Menu

Uitzendbureau in Ommen

Op zoek naar een baan in Ommen? Bij Actief Werkt vind je vele vacatures waarvoor we kandidaten zoeken. Kom in contact met uitzendbureau Ommen en ontdek wat we voor je kunnen betekenen.

Bekijk vacatures in Ommen

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Ommen

Vrijthof 5a
7731 CN Ommen

0529-450101
Ommen@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00
Dinsdag08:30 - 17:00
Woensdag08:30 - 17:00
Donderdag     08:30 - 17:00
Vrijdag08:30 - 17:00


Corona update: Check vóór je bezoek de voorzorgsmaatregelen van onze vestiging.

Uitzendbureau Ommen helpt je verder in je loopbaan

Ben jij toe aan een nieuwe baan in de omgeving van Ommen? Dan helpt ons team van Actief Werkt uitzendbureau Ommen je verder. We hebben bij ons uitzendbureau tientallen vacatures, waarmee we dagelijks mensen een nieuwe baan bezorgen. En dit doen we ook graag voor jou.

Ons team zet zich in om voor jou de vacature te vinden waar jij enthousiast van wordt, zodat jij straks ook weer met plezier naar je werk gaat. Je kunt hiervoor bij ons langskomen, je online inschrijven (zodat we jou actief kunnen benaderen) of je kunt direct via onze website solliciteren.

Bekijk onze top vacatures in Ommen

Glazenwasser

Als glazenwasser bij onze opdrachtgever heb jij de flexibiliteit om in overleg je werkdagen en tijden in te delen. Dit biedt veel vrije tijd en de mogelijkheid om zowel in de buitenlucht als binnen actief aan het werk te gaan. Ervaring is mooi meegenomen, maar zeker geen eis. Nadat je volledig bent ingewerkt kun je zelfstandig aan de slag met een van de werkbusjes. Wil je 1,2,3,4,5 dagen werken?  Jij beslist.

Bekijk vacature
Productieleider

Heb jij werkervaring als leidinggevende in een productieomgeving en wil jij het beste uit de mensen halen? Voor onze opdrachtgever in Ommen zijn we op zoek naar een productieleider. Het bedrijf is werkzaam in de levensmiddelen en wil graag aan het einde van jaar over naar een structurele 5 ploegen. In jouw dienst zal jij de verantwoordelijkheid hebben over de ploegen en de daarbij behorende coördinatie en productie.

Samen met 4 andere teamleiders heb je de verantwoordelijkheid over de continuïteit van de productieprocessen. Wanneer er afwijkingen zijn of de productie dreigt stil te gaan liggen, zorg jij ervoor dat de productie weer zo snel mogelijk draaiende is. Je weet wanneer je moet opschalen en je zorgt ervoor dat de personeelsplanning van jouw afdeling in orde is. Je bent actief bezig met het managen van je team waarbij de focus ligt op coaching en ontwikkeling van jouw medewerkers.

Bekijk vacature
Industrieel Reiniger

Met veel zorg en aandacht worden er in Ommen zuivelproducten gemaakt in een moderne fabriek. Om dit proces hygiënisch en volgens de richtlijnen te laten verlopen, wordt er dagelijks door het team van 6 mensen van onze opdrachtgever hard gewerkt om dit te realiseren. Ben jij de nieuwe collega die dit team van industrieel reinigers gaat ondersteunen? 

We zijn per direct op zoek naar fulltime industrieel reinigers.

Je werkt 38 uur per week van maandag tot en met vrijdag op de productielocatie. Alle medewerkers hebben de juiste papieren zoals een VCA - veiligheidscertificaat. Dit vragen we niet perse van jou, want dit certificaat kun je op onze kosten behalen terwijl je er werkt. Wat we wel vragen is iemand die graag resultaatgericht werkt. Krijg jij energie en voldoening als je machines en de fabriek van binnen weer blinkend schoon mag opleveren? Het reinigen gebeurt met professionele machines zoals waterzuigers en schrobmachines. Om deze te bedienen en bijvoorbeeld ook het optillen van trappen, is het nodig dat je fysiek in goede conditie bent. Natuurlijk is het fijn als je ervaring hebt, maar op de werkplek kan jou alles aangeleerd worden. Je wordt dan ingewerkt door een ervaren collega. Het betreft werk voor langere tijd, maar als je maar tijdelijk beschikbaar bent heeft reageren ook zin. De werktijden zijn van 7:00 tot 15:30.

Bekijk vacature

Vacatures bij uitzendbureau Ommen

Actief Werkt heeft vacatures voor alle type wensen: van een fulltimebaan met een 40-urige werkweek tot een tijdelijke bijbaan voor een aantal uur per week. Bekijk de opties hieronder.

  • Tijdelijk werk: ben je op zoek naar een tijdelijke baan om een bepaalde periode te overbruggen of voor in de vakantie? Kijk dan naar de vacatures voor tijdelijk werk.
  • Vaste baan: zou je het liefste voor onbepaalde tijd ergens aan de slag gaan? Solliciteer dan op een vacature voor een vaste baan.
  • Fulltimebaan: wanneer je 36 tot 40 uur per week beschikbaar bent om te werken, zijn dit de vacatures voor jou.
  • Parttimebaan: heb je meerdere zaken in je leven die tijd vragen, bijvoorbeeld kinderen, een studie of hobby? Combineer deze dan eenvoudig met een parttimebaan.


Inschrijven uitzendbureau Ommen 

Ben je woonachtig in Ommen of omgeving en sta je te popelen om bij een (nieuwe) werkgever aan de slag te gaan? Dan kun je vast de hulp van ons team gebruiken bij het vinden van een leuke vacature. Het is daarvoor handig om je bij ons in te schrijven, zodat we je actief kunnen benaderen.

Je kunt ook zelf een kijkje nemen de huidige vacatures bij uitzendbureau Ommen in de vakgebieden productie, logistiek of techniek om te zien of je een interessante vacature ziet. Wil je gebruik maken van onze hulp? Schrijf je dan nu in bij Actief Werkt, dan gaan we voor je op zoek naar een toffe baan.

Schrijf je nu in

Jouw ambities zijn belangrijk voor ons

Wanneer we samen op zoek gaan naar een leuke uitdaging voor jou, willen we je wat beter leren kennen. We zijn benieuwd naar je ambities, zodat we een baan kunnen gaan zoeken die daar perfect op aansluit. Je verwacht het misschien niet, maar je ervaring en cv weegt minder zwaar voor ons.

We helpen je aan een baan waarin jij je kunt ontwikkelen en waar je met veel plezier naartoe gaat. Het kan zijn dat we een vacature vinden waar je nog niet de juiste papieren voor hebt. Mogelijk mag je dan op onze kosten een opleiding volgen, zodat we jou alsnog aan die vacature kunnen koppelen.

Uitzendbureau in Ommen

Werken in Ommen: voor ieder wat wils

We kennen de lokale arbeidsmarkt als geen ander. De gemeente Ommen is een bekende toeristische plaats. De bossen en het groene landschap zijn een echte trekpleister voor toeristen.

Naast toeristische bedrijven vind je in Ommen ook grote productiebedrijven en technische bedrijven. Wij hebben uitdagende vacatures in bijvoorbeeld de productie branche en het logistieke vakgebied. Maar ook een technische functies zijn er genoeg. Keuze genoeg dus!

Wij matchen jou met leuke werkgevers en uitdagende vacatures! 

 

Uitzendbureau Ommen lid van ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Simone Hendriks
Manager

Esther Kamphof
Senior intercedent

Laura Visscher
Intercedent

Ian Marsman
Stagiair(e)

Sem Hester
Intercedent