Menu

Uitzendbureau in Meppel

Zoek je een baan in Meppel of omgeving? Bij Actief Werkt hebben we de leukste vacatures voor je in huis. Kom langs bij ons uitzendbureau of schrijf je online in en ontdek wat we voor je kunnen doen.

Bekijk vacatures in Meppel

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Meppel

Kruisstraat 28
7941 AN Meppel

0522-228142
Meppel@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00
Dinsdag08:30 - 17:00
Woensdag08:30 - 17:00
Donderdag     08:30 - 17:00
Vrijdag08:30 - 17:00Uitzendbureau Meppel helpt jou aan je droombaan

Actief Werkt uitzendbureau Meppel biedt tientallen vacatures in de omgeving, waarmee we dagelijks mensen een (andere) baan bezorgen. Wie weet ben jij de volgende die we succesvol aan een nieuwe werkgever matchen!

We bezorgen je een baan waar je met plezier naartoe gaat, waar je energie van krijgt en waar je in kunt groeien. Daarom is het voor ons belangrijk om te weten wat jij zoekt en waar je blij van wordt. Laat het ons weten door langs te komen bij ons uitzendbureau of je online in te schrijven.

Bekijk onze top vacatures in Meppel

Meewerkend voorman logistiek

Als meewerkend voorman logistiek ben jij het aanspreekpunt in het magazijn in Genemuiden, zowel intern voor je collega's als extern voor leveranciers en klanten. Je stuurt het logistieke team aan en werkt zelf mee om ervoor te zorgen dat onze orders op tijd en correct bij onze klanten terechtkomen. Naast het verwerken van inkomende en uitgaande goederen, worden er ook producten op maat gesneden aan de snijtafels in het magazijn.

Jouw taken en verantwoordelijkheden:

 • Samen met het team verantwoordelijk zijn voor alle logistieke werkzaamheden in Genemuiden.
 • Dagelijks orders op tijd en correct verzendklaar maken en uitleveren.
 • Goederen fysiek en administratief juist verwerken.
 • Uitstekende service richting onze klanten verzorgen.
 • Verantwoordelijkheid dragen voor de inkomende en uitgaande goederen en de controle daarop.
 • Teamwerkzaamheden coördineren en hen van de juiste informatie voorzien.
 • Efficiënt samenstellen van orders en inventariseren van goederen in het magazijn.
 • Zorgen voor een veilig en netjes magazijn en het naleven van Arboregels.

Bekijk vacature
Logistiekmedewerker nacht

Wij zoeken oproepmedewerkers voor in de nacht! 
Ben jij op zoek naar een oproepbaan / parttime baan voor bijvoorbeeld naast je studie in een groot magazijn in Zwolle? Dan zijn wij op zoek naar jou!  Als logistiek medewerker ben jij de sleutel tot een soepele operatie. Je lost vrachtwagens, organiseert en plaatst pakketten efficiënt in het magazijn. Vervolgens verzamel je orders en zet je ze klaar bij de juiste docks, zodat de koeriers met een glimlach op pad kunnen om de klanten blij te maken met hun bestellingen. Je komt te werken in de nachten.

Bekijk vacature
Magazijnmedewerker avond/nacht

Voor een logistiek bedrijf in Meppel, zijn wij op zoek naar parttime magazijnmedewerkers voor in de avond/nachtdienst. Het bedrijf levert boodschappen aan zorginstellingen. De chauffeurs vertrekken (bijna) dagelijks met de vrachtwagen vanaf het magazijn in Meppel. De avond/nacht hiervoor moeten de orders worden gepickt en worden klaargezet. Als magazijnmedewerker ben jij hier, samen met je collega's, verantwoordelijk voor. De diensten starten van maandag t/m vrijdag om 21:00 uur en op zondag om 20:00 uur. De eindtijd van de dienst is dagelijks verschillend. Gemiddeld gezien ben je rond 02:00 uur vrij. Op zeer drukke momenten kan dit uitlopen tot 04:00 uur, echter komt dit niet vaak voor. Momenteel zijn wij op zoek naar extra mensen voor de vakantieperiode en is het belangrijk dat je beschikbaar bent op donderdag. 

Bekijk vacature

Vacatures uitzendbureau in Meppel

Bij Actief Werkt uitzendbureau Meppel hebben we diverse vacatures voor je. Van een volle werkweek tot parttimefuncties voor een paar uurtjes per week.

 • Fulltimebaan: de werkweek voor een fulltimebaan is 36 tot 40 uur.

 • Parttimebaan: kun je doordeweeks wat flexibiliteit gebruiken? Een parttimefunctie is ideaal te combineren met andere dingen die je tijd vragen, zoals een studie, kinderen of een hobby.

 • Tijdelijk werk: de beste keuze wanneer je voor een korte periode een baan zoekt of op zoek bent naar vakantiewerk.

 • Vaste baan: ben je voor onbepaalde tijd beschikbaar, kijk dan naar de vacatures voor een vaste baan in Meppel of omgeving.

Inschrijven uitzendbureau Meppel

Kom je uit de omgeving van Meppel en ben je toe aan een (nieuwe) baan? Dan zoeken wij naar een interessante vacature die aansluit op jouw wensen.

Neem een kijkje tussen de vacatures in Meppel en regio in bijvoorbeeld de logistiek, productie of techniek. En schrijf je in, zodat we weten waar je naar op zoek bent, we met je mee kunnen kijken en je ondersteunen in de zoektocht.

Schrijf je nu in

Jouw motivatie is onze drijfveer

We horen graag wat jij zoekt in een nieuwe baan en waar jij blij van wordt. Kom langs bij uitzendbureau Meppel of schrijf je online in om ons je gegevens en wensen door te geven. We gaan dan direct voor je op zoek naar de geschikte nieuwe functie.

Je cv en ervaring zijn belangrijk, maar juist over je motivatie willen we veel meer weten, zodat we een vacature kunnen gaan zoeken waar je echt enthousiast van wordt. Mocht je een functie ambiëren waar je momenteel nog niet geschikte papieren voor hebt, dan kun je die wellicht op onze kosten via Actief Flex Academy volgen.

Uitzendbureau in Meppel

Meppel: kleine stad met grote kansen

We zijn actief in Meppel en kennen de lokale arbeidsmarkt door en door. De kleine stad Meppel heeft van oudsher veel werkgelegenheid in de industrie. Er liggen dus mooie baankansen voor je in de productie of techniek op één van de vele industrieterreinen.

Verder vind je in Meppel en omgeving veel banen in het toerisme en de horeca. De gezellige binnenstad van Meppel is altijd druk en in de grachten is er volop pleziervaart. Ontdek het zelf. Wij brengen jou in contact met de voor jou leukste werkgevers en vacatures!

 

Uitzendbureau Meppel aangesloten bij ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Jessica Bennink
Manager

Lars Grillis
Senior intercedent

Sam Kamphuis
Intercedent

May Wubkes
Vestigingsassistent