Menu

Uitzendbureau in Ommen

Op zoek naar een baan in Ommen? Bij Actief Werkt vind je vele vacatures waarvoor we kandidaten zoeken. Kom in contact met uitzendbureau Ommen en ontdek wat we voor je kunnen betekenen.

Bekijk vacatures in Ommen

Schrijf je online in >

Actief Werkt! Ommen

Vrijthof 5a
7731 CN Ommen

0529-450101
ommen@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Afspraak maken is niet nodig.

Uitzendbureau Ommen helpt je verder in je loopbaan

Ben jij toe aan een nieuwe baan in de omgeving van Ommen? Dan helpt ons team van Actief Werkt uitzendbureau Ommen je verder. We hebben bij ons uitzendbureau tientallen vacatures, waarmee we dagelijks mensen een nieuwe baan bezorgen. En dit doen we ook graag voor jou.

Ons team zet zich in om voor jou de vacature te vinden waar jij enthousiast van wordt, zodat jij straks ook weer met plezier naar je werk gaat. Je kunt hiervoor bij ons langskomen, je online inschrijven (zodat we jou actief kunnen benaderen) of je kunt direct via onze website solliciteren.

Bekijk onze top vacatures in Ommen

Productiemedewerker/ster

Ben je fulltime beschikbaar en vind je het geen probleem om in 3 ploegen te werken? Ben je bekend met productiewerk of wil je het graag leren? Wil je lekker verdienen binnen een gerenommeerd en betrouwbaar bedrijf? Lees dan snel verder! In de functie van productiemedewerker ben je werkzaam in de 3 ploegen waarbij de werktijden zijn van: 7.00 - 15.00 / 15.00 - 23.00 en van 23.00 - 7.00 uur. Tevens ben je 1x in de 3 weken aan het werk op zondagavond, want dan worden de lijnen opgestart. Als productiemedewerker word je op verschillende lijnen ingezet. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de productie, het inpakken van de producten en het bevoorraden van de productielijn. Dit alles binnen een gezellig team. Het betreft een fulltime functie, waarbij je in dienst kan komen bij onze opdrachtgever, als het van beide kanten goed bevalt.

Bekijk vacature
Orderpicker

Wil je een afwisselende baan, met een goed salaris en vind je het niet erg om fysiek werk te leveren? Voor onze opdrachtgever in Ommen zoeken we Orderpickers voor ongeveer 20 a 30 uur per week. Je ontvangt een goed salaris en hard werk wordt gestimuleerd door middel van een bonus. We zijn op zoek naar mensen die voor langere tijd beschikbaar zijn. Wat ga je doen als orderpicker? Het gaat om het verzamelen van orders vanaf een pakbon. Met een elektrische palletwagen rijd je door het magazijn en verzamel je de juiste dozen. Vervolgens zet je de pallet vast en ga je door naar de volgende pakbon. Je werkt volgens een vast rooster en zult flexibel genoeg moeten zijn om wekelijks andere werkdagen te kunnen werken, waarbij de roosters ongeveer 3 weken vooruit wordt gepland. Er wordt gewerkt in een vast patroon van 2 weken vroege dienst (van 6:00 tot 14:15 uur) en vervolgens 1 week late dienst (van 11:30 tot 19:45 uur). Voor iedereen die in late diensten werkt geldt dat je kosteloos avondeten krijgt aangeboden in de bedrijfskantine. Tevens wordt je gemiddeld één keer per maand in het weekend ingepland, waarbij het zowel om de zaterdag als om de zondag kan gaan (op zaterdag en zondag zijn de diensten van 6:00 tot 14:15 uur). Wel weet je dit ruim van te voren d.m.v. je dienstrooster. Om iedereen gelijk te behandelen worden hier geen uitzonderingen in gemaakt. Voor het werken in het weekend ontvang je mooie toeslagen (150% op zaterdag en 200% op zondag)!

