Menu

Uitzendbureau in Rotterdam

Op zoek naar een baan in regio Rotterdam? Maak het vinden van jouw (nieuwe) uitdaging een uitdaging voor ons! Kom in contact met Actief Werkt uitzendbureau Rotterdam en wij gaan op zoek naar leuke vacatures voor jou.  

Bekijk vacatures in Rotterdam

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Rotterdam

Kleiweg 117
3051 GL Rotterdam

010-2815055
rotterdam@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Afspraak maken is niet nodig. 

Ons uitzendbureau in Rotterdam voor een nieuwe baan

Als je op zoek bent naar werk, dan helpt ons uitzendbureau in Rotterdam je vooruit. Wij hebben tientallen openstaande vacatures en helpen dagelijks mensen aan een nieuwe baan.

Jouw wensen vormen onze checklist in de zoektocht naar een mooie baan. Op basis van alles waar jij blij van wordt in een baan, gaan wij op zoek naar een werkgever en functie die bij jou past.

Bekijk onze top vacatures in Rotterdam

Manager Customs

Zoek je een vaste baan als customs supervisor? Werk je daarbij graag in een omgeving met de “niet lullen maar poetsen” mentaliteit? En krijg jij energie van complexe aanvragen? Solliciteer dan direct en ik neem contact met je op! Voor een nieuw pand in Rotterdam zoeken wij een Supervisor Customs voor het aansturen en begeleiden van een team aan 15 declaranten. Je coördineert alle douanezaken voor wat betreft inslag, opslag, uitslag en doorvoerdocumenten en hebt een adviserende rol richting de organisatie en het management. Wat ga je doen als supervisor customs? • Je fungeert als aanspreekpunt voor de douane en verricht kwaliteitscontroles op de afhandeling van douaneformaliteiten; • Je verdeelt werkzaamheden, coacht en begeleidt medewerkers en voert werkoverleg en dag starts; • Je bent verantwoordelijk voor de beoordeling- en functioneringsgesprekken; • Je lost problemen op die door de declaranten zijn gemaakt en neemt corrigerende maatregelen richting de Douane; • Je correspondeert met douane-instanties en opdrachtgevers over bewijsvoering en niet-zuiveringen; • Je gaat aan de slag met het schrijven van bezwaar en beroep; • Je werkt met accijnsgoederen, entrepot verkeer, AEO certificering, BTW- en fiscale aangelegenheden; • Je fungeert als vaktechnisch vraagbaak voor je direct collega’s en klanten, ook assisteert je de regiomanager; • Je bewaakt en verbetert het kennisniveau van jezelf en collega’s op het gebied van douane en daaraan gerelateerde regelgeving; • Toezien op en laten voorbereiden, verwerken en vervaardigen van alle voorkomende (douane) aangiften conform wet- en regelgeving; • Je stelt procesbeschrijvingen en werkinstructies op.

Bekijk vacature
Engineer

Als belangrijke schakel binnen een klantenteam ondersteun je projectleiders bij de realisatie van projecten. In teamverband verzorg je de engineering van projecten en draag je zorg voor de aansturing van alle bijkomende activiteiten binnen het project. Daarnaast ben je technische ondersteunend bij sales trajecten. Je levert een belangrijke bijdrage aan onze positie van marktleider op het gebied van toegangs- en identity management. Onze opdrachtgever geeft hun klanten zekerheid en veiligheid en daarin willen ze graag, samen met jou, de beste zijn!" Jouw rol als Project Engineer Als Project Engineer maak je deel uit van een klantenteam waar 4 Projectleiders werkzaam zijn. Samen met hen ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van een uitdagend project bij een zeer toonaangevende klant. De rol van Project Engineer bij onze klant is een zelfstandige rol, waarin je veel vrijheid en ruimte krijgt om deze in te vullen. Dit doe je in teamverband binnen een mooie werkomgeving met leuke en gedreven collega’s. In deze rol werk je niet alleen samen met de projectleiders binnen het team, maar ook met onze vooruitstrevende IT en Research & Development afdeling. Een erg goede werksfeer is hierin key. Een greep uit jouw verantwoordelijkheden: • Engineering van technische invulling & oplossingen van projecten; • Plaatsen van orders en bestellingen in overleg met de projectleider; • Ondersteuning en bewaken van de planning; • Afstemming met onderaannemers; • Ondersteuning en calculeren van meer- minderwerken; • Het onderhouden van contacten; • Samenwerken met de tekenafdeling.

