Uitzendbureau Actief Werkt! in Rotterdam

Ben jij op zoek naar een vacature in Rotterdam of omgeving? Als uitzendbureau in Rotterdam zet Actief Werkt! zich graag voor je in bij het vinden van een passende vacature. De stad aan de Maas kenmerkt zich door de grote haven die veel bedrijvigheid met zich meebrengt. Schrijf je nu in en wie weet start jij binnenkort bij één van onze bedrijven in Rotterdam, Zwijndrecht of Barendrecht, etc. Bij je inschrijving kun je aangeven in welke branche je werk zoekt en zodra we een leuke functie in Rotterdam of omgeving voor je hebben, neemt een flexconsulent van Actief Werkt! contact met je op.

Over uitzendbureau Actief Werkt! in Rotterdam

Woon jij in Rotterdam of omgeving en wil je graag aan het werk bij jou in de buurt? Wij, als uitzendbureau in Rotterdam, bieden naast banen in de logistiek en productie ook werk in de transport of zakelijke dienstverlening. We kijken ook naar wat jij wil bereiken en bieden opleidingen aan. Zo vinden we altijd een baan die aansluit bij wat jij zoekt.

Vacatures in Rotterdam

Wil jij werken als orderpicker, chauffeur, planner, administratief medwerker, kraanmachinist of een van de vele andere functies? Via ons uitzendbureau vind je een groot aantal functies waar je op kan solliciteren. Er is er altijd een bij jou in de buurt. Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Rotterdam

Inschrijven Rotterdam en omgeving

Actief Werkt! is mobiel en online. Wij hebben diverse inschrijflocaties in Rotterdam en omgeving. Bel ons voor een afspraak of solliciteer direct op een functie die bij jou past. Wij komen naar jou toe en spreken af op een plaats en tijd, waar en wanneer het jou uitkomt.

Heb je nog vragen voor Actief Werkt!?

Je kunt ons bereiken op 010-2815055 of stuur ons een mail.