Menu

Uitzendbureau in Middelburg

Toe aan een nieuwe baan in Middelburg? Actief Werkt uitzendbureau Middelburg heeft leuke vacatures voor je. Kom in contact met ons team en ontdek hoe we je kunnen helpen.

Bekijk vacatures in Middelburg

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Middelburg

Beenhouwerssingel 3
4331 MD Middelburg

0118-629658
Middelburg@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag09:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag09:00 - 17:00Uitzendbureau Middelburg regelt jouw droombaan

Wanneer je op zoek bent naar een baan in omgeving Middelburg, is er een grote kans dat Actief Werkt je van dienst kan zijn. We hebben tientallen vacatures waarmee we dagelijks mensen aan een nieuwe baan helpen.

Als je je nu inschrijft bij Actief Werkt, zoeken we bij uitzendbureau Middelburg direct voor je mee naar die droombaan. Je hoeft dan zelf niet die vele vacatures door te struinen. Ons team zoekt vacatures voor jou en tipt je zodra er een match is tussen jou en de functie en werkgever. 

Bekijk onze top vacatures in Middelburg

Transport en logistiek medewerker

In nauwe samenwerking met de Voorman Transport & Logistiek ben je verantwoordelijk voor de grondige voorbereiding en uitvoering van interne en externe transporten, waarbij je een vlotte en veilige afhandeling waarborgt. Bij het transporteren van radioactief afval werk je mogelijk samen met externe beveiligers en de Stralingscontroleur om de strikte naleving van veiligheidsvoorschriften te waarborgen.

Op locatie voer je een zorgvuldige controle uit en laad je het te vervoeren materiaal met precisie, waarbij je ervoor zorgt dat dit veilig en conform voorschriften gebeurt. Je draagt zorg voor de nauwgezette controle van vervoersdocumenten en andere benodigde papieren om te garanderen dat alle documentatie volledig en correct is, essentieel voor rechtmatig en veilig transport.

Je biedt assistentie en advies bij het verpakken van radioactief materiaal bij de opdrachtgever, rekening houdend met specifieke richtlijnen en eisen. Als sleutelfiguur speel je een cruciale rol in het veilig en tijdig afleveren van radioactief materiaal aan de verwerkings- en opslaggebouwen op het terrein.

Verder ben je verantwoordelijk voor het tellen en onderhouden van de emballage, waarbij periodieke controles en onderhoudswerkzaamheden essentieel zijn om de optimale staat van alle materialen te waarborgen. In een adviserende rol verstrek je advies aan de Voorman Transport & Logistiek met betrekking tot onderhoud, reparatie en/of vervanging van emballage en transportmiddelen, waarbij je jouw expertise inzet voor een efficiënt transportapparaat.

Binnen jouw vakgebied voer je onderhoudswerkzaamheden uit om ervoor te zorgen dat alle apparatuur en middelen in optimale conditie verkeren, inclusief regelmatige controles, smering en indien nodig reparaties van specifieke apparatuur. Daarnaast ben je bereid diverse andere functie gerelateerde werkzaamheden uit te voeren, variërend van logistieke ondersteuning tot taken die bijdragen aan een soepele bedrijfsvoering.

Bekijk vacature
Medewerker Publieksvoorlichtingen

De functie van Medewerker Publieksvoorlichting omvat het coördineren en uitvoeren van rondleidingen voor diverse bezoekersgroepen, met een focus op het creëren van verbindingen tussen de bezoekers en de activiteiten van de organisatie. Dit omvat onder andere het beheren van veiligheidsmaatregelen tijdens de tour, het verstrekken van informatie aan bezoekers, en het verzorgen van promotiemateriaal. Daarnaast omvat de rol ook het geven van gastlessen op scholen, vertegenwoordiging van de opdrachtgever op evenementen en beurzen, en het organiseren van verschillende activiteiten, zoals kunstexposities.

Onze opdrachtgever zoekt een enthousiaste, creatieve, en flexibele persoon met een zekere mate van autoriteit. Deze persoon moet comfortabel zijn bij het spreken voor groepen en in staat zijn om de aandacht vast te houden en een dialoog te creëren. Ervaring in het onderwijs of in het spreken voor groepen is een vereiste, evenals een passie voor techniek, wetenschap, en de bereidheid om meer te leren over straling en radioactiviteit.

