Menu

Uitzendbureau in Ommen

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Bij uitzendbureau Actief Werkt! Ommen vind je de leukste vacatures in gemeente Ommen. Naast grote productiebedrijven en technische bedrijven vind je via Uitzendbureau Ommen ook veel vacatures voor bedrijven in de zakelijke dienstverlening. Neem snel een kijkje bij onze vacatures of kom gezellig eens langs! 

 Vacatures in Ommen

Werken in Ommen 

Bij Actief Werkt! Ommen zijn we dagelijks bezig om voor werkzoekenden de ideale baan te vinden. In de regio staan we goed bekend; wij gaan niet voor kortstondig succes, maar voor een langdurige relatie met onze klanten en met kandidaten die graag werken in Ommen. Dit resulteert in jarenlange samenwerking met opdrachtgevers, waar we onze toegevoegde waarde nog altijd kunnen bewijzen. Wij bieden vacatures in Ommen, Dalfsen, Nieuwleusen, Meppel, Hoogeveen, Dedemsvaart, Zwolle, Hardenberg, Vroomshoop, Coevorden en Emmen.

Vacatures gemeente Ommen

Onze opdrachtgevers zijn bedrijven die actief zijn in logistiek en transport, productie, techniek en recreatie. We hebben vacatures in gemeente Ommen binnen diverse functiegroepen, van LBO- tot HBO+ niveau. Ook vacatures voor bijvoorbeeld een mooie financiële functie of salesfunctie komen voor. Wij hebben daarnaast een sterke focus op bedrijven in de levensmiddelenindustrie.

Ons meest recente aanbod van vacatures in Ommen kun je online vinden.

Bekijk alle vacatures in Ommen

 

Vakantiewerk in Ommen

Heb jij al zomervakantie en ben je voor deze zomer nog op zoek naar vakantiewerk in Ommen? Dan hebben wij voldoende mogelijkheden voor je. Voor diverse opdrachtgevers in verschillende branches zijn wij op zoek naar vakantiekrachten in Ommen en omstreken. Wanneer je via Actief Werkt! aan de slag gaat als vakantiekracht, maak je iedere week kans op een verdubbeling van je salaris! Wie wil dat nou niet? Meer informatie over deze actief vind je hier.

Kom gezellig langs bij ons op de vestiging in Ommen om de mogelijkheden te bespreken. We zitten gevestigd aan het Vrijthof 5a of schrijf je online in via https://www.actiefwerkt.nl/inschrijven. Bellen mag natuurlijk ook, je kunt ons bereiken op telefoonnummer 0529-450101 dan plannen we samen een intakegesprek en bespreken we samen o.a. jouw beschikbaarheid, kennis en ervaring en wat je natuurlijk graag komende zomer zou willen doen wat betreft werkzaamheden.

 

Actief Werkt! uitzendbureau ommen

Vacature in Ommen vervullen

Om te reageren op een vacature in gemeente Ommen, schrijf je je eenvoudig in. Dit kan online, maar langskomen kan natuurlijk ook. Bij ons uitzendbureau in Ommen werken gedreven en enthousiaste medewerkers die de lokale markt als geen ander kennen. We  ontmoeten je graag en voorzien je van de beste sollicitatietips!

Contact opnemen? 

Actief Werkt! Ommen

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur. Stap gerust eens bij ons binnen!

Voor opdrachtgevers 

U kunt bij ons als opdrachtgever terecht voor een gedegen advies m.b.t. flexibele arbeid. Bij vacatures van onze opdrachtgevers wordt niet enkel gekeken naar harde selectiecriteria zoals opleiding of opleidingsniveau, maar worden zeker ook de soft skills meegewogen. 

Bij werkzoekenden brengen we zorgvuldig de competenties en ambities in kaart, waarna we een optimale match trachten te vinden. Voorafgaand aan een gesprek op ons kantoor bespreken we al veel per telefoon en vertellen we de kandidaat welke mogelijkheden we hebben. Kandidaten verwachten veel van ons, daarom verwachten wij ook altijd iets van hen: motivatie! In een markt met nog steeds vrij hoge werkloosheid is het belangrijk je als werkzoekende te onderscheiden. De kandidaten zijn onze visitekaartjes; betrouwbaar, gemotiveerd, flexibel en behulpzaam. Werkzoekenden kunnen bij ons terecht voor tijdelijke functies, maar regelmatig bemiddelen we kandidaten direct naar een contract bij een van onze opdrachtgevers.

Plaats vacature

Ons team

Simone Hendriks
Manager

Esther Kamphof
Senior Intercedent

Stef Stef Eikens
Stagiaire

Laura Visscher
Intercedent

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Mail ons uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat uw telefoonnummer achter, en wij bellen u terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.