Menu

Uitzendbureau in Terneuzen

Op zoek naar een (nieuwe) baan in regio Terneuzen? Bij Actief Werkt helpen we je aan de vacature die aansluit op jouw wensen. Kom in contact met ons uitzendbureau Terneuzen, dan helpen we je. 

Bekijk vacatures in Terneuzen

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Terneuzen

Axelsestraat 27a
4537 AB Terneuzen

0115-69 55 38
terneuzen@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Corona update: Check vóór je bezoek de voorzorgsmaatregelen van onze vestiging.

Uitzendbureau Terneuzen helpt met je zoektocht

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe baan in de regio Terneuzen zullen wij jou ondersteunen. We hebben tientallen vacatures, waardoor we dagelijks mensen succesvol aan een nieuwe werkgever koppelen.

Ons team van uitzendbureau Terneuzen zet zich in voor jouw toekomst, zodat jij straks weer met plezier naar je werk gaat. Je kunt voor meer informatie bij ons langskomen of direct zelf vacatures bekijken en online solliciteren.

Bekijk onze top vacatures in Terneuzen

Tekenaar

Heb jij een passie voor tekenwerk en bouwkunde? Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Hulst zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Autocad tekenaar! In deze functie werk je tekeningen uit voor houtconstructies. Je zorgt ervoor dat alle de werkvoorbereiding op tijd is getroffen en laat jouw creativiteit los om het product te ontwerpen.

Bekijk vacature
Servicemonteur

Wil jij graag veel van de wereld zien? En jouw technische kennis inzetten? Dan zou dit jouw droombaan kunnen zijn! Als servicemonteur vlieg je de hele wereld over om klanten te kunnen bedienen. Jij verhelpt storingen en verricht service werkzaamheden aan de machines die door jullie geproduceerd zijn in Terneuzen. Dit zijn machines voor de productie industrie die het proces makkelijker en sneller maken. Ook het plaatsen, in bedrijf stellen en opleveren bij klanten behoort tot jouw taken. Jij doet dit alles met veel passie en kennis van het vak. Natuurlijk ben je zelfstandig ingesteld en heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel aangezien jij alleen of samen met een collega bij de klant de storing verhelpt of de nieuwe machine in bedrijf stelt. De klanten zitten o.a. in Amerika, Portugal, Frankrijk, Zweden en Portugal. Je bent per keer max. 3 weken op reis waarvan max. 2 weekenden maar dit kan natuurlijk ook bijv. 4 dagen zijn. En wanneer jij klaar bent na je werkdag kun jij genieten in je vrije tijd van de omgeving waar je op dat moment bent: wat een vrijheid!

Bekijk vacature
Electromonteur

Heb je passie voor elektrotechniek en vind je het een uitdaging om een gehele bedrijfsinstallatie te onderhouden, aan te passen en storingen te verhelpen? Dan is dit de baan voor jou! Wat je gaat doen: Als Electromonteur start je met een werkoverleg samen met je team dat bestaat uit 5 perosnen. Je bespreekt noemenswaardige storingen en gaat vervolgens aan de slag om alle voorkomende elektrotechnische en instrumentatie installaties te controleren. Je pleegt service en onderhoud en lost eventuele storingen direct op. Je houdt niveaumetingen in de gaten en schakelt met de juiste (intern en extern) personen.Daarnaast verzorg je de nodige rapportages en administratie in SAP. Tevens draai je mee in de E&I consignatiedienst buiten kantooruren. wat zijn je verantwoordelijkheden: - Het uitvoeren van E&I onderhouds- en projectwerkzaamheden; - Het analyseren en oplossen van problemen op het vlak van E&I; - het identificeren en uitvoeren van preventief onderhoud en inspecties volgens planning; - het uitvoeren van E&I installatie wijzigingen in overeenstemming met engineering pakket; - het uitvoeren van onderhoudstaken om de installaties in een goede en veilige staat te behouden.

Bekijk vacature

Type vacatures bij uitzendbureau Terneuzen

Bij Actief Werkt maken we onderscheid tussen verschillende vacatures op basis van de contractduur en het aantal uur per week. Op basis van jouw beschikbaarheid kies je één van deze type vacatures:

  • Fulltimebaan: voor een fulltime functie dien je 36 tot 40 uur per week beschikbaar te zijn.
  • Parttimebaan: heb je meer zaken die tijd in beslag nemen (zoals kinderen, een hobby of een studie)? Met een parttimebaan werk je rond de 24 uur per week. Je houdt dan tijd over voor andere zaken.
  • Tijdelijk werk: wanneer je voor een bepaalde tijd beschikbaar bent of bijvoorbeeld alleen in de vakantie wilt werken, kijk je naar onze vacatures voor tijdelijk werk.
  • Vaste baan: als je voor onbepaalde tijd beschikbaar bent, neem je een kijkje tussen alle vacatures voor een vaste baan.

Inschrijven bij uitzendbureau Terneuzen

Woon je in de regio Terneuzen en ben je op zoek naar een leuke vacature? Ons team helpt je om die baan te vinden. Neem een kijkje tussen alle vacatures in Terneuzen in de vakgebieden logistiek en transport, productie of zakelijke dienstverlening.

Ons team van uitzendbureau Terneuzen zoekt graag met je mee naar een vacature die perfect bij je past. Schrijf je daarom nu in, zodat we weten wat jouw wensen zijn en we gericht op zoek kunnen naar een baan waar jij energie van krijgt.

Schrijf je nu in

Jouw motivatie is onze drijfveer

We vinden het leuk om je te helpen aan een baan waar je echt blij van wordt. We zetten ons in voor jouw werkgeluk. Daarom horen we graag wat jouw eisen en wensen zijn voor een nieuwe baan. Daarna gaan wij aan de slag om de vacature te vinden die daar perfect op aansluit.

Je cv en ervaringen vinden we bij uitzendbureau Terneuzen minder belangrijk. Het is jouw motivatie die we als vertrekpunt nemen. Heb je niet de juiste papieren, dan mag je mogelijk een opleiding volgen op onze kosten, via de Actief Flex Academy. Denk aan het behalen van je chauffeursdiploma.

Uitzendbureau in Terneuzen

Arbeidsmarkt van Terneuzen: het centrum van Zeeuws-Vlaanderen

We kennen de lokale arbeidsmarkt op ons duimpje. Terneuzen is met meer dan 25.000 inwoners één van de grootste steden in Zeeland en vervult een centrumfunctie in Zeeuws-Vlaanderen. Dankzij de grote haven zijn er veel banen te vinden in de logistiek en transport.

Er liggen ook mooie baankansen voor jou in de productie op één van de vele industrieterreinen in Terneuzen. Is een functie in de zakelijke dienstverlening anders meer jouw ding? Of steek jij graag je handen uit de mouwen als schoonmaker? Wat je voorkeur ook is, dat gaan we regelen!


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team in Terneuzen staat voor je klaar!

Eva Barrettapiana
Manager

Kim Willemsen - de Jonge
Intercedent

Cynthia de Back
Intercedent

Dineke Dees
Intercedent

Amanda Caessens
Intercedent

Tugba Caliskan
Stagiair(e)

Muiz van Walraven
Stagiair(e)