Menu

Uitzendbureau in Schoonmaak

Op zoek naar een baan in de schoonmaak? Schrijf je in in ons systeem en wij gaan voor je op zoek naar een vacature waar jij blij van wordt. Of kijk meteen welke vacature bij je past. 

Alle vacatures schoonmaak  

Schrijf je online in >

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30

 

Regio Noord-Oost
076 523 2977
schoonmaak.noordoost@actiefwerkt.nl


Regio West
076 523 2976
schoonmaak.west@actiefwerkt.nl

Regio Zuid
076 523 2978
schoonmaak.zuid@actiefwerkt.nl

Bekijk onze top vacatures in Schoonmaak

Service engineer

Is een technisch probleem voor jou een uitdaging? En word jij blij van een optimaal werkende technische oplossing? Dan zou het zo maar eens kunnen dat wij op zoek zijn naar jou. Voor onze opdrachtgever zijn wij per direct opzoek naar een ervaren Service Engineer. Het gaat om een gevarieerde baan, zowel qua inhoud als locatie. Wat ga je doen? Het gaat name om het installeren van nieuwe systemen en ook het repareren en onderhouden daarvan. Je werkt zowel in onze eigen werkplaats in Rotterdam, als bij onze klanten op locatie door het hele land. Onze opdrachtgever ziet een technisch probleem als een uitdaging en zij stoppen niet voordat ze de juiste oplossing hebben gevonden voor de klanten Zij werken niet in weekenddienst, nachtdienst of ploegendienst maar zij verwachten wel 100 % inzet en enige flexibiliteit. Je komt te werken in een team van enthousiaste technici.

Bekijk vacature
Productiemedewerker

Is vroeg opstaan voor jou geen enkel probleem en wil je parttime werken tussen de bloemen en planten? Wil je een goed salaris verdienen en zoek je een baan voor langere tijd? Zoek dan niet verder en kom werken als productiemedewerker m/v, bij Royal Flora Holland de grootste bloemenveiling ter wereld in Aalsmeer! Als parttime productiemedewerker start je dag om 6.10 uur en werk je ca 3,5 uur per dag. Zo heb je naast je werk nog genoeg tijd voor andere activiteiten. In deze functie zorg je er voor dat de verkochte emmers met bloemen en planten naar de juiste karren van de kopers. Om dit goed te laten verlopen gebruik je een koptelefoon met voicepickingsysteem. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je een goede indruk krijgen van de werkplek en de werkzaamheden als productiemedewerker? Bekijk dan snel dit filmpje:

Bekijk vacature
Funderingsmedewerker

Ben jij niet bang om vies te worden? Dan is deze vacature misschien iets voor jou! Voor een opdrachtgever in de bouw en funderingen ben ik op zoek naar een fulltime collega funderingsmedewerker. Als funderingsmedewerker ga je aan het werk op verschillende plekken in Nederland (af en toe in België). Iedere dag ben jij bezig met het plaatsen van schroefpalen en bewapeningsstaal in de grond. Je helpt je mee met de op- en afbouw van de funderingsmachines en je helpt je collega (machine machinist) met aanwijzingen, of je bestuurt de funderingsmachine zelf. De ideale kandidaat voor deze functie heeft interesse in de functie om dat hij/zij het leuk vindt op verschillende locaties in Nederland te werken. Ook houdt hij/zij van buiten werken. Als je ook nog van aanpakken weet, dan ben jij de persoon die ik zoek. Heb je nog geen ervaring maar wil je het graag leren? Solliciteer dan ook, er zijn genoeg mogelijkheden! Is dit de vacature voor jou? Of wil je hier meer informatie over ontvangen, bel/app ons dan op 06 - 5137 5088!

Bekijk vacature

Schoonmaakwerk in alle regio's in Nederland

We hebben diverse vacatures in alle regio's: Noord-Oost Nederland, West-Nederland en Zuid-Nederland. We helpen je ontdekken welk schoonmaakwerk het beste bij je past. Maak jij liever schoon in een kantoor, zorginstelling of treintoestel? Daarnaast zijn er in het schoonmaakwerk verschillende specialisaties mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan dieptereiniging, machinaal vegen en vloeronderhoud.

Schoonmaak regio Noord-Oost 

076 523 2977
schoonmaak.noordoost@actiefwerkt.nl

Schoonmaak regio West

076 523 2976
schoonmaak.west@actiefwerkt.nl

Schoonmaak regio Zuid

076 523 2978
schoonmaak.zuid@actiefwerkt.nl

Uitzendbureau in de schoonmaak

Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team in Schoonmaak staat voor je klaar!

Robin Boschker
W&S consultant

Joanne van Wolde

Sarah van den Berk
Klantmanager