Uitzendbureau Actief Werkt! in Middelburg

Middelburg is een stad die leeft. Het is de hoofdstad van Zeeland met een rijk verleden en een eigen karakter. We zorgen er als uitzendbureau graag voor dat je in deze mooie stad een baan vindt. In Middelburg bevinden zich grote bedrijven waar je via ons uitzendbureau kan werken in de productie, detailhandel, schoonmaak en foodsector.

Werken in de buurt

Er zijn veel verschillende functies waarin je via ons uitzendbureau kan werken. Als je wilt werken in Middelburg of omgeving kan je bijvoorbeeld aan de slag als productiemedewerker, schoonmaakmedewerker, machinebediende, heftruckchauffeur of supermarktmedewerker.

Vacatures Middelburg

Het aantal verschillende bedrijven die wij in Middelburg tot onze klant mogen rekenen is enorm. Via ons uitzendbureau kom je altijd terecht bij een bedrijf dat bij je past. Ook vinden we een baan die bij je past en zijn er mogelijkheden om door te groeien. Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Middelburg

Inschrijven Middelburg en omgeving

Actief Werkt! is mobiel en online. Wij hebben diverse inschrijflocaties in Middelburg en omgeving. Bel ons voor een afspraak of solliciteer direct op een functie die bij jou past. Wij komen naar jou toe en spreken af op een plaats en tijd, waar en wanneer het jou uitkomt.

Neem contact met ons op

Je kunt ons bereiken op 0118-629658 of stuur ons een mail.
Lange Geere 12
4331 LX Middelburg

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur.