Menu

Uitzendbureau in Roosendaal

Op zoek naar passende vacatures in Roosendaal of omgeving? Bij Actief Werkt uitzendbureau Roosendaal ligt het werk voor je klaar. Kom langs of schrijf je online in en wij helpen je verder.

Bekijk vacatures in Roosendaal

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Roosendaal

Nieuwe Markt 79
4701 AE Roosendaal

0165-562001
roosendaal@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00
Dinsdag08:30 - 17:00
Woensdag*Gesloten
Donderdag     08:30 - 17:00
Vrijdag**08:30 - 17:00

* Telefonisch bereikbaar

** 1e vrijdag vd maand gesloten

Uitzendbureau Roosendaal helpt je aan een baan

Dagelijks matchen we bij uitzendbureau Roosendaal vele mensen met interessante vacatures in de omgeving. Zo hebben we voor jou ook verschillende vacatures die mogelijk bij je passen. Op basis van jouw wensen gaan we op zoek naar een baan die bij jou past.

Wij vinden de baan waar jij blij van wordt, waar jij met plezier naartoe gaat en waar je energie van krijgt. We hebben informatie nodig over jouw doelen en ambities, zodat we gericht voor je op zoek kunnen. Kom langs of schrijf je direct online in en blijf op de hoogte van de vacatures in Roosendaal en omstreken.

Bekijk onze top vacatures in Roosendaal

Magazijnmedewerker Sheeter

Ben jij op zoek naar een dynamische rol binnen een gerenommeerde internationale organisatie in de grafische kartonnage-industrie? Heb je ervaring als heftruckchauffeur en een passie voor teamwork? Dan is dit dé baan voor jou!

Als Magazijnmedewerker zul je een breed scala aan verantwoordelijkheden op je nemen, waaronder:

 • Het zorgvuldig invoeren van rollen karton in de machines;
 • Het tijdig aanleveren van materialen aan de productielijn;
 • Het uitvoeren van nauwkeurige kwaliteitscontroles;
 • Het verrichten van onderhoudswerkzaamheden indien nodig;
 • Het handhaven van een schone en georganiseerde werkomgeving.

Je komt terecht in een boeiende werkomgeving waar jouw inzet wordt gewaardeerd en waar ruimte is voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Bekijk vacature
Operator

Ben jij handig met machines en vind je het leuk om storingen op te lossen waardoor de machines soepel blijven draaien? Heb je geen moeite met werken in een tweeploegendienst? Dan hebben wij de perfecte kans voor jou!

Als operator ben je verantwoordelijk voor het produceren van verschillende labels van producten die je in de supermarkt ziet liggen. Jouw taken omvatten het nauwkeurig instellen van de machine, bijvullen van producten en het controleren van de eerste gedrukte labels om te verzekeren dat ze voldoen aan de klanteisen. Als er afwijkingen zijn, weet jij ze met jouw kennis snel te identificeren en te verhelpen. Naast je operationele taken houd je ook administratie bij en communiceer je met collega's over de voortgang van orders. Als je afwijkingen signaleert, overleg je met de leidinggevende om tot een oplossing te komen.

Bekijk vacature
Operator

Aan de slag gaan als operator bij een organisatie die heerlijke chocoladepasta produceert? Dat is mogelijk!

Als operator kom je te werken bij de afdeling waar de potten met chocoladepasta worden gevuld en verpakt om klaar te maken voor verzending. Je verantwoordelijkheden omvatten verschillende taken, zoals:

 • Zorgvuldig transporteren van verpakkingsmateriaal naar de productielijnen.
 • Nauwkeurig vullen, sealen, afsluiten en labelen van de potten.
 • Inpakken van het voltooide product in diverse verpakkingen.
 • Controleren van de kwaliteit van zowel het eindproduct als de verpakkingsmaterialen.
 • Omstellen van machines en oplossen van kleine storingen.

Deze positie vereist een wekelijkse inzet van 36 uur in een 3 ploegendienst. 
Ochtenddienst: 06:00 - 14:30 uur
Middagdienst: 14:30 - 00:00 uur
Nachtdienst: 00:00 - 06:00 uur. Op zondag begint de nachtdienst om 23:30 uur

Ben je enthousiast geworden? Lees dan snel verder over wat wij te bieden hebben!

Bekijk vacature

Vacatures bij uitzendbureau in Roosendaal

Actief Werkt uitzendbureau Roosendaal heeft vacatures die aansluiten op iedere behoefte. Op basis van je beschikbaarheid kun je een keuze maken uit de diverse type vacatures:

 • Fulltimebaan: ben je 36 tot 40 uur per week beschikbaar, kijk dan naar de vacatures voor een fulltime functie.
 • Parttimebaan: heb je ook andere zaken die jouw tijd vragen, zoals kinderen, een studie of hobby? Dan is een parttimebaan iets voor jou.
 • Vaste baan: als je voor onbepaalde tijd beschikbaar bent, zoek bij ons dan naar een vaste baan.
 • Tijdelijk werk: ben je voor een beperkte tijd beschikbaar, omdat je bijvoorbeeld een bepaalde periode moet overbruggen? Neem dan een kijkje tussen de vacatures voor een tijdelijke functie.


Inschrijven bij uitzendbureau Roosendaal

Kom je uit regio Roosendaal of Bergen op Zoom en ben je toe aan een nieuwe baan? Kijk dan direct rond in ons aanbod aan vacatures in Roosendaal en omgeving.

Het is soms lastig om door de bomen het bos nog te zien met al die vacatures. We helpen je daarom ook graag met het vinden van die ene vacature die jou op het lijf geschreven is. Kom langs of schrijf je online bij ons in. Dan gaan wij je helpen met je zoektocht.

Schrijf je in

Jouw motivatie is voor ons het belangrijkst

Bij het solliciteren naar een nieuwe baan wordt vaak gekeken naar de ervaring en cv. Actief Werkt uitzendbureau Roosendaal vindt je motivatie het allerbelangrijkste. Op basis van waar jij blij van wordt, zoeken we een vacature en werkgever die matcht.

We bespreken vacatures met je, waarvan we weten dat die interessant zijn voor je. Dit kunnen vacatures voor functies zijn waarvoor je nog papieren/diploma’s nodig hebt, die je nog niet hebt. Hiervoor kun je dan een opleiding volgen op onze kosten, via de Actief Flex Academy. Denk bijvoorbeeld aan een heftruckcertificaat of het behalen van een chauffeursdiploma.

Uitzendbureau in Roosendaal

Arbeidsmarkt Roosendaal ideaal dankzij ligging

We kennen de lokale arbeidsmarkt en weten wat er speelt. De stad Roosendaal heeft dankzij de gunstige ligging aan de internationale spoorlijn altijd al een belangrijke logistieke functie gehad. Hierdoor kwam de industrie goed op gang.


Roosendaal heeft uitgebreide industrieterreinen waar honderden bedrijven zijn gevestigd. Een passende baan in de productie of logistiek hebben wij zo voor jou gevonden!

Daarnaast houden de vele schoonmakers alle kantoren en scholen in de stad en omgeving schoon. Er zijn dus meerdere banen in de schoonmaak te vinden.

 

Uitzendbureau Roosendaal lid van ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Luelle Koop
Manager

Katinka Touw
Senior intercedent

Claudia Kools
Intercedent

Rick Vonk
Intercedent