Menu

Uitzendbureau in Rotterdam

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Ons uitzendbureau in Rotterdam helpt dagelijks mensen aan een nieuwe baan. Dit doen wij uit liefde voor ons vak en uit interesse in mensen. Wij zien het als onze voornaamste taak om ervoor te zorgen dat iedereen met plezier naar werk gaat. 

Inschrijven uitzendbureau Rotterdam

Ben jij het overzicht kwijt met al die duizenden vacatures online? Of weet je gewoon niet wat voor werk je leuk vindt? Logisch, nog nooit eerder stond je voor zoveel keuzes. Er zijn zoveel beroepen en zoveel vakgebieden waar je aan de slag kunt. Je hoeft niet alleen op zoek te gaan. Schrijf je gratis in bij ons uitzendbureau in Rotterdam zodat we samen gericht op zoek gaan naar jouw droombaan. 

Wij staan niet stil bij wat jij mist, maar kijken juist naar jouw sterke punten. Jouw persoonlijkheid is het belangrijkste. Een baan die past bij je persoonlijkheid, daar krijg jij energie van! We gaan een persoonlijk gesprek met je aan en koppelen je alleen aan vacatures die aansluiten op jouw wensen. 

Gratis inschrijven uitzendbureau

Over Actief Werkt uitzendbureau Rotterdam

Actief Werkt! uitzendbureau heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de arbeidsmarkt. Persoonlijk staat centraal in onze organisatie. We willen dat jij je persoonlijk geholpen voelt. Dit doen we door te luisteren, oprechte aandacht te hebben en interesse in jou te tonen. 

Wij zijn makkelijk te benaderen en nemen de tijd. Gewoon door een goed gesprek en een kop koffie. Wij zijn betrokken en zetten net een stapje extra. Wij komen onze beloeftes na en denken graag met je mee. 

Werken in omgeving Rotterdam 

Wil jij graag werken in dé grootste havenstad van Europa? Ons uitzendbureau heeft de leukste vacatures in Rotterdam en omgeving voor jou! Dagelijks wordt er vanuit de haven veel handel gedreven en daarom is er veel bedrijvigheid in de stad. Maar er gebeurt meer in deze bruisende stad. Er zijn een groot aantal (internationale) bedrijven gevestigd en er is een groot winkelgebied. 

Er is genoeg werk en ons uitzendbureau in Rotterdam heeft een breed aanbod aan vacatures, bijvoorbeeld vacatures in de logistiek, transport of schoonmaak. Je kunt altijd bij ons uitzendbureau terecht, voor zowel parttime als fulltime banen. Of een baan met uitzicht op een vast contract. Zit jouw droombaan ertussen? Bekijk onze vacatures in Rotterdam.

Vacatures in Rotterdam

Onze contactgegevens

Vragen? Neem telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail. Wil je graag langskomen op onze locatie in Rotterdam? Leuk! Bij ons is een afspraak maken niet nodig. We zijn elke werkdag geopend en je kunt zo binnenlopen. De koffie staat al klaar! 

Actief Werkt! Uitzendbureau Rotterdam
Kleiweg 17
3051 GL Rotterdam 

Geopend van maandag t/m vrijdag 8:30 - 17:30 

Telefoon: 010 - 28 15 055 
E-mail: rotterdam@actiefwerkt.nl

Ons team

Esther van Rossen
Manager

Tessy van den Ing
Manager

Saskia Groen
Intercedent

Lotty van Beek
Intercedent

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Mail ons uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat uw telefoonnummer achter, en wij bellen u terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.