Menu

Uitzendbureau in Schoonmaak

Op zoek naar een baan in de schoonmaak? Schrijf je in in ons systeem en wij gaan voor je op zoek naar een vacature waar jij blij van wordt. Of kijk meteen welke vacature bij je past. 

Alle vacatures schoonmaak  

Schrijf je online in >

Schoonmaak

We zijn actief in alle regio's in Nederland
Schoonmaak

076 523 2977
schoonmaak.noordoost@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30

 

Regio Noord-Oost
076 523 2977
schoonmaak.noordoost@actiefwerkt.nl


Regio West
076 523 2976
schoonmaak.west@actiefwerkt.nl

Regio Zuid
076 523 2978
schoonmaak.zuid@actiefwerkt.nl

Bekijk onze top vacatures in Schoonmaak

Schoonmaker Zorg

Wil jij heel graag aan de slag bij een zorg locatie als schoonmaker? Wil je bijverdienen in de schoonmaak maar toch ook in een zorg omgeving? Dat kan per direct in Duizel! Jij kunt aan de slag als schoonmaker in Duizel: - Maandag tot en met vrijdag - Van 7.00u - 10.00u in de ochtenden In principe is dit de tijd dat het team start. Mocht dit voor jou echt niet uit komen maar jij bent wel de topper die wij zoeken, dan kijken we graag of je eventueel later kunt starten. Dankzij jou kunnen de cliënten fijn wonen. Als schoonmaker maak jij schoon: - Het sanitair - De algemene ruimtes zoals de kantine - Eventueel de cliëntenkamers

Bekijk vacature
Project medewerker/ster

Voor een opdrachtgever in Weesp zijn zijn wij op zoek naar een project medewerker/ster die onze projectleiders kan ondersteunen! Hoe ziet je dag eruit? - Gegevens controleren; - Documentatie op orde houden; - Aannemen/organiseren van projecten; - Opmaken van documenten; - Telefoon beantwoorden; - Personeelsgegevens verwerken; - Manager adviseren over ontwikkelingen.

Bekijk vacature
Inpak Operator

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bij een smaakmakend bedrijf in Kerkrade hebben we een functie als Operator Inpak beschikbaar. Als operator ben je hier voornamelijk bezig met: - Het instellen en bedienen van verpakkingsmachines en randapparatuur; - Het uitvoeren van controles; - Het registreren van productie- en meetgegevens; - Verrichten van opruim- en schoonmaakwerkzaamheden; - Uitvoeren van alle voorkomende werkzaamheden in productie. Je zorgt ervoor dat alle brood op een correcte en efficiënte wijze worden verpakt. Loopt het wat je al in de mond? Lees dan snel verder!

Bekijk vacature

Schoonmaakwerk in alle regio's in Nederland

We hebben diverse vacatures in alle regio's: Noord-Oost Nederland, West-Nederland en Zuid-Nederland. We helpen je ontdekken welk schoonmaakwerk het beste bij je past. Maak jij liever schoon in een kantoor, zorginstelling of treintoestel? Daarnaast zijn er in het schoonmaakwerk verschillende specialisaties mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan dieptereiniging, machinaal vegen en vloeronderhoud.

Schoonmaak regio Noord-Oost 

076 523 2977
schoonmaak.noordoost@actiefwerkt.nl

Schoonmaak regio West

076 523 2976
schoonmaak.west@actiefwerkt.nl

Schoonmaak regio Zuid

076 523 2978
schoonmaak.zuid@actiefwerkt.nl

Uitzendbureau in de schoonmaak

Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.