Menu

Uitzendbureau in Tilburg

Wil je een baan in Tilburg of omliggende gemeentes? Wij vinden dé vacature voor jou. Kom direct in contact met Actief Werkt uitzendbureau Tilburg. Wij helpen je met het vinden van toffe vacatures.

Bekijk vacatures in Tilburg

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Tilburg

Heuvelring 41
5038 CJ Tilburg

013-3033110
tilburg@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Corona update: Check vóór je bezoek de voorzorgsmaatregelen van onze vestiging.

Uitzendbureau Tilburg bouwt mee aan je loopbaan

Wanneer je toe bent aan een nieuwe uitdaging in Tilburg of omgeving, kan ons team van Actief Werkt je vast en zeker helpen. Je vindt bij ons uitzendbureau Tilburg tientallen vacatures en wij regelen hiermee dagelijks een nieuwe baan voor mensen die bij ons zijn ingeschreven. 

Als jij je nu ook online inschrijft, gaan we direct voor je aan de slag om die droombaan te vinden. Ons team zet zich in om voor jou een vacature te vinden die helemaal op je wensen aansluit. Wij doen er dus alles aan om ervoor te zorgen dat jij straks met een glimlach naar je nieuwe baan gaat.

Bekijk onze top vacatures in Tilburg

Inpakker


Ben jij op zoek naar inpakwerk en wil jij graag meer van het vak leren? Voor Döhler, een productiebedrijf in de levensmiddelen- en drankenindustrie, zoeken wij een enthousiaste inpakmedewerker.

Je start direct als fulltime collega binnen deze afdeling. Samen met je team maak je prachtige, hoogwaardige producten die gebruikt worden door onze klanten in limonades, sportdranken, energiedranken en smoothies. Je kent de machines als geen ander. Een eventuele storing meld je meteen aan je voorman, zodat jullie samen actie kunnen ondernemen.

Als inpakmedewerker ben je multi-inzetbaar en jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan onder andere uit: het inpakken van de zakken in de daarvoor bestemde dozen, instellen en bedienen van machines,  het schoonmaken van de werkplek, het nemen van kwaliteitscontroles door middel van monsters en het ondersteunen van je technische collega’s. 

Wat zijn je werkdagen en werktijden?
Er wordt gewerkt in een 3-ploegensystseem.
Vroege dienst: maandag t/m vrijdag van 6.00 tot 14.00 uur
Late dienst: maandag t/m vrijdag van 14.00 tot 22.00 uur
Nachtdienst: zondagavond t/m vrijdagochtend van 22.00 tot 6.00 uur

Bekijk vacature
Coördinator Magazijn

Heb je gevoel voor logistiek, weet jij je team aan te sturen met jouw enthousiasme en wil je elke dag een steentje bijdragen aan de Healthcare over de hele wereld? Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven!

Als Warehouse Coördinator ben je verantwoordelijk voor de werkzaamheden bij het gloednieuwe magazijn in Waalwijk. Je bent leergierig, komt je afspraken na en durft leiding te geven aan een team van ongeveer 10 collega’s. Samen met dat team zorg je voor een goed lopend proces. Daarnaast bestaan je werkzaamheden onder andere uit:

 • Onderhouden van voorraad en verwerken van orders
 • Schakelen met verschillende afdelingen over de orders en klanten
 • De dagelijkse planning
 • Coachen en assisteren van de warehouse operators
 • Je bent een back-up voor de supervisor
 • Je denkt mee over het verbeteren van processen

Bekijk vacature
Accountmanager

Wil jij direct een contract voor onbepaalde tijd? Werk jij graag output gestuurd en vind jij het geen enkel probleem om met targets te werken? Heb je van nature de drive om te scoren? Ben jij in sales te typeren als een hunter en dus geen relatiebeheerder? Continu door naar de volgende deal en ervaring met de verkoop van een dienst? Dan kom ik graag met je in contact!

Wat ga jij doen als accountmanager?

