Menu

Uitzendbureau in Tilburg

Wil je een baan in Tilburg of omliggende gemeentes? Wij vinden dé vacature voor jou. Kom direct in contact met Actief Werkt uitzendbureau Tilburg. Wij helpen je met het vinden van toffe vacatures.

Bekijk vacatures in Tilburg

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Tilburg

Heuvelring 41
5038 CJ Tilburg

013-3033110
tilburg@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Corona update: Check vóór je bezoek de voorzorgsmaatregelen van onze vestiging.

Uitzendbureau Tilburg bouwt mee aan je loopbaan

Wanneer je toe bent aan een nieuwe uitdaging in Tilburg of omgeving, kan ons team van Actief Werkt je vast en zeker helpen. Je vindt bij ons uitzendbureau Tilburg tientallen vacatures en wij regelen hiermee dagelijks een nieuwe baan voor mensen die bij ons zijn ingeschreven. 

Als jij je nu ook online inschrijft, gaan we direct voor je aan de slag om die droombaan te vinden. Ons team zet zich in om voor jou een vacature te vinden die helemaal op je wensen aansluit. Wij doen er dus alles aan om ervoor te zorgen dat jij straks met een glimlach naar je nieuwe baan gaat.

Bekijk onze top vacatures in Tilburg

Vakantiebaan inpakker

Zoek jij per direct of deze zomer een flexibele (vakantie)baan waar jij lekker wat bij kan verdienen? Een baan waarbij je Actief aan de slag kan, maar ook nog steeds tijd hebt om te genieten van je vakantie?! Dan hebben wij de ideale (vakantie)baan voor jou! Voor deze functie hoef je geen ervaring te hebben. Wat ga je doen? Als productiemedewerker bestaan je taken uit het: - In- en ompakken van blikjes- en flesje bier; - Het verwerken van kratjes met lege flesjes; - In elkaar zetten van verpakkingsmateriaal en reclame displays. Werkdagen en tijden: - Je werkt van maandag t/m vrijdag van 6:00 - 15:00 uur. - Je kan ook 3 of 4 dagen per week werken van 6:00 - 15:00 uur. - In het weekend ben je vrij.

Bekijk vacature
Logistiek planner

Op zoek naar een vaste baan? Wil jij zowel administratief als operationeel bezig zijn? Wil jij alle logistieke processen coördineren? Dan zoek ik jou! Wat doet een Logistiek Planner / Logistiek administratief medewerker? In deze functie werk jij in een 5-ploegen systeem en ben je zowel met administratieve als operationele werkzaamheden bezig. Ook het aansturen, begeleiden en instrueren van externe chauffeurs en collega’s behoort tot jouw verantwoordelijkheden. En jij weet altijd waar een bepaalde pallet is gebleven of weet deze snel te vinden binnen het gehele logistieke proces. Verder een kleine greep uit jouw werkzaamheden: • Zorgen voor een optimale dag bezetting over de deelgebieden; • Veiligheidsprocedures en werkinstructies vastleggen en up-to-date houden; • Schoon, hygiënisch, veilig en opgeruimd houden van de werkomgeving en het materiaal door middel van 5S en audit rondes; • Communicatie met andere afdelingen o.a. regelcentrum, magazijn, chauffeurs, technische dienst, beveiliging en milieudienst; • Zelf rijden op heftrucks en reachtrucks in het magazijn en coördinatie van de andere heftruckchauffeurs; • Zorgen dat alle medewerkers over het juiste niveau beschikken en adviseren over opleidingen; • Juist interpreteren van productieplan en voorraadbeheer; • Controleren en archiveren van CMR/vrachtbrieven; • Analyses maken bij afwijkingen • Aanleveren en bij goedkeuring van leidinggevende implementeren van verbetervoorstellen.

