Menu

Uitzendbureau in Vaassen

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Vaassen is één van de grotere kernen van de Gemeente Epe. Als lokale speler kennen wij onze eigen regio als geen ander. Wij bemiddelen in alle mogelijke banen in de logistiek, productie, kantoor, techniek, horeca & recreatie. Dit kan zijn van ongeschoold werk tot en met functies op HBO niveau. Dus wil jij werken in Vaassen of de omgeving van Vaassen? Lees dan snel verder!

Vacatures in Vaassen

Uitzendbureau in Vaassen

Bij het zoeken van jouw ideale baan, kijken we naar jouw kwaliteiten en wensen. Daar zoeken we een bedrijf bij dat in Vaassen is gevestigd of in ieder geval in de buurt ligt. Wij hebben nauwe contacten met organisaties in Vaassen, Epe, Heerde, Hattem, Wapenveld en Zwolle. Kom eens (geheel vrijblijvend) bij ons uitzendbureau langs om erachter te komen wat we voor jou kunnen betekenen.

Vacatures in jouw regio

Wij zijn altijd bezig om de beste kandidaten aan de beste bedrijven te koppelen. Je vindt hier dan ook functies in de logistiek, productie, kantoor, techniek, horeca & recreatie. Wat denk je bijvoorbeeld van een functie als commercieel medewerker binnendienst, horecamedewerker, installatiemonteur of montagemedewerker? Op deze website kun je snel en eenvoudig naar de leukste banen zoeken. 

 

Bekijk de vacatures

Actief Werkt Vaassen Productie

Voor opdrachtgevers in provincie Gelderland 

Ook als bedrijf ben je aan het juiste adres bij ons uitzendbureau in Vaassen. We gaan graag op zoek naar de beste kandidaten voor al je tijdelijke, maar ook vaste functies. We adviseren altijd de beste optie voor (flexibele) arbeid en kandidaten. Wij selecteren op basis van de door het bedrijf aangegeven voorkeuren voor een kandidaat. Denk daarbij aan opleidings- of denkniveau, werkervaring en soft skills. We zoeken altijd naar de perfecte match! Geïnteresseerd? Plaats een vacature bij Actief Werkt!

Dit is bijvoorbeeld wat Henk van der Maat (hoofd FA Hago) over ons zegt:

“Of het nu gaat om snel en goed leveren, of meedenken over facturen. Actief Werkt! echt met ons mee.”

Dat is waar we het voor doen en waar we trots op zijn!

Plaats een vacature

Actief Werkt Vaassen sales

 

Contact met Actief Werkt! in Vaassen

 

Actief Werkt! Vaassen
0578 - 576 300
vaassen@actiefwerkt.nl

 

We zien je graag op Facebook Zien we je op Facebook? 

 

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur. Kom vooral eens langs, ons team bespreekt graag de mogelijkheden. Wij gaan tot het uiterste om jouw droombaan te vinden!

 

Ons team

Buena Pitstra
Senior Intercedent

Milou Carras
Intercedent

Guus Alders
Manager

Stefan de Jong
Sales Intercedent

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Mail ons uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat uw telefoonnummer achter, en wij bellen u terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.