Menu

Uitzendbureau in Ommen

Op zoek naar een baan in Ommen? Bij Actief Werkt vind je vele vacatures waarvoor we kandidaten zoeken. Kom in contact met uitzendbureau Ommen en ontdek wat we voor je kunnen betekenen.

Bekijk vacatures in Ommen

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Ommen

Vrijthof 5a
7731 CN Ommen

0529-450101
ommen@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Corona update: Check vóór je bezoek de voorzorgsmaatregelen van onze vestiging.

Uitzendbureau Ommen helpt je verder in je loopbaan

Ben jij toe aan een nieuwe baan in de omgeving van Ommen? Dan helpt ons team van Actief Werkt uitzendbureau Ommen je verder. We hebben bij ons uitzendbureau tientallen vacatures, waarmee we dagelijks mensen een nieuwe baan bezorgen. En dit doen we ook graag voor jou.

Ons team zet zich in om voor jou de vacature te vinden waar jij enthousiast van wordt, zodat jij straks ook weer met plezier naar je werk gaat. Je kunt hiervoor bij ons langskomen, je online inschrijven (zodat we jou actief kunnen benaderen) of je kunt direct via onze website solliciteren.

Bekijk onze top vacatures in Ommen

Medewerker klantcontact

Zoek jij een afwisselende baan met veel contact met mensen? Wij hebben in Zwolle diverse banen open staan! Bij al deze functies draait het op persoonlijk klantcontact. Samen met je collega’s reis je door heel Nederland en ga je naar de klant toe. Je ontwikkelt je tot de ideale gesprekspartner voor jong én oud. Het team waar in je werkt is zeer gezellig en de werksfeer is fantastisch! Je werkt voornamelijk voor bedrijven in de telecom branche. Er zijn diverse projecten waar je op ingedeeld kunt worden, je kunt je eigen voorkeur doorgeven. • Callcenter medewerker Je hoeft niet te verkopen, het gaat om adviseren en service verlenen. Het doel is klanten helpen en te ontzorgen. Wij zoeken mensen die klanten blij willen maken. Er wordt voornamelijk gebeld voor de internetprovider Ziggo of voor Caiway. Je kunt telefoontjes van klanten ontvangen maar het kan ook zijn dat je zelf uitbelt. Werktijden van 09:00 – 18:00 uur. • Service aan huis Samen met je collega’s ga je de wijk in en je bezoekt bestaande Ziggo klanten deur aan deur. Het verhogen van de klanttevredenheid is je doel. Je helpt de klant met allerlei vragen over TV en internet. • Commercieel medewerker Bij dit glasvezel project worden klanten thuis bezocht en wordt er informatie verstrekt over glasvezel. Als 50% van de buurt tekent voor glasvezel dan wordt er gestart met het aansluiten van glasvezel. Het doel is om deze 50% in de buurt te behalen. Je gaat met een bedrijfsauto en een Ipad op pad om mensen thuis te bezoeken.

Bekijk vacature
Productiemedewerker Parttime

Ben je op zoek naar parttime productiewerk, in de dagdienst? Grijp je kans. Een voorwaarde is dat je minimaal 1 vaste dag in de week beschikbaar bent en dat je productie ervaring hebt. We koppelen je dan aan iemand met wie je samen een volledige week werkt. Kun jij bijvoorbeeld elke maandag en dinsdag werken, vorm je een duo met iemand die de woensdag tot en met vrijdag werkt. De tijden zijn van 7.30 tot 16.30 uur. Waar bestaan de werkzaamheden uit? Je werkt in teamverband aan de productiemachine, meestal met 1 of 2 collega's. Het team waarin je werkt rouleert afhankelijk van de machine waaraan je op dat moment werkzaam bent. Je bent onder anderen bezig met het inpakken van producten, controles uitvoeren, registreren van de logboeken en het instellen van machines. Je dient zaken dus snel op te pakken en je flexibel op te stellen, ook ben je regelmatig in beweging.

