Menu

Uitzendbureau in Ommen

Op zoek naar een baan in Ommen? Bij Actief Werkt vind je vele vacatures waarvoor we kandidaten zoeken. Kom in contact met uitzendbureau Ommen en ontdek wat we voor je kunnen betekenen.

Bekijk vacatures in Ommen

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Ommen

Vrijthof 5a
7731 CN Ommen

0529-450101
Ommen@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00
Dinsdag08:30 - 17:00
Woensdag08:30 - 17:00
Donderdag     08:30 - 17:00
Vrijdag08:30 - 17:00Uitzendbureau Ommen helpt je verder in je loopbaan

Ben jij toe aan een nieuwe baan in de omgeving van Ommen? Dan helpt ons team van Actief Werkt uitzendbureau Ommen je verder. We hebben bij ons uitzendbureau tientallen vacatures, waarmee we dagelijks mensen een nieuwe baan bezorgen. En dit doen we ook graag voor jou.

Ons team zet zich in om voor jou de vacature te vinden waar jij enthousiast van wordt, zodat jij straks ook weer met plezier naar je werk gaat. Je kunt hiervoor bij ons langskomen, je online inschrijven (zodat we jou actief kunnen benaderen) of je kunt direct via onze website solliciteren.

Bekijk onze top vacatures in Ommen

Beveiligingsmedewerker


Voor onze opdrachtgever zoeken wij een medewerker beveiliging. Als medewerker beveiliging is elke werkdag een avontuur. Je begint je dag met een kop koffie in de auto, klaar voor je controleronde. Je surveillancewagen is je kantoor, uitgerust met alle nodige communicatiemiddelen. Als medewerker beveiliging ben je verantwoordelijk voor diverse taken, waaronder openingsrondes, brand- en sluitrondes, controlerondes en alarmopvolgingen bij verschillende panden en industrieterreinen. Je signaleert vroegtijdig verdacht gedrag en rapporteert dit. Of het nu gaat om een vals alarm of een daadwerkelijke inbraak, jij zorgt ervoor dat de situatie onder controle is. Deze functie vereist zelfstandigheid en een stevige persoonlijkheid, aangezien je vaak op eigen initiatief handelt.

Een professionele aanpak en effectieve communicatie met de opdrachtgever, bezoekers en de autoriteiten (politie) zijn essentieel in deze rol. Als het gezicht van het bedrijf is een nette en zelfverzekerde houding van groot belang. Aangezien veiligheid geen negen-tot-vijf mentaliteit kent, is flexibiliteit en bereidheid om in verschillende diensten te werken, inclusief dag-, avond-, nacht- en weekenddiensten van maandag tot en met zondag, noodzakelijk.

Bekijk vacature
Nieuwe baan?

Bevind je je op een carrièrekruispunt en ben je nieuwsgierig naar de verschillende kansen die de arbeidsmarkt te bieden heeft? We nodigen je van harte uit voor een vrijblijvend bezoek aan onze vestiging in Ommen. Bij Actief Werkt! ben je meer dan welkom!

Dankzij ons uitgebreide netwerk van werkgevers kunnen we je bijstaan bij het verkennen van functies die wellicht niet meteen bij je opkomen.

Bekijk vacature
Medewerker Mengerij

Altijd al op een afdeling mengerij willen werken? De start van het gehele proces begint bij jou! Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding van vloeistoffen voor de productie en voor het bedienen van blendinstallaties. Je voert hiervoor controles uit om de kwaliteit van het product te waarborgen. Mochten lichte storingen zich voordoen, dan draai jij je hand er zeker niet voor om om deze op te lossen. Laden en lossen van goederen behoren ook tot jouw takenpakket. Dagelijks zal je middels een hef- en reachtruck goederen in- en uitladen in bulkwagens. Een geordende en schone werkomgeving is ook jouw prioriteit. Je zorgt ervoor dat de afdeling altijd op-en-top is, terwijl je ook belangrijke administratieve taken nauwkeurig afhandelt.

Je werkt in een 3 ploegenrooster, waarbij de werktijden als volgt zijn:

  • Vroege dienst van 06:00 uur tot 14:00 uur;
  • Late dienst van 14:00 uur tot 22:00 uur;
  • Nachtdienst van 22:00 uur tot 06:00 uur.

In de weekenden stoppen ze op vrijdag om 21:00 uur en zondag starten ze pas weer om 22:30 uur. Je hebt dus altijd weekend!

Bekijk vacature

Vacatures bij uitzendbureau Ommen

Actief Werkt heeft vacatures voor alle type wensen: van een fulltimebaan met een 40-urige werkweek tot een tijdelijke bijbaan voor een aantal uur per week. Bekijk de opties hieronder.

  • Tijdelijk werk: ben je op zoek naar een tijdelijke baan om een bepaalde periode te overbruggen of voor in de vakantie? Kijk dan naar de vacatures voor tijdelijk werk.
  • Vaste baan: zou je het liefste voor onbepaalde tijd ergens aan de slag gaan? Solliciteer dan op een vacature voor een vaste baan.
  • Fulltimebaan: wanneer je 36 tot 40 uur per week beschikbaar bent om te werken, zijn dit de vacatures voor jou.
  • Parttimebaan: heb je meerdere zaken in je leven die tijd vragen, bijvoorbeeld kinderen, een studie of hobby? Combineer deze dan eenvoudig met een parttimebaan.


Inschrijven uitzendbureau Ommen 

Ben je woonachtig in Ommen of omgeving en sta je te popelen om bij een (nieuwe) werkgever aan de slag te gaan? Dan kun je vast de hulp van ons team gebruiken bij het vinden van een leuke vacature. Het is daarvoor handig om je bij ons in te schrijven, zodat we je actief kunnen benaderen.

Je kunt ook zelf een kijkje nemen de huidige vacatures bij uitzendbureau Ommen in de vakgebieden productie, logistiek of techniek om te zien of je een interessante vacature ziet. Wil je gebruik maken van onze hulp? Schrijf je dan nu in bij Actief Werkt, dan gaan we voor je op zoek naar een toffe baan.

Schrijf je nu in

Jouw ambities zijn belangrijk voor ons

Wanneer we samen op zoek gaan naar een leuke uitdaging voor jou, willen we je wat beter leren kennen. We zijn benieuwd naar je ambities, zodat we een baan kunnen gaan zoeken die daar perfect op aansluit. Je verwacht het misschien niet, maar je ervaring en cv weegt minder zwaar voor ons.

We helpen je aan een baan waarin jij je kunt ontwikkelen en waar je met veel plezier naartoe gaat. Het kan zijn dat we een vacature vinden waar je nog niet de juiste papieren voor hebt. Mogelijk mag je dan op onze kosten een opleiding volgen, zodat we jou alsnog aan die vacature kunnen koppelen.

Uitzendbureau in Ommen

Werken in Ommen: voor ieder wat wils

We kennen de lokale arbeidsmarkt als geen ander. De gemeente Ommen is een bekende toeristische plaats. De bossen en het groene landschap zijn een echte trekpleister voor toeristen.

Naast toeristische bedrijven vind je in Ommen ook grote productiebedrijven en technische bedrijven. Wij hebben uitdagende vacatures in bijvoorbeeld de productie branche en het logistieke vakgebied. Maar ook een technische functies zijn er genoeg. Keuze genoeg dus!

Wij matchen jou met leuke werkgevers en uitdagende vacatures! 

 

Uitzendbureau Ommen lid van ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Esther Kamphof
Senior intercedent

Laura Visscher
Manager in opleiding

Vincent van Doorne
Intercedent