Menu

Uitzendbureau in Roosendaal

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Wil jij werken in Roosendaal? Dan ben je bij Actief Werkt! aan het goeie adres. Vanuit onze vestiging in Roosendaal gaan wij op zoek naar de leukste banen bij jou in de buurt. Bekijk snel het actuele aanbod aan vacatues online of kom gewoon bij ons langs voor persoonlijk advies.

Inschrijven uitzendbureau Roosendaal

Ben jij het overzicht kwijt met al die duizenden vacatures online? Of weet je gewoon niet wat voor werk je leuk vindt? Logisch, nog nooit eerder stond je voor zoveel keuzes. Er zijn zoveel beroepen en zoveel vakgebieden waar je aan de slag kunt. Schrijf je gratis in bij ons uitzendbureau in Roosendaal zodat we samen gericht op zoek gaan naar jouw droombaan. 

Wij staan niet stil bij wat jij mist, maar kijken juist naar jouw sterke punten. Jouw persoonlijkheid is het belangrijkste. Een baan die past bij je persoonlijkheid, daar krijg jij energie van! We gaan een persoonlijk gesprek met je aan en koppelen je alleen aan vacatures die aansluiten op jouw wensen. 

Gratis inschrijven uitzendbureau

Werken in Roosendaal? 

De stad Roosendaal heeft door zijn ligging altijd al een belangrijke internationale logistieke functie gehad. Daar maakt ons uitzendbureau natuurlijk gebruik van! Wij wachten niet af, maar gaan actief op zoek naar werkgevers die geschikt zijn voor jou. Kom langs bij ons uitzendbureau om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen!

vacatures in roosendaal

Banen in diverse branches

Wij vinden altijd een baan die aansluit bij jouw wensen. We luisteren naar jouw behoeften en gaan vervolgens op zoek naar een werkplek die bij je past. Jij wil zo snel mogelijk aan het werk en daar helpt ons uitzendbureau bij. Je kan via ons uitzendbureau bijvoorbeeld werken in de zakelijke dienstverlening, productie, administratie, assemblage of logistiek.

Vacatures in Roosendaal

We hebben altijd werk bij jou in de buurt. In Roosendaal en omgeving kun je werken als assemblage medewerker, orderpicker, magazijnmedewerker of heftruckchauffeur. Er zijn in Roosendaal echter ook nog veel andere banen te vinden via ons uitzendbureau. Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures in Roosendaal

vacatures in roosendaal

Actief Werkt! voor organisaties

Wanneer u als organisatie op zoek bent naar nieuwe werknemers in de omgeving, kan dit soms lastig zijn. Het kost veel tijd en moeite, terwijl het ook stukken eenvoudiger kan. Bij Actief Werkt! hebben we namelijk een groot netwerk aan kandidaten die op zoek zijn naar een passende baan. Door niet alleen te letten op werkervaring en opleidingen, maar ook op soft skills, vinden we snel de perfecte match. Is de juiste kandidaat even niet te vinden? Dan zorgen wij vaak voor een passend alternatief of voor effectieve tips. Interesse? 

Plaats een vacature

Contactgegevens Roosendaal

Vragen? Neem telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail. Wil je graag langskomen op onze locatie in Roosendaal? Leuk! Bij ons is een afspraak maken niet nodig. We zijn elke werkdag geopend en je kunt zo binnenlopen. De koffie staat al klaar! 

Actief Werkt! Uitzendbureau Roosendaal
Nieuwe Markt 79
4701 AE Roosendaal

Geopend van maandag t/m vrijdag 8:30 - 17:30 

Telefoon: 0165 - 56 20 01
E-mail: roosendaal@actiefwerkt.nl

Ons team

Martijn Nijsten
Intercedent

Linda Lauwerijssen
Manager

Luelle Koop
Intercedent

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Mail ons uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat uw telefoonnummer achter, en wij bellen u terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.