Menu

Uitzendbureau in Terneuzen

Op zoek naar een (nieuwe) baan in regio Terneuzen? Bij Actief Werkt helpen we je aan de vacature die aansluit op jouw wensen. Kom in contact met ons uitzendbureau Terneuzen, dan helpen we je. 

Bekijk vacatures in Terneuzen

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Terneuzen

Axelsestraat 27a
4537 AB Terneuzen

0115-695538
Terneuzen@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Corona update: Check vóór je bezoek de voorzorgsmaatregelen van onze vestiging.

Uitzendbureau Terneuzen helpt met je zoektocht

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe baan in de regio Terneuzen zullen wij jou ondersteunen. We hebben tientallen vacatures, waardoor we dagelijks mensen succesvol aan een nieuwe werkgever koppelen.

Ons team van uitzendbureau Terneuzen zet zich in voor jouw toekomst, zodat jij straks weer met plezier naar je werk gaat. Je kunt voor meer informatie bij ons langskomen of direct zelf vacatures bekijken en online solliciteren.

Bekijk onze top vacatures in Terneuzen

Supply chain planner

Ben jij een ervaren Supply chain planner? Heb jij ervaring met SAP? Ben jij per direct beschikbaar en houd jij van plannen en organiseren? Dan zoeken wij jou!

Om de klanten van de juiste kwalitatieve producten te voorzien, zijn zij bezig met het implementeren van een nieuw ERP-systeem (SAP). Wij zoeken dan ook een supply chain planner die hen helpt om de juiste planning te maken binnen het huidige ERP systeem en het daarnaast leuk vind om mee te werken aan de overgang naar het nieuwe ERP-systeem. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het garanderen van optimale product beschikbaarheid en het optimaal benutten van de productiecapaciteit, door het vertalen van de marktvraag en de forecast naar de fabriek. Communicatie met leveranciers, subcontractors en je collega’s van de afdeling Supply Chain planning, Logistiek en Productie, speelt daarbij een belangrijke rol.

Wat worden zoal jouw taken?

- Het opstellen van de wekelijkse productieplanning;

- Reduceren van omsteltijden;

- Signaleren van capaciteitsissues op middellange en korte termijn;

- Afroepen bij leveranciers;

- Invoeren en beheren van de stamdata in het ERP.

Het gaat in de eerst instantie om een functie t/m september. Er bestaat een grote kans dat de werkzaamheden na september worden verlengd 


Bekijk vacature
Medewerker groenvoorziening

Werk jij graag buiten? En ben je niet bang om vieze handen te krijgen? Dan ben jij dé kandidaat die wij zoeken.

Wij zijn per direct op zoek naar een geschikte kandidaat die flexibel inzetbaar is: zowel als huisvuilbelader als medewerker groenvoorziening. Ja je leest het goed, het zijn twee functies in één. Wekelijks werk jij twee dagen als huisvuilbelader bij de Gemeente Goes en twee andere dagen als medewerker groenvoorziening bij de Gemeente Borsele. Hieronder een korte omschrijving per functie:

  1. Huisvuilbelader: op dinsdag en donderdag ga je als belader bij de Gemeente Goes aan de slag. Samen met de andere vuilnismannen ben jij verantwoordelijk voor het schoonhouden van de omgeving. Per dag wordt er gekeken welke route je gaat lopen, waardoor geen dag hetzelfde is. Je begint om 7.00 uur en bent rond 15.00 uur klaar.
  2. Medewerker groenvoorziening: op maandag en woensdag (of vrijdag) werk je als medewerker groenvoorziening bij de Gemeente Borsele. Je werkzaamheden zijn onder andere onkruid wieden, snoeien, maaien, harken en het verzorgen van de planten. Ook dit doe je samen met een leuk team.

