Menu

Uitzendbureau in Meppel

Bij ons uitzendbureau is er in deze plaats veel werk te vinden. Wil je graag snel aan de slag in Meppel en omgeving? We helpen je als uitzendbureau graag om met de juiste begeleiding, de baan te vinden die je zoekt.

Werken in de buurt

We zijn er trots op dat je via ons bij veel bedrijven in de regio kan werken. Als uitzendbureau hebben we veel verschillende bedrijven als klant. Als je wilt werken in Meppel of omgeving kan je bijvoorbeeld aan de slag als productiemedewerker, logistiekmedewerker, procesoperator, machineoperator, kwaliteitsmedewerker, laborant of heftruckchauffeur.

Vacatures Meppel

Ons uitzendbureau zorgt er voor dat je bij veel bedrijven in Meppel of omgeving aan de slag komt. Door ons grote aanbod aan werkgevers is er altijd wel een bedrijf bij jou in de buurt met een vacature die bij je past. Ook zijn er voldoende mogelijkheden om door te stromen naar een andere baan. Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Meppel

Bedrijf in Meppel? Plaats een vacature!

Ben jij een opdrachtgever in de omgeving van Meppel en ben je op zoek naar nieuwe werknemers? Dan is een samenwerking met ons uitzendbureau in Meppel een slimme keuze. Bij het selecteren van flexkrachten houden we altijd rekening met de wensen van onze opdrachtgevers, zodat we de beste match kunnen vinden. Heb je interesse om de vacatures van jouw bedrijf bij ons uitzendbureau uit te zetten? Neem dan contact met ons op en plaats een vacature bij Actief Werkt!

Neem contact met ons op!

 

Bezoekadres
Kruisstraat 28
7941 AN Meppel

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 08:30 - 17:30 uur 

Telefoon: 0522 - 228 142
Email: meppel@actiefwerkt.nl

Ons team

Jessica Bennink
Manager

Esma Mouch
Intercedent

Vera Blom
Intercedent