Menu

Uitzendbureau in Nijkerk

Ben je op zoek naar een leuke nieuwe baan in Nijkerk of omgeving? Actief Werkt helpt je hierbij. Kom langs bij onze vestiging of schrijf je online in bij uitzendbureau Nijkerk en ontdek wat we kunnen doen.

Bekijk vacatures in Nijkerk

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Nijkerk

Plein 1
3861 AB Nijkerk

033-303 7758
nijkerk@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30

Corona update: Check vóór je bezoek de voorzorgsmaatregelen van onze vestiging.

Met uitzendbureau Nijkerk je droombaan vinden

Een nieuwe uitdaging in regio Nijkerk vind je eenvoudig bij Actief Werkt. We hebben tientallen vacatures waar we dagelijks mensen aan koppelen. We nemen jouw wensen als uitgangspunt voor de vervolgstap in je loopbaan.

Als jij je online inschrijft bij uitzendbureau Nijkerk, gaan wij voor je aan de slag. Ons team zet zich in voor jou, dus we gaan op zoek naar vacatures die met jou een match vormen. Wij helpen je in je vacature zoektocht. Je mag hiervoor altijd bij ons langskomen, maar je kunt ook direct zelf online solliciteren. 

Bekijk onze top vacatures in Nijkerk

Taxateur

Voor de Gemeente Amersfoort zijn wij op zoek naar een WOZ Taxateur. Je komt te werken op de afdeling belastingen die bestaat uit ca. 30 collega’s. In het team werken er 4 woningtaxateurs die er samen voor zorgen dat de waarde van ongeveer 70.000 woningen worden vastgesteld. De werkzaamheden van een Taxateur zijn onder andere; het vaststellen van de waarde van onroerende zaken zoals vastgelegd in de Waarderingsinstructie voor WOZ-objecten, optimaliseren van het huidige WOZ taxatieproces, verzamelen/analyseren/onderhouden van verkoopgegevens, inwinnen van aanvullende informatie, het vertalen daarvan naar marktontwikkeling in de diverse marktsegmenten en het verwerken in taxatiemodellen, het opstellen van taxatierapporten en het bewaken, organiseren en bevorderen van de kwaliteit op de afdeling. Onze ideale Taxateur heeft ervaring bij een gemeente of samenwerkingsverband, is bekend in Amersfoort en heeft ervaring met modelmatige waardebepaling. Deze vacature staat open ter werving. Wij gaan graag met jou in gesprek om de mogelijkheden door te nemen.

Bekijk vacature
Timmerman

Heb jij kennis van gereedschap en ben jij technisch onderlegd? Heb jij zin om op pad te gaan en klussen te klaren? Lees dan snel verder! Voor een bouwmarkt ga jij zelfstandig op pad en pak jij klussen op van A tot Z. Je komt bij klanten thuis en zorgt ervoor dat de klus goed wordt uitgevoerd. Zo'n klus is bijvoorbeeld: het monteren van kasten, binnen- en buitendeuren, raamdecoratie en zonwering. Het is van belang dat jij goed overweg kunt met gereedschap. Als je al enige ervaring hebt opgedaan als bijvoorbeeld timmerman is het fijn, maar het is geen must. Daarbij is het belangrijk dat jij klant- en servicegericht bent. Ben jij enthousiast en kan jij goed zelfstandig werken? Reageer dan direct! Solliciteer via onderstaande button of bel ons op 033 - 303 7758.

