Menu

Uitzendbureau Houten: Actief Werkt! bij jou in de buurt

Ons uitzendbureau in Houten is altijd op zoek naar talenten voor uiteenlopende functies. Naast vacatures bij grote productie- en logistieke bedrijven, zetten wij ook kandidaten in bij bedrijven in de zakelijke dienstverlening. Ben je op zoek naar uitdaging? Bekijk onze vacatures en reageer vandaag nog!

 

 Vacatures in Houten 

 

Werken in Houten

Woon je in Houten of omgeving en ben je op zoek naar een baan bij jou in de buurt? Heb jij een VMBO- of MBO diploma op zak? Ben je in het bezit van een heftruckcertificaat? Of heb je geen diploma, maar al wel werkervaring? In al deze gevallen pas je in ons profiel en zijn er vacatures in Houten en omgeving waar je op kunt reageren. Je kunt je online inschrijven bij Actief Werkt! om te solliciteren of bij ons langskomen op locatie.

Vacatures in Houten

Uitzendbureau Actief Werkt! in Houten heeft een gevarieerd aanbod aan vacatures. Je kunt hierbij onder andere denken aan functies in de volgende branches:

  • administratie
  • productie
  • horeca
  • logistiek
  • techniek

We helpen je graag bij het vinden van een passende vacature in regio Houten zodat jij binnenkort aan het werk kan!

Werk vinden via Vacatures in Houten

Bij Actief Werkt! houden we ook graag rekening met de situatie van een kandidaat. Ben je gebonden aan een bepaalde regio? Dan doen wij er alles aan om werk in Houten voor je te vinden. Werk je liever parttime vanwege je gezin? Dan gaan we op zoek naar een baan die bij die wensen past. Het aanbod van vacatures in Houten en omgeving is groot. Denk aan een baan als productiemedewerker, heftruckchauffeur en accountmanager, maar ook een baan in de horeca behoort tot de mogelijkheden. We denken graag mee over je doorgroeimogelijkheden binnen een bedrijf en schakelen snel en direct.

Contact Uitzendbureau Houten

Het Wed 28
3995 DV Houten

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur.

Heb je een vraag of wil je contact met ons opnemen? Dat kan telefonisch via 030 - 303 1214 of via e-mail op houten@actiefwerkt.nl. We horen graag van je!

Voor opdrachtgevers in provincie Utrecht

Bedrijven (of opdrachtgevers) zijn bij Actief Werkt! aan het juiste adres voor kandidaten voor tijdelijke functies, maar ook voor een direct contract bij het bedrijf. Bij ons uitzendbureau Houten geven we altijd passend advies met betrekking tot (flexibele) arbeid en kandidaten. Bij het selecteren van kandidaten houden we rekening met o.a. opleiding, werkervaring en soft skills. Alleen dan kunnen we de perfecte match tot stand brengen. De kandidaten die wij aan het bedrijf voorstellen zijn onze visitekaartjes: betrouwbaar, gemotiveerd, flexibel en behulpzaam.

Plaats vacature

Ons team

Esmee Smit
Intercedent

Manon van Dijk
Intercedent

Gerianne Oussoren
Manager (in opleiding)

Claartje van der Linden