Menu

Uitzendbureau in Middelburg

Toe aan een nieuwe baan in Middelburg? Actief Werkt uitzendbureau Middelburg heeft leuke vacatures voor je. Kom in contact met ons team en ontdek hoe we je kunnen helpen.

Bekijk vacatures in Middelburg

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Middelburg

Beenhouwerssingel 3
4331 MD Middelburg

0118-629658
middelburg@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Afspraak maken is niet nodig.

Uitzendbureau Middelburg regelt jouw droombaan

Wanneer je op zoek bent naar een baan in omgeving Middelburg, is er een grote kans dat Actief Werkt je van dienst kan zijn. We hebben tientallen vacatures waarmee we dagelijks mensen aan een nieuwe baan helpen.

Als je je nu inschrijft bij Actief Werkt, zoeken we bij uitzendbureau Middelburg direct voor je mee naar die droombaan. Je hoeft dan zelf niet die vele vacatures door te struinen. Ons team zoekt vacatures voor jou en tipt je zodra er een match is tussen jou en de functie en werkgever. 

Bekijk onze top vacatures in Middelburg

Teamleider IT

Heb jij ervaring als teamleider binnen de IT Applications Support, Operations of Infrastructure? En ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Voor onze opdrachtgever in Vlissingen zijn wij opzoek naar meerdere teamleiders voor verschillende afdelingen binnen de IT. Je geeft leiding aan het team en breid deze uit. Je bent verantwoordelijk voor de operationele activiteiten met de focus op eerste- en tweedelijns gebruikersondersteuning en communicatie, zodat alle betrokken partijen in staat zijn hun werk zo goed mogelijk uit te voeren. Wat ga je doen: • Mee ontwikkelen van nieuwe strategieën • Implementeren en verbeteren van ITIL processen • Je zorgt ervoor dat jouw team zo goed mogelijk presteert, en monitort en stuurt dit aan waar nodig • Bijdragen aan het ontwerpen, optimaliseren en ontwikkelen van op maat gemaakte IT oplossingen • Onderhouden en uitbreiden van een relevant netwerk met verschillende partijen en stakeholders • Onderhandelen, selecteren, managen en evalueren van contracten

Bekijk vacature
Brandwacht

Voor diverse projecten zijn wij op zoek naar gemotiveerde brandwachten. Je bent voornamelijk aan het werk in Zeeland, maar ook flexibel om aan het werk te gaan in het Moerdijk gebied of Rotterdam. Er zijn onderhouds stops bij opdrachtgevers waar je een belangrijke functie hebt. . Werkzaamheden: - preventief toezicht houden bij risicovolle objecten en projecten - verrichten van gasmetingen - direct handelend optreden bij calamiteiten

Bekijk vacature
Meewerkend voorman/vrouw

Sluiten de termen leidinggeven, precisie en plannen perfect bij jou aan dan zijn wij op zoek naar jou!!!! Voor een schoonmaakbedrijf zijn wij met spoed op zoek naar kandidaten die het super vinden om fulltime leiding te geven aan een team van ongeveer 20 medewerkers. De werklocatie zal voornamelijk in Kamperland zijn. De werkzaamheden bestaan uit het leidinggeven aan een groep schoonmaakmedewerkers, contact onderhouden met de klant, planningen maken van de werkzaamheden en dit bespreken, controle rondes lopen en het uitvoeren van schoonmaakwerkzaamheden samen met je team. Als je ervaring hebt in de schoonmaak is dit natuurlijk een voordeel, maar is geen vereiste.

Bekijk vacature

Vacatures van Actief Werkt uitzendbureau Middelburg

Bij Actief Werkt maken we onderscheid tussen verschillende vacatures op basis van contractduur en dienstverband. Kies uit vacatures voor vakantiebanen tot een vaste, fulltimebaan:

  • Tijdelijk werk: voor wie tijdens de vakantie wat extra geld wil verdienen of een bepaalde periode moet overbruggen.
  • Vaste baan: wanneer je slechts voor onbepaalde tijd beschikbaar bent om te werken.
  • Fulltimebaan: wil je graag veel uren maken en ben je minimaal 36 uur per week beschikbaar? Kijk dan naar de vacatures voor een fulltime functie.
  • Parttimebaan: heb je kinderen of ben je een studie aan het volgen? In die situatie is een combinatie met een parttimebaan vaak goed te doen.

 

Inschrijven bij uitzendbureau Middelburg

Bij uitzendbureau Middelburg helpen we je graag in je zoektocht naar een nieuwe baan. We hopen ook voor jou iets te kunnen betekenen. Je kunt natuurlijk ook zelf een kijkje nemen tussen onze actuele vacatures in en rondom Middelburg om te kijken of er een baan tussen zit die je aanspreekt.

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je wat hulp kunt gebruiken. Bijvoorbeeld als je geen zin of tijd hebt om veel vacatures te bekijken. Schrijf je dan direct in, zodat ons team op de hoogte is van waar jij naar op zoekt bent. Wij weten wellicht al snel een geschikte vacature voor je of zoeken met je mee.

Schrijf je nu in

Actief Werkt neemt jouw ambitie als uitgangspunt

Bij uitzendbureau Middelburg helpen we jou aan een baan waar je blij van wordt. We vinden het belangrijk om rekening te houden met jouw wensen en ambities. Je zult het misschien niet verwachten, maar je ervaring en cv is voor ons minder belangrijk. Je motivatie juist wel.

Mocht je niet de juiste papieren hebben voor een bepaalde functie, maar wél de juiste motivatie, dan gaan wij er samen met jou voor zorgen dat je alsnog kunt solliciteren op die vacature. Het kan zijn dat je voor een baan een specifieke opleiding moet volgen. Mogelijk mag je die op onze kosten volgen, via de Actief Flex Academy. Meer weten? Contact ons uitzendbureau in Middelburg.

Hét uitzendbureau in Middelburg: Actief Werkt!

De arbeidsmarkt in Middelburg leeft

De lokale arbeidsmarkt heeft voor ons team geen geheimen. Middelburg is een stad die leeft. Het is de hoofdstad van Zeeland met een rijk verleden en een eigen karakter. In Middelburg zijn er meer dan 4.500 bedrijven gevestigd.

Vanuit ons uitzendbureau kun je in de productie of schoonmaak werken. Maar je kunt ook bij de overheid aan de slag, bijvoorbeeld bij de gemeente Middelburg en Vlissingen. Of als verkoopmedewerker in één van de vele winkels. Genoeg vacatures om uit te kiezen.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team in Middelburg staat voor je klaar!

Lindsay Sanstra
Senior Intercedent

Kimberley Franzen
Manager

Emiel Laisina
Intercedent

Kelly Merison
Intercedent

Nienke Haarmans
Intercedent

Jordi Lievense
Intercedent

Sharay Haeck
Intercedent

Jody Vermeulen
Manager

Rachelle Caljouw
Intercedent

Nathan Marena
Stagiaire