Menu

Uitzendbureau in Ommen

Op zoek naar een baan in Ommen? Bij Actief Werkt vind je vele vacatures waarvoor we kandidaten zoeken. Kom in contact met uitzendbureau Ommen en ontdek wat we voor je kunnen betekenen.

Bekijk vacatures in Ommen

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Ommen

Vrijthof 5a
7731 CN Ommen

0529-450101
ommen@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Corona update: Check vóór je bezoek de voorzorgsmaatregelen van onze vestiging.

Uitzendbureau Ommen helpt je verder in je loopbaan

Ben jij toe aan een nieuwe baan in de omgeving van Ommen? Dan helpt ons team van Actief Werkt uitzendbureau Ommen je verder. We hebben bij ons uitzendbureau tientallen vacatures, waarmee we dagelijks mensen een nieuwe baan bezorgen. En dit doen we ook graag voor jou.

Ons team zet zich in om voor jou de vacature te vinden waar jij enthousiast van wordt, zodat jij straks ook weer met plezier naar je werk gaat. Je kunt hiervoor bij ons langskomen, je online inschrijven (zodat we jou actief kunnen benaderen) of je kunt direct via onze website solliciteren.

Bekijk onze top vacatures in Ommen

Productiemedewerker

Als oproepkracht werken binnen een groeiend familiebedrijf in Ommen. Een mooie parttime functie waarbij je zelf aan kan geven wanneer je wel en niet beschikbaar bent. Mooier kan het niet? Dan hebben we nog niet gesproken over de fijne werksfeer, de (normaliter) gezellige lunch en het leerzame inwerktraject. Het betreft een functie als oproepkracht in de productie. De ene week werk je bijvoorbeeld 3 dagen en de andere week 1, voor jou is dat dan ook geen probleem. Je geeft zelf aan wanneer je wel of niet kan. Als productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van bestellingen op de drukmachines in de drukkerij. De kwaliteit van het drukwerk is erg belangrijk, dus oog hebben voor detail is hierbij een eis. Je probeert het beste resultaat neer te zetten. Dit is geen saaie lopende band functie. Je werkzaamheden wisselen zich namelijk af, denk hierbij aan: het aanvullen en uitpakken van de machine, opruimen van afvalinkten en het netjes houden van de productieomgeving. De grote rollen hebben best wat gewicht en jij moet ze goed in de machines zien te verwerken. Enige kracht is hiervoor nodig. Het betreft een oproepfunctie voor langere tijd. Je komt te werken in de dagdienst van: 08.00 tot 16.30 uur, van maandag tot en met vrijdag. Door de dag heen heb je een uur pauze, dit betekent dat jouw werkgever een half uur doorbetaald. Bij aanvang word je begeleid door een ervaring medewerker, om het vak zo goed te kunnen leren.

Bekijk vacature
Assistent coördinator

Voor een opdrachtgever uit de logistieke sector in Zwolle, zijn wij op zoek naar een assistent coördinator. Als assistent Logistiek coördinator heb je een afwisselende baan, dagelijkse neem jij verschillende verantwoordelijkheden op je. Het efficiënt en probleemloos laten verlopen van de sortering is je grootste verantwoordelijkheid. Onze opdrachtgever is een landelijke logistieke dienstverlener. Ze bezorgen pakketten die andere logistieke dienstverleners niet bezorgen zoals mobiele telefoons waarbij getekend moet worden voor het abonnement, zorgpassen waarbij een ID controle gedaan moet worden. Ook kan het gaan om pakketten de zeer waardevol, zwaar of groot zijn. Je bent (mede)verantwoordelijk samen met de Coördinator voor het op een proactieve manier aansturen van het team. Het team bestaat uit 5-12 medewerkers. Elke dienst zorgen jullie er samen voor dat alle pakketten klaar staan, zodat de chauffeurs op tijd aan hun routes kunnen beginnen. Je denkt mee en draagt verbeteringen aan zodat de productiviteit en de kwaliteit verbeterd kunnen worden. • Je zorgt er voor dat jij en je collega’s op een veilige en verantwoordelijke manier werken; • Het werk wordt uitgevoerd aan de hand van regels en procedures, deze draag je ook uit naar het team; • Je ondersteunt de coördinator bij het ervoor zorgen dat het gehele sorteer proces efficiënt en probleemloos verloopt; • Je overlegt met de coördinator en stuurt medewerkers waar nodig bij; • Bij afwezigheid van de coördinator ben jij de gene die verantwoordelijk is voor het gehele proces.

