Menu

Uitzendbureau in Tilburg

Wil je een baan in Tilburg of omliggende gemeentes? Wij vinden dé vacature voor jou. Kom direct in contact met Actief Werkt uitzendbureau Tilburg. Wij helpen je met het vinden van toffe vacatures.

Bekijk vacatures in Tilburg

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Tilburg

Heuvelring 41
5038 CJ Tilburg

013-3033110
tilburg@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00
Dinsdag08:30 - 17:00
Woensdag08:30 - 17:00
Donderdag     08:30 - 17:00
Vrijdag08:30 - 17:00Uitzendbureau Tilburg bouwt mee aan je loopbaan

Wanneer je toe bent aan een nieuwe uitdaging in Tilburg of omgeving, kan ons team van Actief Werkt je vast en zeker helpen. Je vindt bij ons uitzendbureau Tilburg tientallen vacatures en wij regelen hiermee dagelijks een nieuwe baan voor mensen die bij ons zijn ingeschreven. 

Als jij je nu ook online inschrijft, gaan we direct voor je aan de slag om die droombaan te vinden. Ons team zet zich in om voor jou een vacature te vinden die helemaal op je wensen aansluit. Wij doen er dus alles aan om ervoor te zorgen dat jij straks met een glimlach naar je nieuwe baan gaat.

Bekijk onze top vacatures in Tilburg

Montage medewerker

Als montage medewerker ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken en voorzien van nieuwe bestickering op verkeersborden. Je werkt samen met het onderhoudsteam en rapporteert aan de teamleider. De ideale montage medewerker heeft oog voor detail, is technisch vaardig en hecht veel belang aan veiligheid.

Als montage medewerker ben je verantwoorden voor het volgende:

 • Reinigen van verkeersborden om optimale zichtbaarheid te waarborgen;
 • Verwijderen van oude bestickering en aanbrengen van nieuwe conform de geldende normen;
 • Kwaliteitscontrole van de bestickerde verkeersborden;
 • Uitvoeren van preventief onderhoud en kleine reparaties indien nodig;
 • Samenwerken met collega's om taken efficiënt en binnen de gestelde termijnen te voltooien;
 • Rapporteren van problemen, afwijkingen of benodigde aanpassingen.

Bekijk vacature
Teamleider

Als teamleider draag jij bij aan een soepel verloop van de dagelijkse werkzaamheden. Naast de leidinggevende functie, ben je ook bereid om hands-on mee te werken op de werkvloer wanneer dat nodig is. Jouw doel? Een open communicatiecultuur bevorderen tussen jou en jouw team, wat de basis vormt voor een prettige werksfeer. Dankzij jouw betrokkenheid durven jouw medewerkers naar je toe te stappen en voelen ze zich gehoord. 

Jouw werkzaamheden bestaan uit:

 • Onderhouden van contacten met klanten en leveranciers
 • Administratieve taken
 • Maken van de personeelsplanning
 • Oplossen van eventuele storingen
 • Functioneringsgesprekken met de medewerkers
 • Sollicitatiegesprekken voeren en nieuwe collega's aannemen
 • Verwerken van eventuele klachten

Bekijk vacature
Logistiek medewerker

 Jouw taken als logistiek medewerker zijn:

 • Het verzamelen en verzendklaar maken van orders
 • Het controleren van orders
 • Het in ontvangst nemen van goederen
 • Het laden en lossen van vrachtwagens met behulp van een heftruck
 • Het modificeren van producten met machines en gereedschappen 
 • Het uitvoeren van schoonmaakwerkzaamheden in en rond de werkplek

Hier maken we veiligheid en tevredenheid onze topprioriteit, niet alleen voor onze klanten, maar ook voor jou als medewerker. Zonder jouw inzet lopen onze logistieke processen vast en kan de veiligheid van onze producten niet gegarandeerd worden. 

Bekijk vacature

Diversiteit in vacatures van uitzendbureau Tilburg

Bij Actief Werkt hebben we onze vacatures in verschillende categorieën opgedeeld. Van vacatures voor een bijbaan van enkele uurtjes per week, tot een baan voor een fulltime werkweek van 40 uur.

 • Fulltimebaan: de keuze voor wie graag 36 tot 40 uur per week wil werken.
 • Parttimebaan: heb je meer zaken in je leven die tijd in beslag nemen, zoals een studie of hobby? Of een gezin misschien? Dan kun je dat ideaal combineren met een parttimebaan.
 • Tijdelijk werk: ben je op zoek naar werk in een specifieke periode, bijvoorbeeld in de vakantie? Neem dan een kijkje tussen de vacatures voor tijdelijk werk.
 • Vaste baan: ga jij het liefst voor onbepaalde tijd aan de slag? Dan zijn de vacatures voor een vaste baan iets voor jou.

Inschrijven uitzendbureau Tilburg

Kom je uit Tilburg of omgeving en wil je aan de slag bij een nieuwe werkgever? Dan kan ons team van Actief Werkt uitzendbureau Tilburg jou helpen bij je zoektocht naar een interessante vacature.

Bekijk de actuele vacatures in en rondom Tilburg en zie of er eentje tussen zit die jou aanspreekt.

Heb je behoefte aan ons advies? Schrijf je dan nu online in, zodat we meer weten over je profiel en naar wat voor baan je op zoek bent. Vervolgens gaan wij proactief voor je op zoek naar een match.

Schrijf je nu in

Jouw motivatie telt

We vinden het belangrijk dat jij met veel plezier naar je werk gaat. Het moet een leuk bedrijf zijn met fijne collega’s en een plek waar jij je ambities kunt waarmaken. Ons bestand zit vol met leuke bedrijven, de vraag is alleen: wat wil jij?

Jouw motivatie vinden we het belangrijkst. Je ervaringen en cv zijn voor ons bijzaak. Als de motivatie goed is, hebben wij er alle vertrouwen in dat jij er een succes van maakt. En heb jij je zinnen gezet op een baan waar je een specifieke opleiding voor moet volgen? Dan kun je die mogelijk op onze kosten volgen via de Actief Flex Academy. 

Uitzendbureau in Tilburg

Industriële bedrijvigheid in Tilburg

Niemand kent de lokale arbeidsmarkt van Tilburg zoals wij die kennen. Tilburg is een bruisende stad waar internationale handel en Brabantse gezelligheid samenkomen. Tilburg heeft een sterke groei doorgemaakt en is groot geworden door de textielindustrie. De industriële bedrijvigheid wordt duidelijk als je over één van de tien grote industrieterreinen loopt. Er zijn veel vacatures in de productie, logistiek en transport.

Later is in Tilburg vooral de dienstensector op gang gekomen. Een baan in de zakelijke dienstverlening is ook zo gevonden. Natuurlijk kun je via ons Actief Werkt uitzendbureau Tilburg bovendien altijd in de schoonmaak aan de slag.

Wij vinden voor jou de leukste werkgevers en functies! 

 

Uitzendbureau Tilburg aangesloten bij ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Kaley van den Broeke
Intercedent

Janneke Faes van Hamond
Vestigingsmanager

Nienke Andriessen
Intercedent