machines tot het controleren van de kwaliteit van het eindproduct. Je werkt samen in een team van vakmensen die streven naar kwaliteit en klanttevredenheid. 

Bekijk vacature
Verkoop medewerker

Ben jij een enthousiaste verkoper met een passie voor klantenservice en ben je op zoek naar een uitdagende parttime baan? Dan hebben wij de ideale functie voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een verkoop medewerker voor een supermarkt in de regio van Vaassen. 

Als verkoopmedewerker ben jij het visitekaartje van de supermarkt. Je helpt klanten bij het vinden van de juiste producten, geeft advies en zorgt dat de klant tevreden de deur uit gaat. Je werkt samen met je collega's om de winkel er altijd netjes en verzorgd uit te laten zien en zorgt voor een optimaal gevulde winkel.

Bekijk vacature

Vacatures bij uitzendbureau Vaassen

We maken bij Actief Werkt uitzendbureau Vaassen onderscheid tussen de vacatures op basis van contractduur en aantal uren per week.

  • Fulltimebaan: ben je 36 tot 40 uur per week beschikbaar om te werken, kijk dan naar de vacatures voor een fulltimebaan.
  • Parttimebaan: een parttime baan is ideaal te combineren met andere zaken in je leven die tijd in beslag nemen, zoals kinderen, een studie of hobby.
  • Tijdelijk werk: ben je op zoek naar een baan om een bepaalde periode te overbruggen of voor in een vakantie? Kijk dan naar tijdelijk werk.
  • Vaste baan: ga je het liefst voor onbepaalde tijd aan de slag? Kijk dan naar de vacatures voor een vaste baan.

 

Inschrijven bij uitzendbureau Vaassen

Heb jij de vacature van jouw droombaan nog niet gevonden? Ons team van uitzendbureau Vaassen helpt je op weg. Neem een kijkje tussen onze huidige vacatures in Vaassen en omgeving in de diverse vakgebieden, zoals techniek, schoonmaak, productie, verkoop en logistiek.

Zit er geen vacature voor je tussen? Schrijf je dan in bij ons uitzendbureau en wij nemen het zoekwerk van je over als je wilt. Ons team gaat dan namelijk voor je aan de slag, op zoek naar de baan waar jij enthousiast van wordt.

Schrijf je nu in

Jouw ambitie is ons uitgangspunt

Wanneer we een baan voor je zoeken, vinden we het belangrijk dat het een baan is waar jij energie van krijgt, waar je gelukkig wordt en waarmee je ambities geprikkeld worden. Daarom horen we graag van jou wat jouw motivatie is voor een nieuwe of andere baan.

Voor ons zijn je ervaringen en cv minder relevant. Jouw ambitie is wat telt. Zo kan het zijn dat je een baan ambieert waarvoor je een bepaalde opleiding moet volgen. Met de juiste motivatie mag je deze opleiding wellicht op onze kosten volgen, via het Actief Flex Academy. Profiteer van zo’n kans.

Uitzendbureau in Vaassen

Diverse bedrijvigheid in Vaassen

Vaassen is een van de grotere kernen van de gemeente Epe. Het dorp Vaassen leeft op gezelligheid en door de groene omgeving komt er veel toerisme op af. Ga je op zoek naar een baan in Vaassen dan kom je ongetwijfeld vacatures in het toerisme of vakantiewerk tegen.

Daarnaast worden er regelmatig banen aangeboden op een groot bedrijventerrein. Hier zijn bedrijven actief in bijvoorbeeld de techniek, productie, logistiek of schoonmaak. Daarnaast vind je in ons aanbod van vacatures veel banen in de metaalbranche.

 

Uitzendbureau Vaassen aangesloten bij ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Buena Pitstra
Vestigingsmanager

Stefan de Jong
Manager in opleiding

Rosalie Scholten
Intercedent

Clint Sanwaridi
Intercedent