Menu

Uitzendbureau in Ommen

Op zoek naar een baan in Ommen? Bij Actief Werkt vind je vele vacatures waarvoor we kandidaten zoeken. Kom in contact met uitzendbureau Ommen en ontdek wat we voor je kunnen betekenen.

Bekijk vacatures in Ommen

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Ommen

Vrijthof 5a
7731 CN Ommen

0529-450101
ommen@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Afspraak maken is niet nodig.

Uitzendbureau Ommen helpt je verder in je loopbaan

Ben jij toe aan een nieuwe baan in de omgeving van Ommen? Dan helpt ons team van Actief Werkt uitzendbureau Ommen je verder. We hebben bij ons uitzendbureau tientallen vacatures, waarmee we dagelijks mensen een nieuwe baan bezorgen. En dit doen we ook graag voor jou.

Ons team zet zich in om voor jou de vacature te vinden waar jij enthousiast van wordt, zodat jij straks ook weer met plezier naar je werk gaat. Je kunt hiervoor bij ons langskomen, je online inschrijven (zodat we jou actief kunnen benaderen) of je kunt direct via onze website solliciteren.

Bekijk onze top vacatures in Ommen

Operator

Ben jij op zoek naar een baan voor de lange termijn en wil je investeren in jouw carrière? Dan zijn wij op zoek naar jou! Onze opdrachtgever is per direct op zoek naar een operator en biedt jou hiervoor opleidingsmogelijkheden. Bij een wederzijdse goede samenwerking, kom je rechtstreeks in dienst bij onze opdrachtgever! Als operator is er geen dag hetzelfde. Binnen de organisatie zijn er verschillende afdelingen en variëren de werkzaamheden. Het kan zijn dat je het ene moment de juiste grondstoffen aan het doseren bent en dat je op het andere moment bezig bent met het instellen en controleren van procescondities. Omdat jij enige technische kennis hebt, signaleer jij tijdig een storing en kan jij hem zelfs wellicht verhelpen. Gedurende jouw werkzaamheden heb je ook contact met de andere afdelingen binnen de organisatie. Daarnaast neem je voorschriften en procedures in acht met betrekking tot veiligheid en hygiëne tijdens de uitvoering van jouw werkzaamheden. Tevens word je initiatief gewaardeerd wanneer er verbeteringen kunnen worden doorgevoerd in het proces.

Bekijk vacature
Accountmanager

Wil jij direct een contract voor onbepaalde tijd? Bepaal jij graag je eigen agenda en werk jij graag output gestuurd? Verkoop jij graag op inhoud? Werk jij graag met targets en heb je van nature de drive om te scoren? In sales te typeren als een hunter? Dan kom ik graag met je in contact! Wat ga jij doen als accountmanager? • Jij bent volledig verantwoordelijk voor new business binnen mkb-bedrijf in jouw eigen regio en het sluiten van contracten; • Jij genereert leads via jouw bestaand netwerk, marketingacties en nieuwe businessplatforms; • Jij bent het gezicht van HIT Profit binnen de businessclub(s) in jouw regio; • Jij verkoopt aan tafel inhoudelijk de dienstverlening en weet het kennisniveau van de klant omhoog te halen, om zo de deal te sluiten; • Jouw nieuw aangesloten klanten draag je na 6 maanden over aan jouw klantadviseur tijdens een persoonlijk gesprek bij de klant; • Jij bent alleen bezig met nieuwe klanten. De Klantadviseur zorgt voor retentie en uitbouw van deze klanten.

