Menu

Uitzendbureau in Houten

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging in Houten of omgeving? Actief Werkt uitzendbureau Houten vindt voor jou de vacature waar jij energie van krijgt. Schrijf je in en wij gaan op zoek voor je.

Bekijk vacatures in Houten

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Houten

Het Wed 28
3995 DV Houten

030-3031214
houten@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Corona update: Check vóór je bezoek de voorzorgsmaatregelen van onze vestiging.

Uitzendbureau Houten vindt jouw nieuwe baan

Wil je een nieuwe baan in Houten of omgeving? Daar kan ons team van uitzendbureau Houten je mee helpen. We hebben vele vacatures in uiteenlopende vakgebieden, van productie tot verkoop. Dagelijks helpen we mensen in Houten aan een nieuwe uitdaging.

Als jij je inschrijft bij ons uitzendbureau, kunnen we ook voor jou op zoek naar jouw droombaan. Ons team zet zich voor je in, zodat je binnenkort met veel plezier naar je werk gaat. Je kunt bij ons langskomen, je online inschrijven of meteen zelf solliciteren op een leuke vacature.

Bekijk onze top vacatures in Houten

Medewerker deurbeleid

Sta jij gasten netjes te woord en heb jij een positieve uitstraling? Dan is dit iets voor jou! Voor een supermarkt in Amersfoort zijn wij op zoek naar een representatieve dame of heer die bij binnenkomst zicht houdt op het naleven van de coronamaatregelen. Als medewerker deurbeleid ben je namelijk verantwoordelijk gesteld voor het hanteren van het deurbeleid. Deze is verplicht gesteld door de overheid. Het is belangrijk dat je mondig bent maar netjes de klanten te woord kan staan. Je communiceert met verschillende doelgroepen, van jongeren tot senioren. Het kan zijn dat je bij drukte gevraagd wordt om bij te springen achter de kassa, hier is geen ervaring voor nodig. De verwachting is dat de vacature voor 2 tot 3 maanden is, met kans op verlenging. Dit is afhankelijk van de wet- en regelgeving omtrent de corona maatregelen. De tijden zijn van 10:00 tot 17:00 uur van maandag t/m vrijdag. Kan je niet alle dagen? Dit is geen probleem, ook 2 tot 3 dagen zijn bespreekbaar. Heb jij interesse? Reageer dan snel! Twijfel je nog of heb je vragen? Bel/app dan naar 06-10037887.

Bekijk vacature
Medewerker afdelingstransport ziekenhuis

Is het UMC ziekenhuis voor jou de werkplek waar je graag zou willen werken? Is een baan in de logistiek voor jou passend? Wij zoeken één medewerker die flexibel per week van maandag t/m vrijdag beschikbaar is. Er zal in overleg gekeken worden hoe je rooster ingedeeld gaat worden. Je bent in deze functie verantwoordelijk voor de goederendistributie tussen de verschillende afdelingen van het UMC, op vastgestelde tijden in de vorm van een dienstlijst/spoorboek. Denk hierbij bijvoorbeeld aan distributie van: - Voeding - Medicatie - Schoon en vuil linnen - Afval - Instrumentarium De werktijden voor deze functie zijn onderverdeeld in 2 diensten: - 7:00-15:15 uur - 10:45-19:15 uur