Bekijk vacature
Schoonmaker

Wij zoeken schoonmakers die woonachtig zijn in of op reisbare afstand van Hulst.
Het gaat om schoonmaakwerk op locaties in de gehandicaptenzorg.
Dit kunnen woningen en dagbestedingen zijn. De werktijden op de woningen liggen tussen 10.00-16.00 uur en de dagbestedingen worden voor 10.00 uur schoongemaakt. De locaties zijn o.a. in Clinge, Hulst, Sint Jansteen en Terneuzen. We zoeken meerdere schoonmakers voor diverse locaties.

Bekijk vacature

Type vacatures bij uitzendbureau Terneuzen

Bij Actief Werkt maken we onderscheid tussen verschillende vacatures op basis van de contractduur en het aantal uur per week. Op basis van jouw beschikbaarheid kies je één van deze type vacatures:

  • Fulltimebaan: voor een fulltime functie dien je 36 tot 40 uur per week beschikbaar te zijn.
  • Parttimebaan: heb je meer zaken die tijd in beslag nemen (zoals kinderen, een hobby of een studie)? Met een parttimebaan werk je rond de 24 uur per week. Je houdt dan tijd over voor andere zaken.
  • Tijdelijk werk: wanneer je voor een bepaalde tijd beschikbaar bent of bijvoorbeeld alleen in de vakantie wilt werken, kijk je naar onze vacatures voor tijdelijk werk.
  • Vaste baan: als je voor onbepaalde tijd beschikbaar bent, neem je een kijkje tussen alle vacatures voor een vaste baan.

Inschrijven bij uitzendbureau Terneuzen

Woon je in de regio Terneuzen en ben je op zoek naar een leuke vacature? Ons team helpt je om die baan te vinden. Neem een kijkje tussen alle vacatures in Terneuzen in de vakgebieden logistiek en transport, productie of zakelijke dienstverlening.

Ons team van uitzendbureau Terneuzen zoekt graag met je mee naar een vacature die perfect bij je past. Schrijf je daarom nu in, zodat we weten wat jouw wensen zijn en we gericht op zoek kunnen naar een baan waar jij energie van krijgt.

Schrijf je nu in

Jouw motivatie is onze drijfveer

We vinden het leuk om je te helpen aan een baan waar je echt blij van wordt. We zetten ons in voor jouw werkgeluk. Daarom horen we graag wat jouw eisen en wensen zijn voor een nieuwe baan. Daarna gaan wij aan de slag om de vacature te vinden die daar perfect op aansluit.

Je cv en ervaringen vinden we bij uitzendbureau Terneuzen minder belangrijk. Het is jouw motivatie die we als vertrekpunt nemen. Heb je niet de juiste papieren, dan mag je mogelijk een opleiding volgen op onze kosten, via de Actief Flex Academy. Denk aan het behalen van je chauffeursdiploma.

Uitzendbureau in Terneuzen

Arbeidsmarkt van Terneuzen: het centrum van Zeeuws-Vlaanderen

We kennen de lokale arbeidsmarkt op ons duimpje. Terneuzen is met meer dan 25.000 inwoners één van de grootste steden in Zeeland en vervult een centrumfunctie in Zeeuws-Vlaanderen. Dankzij de grote haven zijn er veel banen te vinden in de logistiek en transport.

Er liggen ook mooie baankansen voor jou in de productie op één van de vele industrieterreinen in Terneuzen. Is een functie in de zakelijke dienstverlening anders meer jouw ding? Of steek jij graag je handen uit de mouwen als schoonmaker? Wat je voorkeur ook is, dat gaan we regelen!

 

Uitzendbureau Terneuzen lid van ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Eva Barrettapiana
Manager

Kim Willemsen - de Jonge
Intercedent

Cynthia de Back
Intercedent

Amanda Caessens
Intercedent

Tugba Caliskan
Stagiair(e)

Evelien Minderhoud
Intercedent

Chantal de Maat
Stagiair(e)

Brazil Deij
Intercedent

Lisa de Waele
Intercedent