Menu

Uitzendbureau in Sneek

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Op zoek naar een fulltime of juist partime baan in Sneek? Uitzendbureau Actief Werkt! is goed vertegenwoordigd in Friesland. We zijn werkzaam in een grote regio rondom Sneek, waaronder Bolsward, Joure, Lemmer, Balk, Workum en Heerenveen. Bekijk snel en eenvoudig onze vacatures of breng een bezoek aan onze vestiging. 

 

Vacatures in Sneek

Werken in Sneek

Sneek is een bruisende watersportstad in Friesland, met een tiental jachthavens. Het is er heerlijk wonen en de werkgelegenheid neemt in hoog tempo toe. De stad is omringd met industriegebieden waar diverse internationale bedrijven zich hebben gevestigd. Daarom is ons uitzendbureau altijd op zoek naar mensen die ons team komen versterken.

Uitzendbureau Actief Werkt! 

Dagelijks maken wij de juiste match tussen werkzoekenden en bedrijven in omgeving Sneek. We kijken specifiek naar jouw kwaliteiten, wensen en ambitie. Daar zoeken we een bedrijf bij dat in de buurt gevestigd is en de baan biedt die bij je past.

We hebben vacatures voor LBO- tot en met HBO niveau en voor zowel fulltime als partime banen. Wij richten ons voornamelijk op de vakgebieden techniek, productie, transport & logistiek, office en in de horeca / recreatie. Je kunt bijvoorbeeld via ons aan de slag als logistiek planner, controller (financieel en commercieel), administratief medewerker maar ook als magazijnmedewerker, heftruckchauffeur, procesoperator en nog veel meer. 

Bekijk het actuele aanbod

Actief Werkt Sneek Heftruckchauffeur

Inschrijven bij Actief Werkt!

Schrijf je bij ons in via de website of neem telefonisch contact op. We nodigen je vervolgens graag uit voor een persoonlijk gesprek, maar je kunt natuurlijk ook zelf langskomen. Voor alles kun je bij ons terecht: of het nu gaat om een fulltime (vaste)baan, een partimebaan, een studentenbaan of vakantiewerk. Ons team staat voor je klaar!

Vacatures plaatsen voor werkgevers

Als opdrachtgever kunt u bij Actief Werkt! terecht voor het beste advies over flexibele arbeid. De arbeidsmarkt is continu in beweging en ook de wet- en regelgeving verandert. Maak gebruik van onze kennis en ervaring en laat ons uw flexibele schil optimaal inregelen.

We kijken niet alleen naar harde selectiecriteria bij een kandidaat, maar letten ook op de soft skills zoals competenties en ambities. We spreken onze kandidaten altijd persoonlijk op ons kantoor. Door het inwinnen van referenties en het eventueel testen van kandidaten hebben we een compleet beeld. Op deze manier brengen wij de perfecte match tot stand.

U kunt bij ons terecht voor de volgende diensten: uitzenden, detacheren, werving & selectie, opleiden en Payroll. Uiteraard bieden we ook maatwerk diensten aan. Klinkt dat u goed in de oren? Neem dan contact met ons op of plaats direct een vacature!

Plaats een vacature

Actief Werkt! Horeca Sneek

Contact met uitzendbureau Sneek

Actief Werkt! Sneek
0515- 745537
sneek@actiefwerkt.nl 

Ons team

Bas Westra
Manager

Tsjitske Potma
Sales Intercedent

Dunja Tijmensma
Sales Intercedent

Britt Bosma
Intercedent

Demi van der Kuijlen
Stagiaire

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Mail ons uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat uw telefoonnummer achter, en wij bellen u terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.