Menu

Uitzendbureau in Tilburg

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Tilburg is een bruisende stad middenin Brabant. Een stad waar altijd iets te doen is. Ons uitzendbureau is er dan ook altijd op zoek naar mensen die hier willen werken. Brabantse gezelligheid en internationale handel: in Tilburg en omgeving komt het samen. Er zijn grote logistieke organisaties en productiebedrijven gevestigd waar je via ons uitzendbureau aan de slag kunt.

Bekijk direct de vacatures

Werken in de buurt

Als je in Tilburg of omgeving wilt werken kun je onder andere aan de slag in de logistiek, zakelijke dienstverlening, productie of schoonmaak. We bieden zowel vaste als flexibele banen bij diverse bedrijven. Ook zijn er fulltime en parttime functies: de keuze is aan jou. Zoals je merkt, is er altijd werk dat bij jou past.

Wanneer je langskomt in onze vestiging in Tilburg bespreken we samen wat jouw wensen zijn. Vervolgens gaan we op zoek naar een functie in de regio die daar goed op aansluit. Heb jij zin in een nieuwe uitdaging bij een bedrijf in de omgeving van Tilburg? Dan regelen wij dat je daar snel aan de slag kunt. We zoorzien je zelfs van passende sollicitatietips om het gehele proces te vergemakkelijken. 

Actief Werkt Tilburg schoonmaak sector

Vacatures in Tilburg

Tilburg is een belangrijke plaats als het gaat om de logistiek in de BeNeLux. Veel bedrijven zijn op zoek naar mensen die Frans spreken. Maar ook als je geen Frans kan is er werk genoeg. Zo kun je werken als magazijnmedewerker, heftruckchauffeur, schoonmaker of parkeerbeheerder. Ook zijn verschillende kantoorbanen waar je op kan solliciteren. Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

 

Vacatures in Tilburg 

Actief werkt tilburg magazijn

Actief Werkt! voor bedrijven

Ben jij een werkgever en ben je op zoek naar nieuw personeel? Ook dan staat ons uitzendbureau graag voor je klaar. Op basis van jouw wensen gaan we op zoek naar een geschikte kandidaat voor de functie. Hoewel we niet kunnen beloven dat we aan iedere wens kunnen voldoen, doen we ons uiterste best om de juiste werknemer te vinden. Dankzij ons grote netwerk in de omgving van Tilburg is dat vaak geen enkel probleem. 

Onze kandidaten komen altijd bij ons langs voor een goed gesprek. Ook zorgen we voor betrouwbare referenties en selecteren we kandidaten op basis van opleidingsniveau, werkervaring én natuurlijk soft skills zoals ambitie. Mogen we ook voor jouw bedrijf op zoek gaan naar de perfecte kandidaat? Plaats een vacature online bij Actief Werkt! 

Contact met uitzendbureau Tilburg

Actief Werkt! Tilburg
tilburg@actiefwerkt.nl
013 303 3110 

Ons team

Amy van der Sande
Intercedent

Elza Weijers
Intercedent

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Mail ons uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat uw telefoonnummer achter, en wij bellen u terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.