Menu

Uitzendbureau in Terneuzen

Op zoek naar een (nieuwe) baan in regio Terneuzen? Bij Actief Werkt helpen we je aan de vacature die aansluit op jouw wensen. Kom in contact met ons uitzendbureau Terneuzen, dan helpen we je. 

Bekijk vacatures in Terneuzen

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Terneuzen

Axelsestraat 27a
4537 AB Terneuzen

0115-695538
Terneuzen@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag09:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag09:00 - 17:00Uitzendbureau Terneuzen helpt met je zoektocht

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe baan in de regio Terneuzen zullen wij jou ondersteunen. We hebben tientallen vacatures, waardoor we dagelijks mensen succesvol aan een nieuwe werkgever koppelen.

Ons team van uitzendbureau Terneuzen zet zich in voor jouw toekomst, zodat jij straks weer met plezier naar je werk gaat. Je kunt voor meer informatie bij ons langskomen of direct zelf vacatures bekijken en online solliciteren.

Bekijk onze top vacatures in Terneuzen

HR Adviseur

In jouw rol als HR Adviseur ben je de vertrouwenspersoon voor zowel het management als de medewerkers. Je rapporteert direct aan de CFO en geeft leiding aan het HR-team. Jouw missie is het optimaliseren van HR-processen en het vernieuwen van beleid. Je staat klaar om:

 • Leidinggevenden te coachen in personeelsmanagement en ontwikkelingsgesprekken;
 • Te adviseren over uiteenlopende HR-vraagstukken en beleid;
 • HR-beleid vorm te geven en strategisch te implementeren;
 • Antwoord te geven op vragen omtrent HR-beleid en arbeidswetgeving.

Bekijk vacature
Magazijn- / Logistiek medewerker

Laat jezelf zien als het hart van het magazijn bij onze opdrachtgever. In de rol van Magazijn-/Logistiek Medewerker draag je zorg voor essentiële schakels binnen de logistieke keten: van het laden en lossen van goederen tot het ondersteunen van klanten en het nauwkeurig klaarzetten van bestellingen. Dit doe je binnen een team dat klantvriendelijkheid en samenwerking hoog in het vaandel heeft staan.

Wat je kunt verwachten:

 • Een concurrerend salaris afgestemd op jouw ervaring en kwaliteiten;
 • Een diversiteit aan werkzaamheden waarbij geen enkele dag hetzelfde is;
 • Ruimte voor jouw persoonlijke groei en professionele ontwikkeling;
 • Een werkplek binnen een ervaren en professioneel team, waar een prettige werksfeer heerst.

Bekijk vacature
Havenwerker

Stap in de wereld van zeecontainers, vrachtschepen en de dynamiek van de haven. Als Havenmedewerker in Terneuzen bieden we je een unieke kans om te werken met de ruige charme van de havenindustrie. Met jouw inzet zorg je voor een gestroomlijnd proces van laden en lossen, waarbij geen dag hetzelfde is. Je start met een uitgebreide basistraining en hebt de mogelijkheid om door te groeien tot een veelzijdige allround havenwerker. Bereid je voor op een baan waarbij je in twee ploegen werkt, wat zorgt voor variatie en flexibiliteit in je dagelijkse routine.


Bekijk vacature

Type vacatures bij uitzendbureau Terneuzen

Bij Actief Werkt maken we onderscheid tussen verschillende vacatures op basis van de contractduur en het aantal uur per week. Op basis van jouw beschikbaarheid kies je één van deze type vacatures:

 • Fulltimebaan: voor een fulltime functie dien je 36 tot 40 uur per week beschikbaar te zijn.
 • Parttimebaan: heb je meer zaken die tijd in beslag nemen (zoals kinderen, een hobby of een studie)? Met een parttimebaan werk je rond de 24 uur per week. Je houdt dan tijd over voor andere zaken.
 • Tijdelijk werk: wanneer je voor een bepaalde tijd beschikbaar bent of bijvoorbeeld alleen in de vakantie wilt werken, kijk je naar onze vacatures voor tijdelijk werk.
 • Vaste baan: als je voor onbepaalde tijd beschikbaar bent, neem je een kijkje tussen alle vacatures voor een vaste baan.

Inschrijven bij uitzendbureau Terneuzen

Woon je in de regio Terneuzen en ben je op zoek naar een leuke vacature? Ons team helpt je om die baan te vinden. Neem een kijkje tussen alle vacatures in Terneuzen in de vakgebieden logistiek en transport, productie of zakelijke dienstverlening.

Ons team van uitzendbureau Terneuzen zoekt graag met je mee naar een vacature die perfect bij je past. Schrijf je daarom nu in, zodat we weten wat jouw wensen zijn en we gericht op zoek kunnen naar een baan waar jij energie van krijgt.

Schrijf je nu in

Jouw motivatie is onze drijfveer

We vinden het leuk om je te helpen aan een baan waar je echt blij van wordt. We zetten ons in voor jouw werkgeluk. Daarom horen we graag wat jouw eisen en wensen zijn voor een nieuwe baan. Daarna gaan wij aan de slag om de vacature te vinden die daar perfect op aansluit.

Je cv en ervaringen vinden we bij uitzendbureau Terneuzen minder belangrijk. Het is jouw motivatie die we als vertrekpunt nemen. Heb je niet de juiste papieren, dan mag je mogelijk een opleiding volgen op onze kosten, via de Actief Flex Academy. Denk aan het behalen van je chauffeursdiploma.

Uitzendbureau in Terneuzen

Arbeidsmarkt van Terneuzen: het centrum van Zeeuws-Vlaanderen

We kennen de lokale arbeidsmarkt op ons duimpje. Terneuzen is met meer dan 25.000 inwoners één van de grootste steden in Zeeland en vervult een centrumfunctie in Zeeuws-Vlaanderen. Dankzij de grote haven zijn er veel banen te vinden in de logistiek en transport.

Er liggen ook mooie baankansen voor jou in de productie op één van de vele industrieterreinen in Terneuzen. Is een functie in de zakelijke dienstverlening anders meer jouw ding? Of steek jij graag je handen uit de mouwen als schoonmaker? Wat je voorkeur ook is, dat gaan we regelen!

 

Uitzendbureau Terneuzen lid van ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Kim Willemsen - de Jonge
Intercedent

Evelien Minderhoud
Intercedent

Anna Borisova
Vestigingsassistent

Julie de Dobbelaere
Intercedent

Chantal de Maat
Vestigingsassistent

Milena Gregorian
Intercedent

Melissa Dijkhuis
Vestigingsmanager

Koos Buth
Intercedent

Dennis Vinke
Stagiair(e)

Mariska Jongman
Intercedent

Valerie van Hurck
Stagiair(e)