Menu

Uitzendbureau in Ommen

Op zoek naar een baan in Ommen? Bij Actief Werkt vind je vele vacatures waarvoor we kandidaten zoeken. Kom in contact met uitzendbureau Ommen en ontdek wat we voor je kunnen betekenen.

Bekijk vacatures in Ommen

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Ommen

Vrijthof 5a
7731 CN Ommen

0529-450101
Ommen@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00
Dinsdag08:30 - 17:00
Woensdag08:30 - 17:00
Donderdag     08:30 - 17:00
Vrijdag08:30 - 17:00Uitzendbureau Ommen helpt je verder in je loopbaan

Ben jij toe aan een nieuwe baan in de omgeving van Ommen? Dan helpt ons team van Actief Werkt uitzendbureau Ommen je verder. We hebben bij ons uitzendbureau tientallen vacatures, waarmee we dagelijks mensen een nieuwe baan bezorgen. En dit doen we ook graag voor jou.

Ons team zet zich in om voor jou de vacature te vinden waar jij enthousiast van wordt, zodat jij straks ook weer met plezier naar je werk gaat. Je kunt hiervoor bij ons langskomen, je online inschrijven (zodat we jou actief kunnen benaderen) of je kunt direct via onze website solliciteren.

Bekijk onze top vacatures in Ommen

Productiemedewerker Hout

Heb jij een passie voor houtbewerking en ga je het liefst aan de slag in een modern machinepark waarin alle faciliteiten aanwezig zijn voor een hoogwaardig product? Lees dan onderstaande vacature door! 

Als productiemedewerker binnen deze organisatie ben je verantwoordelijk voor een aantal taken. Zo houd jij je bezig met de verschillende technieken die worden gehanteerd op locatie. Dit bestaat bijvoorbeeld uit het controleren van binnenkomende houtsoorten op kwaliteit, afwijkingen en mogelijke imperfecties. Dit is een belangrijk proces, omdat er gewerkt wordt met veel verschillinde houtsoorten met ieder zijn eigenschappen. Vanuit hier begint het bewerkingsproces, dit bestaat uit de volgende stappen:

 • Verwijderen van noesten (de plek waar bijvoorbeeld een zijtak heeft gezeten); 
 • Zagen van materialen; 
 • Schuren van halffabricaten; 
 • Vingerlassen.

Het verbinden van verschillende houtsoorten aan elkaar wordt vingerlassen genoemd. Deze techniek zorgt ervoor dat hout naadloos op elkaar verlijmd wordt en daardoor ook kaarsrecht blijft. 

Bekijk vacature
Medewerker Technische Dienst

Ben jij technisch onderlegd en sta je open voor een werkplek waar je alle fijne kneepjes van het vak kan leren?

Om de groei en ambitie van onze opdrachtgever mogelijk te maken zijn we op zoek naar handige alleskunner(s), doordat de productie bij deze organisatie in de lift zit en het machinepark ook wordt uitgebreid is versterking welkom! Jij bent in dit proces verantwoordelijk met je team voor een aantal belangrijke stappen, namelijk: 

 • het onderhouden, ombouwen en repareren van storingen binnen het machinepark. Dit is zowel mechanisch als elektrotechnisch en steeds meer geautomatiseerd en gerobotiseerd. (Innovatie en staat voorop!);
 • procesmatig terugkoppelen over je vorderingen in je werk en weet hierin de belangrijkste stakeholders op de hoogte te houden, doordat jij ons goed up to date houdt, blijven wij op de hoogte van de productie, het proces en de voortang van het machinepark;
 • het verhelpen en oplossen van vragen omtrent storingen die voorkomen bij o.a. de verschillende drukmachines. Je weet hierin op de juiste manier prioriteiten te stellen, waardoor je goed weet wat belangrijk is gedurende de dag. Dit maakt dat jij goed je hoofd koel weet te houden en stressbestendig bent in deze situaties. 

Door de loop van de dag zal je merken dat je overal mee bezig bent en niet altijd alles volgens planning gaat. Dit is voor jou geen probleem, omdat jij juist hierin structuur weet aan te brengen. Niet alleen voor je zelf, maar ook naar de rest van je team.

