Menu

Uitzendbureau in Roosendaal

Op zoek naar passende vacatures in Roosendaal of omgeving? Bij Actief Werkt uitzendbureau Roosendaal ligt het werk voor je klaar. Kom langs of schrijf je online in en wij helpen je verder.

Bekijk vacatures in Roosendaal

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Roosendaal

Nieuwe Markt 79
4701 AE Roosendaal

0165-562001
roosendaal@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00
Dinsdag08:30 - 17:00
Woensdag08:30 - 17:00
Donderdag     08:30 - 17:00
Vrijdag08:30 - 17:00Uitzendbureau Roosendaal helpt je aan een baan

Dagelijks matchen we bij uitzendbureau Roosendaal vele mensen met interessante vacatures in de omgeving. Zo hebben we voor jou ook verschillende vacatures die mogelijk bij je passen. Op basis van jouw wensen gaan we op zoek naar een baan die bij jou past.

Wij vinden de baan waar jij blij van wordt, waar jij met plezier naartoe gaat en waar je energie van krijgt. We hebben informatie nodig over jouw doelen en ambities, zodat we gericht voor je op zoek kunnen. Kom langs of schrijf je direct online in en blijf op de hoogte van de vacatures in Roosendaal en omstreken.

Bekijk onze top vacatures in Roosendaal

Winkelmedewerker zaterdag

Ben jij opzoek naar een leuke baan voor de zaterdagen? Ben je iemand die klantgericht denkt en handelt? Wil je eventueel extra werken in de vakanties? Dan zijn we op zoek naar jou. 

Onze opdrachtgever is op zoek naar een winkelmedewerker voor op de zaterdagen. Het bedrijf waarvoor je gaat werken zorgt ervoor dat tweedehands goederen worden gesorteerd, in de winkel worden getoond en natuurlijk worden verkocht! 

Als winkelmedewerker op zaterdag voer je diverse werkzaamheden uit. Een dag kan beginnen met het aanvullen van de winkelen met verschillende spullen uit het magazijn. Denk aan boeken, meubels, kleding etc. Daarnaast moet je klanten te woord zijn en verricht je kassawerkzaamheden. Samen met het team van collega's zorg je ervoor dat de winkel aan het einde van de dag weer netjes en schoon is. 

Bekijk vacature
Orderpicker

Ben jij op zoek naar een baan voor in de zomerperiode? En zie jij het zitten om als orderpicker aan de slag te gaan? Dan heb ik nu een leuke goedbetaalde functie beschikbaar.

Je komt te werken in het Bravis ziekenhuis in Roosendaal. Samen met jouw collega's pick je orders voor in het ziekenhuis. Op deze locatie worden onsteriele producten gepickt zoals verbanden, maar ook pakjes appelsap en alles daartussenin.
De bestellingen die jij bij elkaar verzamelt verwerk je met behulp een handscanner. Belangrijk dat je secuur telt, zodat alle aantallen kloppen. Daarnaast zorg jij samen met het team van 4 andere collega's dat de binnenkomende vrachtwagen met nieuwe goederen gelost wordt. Je bent op dat moment veel aan het lopen en je tilt de kratten naar de juiste plek.

We zijn op zoek naar iemand die ons fulltime kan versterken in de periode van 10-07 tot 01-10. De werktijden zijn van 08.00 tot 16.30 uur. Dus zoek jij werk voor komende zomer periode en wil je lekker verdienen, maar ook jouw steentje bijdragen binnen de zorgsector? Kijk snel naar ons aanbod!

Bekijk vacature
Transportplanner

Houd jij graag het overzicht? Kun jij snel schakelen? En heb jij ervaring als planner? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je zal het vast al wel verwachten, maar als transportplanner maak jij de dagelijkse planning van de vrachtwagens. Met jouw inzicht zorg je voor een optimale bezetting van de vrachtwagens die door de hele Benelux rijden om orders op te halen of te bezorgen. Het maken van de planning doe je in een bepaald systeem, maar je schakelt ook veel telefonisch met chauffeurs en opdrachtgevers over het verloop van de planning en onderneemt actie bij afwijkingen. Naast het maken van de transportplanning zorg je voor de administratie rondom de vrachtdocumenten en ritlijsten.

Bekijk vacature

Vacatures bij uitzendbureau in Roosendaal

Actief Werkt uitzendbureau Roosendaal heeft vacatures die aansluiten op iedere behoefte. Op basis van je beschikbaarheid kun je een keuze maken uit de diverse type vacatures:

  • Fulltimebaan: ben je 36 tot 40 uur per week beschikbaar, kijk dan naar de vacatures voor een fulltime functie.
  • Parttimebaan: heb je ook andere zaken die jouw tijd vragen, zoals kinderen, een studie of hobby? Dan is een parttimebaan iets voor jou.
  • Vaste baan: als je voor onbepaalde tijd beschikbaar bent, zoek bij ons dan naar een vaste baan.
  • Tijdelijk werk: ben je voor een beperkte tijd beschikbaar, omdat je bijvoorbeeld een bepaalde periode moet overbruggen? Neem dan een kijkje tussen de vacatures voor een tijdelijke functie.


Inschrijven bij uitzendbureau Roosendaal

Kom je uit regio Roosendaal of Bergen op Zoom en ben je toe aan een nieuwe baan? Kijk dan direct rond in ons aanbod aan vacatures in Roosendaal en omgeving.

Het is soms lastig om door de bomen het bos nog te zien met al die vacatures. We helpen je daarom ook graag met het vinden van die ene vacature die jou op het lijf geschreven is. Kom langs of schrijf je online bij ons in. Dan gaan wij je helpen met je zoektocht.

Schrijf je in

Jouw motivatie is voor ons het belangrijkst

Bij het solliciteren naar een nieuwe baan wordt vaak gekeken naar de ervaring en cv. Actief Werkt uitzendbureau Roosendaal vindt je motivatie het allerbelangrijkste. Op basis van waar jij blij van wordt, zoeken we een vacature en werkgever die matcht.

We bespreken vacatures met je, waarvan we weten dat die interessant zijn voor je. Dit kunnen vacatures voor functies zijn waarvoor je nog papieren/diploma’s nodig hebt, die je nog niet hebt. Hiervoor kun je dan een opleiding volgen op onze kosten, via de Actief Flex Academy. Denk bijvoorbeeld aan een heftruckcertificaat of het behalen van een chauffeursdiploma.

Uitzendbureau in Roosendaal

Arbeidsmarkt Roosendaal ideaal dankzij ligging

We kennen de lokale arbeidsmarkt en weten wat er speelt. De stad Roosendaal heeft dankzij de gunstige ligging aan de internationale spoorlijn altijd al een belangrijke logistieke functie gehad. Hierdoor kwam de industrie goed op gang.


Roosendaal heeft uitgebreide industrieterreinen waar honderden bedrijven zijn gevestigd. Een passende baan in de productie of logistiek hebben wij zo voor jou gevonden!

Daarnaast houden de vele schoonmakers alle kantoren en scholen in de stad en omgeving schoon. Er zijn dus meerdere banen in de schoonmaak te vinden.

 

Uitzendbureau Roosendaal lid van ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Luelle Koop
Manager

Katinka Touw
Senior intercedent

Claudia Kools
Intercedent

Nineveh Youkhana
Stagiair(e)

Rick Vonk
Intercedent