Menu

Uitzendbureau in Vaassen

Ben je op zoek naar een baan in Vaassen en omgeving? Bij Actief Werkt liggen de uitdagende vacatures voor je klaar. Schrijf je online in of kom langs bij uitzendbureau Vaassen en we helpen je. 

Bekijk vacatures in Vaassen

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Vaassen

Dorpstraat 71
8171 BM Vaassen

0578-576300
Vaassen@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag09:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag      09:00 - 17:00
Vrijdag09:00 - 17:00

Corona update: Check vóór je bezoek de voorzorgsmaatregelen van onze vestiging.

Uitzendbureau Vaassen heeft de vacature voor jou

Als je op zoek bent naar een (andere) baan in regio Vaassen, kunnen we je bij Actief Werkt uitzendbureau Vaassen vast helpen. We hebben verschillende vacatures waarmee we dagelijks mensen van een nieuwe uitdaging voorzien.

Schrijf je in bij ons uitzendbureau, dan kunnen we ook voor jou op zoek naar een droombaan. Ons team zet zich in om voor jou interessante vacatures te vinden op basis van de gegevens in je inschrijving. Ons doel is om jou vervolgens een baan aan te bieden waar je veel plezier gaat hebben. 

Bekijk onze top vacatures in Vaassen

Operator

Ben jij een gemotiveerde en energieke medewerker met een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Wil jij werken in de functie van Operator bij een mooie organisatie in de omgeving van Vaassen? Lees dan snel verder! 

Als operator op de PVC-deeltjes productie hou jij je bezig met alle facetten van deze unit. Een eerste stap in het proces is het maken van een dry-blend (halffabricaat PVC) waarin de basis pvc wordt klaargemaakt voor het extrusie proces. Vervolgens kunnen er van de dry-blend 2 verschillende extrusie processen in gang worden gezet, het eerste is het produceren van microspheres. Dat zijn balletjes pvc die gemaakt kunnen worden in diverse kleuren en groottes. Het tweede is het produceren van folie in diverse kleuren en laagdiktes. Deze folie wordt vervolgens gemalen naar vlokken in een bepaalde gewenste grootte. Ook het maalproces van de folie hoort bij deze functie. 

Samengevat kan je de werkzaamheden als volgt indelen: 

 • Produceren van Dry-blend(PVC-halffabricaat) a.d.h.v. instructie volgens receptuur en batchformulier.
 • Opstarten, instellen en bewaken van het extrusie-proces voor het produceren van PVC-folie en Microspheres.
 • Opstarten, instellen en bewaken van het maalproces van PVC-folie tot vlokken in de gewenste specificaties

Bekijk vacature
Productiemedewerker

Ben jij op zoek naar vastigheid en werk met uitzicht op een vast contract? Wil jij graag werken in de dagdiensten en vind jij het niet erg om in drukke periodes in ploegen te werken? Dan is dit de baan die je zoekt! Wij zijn op zoek naar een fulltime medewerker op de afvul afdeling. 

Als afvuller op de afdeling verf productie houd jij je bezig met het verpakken van de verf in verschillende verpakkingen. De meeste verf wordt verpakt in emmers, maar soms ook in blikken en jerrycans. De verf wordt geproduceerd in kuipen en wordt vervolgens met een pomp afgevuld in de juiste hoeveelheid in de juiste verpakking, om vervolgens opgestapeld te worden op een pallet. De instructies hiervoor staan beschreven op een batchformulier. 

De werkzaamheden zijn als volgt ingedeeld: 

 • Schoonmaken pompen met bijbehorend leidingwerk en filters
 • Instellen van afvulunit
 • Verpakken van geproduceerde verf in juiste verpakking volgens batchformulier
 • De verpakkingen op de voorgeschreven manier stapelen op de pallet

Bekijk vacature
Pers operator

Ben jij ambitieus en technisch aangelegd? Heb jij ervaring in de productie en wil jij je graag ontwikkelen? Dan hebben wij nu de baan voor jou! Wij zoeken een persoperator voor een productiebedrijf in de metaalbranche in de omgeving van Vaassen. 

