Menu

Uitzendbureau in Terneuzen

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Op zoek naar een baan in de omgeving van Terneuzen? Ons uitzendbureau heeft talloze vacatures in verschillende branches bij jou in de buurt. Ontdek hier wat voor werk Actief Werkt! jou te bieden heeft of kom eens langs in onze vestiging in Terneuzen. 

 

Bekijk direct de vacatures

Werken in Terneuzen

Met ongeveer 25.000 inwoners is Terneuzen de vierde stad van Zeeland. De haven die zich hier bevindt, is na Amsterdam en Rotterdam de grootste van Nederland. Ons uitzendbureau heeft op het gebied van logistiek dan ook enorm veel werkaanbod. Lijkt het jou wel wat om in Zeeland aan de slag te gaan, dan helpt ons uitzendbureau jou aan een nieuwe baan! Natuurlijk zijn er ook vacatures te vinden in andere vakgebieden. 

Actief Werkt! uitzendbureau Terneuzen vacatures

Vacatures in de regio

Als je in Terneuzen of omgeving wilt werken kun je aan de slag in de logistiek, zakelijke dienstverlening, productie of bijvoorbeeld schoonmaak. We bieden vaste en flexibele banen. Fulltime en parttime. Er is altijd een vacature die past bij wat jij zoekt! Zie je momenteel nog niet jouw favoriet verschijnen? Kom dan langs in de vestiging of schrijf je in voor ons Vacature alert

Wil jij aan de slag als schoonmaker, magazijnmedewerker, operator, heftruckchauffeur of administratief medewerker? Via ons uitzendbureau vind jij een mooie baan in Terneuzen of omgeving. Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Terneuzen

Contact opnemen?

Actief Werkt! Terneuzen

Natuurlijk kun je ook altijd binnenstappen in onze vestiging in Terneuzen. Wil je zeker weten dat we voor jou klaarzitten met een mooi banenaanbod? Laat ons dan vooraf even weten wanneer je langs wilt komen door ons te bellen of te mailen. We zien je snel!

Actief Werkt! uitzendbureau Terneuzen vacatures

Op zoek naar werknemers

Ook wanneer u als organisatie op zoek bent naar nieuw talent kunnen wij u verder helpen. Wij hebben talloze connecties in de regio en gaan daarom met plezier op zoek naar een geschikte kandidaat voor uw vacature. Daarbij kijken we niet enkel naar opleidingen en werkervaring maar ook naar de soft skills en competenties. Op die manier zijn wij in staat om de perfecte match te maken. Ook wanneer een vacature moeilijk te vervullen is, zorgen wij in veel gevallen voor een passend alternatief. 

Kunt u hulp gebruiken bij de zoektocht naar nieuwe werknemers?

Ja, plaats een vacature

Ons team

Eva Barrettapiana
Manager

Kim Willemsen - de Jonge
Intercedent

Nervana Crafford
Junior Recruiter

Cynthia de Back
Intercedent

Janna Korpel
Intercedent

Evelien Minderhoud
Intercedent

Dineke Dees
Intercedent

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Mail ons uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat uw telefoonnummer achter, en wij bellen u terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.