Menu

Uitzendbureau in Houten

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging in Houten of omgeving? Actief Werkt uitzendbureau Houten vindt voor jou de vacature waar jij energie van krijgt. Schrijf je in en wij gaan op zoek voor je.

Bekijk vacatures in Houten

Schrijf je online in >

Actief Werkt! Houten

Het Wed 28
3995 DV Houten

030-3031214
houten@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Afspraak maken is niet nodig.

Uitzendbureau Houten vindt jouw nieuwe baan

Wil je een nieuwe baan in Houten of omgeving? Daar kan ons team van uitzendbureau Houten je mee helpen. We hebben vele vacatures in uiteenlopende vakgebieden, van productie tot verkoop. Dagelijks helpen we mensen in Houten aan een nieuwe uitdaging.

Als jij je inschrijft bij ons uitzendbureau, kunnen we ook voor jou op zoek naar jouw droombaan. Ons team zet zich voor je in, zodat je binnenkort met veel plezier naar je werk gaat. Je kunt bij ons langskomen, je online inschrijven of meteen zelf solliciteren op een leuke vacature.

Bekijk onze top vacatures in Houten

Beveiliger/Host

Ben jij opzoek naar de ideale bijbaan in de avonduurtjes? Lees dan verder! Voor een opdrachtgever in Woerden zijn we opzoek naar een Beveiliger/Host voor 3 - 9 uur per week. Dit bedrijf verzorgt trainingen en cursussen die op hun locatie in Woerden gegeven worden. Deze trainingen en cursussen worden regelmatig 's avonds gegeven wat betekend dat er dan ook iemand aanwezig moet zijn om de gasten op te vangen en wat drinken aan te bieden, dat ga jij doen! Als de training begonnen is krijg je de ruimte om voor jezelf iets te gaan doen. Een mooi moment om bijvoorbeeld je huiswerk te maken! Na afloop van de training is het de bedoeling dat jij het pand weer afsluit. Je werkdagen zijn: - Dinsdag (oneven weken) - Woensdag (oneven weken) - Donderdag (elke week) De tijden zijn afhankelijk van de starttijd van de training maar je begint meestal tussen 17:00 en 17:30. Je bent klaar om ongeveer 20:30 uur. Dit is een functie voor langere tijd.

Bekijk vacature
Service monteur

In deze leuke en afwisselende functie verricht je service- en onderhoudswerkzaamheden aan de geluid- en ontruimingsalarminstallaties van verschillende bedrijven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan; congrescentra, kerken, supermarkten en hotels. Tot de werkzaamheden behoort onder andere het in bedrijf stellen en testen van audiosystemen. Belangrijk hierin is het opstellen van rapportages conform geldende kwaliteitseisen en normen, en omdat je het visitekaartje bent van de organisatie ben je natuurlijk representatief, werk je accuraat en ben je klantvriendelijk. Je gaat zelfstandig of met een collega op pad om diverse locaties te bezoeken. Dit kan een ontruimingsinstallatie bij een hotel zijn, maar ook een nieuw op te leveren supermarkt waar je de puntjes op de 'i' zet om de geluidsinstallatie zo goed mogelijk te laten werken. Belangrijk om te weten is dat je de elektra om deze apparaten goed te laten werken niet zelf aanlegt, maar echt het afmonteren van een installatie. Technische kennis en ervaring is absoluut een vereiste. Uiteraard verwerk je alles netjes in de computer, je staat dus ook administratief je mannetje.

Bekijk vacature
Mechanisch Operator

De opdrachtgever is een internationaal bedrijf, produceert over de gehele wereld verpakking materiaal. In de fabriek vlakbij Hilversum zijn ze voornamelijk gespecialiseerd in het vervaardigen van vaten. - Bedienen, controleren, instellen en zo nodig ombouwen van machines; - Toezien op tijdige en constante aanvoer van zaken als grondstoffen, halffabricaten en verpakkingsmaterialen; - Signaleren en melden van afwijkingen aan het productieproces; - Verhelpen van kleine storingen, grote storingen melden aan de technische dienst; - Uitvoeren van klein onderhoud aan de machines; - Registreren en documenteren van productiegegevens; - Meedenken over verbeterpunten voor het productieproces; - Toezien op de naleving van richtlijnen en wetgeving op het gebied van veiligheid en hygiëne.

Bekijk vacature

Type vacatures bij uitzendbureau Houten

Bij Actief Werkt uitzendbureau Houten vind je vacatures voor diverse functies en dienstverbanden, van fulltime werkweken tot bijbanen in de vakantie. Zet voor jezelf op een rij hoeveel uur per week je zou willen werken en maak een keuze uit deze type vacatures:

  • Fulltimebaan: een werkweek van een fulltimer bedraagt 36 tot 40 uur per week.
  • Parttimebaan: wanneer je naast werk nog andere zaken in je leven hebt die tijd vragen, zoals kinderen, een studie of een hobby, neem dan een kijkje tussen de parttime vacatures.
  • Tijdelijk werk: ben je op zoek naar een bijbaan voor tijdens de vakantie of moet je een bepaalde periode overbruggen? Dan matchen de vacatures voor tijdelijk werk met jou.
  • Vaste baan: heb je de ambitie om voor langere tijd een dienstverband aan te gaan en ben je voor onbepaalde tijd beschikbaar? Kijk dan naar de vacatures voor een vaste baan.

 

Inschrijven bij uitzendbureau Houten

Wanneer je op zoek bent naar een andere baan in Houten, kunnen wij zeker iets voor je betekenen. We helpen je graag bij het vinden van de baan die aansluit op jouw wensen. Om je hierbij te helpen, is het handig om je in te schrijven. Dan weten we waar jij naar op zoek bent en wat je blij maakt.

Neem een kijkje tussen de openstaande vacatures in Houten om te zien of er iets tussen zit of laat ons een voorstel doen op basis van jouw wensen. Of schrijf je nu meteen bij ons in, zodat we je kunnen ondersteunen in je zoektocht naar een (nieuwe) droombaan.

Schrijf je nu in

Jouw motivatie bepaalt onze koers

We vernemen graag wat jij belangrijk vindt in je werk, waar je eventueel naartoe wilt groeien en waar jij nou echt blij van wordt. Deze motivatie nemen we mee in onze zoektocht naar vacatures voor jou. Je ervaringen en cv vinden we minder belangrijk.

We zetten jou graag in je kracht door je aan een vacature te koppelen die past bij je ambities en doelen. Mocht je voor een interessante baan een specifieke opleiding moeten volgen, dan kun je dat mogelijk op onze kosten doen. Denk bijvoorbeeld aan een heftruckcertificaat of chauffeursdiploma.

Uitzendbureau in Houten

Uiteenlopende banen in Houten

We kennen de lokale arbeidsmarkt van Houten op ons duimpje. Houten ligt in de provincie Utrecht dichtbij een belangrijke spoorlijn, een snelweg en het Amsterdam-Rijnkanaal. De werkgelegenheid in Houten ontwikkelt zich voorspoedig. Er zijn meerdere bedrijfsterreinen.

Uitzendbureau Houten is altijd op zoek naar talenten voor uiteenlopende vacatures. Naast vacatures in de productie of bij logistieke organisaties, zetten wij kandidaten ook in bij bedrijven in de administratie of sales.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team in Houten staat voor je klaar!

Gerianne Oussoren
Manager

Laura Lunenburg
Intercedent

Roy van Woudenberg
Sales Intercedent

Roy van Dijk
Intercedent