Bekijk vacature
Toezichthouder Groen

Voor de Gemeente Amersfoort zijn wij op zoek naar een Toezichthouder Groen. Als Toezichthouder Groen ben jij verantwoordelijk voor de begeleiding van het project Bestrijding Invasieve Exoten. Jij schakelt voornamelijk met de aannemer die gecontracteerd is voor het uitgraven van groeiplaatsen met Japanse Duizendknoop en het bestrijden van Reuzenberenklauw. De begeleiding bestaat uit het afstemmen van de werkwijze en het controleren van de deeloffertes en het jaarplan. Daarnaast hou jij toezicht op de uitvoering van het werk, regel jij het logistiek rond het grondvervoer (conform de gemeentelijke Nota Bodembeheer en vigerende wet/regelgeving). Je spart met de projectmanager over belangrijke zaken en geeft advies op het gebied van contracten. De omvang van het project is ongeveer 150 uit te graven groeiplaatsen van de Japanse Duizendknoop en ongeveer 75 locaties met Reuzenberenklauw. Onze ideale kandidaat is gemiddeld 8 uur per week beschikbaar, heeft ervaring met de RAW- systematiek en kennis van de Japanse Duizendknoop. Je kan op deze vacature solliciteren tot donderdag 8 april 12:00 uur. Heb jij interesse in deze vacature? Solliciteer dan snel! Nog vragen? Bel/app dan naar 06 – 5137 5088.

Bekijk vacature

Vacatures bij uitzendbureau Nijkerk

We maken bij Actief Werkt uitzendbureau Nijkerk onderscheid tussen diverse type vacatures. Van vakantiebaantjes voor enkele uurtjes in de week tot fulltime functies voor 40 uur:

  • Fulltimebaan: ga voor een fulltimebaan als je graag 36 tot 40 uur per week wilt werken.
  • Parttimebaan: wil je graag je werk combineren met andere zaken in je leven die tijd in beslag nemen, zoals een studie, hobby of gezin? Dan is een parttimebaan iets voor jou.
  • Tijdelijk werk: ben je op zoek naar een baan voor een bepaalde periode of tijdens een vakantie? Neem dan een kijkje tussen de vacatures voor tijdelijk werk.
  • Vaste baan: wanneer je voor onbepaalde tijd aan de slag wilt.

Inschrijven bij uitzendbureau Nijkerk

Als je naar een baan in Nijkerk zoekt, kan ons team vast iets voor je betekenen. We helpen je graag met het vinden van de vacature die perfect op jouw wensen aansluit. Hiervoor is het handig om je bij ons in te schrijven, zodat we je profiel kennen en de banenmarkt voor je in de gaten gaan houden.

Werp een blik op onze vacatures in Nijkerk en specificeer bijvoorbeeld de vakgebieden productie, transport of administratie. Wil je graag onze hulp of ons advies? Schrijf je in bij ons uitzendbureau en laat weten wat jij wenst in een nieuwe uitdaging. Dan gaan we direct voor je aan de slag.

Schrijf je nu in

Jouw motivatie is leidend voor ons

We vinden het belangrijk dat jij straks doet wat je ook echt graag doet. Dat we voor jou een baan vinden, waar je met plezier naartoe gaat en waar je energie van krijgt. Dat is voor ons veel belangrijker dan wat je in het verleden hebt gedaan of waar je voor hebt geleerd.

Zo kan het zijn dat jouw ambities bij een vak liggen waar je geen ervaring mee hebt of waar je zelfs nog een specifieke opleiding voor moet volgen. Mogelijk mag je dan op onze kosten deze opleiding volgen, zodat jij je dromen achterna kunt gaan.

Uitzendbureau in Nijkerk

Werken te Nijkerk smaakt naar meer

Bij Actief Werkt uitzendbureau Nijkerk kennen we de lokale arbeidsmarkt als geen ander. Nijkerk wordt ook wel ‘de stad vol smaak’ genoemd. En dat is niet voor niets. Er vindt in Nijkerk namelijk veel voedselproductie plaats. Wil jij ook werken in de productie? Dat kan! 

Dankzij de centrale ligging tussen Amersfoort en Barneveld, zijn er genoeg banen in de logistiek en transport. Maar Nijkerk investeert ook steeds meer in bedrijventerreinen waar jij bijvoorbeeld administratieve functies kunt vinden. Kom in contact en ontdek de mogelijkheden.

Wij koppelen je aan de leukste vacatures en werkgevers voor jou! 

 

Uitzendbureau Nijkerk lid van ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team in Nijkerk staat voor je klaar!

Chanel van Kessel
Manager

Abigaïl Burgers
Sales Intercedent

Amber Loos
Intercedent