Menu

Uitzendbureau in Twello

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Twello is een dorp in de landelijke omgeving tussen Deventer en Apeldoorn. Twello biedt volop werkgelegenheid. Naast grote productiebedrijven, agrarische en technische organisaties kun je via ons uitzendbureau ook bij veel bedrijven in de zakelijke dienstverlening aan de slag. Ons uitzendbureau is daarnaast altijd op zoek naar mensen die ons team komen versterken. Ons meest recente aanbod van vacatures kun je hieronder online vinden.

 

 Vacatures Twello

Uitzendbureau in Twello

We hebben contact met bijna alle bedrijven in Twello. Persoonlijke aandacht voor zowel de kandidaten als opdrachtgevers vinden wij erg belangrijk. Hierdoor voelen de kandidaten zich serieus genomen. Wij krijgen vaak als feedback dat wij hierin onderscheidend zijn. Klinkt dit jou goed in de oren? Kom dan eens langs bij ons uitzendbureau. Ons team helpt je graag!

Vacatures Twello

Onze vacatures in Twello en omstreken komen van bedrijven die actief zijn in de logistiek en transport, productie, landbouw, horeca en recreatie. Binnen deze sectoren bemiddelen we in diverse functiegroepen van LBO tot HBO+ niveau. Lees voordat je solliciteert, nog snel even onze don’ts in een sollicitatiegesprek

Wij zijn actief in Twello, Deventer, Olst, Klarenbeek, Diepenveen, Bathmen, Voorst, Welsum, Terwolde, Wilp, Teuge en Wijhe. Op zoek naar een baan in deze omgeving? Bekijk dan ons meest actuele aanbod aan vacatures. 

 

 Bekijk de vacatures

Actief Werkt landbouw

 

Inschrijven

Je kunt je online inschrijven, maar we ontmoeten je ook graag op onze vestiging. Bezoek ons pand dus gerust: we helpen je graag. Of het nu gaat om een tijdelijke baan, een functie voor onbepaalde tijd of vakantiewerk tijdens of na je studie. Het is ook mogelijk om je online in te schrijven bij Actief Werkt! of om te solliciteren op vacatures via de Mijn Actief- app.

Contact uitzendbureau Actief Werkt! Twello

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur. Kom eens langs om jezelf voor te stellen! We zijn telefonisch bereikbaar op 0571 - 287 777 of stuur ons een mail: twello@actiefwerkt.nl

Actief Werkt Twello Horeca

Voor opdrachtgevers in omgeving Twello

Ben je op zoek naar de perfecte kandidaat? Voor werkgevers gaan we graag op zoek naar de juiste talenten om vacatures in te vullen. Denk aan kandidaten voor een tijdelijke of vaste functie met precies de juiste competenties, soft skills, opleiding en werkervaring.

Ons uitzendbureau in Twello biedt altijd passend advies over (flexibele) arbeid en kandidaten. We gaan altijd voor de optimale match! Geïnteresseerd? Plaats een verzoek voor een vacature en we komen zo snel mogelijk bij je terug!

Plaats een vacature

Ons team

Brenda van Werven
Senior Intercedent

Kevin Bongertman
Intercedent

Matthé Oostendorp
Manager

Wessel van Malenstein
Intercedent

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Mail ons uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat uw telefoonnummer achter, en wij bellen u terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.