Menu

Uitzendbureau in Sneek

Ben je op zoek naar een nieuwe of andere baan in Sneek en omgeving? Bij Actief Werkt vinden we de vacature die bij je past. Kom in contact met uitzendbureau Sneek, zodat we je kunnen helpen.

Bekijk vacatures in Sneek

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Sneek

Singel 80
8601 AM Sneek

0515-745537
sneek@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00
Dinsdag08:30 - 17:00
Woensdag08:30 - 17:00
Donderdag     08:30 - 17:00
Vrijdag08:30 - 17:00Uitzendbureau Sneek bezorgt jou je droombaan

Wil je een nieuwe baan in de regio Sneek? Dan helpen we je graag verder. We hebben tientallen vacatures en helpen dagelijks mensen aan een interessante baan.

Door je online in te schrijven geef je ons de informatie die we nodig hebben om jouw droombaan te vinden. Ons team zet zich voor jou in, zodat jij straks (weer) met plezier naar je werk gaat. 

Bekijk onze top vacatures in Sneek

Teamleider Verpakken

Als teamleider van de verpakkingsafdeling draag je de verantwoordelijkheid voor een team dat werkt met 18 geavanceerde verpakkingslijnen. Elke lijn wordt beheerd door een specifieke operator. Jouw taak is om dagelijks de voortgang te monitoren en maatregelen te nemen om de geplande productieoutput te realiseren.

Je bent het primaire aanspreekpunt voor je team en staat altijd klaar om te luisteren, te motiveren en je teamleden te ondersteunen in hun ontwikkeling. Veiligheid staat bij ons voorop, evenals het streven naar continue verbetering en groei. Deze kernwaarden draag je actief uit naar je team.

Je takenpakket omvat onder andere:

 • Toezicht houden op veiligheid en kwaliteitsnormen;
 • Het benutten van de kwaliteiten van je team voor optimale output en betrokkenheid;
 • Leiden van werkoverleg en voeren van functionerings- en verzuimgesprekken;
 • Prioriteren van werkzaamheden tijdens storingen voor storingsmonteurs;
 • Samenwerken met de CI Operator om problemen aan te pakken en verbeteracties te initiëren;
 • Zorgen voor nauwkeurige administratie.

De afdeling werkt in een drie ploegendienst, waarbij elke ploeg wordt ondersteund door twee teamleiders.

Bekijk vacature
Operator mengerij

Als operator mengerij in onze keuken speel je een cruciale rol in het bereiden van hoogwaardige mixen, zodat je collega's miljoenen heerlijke ijsjes kunnen maken. Je bent verantwoordelijk voor het nauwkeurig samenstellen van onze ijsmixen volgens specifieke recepten. Dit omvat het doseren en wegen van zowel bulk- als zakgoederen, en het uitvoeren van kook-, pasteurisatie- en homogenisatieprocessen. Je bereidt zelfstandig de dagelijkse kookopdrachten voor en zorgt ervoor dat er voldoende ijsmix beschikbaar is voor een ononderbroken productie. Je anticipeert op eventuele veranderingen in producten, planningen of afwijkingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een nauwkeurige batchregistratie en het handhaven van een hygiënische werkomgeving in de keuken en het tankenpark. Dit omvat het reinigen van keukenapparatuur en zorgen voor een nette werkplek.

Voor deze functie gaat onze voorkeur uit naar een enthousiaste operator/mixbereider die al enige ervaring heeft op een meng afdeling of batch-gewijs bereiden en mengen van mixen. Daarnaast is het belangrijk dat jouw beschikbaarheid aansluit op ons 5 ploegen rooster. Werktijden: 06:00u - 14:00u / 14:00u - 22:00u / 22:00u - 06:00u.

Bekijk vacature
Productiemedewerker

Als productiemedewerker bij Smilde Bakery ben jij de schakel in het productieproces van diverse lekkernijen. Hier maak je deel uit van een gepassioneerd team dat taartbodems, vlaaien en andere heerlijke creaties met liefde produceert. Mis deze kans niet om betrokken te zijn bij de deegbereiding, machinale vorming, voorbereiding van vullingen, bakken en verpakken.

Het soepel verlopen van het productieproces is afhankelijk van jouw inzet en betrokkenheid. Als productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor het bereiden van deeg en taarten, het opbouwen van vlaaien, en het creëren van gevulde koeken.

Dit lukt je door werk te maken van:

 • Zorgvuldige deegbereiding en taartopbouw
 • Nauwkeurige creatie van gevulde koeken
 • Efficiënte samenwerking binnen het team voor een vlotte productie.

Bekijk vacature

Vacatures van uitzendbureau Sneek

Bij Actief Werkt uitzendbureau Sneek maken we onderscheid tussen vacatures op basis van beschikbaarheid en de duur van een contract. Maak een keuze uit de volgende type vacatures:

 • Fulltimebaan: een werkweek voor een fulltimer bedraagt 36 tot 40 uur. Ben je zoveel uur per week beschikbaar? Bekijk dan de fulltime vacatures.
 • Parttimebaan: zijn er in jouw leven meerdere zaken die tijd in beslag nemen, zoals kinderen, een studie of hobby? Dan kun je dat ideaal combineren met een parttimebaan.
 • Tijdelijk werk: ben je slechts voor een bepaalde periode beschikbaar of wil je in de vakantie werken? Dan hebben we voor tijdelijk werk.
 • Vaste baan: als je voor onbepaalde tijd beschikbaar bent, zie dan de vacatures voor een vaste baan.


Inschrijven bij uitzendbureau Sneek

Kom je uit de omgeving van Sneek en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan gaan we graag met jou op zoek naar een vacature die in jouw straatje past. Neem een kijkje tussen de vacatures in Sneek en omgeving in onder andere de vakgebieden techniek, productie of administratie. 


Kun je onze hulp wel gebruiken bij het vinden van die vacature waar jij blij van wordt? Schrijf je dan nu in, zodat we jouw wensen kennen en direct aan de slag kunnen om je (nieuwe) baan te vinden.

Schrijf je nu in

Jouw droombaan in Sneek vinden is ons doel

We willen van je weten waar jij enthousiast en blij van wordt en wat jouw ambities zijn. Ons team van uitzendbureau Sneek gaat op zoek naar functies die hier naadloos op aansluiten.

Jouw cv en ervaringen zijn voor ons bijzaak. We vinden het vooral belangrijk dat je straks met plezier naar je werk gaat en iets doet waar je energie van krijgt. Zo kan het zijn dat er een baan is die perfect bij je past, maar waar je momenteel nog niet de juiste papieren voor hebt. Mogelijk mag je hiervoor op onze kosten een opleiding volgen.

Uitzendbureau in Sneek

Toenemende werkgelegenheid in Sneek

De lokale arbeidsmarkt van Sneek heeft voor ons geen geheimen. De werkgelegenheid in Sneek neemt in rap tempo toe. De stad is omringd door industriegebieden waar diverse internationale bedrijven gevestigd zijn. Er is een diversiteit aan sectoren, dus er liggen mooie baankansen voor jou klaar in de techniek, productie, administratie of logistiek en transport.

Verder staat Sneek bekend als bruisende watersportstad in Friesland, met een tiental jachthavens. Er zijn hier genoeg banen in de horeca en recreatie te vinden. 

 

Uitzendbureau Sneek aangesloten bij ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Jaffie Rensen
Intercedent

Lennart Postma
Sales Intercedent

Esther Stork
Manager in opleiding

Noa Dotinga
Intercedent

Lenneke Bloemhof
Stagiair(e)

Janneke van der Wal
Intercedent