Menu

Uitzendbureau in Vaassen

Ben je op zoek naar een baan in Vaassen en omgeving? Bij Actief Werkt liggen de uitdagende vacatures voor je klaar. Schrijf je online in of kom langs bij uitzendbureau Vaassen en we helpen je. 

Bekijk vacatures in Vaassen

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Vaassen

Dorpstraat 71
8171 BM Vaassen

0578-576300
Vaassen@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag09:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag      09:00 - 17:00
Vrijdag09:00 - 17:00Uitzendbureau Vaassen heeft de vacature voor jou

Als je op zoek bent naar een (andere) baan in regio Vaassen, kunnen we je bij Actief Werkt uitzendbureau Vaassen vast helpen. We hebben verschillende vacatures waarmee we dagelijks mensen van een nieuwe uitdaging voorzien.

Schrijf je in bij ons uitzendbureau, dan kunnen we ook voor jou op zoek naar een droombaan. Ons team zet zich in om voor jou interessante vacatures te vinden op basis van de gegevens in je inschrijving. Ons doel is om jou vervolgens een baan aan te bieden waar je veel plezier gaat hebben. 

Bekijk onze top vacatures in Vaassen

Medewerker Ongediertebestrijding

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Werk je graag zelfstandig en zou je graag iets nieuws willen leren? Lees dan snel verder! 

Wij zijn op zoek naar een Medewerker Ongediertebestrijding. 

Als Medewerker Ongediertebestrijding ga je zelfstandig langs (Agrarische) bedrijven en particulieren. Je hebt je vaste klantenbestand maar voert ook eenmalige opdrachten uit. Daarnaast adviseer je op het gebied van preventie, en voer je de daadwerkelijke bestrijding uit. 

Heb je nog geen ervaring? Geen zorgen. Wij nemen de tijd om je intern op te leiden tot misschien wel de beste plaagdierbeheerser van Nederland! 

Bekijk vacature
Verkoopmedewerker binnendienst

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze verkoopmedewerker binnendienst voor een technische bedrijf in de regio Vaassen. Als verkoopmedewerker binnendienst ben je verantwoordelijk voor het opstellen en opvolgen van offertes, het beantwoorden van vragen van klanten en het onderhouden van contact met zowel huidige als potentiële klanten. Je stelt offertes op, houdt klantgegevens bij en bewaakt het verkoopproces. Verder werk je samen met je collega's en zorg je voor een goede planning, communicatie en afstemming. Ook houd je je bezig met administratieve taken, zoals het verwerken van bestellingen en het bijhouden van voorraden. Je werkt nauw samen met zowel interne als externe partijen en speelt een belangrijke rol in het onderhouden van onze relaties. Kortom, als verkoopmedewerker binnendienst heb je een veelzijdige en uitdagende rol binnen ons bedrijf.

Bekijk vacature
Gereedschapsmaker

Hou jij er van om met je handen te werken? Ben jij technisch en krijg jij energie van het ombouwen, repareren en onderhouden van gereedschappen? Dan zijn wij per direct op zoek naar jou! 

Voor een mooi en gezond metaalbedrijf in de omgeving van Vaassen zijn wij op zoek naar een gereedschapsmaker.

Wat ga je doen? 

  • Het maken van nieuwe gereedschappen aan de hand van tekeningen
  • Je controleert het gereedschap op kwaliteit- en veiligheidseisen
  • Het repareren, ombouwen en onderhouden van gereedschappen uit de productie
  • Je denkt proactief mee over verbeteringen op de afdeling

Bekijk vacature

Vacatures bij uitzendbureau Vaassen

We maken bij Actief Werkt uitzendbureau Vaassen onderscheid tussen de vacatures op basis van contractduur en aantal uren per week.

  • Fulltimebaan: ben je 36 tot 40 uur per week beschikbaar om te werken, kijk dan naar de vacatures voor een fulltimebaan.
  • Parttimebaan: een parttime baan is ideaal te combineren met andere zaken in je leven die tijd in beslag nemen, zoals kinderen, een studie of hobby.
  • Tijdelijk werk: ben je op zoek naar een baan om een bepaalde periode te overbruggen of voor in een vakantie? Kijk dan naar tijdelijk werk.
  • Vaste baan: ga je het liefst voor onbepaalde tijd aan de slag? Kijk dan naar de vacatures voor een vaste baan.

 

Inschrijven bij uitzendbureau Vaassen

Heb jij de vacature van jouw droombaan nog niet gevonden? Ons team van uitzendbureau Vaassen helpt je op weg. Neem een kijkje tussen onze huidige vacatures in Vaassen en omgeving in de diverse vakgebieden, zoals techniek, schoonmaak, productie, verkoop en logistiek.

Zit er geen vacature voor je tussen? Schrijf je dan in bij ons uitzendbureau en wij nemen het zoekwerk van je over als je wilt. Ons team gaat dan namelijk voor je aan de slag, op zoek naar de baan waar jij enthousiast van wordt.

Schrijf je nu in

Jouw ambitie is ons uitgangspunt

Wanneer we een baan voor je zoeken, vinden we het belangrijk dat het een baan is waar jij energie van krijgt, waar je gelukkig wordt en waarmee je ambities geprikkeld worden. Daarom horen we graag van jou wat jouw motivatie is voor een nieuwe of andere baan.

Voor ons zijn je ervaringen en cv minder relevant. Jouw ambitie is wat telt. Zo kan het zijn dat je een baan ambieert waarvoor je een bepaalde opleiding moet volgen. Met de juiste motivatie mag je deze opleiding wellicht op onze kosten volgen, via het Actief Flex Academy. Profiteer van zo’n kans.

Uitzendbureau in Vaassen

Diverse bedrijvigheid in Vaassen

Vaassen is een van de grotere kernen van de gemeente Epe. Het dorp Vaassen leeft op gezelligheid en door de groene omgeving komt er veel toerisme op af. Ga je op zoek naar een baan in Vaassen dan kom je ongetwijfeld vacatures in het toerisme of vakantiewerk tegen.

Daarnaast worden er regelmatig banen aangeboden op een groot bedrijventerrein. Hier zijn bedrijven actief in bijvoorbeeld de techniek, productie, logistiek of schoonmaak. Daarnaast vind je in ons aanbod van vacatures veel banen in de metaalbranche.

 

Uitzendbureau Vaassen aangesloten bij ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Buena Pitstra
Vestigingsmanager

Stefan de Jong
Senior intercedent

Jon Polak
Intercedent