Menu

Uitzendbureau in Nijkerk

Ben je op zoek naar een leuke nieuwe baan in Nijkerk of omgeving? Actief Werkt helpt je hierbij. Kom langs bij onze vestiging of schrijf je online in bij uitzendbureau Nijkerk en ontdek wat we kunnen doen.

Bekijk vacatures in Nijkerk

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Nijkerk

Plein 1
3861 AB Nijkerk

033-3037758
nijkerk@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00

Corona update: Check vóór je bezoek de voorzorgsmaatregelen van onze vestiging.

Met uitzendbureau Nijkerk je droombaan vinden

Een nieuwe uitdaging in regio Nijkerk vind je eenvoudig bij Actief Werkt. We hebben tientallen vacatures waar we dagelijks mensen aan koppelen. We nemen jouw wensen als uitgangspunt voor de vervolgstap in je loopbaan.

Als jij je online inschrijft bij uitzendbureau Nijkerk, gaan wij voor je aan de slag. Ons team zet zich in voor jou, dus we gaan op zoek naar vacatures die met jou een match vormen. Wij helpen je in je vacature zoektocht. Je mag hiervoor altijd bij ons langskomen, maar je kunt ook direct zelf online solliciteren. 

Bekijk onze top vacatures in Nijkerk

Facilitair medewerker

Wil jij als huismeester direct een contract bij Yask? Als jij nu je interesse toont kom je via Yask, dé grootste werkgever op het gebied van Facility Management, te werken bij onze klant Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse gemeenten. Kom jij ons versterken? Dan ben jij hét dagelijkse aanspreekpunt. En ontzorgt de klant, nog voordat de klant het zelf merkt. Is dit op jouw lijf geschreven? Dan kom ik graag met jou in contact!

Wat ga jij doen in de rol van huismeester?

Als Huismeester draag je zorg voor een excellente service. Je voert je werk zelfstandig uit en wordt ondersteund door de coördinator. Je komt te werken in een professionele werkomgeving waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat. Naast allerhande facilitaire, technische en huishoudelijke taken ten behoeve van het beheer en onderhoud van het gebouw, behoort onderstaande tot jouw verantwoordelijkheden:

  • Jij neemt facilitaire klachten, wensen, informatie en storingsmeldingen rondom facilitaire zaken in behandeling.
  • Diverse facilitaire, (kleine) technische en huishoudelijke taken ten behoeve van het beheer en onderhoud van het gebouw. Zoals bijvullen en onderhouden van koffieautomaten en het schoonhouden van het terrein.
  • Jij loopt controleronden binnen het gebouw (daarbij controleer je bijvoorbeeld de schoonmaak, verlichting, hang- & sluitwerk en installaties) waarbij scherpe controle op (on)veilige situaties van groot belang is.
  • Jij verricht eenvoudige technische aanpassingen aan het gebouw en interieur en voert preventief technisch onderhoud en reparaties uit.
  • Jij bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van ruimtes (vergaderzalen) voor diverse bijeenkomsten.
  • Het operationeel uitvoeren van interne verhuizingen.

Bekijk vacature
Mengmeester

Ben jij op zoek naar een leuke baan waar jij een vak kunt leren of heb jij al enige ervaring in de bouw? Lees dan verder! 

Bekijk vacature
Betonreparateur

Voor een opdrachtgever in de omgeving van Amersfoort/Bunschoten-Spakenburg ben ik op zoek naar een collega betonreparateur. 

Als betonreparateur ga je bezig de uitvoering van projecten in de prefab beton. Je repareert elementen die hun toepassing vinden in de infra, utiliteits- en woningbouw en industrie.

Je taken:

- Zelfstandig repareren van beton;

- Het coaten van beton;

- Je signaleert afwijkingen aan beton;

- Je werkt gerepareerd beton af;

- Het vlak schuren van oppervlakten;


Tijdens de werkzaamheden zal je veelvuldig werken met de waterboor en (water)zaag om betonelementen op maat te zagen. 

De ideale kandidaat voor deze functie vindt het fijn om vroeg te starten en vindt het leuk om beton te repareren. Hij of zij beschikt over eigen vervoer en woont in Amersfoort of directe omgeving (Soest, Barneveld, Leusden, Nijkerk, Huizen of Bunschoten-Spakenburg).

Ben jij de persoon die ik zoek? Bel of app even naar  06-1033 1886.


Bekijk vacature

Vacatures bij uitzendbureau Nijkerk

We maken bij Actief Werkt uitzendbureau Nijkerk onderscheid tussen diverse type vacatures. Van vakantiebaantjes voor enkele uurtjes in de week tot fulltime functies voor 40 uur:

  • Fulltimebaan: ga voor een fulltimebaan als je graag 36 tot 40 uur per week wilt werken.
  • Parttimebaan: wil je graag je werk combineren met andere zaken in je leven die tijd in beslag nemen, zoals een studie, hobby of gezin? Dan is een parttimebaan iets voor jou.
  • Tijdelijk werk: ben je op zoek naar een baan voor een bepaalde periode of tijdens een vakantie? Neem dan een kijkje tussen de vacatures voor tijdelijk werk.
  • Vaste baan: wanneer je voor onbepaalde tijd aan de slag wilt.

Inschrijven bij uitzendbureau Nijkerk

Als je naar een baan in Nijkerk zoekt, kan ons team vast iets voor je betekenen. We helpen je graag met het vinden van de vacature die perfect op jouw wensen aansluit. Hiervoor is het handig om je bij ons in te schrijven, zodat we je profiel kennen en de banenmarkt voor je in de gaten gaan houden.

Werp een blik op onze vacatures in Nijkerk en specificeer bijvoorbeeld de vakgebieden productie, transport of administratie. Wil je graag onze hulp of ons advies? Schrijf je in bij ons uitzendbureau en laat weten wat jij wenst in een nieuwe uitdaging. Dan gaan we direct voor je aan de slag.

Schrijf je nu in

Jouw motivatie is leidend voor ons

We vinden het belangrijk dat jij straks doet wat je ook echt graag doet. Dat we voor jou een baan vinden, waar je met plezier naartoe gaat en waar je energie van krijgt. Dat is voor ons veel belangrijker dan wat je in het verleden hebt gedaan of waar je voor hebt geleerd.

Zo kan het zijn dat jouw ambities bij een vak liggen waar je geen ervaring mee hebt of waar je zelfs nog een specifieke opleiding voor moet volgen. Mogelijk mag je dan op onze kosten deze opleiding volgen, zodat jij je dromen achterna kunt gaan.

Uitzendbureau in Nijkerk

Werken te Nijkerk smaakt naar meer

Bij Actief Werkt uitzendbureau Nijkerk kennen we de lokale arbeidsmarkt als geen ander. Nijkerk wordt ook wel ‘de stad vol smaak’ genoemd. En dat is niet voor niets. Er vindt in Nijkerk namelijk veel voedselproductie plaats. Wil jij ook werken in de productie? Dat kan! 

Dankzij de centrale ligging tussen Amersfoort en Barneveld, zijn er genoeg banen in de logistiek en transport. Maar Nijkerk investeert ook steeds meer in bedrijventerreinen waar jij bijvoorbeeld administratieve functies kunt vinden. Kom in contact en ontdek de mogelijkheden.

Wij koppelen je aan de leukste vacatures en werkgevers voor jou! 

 

Uitzendbureau Nijkerk lid van ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Chanel van Kessel
Manager

Abigaïl Burgers
Sales Intercedent

Mariëlle Renken
Intercedent