Bekijk vacature
Payroll Officer

In de rol van Payroll Officer ben jij verantwoordelijk voor de administratieve uitvoering en opvolging van de maandelijkse payroll-verwerking in Nederland. De verwerking wordt gedaan in het programma AFAS. Het is een pré als jij al ervaring hebt met dit systeem.

Verder houd je je bezig met (personeels)gerelateerde verzekeringen, pensioenregelingen en toepassing van de juiste fiscale wetgeving. Je rapporteert voor deze taken aan de Head of Payroll.

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Maandelijkse verloning via AFAS;
  • Het beantwoorden van vragen van collega’s over de verloning;
  • Administratieve taken met betrekking tot pensioen, verzekeringen en tijdsregistratie;
  • Het optimaliseren van werkprocessen;
  • Correcte toepassing van diverse personeelsregelingen, cao en andere arbeidsvoorwaarden.


Bekijk vacature

Vacatures van Actief Werkt uitzendbureau Middelburg

Bij Actief Werkt maken we onderscheid tussen verschillende vacatures op basis van contractduur en dienstverband. Kies uit vacatures voor vakantiebanen tot een vaste, fulltimebaan:

  • Tijdelijk werk: voor wie tijdens de vakantie wat extra geld wil verdienen of een bepaalde periode moet overbruggen.
  • Vaste baan: wanneer je slechts voor onbepaalde tijd beschikbaar bent om te werken.
  • Fulltimebaan: wil je graag veel uren maken en ben je minimaal 36 uur per week beschikbaar? Kijk dan naar de vacatures voor een fulltime functie.
  • Parttimebaan: heb je kinderen of ben je een studie aan het volgen? In die situatie is een combinatie met een parttimebaan vaak goed te doen.

 

Inschrijven bij uitzendbureau Middelburg

Bij uitzendbureau Middelburg helpen we je graag in je zoektocht naar een nieuwe baan. We hopen ook voor jou iets te kunnen betekenen. Je kunt natuurlijk ook zelf een kijkje nemen tussen onze actuele vacatures in en rondom Middelburg om te kijken of er een baan tussen zit die je aanspreekt.

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je wat hulp kunt gebruiken. Bijvoorbeeld als je geen zin of tijd hebt om veel vacatures te bekijken. Schrijf je dan direct in, zodat ons team op de hoogte is van waar jij naar op zoekt bent. Wij weten wellicht al snel een geschikte vacature voor je of zoeken met je mee.

Schrijf je nu in

Actief Werkt neemt jouw ambitie als uitgangspunt

Bij uitzendbureau Middelburg helpen we jou aan een baan waar je blij van wordt. We vinden het belangrijk om rekening te houden met jouw wensen en ambities. Je zult het misschien niet verwachten, maar je ervaring en cv is voor ons minder belangrijk. Je motivatie juist wel.

Mocht je niet de juiste papieren hebben voor een bepaalde functie, maar wél de juiste motivatie, dan gaan wij er samen met jou voor zorgen dat je alsnog kunt solliciteren op die vacature. Het kan zijn dat je voor een baan een specifieke opleiding moet volgen. Mogelijk mag je die op onze kosten volgen, via de Actief Flex Academy. Meer weten? Contact ons uitzendbureau in Middelburg.

Hét uitzendbureau in Middelburg: Actief Werkt!

De arbeidsmarkt in Middelburg leeft

De lokale arbeidsmarkt heeft voor ons team geen geheimen. Middelburg is een stad die leeft. Het is de hoofdstad van Zeeland met een rijk verleden en een eigen karakter. In Middelburg zijn er meer dan 4.500 bedrijven gevestigd.

Vanuit ons uitzendbureau kun je in de productie of schoonmaak werken. Maar je kunt ook bij de overheid aan de slag, bijvoorbeeld bij de gemeente Middelburg en Vlissingen. Of als verkoopmedewerker in één van de vele winkels. Genoeg vacatures om uit te kiezen.

 

Uitzendbureau Middelburg lid van ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Lindsay Sanstra
Senior intercedent

Rachelle Caljouw
Intercedent

Jesse van Rossum
Intercedent

Tessa Nelis-Wols
Manager

Nina Melis
Intercedent

Elise Bathily
Stagiair(e)

Noël Sy
Stagiair(e)

Jesse Fransen
Stagiair(e)