Menu

Uitzendbureau in Terneuzen

Op zoek naar een (nieuwe) baan in regio Terneuzen? Bij Actief Werkt helpen we je aan de vacature die aansluit op jouw wensen. Kom in contact met ons uitzendbureau Terneuzen, dan helpen we je. 

Bekijk vacatures in Terneuzen

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Terneuzen

Axelsestraat 27a
4537 AB Terneuzen

0115-695538
Terneuzen@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag09:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag09:00 - 17:00Uitzendbureau Terneuzen helpt met je zoektocht

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe baan in de regio Terneuzen zullen wij jou ondersteunen. We hebben tientallen vacatures, waardoor we dagelijks mensen succesvol aan een nieuwe werkgever koppelen.

Ons team van uitzendbureau Terneuzen zet zich in voor jouw toekomst, zodat jij straks weer met plezier naar je werk gaat. Je kunt voor meer informatie bij ons langskomen of direct zelf vacatures bekijken en online solliciteren.

Bekijk onze top vacatures in Terneuzen

Teamleider Magazijn/Logistiek

Als Teamleider Magazijn/Logistiek ben jij de drijvende kracht achter de dagelijkse activiteiten in ons bouwmaterialenmagazijn. Jij zorgt ervoor dat zowel het magazijn als de buitensite altijd tiptop in orde zijn. Onder jouw leiding loopt alles op rolletjes.
Je neemt de volgende verantwoordelijkheden op je:

  • Samen met je team zorg je voor het efficiënt verwerken van binnenkomende en uitgaande goederen.
  • Je helpt klanten die aankopen doen in het drive-in magazijn.
  • Je geeft klanten duidelijke informatie over de producten.
  • Je beheert de voorraadadministratie nauwkeurig.
  • Je geeft leiding aan de transportplanner.

Bekijk vacature
Commercieel Medewerker Binnendienst

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde nieuwe collega die dit verkoopteam komt versterken. In de rol van commercieel medewerker binnendienst ben je de spil in het web van in- en verkoopprocessen van onze bouwmaterialen. Je begeleidt klanten van begin tot eind, inventariseert hun behoeften en vertaalt deze naar op maat gemaakte offertes. Met jouw technische inzicht geef je deskundig advies. Ontbreekt het je aan technische kennis? Geen zorgen, wij bieden je een uitgebreid inwerktraject aan.

Bekijk vacature
Bedrijfsleider Bouwshop en Showroom

Als Bedrijfsleider Bouwshop en Showroom ben je de drijvende kracht achter de operationele en commerciële successen van onze vestiging in Terneuzen. Je stuurt een veelzijdig team aan, zet strategische doelen om in tastbare resultaten en bouwt aan sterke relaties met zowel klanten als teamleden. Jouw passie voor de bouwsector en jouw vermogen om te inspireren en te innoveren maken jou de ideale kandidaat voor deze sleutelpositie.

Bekijk vacature

Type vacatures bij uitzendbureau Terneuzen

Bij Actief Werkt maken we onderscheid tussen verschillende vacatures op basis van de contractduur en het aantal uur per week. Op basis van jouw beschikbaarheid kies je één van deze type vacatures:

  • Fulltimebaan: voor een fulltime functie dien je 36 tot 40 uur per week beschikbaar te zijn.
  • Parttimebaan: heb je meer zaken die tijd in beslag nemen (zoals kinderen, een hobby of een studie)? Met een parttimebaan werk je rond de 24 uur per week. Je houdt dan tijd over voor andere zaken.
  • Tijdelijk werk: wanneer je voor een bepaalde tijd beschikbaar bent of bijvoorbeeld alleen in de vakantie wilt werken, kijk je naar onze vacatures voor tijdelijk werk.
  • Vaste baan: als je voor onbepaalde tijd beschikbaar bent, neem je een kijkje tussen alle vacatures voor een vaste baan.

Inschrijven bij uitzendbureau Terneuzen

Woon je in de regio Terneuzen en ben je op zoek naar een leuke vacature? Ons team helpt je om die baan te vinden. Neem een kijkje tussen alle vacatures in Terneuzen in de vakgebieden logistiek en transport, productie of zakelijke dienstverlening.

Ons team van uitzendbureau Terneuzen zoekt graag met je mee naar een vacature die perfect bij je past. Schrijf je daarom nu in, zodat we weten wat jouw wensen zijn en we gericht op zoek kunnen naar een baan waar jij energie van krijgt.

Schrijf je nu in

Jouw motivatie is onze drijfveer

We vinden het leuk om je te helpen aan een baan waar je echt blij van wordt. We zetten ons in voor jouw werkgeluk. Daarom horen we graag wat jouw eisen en wensen zijn voor een nieuwe baan. Daarna gaan wij aan de slag om de vacature te vinden die daar perfect op aansluit.

Je cv en ervaringen vinden we bij uitzendbureau Terneuzen minder belangrijk. Het is jouw motivatie die we als vertrekpunt nemen. Heb je niet de juiste papieren, dan mag je mogelijk een opleiding volgen op onze kosten, via de Actief Flex Academy. Denk aan het behalen van je chauffeursdiploma.

Uitzendbureau in Terneuzen

Arbeidsmarkt van Terneuzen: het centrum van Zeeuws-Vlaanderen

We kennen de lokale arbeidsmarkt op ons duimpje. Terneuzen is met meer dan 25.000 inwoners één van de grootste steden in Zeeland en vervult een centrumfunctie in Zeeuws-Vlaanderen. Dankzij de grote haven zijn er veel banen te vinden in de logistiek en transport.

Er liggen ook mooie baankansen voor jou in de productie op één van de vele industrieterreinen in Terneuzen. Is een functie in de zakelijke dienstverlening anders meer jouw ding? Of steek jij graag je handen uit de mouwen als schoonmaker? Wat je voorkeur ook is, dat gaan we regelen!

 

Uitzendbureau Terneuzen lid van ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Kim Willemsen - de Jonge
Intercedent

Evelien Minderhoud
Intercedent

Anna Borisova
Vestigingsassistent

Julie de Dobbelaere
Intercedent

Milena Gregorian
Intercedent

Melissa Dijkhuis
Vestigingsmanager

Koos Buth
Intercedent

Dennis Vinke
Stagiair(e)

Mariska Jongman
Intercedent

Valerie van Hurck
Stagiair(e)