Bekijk vacature
Productiemedewerker

Ben jij 18 jaar of ouder, heb je een grafische achtergrond en zie je het werk liggen? Ben jij technisch ingesteld en spreekt techniek jou aan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Onze opdrachtgever in Ommen is op zoek naar een fulltime productiemedewerker met de doorgroei tot machine insteller in de dagdienst. Wat ga je doen: Als machine insteller ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en instellen van drukorders op de diverse drukmachines in de drukkerij. De kwaliteit van het drukwerk is erg belangrijk, dus het oog hebben voor detail is hierbij een eis. Je probeert het beste resultaat neer te zetten. Er zullen diverse werkzaamheden verricht moeten worden, denk hierbij aan: het op- en afbouwen van drukmachines, opruimen van afvalinkten en het netjes houden van de productieomgeving. Je stelt je hierin flexibel op.

Bekijk vacature

Vacatures bij uitzendbureau Ommen

Actief Werkt heeft vacatures voor alle type wensen: van een fulltimebaan met een 40-urige werkweek tot een tijdelijke bijbaan voor een aantal uur per week. Bekijk de opties hieronder.

  • Tijdelijk werk: ben je op zoek naar een tijdelijke baan om een bepaalde periode te overbruggen of voor in de vakantie? Kijk dan naar de vacatures voor tijdelijk werk.
  • Vaste baan: zou je het liefste voor onbepaalde tijd ergens aan de slag gaan? Solliciteer dan op een vacature voor een vaste baan.
  • Fulltimebaan: wanneer je 36 tot 40 uur per week beschikbaar bent om te werken, zijn dit de vacatures voor jou.
  • Parttimebaan: heb je meerdere zaken in je leven die tijd vragen, bijvoorbeeld kinderen, een studie of hobby? Combineer deze dan eenvoudig met een parttimebaan.


Inschrijven uitzendbureau Ommen 

Ben je woonachtig in Ommen of omgeving en sta je te popelen om bij een (nieuwe) werkgever aan de slag te gaan? Dan kun je vast de hulp van ons team gebruiken bij het vinden van een leuke vacature. Het is daarvoor handig om je bij ons in te schrijven, zodat we je actief kunnen benaderen.

Je kunt ook zelf een kijkje nemen de huidige vacatures bij uitzendbureau Ommen in de vakgebieden productie, logistiek of techniek om te zien of je een interessante vacature ziet. Wil je gebruik maken van onze hulp? Schrijf je dan nu in bij Actief Werkt, dan gaan we voor je op zoek naar een toffe baan.

Schrijf je nu in

Jouw ambities zijn belangrijk voor ons

Wanneer we samen op zoek gaan naar een leuke uitdaging voor jou, willen we je wat beter leren kennen. We zijn benieuwd naar je ambities, zodat we een baan kunnen gaan zoeken die daar perfect op aansluit. Je verwacht het misschien niet, maar je ervaring en cv weegt minder zwaar voor ons.

We helpen je aan een baan waarin jij je kunt ontwikkelen en waar je met veel plezier naartoe gaat. Het kan zijn dat we een vacature vinden waar je nog niet de juiste papieren voor hebt. Mogelijk mag je dan op onze kosten een opleiding volgen, zodat we jou alsnog aan die vacature kunnen koppelen.

Uitzendbureau in Ommen

Werken in Ommen: voor ieder wat wils

We kennen de lokale arbeidsmarkt als geen ander. De gemeente Ommen is een bekende toeristische plaats. De bossen en het groene landschap zijn een echte trekpleister voor toeristen.

Naast toeristische bedrijven vind je in Ommen ook grote productiebedrijven en technische bedrijven. Wij hebben uitdagende vacatures in bijvoorbeeld de productie branche en het logistieke vakgebied. Maar ook een technische functies zijn er genoeg. Keuze genoeg dus!

Wij matchen jou met leuke werkgevers en uitdagende vacatures! 


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team in Ommen staat voor je klaar!

Simone Hendriks
Manager

Jory Habers
Senior Intercedent

Esther Kamphof
Senior Intercedent

Stef Stef Eikens
Intercedent

Laura Visscher
Intercedent