Menu

Uitzendbureau in Twello

Ben je op zoek naar een baan in regio Twello? Wij vinden een vacature die bij je past. Laat je gegevens achter bij Actief Werkt uitzendbureau Twello en wij helpen je aan een (nieuwe) baan!

Bekijk vacatures in Twello

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Twello

Marktplein 4
7391 DZ Twello

0571-287777
twello@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Afspraak maken is niet nodig.

Vind een leuke nieuwe baan via uitzendbureau Twello

Bezoek ons uitzendbureau in Twello als je op zoek bent naar werk. Direct online solliciteren op een vacature kan natuurlijk ook. Wij hebben tientallen openstaande vacatures en helpen dagelijks mensen aan een nieuwe functie.

Wij vinden de baan die bij jou past. Ons doel is om een match te maken waarbij jij en de werkgever vinden wat ze zoeken, de perfecte match dus. Daar komt meer bij kijken dan een passend cv en een vacature. 

Bekijk onze top vacatures in Twello

Magazijnmedewerker

Wij zoeken een magazijn-medewerker/ster die van aanpakken weet. Je komt te werken in een groothandel in Zutphen, hier maken ze producten die gebruikt worden in de medische sector. De werkzaamheden bestaan uit het laden en lossen van zeecontainers en het verzendklaar maken en sealen van de producten. Deze producten worden verplaatst met een reachtruck, dus een certificaat is een pré. Geen reachtruck certificaat? Dan kun je deze eventueel via ons halen!

Bekijk vacature
Allround medewerker

Wil jij een baan voor de zaterdag voor een langere periode? Lees dan deze vacature even door. Je begint de dag om 07:00 uur met een kop koffie of thee en spreekt met je collega's af welke producten er als eerst gelabeld moeten worden. Als deze taak erop zit dan worden de bedrijfsauto's schoongemaakt en gewassen, zodat deze klaar staan voor vertrek. Als laatste zorg je ervoor dat de machines en de werkvloer weer schoongemaakt worden om zo de dag goed uit te kunnen sluiten. Je komt te werken in een klein team dat goed op elkaar is ingespeeld.

Bekijk vacature
Kwaliteitsmedewerker (metaal)

Als Kwaliteitsmedewerker (metaal) controleer je de kwaliteit van de geproduceerde, inkomende of uitgaande producten. Dit kan zijn op basis van de geometrie, aantallen, verpakkingen, nabewerking en het controleren van de benodigde (verzend-) papieren. Daarnaast zal de kwaliteitsmedewerker tijdens zijn of haar dienst zoveel mogelijk in de fabriek rondlopen (alle afdelingen) en daar op basis van steekproeven de kwaliteit van de producties controleren. De kwaliteitsmedewerker is bekend met de (laatste) officieel vrijgegeven tekening en zal altijd aan de hand van deze officiële tekening een product controleren. De kwaliteitsmedewerker is ook verantwoordelijk voor het vastleggen en bewaren van de relevante documentatie en producten zodat in een later stadium van een productie deze gegevens terug te vinden zijn. Verantwoordelijkheden: • Controleren kwaliteit van producten en verzendingen, zowel gepland als steekproefsgewijs. • Registratie en naspeurbaarheid van controles en inspecties. • Het (laten) updaten van de vastgelegde kwaliteitseisen per product in overleg en met instemming van de klant. • Pro-actief meewerken aan het continu verbeteren van de productkwaliteit. Bevoegdheden: • Het ten alle tijden opvragen en controleren van producten die geproduceerd worden. • Het stilleggen en vrijgeven van producties en of het tegenhouden van een zending. • Het inbrengen van verbetervoorstellen.

Bekijk vacature

Wat voor vacatures heeft Twello uitzendbureau?

Twello uitzendbureau Actief Werkt heeft allerlei vacatures voor je in uiteenlopende vakgebieden en voor een gevarieerd aantal uren per week:

  • Fulltime baan: ben je toe aan zekerheid, continuïteit en wil je dus fulltime aan de slag? Bespreek dan met ons de opties voor een baan van 36 of 40 uur.
  • Parttimebaan: een parttimefunctie biedt veel flexibiliteit. Ideaal om te combineren met bijvoorbeeld je kinderen, studie of hobby.
  • Tijdelijk werk: met een tijdelijke baan kun je een periode overbruggen. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als je binnenkort een studie begint of voor langere tijd naar het buitenland gaat.

 

Inschrijven uitzendbureau Twello

Woon je in Twello of omgeving en heb je interesse in een nieuwe baan? Dan gaan we bij Actief Werkt uitzendbureau Twello graag op zoek naar een interessante functie die past bij jouw wensen in bijvoorbeeld Deventer, Olst, Klarenbeek of omgeving.

Bekijk onze openstaande vacatures in bijvoorbeeld de vakgebieden productie, logistiek of transport. Of schrijf je in, zodat ons team direct voor je aan de slag gaat om je droombaan te vinden.

Wil je ook geen nummertje zijn?

Jouw wensen vormen onze checklist in een zoektocht naar jouw nieuwe baan. Wij willen je echt leren kennen en nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek bij ons uitzendbureau. Bij uitzendbureau Twello vinden we persoonlijk contact en een maatwerk aanpak belangrijk.

Het klinkt misschien verrassend, maar je eerdere ervaringen en cv zijn bijzaak. Wij vinden het vooral belangrijk om te weten wat je motivatie is: wat wil je voor baan en waarom? Zo komen we erachter welke baan bij je past en of je daar bijvoorbeeld nog een opleiding voor nodig hebt, die we je mogelijk zelfs op onze kosten kunnen laten volgen. Ons uitzendbureau in Twello staat voor je klaar.

Uitzendbureau in Twello

Werkgelegenheid in Twello

We kennen de lokale arbeidsmarkt en weten wat er speelt. Twello is een dorp in de landelijke omgeving tussen Deventer, Zutphen en Apeldoorn en biedt volop werkgelegenheid.

Naast grote productiebedrijven, agrarische en technische organisaties kun je via ons uitzendbureau ook bij veel bedrijven in de zakelijke dienstverlening aan de slag. Ben je gek op werken in de logistiek? Of toch liever de weg op met een baan in de transport? Ook hierbij helpen wij je graag.

Wij brengen jou graag in contact met de voor jou leukste werkgevers!


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team in Twello staat voor je klaar!

Brenda van Werven
Senior Intercedent

Kevin Bongertman
Intercedent

Matthé Oostendorp
Manager