Bekijk vacature
Schoonmaker

Woon je in de omgeving Zwolle, heb jij ervaring als schoonmaker en zoek je een baan in de schoonmaak? Wij zijn per direct op zoek naar schoonmakers bij een groot distributie centrum in Zwolle. Wij kunnen je minimaal 4 uur per week bieden! Wat ga je schoonmaken? - Kantoorruimtes; - Sanitair (toiletten e.d.); - Vloeren; - Overige aanwezige en/of periode schoonmaakwerkzaamheden. Je werkt op maandag tot en met vrijdag van 07.00 uur tot 11.00 uur. Bij wederzijdse tevredenheid, mogelijkheid tot meer uren!

Bekijk vacature

Vacatures bij uitzendbureau Ommen

Actief Werkt heeft vacatures voor alle type wensen: van een fulltimebaan met een 40-urige werkweek tot een tijdelijke bijbaan voor een aantal uur per week. Bekijk de opties hieronder.

  • Tijdelijk werk: ben je op zoek naar een tijdelijke baan om een bepaalde periode te overbruggen of voor in de vakantie? Kijk dan naar de vacatures voor tijdelijk werk.
  • Vaste baan: zou je het liefste voor onbepaalde tijd ergens aan de slag gaan? Solliciteer dan op een vacature voor een vaste baan.
  • Fulltimebaan: wanneer je 36 tot 40 uur per week beschikbaar bent om te werken, zijn dit de vacatures voor jou.
  • Parttimebaan: heb je meerdere zaken in je leven die tijd vragen, bijvoorbeeld kinderen, een studie of hobby? Combineer deze dan eenvoudig met een parttimebaan.


Inschrijven uitzendbureau Ommen 

Ben je woonachtig in Ommen of omgeving en sta je te popelen om bij een (nieuwe) werkgever aan de slag te gaan? Dan kun je vast de hulp van ons team gebruiken bij het vinden van een leuke vacature. Het is daarvoor handig om je bij ons in te schrijven, zodat we je actief kunnen benaderen.

Je kunt ook zelf een kijkje nemen de huidige vacatures bij uitzendbureau Ommen in de vakgebieden productie, logistiek of techniek om te zien of je een interessante vacature ziet. Wil je gebruik maken van onze hulp? Schrijf je dan nu in bij Actief Werkt, dan gaan we voor je op zoek naar een toffe baan.

Schrijf je nu in

Jouw ambities zijn belangrijk voor ons

Wanneer we samen op zoek gaan naar een leuke uitdaging voor jou, willen we je wat beter leren kennen. We zijn benieuwd naar je ambities, zodat we een baan kunnen gaan zoeken die daar perfect op aansluit. Je verwacht het misschien niet, maar je ervaring en cv weegt minder zwaar voor ons.

We helpen je aan een baan waarin jij je kunt ontwikkelen en waar je met veel plezier naartoe gaat. Het kan zijn dat we een vacature vinden waar je nog niet de juiste papieren voor hebt. Mogelijk mag je dan op onze kosten een opleiding volgen, zodat we jou alsnog aan die vacature kunnen koppelen.

Uitzendbureau in Ommen

Werken in Ommen: voor ieder wat wils

We kennen de lokale arbeidsmarkt als geen ander. De gemeente Ommen is een bekende toeristische plaats. De bossen en het groene landschap zijn een echte trekpleister voor toeristen.

Naast toeristische bedrijven vind je in Ommen ook grote productiebedrijven en technische bedrijven. Wij hebben uitdagende vacatures in bijvoorbeeld de productie branche en het logistieke vakgebied. Maar ook een technische functies zijn er genoeg. Keuze genoeg dus!

Wij matchen jou met leuke werkgevers en uitdagende vacatures! 

 

Uitzendbureau Ommen lid van ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team in Ommen staat voor je klaar!

Simone Draaijer-Hendriks
Manager

Jory Habers
Senior intercedent

Esther Kamphof
Senior intercedent

Laura Visscher
Intercedent

Rik Bouwmeester
Stagiair(e)