Menu

Uitzendbureau in Leeuwarden

Ben je op zoek naar werk in de buurt van Leeuwarden? Laat dat maar aan ons over. Actief Werkt uitzendbureau Leeuwarden helpt je bij het vinden van de baan waar jij enthousiast van wordt. Laat je gegevens achter en wij doen de rest.

Bekijk vacatures in Leeuwarden

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Leeuwarden

Westerplantage 1
8911 DC Leeuwarden

058-3030760
leeuwarden@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00
Dinsdag08:30 - 17:00
Woensdag08:30 - 17:00
Donderdag     08:30 - 17:00
Vrijdag08:30 - 17:00De juiste match via uitzendbureau Leeuwarden

Als je een nieuwe uitdaging zoekt, kom dan langs bij ons uitzendbureau in Leeuwarden of schrijf je online in. Wij hebben tientallen openstaande vacatures en helpen dagelijks mensen aan een nieuwe baan.

Ons doel is om jou blij te maken met een functie die perfect bij je past. Wij kennen alle ins en outs van onze opdrachtgevers en beoordelen welke werkgever een match met jouw wensen en behoeftes vormt.

Bekijk onze top vacatures in Leeuwarden

Industrieel Reiniger

Ben jij op zoek naar een functie als Specialistisch Reiniger? Wil je graag deel uitmaken van een gedreven team en een essentiële rol vervullen in het specialistische reinigingsproces? Dan is deze vacature de perfecte kans voor jou!

Als Specialistisch Reiniger draag je verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van diverse gespecialiseerde reinigingswerkzaamheden op verschillende locaties, variërend van industriële reiniging tot het schoonmaken van gevoelige omgevingen die specifieke expertise vereisen. Binnen deze rol omvat je takenpakket onder andere het uitvoeren van specialistische reinigingswerkzaamheden volgens vastgestelde procedures en normen, het hanteren van gespecialiseerde reinigingsapparatuur en -middelen, zorgvuldig omgaan met gevoelige apparatuur, oppervlakken en omgevingen, het adequaat oplossen van eventuele technische problemen die zich tijdens het reinigingsproces voordoen, strikt naleven van veiligheidsvoorschriften en protocollen, en het rapporteren van uitgevoerde werkzaamheden en het signaleren van bijzonderheden aan de leidinggevende.

Bekijk vacature
Zelfstandig werkend Kok

Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde en zelfstandig werkend kok die waarde hecht aan kwaliteit en affiniteit heeft met ons streven naar duurzaamheid. Als lid van ons enthousiaste team ben je in staat om tijdens piekmomenten soepel en efficiënt samen te werken zonder concessies te doen aan de kwaliteit van onze gerechten. Uiteraard beschik je over aantoonbare ervaring in de keuken of heb je een succesvolle koksopleiding afgerond. Maar bovenal zijn we op zoek naar een leuke collega die ons team komt versterken.

Bekijk vacature
Operator

Wat ga je doen?

Wil jij veel afwisseling in jouw werkzaamheden, wil je een proces in goede banen leiden en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor locatie Leeuwarden zoeken wij operators die mee willen bouwen aan succes. 

Als operator ben je verantwoordelijk voor het goed laten verlopen van een of meerdere productieprocessen. Je stelt machines en tanks af en zorgt dat de benodigde (hulp- en) grondstoffen aanwezig zijn. Daarnaast weet je storingen te herkennen en zelfstandig op te lossen. Vervolgens meld je de storing aan de direct leidinggevende en zorg je voor de registratie. 

Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit:

  • Je zorgt ervoor dat het productie-, verwerkings- en verpakkingsprocessen goed en efficiënt verloopt. Dit doe je aan de hand van voorschriften, specificaties en visuele informatie op de apparatuur waarmee je werkt.
  • Je houdt het proces goed in de gaten en doseert hulpstoffen en controleert de procesgegevens.
  • Je doet kwaliteitscontroles op basis van voorgeschreven productiemonsters en registreert de codering, naam en chargenummer.
  • Je signaleert verbeteringen met betrekking tot kwaliteit en kwantiteit. Je begeleidt en werkt nieuwe medewerkers in.
  • Je onderhoudt machines en houdt de werkplekken schoon.
  • Bij afwezigheid van de direct leidinggevende ben je mede verantwoordelijk voor het productieproces. Je hebt veel contact met verschillende afdelingen.

Bekijk vacature

Parttime of fulltime werken via Leeuwarden uitzendbureau

Leeuwarden uitzendbureau Actief Werkt heeft diverse vacatures voor je. Op basis van het aantal uren dat je beschikbaar bent, gaan we voor jou op zoek naar een geschikte baan:  

  • Fulltime baan: wil je fulltime aan de slag? De werkweek van een fulltime baan is 36 tot 40 uur en geeft je zekerheid qua inkomen.  
  • Parttime functie: wil je genoeg tijd overhouden voor je studie, hobby’s of kinderen? Dan is een parttimebaan ideaal voor jouw situatie. 
  • Tijdelijke baan: dit is een passende keuze als je een periode wilt overbruggen en op zoek bent naar tijdelijk werk (enkele weken of maanden).

 

Inschrijven uitzendbureau Leeuwarden

Woon je in de regio Leeuwarden en heb je interesse in een (nieuwe) baan? Bekijk onze openstaande vacatures als operator, orderpicker of commercieel medewerker en ga direct aan de slag. Geen zin of tijd om zelf te zoeken? Schrijf je in, dan nemen wij het zoekwerk uit handen!

Actief Werkt is in Friesland goed vertegenwoordigd. We werken in een grote regio rondom Leeuwarden, bijvoorbeeld in Franeker, Harlingen, Grou en Bergum.

Schrijf je nu in

Vind werkplezier via ons uitzendbureau in Leeuwarden

Wij vinden het belangrijk om je echt te leren kennen en willen weten waar jij blij van wordt. We nodigen je graag uit voor een persoonlijke kennismaking bij ons uitzendbureau in Groningen, zodat we weten wie je bent en wat je belangrijk vindt.  

Wij vinden vooral je motivatie is belangrijk: wat zoek je in een nieuwe baan? Je zou het misschien niet verwachten, maar je hebt niet altijd een opleiding of werkervaring nodig om een leuke baan te vinden. Ons arbeidsbureau in Leeuwarden heeft werk voor iedereen. Maak kennis met ons!

Uitzendbureau in Leeuwarden

De bruisende arbeidsmarkt van Leeuwarden

We kennen de lokale arbeidsmarkt en weten wat er speelt. Leeuwarden is de hoofdstad van Friesland. Door de gunstige ligging vlakbij de zee is er veel bedrijvigheid in de stad. Er zijn drie grote industrieterreinen en er is genoeg werk te vinden in de productie en logistieke sector.  

Verder is er een groot zuivelconcern gevestigd in Leeuwarden, waar je aan de slag kunt in technische functies als operator of onderhoudsmonteur. Natuurlijk kun je via Actief Werkt uitzendbureau Leeuwarden ook terecht voor leuke functies bij kleinere bedrijven in de zakelijke dienstverlening.

Wij brengen jou graag in contact met de voor jou leukste werkgevers!

 

Uitzendbureau Leeuwarden lid van ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Jaffie Rensen
Intercedent

Dyon van Vaals
Vestigingsmanager

Derk Regnerus
Intercedent

Renate Vlietstra
Stagiair(e)

Mirko Bouma
Intercedent