Menu

Uitzendbureau in Sneek

Ben je op zoek naar een nieuwe of andere baan in Sneek en omgeving? Bij Actief Werkt vinden we de vacature die bij je past. Kom in contact met uitzendbureau Sneek, zodat we je kunnen helpen.

Bekijk vacatures in Sneek

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Sneek

Singel 80
8601 AM Sneek

0515-745537
sneek@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00
Dinsdag08:30 - 17:00
Woensdag08:30 - 17:00
Donderdag     08:30 - 17:00
Vrijdag08:30 - 17:00Uitzendbureau Sneek bezorgt jou je droombaan

Wil je een nieuwe baan in de regio Sneek? Dan helpen we je graag verder. We hebben tientallen vacatures en helpen dagelijks mensen aan een interessante baan.

Door je online in te schrijven geef je ons de informatie die we nodig hebben om jouw droombaan te vinden. Ons team zet zich voor jou in, zodat jij straks (weer) met plezier naar je werk gaat. 

Bekijk onze top vacatures in Sneek

Productiemedewerker

Ben jij op zoek naar een baan voor langere tijd en eager om te leren? Dat komt goed uit! Voor een klant van ons in Harlingen zijn we op zoek naar productiemedewerkers. 

Als productiemedewerker ga je aan de slag in een enthousiast team op de drukkerij. Je wordt opgeleid tot zelfstandig flexodrukker in 2 of 3-ploegen en ontvangt vanaf de eerste dag een goed salaris. De werkzaamheden zijn het draaiende houden en leren instellen van één of meerdere drukpersen. Je bereid de materialen voor en bewaakt de kwaliteit. Door het werk leer je eenvoudige storingen op te lossen en steeds meer machines te bedienen. Dit alles terwijl jij je werkomgeving en materialen netjes opgeruimd houdt.

Het betreft een functie binnen de 2 of 3-ploegen, waarbij je goed ingewerkt en begeleid wordt. Je werkt van maandag tot en met vrijdag. De werktijden zijn van 6:00 tot 14:00, 14:00 tot 22:00 of van 22:00 tot 6:00 (alleen bij de 3-ploegen).

Bekijk vacature
Operator

Ben jij een echte aanpakker? Ben je daarnaast het liefst fysiek en actief bezig en werk je graag buiten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je komt te werk bij een sterk groeiend familiebedrijf in Harlingen, die bestaat uit drie divisies en werk biedt aan ruim 350 medewerkers. Deze divisie in Harlingen is een van de divisies en produceert, levert en monteert prefab betoncasco’s of delen daarvan voor de woning- en lichte utiliteitsbouw. Onze opdrachtgever behoort tot de top 3 prefab wandenleveranciers voor de woningbouw in Nederland. Er wordt gewerkt in een tweeploegendienst waardoor je de ene week vroeg om 05:00 begint en de andere week laat om 14:00 begint.

Als Operator:
• Laad en los je schepen met grind of zand met behulp van een laad- en losinstallatie;
• Vul je vrachtbrieven van schepen in en laat deze aftekenen door de schippers;
• Laad je vrachtwagens met grind, zand en schelpen waarbij je gebruik maakt van een trechter en shovel;
• Ben je op de hoogte van de laadprocedure per klant en handel je hiernaar;
• Bedien je de laad-, los- en productiemachines;
• Verhelp je eenvoudige, technische storingen;
• Zorg je ervoor dat het terrein en het materieel schoon en opgeruimd blijven.

Hierbij wordt er de cao Beroepsgoederenvervoer gehanteerd. Het startsalaris is conform loonschaal D trede 0 € 2.255,74 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband, wat neer komt op € 12,97 per uur. Er is een tweeploegendienst waardoor je de ene week vroeg 5.00 uur en de andere week laat begint 14.00 uur. De ploegentoeslag is 8,75% over het geldende functieloon.

Bekijk vacature
Productiemedewerker

Zoek je werk binnen de productie? En ben jij bereid om in 2 ploegen te werken? Als productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor het produceren en verpakken van taartbodems, vlaaien en andere zoetigheden.

De productielijn heeft diverse onderdelen en dus heb jij verschillende werkzaamheden. Je bereid het deeg en legt het op de lopende band waardoor het vervolgens machinaal wordt gevormd. Nu bereid je de vulling die erbij komt, doet het in de oven en daarna gaat het de koeling in. Als laatste vouw je de doosjes open en doe je het product erin. Er wordt gewerkt van ma t/m vrijdag in vroege en late diensten met tijden tussen 04.30 uur en 23.00 uur. Binnen deze tijden zijn er verschillende startmomenten.

Bekijk vacature

Vacatures van uitzendbureau Sneek

Bij Actief Werkt uitzendbureau Sneek maken we onderscheid tussen vacatures op basis van beschikbaarheid en de duur van een contract. Maak een keuze uit de volgende type vacatures:

  • Fulltimebaan: een werkweek voor een fulltimer bedraagt 36 tot 40 uur. Ben je zoveel uur per week beschikbaar? Bekijk dan de fulltime vacatures.
  • Parttimebaan: zijn er in jouw leven meerdere zaken die tijd in beslag nemen, zoals kinderen, een studie of hobby? Dan kun je dat ideaal combineren met een parttimebaan.
  • Tijdelijk werk: ben je slechts voor een bepaalde periode beschikbaar of wil je in de vakantie werken? Dan hebben we voor tijdelijk werk.
  • Vaste baan: als je voor onbepaalde tijd beschikbaar bent, zie dan de vacatures voor een vaste baan.


Inschrijven bij uitzendbureau Sneek

Kom je uit de omgeving van Sneek en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan gaan we graag met jou op zoek naar een vacature die in jouw straatje past. Neem een kijkje tussen de vacatures in Sneek en omgeving in onder andere de vakgebieden techniek, productie of administratie. 


Kun je onze hulp wel gebruiken bij het vinden van die vacature waar jij blij van wordt? Schrijf je dan nu in, zodat we jouw wensen kennen en direct aan de slag kunnen om je (nieuwe) baan te vinden.

Schrijf je nu in

Jouw droombaan in Sneek vinden is ons doel

We willen van je weten waar jij enthousiast en blij van wordt en wat jouw ambities zijn. Ons team van uitzendbureau Sneek gaat op zoek naar functies die hier naadloos op aansluiten.

Jouw cv en ervaringen zijn voor ons bijzaak. We vinden het vooral belangrijk dat je straks met plezier naar je werk gaat en iets doet waar je energie van krijgt. Zo kan het zijn dat er een baan is die perfect bij je past, maar waar je momenteel nog niet de juiste papieren voor hebt. Mogelijk mag je hiervoor op onze kosten een opleiding volgen.

Uitzendbureau in Sneek

Toenemende werkgelegenheid in Sneek

De lokale arbeidsmarkt van Sneek heeft voor ons geen geheimen. De werkgelegenheid in Sneek neemt in rap tempo toe. De stad is omringd door industriegebieden waar diverse internationale bedrijven gevestigd zijn. Er is een diversiteit aan sectoren, dus er liggen mooie baankansen voor jou klaar in de techniek, productie, administratie of logistiek en transport.

Verder staat Sneek bekend als bruisende watersportstad in Friesland, met een tiental jachthavens. Er zijn hier genoeg banen in de horeca en recreatie te vinden. 

 

Uitzendbureau Sneek aangesloten bij ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Lennart Postma
Sales Intercedent

Esther Stork
Manager in opleiding

Noa Dotinga
Intercedent

Kaj 't Hart
Stagiair(e)