Menu

Uitzendbureau in Leeuwarden

Ben je op zoek naar werk in de buurt van Leeuwarden? Laat dat maar aan ons over. Actief Werkt uitzendbureau Leeuwarden helpt je bij het vinden van de baan waar jij enthousiast van wordt. Laat je gegevens achter en wij doen de rest.

Bekijk vacatures in Leeuwarden

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Leeuwarden

Westerplantage 1
8911 DC Leeuwarden

058-3030760
leeuwarden@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00
Dinsdag08:30 - 17:00
Woensdag08:30 - 17:00
Donderdag     08:30 - 17:00
Vrijdag08:30 - 17:00De juiste match via uitzendbureau Leeuwarden

Als je een nieuwe uitdaging zoekt, kom dan langs bij ons uitzendbureau in Leeuwarden of schrijf je online in. Wij hebben tientallen openstaande vacatures en helpen dagelijks mensen aan een nieuwe baan.

Ons doel is om jou blij te maken met een functie die perfect bij je past. Wij kennen alle ins en outs van onze opdrachtgevers en beoordelen welke werkgever een match met jouw wensen en behoeftes vormt.

Bekijk onze top vacatures in Leeuwarden

Oproepkracht Magazijn

Ben jij op zoek naar een veelzijdige baan waarin geen enkele dag hetzelfde is? Heb je een passie voor magazijnwerk en wil je bijdragen aan een team dat kinderen van alle leeftijden blij maakt met een breed scala aan speelgoed, van traditioneel houten speelgoed en pluche knuffels tot moderne elektronica en educatieve spellen? Dan is de functie van magazijnmedewerker bij onze opdrachtgever de perfecte keuze voor jou!

Als magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor een breed scala aan taken die ervoor zorgen dat het magazijn soepel en efficiënt draait. Je werkt dagelijks met een handscanner om producten te verplaatsen, te sorteren en op de juiste locaties in het magazijn op te slaan. Hierbij zorg je ervoor dat alle items netjes en georganiseerd op pallets worden geplaatst.

Je belangrijkste werkzaamheden bestaan uit:

 • Het ontvangen en controleren van binnenkomende goederen
 • Het verzamelen en verzendklaar maken van bestellingen
 • Het verplaatsen van producten binnen het magazijn met behulp van een handscanner
 • Het zorgen voor een opgeruimde en veilige werkomgeving

Bekijk vacature
Logistiek medewerker

Word deel van ons team als Logistiek Medewerker Buitendienst in Leeuwarden! Werk in de frisse lucht terwijl je afzettingen plaatst op snelwegen, bebording monteert voor grote evenementen en omleidingen creëert bij calamiteiten. Als Logistiek Medewerker Buitendienst ervaar je elke dag uitdagingen en diversiteit in het werk. We bieden een competitief salaris, uitstekende arbeidsvoorwaarden en volop mogelijkheden voor groei en ontwikkeling!

Bekijk vacature
Industrieel Gevelreiniger

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige Industrieel Gevelreiniger. Als gevelreiniger ben je verantwoordelijk voor het reinigen en conserveren van diverse oppervlakken, zoals metalen, houten en kunststof gevels, vloeren en ramen. Je zult werken met hoge druk reinigingsapparatuur en soms handmatig of telescopisch glas wassen.

Wat ga je doen:

 • Gevels schoonmaken onder hoge druk.
 • Reinigen en conserveren van metalen, houten en kunststof oppervlakken.
 • Vloeronderhoud.
 • Glasbewassing handmatig of telescopisch.
 • Werken met een kleine truck en aanhanger, voorzien van een watertank en een aggregaat om water te verwarmen.

Bekijk vacature

Parttime of fulltime werken via Leeuwarden uitzendbureau

Leeuwarden uitzendbureau Actief Werkt heeft diverse vacatures voor je. Op basis van het aantal uren dat je beschikbaar bent, gaan we voor jou op zoek naar een geschikte baan:  

 • Fulltime baan: wil je fulltime aan de slag? De werkweek van een fulltime baan is 36 tot 40 uur en geeft je zekerheid qua inkomen.  
 • Parttime functie: wil je genoeg tijd overhouden voor je studie, hobby’s of kinderen? Dan is een parttimebaan ideaal voor jouw situatie. 
 • Tijdelijke baan: dit is een passende keuze als je een periode wilt overbruggen en op zoek bent naar tijdelijk werk (enkele weken of maanden).

 

Inschrijven uitzendbureau Leeuwarden

Woon je in de regio Leeuwarden en heb je interesse in een (nieuwe) baan? Bekijk onze openstaande vacatures als operator, orderpicker of commercieel medewerker en ga direct aan de slag. Geen zin of tijd om zelf te zoeken? Schrijf je in, dan nemen wij het zoekwerk uit handen!

Actief Werkt is in Friesland goed vertegenwoordigd. We werken in een grote regio rondom Leeuwarden, bijvoorbeeld in Franeker, Harlingen, Grou en Bergum.

Schrijf je nu in

Vind werkplezier via ons uitzendbureau in Leeuwarden

Wij vinden het belangrijk om je echt te leren kennen en willen weten waar jij blij van wordt. We nodigen je graag uit voor een persoonlijke kennismaking bij ons uitzendbureau in Groningen, zodat we weten wie je bent en wat je belangrijk vindt.  

Wij vinden vooral je motivatie is belangrijk: wat zoek je in een nieuwe baan? Je zou het misschien niet verwachten, maar je hebt niet altijd een opleiding of werkervaring nodig om een leuke baan te vinden. Ons arbeidsbureau in Leeuwarden heeft werk voor iedereen. Maak kennis met ons!

Uitzendbureau in Leeuwarden

De bruisende arbeidsmarkt van Leeuwarden

We kennen de lokale arbeidsmarkt en weten wat er speelt. Leeuwarden is de hoofdstad van Friesland. Door de gunstige ligging vlakbij de zee is er veel bedrijvigheid in de stad. Er zijn drie grote industrieterreinen en er is genoeg werk te vinden in de productie en logistieke sector.  

Verder is er een groot zuivelconcern gevestigd in Leeuwarden, waar je aan de slag kunt in technische functies als operator of onderhoudsmonteur. Natuurlijk kun je via Actief Werkt uitzendbureau Leeuwarden ook terecht voor leuke functies bij kleinere bedrijven in de zakelijke dienstverlening.

Wij brengen jou graag in contact met de voor jou leukste werkgevers!

 

Uitzendbureau Leeuwarden lid van ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Dyon van Vaals
Vestigingsmanager

Derk Regnerus
Intercedent

Renate Vlietstra
Stagiair(e)

Mirko Bouma
Intercedent