Als Pers Operator ben jij verantwoordelijk voor een efficiënte uitvoering van de werkopdracht voor de perslijnen. Je zorgt er voor dat persmachines goed staan ingesteld en dat de juiste materialen aanwezig zijn. Bij aanvang van een nieuwe productie maak je eerst een proef product, die je ter controle aanbiedt aan de kwaliteitsmedewerker. Als persoperator bewaak jij de kwaliteit van het product, en of de machines werken volgens de juiste instelling tijdens het productieproces. Je staat in nauw contact met de voorman en productieleider zodat de doelstellingen worden behaald, en de kwaliteit van eindproduct wordt gewaarborgd.

Bekijk vacature

Vacatures bij uitzendbureau Vaassen

We maken bij Actief Werkt uitzendbureau Vaassen onderscheid tussen de vacatures op basis van contractduur en aantal uren per week.

 • Fulltimebaan: ben je 36 tot 40 uur per week beschikbaar om te werken, kijk dan naar de vacatures voor een fulltimebaan.
 • Parttimebaan: een parttime baan is ideaal te combineren met andere zaken in je leven die tijd in beslag nemen, zoals kinderen, een studie of hobby.
 • Tijdelijk werk: ben je op zoek naar een baan om een bepaalde periode te overbruggen of voor in een vakantie? Kijk dan naar tijdelijk werk.
 • Vaste baan: ga je het liefst voor onbepaalde tijd aan de slag? Kijk dan naar de vacatures voor een vaste baan.

 

Inschrijven bij uitzendbureau Vaassen

Heb jij de vacature van jouw droombaan nog niet gevonden? Ons team van uitzendbureau Vaassen helpt je op weg. Neem een kijkje tussen onze huidige vacatures in Vaassen en omgeving in de diverse vakgebieden, zoals techniek, schoonmaak, productie, verkoop en logistiek.

Zit er geen vacature voor je tussen? Schrijf je dan in bij ons uitzendbureau en wij nemen het zoekwerk van je over als je wilt. Ons team gaat dan namelijk voor je aan de slag, op zoek naar de baan waar jij enthousiast van wordt.

Schrijf je nu in

Jouw ambitie is ons uitgangspunt

Wanneer we een baan voor je zoeken, vinden we het belangrijk dat het een baan is waar jij energie van krijgt, waar je gelukkig wordt en waarmee je ambities geprikkeld worden. Daarom horen we graag van jou wat jouw motivatie is voor een nieuwe of andere baan.

Voor ons zijn je ervaringen en cv minder relevant. Jouw ambitie is wat telt. Zo kan het zijn dat je een baan ambieert waarvoor je een bepaalde opleiding moet volgen. Met de juiste motivatie mag je deze opleiding wellicht op onze kosten volgen, via het Actief Flex Academy. Profiteer van zo’n kans.

Uitzendbureau in Vaassen

Diverse bedrijvigheid in Vaassen

Vaassen is een van de grotere kernen van de gemeente Epe. Het dorp Vaassen leeft op gezelligheid en door de groene omgeving komt er veel toerisme op af. Ga je op zoek naar een baan in Vaassen dan kom je ongetwijfeld vacatures in het toerisme of vakantiewerk tegen.

Daarnaast worden er regelmatig banen aangeboden op een groot bedrijventerrein. Hier zijn bedrijven actief in bijvoorbeeld de techniek, productie, logistiek of schoonmaak. Daarnaast vind je in ons aanbod van vacatures veel banen in de metaalbranche.

 

Uitzendbureau Vaassen aangesloten bij ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Buena Pitstra
Manager in opleiding

Stefan de Jong
Sales Intercedent

Jon Polak
Intercedent