Menu

Uitzendbureau in Leeuwarden

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Niet alleen is Leeuwarden de hoofdstad van Friesland, ook vormt Leeuwarden met een inwonersaantal van ruim 100.000 het bruisende hart van de provincie Friesland. Daarom is ons uitzendbureau altijd op zoek naar mensen die ons team komen versterken. Op zoek naar een baan in de omgeving van Leeuwarden? Bekijk dan snel onze vacatures.

Inschrijven uitzendbureau Leeuwarden

Ben jij het overzicht kwijt met al die duizenden vacatures online? Of weet je gewoon niet wat voor werk je leuk vindt? Logisch, nog nooit eerder stond je voor zoveel keuzes. Er zijn zoveel beroepen en zoveel vakgebieden waar je aan de slag kunt. Schrijf je gratis in bij ons uitzendbureau in Leeuwarden zodat we samen gericht op zoek gaan naar jouw droombaan. 

Wij staan niet stil bij wat jij mist, maar kijken juist naar jouw sterke punten. Jouw persoonlijkheid is het belangrijkste. Een baan die past bij je persoonlijkheid, daar krijg jij energie van! We gaan een persoonlijk gesprek met je aan en koppelen je alleen aan vacatures die aansluiten op jouw wensen. 

Gratis inschrijven uitzendbureau

Werken in de buurt

Actief Werkt! is in Friesland goed vertegenwoordigd. We werken in een grote regio rondom Leeuwarden, waaronder in Stiens, Giekerk, Hardegarijp, Bergum, Wartena, Grou, Wommels, Franeker en Sint Annaparochie. Woon jij in deze omgeving? Dan kun je bij ons terecht tijdens je zoektocht naar de juiste baan. Kom gerust eens langs bij onze vestiging in Leeuwarden! 

Actief Werkt Leeuwarden

Vacatures Leeuwarden

Bij Actief Werkt! zijn we dagelijks bezig met het maken van de juiste match tussen werkzoekenden en bedrijven in de regio. We kijken specifiek naar jouw kwaliteiten, wensen en ambitie. Daar zoeken we een bedrijf bij dat in de buurt gevestigd is en de baan biedt die bij je past. Dat doen we o.a. in de volgende vakgebieden:

  • Transport & logistiek
  • Office functies
  • Horeca & recreatie
  • Techniek
  • Productiesector

We bemiddelen van LBO- tot en met HBO niveau voor zowel tijdelijke als vaste banen. Je kunt bijvoorbeeld via ons aan de slag als Logistiek planner, Controller (Financieel en Commercieel), Administratief medewerker maar ook als Orderpicker, Heftruckchauffeur, Procesoperator en nog veel meer. Bekijk hier ons meest actuele aanbod aan vacatures of kom bij ons langs.

Vacatures in Leeuwarden


Actief werkt leeuwarden heftruckbestuurder


Actief Werkt! voor werkgevers

U kunt ook als bedrijf bij ons terecht voor een gedegen advies over flexibele arbeid. De arbeidsmarkt is voortdurend in beweging en ook wet- en regelgeving verandert regelmatig. Door onze kennis en ervaring zijn we in staat om uw flexibele schil optimaal in te regelen.

Bij Actief Werkt! wordt niet enkel gekeken naar harde selectiecriteria zoals opleiding of relevante ervaring maar worden ook de soft skills meegewogen en brengen we zorgvuldig de competenties en ambities in kaart, waarna we de beste match maken voor uw bedrijf. Kandidaten worden altijd persoonlijk gesproken op ons kantoor voordat we de kandidaat aan u voorstellen.

Daarnaast winnen we referenties in en testen we zo nodig kandidaten om een compleet beeld te krijgen van de kandidaat. Klanten verwachten veel van ons, en dat is geheel terecht! We zijn niet voor niets specialist. De kandidaten zijn onze visitekaartjes; betrouwbaar, gemotiveerd, flexibel en behulpzaam. Onze dienstverlening heeft betrekking op Uitzenden, Werving & Selectie, Opleiden, Detacheren en Payroll.

Plaats een vacature

Contactgegevens Leeuwarden

Vragen? Neem telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail. Wil je graag langskomen op onze locatie in Leeuwarden? Leuk! Bij ons is een afspraak maken niet nodig. We zijn elke werkdag geopend en je kunt zo binnenlopen. De koffie staat al klaar! 

Actief Werkt! Uitzendbureau Leeuwarden
Westerplantage 1
8911 DC Leeuwarden

Geopend van maandag t/m vrijdag 8:30 - 17:30 

Telefoon: 058 - 30 30 760
E-mail: leeuwarden@actiefwerkt.nl

 

Ons team

Alfons Roelofsma
Manager

Bernard Boekenkruger
Intercedent

Laura van der A
Intercedent

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Mail ons uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat uw telefoonnummer achter, en wij bellen u terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.