Menu

Uitzendbureau in Schoonmaak

Op zoek naar een baan in de schoonmaak? Schrijf je in in ons systeem en wij gaan voor je op zoek naar een vacature waar jij blij van wordt. Of kijk meteen welke vacature bij je past. 

Alle vacatures schoonmaak  

Schrijf je online in >

Schoonmaak

We zijn actief in alle regio's in Nederland
Schoonmaak

076 523 2977
schoonmaak.noordoost@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30

 

Regio Noord-Oost
076 523 2977
schoonmaak.noordoost@actiefwerkt.nl


Regio West
076 523 2976
schoonmaak.west@actiefwerkt.nl

Regio Zuid
076 523 2978
schoonmaak.zuid@actiefwerkt.nl

Bekijk onze top vacatures in Schoonmaak

Teamleider sales

Ben jij toe aan een volgende uitdaging binnen een commerciële organisatie? Heb jij ervaring in het aansturen van een talentvol salesteam en ben jij een echte aanpakker? Dan hebben wij een hele leuke vacature voor jou! Wij zijn op zoek naar een commerciële topper die het in zich heeft om een team van zo'n 7 tot 11 personen te leiden. Binnen deze functie is het jouw verantwoordelijkheid om het beste uit jezelf en uit je team te halen. Je zorgt ervoor dat zij gemotiveerd zijn en blijven. Ook ben jij altijd op zoek naar verbetering en sta je hierin open voor ideeën. Ook ben jij verantwoordelijk voor: - maandelijkse 1 op 1 gesprekken voeren met de medewerkers; - performance meten en rapportages opstellen; - verdiepen in de cijfers en zorgen dat deze altijd in een stijgende lijn blijven; - het analyseren van de processen en identificeren waar deze verbetert kunnen worden. Wie ben jij? Jij hebt leidinggevende skills en weet deze op de juiste manier in te zetten om jouw team tot een succes te maken. Je bent een commerciële topper en mede door jou zal het team verder groeien. Je hebt hierin dus een belangrijke rol en het is daarom ook belangrijk dat de verantwoordelijkheid neemt en de juiste stappen durft te zetten. Je bent niet bang om beslissingen te nemen en spreekt mensen aan wanneer nodig. Je doet dit op coachende manier en zorgt ervoor dat ontwikkeling en teamwork centraal staan. Het bedrijf is gespecialiseerd in de verkoop van tankpassen en track & trace systemen aan MKB en transportbedrijven. Het is dus belangrijk dat je enige affiniteit hebt met deze producten. Uiteraard word jij door middel van trainingen helemaal meegenomen in de wereld van deze toffe producten en leer je zo ook de branche goed kennen.

Bekijk vacature
Installatiemonteur

Heb jij ervaring als installatiemonteur, werk jij graag zelfstandig en kom jij graag bij bedrijven over de vloer? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een familiebedrijf te Landgraaf met ongeveer 20 personen in dienst, zijn wij op zoek naar een ervaren installatiemonteur. In jouw functie ben jij bezig met het leveren en monteren van technische installaties op het gebied van: water, gas, riolering, sanitair, verwarming (c.v.-ketels), airconditioning en ventilatie. Onze opdrachtgever heeft met name bedrijven als klant, maar ook enkele particuliere klanten. Over het algemeen krijg jij dan ook jouw eigen klanten toegewezen. Jouw werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag van 7.30-16.15u.

Bekijk vacature
Inbound medewerker

Ben jij een ervaren logistiek medewerker? En ben jij per direct beschikbaar en sta je ervoor open om in een 2 ploegensysteem te werken? Lees dan snel verder! Als Inbound medewerker ben je verantwoordelijk voor alle inkomende goederen. Je taken bestaan uit: controleren, tellen en inboeken in het systeem. Hierdoor is het ook belangrijk dat je computerervaring dient te hebben omdat je veel met systemen te maken krijgt. Daarnaast zet je alle goederen op de juiste plek met behulp van een heftruck ( mocht je geen certificaat hebben maar bereid zijn die te behalen is dit ook mogelijk via Actief Werkt!) ook een EPT-ervaring en certificaat is voldoende. In verband met Covid-19 hebben zij een 2 ploegensysteem opgezet, deze wisselen om de week: Ochtenddienst: maandag van 06.00 – 15.00 uur en op dinsdag t/m vrijdag van 06.00 - 14.30 uur (38 uur) Avonddienst: maandag van 15.00 – 24.00 uur en op dinsdag t/m vrijdag van 15.00 - 23.30 uur (38 uur) Uiteraard horen er hier ook passende toeslagen bij: 19.00 – 24.00 uur 130% overwerktoeslag 00.00 – 07.00 uur 140% overwerktoeslag

Bekijk vacature

Schoonmaakwerk in alle regio's in Nederland

We hebben diverse vacatures in alle regio's: Noord-Oost Nederland, West-Nederland en Zuid-Nederland. We helpen je ontdekken welk schoonmaakwerk het beste bij je past. Maak jij liever schoon in een kantoor, zorginstelling of treintoestel? Daarnaast zijn er in het schoonmaakwerk verschillende specialisaties mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan dieptereiniging, machinaal vegen en vloeronderhoud.

Schoonmaak regio Noord-Oost 

076 523 2977
schoonmaak.noordoost@actiefwerkt.nl

Schoonmaak regio West

076 523 2976
schoonmaak.west@actiefwerkt.nl

Schoonmaak regio Zuid

076 523 2978
schoonmaak.zuid@actiefwerkt.nl

Uitzendbureau in de schoonmaak

Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.