Menu

Uitzendbureau in Sneek

Ben je op zoek naar een nieuwe of andere baan in Sneek en omgeving? Bij Actief Werkt vinden we de vacature die bij je past. Kom in contact met uitzendbureau Sneek, zodat we je kunnen helpen.

Bekijk vacatures in Sneek

Schrijf je online in >

Actief Werkt! Sneek

Singel 80
8601 AM Sneek

0515- 745537
sneek@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Afspraak maken is niet nodig.

Uitzendbureau Sneek bezorgt jou je droombaan

Wil je een nieuwe baan in de regio Sneek? Dan helpen we je graag verder. We hebben tientallen vacatures en helpen dagelijks mensen aan een interessante baan.

Door je online in te schrijven geef je ons de informatie die we nodig hebben om jouw droombaan te vinden. Ons team zet zich voor jou in, zodat jij straks (weer) met plezier naar je werk gaat. 

Bekijk onze top vacatures in Sneek

Schoonmaker zuivel (m/v)

Ben jij een schoonmaak topper? En heb jij ook nog eens ervaring met schoonmaken binnen een fabriek? Dan ben ik mogelijk op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar een hygiëne medewerker (m/v) die fulltime het team bij onze opdrachtgever kan komen versterken. Het betreft een groeiende zuivelonderneming, waar volop mogelijkheden tot groei en persoonlijke ontwikkeling zijn. Jij hebt een uitdagende en belangrijke functie en jouw werk doet er écht toe! Daarnaast ontvang jij een goed salaris op basis van de Zuivel CAO. Je houdt je in deze functie o.a. bezig met het schoonhouden van de werkomgeving, zowel handmatig als door middel van machines, je werkt volgens vastgestelde schema’s, jij maakt onderdelen van de machines schoon en daarnaast draag jij verantwoordelijk voor het naleven van de HACCP reglementen. Wijkt iets af van de gewenste kwaliteit? Dan wordt van jou verwacht dat jij dit signaleert en hiervan een melding maakt. De functie is in dagdienst en zal op termijn overgaan naar 2-ploegendienst. Hier dien je dus wel bereid toe te zijn.

Bekijk vacature
Machinaal Houtbewerker

Zoek je op dit moment een nieuwe uitdaging en ben je fulltime beschikbaar? Heb jij affiniteit met hout en houd je van fysiek zwaar werk? Bezit je tot slot ook nog eens een grote mate van technisch inzicht? Word dan machinaal houtbewerker via Actief Werkt! Als machinaal houtbewerker ben je verantwoordelijk voor het zo efficiënt bewerken van hout conform de wensen van de klanten. Samen met je collega’s werk je in een dynamische omgeving waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Je werkzaamheden bestaan ui het bewerken en verwerken van hout in de grootste zin van het woord. Schaven, zagen, boren, frezen, lijmen van hout middels een uitgebreid machine park. Het is voor deze functie wel van belang dat je al enige ervaring hebt als machinaal houtbewerker.

Bekijk vacature
Verhuizer met CE-rijbewijs gezocht!

Voor een internationaal verhuisbedrijf zijn wij op zoek naar een ervaren verhuizer/chauffeur! Dus spreek jij een aardig woordje Engels en vind je het geen probleem om af en toe een paar dagen van huis te zijn? Dan hebben wij wellicht dé droombaan voor jou! Voor een klein, maar internationaal familiebedrijf zoeken wij een verhuizer met de nodige ervaring. Jij weet als geen ander hoe je de vrachtwagen inlaadt en met je rijbewijs CE op zak zorg je ervoor dat alles op de juiste bestemming aankomt. Dit doe je gelukkig niet alleen, je werkt samen met een fijne groep collega’s in een afwisselende functie.

Bekijk vacature

Vacatures van uitzendbureau Sneek

Bij Actief Werkt uitzendbureau Sneek maken we onderscheid tussen vacatures op basis van beschikbaarheid en de duur van een contract. Maak een keuze uit de volgende type vacatures:

  • Fulltimebaan: een werkweek voor een fulltimer bedraagt 36 tot 40 uur. Ben je zoveel uur per week beschikbaar? Bekijk dan de fulltime vacatures.
  • Parttimebaan: zijn er in jouw leven meerdere zaken die tijd in beslag nemen, zoals kinderen, een studie of hobby? Dan kun je dat ideaal combineren met een parttimebaan.
  • Tijdelijk werk: ben je slechts voor een bepaalde periode beschikbaar of wil je in de vakantie werken? Dan hebben we voor tijdelijk werk.
  • Vaste baan: als je voor onbepaalde tijd beschikbaar bent, zie dan de vacatures voor een vaste baan.


Inschrijven bij uitzendbureau Sneek

Kom je uit de omgeving van Sneek en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan gaan we graag met jou op zoek naar een vacature die in jouw straatje past. Neem een kijkje tussen de vacatures in Sneek en omgeving in onder andere de vakgebieden techniek, productie of administratie. 


Kun je onze hulp wel gebruiken bij het vinden van die vacature waar jij blij van wordt? Schrijf je dan nu in, zodat we jouw wensen kennen en direct aan de slag kunnen om je (nieuwe) baan te vinden.

Schrijf je nu in

Jouw droombaan in Sneek vinden is ons doel

We willen van je weten waar jij enthousiast en blij van wordt en wat jouw ambities zijn. Ons team van uitzendbureau Sneek gaat op zoek naar functies die hier naadloos op aansluiten.

Jouw cv en ervaringen zijn voor ons bijzaak. We vinden het vooral belangrijk dat je straks met plezier naar je werk gaat en iets doet waar je energie van krijgt. Zo kan het zijn dat er een baan is die perfect bij je past, maar waar je momenteel nog niet de juiste papieren voor hebt. Mogelijk mag je hiervoor op onze kosten een opleiding volgen.

Uitzendbureau in Sneek

Toenemende werkgelegenheid in Sneek

De lokale arbeidsmarkt van Sneek heeft voor ons geen geheimen. De werkgelegenheid in Sneek neemt in rap tempo toe. De stad is omringd door industriegebieden waar diverse internationale bedrijven gevestigd zijn. Er is een diversiteit aan sectoren, dus er liggen mooie baankansen voor jou klaar in de techniek, productie, administratie of logistiek en transport.

Verder staat Sneek bekend als bruisende watersportstad in Friesland, met een tiental jachthavens. Er zijn hier genoeg banen in de horeca en recreatie te vinden. 


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team in Sneek staat voor je klaar!

Bas Westra
Manager

Tsjitske Potma
Sales Intercedent

Dunja Tijmensma
Sales Intercedent

Britt Bosma
Intercedent

Demi van der Kuijlen
Stagiaire