Menu

Uitzendbureau Actief Werkt! in Tilburg

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Tilburg is een bruisende stad midden in Brabant. Een stad waar altijd iets te doen is. Ons uitzendbureau is er dan ook altijd op zoek naar mensen die willen werken. Brabantse gezelligheid en internationale handel, in Tilburg en omgeving komt het samen. Er zijn grote logistieke en productie bedrijven gevestigd waar je via ons uitzendbureau aan de slag kunt.


Werken in de buurt

Als je in Tilburg of omgeving wilt werken kun je aan de slag in de logistiek, zakelijke dienstverlening, productie of schoonmaak. We bieden vaste en flexibele banen. Fulltime en parttime. Er is altijd werk dat bij jou past.


Vacatures Tilburg

Tilburg is een belangrijke plaats als het gaat om de logistiek in de BeNeLux. Veel bedrijven zijn op zoek naar mensen die Frans spreken. Maar ook als je geen Frans kan is er werk genoeg. Zo kun je werken als magazijnmedewerker, heftruckchauffeur, schoonmaker of parkeerbeheerder. Ook zijn verschillende kantoorbanen waar je op kan solliciteren. Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Tilburg


Adres

Actief Werkt! Tilburg
Heuvelring 41
5038 CJ  Tilburg

 

Ons team

Nienke Bik
Intercedent

Amy van der Sande
Intercedent

Loes Kanters
Manager (in opleiding)

Anne van Agthoven
Intercedent

Bram van Bavel
Intercedent

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Mail ons uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat uw telefoonnummer achter, en wij bellen u terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.