Menu

Uitzendbureau in Oss

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Ben jij op zoek naar een baan bij jou in de buurt, maar wil het nog niet echt vlotten? Geen zorgen! Actief Werkt! heeft veel ervaring in het vinden van de perfecte baan in de omgeving van Oss. Stap dus gerust eens binnen in onze vestiging of snuffel online vast wat rond tussen de beschikbare vacatures. Samen zorgen we ervoor dat jij 100% tevreden bent over je nieuwe baan. 

 

Vacatures in Oss bekijken

Werken in Oss?

Oss kenmerkt zich door de grote industrie. In Oss kun je werken bij bedrijven die actief zijn in de logistiek, productie en schoonmaak. Ons uitzendbureau wacht niet tot werkgevers ons benaderen, wij gaan zelf actief op zoek naar bedrijven die aansluiten bij jouw wensen. Kom naar ons uitzendbureau en vind een functie die bij jou past!

Een baan bij jou in de buurt

Ons uitzendbureau staat er voor garant dat je altijd een baan bij jou in de buurt krijgt. Of je nu op zoek bent naar een fulltime of parttime baan, bij ons kan het allemaal. Samen met jou zoeken we naar een baan die aansluit op jouw wensen. Zo zorgen we dat je niet alleen snel aan het werk gaat, maar ook lang aan het werk blijft. Dat klinkt goed in de oren, nietwaar?

Actief Werkt! Oss vacatures productie

Actuele vacatures in Oss

In Oss en omgeving kun je onder andere werken als hef- en reachtruckchaffeur, productiemedewerker, orderpicker, schoonmaker of koerier. Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Oss

Actief Werkt! Oss vacatures schoonmaak

Contact opnemen? 

Actief Werkt! Oss

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 08:30 - 17:30 
Eerste zaterdag van de maand geopend van 09:00 - 12:00 met uitzondering van juli en augustus.

Kom gerust eens langs op onze locatie! Wil je er zeker van zijn dat wij je kunnen helpen wanneer je langskomt? Bel of mail dan van tevoren even en laat ons weten wanneer we je kunnen verwachten. Tot snel! 

 

Actief Werkt! voor organisaties

Ook voor organisaties en bedrijven die op zoek zijn naar personeel zijn wij de ideale partner. In de omgeving van Oss kennen wij veel kandidaten; wie weet ook wel de geschikte voor uw vacature! Wanneer we op zoek gaan naar nieuwe werknemers letten we uiteraard op de standaard eisen, maar ook op de soft skills. Alleen op die manier kunnen we een perfecte match voor u vinden. Ook wanneer er geen geschikte kandidaten zijn, zorgen we in veel gevallen voor een passend alternatief. 

Plaatst u ook uw vacature bij ons uitzendbureau? 

Ja, plaats een vacature!

Ons team

Maurice Huisman
Manager

Helle Hoefnagels
Intercedent

Stefanie Coors
Intercedent

Jesper van Acht
Intercedent

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Mail ons uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat uw telefoonnummer achter, en wij bellen u terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.