Bekijk vacature
Controller productie

Je toekomstig werkgever is een internationaal bedrijf en een van de grootste voedingsmiddelen fabrikanten in hun segment. In de regio van Zwolle zit de Nederlandse productie locatie gevestigd. Je komt direct in dienst bij de opdrachtgever. Het eerste contract is een contract voor 11 maand. Het loon is afhankelijk van jouw werkervaring en kennis. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed te noemen en daarnaast krijg je alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen door vakinhoudelijke cursussen en opleidingen. Jouw werkzaamheden bestaan o.a. uit het opstellen van periodieke rapportages en rentabiliteitsanalyses, het voorbereiden van investeringsaanvragen en ROI berekeningen, het opstellen van kostprijsberekeningen op grond van marktconforme IC verrekenprijzen en op basis van de productieresultaten analyseer je de mogelijke afwijkingen en stel je aanbevelingen op. Deze verwerk je, evalueer je en becommentarieert de financiële resultaten (maand/kwartaal/jaar). Jij als controller onderhoud en levert een actieve bijdrage aan de verdere ontwikkeling van bestaande controlle-instrumenten, standaardrapportages- en systemen. Dit doe je nauw samen met de divisie controlling, welke gevestigd is in Duitsland. Daarom is het zaak dat je de Duitse taal zowel in woord als in geschrift uitstekend beheerst. Op basis van procesorders weet je eventuele afwijkingen in kaart te brengen, de verschillen te analyseren en een advies uit te brengen om dit vervolgens te verbeteren. Ook bereidt je de operationele kostenplanning voor en analyseer je mogelijke afwijkingen op basis van resultaten. Je denkt productief mee met jouw collega’s en daar waar nodig doe je verbetervoorstellen voor kostenbesparingen en helpt actief mee om bovengenoemd te realiseren. Je rapporteert in deze functie rechtstreeks aan de financieel directeur. Je komt te werken binnen een klein en informeel team dat bestaat uit collega’s van de financiële administratie en controlling. Het onderhouden van nauwe contacten met de afdeling controlling op divisieniveau in Duitsland is daar ook onderdeel van.

Bekijk vacature

Vacatures bij uitzendbureau Ommen

Actief Werkt heeft vacatures voor alle type wensen: van een fulltimebaan met een 40-urige werkweek tot een tijdelijke bijbaan voor een aantal uur per week. Bekijk de opties hieronder.

  • Tijdelijk werk: ben je op zoek naar een tijdelijke baan om een bepaalde periode te overbruggen of voor in de vakantie? Kijk dan naar de vacatures voor tijdelijk werk.
  • Vaste baan: zou je het liefste voor onbepaalde tijd ergens aan de slag gaan? Solliciteer dan op een vacature voor een vaste baan.
  • Fulltimebaan: wanneer je 36 tot 40 uur per week beschikbaar bent om te werken, zijn dit de vacatures voor jou.
  • Parttimebaan: heb je meerdere zaken in je leven die tijd vragen, bijvoorbeeld kinderen, een studie of hobby? Combineer deze dan eenvoudig met een parttimebaan.


Inschrijven uitzendbureau Ommen 

Ben je woonachtig in Ommen of omgeving en sta je te popelen om bij een (nieuwe) werkgever aan de slag te gaan? Dan kun je vast de hulp van ons team gebruiken bij het vinden van een leuke vacature. Het is daarvoor handig om je bij ons in te schrijven, zodat we je actief kunnen benaderen.

Je kunt ook zelf een kijkje nemen de huidige vacatures bij uitzendbureau Ommen in de vakgebieden productie, logistiek of techniek om te zien of je een interessante vacature ziet. Wil je gebruik maken van onze hulp? Schrijf je dan nu in bij Actief Werkt, dan gaan we voor je op zoek naar een toffe baan.

Schrijf je nu in

Jouw ambities zijn belangrijk voor ons

Wanneer we samen op zoek gaan naar een leuke uitdaging voor jou, willen we je wat beter leren kennen. We zijn benieuwd naar je ambities, zodat we een baan kunnen gaan zoeken die daar perfect op aansluit. Je verwacht het misschien niet, maar je ervaring en cv weegt minder zwaar voor ons.

We helpen je aan een baan waarin jij je kunt ontwikkelen en waar je met veel plezier naartoe gaat. Het kan zijn dat we een vacature vinden waar je nog niet de juiste papieren voor hebt. Mogelijk mag je dan op onze kosten een opleiding volgen, zodat we jou alsnog aan die vacature kunnen koppelen.

Uitzendbureau in Ommen

Werken in Ommen: voor ieder wat wils

We kennen de lokale arbeidsmarkt als geen ander. De gemeente Ommen is een bekende toeristische plaats. De bossen en het groene landschap zijn een echte trekpleister voor toeristen.

Naast toeristische bedrijven vind je in Ommen ook grote productiebedrijven en technische bedrijven. Wij hebben uitdagende vacatures in bijvoorbeeld de productie branche en het logistieke vakgebied. Maar ook een technische functies zijn er genoeg. Keuze genoeg dus!

Wij matchen jou met leuke werkgevers en uitdagende vacatures! 


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team in Ommen staat voor je klaar!

Simone Hendriks
Manager

Jory Habers
Senior Intercedent

Esther Kamphof
Senior Intercedent

Laura Visscher
Intercedent

Luuk van ´t Erve
Stagiaire