Menu

Uitzendbureau in Rotterdam

Op zoek naar een baan in regio Rotterdam? Het vinden van jouw (nieuwe) uitdaging is een leuke klus voor ons! Kom in contact met Actief Werkt uitzendbureau Rotterdam en wij gaan op zoek naar passende vacatures voor jou.  

Bekijk vacatures in Rotterdam

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Rotterdam

Kleiweg 117
3051 GL Rotterdam

010-2815055
Rotterdam@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00

Corona update: Check vóór je bezoek de voorzorgsmaatregelen van onze vestiging.

Nieuwe baan via uitzendbureau Rotterdam

Als je op zoek bent naar werk, dan helpt ons uitzendbureau in Rotterdam je vooruit. Wij hebben tientallen openstaande vacatures en helpen dagelijks mensen aan een nieuwe baan.

Jouw wensen vormen onze checklist in de zoektocht naar een mooie baan. Op basis van alles waar jij blij van wordt in een baan, gaan wij op zoek naar een werkgever en functie die bij jou past.

Bekijk onze top vacatures in Rotterdam

Glazenwasser

Ben je een aanpakker die niet bang is om op hoogte te werken? Lees dan snel verder! 

Bekijk vacature
Team leader

Ben jij een ervaren team leader met een logistieke achtergrond? Vind jij het leuk om naast alle administratieve taken ook op de werkvloer aan de slag te gaan als dit nodig is? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als team leader start je de dag samen met jou collega’s en neem je samen alle doelstellingen met elkaar door en zorg je voor een eerlijke taakverdeling. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het plannen, coördineren en controleren van de werkzaamheden op de vloer. Hierbij houdt je kwaliteit, efficiëntie, en levertijd goed in de gaten.

Daarnaast zullen jouw taken er als volgt uitzien, namelijk het aansturen van de dagelijkse werkzaamheden binnen de afdeling inkomende goederen, organiseren van intern transport, zorgen dat het gehele logistieke proces op zowel fysiek als technisch punt goed worden verwerkt, ook verricht je magazijn of assemblage werkzaamheden, draag je bij aan geordend en veilig werkomgeving, en voer je periodieke inspecties uit op basis van het LEAN/5S methodiek.

Bekijk vacature
Customs specialist

Als Customs specialist ga je net even iets anders doen binnen het vakgebied customs? Je vindt het leuk om een controlerende rol te hebben binnen dit specialisme, en neemt ervaring als declarant mee. Je houdt je niet bezig met volume inklopwerk dat is uitbesteedt. Maar jij stuurt wel het proces, hebt de eindregie en houdt je bezig met complexere aangiftes die je wel in eigen beheer hebt. Spreekt dit je aan? Solliciteer dan direct of bel voor meer informatie!  

De afdeling Customs bij DHL Global Forwarding in Ridderkerk bestaat uit een teamleider, coordinator en een declarant (misschien ben jij dit?). Als Customs specialist heb je een operationele rol binnen deze afdeling en ben je verantwoordelijk voor het afhandelen van de douane zaken welke voor een groot deel is uitbesteed aan India. Hierdoor zal jouw rol hoofdzakelijk bestaan uit het controleren van de douane zaken die binnen komen vanuit India en deze opvolgen en bijsturen waar nodig. Jij bepaald of de douanedocumenten worden verzonden naar de douane. Complexe vraagstukken zoals a.o. aangiftes en keurgoederen handel je wel zelf af. Geen dag is hetzelfde en de vele verschillende verzoeken en uitzonderingen zorgen dan ook voor afwisselend werk!

Spreekt dit je aan? Neem dan direct contact met mij op!

Wat doe je als customs specialist bij DHL?

  • Jij verwerkt douane aangifte conform wet en regelgeving
  • Jij verzorgt de juiste en volledige documentatie, dit volgens de vastgestelde procedures
  • Jij controleert en corrigeert inhoudelijk de aangiftes vanuit India
  • Jij onderhoudt de contacten met de diverse relaties zowel met jouw collega's, douane en India
  • Jij speelt adequaat in op incidenten en handelt deze correct af
  • Jij verricht compliance activiteiten, zoals het hebben van contact met douaneautoriteiten over complexe vraagstukken
  • Jij denkt mee in het verbeteren en efficient inrichten van processen

Bekijk vacature

Uitzendbureau Rotterdam: fulltime of parttime werken

Bij ons uitzendbureau in Rotterdam hebben we diverse type banen voor je. Rotterdam uitzendbureau Actief Werkt heeft diverse type banen voor je. Of je nu een fulltime baan zoekt of een functie voor maar een paar weken/maanden. Er zijn drie mogelijkheden:

  • Fulltime werk: de werkweek van een fulltime baan is 36 tot 40 uur en geeft je zekerheid over een mooi vast inkomen per maand.
  • Parttime werk: een parttimefunctie kun je prima combineren met bijvoorbeeld je studie, kinderen of hobby’s.
  • Tijdelijk werk: een goede keuze als je een periode wilt overbruggen en op zoek bent naar een tijdelijke baan in Rotterdam of omgeving

 

Inschrijven uitzendbureau Rotterdam

Woon je in de omgeving van Rotterdam en heb je interesse in een nieuwe baan? Bekijk onze openstaande vacatures en voor dat je het weet ga jij aan de slag als bijvoorbeeld magazijnmedewerker, automonteur of steigerbouwer bij een toonaangevende werkgever in regio Rotterdam. Solliciteer direct online of schrijf je in bij ons uitzendbureau in Rotterdam en laat je wensen achter. Zo kunnen wij voor jou je droombaan vinden in Rotterdam of omgeving, bijvoorbeeld in Schiedam, Vlaardingen of Berkel en Rodenrijs.

Schrijf je nu in

De arbeidsmarkt van havenstad Rotterdam

Ons uitzendbureau Rotterdam is een kenner op gebied van de werkgelegenheid in de stad en nabije omgeving. Rotterdam is de grootste havenstad van Europa. Dagelijks wordt er vanuit de haven veel handel gedreven en daarom is er veel bedrijvigheid in de stad. Zo biedt werken in de haven bij C.RO Ports talloze mogelijkheden.

Maar er gebeurt meer in deze bruisende stad. Er is een groot aantal (internationale) bedrijven gevestigd en er is een groot winkelgebied. Werk genoeg dus. Ons Actief Werkt uitzendbureau Rotterdam heeft vacatures in de logistieke transportsectortechniek en schoonmaak.

Wij brengen jou graag in contact met de voor jou leukste werkgevers! 

Uitzendbureau Rotterdam

 

Uitzendbureau Rotterdam lid van ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Tessa de Wolf
Senior intercedent

Tessy van den Ing
Manager

Claudia Sterrenberg
Intercedent

Stephanie Anné
Intercedent

Laura Groeneveld
Intercedent