Menu

Uitzendbureau in Leeuwarden

Ben je op zoek naar werk in de buurt van Leeuwarden? Laat dat maar aan ons over. Actief Werkt uitzendbureau Leeuwarden helpt je bij het vinden van de baan waar jij enthousiast van wordt. Laat je gegevens achter en wij doen de rest.

Bekijk vacatures in Leeuwarden

 

Schrijf je online in >

Actief Werkt! Leeuwarden

Westerplantage 1
8911 DC Leeuwarden

058 - 303 0760
leeuwarden@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Afspraak maken is niet nodig.

De juiste match via uitzendbureau Leeuwarden

Als je een nieuwe uitdaging zoekt, kom dan langs bij ons uitzendbureau in Leeuwarden of schrijf je online in. Wij hebben tientallen openstaande vacatures en helpen dagelijks mensen aan een nieuwe baan.

Ons doel is om jou blij te maken met een functie die perfect bij je past. Wij kennen alle ins en outs van onze opdrachtgevers en beoordelen welke werkgever een match met jouw wensen en behoeftes vormt.

Bekijk onze top vacatures in Leeuwarden

Technische duizendpoot in de voedingssector

Ben jij de storingsmonteur die wij zoeken? Word jij vrolijk bij het woord techniek? Lees dan snel verder! Met spoed zijn wij voor een internationale klant van ons op zoek naar een ervaren monteur die het team komt versterken. Het gaat om een bedrijf waarbij de productie 24 uur per dag door gaat. Om dit te realiseren is het van belang dat de machines goed afgesteld zijn en dat storingen snel worden opgelost, door jou! Inhoud van de functie: • Het opsporen van de storing tezamen met de oorzaak; • Prioriteiten stellen of direct repareren mogelijk/noodzakelijk is of dat de productie voor gaat; • Advies uitbrengen aan de productieverantwoordelijke van de betrokken afdeling; • Monteren van hardware; • Uitvoeren preventief onderhoud; • Technische werkzaamheden verrichten op basis van protocol technische veiligheidseisen.

Bekijk vacature
Schoonmaker

Wij zoeken een schoonmaker (m/v) die per direct een aantal projecten in Heerenveen op wil pakken. We zoeken iemand die al enige ervaring heeft in de schoonmaak en oog heeft voor detail. Daarnaast is het belangrijk dat je zelfstandig kunt werken. Het betreft een parttime functie.

Bekijk vacature
Autoschade monteur

Onze klant welke gevestigd is in Sneek repareert alle soorten schade aan uw auto, bedrijfsauto of leaseauto. Zij zorgen voor de volledige afhandeling van de schade met uw verzekeringsmaatschappij. Ook realiseren zij spuitwerk in verschillende toepassingen. Voor deze klant zijn wij op zoek naar een zelfstandig werkend 1e schadehersteller. Je vindt het een uitdaging om als technicus te werken bij een bedrijf waar een gemoedelijke sfeer heerst en waar de klant centraal staat. Wellicht heb je een soortgelijke baan en sta je open voor een nieuwe werkplek, dan nodigen wij jou zeker uit om te reageren. Want we zijn wel op zoek naar kandidaten die uit de branche komen en dus weten wat er van ze wordt verwacht. Je bent verantwoordelijk voor het hele traject wat een auto moet doorlopen om de schade te herstellen. Daarnaast verwachten we van jou dat je de planning in de gaten houdt, kan werken met formulieren, werkbonnen en checklists en de regels en richtlijnen ronden veiligheid en milieu kent. Je bent in staat om diverse

Bekijk vacature

Parttime of fulltime werken via Leeuwarden uitzendbureau

Leeuwarden uitzendbureau Actief Werkt heeft diverse vacatures voor je. Op basis van het aantal uren dat je beschikbaar bent, gaan we voor jou op zoek naar een geschikte baan:  

  • Fulltime baan: wil je fulltime aan de slag? De werkweek van een fulltime baan is 36 tot 40 uur en geeft je zekerheid qua inkomen.  
  • Parttime functie: wil je genoeg tijd overhouden voor je studie, hobby’s of kinderen? Dan is een parttimebaan ideaal voor jouw situatie. 
  • Tijdelijke baan: dit is een passende keuze als je een periode wilt overbruggen en op zoek bent naar tijdelijk werk (enkele weken of maanden).

 

Inschrijven uitzendbureau Leeuwarden

Woon je in de regio Leeuwarden en heb je interesse in een (nieuwe) baan? Bekijk onze openstaande vacatures als operator, orderpicker of commercieel medewerker en ga direct aan de slag. Geen zin of tijd om zelf te zoeken? Schrijf je in, dan nemen wij het zoekwerk uit handen!

Actief Werkt is in Friesland goed vertegenwoordigd. We werken in een grote regio rondom Leeuwarden, bijvoorbeeld in Franeker, Harlingen, Grou en Bergum.

Schrijf je nu in

Vind werkplezier via ons uitzendbureau in Leeuwarden

Wij vinden het belangrijk om je echt te leren kennen en willen weten waar jij blij van wordt. We nodigen je graag uit voor een persoonlijke kennismaking bij ons uitzendbureau in Groningen, zodat we weten wie je bent en wat je belangrijk vindt.  

Wij vinden vooral je motivatie is belangrijk: wat zoek je in een nieuwe baan? Je zou het misschien niet verwachten, maar je hebt niet altijd een opleiding of werkervaring nodig om een leuke baan te vinden. Ons arbeidsbureau in Leeuwarden heeft werk voor iedereen. Maak kennis met ons!

Uitzendbureau in Leeuwarden

De bruisende arbeidsmarkt van Leeuwarden

We kennen de lokale arbeidsmarkt en weten wat er speelt. Leeuwarden is de hoofdstad van Friesland. Door de gunstige ligging vlakbij de zee is er veel bedrijvigheid in de stad. Er zijn drie grote industrieterreinen en er is genoeg werk te vinden in de productie en logistieke sector.  

Verder is er een groot zuivelconcern gevestigd in Leeuwarden, waar je aan de slag kunt in technische functies als operator of onderhoudsmonteur. Natuurlijk kun je via Actief Werkt uitzendbureau Leeuwarden ook terecht voor leuke functies bij kleinere bedrijven in de zakelijke dienstverlening.

Wij brengen jou graag in contact met de voor jou leukste werkgevers!


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team in Leeuwarden staat voor je klaar!

Alfons Roelofsma
Manager

Bernard Boekenkruger
Intercedent

Romy Braaksma
Stagiaire