Menu

Uitzendbureau in Meppel

Zoek je een baan in Meppel of omgeving? Bij Actief Werkt hebben we de leukste vacatures voor je in huis. Kom langs bij ons uitzendbureau of schrijf je online in en ontdek wat we voor je kunnen doen.

Bekijk vacatures in Meppel

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Meppel

Kruisstraat 28
7941 AN Meppel

0522 - 228 142
meppel@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Afspraak maken is niet nodig. 

Uitzendbureau Meppel helpt jou aan je droombaan

Actief Werkt uitzendbureau Meppel biedt tientallen vacatures in de omgeving, waarmee we dagelijks mensen een (andere) baan bezorgen. Wie weet ben jij de volgende die we succesvol aan een nieuwe werkgever matchen!

We bezorgen je een baan waar je met plezier naartoe gaat, waar je energie van krijgt en waar je in kunt groeien. Daarom is het voor ons belangrijk om te weten wat jij zoekt en waar je blij van wordt. Laat het ons weten door langs te komen bij ons uitzendbureau of je online in te schrijven.

Bekijk onze top vacatures in Meppel

Medewerker technische dienst

Voor een opdrachtgever in Zwolle zijn wij op zoek naar een medewerker technische dienst. Onze opdrachtgever, ook gevestigd elders in het land, gaat vanaf voorjaar 2020 een nieuwe productielocatie opzetten in Zwolle. Zij zijn gespecialiseerd in de productie van plastic verpakkingen die voor iedere klant op maat worden gemaakt. Als medewerker technische dienst word jij ingewerkt op een van de andere vestigingen in Nederland of in het buitenland. De machines die onze opdrachtgever heeft zijn eigen ontworpen machines. Samen met je nieuwe collega's ga je het technische team opzetten. Er zijn veel kansen en uitdagingen binnen de nieuwe fabriek. Wat ga jij doen? Je wordt ingewerkt op een ander vestiging en hier ga je samen met een ervaren medewerker onderhouds-, storings- en ombouwwerkzaamheden verrichten aan de machines. Ook ga je leren om storingen te verhelpen (mechanisch en/of hydraulisch en/of elektrisch). Uiteindelijk ben jij samen met een aantal andere medewerkers verantwoordelijk voor de gehele technische werkzaamheden met betrekking tot de machines. Van alle onderhoud aan de machines, het ombouwen van de productie/inpak lijnen, daarnaast het oplossen van storingen en de gehele administratieve registratie dat erbij komt kijken behoort ook tot jouw takenpakket. Jij als medewerker technische dienst vindt techniek interessant en bent nieuwsgierig om nieuwe dingen te leren.

Bekijk vacature
Elektrotechnicus (met auto van de zaak)

Onze klant is jong, ambitieus en heel vooruitstrevend als het gaat om het toepassen van de nieuwste technieken. Het team bestaat uit mensen vol kennis en kunde van de machinebouw. Als Technicus kun je een zeer afwisselende en leerzame baan verwachten. Op projectbasis kom je bij verschillende klanten over de werkvloer om machines vanaf de grond af aan op te bouwen tot een complete en goed werkende machine. Samen met het team draag jij zorg voor machineparken van (grote) productiebedrijven. Je bent werkzaam binnen een straal van zo'n 30 km rondom Zwolle. Je wordt opgeleid tot expert in de machinebouw, hard- en software engineering en machine montage. Hierbij krijg je voornamelijk één op één begeleiding. En wat jij hebt geleerd op school, kan je direct toepassen in de praktijk. Zoek jij diepgang binnen de technische branche dan is deze leerzame baan wellicht iets voor jou!

Bekijk vacature
Laborant

Heb jij een MBO-4 opleiding richting micobiologie? Ben je fulltime beschikbaar? En wil je werken bij een professioneel productiebedrijf in Hoogeveen? Wij zijn per direct op zoek naar laborant. Het betreft voor nu een tijdelijke functie voor minimaal een half jaar. Hoe ziet je werkdag eruit? Je loopt monitoringsrondes door de productie waarbij je monsters neemt en deze onderzoekt op bepaalde parameters. Daarnaast voer je ook microbiologisch onderzoek en fysisch-chemische standaardbepalingen uit. Ook maak je monsters klaar voor het externe laboratorium. Tot slot analyseer je de resultaten en rapporteert eventuele afwijkende resultaten. Je draagt zorg voor heronderzoeken en overlegt met de QA afdeling hoe je het moet afhandelen. Alle resultaten worden gerapporteerd zodat er goede vervolgstappen ondernomen kunnen worden. Je komt te werken in de dagdienst.

Bekijk vacature

Vacatures uitzendbureau in Meppel

Bij Actief Werkt uitzendbureau Meppel hebben we diverse vacatures voor je. Van een volle werkweek tot parttimefuncties voor een paar uurtjes per week.

  • Fulltimebaan: de werkweek voor een fulltimebaan is 36 tot 40 uur.

  • Parttimebaan: kun je doordeweeks wat flexibiliteit gebruiken? Een parttimefunctie is ideaal te combineren met andere dingen die je tijd vragen, zoals een studie, kinderen of een hobby.

  • Tijdelijk werk: de beste keuze wanneer je voor een korte periode een baan zoekt of op zoek bent naar vakantiewerk.

  • Vaste baan: ben je voor onbepaalde tijd beschikbaar, kijk dan naar de vacatures voor een vaste baan in Meppel of omgeving.

Inschrijven uitzendbureau Meppel

Kom je uit de omgeving van Meppel en ben je toe aan een (nieuwe) baan? Dan zoeken wij naar een interessante vacature die aansluit op jouw wensen.

Neem een kijkje tussen de vacatures in Meppel en regio in bijvoorbeeld de logistiek, productie of techniek. En schrijf je in, zodat we weten waar je naar op zoek bent, we met je mee kunnen kijken en je ondersteunen in de zoektocht.

Schrijf je nu in

Jouw motivatie is onze drijfveer

We horen graag wat jij zoekt in een nieuwe baan en waar jij blij van wordt. Kom langs bij uitzendbureau Meppel of schrijf je online in om ons je gegevens en wensen door te geven. We gaan dan direct voor je op zoek naar de geschikte nieuwe functie.

Je cv en ervaring zijn belangrijk, maar juist over je motivatie willen we veel meer weten, zodat we een vacature kunnen gaan zoeken waar je echt enthousiast van wordt. Mocht je een functie ambiëren waar je momenteel nog niet geschikte papieren voor hebt, dan kun je die wellicht op onze kosten via Actief Flex Academy volgen.

Uitzendbureau in Meppel

Meppel: kleine stad met grote kansen

We zijn actief in Meppel en kennen de lokale arbeidsmarkt door en door. De kleine stad Meppel heeft van oudsher veel werkgelegenheid in de industrie. Er liggen dus mooie baankansen voor je in de productie of techniek op één van de vele industrieterreinen.

Verder vind je in Meppel en omgeving veel banen in het toerisme en de horeca. De gezellige binnenstad van Meppel is altijd druk en in de grachten is er volop pleziervaart. Ontdek het zelf. Wij brengen jou in contact met de voor jou leukste werkgevers en vacatures!


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team in Meppel staat voor je klaar!

Jessica Bennink
Manager

Esma Mouch
Intercedent

Vera Blom
Intercedent

Lars Grillis
Stagiaire