Menu

Uitzendbureau Twello: snel leuk werk met Actief Werkt

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Twello is een dorp in de landelijke omgeving tussen Deventer en Apeldoorn. Twello biedt volop werkgelegenheid. Naast grote productie, agrarische- en technische bedrijven kun je via ons uitzendbureau ook bij veel bedrijven in de zakelijke dienstverlening aan de slag. Ons uitzendbureau is daarnaast ook altijd op zoek naar mensen die ons team komen versterken. Ons meest recente aanbod van vacatures kun je hieronder online vinden, bekijk ze meteen!

 

 Vacatures Twello

 

Werken in Twello

We hebben contact met bijna alle bedrijven in Twello. Persoonlijke aandacht voor zowel de kandidaten als opdrachtgevers vinden wij erg belangrijk. Hierdoor voelen de kandidaten zich serieus genomen. Wij krijgen vaak als feedback dat wij hierin onderscheidend zijn. Wij zijn actief in Twello, Deventer, Olst, Klarenbeek, Diepenveen, Bathmen, Voorst, Welsum, Terwolde, Wilp, Teuge en Wijhe.

 

Vacatures Twello

Onze vacatures in Twello en omstreken komen van bedrijven die actief zijn in de logistiek en transport, productie, landbouw, horeca en recreatie. Binnen deze sectoren bemiddelen we in diverse functiegroepen van LBO tot HBO+ niveau. Lees voordat je solliciteert, nog snel even onze don’ts in een sollicitatiegesprek!

 

Inschrijven

Je kunt je online inschrijven, maar we ontmoeten je ook graag op onze vestiging. Kom bij ons langs, we helpen je graag. Of het nu gaat om een tijdelijke baan, een functie voor onbepaalde tijd of vakantiewerk tijdens of na je studie. Solliciteer op vacatures via de Mijn Actief- app van Actief Werkt!


Contact uitzendbureau Actief Werkt! Twello

Marktplein 4

7391 DZ Twello

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur. Kom eens langs om jezelf voor te stellen! We zijn telefonisch bereikbaar op 0571 - 287 777 of stuur ons een mail: twello@actiefwerkt.nl.

 

Voor opdrachtgevers in omgeving Twello

Ben je op zoek naar de perfecte kandidaat? Voor werkgevers gaan we graag op zoek naar de juiste talenten om vacatures in te vullen. Denk aan kandidaten voor een tijdelijke of vaste functie met precies de juiste competenties, soft skills, opleiding en werkervaring. Ons uitzendbureau in Twello biedt altijd passend advies over (flexibele) arbeid en kandidaten. We gaan altijd voor de optimale match! Geïnteresseerd? Plaats een verzoek voor een vacature en we komen zo snel mogelijk bij je terug!

Plaats vacature

 

Ons team

Brenda van Werven
Intercedent

Kevin Bongertman
Intercedent

Tommy Korten
Stagiaire

Matthé Oostendorp
Manager

Mylène van Linschooten
Intercedent

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Mail ons uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat uw telefoonnummer achter, en wij bellen u terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.