Menu

Uitzendbureau in Nunspeet

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging in Nunspeet, Dronten of omgeving? Bij Actief Werkt begeleiden en helpen we je. Kom in contact met uitzendbureau Nunspeet en ontdek wat we voor je kunnen doen.

Bekijk vacatures in Nunspeet

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Nunspeet

Stationslaan 37a
8071 CK Nunspeet

0341-258417
Nunspeet@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00

Corona update: Check vóór je bezoek de voorzorgsmaatregelen van onze vestiging.

Uitzendbureau Nunspeet bezorgt jou je droombaan

Wil je een nieuwe baan in de regio van Nunspeet en Dronten? Dan kan ons uitzendbureau je helpen. Met tientallen vacatures uit de regio matchen we bijna dagelijks mensen voor een nieuwe baan in de productie, logistiek of administratie.

Schrijf jij je online in, dan zet je ons aan het werk. Wij gaan namelijk voor je kijken of er vacatures zijn die met je wensen en ambitie matchen. Ons team zet zich voor jou in, zodat je straks met enthousiasme je nieuwe uitdaging tegemoet gaat. Je kunt ook zelf vacatures bekijken en direct solliciteren.

Bekijk onze top vacatures in Nunspeet

Werkplaatsmedewerker

Werk jij graag met je handen en houd jij van sleutelen? Houd jij niet van stilzitten en wil je graag aan de slag? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Bekijk vacature
Machine operator

Wil jij als machine operator werkzaam zijn binnen een bedrijf dat in Europa de grootste onderneming is op het gebied van verpakkingsmaterialen? Ben jij fulltime beschikbaar en vind jij het geen probleem om te werken in een 3-ploegendienst? Lees dan snel verder! 


Bekijk vacature
Operator

Wat ga je doen?

Als Operator zorg je voor het instellen/ombouwen van de machines en het overwikkelen volgens de aanwezige werk- en kwaliteitsinstructies. Je verhelpt afwijkingen in het proces en eenvoudige technische storingen en neemt tijdig actie bij grotere verstoringen. Je bent verantwoordelijk voor het juist instellen van de machines en het administratief afhandelen van de werkzaamheden, de kwantiteit en kwaliteit van de werkzaamheden..

Bekijk vacature

Vacatures bij uitzendbureau Nunspeet

Actief Werkt heeft verschillende vacatures, van bijbanen voor een paar uurtjes per week tot een vaste baan met een fulltime werkweek van 40 uur. Bekijk hieronder de opties.

  • Fulltimebaan: indien je 36 tot 40 uur per week beschikbaar bent om te werken.
  • Parttimebaan: ideaal om te combineren met andere zaken die tijd in beslag nemen, zoals een hobby, gezin of studie.
  • Tijdelijk werk: ben je slechts voor een bepaalde tijd beschikbaar? Kijk dan tussen de tijdelijke vacatures of er een functie is voor de tijd dat jij graag wil werken.
  • Vaste baan: ben je voor onbepaalde tijd beschikbaar om te werken? Zoek dan naar een vaste baan.

Inschrijven bij uitzendbureau Nunspeet

Als je op zoek bent naar werk in Nunspeet of Dronten, kunnen wij bij Actief Werkt vast iets voor je betekenen. We helpen je graag met het vinden van de vacature die exact bij je past.

Neem een kijkje tussen de huidige vacatures in Nunspeet, Dronten en omgeving en laat je door ons adviseren. Schrijf je in bij uitzendbureau Nunspeet en laat weten naar wat voor baan je op zoek bent en wat je wensen zijn. We gaan dan direct aan de slag om de geschikte baan voor je te vinden.

Schrijf je nu in

Jouw motivatie voor een baan is essentieel

We vinden het belangrijk om te weten wat jouw ambities en doelen zijn en waar jij blij van wordt in een baan. Op basis van die motivatie gaan wij op zoek naar de vacature die voor jou gemaakt is.

We hechten minder waarde aan je ervaringen en cv. Wanneer jij gemotiveerd bent om voor een baan te gaan, hebben wij er alle vertrouwen in dat je daarin gaat slagen.

Heb jij je zinnen gezet op een functie waar je een specifieke opleiding voor moet volgen? Mogelijk kun je op onze kosten deze opleiding volgen via de Actief Flex Academy.

Uitzendbureau in Nunspeet

Economische groei van Nunspeet 

Bij Actief Werkt uitzendbureau Nunspeet kennen we de lokale arbeidsmarkt als geen ander. De economie van Nunspeet is flink gegroeid dankzij de verbeterde bereikbaarheid. Steeds meer bedrijven vestigen zich in Nunspeet en de werkgelegenheid neemt toe.

We hebben de leukste vacatures voor je in bijvoorbeeld de productie of logistiek. Maar ook een administratieve of commerciële functie behoort tot de mogelijkheden. Bekijk onze vacatures of neem direct contact met ons op en wij helpen je verder.

 

Dronten heeft een gunstig werkklimaat

Ook in Dronten neemt de werkgelegenheid jaarlijks toe. Sterker nog, de werkgelegenheid heeft zich in Dronten na de crisis beter ontwikkeld dan Flevoland en Nederland gemiddeld. De Flevopolder is met veel bruggen, een spoortunnel en een dijk aan het vaste land verbonden. Goed bereikbaar zijn is één van de voorwaarden voor een gunstig woon- en werkklimaat. 

Via ons uitzendbureau heb jij binnen no-time je een baan in Dronten gevonden. Wij hebben diverse vacatures in de productie of logistiek.

Uitzendbureau Nunspeet aangesloten bij ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Sabine van den Ham
Intercedent

Jessica Bouw
Intercedent

Maarten Broekhuis
Intercedent

Aart van den Brink
Manager

Daan Schonagen
Intercedent