Menu

Uitzendbureau in Sneek

Ben je op zoek naar een nieuwe of andere baan in Sneek en omgeving? Bij Actief Werkt vinden we de vacature die bij je past. Kom in contact met uitzendbureau Sneek, zodat we je kunnen helpen.

Bekijk vacatures in Sneek

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Sneek

Singel 80
8601 AM Sneek

0515-745537
sneek@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00
Dinsdag08:30 - 17:00
Woensdag08:30 - 17:00
Donderdag     08:30 - 17:00
Vrijdag08:30 - 17:00


Corona update: Check vóór je bezoek de voorzorgsmaatregelen van onze vestiging.

Uitzendbureau Sneek bezorgt jou je droombaan

Wil je een nieuwe baan in de regio Sneek? Dan helpen we je graag verder. We hebben tientallen vacatures en helpen dagelijks mensen aan een interessante baan.

Door je online in te schrijven geef je ons de informatie die we nodig hebben om jouw droombaan te vinden. Ons team zet zich voor jou in, zodat jij straks (weer) met plezier naar je werk gaat. 

Bekijk onze top vacatures in Sneek

Logistiek Medewerker Warehouse

We hebben een veelzijdige vacature in de logistiek beschikbaar. In deze functie combineer je namelijk logistieke administratie met lekker fysiek bezig zijn op de werkvloer. Ideaal voor de mensen die houden van afwisseling en uitdagingen.

In deze functie ligt de nadruk op administratieve taken waarbij het contact met klanten en collega’s centraal staat. Daarnaast behoren fysieke werkzaamheden tot je takenpakket zoals het lossen en opslaan van goederen, met diverse interne transportmiddelen. We werken continue aan verbeteringen en jij zorgt hierin voor de registratie en verbetervoorstellen. Je werkt in een team van 8-10 medewerkers waar kwaliteit en flexibiliteit kernwoorden zijn. Jij bent van maandag tot en met vrijdag beschikbaar. De werktijden zijn van 07:30-16:00.

Bekijk vacature
Meewerkend voorman expeditie

Heb jij controle over het expeditie proces en neem jij graag het voortouw? En voel jij je helemaal thuis in de expeditie? Ga dan aan de slag als meewerkend voorman expeditie.

Als meewerkend voorman expeditie zorg jij er, samen met je collega's voor, dat de werkzaamheden binnen de afdeling expeditie vlekkeloos verlopen. Je hebt oog voor kwaliteit en weet op een goede wijze invulling te geven aan de planning. Vanuit je functie zie jij erop toe, dat het materieel, dat retour komt, vlot weer beschikbaar  is voor de verhuur. Je hebt een coördinerende rol als het gaat om het tijdig gereed laten zetten van het materieel voor transport. Als meewerkend voorman werk je zelf actief mee binnen de diverse onderdelen van de afdeling expeditie. Om je werk goed te kunnen uitvoeren heb je regelmatig contact met de collega's van de planning en de chauffeurs. Jij zorgt ervoor dat de afdeling expeditie, klant- en resultaatgericht werkt en functioneert, waarbij je aandacht  het voor veiligheid.

Voordat je 's ochtends begint aan je werk, drink je eerst samen met je collega's een kop koffie en neem je de dag met ze door. Ook overdag heb je veel contact met je collega's van de afdeling expeditie, maar ook met de collega's van de planning en de chauffeurs.

Jou dag ziet er als volgt uit: 

 • het tijdig gereed (laten) zetten, laden en lossen van het materieel
 • de controle op de kwaliteit van het materieel
 • het functioneel aansturen van de afdeling expeditie
 • de administratieve afhandeling van leveringen en retouren
 • het (laten) onderhouden van de werkplekken/het terrein, zodat dit ordelijk, schoon en overzichtelijk blijft
 • het (laten) schoonmaken, controleren en inspecteren van het binnenkomende materieel
 • het uitvoeren van onderhoud en/of kleine reparaties aan het materieel.  

Bekijk vacature
Operator

Ben jij een technisch gedreven operator die op zoek is naar een nieuwe uitdaging?!

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bedienen en ombouwen van high tech verpakkingsapparatuur en verricht je zelf de eerstelijns (onderhouds)werkzaamheden en verhelp je storingen. Je bent pro actief als het gaat om probleem oplossingen en je bent constant aan het meedenken in het 'voortdurend verbeteren'. Verder vind je het geen probleem om in een 3-ploegendienst te werken.

Bekijk vacature

Vacatures van uitzendbureau Sneek

Bij Actief Werkt uitzendbureau Sneek maken we onderscheid tussen vacatures op basis van beschikbaarheid en de duur van een contract. Maak een keuze uit de volgende type vacatures:

 • Fulltimebaan: een werkweek voor een fulltimer bedraagt 36 tot 40 uur. Ben je zoveel uur per week beschikbaar? Bekijk dan de fulltime vacatures.
 • Parttimebaan: zijn er in jouw leven meerdere zaken die tijd in beslag nemen, zoals kinderen, een studie of hobby? Dan kun je dat ideaal combineren met een parttimebaan.
 • Tijdelijk werk: ben je slechts voor een bepaalde periode beschikbaar of wil je in de vakantie werken? Dan hebben we voor tijdelijk werk.
 • Vaste baan: als je voor onbepaalde tijd beschikbaar bent, zie dan de vacatures voor een vaste baan.


Inschrijven bij uitzendbureau Sneek

Kom je uit de omgeving van Sneek en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan gaan we graag met jou op zoek naar een vacature die in jouw straatje past. Neem een kijkje tussen de vacatures in Sneek en omgeving in onder andere de vakgebieden techniek, productie of administratie. 


Kun je onze hulp wel gebruiken bij het vinden van die vacature waar jij blij van wordt? Schrijf je dan nu in, zodat we jouw wensen kennen en direct aan de slag kunnen om je (nieuwe) baan te vinden.

Schrijf je nu in

Jouw droombaan in Sneek vinden is ons doel

We willen van je weten waar jij enthousiast en blij van wordt en wat jouw ambities zijn. Ons team van uitzendbureau Sneek gaat op zoek naar functies die hier naadloos op aansluiten.

Jouw cv en ervaringen zijn voor ons bijzaak. We vinden het vooral belangrijk dat je straks met plezier naar je werk gaat en iets doet waar je energie van krijgt. Zo kan het zijn dat er een baan is die perfect bij je past, maar waar je momenteel nog niet de juiste papieren voor hebt. Mogelijk mag je hiervoor op onze kosten een opleiding volgen.

Uitzendbureau in Sneek

Toenemende werkgelegenheid in Sneek

De lokale arbeidsmarkt van Sneek heeft voor ons geen geheimen. De werkgelegenheid in Sneek neemt in rap tempo toe. De stad is omringd door industriegebieden waar diverse internationale bedrijven gevestigd zijn. Er is een diversiteit aan sectoren, dus er liggen mooie baankansen voor jou klaar in de techniek, productie, administratie of logistiek en transport.

Verder staat Sneek bekend als bruisende watersportstad in Friesland, met een tiental jachthavens. Er zijn hier genoeg banen in de horeca en recreatie te vinden. 

 

Uitzendbureau Sneek aangesloten bij ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Lennart Postma
Intercedent

Esther Stork
Intercedent

Joëlle Reen
Stagiair(e)