Menu

Uitzendbureau in Meppel

Zoek je een baan in Meppel of omgeving? Bij Actief Werkt hebben we de leukste vacatures voor je in huis. Kom langs bij ons uitzendbureau of schrijf je online in en ontdek wat we voor je kunnen doen.

Bekijk vacatures in Meppel

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Meppel

Kruisstraat 28
7941 AN Meppel

0522 - 228 142
meppel@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Corona update: Check vóór je bezoek de voorzorgsmaatregelen van onze vestiging.

Uitzendbureau Meppel helpt jou aan je droombaan

Actief Werkt uitzendbureau Meppel biedt tientallen vacatures in de omgeving, waarmee we dagelijks mensen een (andere) baan bezorgen. Wie weet ben jij de volgende die we succesvol aan een nieuwe werkgever matchen!

We bezorgen je een baan waar je met plezier naartoe gaat, waar je energie van krijgt en waar je in kunt groeien. Daarom is het voor ons belangrijk om te weten wat jij zoekt en waar je blij van wordt. Laat het ons weten door langs te komen bij ons uitzendbureau of je online in te schrijven.

Bekijk onze top vacatures in Meppel

Productie medewerker papier industrie

We zoeken een productiemedewerker die wil leren om de machines voor te bereiden, om te bouwen en te bedienen. Je werkt met een mooi product, waarvan de kwaliteitseisen hoog liggen. Er wordt honinggraat papier gemaakt en verwerkt tot lichtgewicht plaatmateriaal en verpakkingen. Als productie operator zorg je er samen met je collega’s voor dat de productielijn zo optimaal mogelijk loopt. Je werkt in twee ploegen van 06:00 – 15:00 en van 14:00 – 23:00 uur. Er wordt gewerkt van maandag t/m vrijdag en je werkt 9 uur per dag en 45 uur per week.

Bekijk vacature
Lijn Monteur

Voor een bedrijf in de houtverwerking in Hasselt zoeken wij een lijnmonteur. Je bent het eerste aanspreekpunt en je zorgt dat alle werkzaamheden aan de lijn goed verlopen. Aan elke lijn werken 2 of 4 productiemedewerkers. Als lijn monteur bouw je zelfstandig de lijn om en verhelp je storingen. We zoeken iemand die het als een uitdaging ziet om de lijn continue te optimaliseren. Je probeert storingen op voorhand al te voorkomen. Samen met de productieleider en de technische dienst brengen jullie de productielijnen naar een hoger niveau. Binnen het bedrijf is er veel aandacht voor automatiseren en vernieuwing. Als lijnmonteur werk je in twee ploegen van maandag tot en met vrijdag van 06:00 – 14:00 uur en van maandag tot en met donderdag van 14:00 – 00:00 uur. Als het druk is kan het zijn dat je waar nodig in een drie ploegendienst komt te werken. Verantwoordelijkheden: • Eerste aanspreekpunt op de lijn en voor de technische dienst; • Bewaken van het productieproces; • Beoordelen en zelfstandig verhelpen van storingen; • Bij complexe storingen schakel je de technische dienst in; • Ombouwen van productie lijnen en machines; • Uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden en storingsanalyses; • Deelnemen aan verbeterprojecten; • Dagelijkse voeren van werkoverleg.

Bekijk vacature
Heftruckchauffeur

Voor een van de grootste tapijt fabrikanten zoeken wij een heftruckchauffeur. Je komt te werken in een 3- of 4- ploegen dienst, als het extra druk is kan je ook gevraagd worden voor de zaterdagen. Als heftruck chauffeur ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van de vrachtwagens. Ook zet je de tapijtrollen weg vanaf de productielijn. Je rijdt met een heftruck met een lange pin waarmee de tapijtrollen opgepakt kunnen worden. Ook wordt er gebruikt gemaakt van heftrucks met een klem. Wij zoeken een heftruckchauffeur voor de langere termijn, je ontvangt een vaste aanstelling van onze opdrachtgever bij goed functioneren.

Bekijk vacature

Vacatures uitzendbureau in Meppel

Bij Actief Werkt uitzendbureau Meppel hebben we diverse vacatures voor je. Van een volle werkweek tot parttimefuncties voor een paar uurtjes per week.

  • Fulltimebaan: de werkweek voor een fulltimebaan is 36 tot 40 uur.

  • Parttimebaan: kun je doordeweeks wat flexibiliteit gebruiken? Een parttimefunctie is ideaal te combineren met andere dingen die je tijd vragen, zoals een studie, kinderen of een hobby.

  • Tijdelijk werk: de beste keuze wanneer je voor een korte periode een baan zoekt of op zoek bent naar vakantiewerk.

  • Vaste baan: ben je voor onbepaalde tijd beschikbaar, kijk dan naar de vacatures voor een vaste baan in Meppel of omgeving.

Inschrijven uitzendbureau Meppel

Kom je uit de omgeving van Meppel en ben je toe aan een (nieuwe) baan? Dan zoeken wij naar een interessante vacature die aansluit op jouw wensen.

Neem een kijkje tussen de vacatures in Meppel en regio in bijvoorbeeld de logistiek, productie of techniek. En schrijf je in, zodat we weten waar je naar op zoek bent, we met je mee kunnen kijken en je ondersteunen in de zoektocht.

Schrijf je nu in

Jouw motivatie is onze drijfveer

We horen graag wat jij zoekt in een nieuwe baan en waar jij blij van wordt. Kom langs bij uitzendbureau Meppel of schrijf je online in om ons je gegevens en wensen door te geven. We gaan dan direct voor je op zoek naar de geschikte nieuwe functie.

Je cv en ervaring zijn belangrijk, maar juist over je motivatie willen we veel meer weten, zodat we een vacature kunnen gaan zoeken waar je echt enthousiast van wordt. Mocht je een functie ambiëren waar je momenteel nog niet geschikte papieren voor hebt, dan kun je die wellicht op onze kosten via Actief Flex Academy volgen.

Uitzendbureau in Meppel

Meppel: kleine stad met grote kansen

We zijn actief in Meppel en kennen de lokale arbeidsmarkt door en door. De kleine stad Meppel heeft van oudsher veel werkgelegenheid in de industrie. Er liggen dus mooie baankansen voor je in de productie of techniek op één van de vele industrieterreinen.

Verder vind je in Meppel en omgeving veel banen in het toerisme en de horeca. De gezellige binnenstad van Meppel is altijd druk en in de grachten is er volop pleziervaart. Ontdek het zelf. Wij brengen jou in contact met de voor jou leukste werkgevers en vacatures!

 

Uitzendbureau Meppel aangesloten bij ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team in Meppel staat voor je klaar!

Jessica Bennink
Manager

Rob Knikker
Intercedent

Esma Mouch
Senior intercedent

Vera Blom
Senior intercedent

Jochum Krol
Stagiair(e)