Menu

Uitzendbureau in Tilburg

Wil je een baan in Tilburg of omliggende gemeentes? Wij vinden dé vacature voor jou. Kom direct in contact met Actief Werkt uitzendbureau Tilburg. Wij helpen je met het vinden van toffe vacatures.

Bekijk vacatures in Tilburg

Schrijf je online in >

Actief Werkt! Tilburg

Heuvelring 41
5038 CJ Tilburg

013-3033110
tilburg@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Afspraak maken is niet nodig.

Uitzendbureau Tilburg bouwt mee aan je loopbaan

Wanneer je toe bent aan een nieuwe uitdaging in Tilburg of omgeving, kan ons team van Actief Werkt je vast en zeker helpen. Je vindt bij ons uitzendbureau Tilburg tientallen vacatures en wij regelen hiermee dagelijks een nieuwe baan voor mensen die bij ons zijn ingeschreven. 

Als jij je nu ook online inschrijft, gaan we direct voor je aan de slag om die droombaan te vinden. Ons team zet zich in om voor jou een vacature te vinden die helemaal op je wensen aansluit. Wij doen er dus alles aan om ervoor te zorgen dat jij straks met een glimlach naar je nieuwe baan gaat.

Bekijk onze top vacatures in Tilburg

Schoonmaker Zorg

Ben jij op zoek naar een leuke schoonmaak in de omgeving van Breda? Stop met zoeken want wij hebben die baan!. Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar flexibele schoonmakers voor een zorginstelling. De werkzaamheden bestaan uit het schoonmaken van patiëntenkamers, sanitair en openbare ruimtes. Werkdagen en tijden zijn maandag van 08.90-09.45 uur en woensdag en vrijdag van 08.30-09.30 uur. Ben jij per direct beschikbaar en voor een langere periode? Reageer dan snel!

Bekijk vacature
Allround administratief medewerker

Hou jij wel van wat afwisseling in je werk? Hecht jij niet veel waarde aan werken op 1 plek en lijkt het jou leuk om aan verschillende projecten te werken? Dan hebben wij een leuke vacature voor jou! Lees snel verder. Voor een toonaangevend adviesbureau zijn wij op zoek naar mensen die het leuk vinden om op verschillende locaties in Nederland bij gemeenten, waterschappen en provinciën te werken. Je wordt iedere keer op een ander project gezet wat niet langer dan 6 maanden duurt. Op deze manier blijf je uitgedaagd en leer je iedere keer weer iets nieuws! Klinkt leuk toch?! Je begint in een junior rol waar je de basis onder de knie krijgt. Door middel van trainingen on the job en door de ervaring die je opdoet in het werkveld kun je al snel stappen maken en doorgroeien. Samen met jou wordt er gekeken waar je nog verder in zou willen groeien. Zo word je ook iedere keer op een ander project gezet zodat je verschillende werkzaamheden geleerd krijgt. Het is belangrijk dat je bereid bent om een landelijke bereikbaarheid te hebben. Veel projecten zullen in het midden van Nederland plaatsvinden. Uiteraard krijg je hiervoor een auto van de zaak en krijg je de keuze om deze wel of niet privé te rijden. Het is een functie voor 40 uur per week. Minder uur is dan ook niet bespreekbaar.

Bekijk vacature
Schoonmaker saunacomplex Oosterhout

Ben jij diegene die alles netjes houdt en graag de handen uit de mouwen steekt? Vind je het daarnaast leuk om verantwoordelijk te zijn voor het schoonhouden van een geheel saunacomplex samen met andere collega's? Dan is dit misschien wel de perfecte baan voor jou! Wij zijn op zoek naar iemand die maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zondag flexibel beschikbaar is tussen 06:00 uur en 09:00 uur. Daarna heb je dus nog alle tijd voor andere hobby's of verplichtingen. Wil je liever meer uren maken? Dan kunnen we altijd kijken naar de mogelijkheden om dit te combineren met ander schoonmaakwerk.

Bekijk vacature

Diversiteit in vacatures van uitzendbureau Tilburg

Bij Actief Werkt hebben we onze vacatures in verschillende categorieën opgedeeld. Van vacatures voor een bijbaan van enkele uurtjes per week, tot een baan voor een fulltime werkweek van 40 uur.

  • Fulltimebaan: de keuze voor wie graag 36 tot 40 uur per week wil werken.
  • Parttimebaan: heb je meer zaken in je leven die tijd in beslag nemen, zoals een studie of hobby? Of een gezin misschien? Dan kun je dat ideaal combineren met een parttimebaan.
  • Tijdelijk werk: ben je op zoek naar werk in een specifieke periode, bijvoorbeeld in de vakantie? Neem dan een kijkje tussen de vacatures voor tijdelijk werk.
  • Vaste baan: ga jij het liefst voor onbepaalde tijd aan de slag? Dan zijn de vacatures voor een vaste baan iets voor jou.

Inschrijven uitzendbureau Tilburg

Kom je uit Tilburg of omgeving en wil je aan de slag bij een nieuwe werkgever? Dan kan ons team van Actief Werkt uitzendbureau Tilburg jou helpen bij je zoektocht naar een interessante vacature.

Bekijk de actuele vacatures in en rondom Tilburg en zie of er eentje tussen zit die jou aanspreekt.

Heb je behoefte aan ons advies? Schrijf je dan nu online in, zodat we meer weten over je profiel en naar wat voor baan je op zoek bent. Vervolgens gaan wij proactief voor je op zoek naar een match.

Schrijf je nu in

Jouw motivatie telt

We vinden het belangrijk dat jij met veel plezier naar je werk gaat. Het moet een leuk bedrijf zijn met fijne collega’s en een plek waar jij je ambities kunt waarmaken. Ons bestand zit vol met leuke bedrijven, de vraag is alleen: wat wil jij?

Jouw motivatie vinden we het belangrijkst. Je ervaringen en cv zijn voor ons bijzaak. Als de motivatie goed is, hebben wij er alle vertrouwen in dat jij er een succes van maakt. En heb jij je zinnen gezet op een baan waar je een specifieke opleiding voor moet volgen? Dan kun je die mogelijk op onze kosten volgen via de Actief Flex Academy. 

Uitzendbureau in Tilburg

Industriële bedrijvigheid in Tilburg

Niemand kent de lokale arbeidsmarkt van Tilburg zoals wij die kennen. Tilburg is een bruisende stad waar internationale handel en Brabantse gezelligheid samenkomen.

Tilburg heeft een sterke groei doorgemaakt en is groot geworden door de textielindustrie. De industriële bedrijvigheid wordt duidelijk als je over één van de tien grote industrieterreinen loopt. Er zijn veel vacatures in de productie, logistiek en transport.

Later is in Tilburg vooral de dienstensector op gang gekomen. Een baan in de zakelijke dienstverlening is ook zo gevonden. Natuurlijk kun je via ons Actief Werkt uitzendbureau Tilburg bovendien altijd in de schoonmaak aan de slag.

Wij vinden voor jou de leukste werkgevers en functies! 


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team in Tilburg staat voor je klaar!

Amy van der Sande
Senior Intercedent

Loes Kanters
Manager

Elza Weijers
Intercedent