Menu

Uitzendbureau Nunspeet: vacatures in gemeente Nunspeet

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Woon je in Nunspeet of omgeving en ben je op zoek naar een baan bij jou in de buurt? Heb jij een VMBO-, MBO- of HBO-diploma op zak? Ben je in het bezit van een heftruckcertificaat? Of heb je geen diploma, maar al wel werkervaring? Dan pas je in het profiel van Actief Werkt! Ons uitzendbureau in Nunspeet is altijd op zoek naar gemotiveerde kandidaten voor de meest uiteenlopende functies. Werken in Nunspeet? Lees snel verder!

 

 Vacatures in Nunspeet

 

Vacatures gemeente Nunspeet

Uitzendbureau Actief Werkt! in Nunspeet heeft een gevarieerd aanbod aan vacatures. Je kunt hierbij onder andere denken aan functies in de administratie, productie, horeca, logistiek en techniek. We hebben zelfs vacatures in de marketing en IT! We helpen je graag bij het vinden van een passende vacature in Nunspeet zodat jij binnenkort aan het werk kan

Je vindt ons recente aanbod op de website. Bekijk alle vacatures in gemeente Nunspeet!

 

Werken in Nunspeet 

Ben je op zoek naar een nieuwe baan en wil je werken in Nunspeet of omgeving? Dan ben je bij Actief Werkt! aan het juiste adres. We denken graag met je mee over de functie die bij jou past. Ook houden we indien mogelijk rekening met je wensen. Denk aan parttime of fulltime werken, mogelijkheden voor bijscholing of de duur van je contract. Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Bekijk vacatures in de Mijn Actief- app

Je kunt onze vacatures ook bekijken via de Mijn Actief- app. Zo kun je op elk gewenst moment van de dag solliciteren op een vacature in Nunspeet! Download de app en start met je zoektocht.  

>>> Lees onze sollicitatietips voor een goede eerste indruk

 

Contact met Actief Werkt! in Nunspeet

Stationslaan 37
8071 CK  Nunspeet
0341 - 258 417

Heb je een vraag of wil je contact opnemen? Je kunt ons telefonisch bereiken via 0341 - 258 417 of via e-mail: nunspeet@actiefwerkt.nl. Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur. Kom vooral eens langs!

 

Voor opdrachtgevers in provincie Gelderland

Ook als bedrijf ben je aan het juiste adres bij ons uitzendbureau in Nunspeet. We gaan graag op zoek naar de meest geschikte kandidaten voor alle tijdelijke en vaste functies. We bieden altijd passend advies over (flexibele) arbeid en kandidaten. De selectie gaat op basis van de door het bedrijf aangegeven voorkeuren voor een kandidaat. Denk aan opleidings- of denkniveau, werkervaring en soft skills. We gaan altijd op zoek naar de perfecte match! Geïnteresseerd? Plaats een vacature bij Actief Werkt!

Plaats vacature

 

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Mail ons uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat uw telefoonnummer achter, en wij bellen u terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.