 • Jij bent volledig verantwoordelijk voor new business binnen mkb-bedrijf in jouw eigen regio en het maken van nieuwe klantaansluitingen.
 • Jij bent verantwoordelijk voor het genereren van eigen leads via Member get Member in je eigen netwerk en bij bestaande klanten.
 • Jij bent het gezicht van HIT Profit binnen de businessclub(s) van diverse bekende sportclubs in jouw regio.
 • Jij verkoopt aan tafel inhoudelijk de dienstverlening en weet het kennisniveau van de klant omhoog te halen, om zo de deal te sluiten.
 • Jouw nieuw aangesloten klanten draag jij over aan jouw klantadviseur tijdens een persoonlijk gesprek bij de klant.
 • Jij bent alleen bezig met nieuwe klanten. De klantadviseur zorgt voor retentie en uitbouw van deze klanten. Samen zorgen jullie voor nieuwe klanten, maar ook voor meer dienstverlening bij bestaande klanten die we langer aan ons binden.

Bekijk vacature

Diversiteit in vacatures van uitzendbureau Tilburg

Bij Actief Werkt hebben we onze vacatures in verschillende categorieën opgedeeld. Van vacatures voor een bijbaan van enkele uurtjes per week, tot een baan voor een fulltime werkweek van 40 uur.

 • Fulltimebaan: de keuze voor wie graag 36 tot 40 uur per week wil werken.
 • Parttimebaan: heb je meer zaken in je leven die tijd in beslag nemen, zoals een studie of hobby? Of een gezin misschien? Dan kun je dat ideaal combineren met een parttimebaan.
 • Tijdelijk werk: ben je op zoek naar werk in een specifieke periode, bijvoorbeeld in de vakantie? Neem dan een kijkje tussen de vacatures voor tijdelijk werk.
 • Vaste baan: ga jij het liefst voor onbepaalde tijd aan de slag? Dan zijn de vacatures voor een vaste baan iets voor jou.

Inschrijven uitzendbureau Tilburg

Kom je uit Tilburg of omgeving en wil je aan de slag bij een nieuwe werkgever? Dan kan ons team van Actief Werkt uitzendbureau Tilburg jou helpen bij je zoektocht naar een interessante vacature.

Bekijk de actuele vacatures in en rondom Tilburg en zie of er eentje tussen zit die jou aanspreekt.

Heb je behoefte aan ons advies? Schrijf je dan nu online in, zodat we meer weten over je profiel en naar wat voor baan je op zoek bent. Vervolgens gaan wij proactief voor je op zoek naar een match.

Schrijf je nu in

Jouw motivatie telt

We vinden het belangrijk dat jij met veel plezier naar je werk gaat. Het moet een leuk bedrijf zijn met fijne collega’s en een plek waar jij je ambities kunt waarmaken. Ons bestand zit vol met leuke bedrijven, de vraag is alleen: wat wil jij?

Jouw motivatie vinden we het belangrijkst. Je ervaringen en cv zijn voor ons bijzaak. Als de motivatie goed is, hebben wij er alle vertrouwen in dat jij er een succes van maakt. En heb jij je zinnen gezet op een baan waar je een specifieke opleiding voor moet volgen? Dan kun je die mogelijk op onze kosten volgen via de Actief Flex Academy. 

Uitzendbureau in Tilburg

Industriële bedrijvigheid in Tilburg

Niemand kent de lokale arbeidsmarkt van Tilburg zoals wij die kennen. Tilburg is een bruisende stad waar internationale handel en Brabantse gezelligheid samenkomen. Tilburg heeft een sterke groei doorgemaakt en is groot geworden door de textielindustrie. De industriële bedrijvigheid wordt duidelijk als je over één van de tien grote industrieterreinen loopt. Er zijn veel vacatures in de productie, logistiek en transport.

Later is in Tilburg vooral de dienstensector op gang gekomen. Een baan in de zakelijke dienstverlening is ook zo gevonden. Natuurlijk kun je via ons Actief Werkt uitzendbureau Tilburg bovendien altijd in de schoonmaak aan de slag.

Wij vinden voor jou de leukste werkgevers en functies! 

 

Uitzendbureau Tilburg aangesloten bij ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Loes Kanters
Manager

Inge Foesenek
Intercedent

Evi Peijs
Intercedent

Linda Wassenaar
Intercedent