Menu

Uitzendbureau in Schoonmaak

Op zoek naar een baan in de schoonmaak? Schrijf je in in ons systeem en wij gaan voor je op zoek naar een vacature waar jij blij van wordt. Of kijk meteen welke vacature bij je past. 

Alle vacatures schoonmaak  

Schrijf je online in >

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30

 

Regio Noord-Oost
076 523 2977
schoonmaak.noordoost@actiefwerkt.nl


Regio West
076 523 2976
schoonmaak.west@actiefwerkt.nl

Regio Zuid
076 523 2978
schoonmaak.zuid@actiefwerkt.nl

Bekijk onze top vacatures in Schoonmaak

R&D product ontwikkeling support medewerker

Voor een klant in Oss zijn we per direct op zoek naar een medewerk(st)er productontwikkeling-R&D support. Je komt te werken in het New Product Development Team, waarin verder twee productontwikkelaars en drie research associates zitten. De werkzaamheden die je binnen deze functie gaat uitvoeren zijn onder meer: • Voorbereiden, ondersteunen en uitvoeren van lab en pilot plant producties (droog mengen, liquid producties en sproeidrogen); • Ondersteuning van productontwikkelaars in projecten; • Ondersteuning van research associates met lab gerelateerde werkzaamheden; • Uitvoeren en documenteren van diverse eenvoudige analyses op het lab; • Beheer van orde en netheid van lab en pilot plant; • Uitvoeren kalibratiemetingen apparatuur lab; • Bijhouden van werkinstructies voor lab en pilot plant; • Aanmelden van monsters voor externe analyses.

Bekijk vacature
Magazijnmedewerker

Ben jij op zoek naar een nieuwe logistieke uitdaging en wil je graag in een verschoven dienst werken? Dan is dit een vacature voor jou! Bij onze opdrachtgever ga jij ervoor zorgen dat alle producten voorzien zijn van de juiste labels, stickers en verpakkingsmaterialen. Denk hierbij aan super toffe producten onder andere Nike. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een team! Samen met jou collega's zorg je ervoor dat alle targets aan het eind van je shift weggewerkt zijn. Dit allemaal doe jij in een verschoven dagdienst, 06.00 - 14.00 en 14.00 - 22.00. Ook ben je kun je ervoor kiezen om alleen de vroege dienst of de middag dienst te werken. Naast dit zorg jij voor een goede sfeer in het warehouse zodat deze tijden voorbij vliegen!

Bekijk vacature
Customer Support Specialist Douane

Zie jij een uitdaging in het opzetten van een nieuwe afdeling? Heb jij affiniteit met logistiek en wil je meer leren over douane formaliteiten? Lees dan verder! Vanwege flinke groei bij onze opdrachtgever, een handelsorganisatie van tuin- en kamerplanten, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Customer Support Specialist. In deze nieuwe functie ben jij het eerste aanspreekpunt voor collega's, chauffeurs, klanten en leveranciers en regel je alle zaken rondom douane formaliteiten. Heb je hier nog geen kennis van? Geen punt, je kunt namelijk een opleiding volgen. Omdat dit een nieuwe afdeling betreft, ben je in eerste instantie als enige verantwoordelijk. Daarnaast heb je een mooie uitdaging om de afdeling in de toekomst uit te bouwen. Werkzaamheden die hier onder andere bij komen kijken zijn: - Contact onderhouden met stakeholders - Het invoeren van de juiste in- en uitvoeraangifte bij de douane - Het verzorgen van fytosanitaire papieren - Dagelijkse aansturing en coördinatie van douane formaliteiten - Beheer van data - Uitvoeren van controles en keuringen - Interne communicatie met collega's van de afdeling Inkoop en Sales - Externe communicatie met logistieke dienstverleners - Implementeren van de Authorised Economic Operator (AEO) certificering

Bekijk vacature

Schoonmaakwerk in alle regio's in Nederland

We hebben diverse vacatures in alle regio's: Noord-Oost Nederland, West-Nederland en Zuid-Nederland. We helpen je ontdekken welk schoonmaakwerk het beste bij je past. Maak jij liever schoon in een kantoor, zorginstelling of treintoestel? Daarnaast zijn er in het schoonmaakwerk verschillende specialisaties mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan dieptereiniging, machinaal vegen en vloeronderhoud.

Schoonmaak regio Noord-Oost 

076 523 2977
schoonmaak.noordoost@actiefwerkt.nl

Schoonmaak regio West

076 523 2976
schoonmaak.west@actiefwerkt.nl

Schoonmaak regio Zuid

076 523 2978
schoonmaak.zuid@actiefwerkt.nl

Uitzendbureau in de schoonmaak

Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team in Schoonmaak staat voor je klaar!

Robin Boschker
W&S consultant

Joanne van Wolde

Billie Clarijs
Intercedent

Tessa Boot
Intercedent

Nicole van Gageldonk
Intercedent

Sarah van den Berk
Klantmanager

Nick Kloosterman
Stagiair(e)