Menu

Uitzendbureau in Nunspeet

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Zoek je een uitzendbureau met vacatures in gemeente Nunspeet en omgeving? Actief Werkt! heeft volop banen in elke sector. Bekijk hier de meest actuele vacatures of kom eens langs bij ons team in Nunspeet. Ons uitzendbureau in  is altijd op zoek naar gemotiveerde kandidaten voor de meest uiteenlopende functies. 

 

 Vacatures in Nunspeet

Uitzendbureau in Nunspeet

Heb jij een VMBO-, MBO- of HBO-diploma op zak of ben je in het bezit van een heftruckcertificaat? Dan pas je in het profiel van Actief Werkt! Maar ook wanneer je geen diploma op zak hebt, maar wel beschikt over wat werkervaring, staan wij voor je klaar. 

Wanneer je op zoek bent naar een baan en wilt werken in Nunspeet en omgeving, ben je bij Actief Werkt! aan het juiste adres. We denken graag met je mee over de functie die bij jou past. Ook houden we rekening met je wensen. Denk aan parttime of fulltime werken, mogelijkheden voor bijscholing of de duur van je contract. Neem contact met ons op voor meer informatie of schrijf je direct in bij ons uitzendbureau. 

Vacatures gemeente Nunspeet

 

Uitzendbureau Actief Werkt! in Nunspeet heeft een gevarieerd aanbod aan vacatures. Je kunt hierbij onder andere denken aan functies in de administratie, productie, horeca, logistiek en techniek. We hebben zelfs vacatures in de marketing en IT! We helpen je graag bij het vinden van een passende vacature in Nunspeet, zodat jij binnenkort aan het werk kan. Je vindt ons recente aanbod op de website. 

 

 Vacatures in Nunspeet

Actief Werkt! uitzendbureau logistiek

Contact met Actief Werkt! in Nunspeet

Heb je een vraag of wil je contact opnemen? Je kunt ons telefonisch bereiken via 0341 - 258 417 of via e-mail: nunspeet@actiefwerkt.nl. Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur. Kom vooral eens langs!

Voor opdrachtgevers in provincie Gelderland

Ook als bedrijf ben je aan het juiste adres bij ons uitzendbureau in Nunspeet. We gaan graag op zoek naar de meest geschikte kandidaten voor alle tijdelijke en vaste functies. We bieden altijd passend advies over (flexibele) arbeid en kandidaten.

De selectie gaat op basis van de door het bedrijf aangegeven voorkeuren voor een kandidaat. Denk aan opleidings- of denkniveau, werkervaring en soft skills. We gaan altijd op zoek naar de perfecte match! Geïnteresseerd? Plaats een vacature bij Actief Werkt!

Plaats een vacature

 

Ons team

Maarten Broekhuis
Intercedent

Patricia Stel
Intercedent

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Mail ons uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat uw telefoonnummer achter, en wij bellen u terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.