Bekijk vacature
Tegelzetter

Voor een klant in Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren tegelzetter. Het zal gaan om een kortlopende klus in week 19 en 20 met een mogelijke uitloop van week 21. Er zal een groot aantal vierkante meter plavuizen van 60 bij 60 worden gelegd, dus enige ervaring hierin is wel vereist. Er wordt verwacht dat je direct met het team mee kan draaien. Er wordt 's ochtends om 6.30 uit Zwolle vertrokken. En de werkzaamheden zijn elders, namelijk in Utrecht. Woon jij niet in de omgeving van Zwolle? Geen probleem, dan kan de opstap plek ook elders wezen langs de A28. De werkdag eindigt om 15.30 en daarna wordt jij ook weer afgezet op de plaats van vertrek.

Bekijk vacature

Vacatures bij uitzendbureau Ommen

Actief Werkt heeft vacatures voor alle type wensen: van een fulltimebaan met een 40-urige werkweek tot een tijdelijke bijbaan voor een aantal uur per week. Bekijk de opties hieronder.

  • Tijdelijk werk: ben je op zoek naar een tijdelijke baan om een bepaalde periode te overbruggen of voor in de vakantie? Kijk dan naar de vacatures voor tijdelijk werk.
  • Vaste baan: zou je het liefste voor onbepaalde tijd ergens aan de slag gaan? Solliciteer dan op een vacature voor een vaste baan.
  • Fulltimebaan: wanneer je 36 tot 40 uur per week beschikbaar bent om te werken, zijn dit de vacatures voor jou.
  • Parttimebaan: heb je meerdere zaken in je leven die tijd vragen, bijvoorbeeld kinderen, een studie of hobby? Combineer deze dan eenvoudig met een parttimebaan.


Inschrijven uitzendbureau Ommen 

Ben je woonachtig in Ommen of omgeving en sta je te popelen om bij een (nieuwe) werkgever aan de slag te gaan? Dan kun je vast de hulp van ons team gebruiken bij het vinden van een leuke vacature. Het is daarvoor handig om je bij ons in te schrijven, zodat we je actief kunnen benaderen.

Je kunt ook zelf een kijkje nemen de huidige vacatures bij uitzendbureau Ommen in de vakgebieden productie, logistiek of techniek om te zien of je een interessante vacature ziet. Wil je gebruik maken van onze hulp? Schrijf je dan nu in bij Actief Werkt, dan gaan we voor je op zoek naar een toffe baan.

Schrijf je nu in

Jouw ambities zijn belangrijk voor ons

Wanneer we samen op zoek gaan naar een leuke uitdaging voor jou, willen we je wat beter leren kennen. We zijn benieuwd naar je ambities, zodat we een baan kunnen gaan zoeken die daar perfect op aansluit. Je verwacht het misschien niet, maar je ervaring en cv weegt minder zwaar voor ons.

We helpen je aan een baan waarin jij je kunt ontwikkelen en waar je met veel plezier naartoe gaat. Het kan zijn dat we een vacature vinden waar je nog niet de juiste papieren voor hebt. Mogelijk mag je dan op onze kosten een opleiding volgen, zodat we jou alsnog aan die vacature kunnen koppelen.

Uitzendbureau in Ommen

Werken in Ommen: voor ieder wat wils

We kennen de lokale arbeidsmarkt als geen ander. De gemeente Ommen is een bekende toeristische plaats. De bossen en het groene landschap zijn een echte trekpleister voor toeristen.

Naast toeristische bedrijven vind je in Ommen ook grote productiebedrijven en technische bedrijven. Wij hebben uitdagende vacatures in bijvoorbeeld de productie branche en het logistieke vakgebied. Maar ook een technische functies zijn er genoeg. Keuze genoeg dus!

Wij matchen jou met leuke werkgevers en uitdagende vacatures! 

 

Uitzendbureau Ommen lid van ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team in Ommen staat voor je klaar!

Simone Draaijer-Hendriks
Manager

Jory Habers
Senior intercedent

Esther Kamphof
Senior intercedent

Laura Visscher
Intercedent

Leon Mulder
Stagiair(e)