Bekijk vacature
Commercieel medewerker binnendienst/Calculator

Heb je naast een commerciële instelling ook cijfermatig inzicht? Ben jij creatief, oplossingsgericht en heb je affiniteit met audiovisuele producten? Lees dan snel verder! Als commercieel medewerker binnendienst/calculator ben je verantwoordelijk voor het ontwerp (in overleg met ontwerper), de calculatie en de offertes voor verschillende producten. Dit kunnen zowel bestaande producten zijn als op maat gemaakte. Wat ga je doen: - Opstellen van klantgerichte en op maat gemaakte offertes - Aanmaken van verkoopdossiers - Registreren van gespreksrapporten - Verwerken van verkoop- en contractrapportages van accountmanagers - Het onderhouden van de offerte database - Samenwerken met ontwerpers en projectdeskundige betreft ontwerpen en calculaties - Telefonisch onderhouden van contacten met klanten

Bekijk vacature

Rotterdam uitzendbureau: fulltime of parttime werken

Rotterdam uitzendbureau Actief Werkt heeft diverse type banen voor je. Of je nu een fulltime baan zoekt of een functie voor maar een paar weken/maanden. Er zijn drie mogelijkheden:

  • Fulltime werk: de werkweek van een fulltime baan is 36 tot 40 uur en geeft je zekerheid over een mooi vast inkomen per maand.
  • Parttime werk: een parttimefunctie kun je prima combineren met bijvoorbeeld je studie, kinderen of hobby’s.
  • Tijdelijk werk: een goede keuze als je een periode wilt overbruggen en op zoek bent naar een tijdelijke baan in Rotterdam of omgeving

 

Inschrijven uitzendbureau Rotterdam

Woon je in de omgeving van Rotterdam en heb je interesse in een nieuwe baan? Bekijk onze openstaande vacatures en voor dat je het weet ga jij aan de slag als bijvoorbeeld magazijnmedewerker, automonteur of steigerbouwer. Je kunt direct online solliciteren.

Of laat je gegevens en wensen achter door je online bij Actief Werkt uitzendbureau Rotterdam in te schrijven, dan zoeken wij een droombaan voor jou in Rotterdam of omgeving, bijvoorbeeld in Schiedam, Vlaardingen of Berkel en Rodenrijs.

Schrijf je nu in

Onze missie: met plezier naar je werk

Wij willen je graag echt leren kennen en tijdens een persoonlijke kennismaking op ons uitzendbureau en horen wij waar jij blij van wordt. Jouw wensen vormen onze checklist in een zoektocht naar een baan waarbij jij niet kunt wachten om te beginnen.

Je zou het misschien niet verwachten, maar je hebt niet altijd een opleiding of werkervaring nodig om een leuke baan te vinden. Wij willen vooral van jou weten wat je motivatie is en wat je leuk vindt. Kortom, ons arbeidsbureau in Rotterdam heeft werk voor iedereen.

Uitzendbureau in Rotterdam

De arbeidsmarkt van havenstad Rotterdam

Ons uitzendbureau Rotterdam is een kenner op gebied van de werkgelegenheid in de stad en nabije omgeving. Rotterdam is de grootste havenstad van Europa. Dagelijks wordt er vanuit de haven veel handel gedreven en daarom is er veel bedrijvigheid in de stad. Zo biedt werken in de haven bij C.RO Ports talloze mogelijkheden.

Maar er gebeurt meer in deze bruisende stad. Er zijn een groot aantal (internationale) bedrijven gevestigd en er is een groot winkelgebied. Werk genoeg dus. Ons Actief Werkt uitzendbureau Rotterdam heeft vacatures in de logistieke transportsector, techniek en schoonmaak.

Wij brengen jou graag in contact met de voor jou leukste werkgevers! 


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team in Rotterdam staat voor je klaar!

Tessa de Wolf
Intercedent

Tessy van den Ing
Manager

Lotty van Beek
Intercedent

Martijn Leenderts
Intercedent