Menu

Inschrijven uitzendbureau Actief Werkt

Hulp nodig bij het vinden van een geschikte baan? Online inschrijven bij uitzendbureau Actief Werkt kan eenvoudig binnen slechts 2 minuten. Natuurlijk ben je ook welkom om je te laten inschrijven bij een vestiging bij jou in de buurt. We kijken dan samen welke baan het beste bij jou past op basis van je motivatie. Zodra we een vacature vinden, nemen we direct contact met je op.  Schrijf je nu in

 In 2 minuten gedaan.


Ga op deze pagina direct naar:


Waarom inschrijven bij uitzendbureau?

Lukt het niet om de vacature te vinden die bij je past of kun je juist geen keuze maken? Of heb je misschien weinig tijd om naar leuke vacatures te zoeken?

Bij een uitzendbureau inschrijven is dan je eerste stap. Hierdoor ben je vindbaar voor ons, zodat wij je kunnen koppelen aan passende vacatures. Wat hebben wij jou te bieden?

 • Goede match met jouw nieuwe werkgever
  Dankzij het inschrijven bij uitzendbureau hebben wij alle informatie om jou aan een werkgever te koppelen.
  Hier komt namelijk meer bij kijken dan alleen een passende cv bij een vacature. Motivatie weegt ook voor een heel belangrijk deel mee.
 •  Match met hoge slagingskans dankzij inschrijven uitzendbureau
  Wij kennen de bedrijfscultuur en alle ins en outs van onze opdrachtgevers. Wij weten ook dingen die je niet in de vacatureteksten leest. 
  Belangrijk, aangezien de werkcultuur bij jouw wensen en persoonlijkheid moet passen. Wij maken alleen matches met een hoge slagingskans.
 • Solliciteren grotendeels uit handen nemen
  Als uitzendbureau hebben wij alle kennis in huis om ervoor te zorgen dat jij op de juiste plek terecht komt. 
  Wij doen het zoekwerk voor jou. Je hoeft er pas tijd in te steken als je al weet dat er interesse is vanuit de potentiële werkgever.

 

Inschrijven uitzendbureau: hoe werkt het? 

Inschrijven bij uitzendbureau Actief Werkt doe je snel en simpel door een ‘Mijn Actief’ account aan te maken. Je geeft aan naar wat voor soort werk je op zoek bent en in welke branches je wilt werken.

Wij nemen je inschrijving door en nemen snel contact met je op. In een persoonlijk gesprek bespreken we je werkervaring en cv, maar natuurlijk ook je wensen en ambities. Deze input vormt onze checklist in een zoektocht naar jouw baan.

Voordelen van bij uitzendbureau inschrijven: gemak, alerts en inzicht

Een Mijn-Actief account biedt je de volgende voordelen:

 • Je krijgt direct een melding wanneer er een interessante vacature voor je binnenkomt.
 • Je kunt gemakkelijk solliciteren, zonder telkens je gegevens opnieuw in te voeren. 
 • Als we een baan voor je hebben gevonden, kun je met je account je rooster en loonstroken bekijken.

 

Schrijf je nu in

Wat doet Actief Werkt! Uitzendbureau?

Uitzendbureau Actief Werkt! helpt je bij het vinden van een leuke baan. Bij ons komen vraag en aanbod van banen bij elkaar. Bedrijven die op zoek zijn naar personeel kloppen bij ons aan. Mensen die op zoek zijn naar een baan schrijven zich bij ons in. Vervolgens matchen wij werkgever aan werknemer aan elkaar.

Na het inschrijven uitzendbureau Actief Werkt! kun je bij ons terecht voor:

Waarom werken via een uitzendbureau? 

Bij een uitzendbureau inschrijven biedt veel voordelen. Door te werken via een uitzendbureau doe je waardevolle werkervaring op en bouw je een waardevol netwerk op. Het is een mooie opstap naar een vaste baan.

Vooral uitzendkrachten met een uitstekende inzet worden vaak overgenomen in vaste dienst door de werkgever. Een werkgever weet wat hij aan je heeft en jij bent al bekend met de bedrijfscultuur.

 

Schrijf je nu in

In 2 minuten gedaan.

Mogelijkheid tot gratis opleiding

Actief Werkt! uitzendbureau wil dat jij met plezier naar je werk gaat en je ontwikkelt en groeit als zowel mens als medewerker. We hebben daarom de Actief Flex Academy opgericht, waar we je kosteloos opleiden voor een certificaat of diploma.