Menu

Uitzendbureau in Twello

Ben je op zoek naar een baan in regio Twello? Wij vinden een vacature die bij je past. Laat je gegevens achter bij Actief Werkt uitzendbureau Twello en wij helpen je aan een (nieuwe) baan!

Bekijk vacatures in Twello

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Twello

Marktplein 4
7391 DZ Twello

0571-287777
twello@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag09:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag09:00 - 17:00 Nieuwe baan via uitzendbureau Twello

Bezoek ons uitzendbureau in Twello als je op zoek bent naar werk. Direct online solliciteren op een vacature kan natuurlijk ook. Wij hebben tientallen openstaande vacatures en helpen dagelijks mensen aan een nieuwe functie.

Wij vinden de baan die bij jou past. Ons doel is om een match te maken waarbij jij en de werkgever vinden wat ze zoeken, de perfecte match dus. Daar komt meer bij kijken dan een passend cv en een vacature. 

Bekijk onze top vacatures in Twello

Medewerker Monstervoorbehandeling Zomerperiode

Op zoek naar een leuke zomerbaan?

Overweeg de functie van Medewerker Monstervoorbehandeling in Deventer! In deze rol houd je je bezig met het voorbereiden, wegen, controleren en verspreiden van monsters. Zet een stap vooruit in je loopbaan binnen de laboratoriumsector en neem vandaag nog contact met ons op! Als je altijd al hebt willen werken in een laboratorium en je oog voor detail wilt benutten, is dit je kans. Als Medewerker Monstervoorbehandeling werk je fulltime in ons laboratorium in Deventer. Je taken zullen onder andere zijn:

 • Voorbereiden en wegen van monsters.
 • Coördineren van de distributie naar verschillende afdelingen.
 • Uitvoeren van kwaliteitscontroles.
 • Zorgdragen voor de correcte opslag van monsters in speciale koelcellen.

Wil je bijdragen aan baanbrekend onderzoek? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op!

Bekijk vacature
Technisch Servicemonteur

Ben je op zoek naar een uitdagende technische functie waar je je passie voor techniek volledig kunt benutten? Bekijk dan onze vacature voor Technisch Servicemonteur in Twello. In deze rol speel je een essentiële rol bij het onderhouden, repareren en installeren van diverse technische systemen. Ontwikkel je vaardigheden verder in een dynamische werkomgeving waarin jouw expertise echt tot zijn recht komt.

Als Technisch Servicemonteur ben je verantwoordelijk voor:

 • Het onderhouden, repareren en installeren van technische systemen om hun optimale werking te garanderen.
 • Het diagnosticeren en oplossen van problemen en storingen in verschillende technische systemen.
 • Proactief uitvoeren van preventief onderhoud en het opstellen van effectieve onderhoudsplannen.
 • Het uitvoeren van grondige inspecties en het geven van deskundig advies aan klanten over noodzakelijke vervangingen.
 • Het nauwkeurig bijhouden van administratie en het opstellen van duidelijke rapportages over de uitgevoerde werkzaamheden.

Bekijk vacature
Productiemedewerker

Op zoek naar een boeiende functie waarin je jouw operationele vaardigheden kunt inzetten? Een toonaangevend vleesverwerkingsbedrijf in Twello heeft jouw hulp nodig! Wij zoeken een productiemedewerker om ons team te versterken. In deze functie bedien je snijmachines, los je storingen op en rapporteer je problemen. Je werkt in een gezellig en professioneel team waar kwaliteit voorop staat. Denk jij dat je de ideale kandidaat bent? Solliciteer dan nu via de solliciteerbutton!

Bekijk vacature

Diverse vacature in Twello

Bij ons uitzendbureau in Twello vind je allerlei vacatures in uiteenlopende vakgebieden en voor een gevarieerd aantal uren per week:

 • Fulltime baan: ben je toe aan zekerheid, continuïteit en wil je dus fulltime aan de slag? Bespreek dan met ons de opties voor een baan van 36 of 40 uur.
 • Parttimebaan: een parttimefunctie biedt veel flexibiliteit. Ideaal om te combineren met bijvoorbeeld je kinderen, studie of hobby.
 • Tijdelijk werk: met een tijdelijke baan kun je een periode overbruggen. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als je binnenkort een studie begint of voor langere tijd naar het buitenland gaat.

Inschrijven uitzendbureau Twello

Woon je in Twello of omgeving en heb je interesse in een nieuwe baan? Dan gaan we bij Actief Werkt uitzendbureau Twello graag op zoek naar een interessante functie die past bij jouw wensen in bijvoorbeeld Deventer, Olst, Klarenbeek of omgeving.

Bekijk onze openstaande vacatures in verschillende vakgebieden, zoals productie, logistiek of transport. Of schrijf je in, zodat ons team direct voor je aan de slag gaat om je droombaan te vinden.

Wil je ook geen nummertje zijn?

Jouw wensen vormen onze checklist in een zoektocht naar jouw nieuwe baan. Wij willen je echt leren kennen en nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek bij ons uitzendbureau. Bij uitzendbureau Twello vinden we persoonlijk contact en een maatwerk aanpak belangrijk.


Het klinkt misschien verrassend, maar je eerdere ervaringen en cv zijn bijzaak. Wij vinden het vooral belangrijk om te weten wat je motivatie is: wat wil je voor baan en waarom? Zo komen we erachter welke baan bij je past en of je daar bijvoorbeeld nog een opleiding voor nodig hebt, die we je mogelijk zelfs op onze kosten kunnen laten volgen. Ons uitzendbureau in Twello staat voor je klaar.

Uitzendbureau in Twello

Werkgelegenheid in Twello

We kennen de lokale arbeidsmarkt en weten wat er speelt. Twello is een dorp in de landelijke omgeving tussen Deventer, Zutphen en Apeldoorn en biedt volop werkgelegenheid.

Naast grote productiebedrijven, agrarische en technische organisaties kun je via ons uitzendbureau ook bij veel bedrijven in de zakelijke dienstverlening aan de slag. Ben je gek op werken in de logistiek? Of toch liever de weg op met een baan in de transport? Ook hierbij helpen wij je graag. Wij brengen jou graag in contact met de voor jou leukste werkgevers!

Uitzendbureau Twello aangesloten bij ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Brenda van Werven
Senior intercedent

Shanna de Man
Manager

Melana Goudsmid
Vestigingsassistent