Menu

Uitzendbureau in Middelburg

Toe aan een nieuwe baan in Middelburg? Actief Werkt uitzendbureau Middelburg heeft leuke vacatures voor je. Kom in contact met ons team en ontdek hoe we je kunnen helpen.

Bekijk vacatures in Middelburg

Schrijf je online in >

Actief Werkt! Middelburg

Beenhouwerssingel 3
4331 MD Middelburg

0118-629658
middelburg@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Afspraak maken is niet nodig.

Uitzendbureau Middelburg regelt jouw droombaan

Wanneer je op zoek bent naar een baan in omgeving Middelburg, is er een grote kans dat Actief Werkt je van dienst kan zijn. We hebben tientallen vacatures waarmee we dagelijks mensen aan een nieuwe baan helpen.

Als je je nu inschrijft bij Actief Werkt, zoeken we bij uitzendbureau Middelburg direct voor je mee naar die droombaan. Je hoeft dan zelf niet die vele vacatures door te struinen. Ons team zoekt vacatures voor jou en tipt je zodra er een match is tussen jou en de functie en werkgever. 

Bekijk onze top vacatures in Middelburg

Procesoperator B

Heb jij affiniteit met techniek, ben je handig met machines en werk je graag in de chemie? Dan is deze vacature voor Proces operator b helemaal geschikt voor jou! Het internationale bedrijf waar je komt te werken is een beursgenoteerd chemisch concern met locaties wereldwijd. De locatie in Vlissingen vervaardigt producten voor glascoating, kunststoffen en hulpstoffen voor het vergroten van de slag- en stootvastheid van pvc-producten. Zij werken hier met 90 medewerkers. Arkema hecht veel waarde aan de gezondheid en welzijn van de medewerkers. Als Proces operator kom je te werken in een 5-ploegendienst met werktijden van 07.30 – 15.30 uur, 15.30 – 23.30 uur en 23.30 – 07.30 uur. Omdat veiligheid voorop staat, is het behalen van manschap 1 van de brandweer een must. Dit zijn je meest voorkomende werkzaamheden: - Regelen, instellen en bedienen van diverse productie-instalaties; - Bewaken van de vastgestelde productiesnelheid en de kwaliteitseisen; - Controleren van de procesvoortgang aan de hand van processpecificaties en -voorschriften; - Invullen en controleren van lijsten en verzamelen van proces- en analysegegevens.

Bekijk vacature
Monteurs in opleiding

Wil jij je kansen op de arbeidsmarkt verbeteren en vind je techniek leuk, maar ontbreekt het jou nog aan de juiste kennis? Dan hebben wij misschien wel een prachtige kans voor jou! Voor het schooljaar 2020 zijn wij opzoek naar meerdere gemotiveerde leerlingen installatietechniek, die via een BBL leer/werktraject het technische vak willen leren. De technologie ontwikkelt zich snel en processen worden in een sneltreinvaart geautomatiseerd en geoptimaliseerd. Voor bedrijven in Zeeland is het moeilijk om goed opgeleide monteurs te vinden. Jij gaat aan de slag bij een van deze bedrijven en daarnaast ga je één vaste dag in de week naar school. Hoe werkt het? Begin januari start je met een tweejarige opleiding via Technicom in Terneuzen. Je gaat dus één dag in de week naar school en werkt vier dagen mee in het bedrijf. Het bedrijf waarin je komt te werken wordt bepaald door onder andere jouw wensen en die van het bedrijf. Het is belangrijk dat er een klik is, het is namelijk de bedoeling dat je hier na je opleiding blijft werken.

