Menu

Uitzendbureau in Sneek

Ben je op zoek naar een nieuwe of andere baan in Sneek en omgeving? Bij Actief Werkt vinden we de vacature die bij je past. Kom in contact met uitzendbureau Sneek, zodat we je kunnen helpen.

Bekijk vacatures in Sneek

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Sneek

Singel 80
8601 AM Sneek

0515- 745537
sneek@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Corona update: Check vóór je bezoek de voorzorgsmaatregelen van onze vestiging.

Uitzendbureau Sneek bezorgt jou je droombaan

Wil je een nieuwe baan in de regio Sneek? Dan helpen we je graag verder. We hebben tientallen vacatures en helpen dagelijks mensen aan een interessante baan.

Door je online in te schrijven geef je ons de informatie die we nodig hebben om jouw droombaan te vinden. Ons team zet zich voor jou in, zodat jij straks (weer) met plezier naar je werk gaat. 

Bekijk onze top vacatures in Sneek

Onderhoudsmonteur materieel

Onze opdrachtgever is een allround bedrijf voor nieuw- en verbouw, service en onderhoud, restauratie en renovatie, planontwikkeling, toelevering en civiele beton- & industriebouw. De klantenkring is divers, van kleine verbouwingen van particuliere woningen, nieuwbouw van utiliteitsbouwwerken en grootschalige projectontwikkelingsopdrachten. Voor de afdeling onderhoud materieel zoeken we een onderhoudsmonteur met een positieve instelling. Jij zorgt ervoor dat het machinepark goed op orde is. Je bent bezig met het oplossen van storingen en het onderhouden, keuren en repareren van het elektrische gereedschap. Je draagt direct bij aan het handhaven van een hoogwaardig en kwalitatief goed machinepark. Samenwerken in teamverband is van groot belang. • Keuringen elektrische handgereedschappen. • Het op orde houden van de werkplaats. • Onderdelenmagazijn beheren en op orde houden. • Afhandelen van kleine storingen. • Alle voorkomende werkzaamheden op de materieeldienst.

Bekijk vacature
Junior Operator

Vind jij een representatieve verpakking bij een product ook zo belangrijk? Houd jij ervan om zowel met kleuren als met een drukpers te werken? Verpakkingsmateriaal, een erg belangrijk product binnen bijvoorbeeld de supermarkten. Het moet zowel representatief als informatief zijn. Wegens aanhoudende drukte zijn wij voor onze klant op zoek naar (leerling)operators die het team komen versterken. Het mooie van deze functie is dat je te maken krijgt met veel afwisseling. Iedere order die je krijgt moet opnieuw en ook anders ingesteld worden dan de vorige. Wanneer je alle voorbereiding nauwkeurig hebt uitgevoerd je er prachtige rollen verpakkingsmateriaal uit! Tevens wordt er intern een opleiding voor je verzorgd waarbij je alle ins en outs van het vak als drukker geleerd krijgt. • Klaarzetten van inkten en aansluiten inktpompen; • Het instellen van de drukpers ( die tot wel 10 verschillende kleuren tegelijk af kan drukken); • Kleine verstoringen verhelpen aan de drukpers en correcties uitvoeren waar nodig.

Bekijk vacature
SHE specialist

Heb jij altijd al willen werken binnen een snelgroeiende en professionele zuivelonderneming? Hebben veiligheid en hygiëne bij jou de hoogste prioriteit? Ben je graag betrokken bij wet en regelgeving? Lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Voor een toonaangevende klant, werkzaam binnen de zuivel, zijn wij op zoek naar een SHE specialist. Je komt te werken binnen een open, nuchtere, maar vooral ondernemende organisatie .Als SHE Specialist ga jij er voor zorgen dat alles op het gebied van Safety, Health en Environment binnen de fabriek voldoet aan de gestelde wet en regelgeving. Jouw werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit: • Ontwikkelen, adviseren en implementeren van beleid op het gebied van Safety, Health en Environment; • SHE expertise leveren aan management/medewerkers en in projecten; • Signaleren van ontwikkelingen, voorstellen maken en uitvoering geven aan verbeteringen op basis wetgeving; • De bewustwording bevorderen onder de medewerkers m.b.t. veiligheid, milieu en arbeidsomstandigheden;

Bekijk vacature

Vacatures van uitzendbureau Sneek

Bij Actief Werkt uitzendbureau Sneek maken we onderscheid tussen vacatures op basis van beschikbaarheid en de duur van een contract. Maak een keuze uit de volgende type vacatures:

  • Fulltimebaan: een werkweek voor een fulltimer bedraagt 36 tot 40 uur. Ben je zoveel uur per week beschikbaar? Bekijk dan de fulltime vacatures.
  • Parttimebaan: zijn er in jouw leven meerdere zaken die tijd in beslag nemen, zoals kinderen, een studie of hobby? Dan kun je dat ideaal combineren met een parttimebaan.
  • Tijdelijk werk: ben je slechts voor een bepaalde periode beschikbaar of wil je in de vakantie werken? Dan hebben we voor tijdelijk werk.
  • Vaste baan: als je voor onbepaalde tijd beschikbaar bent, zie dan de vacatures voor een vaste baan.


Inschrijven bij uitzendbureau Sneek

Kom je uit de omgeving van Sneek en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan gaan we graag met jou op zoek naar een vacature die in jouw straatje past. Neem een kijkje tussen de vacatures in Sneek en omgeving in onder andere de vakgebieden techniek, productie of administratie. 


Kun je onze hulp wel gebruiken bij het vinden van die vacature waar jij blij van wordt? Schrijf je dan nu in, zodat we jouw wensen kennen en direct aan de slag kunnen om je (nieuwe) baan te vinden.

Schrijf je nu in

Jouw droombaan in Sneek vinden is ons doel

We willen van je weten waar jij enthousiast en blij van wordt en wat jouw ambities zijn. Ons team van uitzendbureau Sneek gaat op zoek naar functies die hier naadloos op aansluiten.

Jouw cv en ervaringen zijn voor ons bijzaak. We vinden het vooral belangrijk dat je straks met plezier naar je werk gaat en iets doet waar je energie van krijgt. Zo kan het zijn dat er een baan is die perfect bij je past, maar waar je momenteel nog niet de juiste papieren voor hebt. Mogelijk mag je hiervoor op onze kosten een opleiding volgen.

Uitzendbureau in Sneek

Toenemende werkgelegenheid in Sneek

De lokale arbeidsmarkt van Sneek heeft voor ons geen geheimen. De werkgelegenheid in Sneek neemt in rap tempo toe. De stad is omringd door industriegebieden waar diverse internationale bedrijven gevestigd zijn. Er is een diversiteit aan sectoren, dus er liggen mooie baankansen voor jou klaar in de techniek, productie, administratie of logistiek en transport.

Verder staat Sneek bekend als bruisende watersportstad in Friesland, met een tiental jachthavens. Er zijn hier genoeg banen in de horeca en recreatie te vinden. 


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team in Sneek staat voor je klaar!

Yvet Paulusma
Senior intercedent

Bas Westra
Manager

Dunja Tijmensma
Sales Intercedent

Britt Den Besten
Stagiair(e)