Menu

Uitzendbureau in Oss

Ben je in de regio van Oss op zoek naar een uitdagende nieuwe baan? Bij Actief Werkt uitzendbureau Oss liggen de vacatures op jou te wachten. Kom langs of schrijf je online in en wij helpen je verder.

Bekijk vacatures in Oss

Schrijf je online in >

Actief Werkt! Oss

Oostwal 249
5341 KN Oss

0412-69 65 85
oss@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Afspraak maken is niet nodig.

Vind een nieuwe baan bij uitzendbureau Oss

Bij Actief Werkt Oss vind je de leukste vacatures uit de omgeving in diverse sectoren, zoals in de productie en logistiek. We helpen dagelijks mensen aan een andere baan. We zoeken naar de beste match tussen jou en een nieuwe werkgever, want daar ligt de sleutel voor succes voor alle partijen.

Zodra we weten wat jij zoekt in een baan, starten wij onze zoektocht. Kom daarom bij ons langs of schrijf je online bij ons in en wie weet zit jij binnenkort bij je nieuwe werkgever aan tafel.

Bekijk onze top vacatures in Oss

Teamleider Logistiek

Direct een jaarcontract ontvangen? Werk jij graag op doordeweekse dagen, met name in de dagdienst en sporadisch in de avond? Hou jij van een platte organisatie, waar je als persoon nog het verschil maakt? Wil je werken bij een organisatie die het komend jaar flink gaat groeien, wat jou weer nieuwe kansen kan bieden in je ambitie? Werken voor een klant als Heineken interessant? Dan kom ik graag met je in contact! Wat ga je doen als logistiek teamleider? • Je geeft leiding, coacht, ontwikkelt en motiveert dagdagelijks circa 60 tot 100 medewerkers in het LCDB warehouse, je rouleert met twee andere teamleiders ook op de locatie van Heineken waar 15 medewerkers in het warehouse werken; • Je bewaakt de Kritische Prestatie Indicatoren (KPI’s) en scherpt waar nodig aan de hand van deze gegevens de procedures en instructies aan; • Je verklaart stilstanden, afwijkingen, invullen van rapportages, schrijven van verslagen, opstellen van procedures; • Je voert functionerings- en beoordelingsgesprekken en zorgt voor het terugdringen van het ziekteverzuim; • Je zorgt voor (dagelijkse) tellingen en verklaart voorraadboekingen en bent operationeel voorraad verantwoordelijk; • Je neemt deel aan dagelijkse overleggen met de klant Heineken; • Je organiseert en leidt structureel werkoverleg; • Je zorgt voor het aanleveren en implementeren van verbetervoorstellen. Het werken aan continu verbeteren van werkzaamheden en processen door deel te nemen aan (TPM-) projecten. Analyses worden gedaan door middel van 5*Why lean-methode.

Bekijk vacature
Carwash medewerker

Ben jij op zoek naar een fulltime baan? Ben jij per direct beschikbaar? En ben je woonachtig in regio Den Bosch? Lees dan snel verder! Wij zijn voor een autowasstraat in Den Bosch op zoek naar een gemotiveerde wasstraat medewerker. Je taken zullen bestaan uit: • Kassahandelingen, afrekenen van wasprogramma’s; • Advies geven aan klanten over programma keuze; • Openen en afsluiten van de wasstraat; • Werkplek, toiletten, stofzuigerplaatsen en buitenterrein schoonhouden; • Contact met klanten, controleren en bijwerken van auto’s; • Zelfstandig uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden en het verhelpen van storingen. De wasstraat is 7 dagen per week open van 8:00 - 18:00 uur. Je werkt 4 dagen per week, de werkdagen zijn in overleg.

Bekijk vacature
Procesoperator

Voor een klant uit de regio Tiel zijn wij op zoek naar een ervaren Procesoperator (m/v). Op technisch gebied is het een vooruitstrevende organisatie en jouw bijdrage als Operator moet daar zeker aan bijdragen. Jij bent onderdeel van de afdeling die zich bezighoudt met het bedienen, optimaliseren en borgen van zowel de technische installaties als de ondersteunende processen. Op deze afdeling wordt er gewerkt in 2-ploegen diensten. Je werkdag als procesoperator begint bij het opstarten van apparatuur. Je ziet erop toe dat de apparatuur juist werkt en grijpt in als er storingen optreden. Daarnaast voer je controlehandelingen uit waardoor het productieproces altijd zo optimaal mogelijk blijft verlopen met als doel elke dag de producten veilig met de juiste kwaliteit en hoeveelheid af te leveren bij de logistieke afdeling.

Bekijk vacature

Vacatures uitzendbureau in Oss

We maken bij Actief Werkt uitzendbureau Oss onderscheid tussen verschillende vacatures. Kies op basis van jouw beschikbaarheid en gewenste contractduur welke vacatures het beste bij je passen.

  • Fulltimebaan: voor als je op zoek bent naar een baan voor 36 tot 40 uur per week.
  • Parttimebaan: perfect wanneer je je werk combineert met iets anders, zoals een studie, hobby of kinderen.
  • Tijdelijk werk: heb je een bepaalde periode te overbruggen? Ga je bijvoorbeeld voor langere tijd op reis of ben je op zoek naar vakantiewerk? Bekijk dan onze tijdelijke functies.
  • Vaste baan: kies een vaste baan als je voor onbepaalde tijd een nieuwe, uitdagende functie zoekt.

 

Inschrijven bij uitzendbureau Oss

Kom je uit Oss of omgeving en ben je wel toe aan die nieuwe uitdaging? Neem dan een kijkje tussen de huidige vacatures in Oss en omgeving.

Als je hulp kunt gebruiken bij je zoektocht, staat ons team voor je klaar. Schrijf je direct in via de website en laat je wensen voor een nieuwe baan weten. We gaan dan voor jou op zoek naar een vacature en werkgever die perfect bij je passen.

Schrijf je nu in

Ons doel is om jouw droombaan te vinden

Je ervaring en cv vinden we bij Actief Werkt uitzendbureau Oss minder belangrijk dan jouw motivatie. Laat ons weten wat jij belangrijk vindt in een nieuwe baan, wat je wilt leren en waar je energie van krijgt.

Op basis van jouw motivatie gaan wij op zoek naar een geschikte vacature. Dit kan er eentje zijn waar je nog niet de juiste papieren voor hebt. Mogelijk mag je dan op onze kosten een opleiding volgen om ervoor te zorgen dat je wel aan de ‘eisen’ van de functie van jouw dromen voldoet.

Uitzendbureau in Oss

Arbeidsmarkt in Oss biedt mooie kansen

Actief Werkt kent de lokale arbeidsmarkt tot in detail. Oss is een economisch sterke stad met ondernemende mensen. De stad kenmerkt zich door industriële bedrijvigheid.

Er zijn diverse industriegebieden en meer dan 5.000 verschillende bedrijven. Vooral in de productie en logistiek zijn er banen in overvloed. Werken in Oss biedt dus allerlei mooie kansen, zoals ook in de schoonmaak of als verkoper bij een carwash of tankstation.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team in Oss staat voor je klaar!

Maurice Huisman
Manager

Maik van Loon
Senior Intercedent

Helle Hoefnagels
Intercedent

Cristel van Breda
Inzetspecialist

Stefanie Coors
Intercedent

Jesper van Acht
Intercedent