Menu

Uitzendbureau in Roosendaal

Op zoek naar passende vacatures in Roosendaal of omgeving? Bij Actief Werkt uitzendbureau Roosendaal ligt het werk voor je klaar. Kom langs of schrijf je online in en wij helpen je verder.

Bekijk vacatures in Roosendaal

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Roosendaal

Nieuwe Markt 79
4701 AE Roosendaal

0165-562001
roosendaal@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00
Dinsdag08:30 - 17:00
Woensdag08:30 - 17:00
Donderdag     08:30 - 17:00
Vrijdag08:30 - 17:00


Corona update: Check vóór je bezoek de voorzorgsmaatregelen van onze vestiging.

Uitzendbureau Roosendaal helpt je aan een baan

Dagelijks matchen we bij uitzendbureau Roosendaal vele mensen met interessante vacatures in de omgeving. Zo hebben we voor jou ook verschillende vacatures die mogelijk bij je passen. Op basis van jouw wensen gaan we op zoek naar een baan die bij jou past.

Wij vinden de baan waar jij blij van wordt, waar jij met plezier naartoe gaat en waar je energie van krijgt. We hebben informatie nodig over jouw doelen en ambities, zodat we gericht voor je op zoek kunnen. Kom langs of schrijf je direct online in en blijf op de hoogte van de vacatures in Roosendaal en omstreken.

Bekijk onze top vacatures in Roosendaal

Logistiek administratief medewerker

Zoek jij een administratieve functie? Ben jij analytisch ingesteld en zoek je werk waar je verantwoordelijk bent voor het totale voorraadsysteem? Lees dan snel verder. 

In deze afwisselende functie ben je verantwoordelijk voor het beheer van de voorraad in de ruimste zin van het woord. Jij zorgt ervoor dat de voorraad 100% accuraat wordt geadministreerd en bewaakt. Je werkt met een bedrijfseigen order entry systeem. De voorraad bestaat uit 1500 unieke producten bestaande uit zowel food als non-food producten voor de vliegtuigsector. Omdat het bedrijf actief is in de luchtvaart zijn er vele douane verplichtingen en formaliteiten die nauwgezet moeten worden nageleefd.

Je werkt in deze functie samen met collega's van de afdeling inkoop in Amerika. Belangrijk dat je de Engelse taal beheerst, want samen met hen ben je verantwoordelijk voor het maken van realistische omzetverwachtingen en draag je verantwoordelijkheid dat op ieder moment de juiste voorraadniveau 's beschikbaar zijn op de juiste plaats. In Amerika staan 2 grote magazijnen waar vanuit de voorraden in Nederland aangevuld moeten worden.

Jouw "voorraad" is de start van diverse supply chain processen die moeten garanderen dat orders volledig en correct uitgeleverd kunnen worden. Ook en plannen en organiseren van het om- en herpakken van de artikelen maakt deel uit van het voorraadbeheer. 

Bekijk vacature
Verhuizer

Ben jij een echte aanpakker en ben je fysiek in orde? Lijkt het jou leuk om goederen van A naar B te vervoeren? Lees dan snel verder! 

Als verhuizer bij onze opdrachtgever in Bergen op Zoom ga je aan de slag in een klein team van gezellige collega's. Tussen 07.00 en 08.00 uur start jouw werkdag en vertrek je naar de locatie waar je die dag meubelen, dozen en andere goederen gaat laden in de wagen. Fysiek in orde zijn is dus erg belangrijk gezien je samen met jouw collega toch wel zware dingen moet tillen. Wanneer alles in de wagen staat ga je naar het nieuwe bedrijfspand, de verbouwde school of een particulier woonhuis waar de spullen weer netjes op zijn plek moeten komen te staan. 

Jouw werkdag eindigt aan het einde van de middag. Je spreekt nog even de werkdag door met collega's en krijgt te horen wat morgen de planning is. Het kan zo maar zijn dat er een spoedklusje tussendoor komt. Vergeet niet dat sommige klanten dus ook heel gestresst kunnen zijn en het belangrijk is dat je daarmee om kunt gaan. De basis is spullen van A naar B vervoeren. Later krijg je de mogelijkheid om ook spullen te demonteren en weer de monteren. 

Wanneer je fulltime voor langere tijd beschikbaar bent is deze vacature ook zeker voor jouw geschikt! Ben je iemand die parttime beschikbaar, nog naar school gaat of op oproep wil werken dan ben je hier ook aan het juiste adres! 