Bekijk vacature
Leerplichtambtenaar

Als leerplichtambtenaar zie je toe op naleving van de leerplichtwet. Je maakt afspraken met jongeren en ouders/ verzorgers, scholen en hulpverlenende instanties en geeft voorlichting aan deze doelgroepen. Ter voorkoming van schoolverzuim adviseer je scholen over de opzet van een adequate leerlingbegeleiding. Je zorgt bovendien voor een zodanige behandeling van het verzuim, dat de terugkeer naar school wordt bevorderd en uitval wordt voorkomen en treft hiertoe preventieve maatregelen zoals het opzetten van trajecten, het houden van gesprekken met ouders, leerlingen en instanties. Daarnaast verricht je de administratieve taken die samenhangen met de functie. Als leerplichtambtenaar onderzoek je wat de oorzaken van het schoolverzuim zijn en schakel je eventuele hulp in van andere organisaties, gericht op het oplossen van de problematiek die het schoolbezoek in de weg staan. Je communiceert, analyseert en werkt nauw samen met alle betrokken partijen. Je laat je niet uit het veld slaan en bent stressbestendig. Iedereen is anders en daarom moet jij maatwerk kunnen bieden.

Bekijk vacature

Vacatures van Actief Werkt uitzendbureau Middelburg

Bij Actief Werkt maken we onderscheid tussen verschillende vacatures op basis van contractduur en dienstverband. Kies uit vacatures voor vakantiebanen tot een vaste, fulltimebaan:

  • Tijdelijk werk: voor wie tijdens de vakantie wat extra geld wil verdienen of een bepaalde periode moet overbruggen.
  • Vaste baan: wanneer je slechts voor onbepaalde tijd beschikbaar bent om te werken.
  • Fulltimebaan: wil je graag veel uren maken en ben je minimaal 36 uur per week beschikbaar? Kijk dan naar de vacatures voor een fulltime functie.
  • Parttimebaan: heb je kinderen of ben je een studie aan het volgen? In die situatie is een combinatie met een parttimebaan vaak goed te doen.

 

Inschrijven bij uitzendbureau Middelburg

Bij uitzendbureau Middelburg helpen we je graag in je zoektocht naar een nieuwe baan. We hopen ook voor jou iets te kunnen betekenen. Je kunt natuurlijk ook zelf een kijkje nemen tussen onze actuele vacatures in en rondom Middelburg om te kijken of er een baan tussen zit die je aanspreekt.

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je wat hulp kunt gebruiken. Bijvoorbeeld als je geen zin of tijd hebt om veel vacatures te bekijken. Schrijf je dan direct in, zodat ons team op de hoogte is van waar jij naar op zoekt bent. Wij weten wellicht al snel een geschikte vacature voor je of zoeken met je mee.

Schrijf je nu in

Actief Werkt neemt jouw ambitie als uitgangspunt

Bij uitzendbureau Middelburg helpen we jou aan een baan waar je blij van wordt. We vinden het belangrijk om rekening te houden met jouw wensen en ambities. Je zult het misschien niet verwachten, maar je ervaring en cv is voor ons minder belangrijk. Je motivatie juist wel.

Mocht je niet de juiste papieren hebben voor een bepaalde functie, maar wél de juiste motivatie, dan gaan wij er samen met jou voor zorgen dat je alsnog kunt solliciteren op die vacature. Het kan zijn dat je voor een baan een specifieke opleiding moet volgen. Mogelijk mag je die op onze kosten volgen, via de Actief Flex Academy. Meer weten? Contact ons uitzendbureau in Middelburg.

Hét uitzendbureau in Middelburg: Actief Werkt!

De arbeidsmarkt in Middelburg leeft

De lokale arbeidsmarkt heeft voor ons team geen geheimen. Middelburg is een stad die leeft. Het is de hoofdstad van Zeeland met een rijk verleden en een eigen karakter. In Middelburg zijn er meer dan 4.500 bedrijven gevestigd.

Vanuit ons uitzendbureau kun je in de productie of schoonmaak werken. Maar je kunt ook bij de overheid aan de slag, bijvoorbeeld bij de gemeente Middelburg en Vlissingen. Of als verkoopmedewerker in één van de vele winkels. Genoeg vacatures om uit te kiezen.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team in Middelburg staat voor je klaar!

Mirjam de Jonge
Manager

Kimberley Franzen
Klantcoördinator

Beau Hoek
Intercedent

Emiel Laisina
Intercedent

Desiree de Pesseroy
Salesmanager

Kelly Merison
Intercedent

Nienke Haarmans
Intercedent