Menu

Uitzendbureau in Meppel

Zoek je een baan in Meppel of omgeving? Bij Actief Werkt hebben we de leukste vacatures voor je in huis. Kom langs bij ons uitzendbureau of schrijf je online in en ontdek wat we voor je kunnen doen.

Bekijk vacatures in Meppel

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Meppel

Kruisstraat 28
7941 AN Meppel

0522-228142
Meppel@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00
Dinsdag08:30 - 17:00
Woensdag08:30 - 17:00
Donderdag     08:30 - 17:00
Vrijdag08:30 - 17:00


Corona update: Check vóór je bezoek de voorzorgsmaatregelen van onze vestiging.

Uitzendbureau Meppel helpt jou aan je droombaan

Actief Werkt uitzendbureau Meppel biedt tientallen vacatures in de omgeving, waarmee we dagelijks mensen een (andere) baan bezorgen. Wie weet ben jij de volgende die we succesvol aan een nieuwe werkgever matchen!

We bezorgen je een baan waar je met plezier naartoe gaat, waar je energie van krijgt en waar je in kunt groeien. Daarom is het voor ons belangrijk om te weten wat jij zoekt en waar je blij van wordt. Laat het ons weten door langs te komen bij ons uitzendbureau of je online in te schrijven.

Bekijk onze top vacatures in Meppel

Stage uitzendbureau

Voor onze vestiging in Meppel zijn wij op zoek naar een enthousiaste meewerk stagiair.

Bij ons is iedere dag anders. Je krijgt de kans om volledig mee te werken en zo veel mogelijk ervaring op te doen binnen de uitzendwereld. 

Als stagiair heb je een afwisselende rol waarbij snel kunnen schakelen en een goede communicatie belangrijk is.

Een aantal van jouw taken:

 • Je gaat actief op zoek naar nieuwe flexcollega's en maakt een passende match met onze opdrachtgevers;
 • Je voert telefonisch de eerste selectie gesprekken;
 • Daarna nodig je kandidaten uit voor een (video) sollicitatie;
 • Je werkt het gesprek uit en stelt de kandidaat voor bij onze opdrachtgever;
 • Je zorgt dat afspraken die je maakt goed in ons systeem genoteerd worden en deze afspraken communiceer je ook met je collega's;
 • En natuurlijk nog veel meer… Jij mag aangeven wat je wilt ontwikkelen en wij helpen jou daarbij!

Bekijk vacature
Heftruck chauffeur

Als heftruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor het transporteren van producten, halffabricaten en emballages. Als alle producten overzichtelijk en op tijd op de juiste plaats staan zorgt je ervoor dat de rest van de collega’s hun werk goed kunnen doen.

Je rijdt producten vanuit de fabriek naar de opslagplek op het buitenterrein en grondstoffen van het buitenterrein de productie hal in. Er wordt gereden op zware diesel heftrucks. Binnen de afdeling opslag en transport staat een team met enthousiaste medewerkers al klaar om een nieuwe medewerker te ontmoeten. De werkzaamheden van een heftruck chauffeur bestaan vooral uit:

 • Opslaan en ontvangen van producten;
 • Het verplaatsen van producten binnen de productiehallen en op het grote buitenterrein;
 • Verzamelen en op tijd gereed zetten van goederen zodat de vrachtwagens direct weg kunnen;
 • Je maakt gebruik van een heftruck en de nodige hulpapparatuur.

Als heftruckchauffeur draai je mee met de 5-ploegendienst.