Bekijk vacature
Intercedent(e)

Als allround intercedent heb jij een hele veelzijdige functie waarbij planning, recruitment, administratie en sales centraal staan. Binnen de vestiging Tilburg heb je te maken met veelal productie en logistieke klanten. Dat maakt mede dat het een enorme dynamische functie is. Als nieuwe collega, mag jij meteen een gave klant beheren en ben jij het aanspreekpunt waarbij je veel vrijheid krijgt in ondernemerschap. Wat dit verder inhoudt? Je werft en selecteert op een creatieve en persoonlijke manier de juiste kandidaten die jij plaatst bij deze of andere klanten Stopt het daar? nee want jij bent betrokken bij het hele proces van inschrijving tot verloning van vacature tot dagelijkse planning. Daarnaast draai je mee als allround intercedent dus het ene moment praat jij met een flexcollega en het volgende moment zit je met een klant om tafel. Er wordt dus nogal wat van je verwacht maar daar krijg je dan ook veel voor terug. Met jouw pro actieve houding weet jij als geen ander hoe je andere moet enthousiasmeren en motiveren. Wil jij meebouwen aan het succes van onze vestiging in het het gezellige centrum van Tilburg?

Bekijk vacature

Diversiteit in vacatures van uitzendbureau Tilburg

Bij Actief Werkt hebben we onze vacatures in verschillende categorieën opgedeeld. Van vacatures voor een bijbaan van enkele uurtjes per week, tot een baan voor een fulltime werkweek van 40 uur.

  • Fulltimebaan: de keuze voor wie graag 36 tot 40 uur per week wil werken.
  • Parttimebaan: heb je meer zaken in je leven die tijd in beslag nemen, zoals een studie of hobby? Of een gezin misschien? Dan kun je dat ideaal combineren met een parttimebaan.
  • Tijdelijk werk: ben je op zoek naar werk in een specifieke periode, bijvoorbeeld in de vakantie? Neem dan een kijkje tussen de vacatures voor tijdelijk werk.
  • Vaste baan: ga jij het liefst voor onbepaalde tijd aan de slag? Dan zijn de vacatures voor een vaste baan iets voor jou.

Inschrijven uitzendbureau Tilburg

Kom je uit Tilburg of omgeving en wil je aan de slag bij een nieuwe werkgever? Dan kan ons team van Actief Werkt uitzendbureau Tilburg jou helpen bij je zoektocht naar een interessante vacature.

Bekijk de actuele vacatures in en rondom Tilburg en zie of er eentje tussen zit die jou aanspreekt.

Heb je behoefte aan ons advies? Schrijf je dan nu online in, zodat we meer weten over je profiel en naar wat voor baan je op zoek bent. Vervolgens gaan wij proactief voor je op zoek naar een match.

Schrijf je nu in

Jouw motivatie telt

We vinden het belangrijk dat jij met veel plezier naar je werk gaat. Het moet een leuk bedrijf zijn met fijne collega’s en een plek waar jij je ambities kunt waarmaken. Ons bestand zit vol met leuke bedrijven, de vraag is alleen: wat wil jij?

Jouw motivatie vinden we het belangrijkst. Je ervaringen en cv zijn voor ons bijzaak. Als de motivatie goed is, hebben wij er alle vertrouwen in dat jij er een succes van maakt. En heb jij je zinnen gezet op een baan waar je een specifieke opleiding voor moet volgen? Dan kun je die mogelijk op onze kosten volgen via de Actief Flex Academy. 

Uitzendbureau in Tilburg

Industriële bedrijvigheid in Tilburg

Niemand kent de lokale arbeidsmarkt van Tilburg zoals wij die kennen. Tilburg is een bruisende stad waar internationale handel en Brabantse gezelligheid samenkomen. Tilburg heeft een sterke groei doorgemaakt en is groot geworden door de textielindustrie. De industriële bedrijvigheid wordt duidelijk als je over één van de tien grote industrieterreinen loopt. Er zijn veel vacatures in de productie, logistiek en transport.

Later is in Tilburg vooral de dienstensector op gang gekomen. Een baan in de zakelijke dienstverlening is ook zo gevonden. Natuurlijk kun je via ons Actief Werkt uitzendbureau Tilburg bovendien altijd in de schoonmaak aan de slag.

Wij vinden voor jou de leukste werkgevers en functies! 

 

Uitzendbureau Tilburg aangesloten bij ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team in Tilburg staat voor je klaar!

Loes Kanters
Manager

Evi Peijs
Intercedent

Berry Sprenkels
Intercedent