Menu

Hét uitzendbureau in Middelburg: Actief Werkt!

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Middelburg is een stad die leeft. Het is de hoofdstad van Zeeland met een rijk verleden en een eigen karakter. We zorgen er als uitzendbureau graag voor dat je in deze mooie stad een baan vindt. In Middelburg bevinden zich grote bedrijven waar je via ons uitzendbureau kan werken in de productie, detailhandel, schoonmaak en foodsector.

 

Vacatures in Middelburg

Werken in de buurt

Er zijn veel verschillende functies waarin je via ons uitzendbureau kan werken. Als je wilt werken in Middelburg of omgeving kan je bijvoorbeeld aan de slag als productiemedewerker, schoonmaakmedewerker, machinebediende, heftruckchauffeur of supermarktmedewerker. Dit zijn slechts voorbeelden, want het aanbod is zeer breed en wordt continu vernieuwd. 

Uitzendbureau locatie Middelburg

Wil jij weten welke functies we op dit moment in ons aanbod hebben? En welke bedrijven het best aansluiten op jouw wensen? Loop dan gerust eens langs bij ons pand in Middelburg. Wanneer je een bezoek brengt aan ons uitzendbureau zal het team je verder helpen. Op basis van jouw wensen kijken we samen naar de beste mogelijkheden.

Ook nadat we een geschikte vacature hebben gevonden, helpen we je bij het gehele proces. We kunnen je - indien gewenst - zelfs voorzien van passende sollicitatietips.

Actief werkt schoonmaakwerk

Vacatures in Middelburg

Het aantal verschillende bedrijven dat wij in Middelburg tot onze klant mogen rekenen is enorm. Inmiddels hebben wij in de omgeving dus een groot netwerk opgebouwd. Via ons uitzendbureau kom je altijd terecht bij een bedrijf dat bij je past. Samen vinden we een baan die aansluit op jouw wensen, en - als je dat wilt - zijn er zelfs mogelijkheden om door te groeien. Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden. Bekijk ze meteen! 

Vacatures Middelburg

 

Actief Werkt! voor werkgevers

 

Ben jij als werkgever op zoek naar nieuw personeel in de omgeving van Middelburg, maar wil het nog niet echt vlotten? Dan helpt ons uitzendbureau jou graag verder. Door je vacature te plaatsen bij Actief Werkt! kun je het sollicitatieproces uit handen geven. Wij gaan voor jou op zoek naar de juiste kandidaat. Een kandidaat met ambitie en enthousiasme. 

Bij de selectie kijken wij niet enkel naar werkervaring en opleiding, maar uiteraard ook naar soft skills en persoonlijkheid. Dankzij ons grote netwerk vinden we altijd de kandidaat die goed past bij jou bedrijf. Wanneer je Actief Werkt! inschakelt, kun je dus rekenen op de ideale match!

Actief Werkt Middelburg Logistiek

 

Contact met uitzendbureau Middelburg

Bezoekadres
Beenhouwerssingel 3
4331 MD Middelburg

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 08:30 - 17:30 uur 

Telefoon: 0118 - 629 658
Email: middelburg@actiefwerkt.nl

 

Ons team

Mirjam de Jonge
Manager

Beau Hoek
Intercedent

Emiel Laisina
Intercedent

Desiree de Pesseroy
Salesmanager

Kelly Merison
Intercedent

Nienke Haarmans
Intercedent

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Mail ons uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat uw telefoonnummer achter, en wij bellen u terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.