Menu

Uitzendbureau in Oss

Ben je in de regio van Oss op zoek naar een uitdagende nieuwe baan? Bij Actief Werkt uitzendbureau Oss liggen de vacatures op jou te wachten. Kom langs of schrijf je online in en wij helpen je verder.

Bekijk vacatures in Oss

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Oss

Oostwal 249
5341 KN Oss

0412-69 65 85
oss@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Afspraak maken is niet nodig.

Vind een nieuwe baan bij uitzendbureau Oss

Bij Actief Werkt Oss vind je de leukste vacatures uit de omgeving in diverse sectoren, zoals in de productie en logistiek. We helpen dagelijks mensen aan een andere baan. We zoeken naar de beste match tussen jou en een nieuwe werkgever, want daar ligt de sleutel voor succes voor alle partijen.

Zodra we weten wat jij zoekt in een baan, starten wij onze zoektocht. Kom daarom bij ons langs of schrijf je online bij ons in en wie weet zit jij binnenkort bij je nieuwe werkgever aan tafel.

Bekijk onze top vacatures in Oss

Monteur

Ben jij technisch ingesteld? Ben jij klantgericht? Vind jij het fijn om door heel Nederland te werken? Lees dan nu verder! Als monteur keuringen ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van technische keuringen van hulpmiddelen op locatie. Daarnaast voer je ook het onderhoud en de reparatie uit. De hulpmiddelen bestaan uit bijvoorbeeld plafondliften, fysio apparatuur, rolstoelen, H/L bedden en douche/toilet stoelen. Werkzaamheden: - Je beoordeelt de staat van de hulpmiddelen; - Je verricht reparaties en voert keuringen uit; - Je stelt vast waaruit het reparatieverzoek bestaat door een gesprek aan te gaan met de cliënt en/of de ergotherapeut; - Je adviseert de cliënt over het gebruik van de hulpmiddelen; - Je draagt zorg voor een goede planning met betrekking tot het repareren en beoordelen van de hulpmiddelen.

Bekijk vacature
Teamleider

Heb jij ervaring als teamleider? Wil jij graag in 2 ploegen werken? Heb jij affiniteit met AGF? Lees dan nu verder! Als teamleider kom je te werken bij de inpakafdeling van een familiebedrijf gespecialiseerd in groente en fruit. De werkzaamheden worden uitgevoerd in 2 ploegen. De ploegendiensten beginnen om 12.00 uur of om 24.00 uur. Daarnaast wordt er ook in het weekend en op feestdagen gewerkt. Werkzaamheden: - Je bent verantwoordelijk voor het verpakkingsproces op verschillende verpakkingslijnen; - Je stuurt productiemedewerkers, heftruckchauffeurs en machine operators aan; - Je bent verantwoordelijk voor een optimale afwikkeling van het verpakkingsproces wat betreft de presentatie, kwaliteit en administratie in het ERP systeem; - Je maakt planningen voor een optimale personeelsbezetting; - Je zorgt voor de tijdige aanvoer van producten en verpakkingsmaterialen

Bekijk vacature
Klantenservice medewerker

Ben je op zoek naar een leuke baan met flexibele werktijden? Vind je het leuk om mensen telefonisch te woord te staan? En wil jij het 1e aanspreekpunt zijn binnen een bedrijf? Lees dan snel verder! Voor verschillende opdrachtgevers in Nijmegen zijn wij opzoek naar enthousiaste klantenservice medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor het eerstelijns klantcontact. Jij bent de persoon die zorgt dat de klant goed wordt geholpen en tevreden de telefoon ophangt. Je bent o.a. verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden: - Aannemen van inkomende gesprekken. - Beantwoorden van (schriftelijk) klantcontact. - Verwerken van klantgegevens

Bekijk vacature

Vacatures uitzendbureau in Oss

We maken bij Actief Werkt uitzendbureau Oss onderscheid tussen verschillende vacatures. Kies op basis van jouw beschikbaarheid en gewenste contractduur welke vacatures het beste bij je passen.

  • Fulltimebaan: voor als je op zoek bent naar een baan voor 36 tot 40 uur per week.
  • Parttimebaan: perfect wanneer je je werk combineert met iets anders, zoals een studie, hobby of kinderen.
  • Tijdelijk werk: heb je een bepaalde periode te overbruggen? Ga je bijvoorbeeld voor langere tijd op reis of ben je op zoek naar vakantiewerk? Bekijk dan onze tijdelijke functies.
  • Vaste baan: kies een vaste baan als je voor onbepaalde tijd een nieuwe, uitdagende functie zoekt.

 

Inschrijven bij uitzendbureau Oss

Kom je uit Oss of omgeving en ben je wel toe aan die nieuwe uitdaging? Neem dan een kijkje tussen de huidige vacatures in Oss en omgeving.

Als je hulp kunt gebruiken bij je zoektocht, staat ons team voor je klaar. Schrijf je direct in via de website en laat je wensen voor een nieuwe baan weten. We gaan dan voor jou op zoek naar een vacature en werkgever die perfect bij je passen.

Schrijf je nu in

Ons doel is om jouw droombaan te vinden

Je ervaring en cv vinden we bij Actief Werkt uitzendbureau Oss minder belangrijk dan jouw motivatie. Laat ons weten wat jij belangrijk vindt in een nieuwe baan, wat je wilt leren en waar je energie van krijgt.

Op basis van jouw motivatie gaan wij op zoek naar een geschikte vacature. Dit kan er eentje zijn waar je nog niet de juiste papieren voor hebt. Mogelijk mag je dan op onze kosten een opleiding volgen om ervoor te zorgen dat je wel aan de ‘eisen’ van de functie van jouw dromen voldoet.

Uitzendbureau in Oss

Arbeidsmarkt in Oss biedt mooie kansen

Actief Werkt kent de lokale arbeidsmarkt tot in detail. Oss is een economisch sterke stad met ondernemende mensen. De stad kenmerkt zich door industriële bedrijvigheid.

Er zijn diverse industriegebieden en meer dan 5.000 verschillende bedrijven. Vooral in de productie en logistiek zijn er banen in overvloed. Werken in Oss biedt dus allerlei mooie kansen, zoals ook in de schoonmaak of als verkoper bij een carwash of tankstation.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team in Oss staat voor je klaar!

Maurice Huisman
Manager

Maik van Loon
Senior Intercedent

Helle Hoefnagels
Intercedent

Cristel van Breda
Inzetspecialist

Stefanie Coors
Intercedent