Menu

Uitzendbureau in Schoonmaak

Op zoek naar een baan in de schoonmaak? Schrijf je in in ons systeem en wij gaan voor je op zoek naar een vacature waar jij blij van wordt. Of kijk meteen welke vacature bij je past. 

Alle vacatures schoonmaak  

Schrijf je online in >

Schoonmaak

We zijn actief in alle regio's in Nederland
Schoonmaak

076 523 2977
schoonmaak.noordoost@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30

 

Regio Noord-Oost
076 523 2977
schoonmaak.noordoost@actiefwerkt.nl


Regio West
076 523 2976
schoonmaak.west@actiefwerkt.nl

Regio Zuid
076 523 2978
schoonmaak.zuid@actiefwerkt.nl

Bekijk onze top vacatures in Schoonmaak

Werkvoorbereider

Wij zijn voor een klant in Brummen opzoek naar een werkvoorbereider / calculator binnen de renovatiebouw. Heb jij ervaring als werkvoorbereider? Ben je graag in contact met klanten en heb je kennis van renovatiebouw? Dan is deze baan iets voor jou! Als werkvoorbereider breng je offertes uit naar de klant, bezoek je de klanten en heb je kennis van warmtepompen. Wij zoeken niet iemand met een 9 tot 5 mentaliteit. Verder ben je stressbestendig en representatief. Je komt te werken binnen een leuk bedrijf dat staat voor service en kwaliteit.

Bekijk vacature
Schoonmaak Zorg

Wil jij een steentje bijdrage in de zorg? Heb jij ervaring in de schoonmaak en ben je op zoek naar een part-time baan? Ben je woonachtig in omgeving Sittard/Geleen? Dan zoeken wij jou! Voor onze opdrachtgever zoeken we schoonmaker (met ervaring) die aan de slag wilt in een zorginstelling in Sittard/Geleen. De werkzaamheden bestaan uit het desinfecteren in verband met het Corona virus. Hier krijg je uiteraard de benodigde beschermingsmiddelen voor. Ook algemene schoonmaak zal een van jouw taken worden. Je werkt van maandag tot en met vrijdag tussen 06:00 en 08:00 of 08:30.

Bekijk vacature
Medewerker Salaris- en Personeelsadministratie

Ben jij cijfermatig onderlegd, ben jij per direct op zoek naar een fulltime job en ben jij zo nauwkeurig dat iedereen op tijd het juiste salaris kan ontvangen? Dan zoeken wij jou! Voor een opdrachtgever in Moerkapelle zijn wij per direct op zoek naar een fulltime Medewerker Salaris- en Personeelsadministratie. In deze functie vervul je een combinatie functie tussen deze twee vakgebieden. Je zorgt ervoor dat je alle gegevens verzamelt om dit erna zo goed mogelijk te kunnen verwerken, controleren en analyseren met betrekking tot de salarisadministratie. Je ondersteunt de HR afdeling waar nodig op administratief gebied. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het verwerken van de salarisadministratie en alle bijbehorende taken om dit correct te verwerken. Ook het opstellen van werkgeversverklaringen behoren tot jouw takenpakket. Daarnaast bereid je de uitbetaling van lonen voor, als ook belastingen en afdrachten. Je ondersteunt de HR afdeling met het invoeren van personele gegevens in o.a. arbosystemen en het verwerken van ziek- en herstelmeldingen.

Bekijk vacature

Schoonmaakwerk in alle regio's in Nederland

We hebben diverse vacatures in alle regio's: Noord-Oost Nederland, West-Nederland en Zuid-Nederland. We helpen je ontdekken welk schoonmaakwerk het beste bij je past. Maak jij liever schoon in een kantoor, zorginstelling of treintoestel? Daarnaast zijn er in het schoonmaakwerk verschillende specialisaties mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan dieptereiniging, machinaal vegen en vloeronderhoud.

Schoonmaak regio Noord-Oost 

076 523 2977
schoonmaak.noordoost@actiefwerkt.nl

Schoonmaak regio West

076 523 2976
schoonmaak.west@actiefwerkt.nl

Schoonmaak regio Zuid

076 523 2978
schoonmaak.zuid@actiefwerkt.nl

Uitzendbureau in de schoonmaak

Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.