Menu

Uitzendbureau in Oss

Ben je in de regio van Oss op zoek naar een uitdagende nieuwe baan? Bij Actief Werkt uitzendbureau Oss liggen de vacatures op jou te wachten. Kom langs of schrijf je online in en wij helpen je verder.

Bekijk vacatures in Oss

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Oss

Oostwal 249
5341 KN Oss

0412-696585
oss@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00
Dinsdag08:30 - 17:00
Woensdag08:30 - 17:00
Donderdag     08:30 - 17:00
Vrijdag08:30 - 17:00
Vind een nieuwe baan bij uitzendbureau Oss

Bij Actief Werkt Oss vind je de leukste vacatures uit de omgeving in diverse sectoren, zoals in de productie en logistiek. We helpen dagelijks mensen aan een andere baan. We zoeken naar de beste match tussen jou en een nieuwe werkgever, want daar ligt de sleutel voor succes voor alle partijen.

Zodra we weten wat jij zoekt in een baan, starten wij onze zoektocht. Kom daarom bij ons langs of schrijf je online bij ons in en wie weet zit jij binnenkort bij je nieuwe werkgever aan tafel.

Bekijk onze top vacatures in Oss

Magazijnmedewerker

Ben jij op zoek naar een baan als magazijnmedewerker in een gezellig team en ben je in staat fysieke werkzaamheden uit te voeren? Lees dan snel verder, want dan hebben wij de perfecte baan voor jou!

Je gaat aan de slag als magazijnmedewerker bij een bedrijf dat boxsprings en matrassen maakt. Het is belangrijk dat je in staat bent fysieke werkzaamheden te verrichten, omdat je veel in beweging bent. In het magazijn wordt hard gewerkt, maar wordt er op zijn tijd ook zeker tijd gemaakt voor een lolletje.

Jouw werkzaamheden zijn:

 • De bestellingen picken en klaarmaken voor verzendig.
 • Zorgen dat de voorraad kloppend is.
 • Helpen met het laden en lossen van de vracht.
 • Tillen en verplaatsen van zowel lichte als zwaardere artikelen.

Bekijk vacature
Customer service medewerker

Onze Customer Service ondersteunt onze klanten ahv telefonische dienstverlening en de administratieve en organisatorische opvolging van onze logistieke diensten als Third Party Logistics Partner van de gezondheidszorg.

 • Optreden als telefonisch eerste aanspreekpunt voor de klant teneinde een efficiënte en klantgerichte service te bieden 
 • Verwerken van de binnenkomende aanvragen, opmerkingen en problemen (post, mail, telefonisch) teneinde zo snel en correct mogelijk de meest gepaste oplossing voor te stellen.
 • Verwerken en beheren van klantengegevens teneinde over actuele klantendossiers te beschikken.
 • Verrichten van diverse administratieve handelingen teneinde de afhandeling van klantenaanvragen 
 • Bijwerken en onderhouden van de vakkennis en de technische vaardigheden op het gebied van customer service teneinde de eigen vakkennis te maximaliseren en deze optimaal binnen de organisatie toe te passen.

Bekijk vacature
Operator

Vind jij het leuk om machines te onderhouden en in te stellen? Vind jij het leuk om initiatief te nemen tot het verbeteren van het werkproces en denk je graag mee bij de opzet van nieuwe projecten? Ben jij technisch ingesteld en ben jij goed in het snel schakelen? Dan is deze functie iets voor jou!

Als operator ga je werken met machines uit ons machinepark en je gaat ervoor zorgen dat de orders volgens afspraak worden afgerond. Je bent verantwoordelijk voor het preventief onderhouden van de machines, zodat storingen geen kans krijgen.

Jouw taken zijn:

 • Het signaleren, corrigeren en communiceren van onvolkomenheden in de kwaliteit / kwantiteit van uit te leveren productorders.
 • Je bent verantwoordelijk voor het sorteren, snijden, hechten en couverteren van de eindproducten.
 • Je zorgt voor een nette, veilige en overzichtelijke werkplek.
 • Je stemt de activiteiten af met de productieleider(s) en andere interne afdelingen.

Bekijk vacature

Vacatures uitzendbureau in Oss

We maken bij Actief Werkt uitzendbureau Oss onderscheid tussen verschillende vacatures. Kies op basis van jouw beschikbaarheid en gewenste contractduur welke vacatures het beste bij je passen.

 • Fulltimebaan: voor als je op zoek bent naar een baan voor 36 tot 40 uur per week.
 • Parttimebaan: perfect wanneer je je werk combineert met iets anders, zoals een studie, hobby of kinderen.
 • Tijdelijk werk: heb je een bepaalde periode te overbruggen? Ga je bijvoorbeeld voor langere tijd op reis of ben je op zoek naar vakantiewerk? Bekijk dan onze tijdelijke functies.
 • Vaste baan: kies een vaste baan als je voor onbepaalde tijd een nieuwe, uitdagende functie zoekt.

 

Inschrijven bij uitzendbureau Oss

Kom je uit Oss of omgeving en ben je wel toe aan die nieuwe uitdaging? Neem dan een kijkje tussen de huidige vacatures in Oss en omgeving.

Als je hulp kunt gebruiken bij je zoektocht, staat ons team voor je klaar. Schrijf je direct in via de website en laat je wensen voor een nieuwe baan weten. We gaan dan voor jou op zoek naar een vacature en werkgever die perfect bij je passen.

Schrijf je nu in

Ons doel is om jouw droombaan te vinden

Je ervaring en cv vinden we bij Actief Werkt uitzendbureau Oss minder belangrijk dan jouw motivatie. Laat ons weten wat jij belangrijk vindt in een nieuwe baan, wat je wilt leren en waar je energie van krijgt.

Op basis van jouw motivatie gaan wij op zoek naar een geschikte vacature. Dit kan er eentje zijn waar je nog niet de juiste papieren voor hebt. Mogelijk mag je dan op onze kosten een opleiding volgen om ervoor te zorgen dat je wel aan de ‘eisen’ van de functie van jouw dromen voldoet.

Uitzendbureau in Oss

Arbeidsmarkt in Oss biedt mooie kansen

Actief Werkt kent de lokale arbeidsmarkt tot in detail. Oss is een economisch sterke stad met ondernemende mensen. De stad kenmerkt zich door industriële bedrijvigheid.

Er zijn diverse industriegebieden en meer dan 5.000 verschillende bedrijven. Vooral in de productie en logistiek zijn er banen in overvloed. Werken in Oss biedt dus allerlei mooie kansen, zoals ook in de schoonmaak of als verkoper bij een carwash of tankstation.

 

Uitzendbureau Oss aangesloten bij ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Cristel van Breda

Karen Mulder
Vestigingsmanager

Mike Louwrenssen
Intercedent

Tess van Kasteren
Intercedent