Menu

Uitzendbureau Actief Werkt! in Sneek

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Sneek is een bruisende watersportstad in Friesland, met een tiental jachthavens. Het is er heerlijk wonen en de werkgelegenheid neemt in hoog tempo toe. De stad is omringd met industriegebieden waar diverse internationale bedrijven zich hebben gevestigd. Daarom is ons uitzendbureau altijd op zoek naar mensen die ons team komen versterken.

Werken in Sneek

Op zoek naar een fulltime of juist partime baan in Sneek? Uitzendbureau Actief Werkt! is goed vertegenwoordigd in Friesland. We zijn werkzaam in een grote regio rondom Sneek, waaronder Bolsward, Joure, Lemmer, Balk, Workum en Heerenveen.

Vacatures in Sneek

Dagelijks maken we de juiste match tussen werkzoekenenden en bedrijven in omgeving Sneek. We kijken specifiek naar jouw kwaliteiten, wensen en ambitie. Daar zoeken we een bedrijf bij dat in de buurt gevestigd is en de baan biedt die bij je past.

We hebben vacatures voor LBO- tot en met HBO niveau en voor zowel fulltime als partime banen. Wij richten ons voornamelijk op de vakgebieden techniek, productie, transport & logistiek, office en in de horeca / recreatie. Je kunt bijvoorbeeld via ons aan de slag als logistiek planner, controller (financieel en commercieel), administratief medewerker maar ook als magazijnmedewerker, heftruckchauffeur, procesoperator en nog veel meer.

Bekijk snel en eenvoudig onze vacatures.

 

Vacatures Sneek


Inschrijven

Schrijf je bij ons in via de website of neem telefonisch contact op. We nodigen je vervolgens graag uit voor een persoonlijk gesprek. Voor alles kun je bij ons terecht. Of het nu gaat om een fulltime (vaste)baan, een partimebaan, een studentenbaan of vakantiewerk. Ons team staat voor je klaar.

Voor opdrachtgevers

Als opdrachtgever kunt u bij Actief Werkt! terecht voor het beste advies over flexibele arbeid. De arbeidsmarkt is continu in beweging en ook de wet- en regelgeving verandert. Maak gebruik van onze kennis en ervaring en laat ons uw flexibele schil optimaal inregelen.

We kijken niet alleen naar harde selectiecriteria bij een kandidaat, maar letten ook op de soft skills zoals competenties en ambities. We spreken onze kandidaten altijd persoonlijk op ons kantoor. Door het inwinnen van referenties en het eventueel testen van kandidaten hebben we een compleet beeld. Op deze manier brengen wij de perfecte match tot stand.

U kunt bij ons terecht voor de volgende diensten: uitzenden, detacheren, werving & selectie, opleiden en Payroll. Uiteraard bieden we ook maatwerk diensten aan.

Adres

Actief Werkt! Sneek
Ons kantoor wordt binnenkort geopend.

06-57532276
sneek@actiefwerkt.nl

Ons team

Bas Westra
Manager

Hilda Sobel
Intercedent

Tsjitske Potma
Sales Intercedent

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Mail ons uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat uw telefoonnummer achter, en wij bellen u terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.