Menu

Uitzendbureau in Houten

Ons uitzendbureau in Houten is altijd op zoek naar talenten voor uiteenlopende functies. Naast vacatures bij grote productiebedrijven en logistieke organisaties, zetten wij ook kandidaten in bij bedrijven in de zakelijke dienstverlening. Ben je op zoek naar nieuwe uitdaging? Bekijk onze vacatures en reageer vandaag nog!

 

 Vacatures in Houten 

Uitzendbureau in Houten

Woon je in Houten of omgeving en ben je op zoek naar een baan bij jou in de buurt? Heb jij een VMBO- of MBO diploma op zak? Ben je in het bezit van een heftruckcertificaat? Of heb je geen diploma, maar al wel werkervaring? In al deze gevallen pas je in ons profiel en zijn er vacatures in Houten en omgeving waar je op kunt reageren. Je kunt je online inschrijven bij Actief Werkt! om te solliciteren of bij ons langskomen op locatie.

Uitzendbureau in Houten

Uitzendbureau Actief Werkt! in Houten heeft een gevarieerd aanbod aan vacatures. We helpen je graag bij het vinden van een passende vacature in regio Houten zodat jij binnenkort aan het werk kan! Je kunt hierbij onder andere denken aan functies in de volgende branches:

  • administratie
  • productie
  • horeca
  • logistiek
  • techniek

 Bekijk alle vacatures 

Uitzendbureau Houten logistiek

Persoonlijke aandacht bij Actief Werkt! 

Bij Actief Werkt! houden we ook graag rekening met de situatie van een kandidaat. Ben je gebonden aan een bepaalde regio? Dan doen wij er alles aan om werk in Houten voor je te vinden. Werk je liever parttime vanwege je gezin? Dan gaan we op zoek naar een baan die bij die wensen past.

Werken in Houten

Het aanbod van vacatures in Houten en omgeving is groot. Denk aan een baan als productiemedewerker, heftruckchauffeur en accountmanager, maar ook een baan in de horeca behoort tot de mogelijkheden. We denken graag mee over je doorgroeimogelijkheden binnen een bedrijf en schakelen snel en direct.

Uitzendbureau Houten vacatures horeca

Contact met uitzendbureau Houten

Onze vestiging, te vinden op Het Wed 28 in Houten, is geopend van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur. Heb je een vraag of wil je contact met ons opnemen? Dat kan telefonisch via 030 - 303 1214 of via e-mail op houten@actiefwerkt.nl. We horen graag van je!

Voor werkgevers in provincie Utrecht

Bedrijven (of opdrachtgevers) zijn bij Actief Werkt! aan het juiste adres voor kandidaten voor tijdelijke functies, maar ook voor een direct contract bij het bedrijf. Bij ons uitzendbureau Houten geven we altijd passend advies met betrekking tot (flexibele) arbeid en kandidaten.

Bij het selecteren van kandidaten houden we rekening met o.a. opleiding, werkervaring en soft skills. Alleen dan kunnen we de perfecte match tot stand brengen. De kandidaten die wij aan het bedrijf voorstellen zijn onze visitekaartjes: betrouwbaar, gemotiveerd, flexibel en behulpzaam. Op zoek naar de juiste kandidaat voor een vacature? Neem dan snel contact met ons op.

Plaats een vacature

Contactgegevens

Bezoekadres
Het Wed 28
3995 DV Houten

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 08:30 - 17:30 uur 

Telefoon: 030 303 1214
Email: houten@actiefwerkt.nl

 

Ons team

Gerianne Oussoren
Manager

Laura Lunenburg
Intercedent

Roy van Woudenberg
Sales Intercedent