Bekijk vacature
Buitendienst medewerker

Voor onze klant in Steenwijk zijn wij op zoek naar een buitendienst medewerker die samen, maar ook alleen op pad gaat om hang -en sluitwerk te monteren op locatie bij de klant. Wij zoeken iemand met een elektrotechnische achtergrond, bij voorkeur opgedaan door werkervaring of een studie. Je komt te werken binnen een gezellig en informeel team. Iedere dag weer sta jij met een gezonde dosis energie klaar om de volgende klus af te ronden. Daarbij behoord natuurlijk een passend salaris! De verdiensten zijn geheel afhankelijk van jouw kennis en ervaring en ligt tussen de € 2200,00 en € 3.000 bruto per maand.
Niet alleen monteer jij hang -en sluitwerk, je gaat ook in gesprek met de klant om aan alle wensen en behoeften te voldoen. De klus is pas klaar zodra de klant tevreden is. Je levert iedere dag weer net werk af en voor jou is het vanzelfsprekend om ordelijk en netjes te werken. 

Iedere dag ben je met je eigen bedrijfsauto op pad. De ene keer werk je dichtbij huis, maar het kan ook maar zo zijn dat je ergens in het zuiden of westen van het land werkzaam bent. Daarom is het wel belangrijk dat je het leuk vindt om op de weg te zijn. Jouw auto ligt vol met de nodige gereedschappen en onderdelen nadat je deze hebt opgehaald in Steenwijk op kantoor. 

Bekijk vacature

Vacatures uitzendbureau in Meppel

Bij Actief Werkt uitzendbureau Meppel hebben we diverse vacatures voor je. Van een volle werkweek tot parttimefuncties voor een paar uurtjes per week.

 • Fulltimebaan: de werkweek voor een fulltimebaan is 36 tot 40 uur.

 • Parttimebaan: kun je doordeweeks wat flexibiliteit gebruiken? Een parttimefunctie is ideaal te combineren met andere dingen die je tijd vragen, zoals een studie, kinderen of een hobby.

 • Tijdelijk werk: de beste keuze wanneer je voor een korte periode een baan zoekt of op zoek bent naar vakantiewerk.

 • Vaste baan: ben je voor onbepaalde tijd beschikbaar, kijk dan naar de vacatures voor een vaste baan in Meppel of omgeving.

Inschrijven uitzendbureau Meppel

Kom je uit de omgeving van Meppel en ben je toe aan een (nieuwe) baan? Dan zoeken wij naar een interessante vacature die aansluit op jouw wensen.

Neem een kijkje tussen de vacatures in Meppel en regio in bijvoorbeeld de logistiek, productie of techniek. En schrijf je in, zodat we weten waar je naar op zoek bent, we met je mee kunnen kijken en je ondersteunen in de zoektocht.

Schrijf je nu in

Jouw motivatie is onze drijfveer

We horen graag wat jij zoekt in een nieuwe baan en waar jij blij van wordt. Kom langs bij uitzendbureau Meppel of schrijf je online in om ons je gegevens en wensen door te geven. We gaan dan direct voor je op zoek naar de geschikte nieuwe functie.

Je cv en ervaring zijn belangrijk, maar juist over je motivatie willen we veel meer weten, zodat we een vacature kunnen gaan zoeken waar je echt enthousiast van wordt. Mocht je een functie ambiëren waar je momenteel nog niet geschikte papieren voor hebt, dan kun je die wellicht op onze kosten via Actief Flex Academy volgen.

Uitzendbureau in Meppel

Meppel: kleine stad met grote kansen

We zijn actief in Meppel en kennen de lokale arbeidsmarkt door en door. De kleine stad Meppel heeft van oudsher veel werkgelegenheid in de industrie. Er liggen dus mooie baankansen voor je in de productie of techniek op één van de vele industrieterreinen.

Verder vind je in Meppel en omgeving veel banen in het toerisme en de horeca. De gezellige binnenstad van Meppel is altijd druk en in de grachten is er volop pleziervaart. Ontdek het zelf. Wij brengen jou in contact met de voor jou leukste werkgevers en vacatures!

 

Uitzendbureau Meppel aangesloten bij ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Jessica Bennink
Manager

Rob Knikker
Senior intercedent

Vera Blom
Senior intercedent

Lars Grillis
Intercedent

Kirsten Schoemaker
Stagiair(e)

Sam Kamphuis
Intercedent