Menu

Uitzendbureau in Leeuwarden

Ben je op zoek naar werk in de buurt van Leeuwarden? Laat dat maar aan ons over. Actief Werkt uitzendbureau Leeuwarden helpt je bij het vinden van de baan waar jij enthousiast van wordt. Laat je gegevens achter en wij doen de rest.

Bekijk vacatures in Leeuwarden

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Leeuwarden

Westerplantage 1
8911 DC Leeuwarden

058-3030760
leeuwarden@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00
Dinsdag08:30 - 17:00
Woensdag08:30 - 17:00
Donderdag     08:30 - 17:00
Vrijdag08:30 - 17:00De juiste match via uitzendbureau Leeuwarden

Als je een nieuwe uitdaging zoekt, kom dan langs bij ons uitzendbureau in Leeuwarden of schrijf je online in. Wij hebben tientallen openstaande vacatures en helpen dagelijks mensen aan een nieuwe baan.

Ons doel is om jou blij te maken met een functie die perfect bij je past. Wij kennen alle ins en outs van onze opdrachtgevers en beoordelen welke werkgever een match met jouw wensen en behoeftes vormt.

Bekijk onze top vacatures in Leeuwarden

Commercieel Medewerker Binnendienst

Onze opdrachtgever is op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst die hun team komt versterken. Als Commercieel Medewerker Binnendienst ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van klantcontact, het adviseren van klanten over onze producten en het verwerken van orders. Je bent een belangrijke schakel tussen de klanten en de organisatie.

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Onderhouden van klantcontact per telefoon, e-mail en chat;
 • Adviseren van klanten over onze producten en diensten;
 • Verwerken van orders in ons systeem;
 • Opvolgen van offertes en aanvragen;
 • Actief meedenken over verbeteringen in onze dienstverlening.

 

Bekijk vacature
Operator

Jij bent de mens achter de knoppen. Zonder jou komt er niets van terecht. Jij bent dus broodnodig zodat het productieproces goed verloopt!
Weet jij als geen ander hoe je alles in banen moet leiden en hoe je het hoofd koel kan houden? Lees dan snel verder!

Bekijk vacature
Monteur binnen- en buitenzonwering

Onze opdrachtgever is op zoek naar een ervaren monteur binnen- en buitenzonwering voor de vestiging in Leeuwarden. Als monteur binnen- en buitenzonwering ben je verantwoordelijk voor het plaatsen, repareren en onderhouden van binnen- en buitenzonwering bij particuliere en zakelijke klanten in heel noord Nederland.
Je houdt je ondermeer bezig met:

 • Plaatsen van binnen- en buitenzonwering bij klanten thuis of op locatie
 • Repareren en onderhouden van bestaande binnen- en buitenzonwering
 • Verantwoordelijk voor het oplossen van storingen en klachten bij klanten
 • Het adviseren van klanten over het onderhouden van hun binnen- en buitenzonwering
 • Samenwerken met collega's in het magazijn en in de verkoop

Bekijk vacature

Parttime of fulltime werken via Leeuwarden uitzendbureau

Leeuwarden uitzendbureau Actief Werkt heeft diverse vacatures voor je. Op basis van het aantal uren dat je beschikbaar bent, gaan we voor jou op zoek naar een geschikte baan:  

 • Fulltime baan: wil je fulltime aan de slag? De werkweek van een fulltime baan is 36 tot 40 uur en geeft je zekerheid qua inkomen.  
 • Parttime functie: wil je genoeg tijd overhouden voor je studie, hobby’s of kinderen? Dan is een parttimebaan ideaal voor jouw situatie. 
 • Tijdelijke baan: dit is een passende keuze als je een periode wilt overbruggen en op zoek bent naar tijdelijk werk (enkele weken of maanden).

 

Inschrijven uitzendbureau Leeuwarden

Woon je in de regio Leeuwarden en heb je interesse in een (nieuwe) baan? Bekijk onze openstaande vacatures als operator, orderpicker of commercieel medewerker en ga direct aan de slag. Geen zin of tijd om zelf te zoeken? Schrijf je in, dan nemen wij het zoekwerk uit handen!

Actief Werkt is in Friesland goed vertegenwoordigd. We werken in een grote regio rondom Leeuwarden, bijvoorbeeld in Franeker, Harlingen, Grou en Bergum.

Schrijf je nu in

Vind werkplezier via ons uitzendbureau in Leeuwarden

Wij vinden het belangrijk om je echt te leren kennen en willen weten waar jij blij van wordt. We nodigen je graag uit voor een persoonlijke kennismaking bij ons uitzendbureau in Groningen, zodat we weten wie je bent en wat je belangrijk vindt.  

Wij vinden vooral je motivatie is belangrijk: wat zoek je in een nieuwe baan? Je zou het misschien niet verwachten, maar je hebt niet altijd een opleiding of werkervaring nodig om een leuke baan te vinden. Ons arbeidsbureau in Leeuwarden heeft werk voor iedereen. Maak kennis met ons!

Uitzendbureau in Leeuwarden

De bruisende arbeidsmarkt van Leeuwarden

We kennen de lokale arbeidsmarkt en weten wat er speelt. Leeuwarden is de hoofdstad van Friesland. Door de gunstige ligging vlakbij de zee is er veel bedrijvigheid in de stad. Er zijn drie grote industrieterreinen en er is genoeg werk te vinden in de productie en logistieke sector.  

Verder is er een groot zuivelconcern gevestigd in Leeuwarden, waar je aan de slag kunt in technische functies als operator of onderhoudsmonteur. Natuurlijk kun je via Actief Werkt uitzendbureau Leeuwarden ook terecht voor leuke functies bij kleinere bedrijven in de zakelijke dienstverlening.

Wij brengen jou graag in contact met de voor jou leukste werkgevers!

 

Uitzendbureau Leeuwarden lid van ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Kees Dijkstra
Manager

Dyon van Vaals
Manager in opleiding

Derk Regnerus
Intercedent

Mirko Bouma
Stagiair(e)