Bekijk vacature
Digitaal nabewerker

De productiehal bij onze opdrachtgever bestaat uit diverse grote machines die dag en nacht draaien, met name op de afdeling voor digitale drukpersen en nabewerkingsmachines. Dankzij technische collega's op deze afdeling worden dagelijks de mooiste etiketten en labels geproduceerd. Samen met dit team ben je verantwoordelijk voor diverse taken zoals stansen, lakken, lamineren, enzovoort van de digitaal bedrukte materialen.

Wij zijn op zoek naar kandidaten om dit team te versterken. Ben je kritisch, creatief, werk je nauwkeurig en heb je oog voor detail? Daarnaast ben je ook niet bang voor een uitdagende opdracht op het gebied van drukwerk. Je bent proactief en hebt een gezond verstand. Onze werkuren zijn in ploegendiensten van maandag tot en met vrijdag, met shifts van 06:00-14:00, 14:00-23:00 en 23:00-06:00. Als je beschikbaar bent voor fulltime werk en deze werktijden geen probleem voor je zijn, klik dan op de onderstaande knop 'solliciteer direct' om te solliciteren!

Bekijk vacature

Vacatures bij uitzendbureau Ommen

Actief Werkt heeft vacatures voor alle type wensen: van een fulltimebaan met een 40-urige werkweek tot een tijdelijke bijbaan voor een aantal uur per week. Bekijk de opties hieronder.

 • Tijdelijk werk: ben je op zoek naar een tijdelijke baan om een bepaalde periode te overbruggen of voor in de vakantie? Kijk dan naar de vacatures voor tijdelijk werk.
 • Vaste baan: zou je het liefste voor onbepaalde tijd ergens aan de slag gaan? Solliciteer dan op een vacature voor een vaste baan.
 • Fulltimebaan: wanneer je 36 tot 40 uur per week beschikbaar bent om te werken, zijn dit de vacatures voor jou.
 • Parttimebaan: heb je meerdere zaken in je leven die tijd vragen, bijvoorbeeld kinderen, een studie of hobby? Combineer deze dan eenvoudig met een parttimebaan.


Inschrijven uitzendbureau Ommen 

Ben je woonachtig in Ommen of omgeving en sta je te popelen om bij een (nieuwe) werkgever aan de slag te gaan? Dan kun je vast de hulp van ons team gebruiken bij het vinden van een leuke vacature. Het is daarvoor handig om je bij ons in te schrijven, zodat we je actief kunnen benaderen.

Je kunt ook zelf een kijkje nemen de huidige vacatures bij uitzendbureau Ommen in de vakgebieden productie, logistiek of techniek om te zien of je een interessante vacature ziet. Wil je gebruik maken van onze hulp? Schrijf je dan nu in bij Actief Werkt, dan gaan we voor je op zoek naar een toffe baan.

Schrijf je nu in

Jouw ambities zijn belangrijk voor ons

Wanneer we samen op zoek gaan naar een leuke uitdaging voor jou, willen we je wat beter leren kennen. We zijn benieuwd naar je ambities, zodat we een baan kunnen gaan zoeken die daar perfect op aansluit. Je verwacht het misschien niet, maar je ervaring en cv weegt minder zwaar voor ons.

We helpen je aan een baan waarin jij je kunt ontwikkelen en waar je met veel plezier naartoe gaat. Het kan zijn dat we een vacature vinden waar je nog niet de juiste papieren voor hebt. Mogelijk mag je dan op onze kosten een opleiding volgen, zodat we jou alsnog aan die vacature kunnen koppelen.

Uitzendbureau in Ommen

Werken in Ommen: voor ieder wat wils

We kennen de lokale arbeidsmarkt als geen ander. De gemeente Ommen is een bekende toeristische plaats. De bossen en het groene landschap zijn een echte trekpleister voor toeristen.

Naast toeristische bedrijven vind je in Ommen ook grote productiebedrijven en technische bedrijven. Wij hebben uitdagende vacatures in bijvoorbeeld de productie branche en het logistieke vakgebied. Maar ook een technische functies zijn er genoeg. Keuze genoeg dus!

Wij matchen jou met leuke werkgevers en uitdagende vacatures! 

 

Uitzendbureau Ommen lid van ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Simone Hendriks
Manager

Esther Kamphof
Senior intercedent

Laura Visscher
Senior intercedent

Vincent van Doorne
Intercedent

Luuk van 't Erve
Intercedent

Brittney Heikoop
Intercedent

Maxon Dankelman
Stagiair(e)