Menu

Uitzendbureau in Nijkerk

Ben je op zoek naar een leuke nieuwe baan in Nijkerk of omgeving? Actief Werkt helpt je hierbij. Kom langs bij onze vestiging of schrijf je online in bij uitzendbureau Nijkerk en ontdek wat we kunnen doen.

Bekijk vacatures in Nijkerk

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Nijkerk

Nog geen vestiging in Nijkerk

06-12459270
nijkerk@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Momenteel zijn wij hard op zoek naar een pand in Nijkerk. Tot die tijd vind je ons op onze vestiging in Amersfoort.

Met uitzendbureau Nijkerk je droombaan vinden

Een nieuwe uitdaging in regio Nijkerk vind je eenvoudig bij Actief Werkt. We hebben tientallen vacatures waar we dagelijks mensen aan koppelen. We nemen jouw wensen als uitgangspunt voor de vervolgstap in je loopbaan.

Als jij je online inschrijft bij uitzendbureau Nijkerk, gaan wij voor je aan de slag. Ons team zet zich in voor jou, dus we gaan op zoek naar vacatures die met jou een match vormen. Wij helpen je in je vacature zoektocht. Je mag hiervoor altijd bij ons langskomen, maar je kunt ook direct zelf online solliciteren. 

Bekijk onze top vacatures in Nijkerk

Magazijnmedewerker

Zoek jij een baan als fulltime magazijnmedewerker in Nijkerk? Wil jij graag verantwoordelijk zijn voor het verzamelen en klaarzetten van bestellingen? Dan is dit dé baan voor jou! Voor een horeca groothandel in Nijkerk zijn wij op zoek naar een magazijnmedewerker. Om te zorgen dat onze chauffeurs ‘s ochtends vroeg de weg op kunnen om bestellingen bij onze klanten af te leveren zoeken wij iemand die het niet erg vindt om in de avond/nacht te werken. De hoofdtaak van een magazijnmedewerker is het verzamelen en klaarzetten van deze bestellingen. Nadat alles is verzameld assisteer je ook bij het laden van de vrachtauto’s. Je werkt van maandag tot vrijdag vanaf 20:00 uur tot ongeveer 04:00 uur. Ben jij enthousiast en werk jij graag in een logistieke omgeving? Lees dan verder!

Bekijk vacature
BIM-coördinator

Voor een zeer innovatieve opdrachtgever binnen de constructie wereld zoeken wij een collega die de rol van BIM-coördinator zal invullen. In deze rol ben je bezig met het bouwen en ontwikkelen van templates en componenten in Tekla. Jij zorgt ervoor dat de 3D modellen en daaraan gekoppelde processen worden geperfectioneerd. De BIM-coördinator is de persoon die de kar trekt binnen het bedrijf op het gebied van Tekla. Onderdeel van het takenpakket is dan ook het afleggen van verantwoording en toezien op de vordering van templates en componenten. Tevens ben je in deze rol het aanspreekpunt voor zowel collega’s als externen. - Bouwen van componenten en templates Tekla die leiden tot efficiënter gebruik de - Inrichten van Tekla zodat de organisatie hiervan een USP kan maken t.o.v. de concurrenten - Leggen van en onderhouden van contacten inzake wensen van klanten op 3D & BIM-gebied - Vraagbaak voor collega’s en externen op BIM vlak - Het opleiden en trainen van collega’s op het vlak van 3D & BIM - Het verzorgen van de verdere implementatie Tekla

