Menu

Uitzendbureau in Meppel

Zoek je een baan in Meppel of omgeving? Bij Actief Werkt hebben we de leukste vacatures voor je in huis. Kom langs bij ons uitzendbureau of schrijf je online in en ontdek wat we voor je kunnen doen.

Bekijk vacatures in Meppel

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Meppel

Kruisstraat 28
7941 AN Meppel

0522-228142
Meppel@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00
Dinsdag08:30 - 17:00
Woensdag08:30 - 17:00
Donderdag     08:30 - 17:00
Vrijdag08:30 - 17:00Uitzendbureau Meppel helpt jou aan je droombaan

Actief Werkt uitzendbureau Meppel biedt tientallen vacatures in de omgeving, waarmee we dagelijks mensen een (andere) baan bezorgen. Wie weet ben jij de volgende die we succesvol aan een nieuwe werkgever matchen!

We bezorgen je een baan waar je met plezier naartoe gaat, waar je energie van krijgt en waar je in kunt groeien. Daarom is het voor ons belangrijk om te weten wat jij zoekt en waar je blij van wordt. Laat het ons weten door langs te komen bij ons uitzendbureau of je online in te schrijven.

Bekijk onze top vacatures in Meppel

Verkoopmedewerker / adviseur

Wil jij graag een baan als verkoopmedewerker en ook nog eens lekker betaald krijgen? Wij zijn op zoek naar een verkoper die wil werken als e-bike specialist. Het loon zit tussen de €2000 en €2600 bruto afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Naast het brutoloon verdien je een gemiddelde bonus van €300 per maand!

In deze functie probeer je klanten zo goed mogelijk te helpen door het achterhalen van de wensen en daar het juiste aanbod bij te zoeken. Naast de gesprekken met klanten in de winkel, bel je regelmatig voor het inplannen van testritten en spreek je klanten over hun bestelde orders. Ben je nog niet op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de e-bike winkel? Geen probleem, je wordt intern opgeleid en begeleid.

Bekijk vacature
Shiftmanager tankstation

Voor een tankstation in de Zwolle zijn wij op zoek naar een shiftmanager.  Als shiftmanager heb je een aantal hoofdverantwoordelijkheden. Zo zorg je er voor dat jouw collega’s hun werk veilig uit kunnen voeren, heb je oog voor de voedselveiligheid en ben je een verbindende factor binnen het team. Het betreft een operationele functie waarin je meteen team van ongeveer 20 mensen te maken krijgt.

We zijn dus op zoek naar iemand die oog heeft voor collega’s maar ook de focus kan leggen op een stukje klantbeleving. Het gaat ten slotte ook over de handel binnen de shop. Als shift manager werk je ongeveer 75 tot 80 procent van de tijd in de shop en heb je de focus op het team en de gasten in de shop. Wanneer de foodmanager afwezig is, ben je als shiftmanager eindverantwoordelijke.

Werktijden:

Voor de regio Zwolle zijn de werktijden 24/7. De shop is hier namelijk dag en nacht geopend.  

Bekijk vacature
Montagemedewerker

Voor onze klant in Steenwijk zijn wij op zoek naar een montagemedewerker die samen, maar ook alleen op pad gaat om hang -en sluitwerk te monteren op locatie bij de klant. Wij zoeken iemand met een frisse en gemotiveerde instelling. Je komt te werken binnen een gezellig en kleinschalig team. Iedere dag weer sta jij met een gezonde dosis energie klaar om de volgende klus af te ronden. Niet alleen monteer jij hang -en sluitwerk, je gaat ook in gesprek met de klant om aan alle wensen en behoeften te voldoen. De klus is pas klaar zodra de klant tevreden is. Je levert iedere dag weer net werk af en voor jou is het vanzelfsprekend om ordelijk en netjes te werken. 

Iedere dag ben je met je eigen bedrijfsauto op pad. De ene keer werk je dichtbij huis, maar het kan ook maar zo zijn dat je ergens in het zuiden of westen van het land werkzaam bent. Daarom is het wel belangrijk dat je het leuk vindt om op de weg te zijn. Jouw auto ligt vol met de nodige gereedschappen en onderdelen nadat je deze hebt opgehaald in Steenwijk op kantoor. 

Bekijk vacature

Vacatures uitzendbureau in Meppel

Bij Actief Werkt uitzendbureau Meppel hebben we diverse vacatures voor je. Van een volle werkweek tot parttimefuncties voor een paar uurtjes per week.

  • Fulltimebaan: de werkweek voor een fulltimebaan is 36 tot 40 uur.

  • Parttimebaan: kun je doordeweeks wat flexibiliteit gebruiken? Een parttimefunctie is ideaal te combineren met andere dingen die je tijd vragen, zoals een studie, kinderen of een hobby.

  • Tijdelijk werk: de beste keuze wanneer je voor een korte periode een baan zoekt of op zoek bent naar vakantiewerk.

  • Vaste baan: ben je voor onbepaalde tijd beschikbaar, kijk dan naar de vacatures voor een vaste baan in Meppel of omgeving.

Inschrijven uitzendbureau Meppel

Kom je uit de omgeving van Meppel en ben je toe aan een (nieuwe) baan? Dan zoeken wij naar een interessante vacature die aansluit op jouw wensen.

Neem een kijkje tussen de vacatures in Meppel en regio in bijvoorbeeld de logistiek, productie of techniek. En schrijf je in, zodat we weten waar je naar op zoek bent, we met je mee kunnen kijken en je ondersteunen in de zoektocht.

Schrijf je nu in

Jouw motivatie is onze drijfveer

We horen graag wat jij zoekt in een nieuwe baan en waar jij blij van wordt. Kom langs bij uitzendbureau Meppel of schrijf je online in om ons je gegevens en wensen door te geven. We gaan dan direct voor je op zoek naar de geschikte nieuwe functie.

Je cv en ervaring zijn belangrijk, maar juist over je motivatie willen we veel meer weten, zodat we een vacature kunnen gaan zoeken waar je echt enthousiast van wordt. Mocht je een functie ambiëren waar je momenteel nog niet geschikte papieren voor hebt, dan kun je die wellicht op onze kosten via Actief Flex Academy volgen.

Uitzendbureau in Meppel

Meppel: kleine stad met grote kansen

We zijn actief in Meppel en kennen de lokale arbeidsmarkt door en door. De kleine stad Meppel heeft van oudsher veel werkgelegenheid in de industrie. Er liggen dus mooie baankansen voor je in de productie of techniek op één van de vele industrieterreinen.

Verder vind je in Meppel en omgeving veel banen in het toerisme en de horeca. De gezellige binnenstad van Meppel is altijd druk en in de grachten is er volop pleziervaart. Ontdek het zelf. Wij brengen jou in contact met de voor jou leukste werkgevers en vacatures!

 

Uitzendbureau Meppel aangesloten bij ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Jessica Bennink
Manager

Rob Knikker
Manager in opleiding

Vera Blom
Senior intercedent

Lars Grillis
Intercedent

Sam Kamphuis
Intercedent