Menu

Uitzendbureau in Terneuzen

Op zoek naar een (nieuwe) baan in regio Terneuzen? Bij Actief Werkt helpen we je aan de vacature die aansluit op jouw wensen. Kom in contact met ons uitzendbureau Terneuzen, dan helpen we je. 

Bekijk vacatures in Terneuzen

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Terneuzen

Axelsestraat 27a
4537 AB Terneuzen

0115-695538
Terneuzen@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag09:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag09:00 - 17:00Uitzendbureau Terneuzen helpt met je zoektocht

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe baan in de regio Terneuzen zullen wij jou ondersteunen. We hebben tientallen vacatures, waardoor we dagelijks mensen succesvol aan een nieuwe werkgever koppelen.

Ons team van uitzendbureau Terneuzen zet zich in voor jouw toekomst, zodat jij straks weer met plezier naar je werk gaat. Je kunt voor meer informatie bij ons langskomen of direct zelf vacatures bekijken en online solliciteren.

Bekijk onze top vacatures in Terneuzen

Monteur

Als montagemedewerker ben je dagelijks bezig met het monteren van machines in een goed uitgeruste montagehal. Je bekabelt machines, sluit de juiste motoren en sensoren aan en zorgt ervoor dat besturingskasten goed functioneren. Daarnaast stel je de machines af en test je ze, zodat ze klaar zijn voor levering aan klanten over de hele wereld. Je werkt zelfstandig, maar ook samen met je collega's om gezamenlijk doelen te bereiken.

Bekijk vacature
Technisch inkoper

Als Technisch Inkoper ben je verantwoordelijk voor een effectieve inkoop van goederen en diensten. Op basis van de eisen van de aanvrager en vastgestelde strategieën/kaders voegt de inkoper lokaal waarde toe door een passende marktbenadering, het selecteren van de meest doeltreffende leveranciersoplossing en het uitvoeren en versnellen van het inkoopproces.

Je bent verantwoordelijk voor:

 • Het implementeren van concerngoederenstrategieën en vastgestelde contracten;
 • Operationele inkoop van gedelegeerde goederen en diensten, rechtstreeks of via gebruikers via toegewezen afroepverantwoordelijkheden;
 • Onderhouden van lokale contracten, inkooporders en stamgegevens in de respectieve IT-systemen;
 • Zorg voor tijdige communicatie over marktinformatie, kennis van het productieproces van leveranciers prestaties van leveranciers, enz. aan relevante belanghebbenden en de inkooporganisatie;
 • Initiatieven nemen om verbeteringen in (gemeenschappelijke) inkoopprocessen en systemen om middelen en efficiëntie te optimaliseren;
 • Follow-up van de kwaliteits- en leveringsprestaties van leveranciers en deelname aan leveranciersontwikkelingsprogramma's;
 • Verantwoordelijkheid dragen voor lokale aankoopstrategieën die behoren tot het gedelegeerde gamma van goederen en diensten, met inbegrip van alle elementen van strategieontwikkeling tot contractonderhandelingen; 
 • Toezicht houden op de mate van naleving van veiligheidsprocedures, zowel intern als extern.

Je werkzaamheden bestaan o.a. uit:

 • Proactieve interactie met interne (lokale) gebruikers om ervoor te zorgen dat goederen en diensten beschikbaar zijn op op de meest kostenefficiënte en concurrerende manier, door het bevorderen van gevestigde leveringscontracten (kader overeenkomsten) en gemeenschappelijke aanbestedingsprocedures.
 • Een professionele relatie onderhouden met gedelegeerde en/of lokale leveranciers.
 • Actief samenwerken met het inkoopnetwerk om kansen te benutten en de interactie met het inkoopteam en de inkoopstrategieën te coördineren.

Bekijk vacature
Service Monteur

Als onderhoudsmonteur zorg je ervoor dat alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden goed worden uitgevoerd. Je werkt met transportbanden, infrastructuur en apparatuur. Soms werk je ook aan andere onderhoudsprojecten. Je begeleidt en helpt onderaannemers en andere vakgroepen. Samen zorgen jullie voor een veilige werkvloer. Je let op technische gebreken en zorgt voor goed onderhoud van de technische hulpmiddelen. Alles wat je doet, leg je administratief vast.

Bekijk vacature

Type vacatures bij uitzendbureau Terneuzen

Bij Actief Werkt maken we onderscheid tussen verschillende vacatures op basis van de contractduur en het aantal uur per week. Op basis van jouw beschikbaarheid kies je één van deze type vacatures:

 • Fulltimebaan: voor een fulltime functie dien je 36 tot 40 uur per week beschikbaar te zijn.
 • Parttimebaan: heb je meer zaken die tijd in beslag nemen (zoals kinderen, een hobby of een studie)? Met een parttimebaan werk je rond de 24 uur per week. Je houdt dan tijd over voor andere zaken.
 • Tijdelijk werk: wanneer je voor een bepaalde tijd beschikbaar bent of bijvoorbeeld alleen in de vakantie wilt werken, kijk je naar onze vacatures voor tijdelijk werk.
 • Vaste baan: als je voor onbepaalde tijd beschikbaar bent, neem je een kijkje tussen alle vacatures voor een vaste baan.

Inschrijven bij uitzendbureau Terneuzen

Woon je in de regio Terneuzen en ben je op zoek naar een leuke vacature? Ons team helpt je om die baan te vinden. Neem een kijkje tussen alle vacatures in Terneuzen in de vakgebieden logistiek en transport, productie of zakelijke dienstverlening.

Ons team van uitzendbureau Terneuzen zoekt graag met je mee naar een vacature die perfect bij je past. Schrijf je daarom nu in, zodat we weten wat jouw wensen zijn en we gericht op zoek kunnen naar een baan waar jij energie van krijgt.

Schrijf je nu in

Jouw motivatie is onze drijfveer

We vinden het leuk om je te helpen aan een baan waar je echt blij van wordt. We zetten ons in voor jouw werkgeluk. Daarom horen we graag wat jouw eisen en wensen zijn voor een nieuwe baan. Daarna gaan wij aan de slag om de vacature te vinden die daar perfect op aansluit.

Je cv en ervaringen vinden we bij uitzendbureau Terneuzen minder belangrijk. Het is jouw motivatie die we als vertrekpunt nemen. Heb je niet de juiste papieren, dan mag je mogelijk een opleiding volgen op onze kosten, via de Actief Flex Academy. Denk aan het behalen van je chauffeursdiploma.

Uitzendbureau in Terneuzen

Arbeidsmarkt van Terneuzen: het centrum van Zeeuws-Vlaanderen

We kennen de lokale arbeidsmarkt op ons duimpje. Terneuzen is met meer dan 25.000 inwoners één van de grootste steden in Zeeland en vervult een centrumfunctie in Zeeuws-Vlaanderen. Dankzij de grote haven zijn er veel banen te vinden in de logistiek en transport.

Er liggen ook mooie baankansen voor jou in de productie op één van de vele industrieterreinen in Terneuzen. Is een functie in de zakelijke dienstverlening anders meer jouw ding? Of steek jij graag je handen uit de mouwen als schoonmaker? Wat je voorkeur ook is, dat gaan we regelen!

 

Uitzendbureau Terneuzen lid van ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Kim Willemsen - de Jonge
Intercedent

Evelien Minderhoud
Intercedent

Anna Borisova
Stagiair(e)

Julie de Dobbelaere
Intercedent

Chantal de Maat
Vestigingsassistent

Milena Gregorian
Intercedent

Naomi Dietz
Stagiair(e)

Koos Buth
Intercedent