Bekijk vacature
Productiemedewerker

Vind jij het leuk om in een productieomgeving te werken waarbij je zorgt dat de juiste etiketten op het product komen? De producten zie je dagelijks in de supermarkt! Voor onze klant, een gerenommeerde organisatie in de verwerking van kipproducten, zoeken wij een productiemedewerker binnen de afdeling "uitprijs". Op deze afdeling wordt het product dat gereed is (verpakt) voorzien van de juiste etiketten. Het etiketteerproces vindt aan de productielijn plaats. Je zorgt dat de juiste etiketten op de verpakking komen en zorgt ervoor dat deze consumentenverpakking in kratten en/of dozen wordt gelegd. Dit volgens de eisen die daar voor gelden. In vele supermarkten in Nederland en zelfs wereldwijd zie je deze verpakkingen terug! De werktijden worden in onderling overleg afgestemd en zijn van 9.30 uur tot 18.30 uur of van 10.00 uur tot 18.00 uur. De aanvang en eindtijden kunnen wisselen en zijn afhankelijk van de productieorders, maar deze worden zoveel mogelijk vooraf vastgesteld. Op de zaterdagen wordt er ook gewerkt (je wordt niet standaard iedere zaterdag ingeroosterd). De werkzaamheden bestaan uit: - Het juist prijzen van het eindproduct volgens de klantspecificaties - Het werken volgens de voorgeschreven werkstandaard - Het controleren van de actiegegevens bij het prijzen van de orders - Het controleren op manco loos uitleveren - Het registeren van aantallen op de daarvoor bestemde lijsten - Het naleven van de HACCP-, bedrijfs- en veiligheidsvoorschriften

Bekijk vacature

Vacatures bij uitzendbureau Nijkerk

We maken bij Actief Werkt uitzendbureau Nijkerk onderscheid tussen diverse type vacatures. Van vakantiebaantjes voor enkele uurtjes in de week tot fulltime functies voor 40 uur:

  • Fulltimebaan: ga voor een fulltimebaan als je graag 36 tot 40 uur per week wilt werken.
  • Parttimebaan: wil je graag je werk combineren met andere zaken in je leven die tijd in beslag nemen, zoals een studie, hobby of gezin? Dan is een parttimebaan iets voor jou.
  • Tijdelijk werk: ben je op zoek naar een baan voor een bepaalde periode of tijdens een vakantie? Neem dan een kijkje tussen de vacatures voor tijdelijk werk.
  • Vaste baan: wanneer je voor onbepaalde tijd aan de slag wilt.

Inschrijven bij uitzendbureau Nijkerk

Als je naar een baan in Nijkerk zoekt, kan ons team vast iets voor je betekenen. We helpen je graag met het vinden van de vacature die perfect op jouw wensen aansluit. Hiervoor is het handig om je bij ons in te schrijven, zodat we je profiel kennen en de banenmarkt voor je in de gaten gaan houden.

Werp een blik op onze vacatures in Nijkerk en specificeer bijvoorbeeld de vakgebieden productie, transport of administratie. Wil je graag onze hulp of ons advies? Schrijf je in bij ons uitzendbureau en laat weten wat jij wenst in een nieuwe uitdaging. Dan gaan we direct voor je aan de slag.

Schrijf je nu in

Jouw motivatie is leidend voor ons

We vinden het belangrijk dat jij straks doet wat je ook echt graag doet. Dat we voor jou een baan vinden, waar je met plezier naartoe gaat en waar je energie van krijgt. Dat is voor ons veel belangrijker dan wat je in het verleden hebt gedaan of waar je voor hebt geleerd.

Zo kan het zijn dat jouw ambities bij een vak liggen waar je geen ervaring mee hebt of waar je zelfs nog een specifieke opleiding voor moet volgen. Mogelijk mag je dan op onze kosten deze opleiding volgen, zodat jij je dromen achterna kunt gaan.

Uitzendbureau in Nijkerk

Werken te Nijkerk smaakt naar meer

Bij Actief Werkt uitzendbureau Nijkerk kennen we de lokale arbeidsmarkt als geen ander. Nijkerk wordt ook wel ‘de stad vol smaak’ genoemd. En dat is niet voor niets. Er vindt in Nijkerk namelijk veel voedselproductie plaats. Wil jij ook werken in de productie? Dat kan! 

Dankzij de centrale ligging tussen Amersfoort en Barneveld, zijn er genoeg banen in de logistiek en transport. Maar Nijkerk investeert ook steeds meer in bedrijventerreinen waar jij bijvoorbeeld administratieve functies kunt vinden. Kom in contact en ontdek de mogelijkheden.

Wij koppelen je aan de leukste vacatures en werkgevers voor jou! 


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team in Nijkerk staat voor je klaar!

Chanel van Kessel
Manager

Abigaïl Burgers
Sales Intercedent