Uitzendbureau Actief Werkt! in Oss

Oss kenmerkt zich door de grote industrie. In Oss kun je werken bij bedrijven die actief zijn in de logistiek, productie en schoonmaak. Ons uitzendbureau wacht niet tot werkgevers ons benaderen, wij gaan zelf actief op zoek naar bedrijven die aansluiten bij jouw wensen. Kom naar ons uitzendbureau en vindt een functie die bij jou past!

Werken in de buurt

Ons uitzendbureau staat er voor garant dat je altijd een baan bij jou in de buurt krijgt. Of je nu op zoek bent naar een fulltime baan , of parttime, bij ons kan het allemaal. Samen met jou zoeken we naar een baan die aansluit op jouw wensen. Zo zorgen we dat je niet alleen snel aan het werk gaat, maar ook lang aan het werk blijft.

Vacatures Oss

In Oss en omgeving kun je onder andere werken als hef- en reachtruckchaffeur, productiemedewerker, orderpicker, schoonmaker of koerier. Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Oss

Inschrijven Oss en omgeving

Actief Werkt! is mobiel en online. Wij hebben diverse inschrijflocaties in Oss en omgeving. Bel ons voor een afspraak of solliciteer direct op een functie die bij jou past. Wij komen naar jou toe en spreken af op een plaats en tijd, waar en wanneer het jou uitkomt.

Neem contact met ons op!

Je kunt ons bereiken op 0412-696585 of stuur ons een mail.

Adres:

Oostwal 249

5341 KN Oss