Uitzendbureau Actief Werkt! in Terneuzen

Met ongeveer 25.000 inwoners is Terneuzen de vierde stad van Zeeland. De haven die zich hier bevindt, is na Amsterdam en Rotterdam de grootste van Nederland. Ons uitzendbureau heeft op het gebied van logistiek dan ook enorm veel werkaanbod. Lijkt het jou wel wat om in Zeeland aan de slag te gaan, dan helpt ons uitzendbureau jou aan een nieuwe baan!

Werken in de buurt

Als je in Terneuzen of omgeving wilt werken kun je aan de slag in de logistiek, zakelijke dienstverlening, productie of bijvoorbeeld schoonmaak. We bieden vaste en flexibele banen. Fulltime en parttime. Er is altijd een vacature die past bij wat jij zoekt!

Vacatures Terneuzen

Wil jij aan de slag als schoonmaker, magazijnmedewerker, operator, heftruckchauffeur of administratief medewerker? Via ons uitzendbureau vindt jij een mooie baan in Terneuzen of omgeving. Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Terneuzen

Inschrijven Terneuzen en omgeving

Actief Werkt! is mobiel en online. Wij hebben diverse inschrijflocaties in Terneuzen en omgeving. Bel ons voor een afspraak of solliciteer direct op een functie die bij jou past. Wij komen naar jou toe en spreken af op een plaats en tijd, waar en wanneer het jou uitkomt.

Neem contact met ons op!

Bezoek de locatie Axelsestraat 1 4537 AA Terneuzen Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur. Of neem telefonisch contact op via 0115-69 55 38 of stuur ons een mail