Menu

Uitzendbureau in Middelburg

Toe aan een nieuwe baan in Middelburg? Actief Werkt uitzendbureau Middelburg heeft leuke vacatures voor je. Kom in contact met ons team en ontdek hoe we je kunnen helpen.

Bekijk vacatures in Middelburg

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Middelburg

Beenhouwerssingel 3
4331 MD Middelburg

0118-629658
Middelburg@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag09:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag09:00 - 17:00Uitzendbureau Middelburg regelt jouw droombaan

Wanneer je op zoek bent naar een baan in omgeving Middelburg, is er een grote kans dat Actief Werkt je van dienst kan zijn. We hebben tientallen vacatures waarmee we dagelijks mensen aan een nieuwe baan helpen.

Als je je nu inschrijft bij Actief Werkt, zoeken we bij uitzendbureau Middelburg direct voor je mee naar die droombaan. Je hoeft dan zelf niet die vele vacatures door te struinen. Ons team zoekt vacatures voor jou en tipt je zodra er een match is tussen jou en de functie en werkgever. 

Bekijk onze top vacatures in Middelburg

SHE Officer

Als SHE Officer zorg jij voor het naleven van de geldende (wettelijke) regels op het gebied van veiligheid, arbeidsomstandigheden en milieu. Tevens ben jij verantwoordelijk voor de correcte implementatie, realisatie en evaluatie van het SHE-beleid binnen de organisatie.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

 • Verbeteren, onderhouden en implementeren van SHE-bewustzijn.
 • Regelen en onderhouden van veiligheid, gezondheid, arbo- en milieuaspecten.
 • Adviseren en rapporteren aan het management.
 • Identificeren en evalueren van onveilige omgevingen.
 • Toezicht houden op blootstelling aan gevaarlijke chemische stoffen.
 • Bijhouden van ontwikkelingen op het gebied van veiligheids-, gezondheids- en milieuwetgeving.
 • Ondersteunen van de werkgever om optimale arbeidsomstandigheden te realiseren via de risico- inventarisatie en- evaluatie (RI&E).

Bekijk vacature
Boekhouder

Voor een internationaal havenbedrijf in Ritthem zijn wij per direct op zoek naar boekhouder. Je gaat onderdeel uitmaken van een klein team. Je neemt deel aan verschillende processen en je draagt een aantal directe verantwoordelijkheden. Doordat onze klant transport op maat levert met 'shortsea' en/of intermodale oplossingen waarbij zij gebruik maken van eigen containers en trailers, zijn zij Europa’s meest toonaangevende logistiek dienstverlener. Wij zullen daarom op jouw kennis en ervaring moeten kunnen vertrouwen. Dit geldt ook voor al onze klanten die met boekhoudkundige of accountancy gerelateerde vragen komen.

Je werkzaamheden als boekhouder bestaan onder andere uit:

 • Periodieke managementrapportering verzorgen
 • Kwartaal- en jaarafsluiting van de boekhouding
 • Opmaak van de jaarrekening
 • Fiscale aangiftes

Bekijk vacature
Projectmanager

Als technisch projectmanager ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, voorbereiden en succesvol uitvoeren van diverse projecten binnen onze organisatie. Jouw focus ligt op het verbeteren van processen, het verhogen van efficiëntie en het waarborgen van veiligheid en kwaliteit. Je werkt nauw samen met verschillende afdelingen en stakeholders om projecten binnen de gestelde tijd en budget te realiseren.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

 • Ontwerpen en plannen van projecten binnen onze industriële omgeving.
 • Voorbereiden van projectplannen, inclusief budgettering, resourceplanning en risicoanalyse.
 • Leiden en coördineren van projectuitvoering, zorgen voor tijdige oplevering binnen gestelde kaders.
 • Samenwerken met interne en externe stakeholders om projectdoelen te behalen.
 • Rapporteren over de voortgang en resultaten van projecten aan het managementteam.

Bekijk vacature

Vacatures van Actief Werkt uitzendbureau Middelburg

Bij Actief Werkt maken we onderscheid tussen verschillende vacatures op basis van contractduur en dienstverband. Kies uit vacatures voor vakantiebanen tot een vaste, fulltimebaan:

 • Tijdelijk werk: voor wie tijdens de vakantie wat extra geld wil verdienen of een bepaalde periode moet overbruggen.
 • Vaste baan: wanneer je slechts voor onbepaalde tijd beschikbaar bent om te werken.
 • Fulltimebaan: wil je graag veel uren maken en ben je minimaal 36 uur per week beschikbaar? Kijk dan naar de vacatures voor een fulltime functie.
 • Parttimebaan: heb je kinderen of ben je een studie aan het volgen? In die situatie is een combinatie met een parttimebaan vaak goed te doen.

 

Inschrijven bij uitzendbureau Middelburg

Bij uitzendbureau Middelburg helpen we je graag in je zoektocht naar een nieuwe baan. We hopen ook voor jou iets te kunnen betekenen. Je kunt natuurlijk ook zelf een kijkje nemen tussen onze actuele vacatures in en rondom Middelburg om te kijken of er een baan tussen zit die je aanspreekt.

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je wat hulp kunt gebruiken. Bijvoorbeeld als je geen zin of tijd hebt om veel vacatures te bekijken. Schrijf je dan direct in, zodat ons team op de hoogte is van waar jij naar op zoekt bent. Wij weten wellicht al snel een geschikte vacature voor je of zoeken met je mee.

Schrijf je nu in

Actief Werkt neemt jouw ambitie als uitgangspunt

Bij uitzendbureau Middelburg helpen we jou aan een baan waar je blij van wordt. We vinden het belangrijk om rekening te houden met jouw wensen en ambities. Je zult het misschien niet verwachten, maar je ervaring en cv is voor ons minder belangrijk. Je motivatie juist wel.

Mocht je niet de juiste papieren hebben voor een bepaalde functie, maar wél de juiste motivatie, dan gaan wij er samen met jou voor zorgen dat je alsnog kunt solliciteren op die vacature. Het kan zijn dat je voor een baan een specifieke opleiding moet volgen. Mogelijk mag je die op onze kosten volgen, via de Actief Flex Academy. Meer weten? Contact ons uitzendbureau in Middelburg.

Hét uitzendbureau in Middelburg: Actief Werkt!

De arbeidsmarkt in Middelburg leeft

De lokale arbeidsmarkt heeft voor ons team geen geheimen. Middelburg is een stad die leeft. Het is de hoofdstad van Zeeland met een rijk verleden en een eigen karakter. In Middelburg zijn er meer dan 4.500 bedrijven gevestigd.

Vanuit ons uitzendbureau kun je in de productie of schoonmaak werken. Maar je kunt ook bij de overheid aan de slag, bijvoorbeeld bij de gemeente Middelburg en Vlissingen. Of als verkoopmedewerker in één van de vele winkels. Genoeg vacatures om uit te kiezen.

 

Uitzendbureau Middelburg lid van ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Lindsay Sanstra
Senior intercedent

Rachelle Caljouw
Intercedent

Robin Meyrer
Intercedent

Jesse van Rossum
Intercedent

Tessa Nelis-Wols
Manager

Nina Melis
Intercedent

Jesse Fransen
Stagiair(e)

Ashley de Kunder
Intercedent