Bekijk vacature
Hulpmonteur montage

Ben jij handig met je handen en graag op verschillende locaties aan het werk? Dan zijn wij opzoek naar jou! Als hulp monteur montage ga jij richting klanten om producten te installeren, maar ook ben jij onderweg als er problemen of storingen zijn. Nog steeds enthousiast? Lees dan verder! Onze opdrachtgever is een echt familiebedrijf op het gebied van klimaatbeheersing. Innovatie staat hier hoog in het vaandel, net als het tevreden houden van de medewerkers. Je komt te werken in een enorm sociaal team waar veel doorgroeimogelijkheden zijn. Enthousiast? Nu ben je vast benieuwd hoe jouw dag er uit gaat zien, komt ‘ie: Nadat je een kop koffie met de zelfstandige monteur waaraan jij gekoppeld wordt hebt gedronken, maken jullie de werk bus klaar en gaan jullie de weg op. Waarheen? Dit is elke dag weer een verassing. Je komt aan op locatie bij een klant in de retailbranche. Je hebt er helemaal zin in vandaag! Je werkzaamheden bestaan op zo’n dag uit bijvoorbeeld: het aansluiten en monteren van warmtepompsystemen, cv-installaties en klein sanitair. Je gaat fulltime aan de slag.

Bekijk vacature

Type vacatures bij uitzendbureau Houten

Bij Actief Werkt uitzendbureau Houten vind je vacatures voor diverse functies en dienstverbanden, van fulltime werkweken tot bijbanen in de vakantie. Zet voor jezelf op een rij hoeveel uur per week je zou willen werken en maak een keuze uit deze type vacatures:

  • Fulltimebaan: een werkweek van een fulltimer bedraagt 36 tot 40 uur per week.
  • Parttimebaan: wanneer je naast werk nog andere zaken in je leven hebt die tijd vragen, zoals kinderen, een studie of een hobby, neem dan een kijkje tussen de parttime vacatures.
  • Tijdelijk werk: ben je op zoek naar een bijbaan voor tijdens de vakantie of moet je een bepaalde periode overbruggen? Dan matchen de vacatures voor tijdelijk werk met jou.
  • Vaste baan: heb je de ambitie om voor langere tijd een dienstverband aan te gaan en ben je voor onbepaalde tijd beschikbaar? Kijk dan naar de vacatures voor een vaste baan.

 

Inschrijven bij uitzendbureau Houten

Wanneer je op zoek bent naar een andere baan in Houten, kunnen wij zeker iets voor je betekenen. We helpen je graag bij het vinden van de baan die aansluit op jouw wensen. Om je hierbij te helpen, is het handig om je in te schrijven. Dan weten we waar jij naar op zoek bent en wat je blij maakt.

Neem een kijkje tussen de openstaande vacatures in Houten om te zien of er iets tussen zit of laat ons een voorstel doen op basis van jouw wensen. Of schrijf je nu meteen bij ons in, zodat we je kunnen ondersteunen in je zoektocht naar een (nieuwe) droombaan.

Schrijf je nu in

Jouw motivatie bepaalt onze koers

We vernemen graag wat jij belangrijk vindt in je werk, waar je eventueel naartoe wilt groeien en waar jij nou echt blij van wordt. Deze motivatie nemen we mee in onze zoektocht naar vacatures voor jou. Je ervaringen en cv vinden we minder belangrijk.

We zetten jou graag in je kracht door je aan een vacature te koppelen die past bij je ambities en doelen. Mocht je voor een interessante baan een specifieke opleiding moeten volgen, dan kun je dat mogelijk op onze kosten doen. Denk bijvoorbeeld aan een heftruckcertificaat of chauffeursdiploma.

Uitzendbureau in Houten

Uiteenlopende banen in Houten

We kennen de lokale arbeidsmarkt van Houten op ons duimpje. Houten ligt in de provincie Utrecht dichtbij een belangrijke spoorlijn, een snelweg en het Amsterdam-Rijnkanaal. De werkgelegenheid in Houten ontwikkelt zich voorspoedig. Er zijn meerdere bedrijfsterreinen.

Uitzendbureau Houten is altijd op zoek naar talenten voor uiteenlopende vacatures. Naast vacatures in de productie of bij logistieke organisaties, zetten wij kandidaten ook in bij bedrijven in de administratie of sales.

 

Uitzendbureau Houten aangesloten bij ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team in Houten staat voor je klaar!

Gerianne Oussoren
Manager

Roy van Woudenberg
Sales Intercedent

Roy van Dijk
Intercedent