Menu

Uitzendbureau in Sneek

Ben je op zoek naar een nieuwe of andere baan in Sneek en omgeving? Bij Actief Werkt vinden we de vacature die bij je past. Kom in contact met uitzendbureau Sneek, zodat we je kunnen helpen.

Bekijk vacatures in Sneek

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Sneek

Singel 80
8601 AM Sneek

0515- 745537
sneek@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Afspraak maken is niet nodig.

Uitzendbureau Sneek bezorgt jou je droombaan

Wil je een nieuwe baan in de regio Sneek? Dan helpen we je graag verder. We hebben tientallen vacatures en helpen dagelijks mensen aan een interessante baan.

Door je online in te schrijven geef je ons de informatie die we nodig hebben om jouw droombaan te vinden. Ons team zet zich voor jou in, zodat jij straks (weer) met plezier naar je werk gaat. 

Bekijk onze top vacatures in Sneek

Operator

Voor onze productieklanten in de omgeving van Heerenveen zijn wij opzoek naar ambitieuze operators die al enige ervaring hebben opgedaan. Heb jij zin in een nieuwe uitdaging? Dan ben je bij ons op de juiste plek! We zijn doorlopend opzoek naar operators die bereid zijn om zowel in de ploegendiensten als in de dagdienst te werken. Je gaat aan de slag met een enthousiast team en je controleert de voortgang van de productieprocessen en signaleert eventuele afwijkingen.

Bekijk vacature
Operator met ambitie

Ga jij graag als operator aan de slag? Wil jij werken in een omgeving waar snoep wordt gemaakt? Lees dan gauw verder want we zoeken een operator met ambitie! Jij gaat werken als operator bij een zoetwarenfabriek in de regio van Sneek. Als operator beheers jij het gehele proces van de productie. je komt op de afdeling te werken die dus de snoep maakt. Er zullen dan ook geen productiemedewerkers aan de lopende band werkzaam zijn. Het proces is al zo op de machines ingesteld dat dit ook niet nodig is. Jouw taken zullen daardoor erg divers zijn. Van het instellen en (om)bouwen van machines, het bewaken en besturen van het productieproces, oplossen van (technische) storingen tot het doen van administratie. Denk hierbij aan kwaliteitschecks. Daarnaast neem je deel aan diverse projecten binnen de organisatie. Je moet de ambitie hebben om een project te willen gaan trekken. Wellicht is dit voor jou een opstap naar een rol als teamleider.

Bekijk vacature
Technisch Projectmanager Automatisering

Heb jij ervaring als Technisch Projectmanager op het gebied van Automatisering en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Mogelijk dan ik dan op zoek ben naar jou! In de functie als Technical Project Manager Automation ben jij de spin in het web als het gaat om engineering en implementatietrajecten waarin IT en Automation samenkomen. Jij houdt hierbij voor ogen wat er straks nodig is om het productieproces optimaal te kunnen bedienen en onderhouden. Jij werkt samen met het project team vanuit deze gedachte. Wat komt er dan straks? Er komt een nieuwe fabriek én jij hebt dan ook de mogelijkheid om hier echt ‘jouw’ project van te maken, van tekening tot bouw! Jij ontwerpt en ontwikkelt een besturingsfilosofie voor de nieuwe fabriek die je vertaalt naar een Functionele Design Specificatie (FDS) en Technische Design Specificatie (TDS). Hoe ziet jouw werkdag eruit? Hierbij is het uitgangspunt: geen dag is hetzelfde! Jij werkt nauw samen met het projectteam, alsmede de EIA engineers. Jullie zorgen dat er bij alle stappen die gemaakt worden tijdens de opbouw van de fabriek de kwaliteit, veiligheid, productiviteit en technische beschikbaarheid van de toekomstige productielijnen centraal blijft staan. Je houdt voor ogen wat er straks nodig is om het productieproces optimaal te kunnen bedienen/onderhouden, en maakt hierbij direct de vertaalslag naar het functionele ontwerp van de nieuwe fabriek. Hierbij is het belangrijk om de impact voor de verschillende onderdelen/afdelingen binnen Ausnutria in kaart te brengen. Jij bent daarnaast ook verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe software/besturingstoepassingen voor zowel de proces besturing en business automatisering (Level 2,3,4). Tijdens de bouwfase ben jij als lid van het team verantwoordelijk voor de uitvoering van de FAT en SAT en afdoende validatie van de nieuwe besturingssystemen en software. Je stuurt aan en begeleidt overigens ook de EIA engineers en betrokken contractors.

Bekijk vacature

Vacatures van uitzendbureau Sneek

Bij Actief Werkt uitzendbureau Sneek maken we onderscheid tussen vacatures op basis van beschikbaarheid en de duur van een contract. Maak een keuze uit de volgende type vacatures:

  • Fulltimebaan: een werkweek voor een fulltimer bedraagt 36 tot 40 uur. Ben je zoveel uur per week beschikbaar? Bekijk dan de fulltime vacatures.
  • Parttimebaan: zijn er in jouw leven meerdere zaken die tijd in beslag nemen, zoals kinderen, een studie of hobby? Dan kun je dat ideaal combineren met een parttimebaan.
  • Tijdelijk werk: ben je slechts voor een bepaalde periode beschikbaar of wil je in de vakantie werken? Dan hebben we voor tijdelijk werk.
  • Vaste baan: als je voor onbepaalde tijd beschikbaar bent, zie dan de vacatures voor een vaste baan.


Inschrijven bij uitzendbureau Sneek

Kom je uit de omgeving van Sneek en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan gaan we graag met jou op zoek naar een vacature die in jouw straatje past. Neem een kijkje tussen de vacatures in Sneek en omgeving in onder andere de vakgebieden techniek, productie of administratie. 


Kun je onze hulp wel gebruiken bij het vinden van die vacature waar jij blij van wordt? Schrijf je dan nu in, zodat we jouw wensen kennen en direct aan de slag kunnen om je (nieuwe) baan te vinden.

Schrijf je nu in

Jouw droombaan in Sneek vinden is ons doel

We willen van je weten waar jij enthousiast en blij van wordt en wat jouw ambities zijn. Ons team van uitzendbureau Sneek gaat op zoek naar functies die hier naadloos op aansluiten.

Jouw cv en ervaringen zijn voor ons bijzaak. We vinden het vooral belangrijk dat je straks met plezier naar je werk gaat en iets doet waar je energie van krijgt. Zo kan het zijn dat er een baan is die perfect bij je past, maar waar je momenteel nog niet de juiste papieren voor hebt. Mogelijk mag je hiervoor op onze kosten een opleiding volgen.

Uitzendbureau in Sneek

Toenemende werkgelegenheid in Sneek

De lokale arbeidsmarkt van Sneek heeft voor ons geen geheimen. De werkgelegenheid in Sneek neemt in rap tempo toe. De stad is omringd door industriegebieden waar diverse internationale bedrijven gevestigd zijn. Er is een diversiteit aan sectoren, dus er liggen mooie baankansen voor jou klaar in de techniek, productie, administratie of logistiek en transport.

Verder staat Sneek bekend als bruisende watersportstad in Friesland, met een tiental jachthavens. Er zijn hier genoeg banen in de horeca en recreatie te vinden. 


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team in Sneek staat voor je klaar!

Bas Westra
Manager

Dunja Tijmensma
Sales Intercedent