Ben je nog steeds enthousiast na het lezen van de vacature? Kijk dan snel verder wat je jou te bieden hebben! 

Bekijk vacature
Inpakmedewerker

Ben jij flexibel inzetbaar op alle dagen in de week? Wil je onderdeel uitmaken van een hecht en gezellig team? Dan zou ik zeker even verder lezen! 

Onze opdrachtgever is op zoek naar inpakmedewerkers voor in de bakkerij. Je werkdag begint tussen 05.00 en 07.00 uur in de ochtend. Nadat je je bakkerskleren hebt aangetrokken, drink je nog even een kopje koffie in de kantine. Als het tijd is om in te klokken, loop je natuurlijk niet zomaar de bakkerij in. Eerst je handen wassen en je schoenen reinigen. Wel zo hygiënisch! Kwaliteit en daardoor dus hygiëne staan hoog in het vaandel! 

Samen met het team kijk je wat er deze dag ingepakt moet worden, afhankelijk van de productie die er gedraaid wordt natuurlijk! In deze bakkerij is alles glutenvrij en wordt het dagvers geleverd aan een bekend supermarktketen. Als inpakmedewerker zorg je ervoor dat de broden in de juiste verpakking terecht komen en daarna natuurlijk klaar gemaakt worden voor verzending. 

Geen dag is hetzelfde bij deze opdrachtgever want er wordt echt wel gezorgd dat er afgewisseld wordt tussen de werkzaamheden! 

Bekijk vacature

Vacatures bij uitzendbureau in Roosendaal

Actief Werkt uitzendbureau Roosendaal heeft vacatures die aansluiten op iedere behoefte. Op basis van je beschikbaarheid kun je een keuze maken uit de diverse type vacatures:

  • Fulltimebaan: ben je 36 tot 40 uur per week beschikbaar, kijk dan naar de vacatures voor een fulltime functie.
  • Parttimebaan: heb je ook andere zaken die jouw tijd vragen, zoals kinderen, een studie of hobby? Dan is een parttimebaan iets voor jou.
  • Vaste baan: als je voor onbepaalde tijd beschikbaar bent, zoek bij ons dan naar een vaste baan.
  • Tijdelijk werk: ben je voor een beperkte tijd beschikbaar, omdat je bijvoorbeeld een bepaalde periode moet overbruggen? Neem dan een kijkje tussen de vacatures voor een tijdelijke functie.


Inschrijven bij uitzendbureau Roosendaal

Kom je uit regio Roosendaal of Bergen op Zoom en ben je toe aan een nieuwe baan? Kijk dan direct rond in ons aanbod aan vacatures in Roosendaal en omgeving.

Het is soms lastig om door de bomen het bos nog te zien met al die vacatures. We helpen je daarom ook graag met het vinden van die ene vacature die jou op het lijf geschreven is. Kom langs of schrijf je online bij ons in. Dan gaan wij je helpen met je zoektocht.

Schrijf je in

Jouw motivatie is voor ons het belangrijkst

Bij het solliciteren naar een nieuwe baan wordt vaak gekeken naar de ervaring en cv. Actief Werkt uitzendbureau Roosendaal vindt je motivatie het allerbelangrijkste. Op basis van waar jij blij van wordt, zoeken we een vacature en werkgever die matcht.

We bespreken vacatures met je, waarvan we weten dat die interessant zijn voor je. Dit kunnen vacatures voor functies zijn waarvoor je nog papieren/diploma’s nodig hebt, die je nog niet hebt. Hiervoor kun je dan een opleiding volgen op onze kosten, via de Actief Flex Academy. Denk bijvoorbeeld aan een heftruckcertificaat of het behalen van een chauffeursdiploma.

Uitzendbureau in Roosendaal

Arbeidsmarkt Roosendaal ideaal dankzij ligging

We kennen de lokale arbeidsmarkt en weten wat er speelt. De stad Roosendaal heeft dankzij de gunstige ligging aan de internationale spoorlijn altijd al een belangrijke logistieke functie gehad. Hierdoor kwam de industrie goed op gang.


Roosendaal heeft uitgebreide industrieterreinen waar honderden bedrijven zijn gevestigd. Een passende baan in de productie of logistiek hebben wij zo voor jou gevonden!

Daarnaast houden de vele schoonmakers alle kantoren en scholen in de stad en omgeving schoon. Er zijn dus meerdere banen in de schoonmaak te vinden.

 

Uitzendbureau Roosendaal lid van ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Luelle Koop
Manager