Menu

Uitzendbureau in Schoonmaak

Op zoek naar een baan in de schoonmaak? Schrijf je in in ons systeem en wij gaan voor je op zoek naar een vacature waar jij blij van wordt. Of kijk meteen welke vacature bij je past. 

Alle vacatures schoonmaak  

Schrijf je online in >

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30

 

Regio Noord-Oost
076 523 2977
schoonmaak.noordoost@actiefwerkt.nl


Regio West
076 523 2976
schoonmaak.west@actiefwerkt.nl

Regio Zuid
076 523 2978
schoonmaak.zuid@actiefwerkt.nl

Bekijk onze top vacatures in Schoonmaak

Administratief medewerker gezocht (FT)!

Binnen deze functie, als medewerker verkoopadministratie, ben je o.a. verantwoordelijk voor onderstaande werkzaamheden: Administratieve verwerking van: - aanbiedingen - contracten - verkooporders - retourorders Je stelt je eigen prioriteiten, werkt nauwkeurig en geordend. Je bent proactief en communiceert veel met je collega's.

Bekijk vacature
Operator

Ben jij op zoek naar een uitdagende operator functie in de 5 ploegen? En wil jij €2.368 bruto per maand verdienen exclusief toeslagen? Dan hebben wij wellicht de functie voor jou! In deze functie als operator kom je te werken bij Veco. Veco is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van metalen onderdelen met kleine gaten. Dit doen ze door middel van chemie. Heb jij nog geen enkele ervaring met productiewerk of met het werken met chemie? Geen probleem! Je wordt intern opgeleid en alle kneepjes van het vak worden jou geleerd door een senior operator. Het belangrijkste is dat je op korte termijn beschikbaar bent en gemotiveerd bent om te werken! Jouw werkzaamheden als operator: - Het zelfstandig draaien van de productie van a tot z - Samen werken met collega's om de werkorders af te krijgen - Onderhoud aan de baden - Controle werkzaamheden - Computer werkzaamheden

Bekijk vacature
Houtbewerker

Heb jij twee rechterhanden, kun je van jezelf zeggen dat je handig bent en heb je affiniteit met hout? Mis je de uitdaging in je huidige baan en of ben je toe aan wat nieuws, lees dan snel verder! Als machinaal houtbewerker maak jij diverse traponderdelen en ben jij verantwoordelijk voor het stellen van de machines en voer jij zelfstandig onderhoud uit. Je komt te werken bij een bedrijf dat zich specialiseert in het maken van houten trappen voor nieuwbouw, verbouw en renovatie, dit leveren ze aan particulieren en aannemers.

Bekijk vacature

Schoonmaakwerk in alle regio's in Nederland

We hebben diverse vacatures in alle regio's: Noord-Oost Nederland, West-Nederland en Zuid-Nederland. We helpen je ontdekken welk schoonmaakwerk het beste bij je past. Maak jij liever schoon in een kantoor, zorginstelling of treintoestel? Daarnaast zijn er in het schoonmaakwerk verschillende specialisaties mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan dieptereiniging, machinaal vegen en vloeronderhoud.

Schoonmaak regio Noord-Oost 

076 523 2977
schoonmaak.noordoost@actiefwerkt.nl

Schoonmaak regio West

076 523 2976
schoonmaak.west@actiefwerkt.nl

Schoonmaak regio Zuid

076 523 2978
schoonmaak.zuid@actiefwerkt.nl

Uitzendbureau in de schoonmaak

Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team in Schoonmaak staat voor je klaar!

Robin Boschker
W&S consultant

Joanne van Wolde

Sarah van den Berk
Klantmanager