Menu

Uitzendbureau in Middelburg

Toe aan een nieuwe baan in Middelburg? Actief Werkt uitzendbureau Middelburg heeft leuke vacatures voor je. Kom in contact met ons team en ontdek hoe we je kunnen helpen.

Bekijk vacatures in Middelburg

Schrijf je online in >

Actief Werkt! Middelburg

Beenhouwerssingel 3
4331 MD Middelburg

0118-629658
middelburg@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Afspraak maken is niet nodig.

Uitzendbureau Middelburg regelt jouw droombaan

Wanneer je op zoek bent naar een baan in omgeving Middelburg, is er een grote kans dat Actief Werkt je van dienst kan zijn. We hebben tientallen vacatures waarmee we dagelijks mensen aan een nieuwe baan helpen.

Als je je nu inschrijft bij Actief Werkt, zoeken we bij uitzendbureau Middelburg direct voor je mee naar die droombaan. Je hoeft dan zelf niet die vele vacatures door te struinen. Ons team zoekt vacatures voor jou en tipt je zodra er een match is tussen jou en de functie en werkgever. 

Bekijk onze top vacatures in Middelburg

Administratief medewerker 16-20 uur

Ben jij creatief en beheers je de Engelse en Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift? Dan zijn wij op zoek naar jou! In deze functie ben je samen met je collega verantwoordelijk voor het schrijven van handleidingen voor nieuwe machines. Je verzamelt de benodigde informatie vanuit de productieafdeling en de engineering, je maakt foto's van de diverse machine onderdelen en verwerkt dit tot een duidelijke en taalkundig correcte handleiding. Daarnaast ga je ook aan de slag op de service afdeling ter ondersteuning bij controles en facturatie. Doordat je op twee afdelingen komt te werken is het heel erg afwisselend werk. Het betreft een functie voor 16 tot 20 uur waarin de uren flexibel in te delen zijn. De functie is in ieder geval tot eind van het jaar met de mogelijkheid tot verlenging.

Bekijk vacature
Horecamedewerker partime

Ben je op zoek naar een leuke bijbaan naast je school of studie? Ben je een echte team player? En kan jij ervoor zorgen dat gasten altijd tevreden het restaurant verlaten? Dan is deze functie echt iets voor jou! Als team member ben je het gezicht van de nieuwe KFC in Goes. In deze functie ben je verantwoordelijk voor: • Het vriendelijk en vakkundig verwelkomen en bedienen van je gasten • Het uitvoeren van schoonmaakwerkzaamheden en ervoor zorgen dat het restaurant er piekfijn uit ziet • Het bijspringen in de keuken bij het bereiden van de diverse producten

Bekijk vacature
Projectjurist

Heb jij ervaring als jurist op het gebied van privaatrecht en bestuursrecht en vind jij het leuk om in een projectteam te werken? Lees dan snel verder! Voor de gemeente Vlissingen zijn wij op zoek naar een Projectjurist voor ongeveer 14 uur per week (560 uur per jaar) voor een periode van 2,5 jaar. Onder verantwoordelijkheid van een projectleider werk je samen met onder andere een planeconoom, stedenbouwer, RO medewerkers en civiele medewerkers aan het project “Kenniswerf”, een gebied dat zich steeds meer ontwikkelt tot een aantrekkelijke omgeving om in te werken, studeren en wonen. Je gaat je onder meer bezighouden met uit: - Je stelt zelfstandig (anterieure) overeenkomsten op met betrekking tot de grondverwerving, de gronduitgifte en de grondexploitatie; - Je voert samen met de (deel)projectleider de onderhandelingen en begeleidt de grondtransacties; - Je bereidt besluitvorming over overeenkomsten voor; - Je adviseert je (deel)projectleider en de projectteammedewerkers over het nakomen van afspraken aan zowel de zijde van de gemeente als aan de zijde van initiatiefnemers; Initiatiefnemers kunnen projectontwikkelaars zijn maar ook particulieren of andere instellingen; - Je adviseert gevraagd en ongevraagd over je vakgebied waarbij je ook over je grenzen heen kijkt naar de belangen van de gemeente.

Bekijk vacature

Vacatures van Actief Werkt uitzendbureau Middelburg

Bij Actief Werkt maken we onderscheid tussen verschillende vacatures op basis van contractduur en dienstverband. Kies uit vacatures voor vakantiebanen tot een vaste, fulltimebaan:

  • Tijdelijk werk: voor wie tijdens de vakantie wat extra geld wil verdienen of een bepaalde periode moet overbruggen.
  • Vaste baan: wanneer je slechts voor onbepaalde tijd beschikbaar bent om te werken.
  • Fulltimebaan: wil je graag veel uren maken en ben je minimaal 36 uur per week beschikbaar? Kijk dan naar de vacatures voor een fulltime functie.
  • Parttimebaan: heb je kinderen of ben je een studie aan het volgen? In die situatie is een combinatie met een parttimebaan vaak goed te doen.

 

Inschrijven bij uitzendbureau Middelburg

Bij uitzendbureau Middelburg helpen we je graag in je zoektocht naar een nieuwe baan. We hopen ook voor jou iets te kunnen betekenen. Je kunt natuurlijk ook zelf een kijkje nemen tussen onze actuele vacatures in en rondom Middelburg om te kijken of er een baan tussen zit die je aanspreekt.

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je wat hulp kunt gebruiken. Bijvoorbeeld als je geen zin of tijd hebt om veel vacatures te bekijken. Schrijf je dan direct in, zodat ons team op de hoogte is van waar jij naar op zoekt bent. Wij weten wellicht al snel een geschikte vacature voor je of zoeken met je mee.

Schrijf je nu in

Actief Werkt neemt jouw ambitie als uitgangspunt

Bij uitzendbureau Middelburg helpen we jou aan een baan waar je blij van wordt. We vinden het belangrijk om rekening te houden met jouw wensen en ambities. Je zult het misschien niet verwachten, maar je ervaring en cv is voor ons minder belangrijk. Je motivatie juist wel.

Mocht je niet de juiste papieren hebben voor een bepaalde functie, maar wél de juiste motivatie, dan gaan wij er samen met jou voor zorgen dat je alsnog kunt solliciteren op die vacature. Het kan zijn dat je voor een baan een specifieke opleiding moet volgen. Mogelijk mag je die op onze kosten volgen, via de Actief Flex Academy. Meer weten? Contact ons uitzendbureau in Middelburg.

Hét uitzendbureau in Middelburg: Actief Werkt!

De arbeidsmarkt in Middelburg leeft

De lokale arbeidsmarkt heeft voor ons team geen geheimen. Middelburg is een stad die leeft. Het is de hoofdstad van Zeeland met een rijk verleden en een eigen karakter. In Middelburg zijn er meer dan 4.500 bedrijven gevestigd.

Vanuit ons uitzendbureau kun je in de productie of schoonmaak werken. Maar je kunt ook bij de overheid aan de slag, bijvoorbeeld bij de gemeente Middelburg en Vlissingen. Of als verkoopmedewerker in één van de vele winkels. Genoeg vacatures om uit te kiezen.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team in Middelburg staat voor je klaar!

Mirjam de Jonge
Manager

Kimberley Franzen
Klantcoördinator

Beau Hoek
Intercedent

Emiel Laisina
Intercedent

Kelly Merison
Intercedent

Nienke Haarmans
Intercedent

Jordi Lievense
Intercedent