Menu

Uitzendbureau in Nunspeet

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging in Nunspeet, Dronten of omgeving? Bij Actief Werkt begeleiden en helpen we je. Kom in contact met uitzendbureau Nunspeet en ontdek wat we voor je kunnen doen.

Bekijk vacatures in Nunspeet

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Nunspeet

Stationslaan 37a
8071 CK Nunspeet

0341-258417
nunspeet@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Corona update: Check vóór je bezoek de voorzorgsmaatregelen van onze vestiging.

Uitzendbureau Nunspeet bezorgt jou je droombaan

Wil je een nieuwe baan in de regio van Nunspeet en Dronten? Dan kan ons uitzendbureau je helpen. Met tientallen vacatures uit de regio matchen we bijna dagelijks mensen voor een nieuwe baan in de productie, logistiek of administratie.

Schrijf jij je online in, dan zet je ons aan het werk. Wij gaan namelijk voor je kijken of er vacatures zijn die met je wensen en ambitie matchen. Ons team zet zich voor jou in, zodat je straks met enthousiasme je nieuwe uitdaging tegemoet gaat. Je kunt ook zelf vacatures bekijken en direct solliciteren.

Bekijk onze top vacatures in Nunspeet

Operator

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan waarin je een bijdrage kunt leveren aan een betere toekomst en wil jij graag aan het werk in een 5-ploegendienst? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in Ermelo zijn wij op zoek naar gemotiveerde operators. Bij deze opdrachtgever draait alles om innovatie, duurzaamheid en om het voeden van de wereld zonder de aarde op te eten. Door het maken van een functioneel eiwit uit insecten leveren zij een bijdrage aan het eten van nu en in de toekomst. Als operator werk je in een klein team waar je gezamenlijk verantwoordelijk bent voor het bedienen, controleren en optimaliseren van diverse machines in de fabriek. Tijdens het werken aan de productielijn los je storingen op, heb je oog voor de biologie, voer je regelmatig kwaliteitscontroles uit en zorg je voor een goede registratie.

Bekijk vacature
Timmerman

Onze opdrachtgever is een familiebedrijf met generatielange ervaring, met vakmanschap en met veel aandacht voor innovatie, circulatie en de toekomst. Het bouwbedrijf transformeert hoofdzakelijk utiliteits- en appartementsgebouwen in een straal van ongeveer 1 uur rond Kampen. Vanwege aanhoudende groei zijn wij op zoek naar een timmerman. Als timmerman ben je bij onze opdrachtgever een belangrijke schakel in het bouwproces bij diverse projecten. Je voert aan de hand van bouwtekeningen alle voorkomende timmermanwerkzaamheden uit. Je neemt deel aan de dagelijkse werkzaamheden op de bouwplaats Je koppelt de voortgang van het project terug aan de voorman en je zorgt er voor dat de veiligheidsregels op de bouwplaats worden na geleefd.

Bekijk vacature
Operator

Een vaste baan en een mooie ploegentoeslag voor het werken in een 2 ploegendienst. Iets voor jou? Lees dan snel verder! Je komt te werken bij een werkgever die iedere dag weer verantwoordelijk is voor het produceren van diervoeding voor de agrarische sector. Als operator ben je verantwoordelijk voor het draaiende houden van het productieproces. Je werkt met machines, achter de computer en regelt voorraad van de producten (zakken ingrediënten). Binnen jouw werkzaamheden volg je procedures (zoals NEN 3140, receptuur, machine-, hygiëne-, en veiligheidsvoorschriften), voer je elektrische werkzaamheden uit en bedien je de installaties. Daarnaast ben je als operator verantwoordelijk voor het installeren en reinigen van de installaties en voer jij onderhoudswerkzaamheden uit. Je lost de storingen op en draagt tijdens de ploegenwisseling de correcte gegevens uit. Beheers je deze werkzaamheden nog niet? Geen probleem, dit ga jij allemaal leren!

Bekijk vacature

Vacatures bij uitzendbureau Nunspeet

Actief Werkt heeft verschillende vacatures, van bijbanen voor een paar uurtjes per week tot een vaste baan met een fulltime werkweek van 40 uur. Bekijk hieronder de opties.

  • Fulltimebaan: indien je 36 tot 40 uur per week beschikbaar bent om te werken.
  • Parttimebaan: ideaal om te combineren met andere zaken die tijd in beslag nemen, zoals een hobby, gezin of studie.
  • Tijdelijk werk: ben je slechts voor een bepaalde tijd beschikbaar? Kijk dan tussen de tijdelijke vacatures of er een functie is voor de tijd dat jij graag wil werken.
  • Vaste baan: ben je voor onbepaalde tijd beschikbaar om te werken? Zoek dan naar een vaste baan.

Inschrijven bij uitzendbureau Nunspeet

Als je op zoek bent naar werk in Nunspeet of Dronten, kunnen wij bij Actief Werkt vast iets voor je betekenen. We helpen je graag met het vinden van de vacature die exact bij je past.

Neem een kijkje tussen de huidige vacatures in Nunspeet, Dronten en omgeving en laat je door ons adviseren. Schrijf je in bij uitzendbureau Nunspeet en laat weten naar wat voor baan je op zoek bent en wat je wensen zijn. We gaan dan direct aan de slag om de geschikte baan voor je te vinden.

Schrijf je nu in

Jouw motivatie voor een baan is essentieel

We vinden het belangrijk om te weten wat jouw ambities en doelen zijn en waar jij blij van wordt in een baan. Op basis van die motivatie gaan wij op zoek naar de vacature die voor jou gemaakt is.

We hechten minder waarde aan je ervaringen en cv. Wanneer jij gemotiveerd bent om voor een baan te gaan, hebben wij er alle vertrouwen in dat je daarin gaat slagen.

Heb jij je zinnen gezet op een functie waar je een specifieke opleiding voor moet volgen? Mogelijk kun je op onze kosten deze opleiding volgen via de Actief Flex Academy.

Uitzendbureau in Nunspeet

Economische groei van Nunspeet 

Bij Actief Werkt uitzendbureau Nunspeet kennen we de lokale arbeidsmarkt als geen ander. De economie van Nunspeet is flink gegroeid dankzij de verbeterde bereikbaarheid. Steeds meer bedrijven vestigen zich in Nunspeet en de werkgelegenheid neemt toe.

We hebben de leukste vacatures voor je in bijvoorbeeld de productie of logistiek. Maar ook een administratieve of commerciële functie behoort tot de mogelijkheden. Bekijk onze vacatures of neem direct contact met ons op en wij helpen je verder.

 

Dronten heeft een gunstig werkklimaat

Ook in Dronten neemt de werkgelegenheid jaarlijks toe. Sterker nog, de werkgelegenheid heeft zich in Dronten na de crisis beter ontwikkeld dan Flevoland en Nederland gemiddeld. De Flevopolder is met veel bruggen, een spoortunnel en een dijk aan het vaste land verbonden. Goed bereikbaar zijn is één van de voorwaarden voor een gunstig woon- en werkklimaat. 

Via ons uitzendbureau heb jij binnen no-time je een baan in Dronten gevonden. Wij hebben diverse vacatures in de productie of logistiek.

Uitzendbureau Nunspeet aangesloten bij ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team in Nunspeet staat voor je klaar!

Sabine van den Ham
Intercedent

Jessica Bouw
Intercedent

Maarten Broekhuis
Intercedent

Aart van den Brink
Manager

Daan Schonagen
Intercedent