Menu

Uitzendbureau Actief Werkt! in Leeuwarden

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Niet alleen is Leeuwarden de hoofdstad van Friesland, ook vormt Leeuwarden met een inwonersaantal van ruim 100.000 het bruisende hart van de provincie Friesland. Daarom is ons uitzendbureau altijd op zoek naar mensen die ons team komen versterken. 

Werken in de buurt

Actief Werkt! is in Friesland goed vertegenwoordigd. We werken in een grote regio rondom Leeuwarden, waaronder in Stiens, Giekerk, Hardegarijp, Bergum, Wartena, Grou, Wommels, Franeker en Sint Annaparochie.

Vacatures Leeuwarden

Bij Actief Werkt! zijn we dagelijks bezig met het maken van de juiste match tussen werkzoekenden en bedrijven in de regio. We kijken specifiek naar jouw kwaliteiten, wensen en ambitie. Daar zoeken we een bedrijf bij dat in de buurt gevestigd is en de baan biedt die bij je past. Dat doen we o.a. in de vakgebieden transport & logistiek, office functies, horeca / recreatie, techniek en in de productiesector. We bemiddelen van LBO- tot en met HBO niveau voor zowel tijdelijke als vaste banen. Je kunt bijvoorbeeld via ons aan de slag als Logistiek planner, Controller (Financieel en Commercieel), Administratief medewerker maar ook als Orderpicker, Heftruckchauffeur, Procesoperator en nog veel meer.

Via deze link ga je direct naar onze vacatures.

Vacatures Leeuwarden


Inschrijven

Je kunt je online inschrijven, maar we ontmoeten je ook graag persoonlijk. We helpen je graag. Of het nu gaat om een tijdelijke baan, een functie voor onbepaalde tijd of vakantiewerk tijdens of na je studie. Je kunt ook solliciteren op vacatures via onze app; Mijn Actief.


Voor opdrachtgevers 

U kunt bij ons terecht voor een gedegen advies over flexibele arbeid. De arbeidsmarkt is voortdurend in beweging en ook wet- en regelgeving verandert regelmatig. Door onze kennis en ervaring zijn we in staat om uw flexibele schil optimaal in te regelen.

Bij Actief Werkt! wordt niet enkel gekeken naar harde selectiecriteria zoals opleiding of relevante ervaring maar worden ook de soft skills meegewogen en brengen we zorgvuldig de competenties en ambities in kaart, waarna we de beste match maken voor uw bedrijf. Kandidaten worden altijd persoonlijk gesproken op ons kantoor voordat we de kandidaat aan u voorstellen. Daarnaast winnen we referenties in en testen we zo nodig kandidaten om een compleet beeld te krijgen van de kandidaat. Klanten verwachten veel van ons en geheel terecht! We zijn niet voor niets specialist. De kandidaten zijn onze visitekaartjes; betrouwbaar, gemotiveerd, flexibel en behulpzaam. Onze dienstverlening heeft betrekking op Uitzenden, Werving & Selectie, Opleiden, Detacheren en Payroll.

 

Adres

Actief Werkt!  
Westerplantage 1
8911 DC  Leeuwarden
058 - 3030760
leeuwarden@actiefwerkt.nl

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Mail ons uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat uw telefoonnummer achter, en wij bellen u terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.