Menu

Uitzendbureau in Houten

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging in Houten of omgeving? Actief Werkt uitzendbureau Houten vindt voor jou de vacature waar jij energie van krijgt. Schrijf je in en wij gaan op zoek voor je.

Bekijk vacatures in Houten

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Houten

Het Wed 28
3995 DV Houten

030-3031214
houten@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag09:00- 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag     09:00 - 17:00
Vrijdag09:00 - 17:00Uitzendbureau Houten vindt jouw nieuwe baan

Wil je een nieuwe baan in Houten of omgeving? Daar kan ons team van uitzendbureau Houten je mee helpen. We hebben vele vacatures in uiteenlopende vakgebieden, van productie tot verkoop. Dagelijks helpen we mensen in Houten aan een nieuwe uitdaging.

Als jij je inschrijft bij ons uitzendbureau, kunnen we ook voor jou op zoek naar jouw droombaan. Ons team zet zich voor je in, zodat je binnenkort met veel plezier naar je werk gaat. Je kunt bij ons langskomen, je online inschrijven of meteen zelf solliciteren op een leuke vacature.

Bekijk onze top vacatures in Houten

Klantcontact medewerker

Ben je klaar voor een functie waarin je echt het verschil maakt? In het team waarin jij komt te werken geloven ze in het verbeteren van mondgezondheid met hun premium producten. Jouw bijdrage op de customer service afdeling is cruciaal. Het is jouw proactieve houding die de service onderscheidt en zorgt voor tevreden klanten en partners. Dit is jouw kans om te groeien in een internationale en professionele omgeving.

Met jouw oplossingsgerichte aanpak en nieuwsgierigheid zorg jij ervoor dat geen vraag onbeantwoord blijft en elke order perfect wordt afgehandeld. Verder is het belangrijk dat je:

 • Telefonische vragen beantwoord en inkomende mails verwerkt.
 • Je zorgt ervoor dat de orders goed verwerkt worden en bij de juiste afdelingen terechtkomen.
 • Je gaat correcties verwerken in de boekhouding.

Bekijk vacature
Medewerker orderadministratie

Als orderadministrateur zorg je ervoor dat binnenkomende orders vlekkeloos worden verwerkt en beantwoord je vragen over leveringen en bestellingen. Jij bent verantwoordelijk voor het gehele orderproces, van controle tot facturatie. Geen enkele dag is hetzelfde, wat jouw werk dynamisch en afwisselend maakt. Ben je nu startend in de technische wereld of neem je al wat ervaring mee, binnen jouw werkzaamheden krijg je voldoende uitdaging. Gestructureerd werken en foutloze verwerking zijn cruciaal in jouw rol. Er is als medewerker orderadministratie altijd ruimte om te groeien en extra werkzaamheden op te pakken. Zo zijn de recente twee collega's op de orderadministratie doorgegroeid in hun rol.

Als administratief medewerker voor de orders krijg jij daarnaast met de volgende werkzaamheden te maken:

 • Uitdraaien en versturen van orderbevestigingen naar klanten.
 • Uitvoeren van administratieve taken binnen het orderproces.
 • Bewaken van levertijden en communiceren met leveranciers.

Bekijk vacature
Klantcontact medewerker

Als klantcontactmedewerker ben jij cruciaal voor het welzijn van cliënten. Samen met je collega's assisteer je wekelijks meer dan 15.000 patiënten. Je taken variëren van het beantwoorden van vragen tot het afhandelen van bestellingen. Met jouw empathie en sterke communicatieve vaardigheden maak je een verschil. Deze functie is geschikt voor zowel ervaren medewerkers als nieuwkomers. Je wordt opgeleid in diverse soorten medische voeding.

Verantwoordelijkheden:

 • Telefonisch beantwoorden van vragen en adviseren over medische voeding.
 • Opnemen van nieuwe bestellingen en oplossen van problemen.
 • Administratief verwerken van bestellingen en klantvragen.
 • Telefonisch benaderen van nieuwe cliënten voor kennismaking en afhandeling van bestellingen.

Bekijk vacature

Type vacatures bij uitzendbureau Houten

Bij Actief Werkt uitzendbureau Houten vind je vacatures voor diverse functies en dienstverbanden, van fulltime werkweken tot bijbanen in de vakantie. Zet voor jezelf op een rij hoeveel uur per week je zou willen werken en maak een keuze uit deze type vacatures:

 • Fulltimebaan: een werkweek van een fulltimer bedraagt 36 tot 40 uur per week.
 • Parttimebaan: wanneer je naast werk nog andere zaken in je leven hebt die tijd vragen, zoals kinderen, een studie of een hobby, neem dan een kijkje tussen de parttime vacatures.
 • Tijdelijk werk: ben je op zoek naar een bijbaan voor tijdens de vakantie of moet je een bepaalde periode overbruggen? Dan matchen de vacatures voor tijdelijk werk met jou.
 • Vaste baan: heb je de ambitie om voor langere tijd een dienstverband aan te gaan en ben je voor onbepaalde tijd beschikbaar? Kijk dan naar de vacatures voor een vaste baan.

 

Inschrijven bij uitzendbureau Houten

Wanneer je op zoek bent naar een andere baan in Houten, kunnen wij zeker iets voor je betekenen. We helpen je graag bij het vinden van de baan die aansluit op jouw wensen. Om je hierbij te helpen, is het handig om je in te schrijven. Dan weten we waar jij naar op zoek bent en wat je blij maakt.

Neem een kijkje tussen de openstaande vacatures in Houten om te zien of er iets tussen zit of laat ons een voorstel doen op basis van jouw wensen. Of schrijf je nu meteen bij ons in, zodat we je kunnen ondersteunen in je zoektocht naar een (nieuwe) droombaan.

Schrijf je nu in

Jouw motivatie bepaalt onze koers

We vernemen graag wat jij belangrijk vindt in je werk, waar je eventueel naartoe wilt groeien en waar jij nou echt blij van wordt. Deze motivatie nemen we mee in onze zoektocht naar vacatures voor jou. Je ervaringen en cv vinden we minder belangrijk.

We zetten jou graag in je kracht door je aan een vacature te koppelen die past bij je ambities en doelen. Mocht je voor een interessante baan een specifieke opleiding moeten volgen, dan kun je dat mogelijk op onze kosten doen. Denk bijvoorbeeld aan een heftruckcertificaat of chauffeursdiploma.

Uitzendbureau in Houten

Uiteenlopende banen in Houten

We kennen de lokale arbeidsmarkt van Houten op ons duimpje. Houten ligt in de provincie Utrecht dichtbij een belangrijke spoorlijn, een snelweg en het Amsterdam-Rijnkanaal. De werkgelegenheid in Houten ontwikkelt zich voorspoedig. Er zijn meerdere bedrijfsterreinen.

Uitzendbureau Houten is altijd op zoek naar talenten voor uiteenlopende vacatures. Naast vacatures in de productie of bij logistieke organisaties, zetten wij kandidaten ook in bij bedrijven in de administratie of sales.

 

Uitzendbureau Houten aangesloten bij ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Laura Lunenburg
Vestigingsmanager

Manon Spanjers
Intercedent

Daniël Driessen
Intercedent

Emma Kalshoven
Intercedent