Uitzendbureau Actief Werkt! in Leeuwarden

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Binnenkort opent Actief Werkt! de deuren van haar vestiging in het mooie Leeuwarden. Niet alleen is Leeuwarden de hoofdstad van Friesland, ook vormt Leeuwarden met een inwonersaantal van ruim 100.000 het bruisende hart van de provincie Friesland. Daarom is ons uitzendbureau altijd op zoek naar mensen die ons team komen versterken. 

 

Werken in de buurt

Actief Werkt! is in Friesland goed vertegenwoordigd. We werken in een grote regio rondom Leeuwarden, waaronder in Stiens, Giekerk, Hardegarijp, Bergum, Wartena, Grou, Wommels, Franeker en Sint Annaparochie.


Vacatures Leeuwarden

Bij Actief Werkt! zijn we dagelijks bezig met het maken van de juiste match tussen werkzoekenden en bedrijven in de regio. We kijken naar jouw kwaliteiten en wensen. Daar zoeken we een bedrijf bij dat in de buurt is en dat de baan biedt die bij je past. Dat doen we in de vakgebieden logistiek, administratie, horeca en techniek. Je kunt bijvoorbeeld via ons aan de slag als orderpicker, heftruckchauffeur, klantcontactmedewerker, operator, en nog veel meer. We zijn er voor tijdelijke en vaste banen. 

Via deze link ga je direct naar onze vacatures.

 

Vacatures Leeuwarden

 

Inschrijven

Je kunt je online inschrijven, maar we ontmoeten je ook graag persoonlijk. We helpen je graag. Of het nu gaat om een tijdelijke baan, een functie voor onbepaalde tijd of vakantiewerk tijdens of na je studie. Je kunt ook solliciteren op vacatures via onze app; Flex@lly.

 

Voor opdrachtgevers 

U kunt bij ons als opdrachtgever terecht voor een gedegen advies m.b.t. flexibele arbeid. Bij vacatures van onze opdrachtgevers wordt niet enkel gekeken naar harde selectiecriteria zoals opleiding of opleidingsniveau, maar worden zeker ook de soft skills meegewogen. Soms zullen we onze opdrachtgevers zelfs teleurstellen. Wij geven dan aan dat we een bepaalde vacature niet verwachten te gaan invullen aan de hand van het geschetste profiel en de functie-eisen. Gelukkig kunnen we vaak een passend alternatief geven, waarbij de vacature wel kan worden ingevuld.

Bij werkzoekenden brengen we zorgvuldig de competenties en ambities in kaart, waarna we een optimale match trachten te vinden. Voorafgaand aan een gesprek op ons kantoor bespreken we al veel per telefoon en vertellen we de kandidaat welke mogelijkheden we hebben. Kandidaten verwachten veel van ons, daarom verwachten wij ook altijd iets van hen: motivatie! In een markt met nog steeds vrij hoge werkloosheid is het belangrijk je als werkzoekende te onderscheiden. De kandidaten zijn onze visitekaartjes; betrouwbaar, gemotiveerd, flexibel en behulpzaam. Werkzoekenden kunnen bij ons terecht voor tijdelijke functies, maar regelmatig bemiddelen we kandidaten direct naar een contract bij een van onze opdrachtgevers.

Plaats vacature

Contact

Binnenkort wordt hier de openingsdatum bekend gemaakt. Je kunt contact opnemen met Alfons Roelofsma, vestigingsmanager, op telefoonnummer; 06 10 953 930, of via mail.

Graag tot ziens in Leeuwarden!

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Mail ons uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat uw telefoonnummer achter, en wij bellen u terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.