Menu

Uitzendbureau in Nijkerk

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Wil jij graag werken in het mooie, sfeervolle Nijkerk? Ons uitzendbureau in Nijkerk heeft de leukste banen voor jou! Nijkerk wordt ook wel de “Stad vol Smaak” genoemd en dat is niet voor niets! Er vindt hier veel voedselproductie plaats. Veel producten die thuis in het keukenkastje of in de koelkast liggen zijn in Nijkerk geproduceerd. Daarbij maken de vele horecagelegenheden de stad gezellig en smaakvol. Centraal gelegen tussen Amersfoort en Barneveld, is er werk genoeg in zowel de productielogistieke als administratieve sector. Dankzij de centrale ligging is er ook veel werk in de transport. Kortom; voor jou is er in Nijkerk altijd een passende vacature te vinden

Inschrijven in Nijkerk

Werken in Nijkerk

Wanneer je langskomt in ons uitzendbureau in Nijkerk kijken we naar jouw kwaliteiten en wensen. Daar zoeken we een bedrijf bij dat in de buurt is en de baan biedt die bij je past. Jouw droombaan!

Wil jij werken in Nijkerk of omstreken? Wij zijn Actief in Nijkerk, Voorthuizen, Barneveld, Kootwijkerbroek, Stroe en Garderen. Kom eens langs bij ons uitzendbureau om erachter te komen wat we voor jou kunnen betekenen! Samen nemen we de mogelijkheden door. 

Vacatures in Nijkerk

Op de website zoek je snel en eenvoudig naar vacatures in Nijkerk en omstreken. Je vindt hier functies in de productie, logistiek, administratie en transport. Oftewel, in ons aanbod is voor ieder wat wils. Bekijk daarom snel ons actuele aanbod of kom langs in onze vestiging in Nijkerk. 

Vacatures in Nijkerk

Contact uitzendbureau Nijkerk

Momenteel zijn we hard op zoek naar een mooi pand in Nijkerk. Tot die tijd ben je van harte welkom op ons uitzendbureau in Amersfoort. Je vindt ons naast Univé, schuintegenover de inrit van parkeergarage de Koestraat.

Grote Haag 7
3811 HH Amersfoort

033 - 303 59 47
nijkerk@actiefwerkt.nl

Op zoek naar personeel in Nijkerk en omgeving?

Naast ons brede aanbod aan flexdiensten, kunt u ook bij ons terecht voor het uitzetten van één of meerdere vacatures. Wij gaan op zoek naar geschikte kandidaten. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, spreken we uw vraag graag met u door. Dit kan telefonisch, per e-mail of op locatie. Wij komen graag bij u langs. Op deze manier kunnen wij ons een goed beeld vormen van uw organisatie, uw wensen en behoeften.

Vacature plaatsen

Ons team

Chanel van Kessel
Manager

Abigaïl Burgers
Intercedent

Aline van Kleef
Intercedent

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Mail ons uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat uw telefoonnummer achter, en wij bellen u terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.