Menu

Uitzendbureau in Sneek

Ben je op zoek naar een nieuwe of andere baan in Sneek en omgeving? Bij Actief Werkt vinden we de vacature die bij je past. Kom in contact met uitzendbureau Sneek, zodat we je kunnen helpen.

Bekijk vacatures in Sneek

Schrijf je online in >

Actief Werkt! Sneek

Singel 80
8601 AM Sneek

0515- 745537
sneek@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Afspraak maken is niet nodig.

Uitzendbureau Sneek bezorgt jou je droombaan

Wil je een nieuwe baan in de regio Sneek? Dan helpen we je graag verder. We hebben tientallen vacatures en helpen dagelijks mensen aan een interessante baan.

Door je online in te schrijven geef je ons de informatie die we nodig hebben om jouw droombaan te vinden. Ons team zet zich voor jou in, zodat jij straks (weer) met plezier naar je werk gaat. 

Bekijk onze top vacatures in Sneek

Ervaren Montagemedewerker - Lasser

Je hebt ervaring in het zelfstandig monteren van stalen constructieonderdelen voor de (petrochemische) industrie, burger- en utiliteitsbouw, trappen en hekwerken. Tevens heb je kennis van MIG/MAG lassen en kun je dit toepassen op deze onderdelen. Je werk zal met name plaatsvinden in het Noorden van het land en hier ben je dan met een andere collega aan het werk. De stamplaats is Heerenveen en hier zul je elke dag vanaf vertrekken.

Bekijk vacature
Monteur Technische Dienst

Ben jij de storingsmonteur waar wij naar op zoek zijn? Heb jij ervaring met het verhelpen van storingen op o.a. mechanisch en elektrotechnisch gebied? Lees dan snel verder! Het lokaliseren en verhelpen van storingen is een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden. Denk hierbij aan een definitieve reparatie of het aanbrengen van een noodvoorziening. Jij zorgt dat het productieproces weer spoedig hervat kan worden. Zijn er gebreken aan de installaties? Van jou wordt verwacht dat jij dit aangeeft bij de productieverantwoordelijke. Daarnaast breng jij minder complexe wijzigingen aan in de besturingstechniek (PLC’s) en schakel jij derden in bij het schrijven/wijzigingen van de PLC programmatuur. Uiteraard ben jij ook verantwoordelijk voor het preventief onderhoud aan de machines.

Bekijk vacature
Meewerkend voorman (M/V)

Heb jij altijd al willen werken binnen een bedrijf wat zich gespecialiseerd heeft in het produceren van leidingsystemen? Raak jij enthousiast van het werken in ploegen tezamen met een aantrekkelijke (ploegen)toeslag op je salaris? Lees dan snel verder! Voor een klant van ons zijn wij op zoek naar een voorman/vrouw die graag wil werken binnen de extrusie. Je krijgt een verantwoordelijke en brede functie waarbij van jou wordt verwacht dat je technisch inzicht hebt en daarnaast ook oog hebt voor kwaliteit. Jouw verantwoording over het productieproces begint bij het afstellen van de machines en eindigt bij registreren van de productiegegevens (en uiteraard alles wat daartussen zit). Enkele voorbeelden hiervan zijn: - De mengerij aanvullen met grond- en kleurstoffen en mengen van granulaat; - De rollen afknopen bij het bereiken van de juiste buislengte; - Het visueel beoordelen van de kwaliteit van de buizen.

Bekijk vacature

Vacatures van uitzendbureau Sneek

Bij Actief Werkt uitzendbureau Sneek maken we onderscheid tussen vacatures op basis van beschikbaarheid en de duur van een contract. Maak een keuze uit de volgende type vacatures:

  • Fulltimebaan: een werkweek voor een fulltimer bedraagt 36 tot 40 uur. Ben je zoveel uur per week beschikbaar? Bekijk dan de fulltime vacatures.
  • Parttimebaan: zijn er in jouw leven meerdere zaken die tijd in beslag nemen, zoals kinderen, een studie of hobby? Dan kun je dat ideaal combineren met een parttimebaan.
  • Tijdelijk werk: ben je slechts voor een bepaalde periode beschikbaar of wil je in de vakantie werken? Dan hebben we voor tijdelijk werk.
  • Vaste baan: als je voor onbepaalde tijd beschikbaar bent, zie dan de vacatures voor een vaste baan.


Inschrijven bij uitzendbureau Sneek

Kom je uit de omgeving van Sneek en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan gaan we graag met jou op zoek naar een vacature die in jouw straatje past. Neem een kijkje tussen de vacatures in Sneek en omgeving in onder andere de vakgebieden techniek, productie of administratie. 


Kun je onze hulp wel gebruiken bij het vinden van die vacature waar jij blij van wordt? Schrijf je dan nu in, zodat we jouw wensen kennen en direct aan de slag kunnen om je (nieuwe) baan te vinden.

Schrijf je nu in

Jouw droombaan in Sneek vinden is ons doel

We willen van je weten waar jij enthousiast en blij van wordt en wat jouw ambities zijn. Ons team van uitzendbureau Sneek gaat op zoek naar functies die hier naadloos op aansluiten.

Jouw cv en ervaringen zijn voor ons bijzaak. We vinden het vooral belangrijk dat je straks met plezier naar je werk gaat en iets doet waar je energie van krijgt. Zo kan het zijn dat er een baan is die perfect bij je past, maar waar je momenteel nog niet de juiste papieren voor hebt. Mogelijk mag je hiervoor op onze kosten een opleiding volgen.

Uitzendbureau in Sneek

Toenemende werkgelegenheid in Sneek

De lokale arbeidsmarkt van Sneek heeft voor ons geen geheimen. De werkgelegenheid in Sneek neemt in rap tempo toe. De stad is omringd door industriegebieden waar diverse internationale bedrijven gevestigd zijn. Er is een diversiteit aan sectoren, dus er liggen mooie baankansen voor jou klaar in de techniek, productie, administratie of logistiek en transport.

Verder staat Sneek bekend als bruisende watersportstad in Friesland, met een tiental jachthavens. Er zijn hier genoeg banen in de horeca en recreatie te vinden. 


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team in Sneek staat voor je klaar!

Bas Westra
Manager

Tsjitske Potma
Sales Intercedent

Dunja Tijmensma
Sales Intercedent

Britt Bosma
Intercedent