Menu

Uitzendbureau in Schoonmaak

Op zoek naar een baan in de schoonmaak? Schrijf je in in ons systeem en wij gaan voor je op zoek naar een vacature waar jij blij van wordt. Of kijk meteen welke vacature bij je past. 

Alle vacatures schoonmaak  

Schrijf je online in >

Schoonmaak

We zijn actief in alle regio's in Nederland
Schoonmaak

076 523 2977
schoonmaak.noordoost@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30

 

Regio Noord-Oost
076 523 2977
schoonmaak.noordoost@actiefwerkt.nl


Regio West
076 523 2976
schoonmaak.west@actiefwerkt.nl

Regio Zuid
076 523 2978
schoonmaak.zuid@actiefwerkt.nl

Bekijk onze top vacatures in Schoonmaak

Facility medewerker

Heb jij al enige ervaring als facility medewerker maar ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Vind jij het leuk om te schakelen met diverse bedrijven en met je collega's om zo alles in goede banen te leiden? Lees dan snel verder!!! Wij zijn opzoek naar een facility medewerker in Breda. In deze functie word je allround ingezet en ben je verantwoordelijk voor alle facilitaire zaken. Zo ga jij er onder andere voor zorgen dat alle elektrische machines tijdig worden onderhouden, los jij de it-problemen op en wanneer het gebouw niet goed schoongemaakt is, schakel jij met het schoonmaakbedrijf. Het is dus een functie vol afwisseling! Daarnaast ben je onder andere verantwoordelijk voor: - Beheer van het pand, de kantooromgeving en de daarin aanwezige installaties; - Noodzakelijke facilitaire organisatieveranderingen realiseren; - Aanscherpen en waar nodig aanpassen van bestaande processen en procedures; - Jij bent de contactpersoon voor verschillende bedrijven.

Bekijk vacature
Heftruckchauffeur

Werken als heftruckchauffeur in regio Reimerswaal, Bevelanden of Walcheren? In het bezit van een geldig heftruckcertificaat? Ben je beschikbaar en toe aan een nieuwe uitdaging? Neem dan snel contact met ons op. Voor diverse opdrachtgevers zijn wij op zoek naar heftruck- en reachtruckchauffeurs.

Bekijk vacature
Verpakker

Voor een opdrachtgever in Ermelo zijn wij op zoek naar een verpakker, iemand die het leuk vindt om samen met collega's houten verpakkingen (kisten en kratten bijvoorbeeld) te maken voor de bescherming van o.a. machines. Het werk is afwisselend en er wordt gewerkt bij klanten op locatie. Je verzamelt in de ochtend bij het bedrijf in Ermelo en gaat dan met je collega's op pad tot ongeveer 5 uur in de middag. Het betreft een fysiek zwaardere functie.

Bekijk vacature

Schoonmaakwerk in alle regio's in Nederland

We hebben diverse vacatures in alle regio's: Noord-Oost Nederland, West-Nederland en Zuid-Nederland. We helpen je ontdekken welk schoonmaakwerk het beste bij je past. Maak jij liever schoon in een kantoor, zorginstelling of treintoestel? Daarnaast zijn er in het schoonmaakwerk verschillende specialisaties mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan dieptereiniging, machinaal vegen en vloeronderhoud.

Schoonmaak regio Noord-Oost 

076 523 2977
schoonmaak.noordoost@actiefwerkt.nl

Schoonmaak regio West

076 523 2976
schoonmaak.west@actiefwerkt.nl

Schoonmaak regio Zuid

076 523 2978
schoonmaak.zuid@actiefwerkt.nl

Uitzendbureau in de schoonmaak

Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.