Menu

Uitzendbureau in Houten

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging in Houten of omgeving? Actief Werkt uitzendbureau Houten vindt voor jou de vacature waar jij energie van krijgt. Schrijf je in en wij gaan op zoek voor je.

Bekijk vacatures in Houten

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Houten

Het Wed 28
3995 DV Houten

030-3031214
houten@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Corona update: Check vóór je bezoek de voorzorgsmaatregelen van onze vestiging.

Uitzendbureau Houten vindt jouw nieuwe baan

Wil je een nieuwe baan in Houten of omgeving? Daar kan ons team van uitzendbureau Houten je mee helpen. We hebben vele vacatures in uiteenlopende vakgebieden, van productie tot verkoop. Dagelijks helpen we mensen in Houten aan een nieuwe uitdaging.

Als jij je inschrijft bij ons uitzendbureau, kunnen we ook voor jou op zoek naar jouw droombaan. Ons team zet zich voor je in, zodat je binnenkort met veel plezier naar je werk gaat. Je kunt bij ons langskomen, je online inschrijven of meteen zelf solliciteren op een leuke vacature.

Bekijk onze top vacatures in Houten

Support medewerker

Voor onze opdrachtgever is specialist op het gebied van geautomatiseerde opslag- en orderpicksystemen. Voor de locatie in Woerden zijn zij op zoek naar een Support Engineer. Als medewerker support geef je op 2de lijns niveau ondersteuning aan klanten en monteurs. Je bent eerste aanspraakpunt en vraagbaak als het gaat om storingen en andere vraagstukken van de verschillende bedieningspanelen die de klant in gebruik heeft. Je hebt als doel om de storingen samen met de klant op te lossen. 

Wat zijn precies je taken?

 • Je beantwoord vragen van klanten en interne collega's over diverse technische vraagstukken
 • Je maakt probleemanalyses en werkt deze uit 
 • Je ondersteund klanten bij het uitvoeren van verschillende tests 
 • Definiëren van het probleem, bedenken van een oplossing en beslissen of een servicebezoek nodig is
 • Je schakelt nauw samen met de afdeling planning en beschrijft het probleem voor de service monteurs 
 • Gegevens registreren in het CRM systeem  

Het betreft een functie waarbij je support verleend op afstand, je gaat zelf dus niet naar klanten. De werktijden zijn van 7.30 - 16.00 uur en 8.30 - 17.00 uur. Omdat je veel moet schakelen met verschillende andere afdelingen is thuis werken geen optie. 

Bekijk vacature
Orderpicker

Ben jij een enthousiaste door pakker? Werk jij nauwkeurig en weet jij tegelijk de werkplek netjes en opgeruimd te houden? Dan zoeken wij jou! 

Bekijk vacature
Medewerker Klantenservice

Wil jij aan de slag als klantenservicemedewerker bij een van de snelst groeiende logistiek dienstverleners in de Benelux? Duizenden producten naar klanten brengen in de exacte kwantiteiten, op de juiste tijdstippen en met de perfecte kwaliteit: jij kunt daaraan meewerken! 


Als klantenservicemedewerker is geen dag hetzelfde, iedere dag brengt weer nieuwe uitdagingen. Voor jou, als echte problem-solver, is dat geen enkel probleem! Samen met jouw collega’s ben je verantwoordelijk voor de klantenservice afdeling. Jij houdt je bezig met het inkomend en uitgaand telefoonverkeer en je onderhoudt contact met klanten via e-mail. Je behandelt vragen, opmerkingen en klachten van klanten en je maakt bezorgafspraken. Escalerende situaties kun jij de-escaleren en je houdt toezicht op de algemene tevredenheid van de klanten, klantvriendelijkheid staat bij jou dus hoog in het vaandel én je hebt de juiste drive om 20 telefoontjes per uur af te handelen. De werklocatie is in Woerden.


Openingstijden:

 • Maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 21.00 uur
 • Zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur

Het is van belang dat je flexibel inzetbaar bent. Het rooster wisselt (in goed overleg) per week.


Bekijk vacature

Type vacatures bij uitzendbureau Houten

Bij Actief Werkt uitzendbureau Houten vind je vacatures voor diverse functies en dienstverbanden, van fulltime werkweken tot bijbanen in de vakantie. Zet voor jezelf op een rij hoeveel uur per week je zou willen werken en maak een keuze uit deze type vacatures:

 • Fulltimebaan: een werkweek van een fulltimer bedraagt 36 tot 40 uur per week.
 • Parttimebaan: wanneer je naast werk nog andere zaken in je leven hebt die tijd vragen, zoals kinderen, een studie of een hobby, neem dan een kijkje tussen de parttime vacatures.
 • Tijdelijk werk: ben je op zoek naar een bijbaan voor tijdens de vakantie of moet je een bepaalde periode overbruggen? Dan matchen de vacatures voor tijdelijk werk met jou.
 • Vaste baan: heb je de ambitie om voor langere tijd een dienstverband aan te gaan en ben je voor onbepaalde tijd beschikbaar? Kijk dan naar de vacatures voor een vaste baan.

 

Inschrijven bij uitzendbureau Houten

Wanneer je op zoek bent naar een andere baan in Houten, kunnen wij zeker iets voor je betekenen. We helpen je graag bij het vinden van de baan die aansluit op jouw wensen. Om je hierbij te helpen, is het handig om je in te schrijven. Dan weten we waar jij naar op zoek bent en wat je blij maakt.

Neem een kijkje tussen de openstaande vacatures in Houten om te zien of er iets tussen zit of laat ons een voorstel doen op basis van jouw wensen. Of schrijf je nu meteen bij ons in, zodat we je kunnen ondersteunen in je zoektocht naar een (nieuwe) droombaan.

Schrijf je nu in

Jouw motivatie bepaalt onze koers

We vernemen graag wat jij belangrijk vindt in je werk, waar je eventueel naartoe wilt groeien en waar jij nou echt blij van wordt. Deze motivatie nemen we mee in onze zoektocht naar vacatures voor jou. Je ervaringen en cv vinden we minder belangrijk.

We zetten jou graag in je kracht door je aan een vacature te koppelen die past bij je ambities en doelen. Mocht je voor een interessante baan een specifieke opleiding moeten volgen, dan kun je dat mogelijk op onze kosten doen. Denk bijvoorbeeld aan een heftruckcertificaat of chauffeursdiploma.

Uitzendbureau in Houten

Uiteenlopende banen in Houten

We kennen de lokale arbeidsmarkt van Houten op ons duimpje. Houten ligt in de provincie Utrecht dichtbij een belangrijke spoorlijn, een snelweg en het Amsterdam-Rijnkanaal. De werkgelegenheid in Houten ontwikkelt zich voorspoedig. Er zijn meerdere bedrijfsterreinen.

Uitzendbureau Houten is altijd op zoek naar talenten voor uiteenlopende vacatures. Naast vacatures in de productie of bij logistieke organisaties, zetten wij kandidaten ook in bij bedrijven in de administratie of sales.

 

Uitzendbureau Houten aangesloten bij ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Gerianne Oussoren
Manager

Roy van Dijk
Intercedent