Menu

Uitzendbureau in Houten

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging in Houten of omgeving? Actief Werkt uitzendbureau Houten vindt voor jou de vacature waar jij energie van krijgt. Schrijf je in en wij gaan op zoek voor je.

Bekijk vacatures in Houten

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Houten

Het Wed 28
3995 DV Houten

030-3031214
houten@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00
Dinsdag08:30 - 17:00
Woensdag08:30 - 17:00
Donderdag     08:30 - 17:00
Vrijdag08:30 - 17:00Uitzendbureau Houten vindt jouw nieuwe baan

Wil je een nieuwe baan in Houten of omgeving? Daar kan ons team van uitzendbureau Houten je mee helpen. We hebben vele vacatures in uiteenlopende vakgebieden, van productie tot verkoop. Dagelijks helpen we mensen in Houten aan een nieuwe uitdaging.

Als jij je inschrijft bij ons uitzendbureau, kunnen we ook voor jou op zoek naar jouw droombaan. Ons team zet zich voor je in, zodat je binnenkort met veel plezier naar je werk gaat. Je kunt bij ons langskomen, je online inschrijven of meteen zelf solliciteren op een leuke vacature.

Bekijk onze top vacatures in Houten

Magazijnmedewerker

Er is een planning op basis van jouw beschikbaarheid. Heb je dus een keer tentamens of een andere afspraak geef je door dat je niet kunt werken. Jij geeft dus zelf aan hoeveel dagen jij kan en wil werken. Het team bestaat dagelijks uit ongeveer 30 collega's. Er wordt om 09:30 gezamenlijk gestart, om 18:00 uur ben je klaar. Je hebt 3x pauze per dag, waarvan je er 2 doorbetaald krijgt! Bij onze klant heb je geen ervaring nodig, is het enkel belangrijk dat je een goede inzet toont! Dagelijks ben jij samen met je collega's verantwoordelijk voor het verzamelen van ongeveer 3000 orders en het gereedmaken voor de verzending hiervan. 

Bekijk vacature
Tussenjaar

Ben je op zoek naar de ideale job tijdens je tussenjaar? Klaar om te werken wanneer jij wilt als tijdelijk medewerker, met de kans om te blijven plakken? Bij ons vind je die vrijheid én meer!

Of je nu een administratief talent bent, commercieel ingesteld, een logistieke held, of de beste in de wasstraat; wij hebben dé baan die bij je past. Met mogelijkheden bij medische bedrijven, internationale organisaties, groothandels, e-commerce, en financiële bedrijven, jij kiest wat bij je past. Zonder jouw inzet als tijdelijk medewerker missen onze klanten de flexibiliteit en energie die jij brengt.

Wat je gaat doen?

  • Ondersteuning geven bij een bedrijf wat bij jou past; van een administratief bedrijf tot een logistieke dienstverlener. 
  • Bijdragen aan de succesvolle dagelijkse gang van zaken.

Tijdens een kennismaking met jou horen we graag wat jij leuk vindt en wat bij je past, zodat we de juiste baan voor je kunnen vinden.

Bekijk vacature
Magazijnmedewerker

Ben jij een gedreven professional die ervan houdt om de handen uit de mouwen te steken? Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar Logistieke krachten in Nieuwegein waar je je ei kwijt kan. 

Bekijk vacature

Type vacatures bij uitzendbureau Houten

Bij Actief Werkt uitzendbureau Houten vind je vacatures voor diverse functies en dienstverbanden, van fulltime werkweken tot bijbanen in de vakantie. Zet voor jezelf op een rij hoeveel uur per week je zou willen werken en maak een keuze uit deze type vacatures:

  • Fulltimebaan: een werkweek van een fulltimer bedraagt 36 tot 40 uur per week.
  • Parttimebaan: wanneer je naast werk nog andere zaken in je leven hebt die tijd vragen, zoals kinderen, een studie of een hobby, neem dan een kijkje tussen de parttime vacatures.
  • Tijdelijk werk: ben je op zoek naar een bijbaan voor tijdens de vakantie of moet je een bepaalde periode overbruggen? Dan matchen de vacatures voor tijdelijk werk met jou.
  • Vaste baan: heb je de ambitie om voor langere tijd een dienstverband aan te gaan en ben je voor onbepaalde tijd beschikbaar? Kijk dan naar de vacatures voor een vaste baan.

 

Inschrijven bij uitzendbureau Houten

Wanneer je op zoek bent naar een andere baan in Houten, kunnen wij zeker iets voor je betekenen. We helpen je graag bij het vinden van de baan die aansluit op jouw wensen. Om je hierbij te helpen, is het handig om je in te schrijven. Dan weten we waar jij naar op zoek bent en wat je blij maakt.

Neem een kijkje tussen de openstaande vacatures in Houten om te zien of er iets tussen zit of laat ons een voorstel doen op basis van jouw wensen. Of schrijf je nu meteen bij ons in, zodat we je kunnen ondersteunen in je zoektocht naar een (nieuwe) droombaan.

Schrijf je nu in

Jouw motivatie bepaalt onze koers

We vernemen graag wat jij belangrijk vindt in je werk, waar je eventueel naartoe wilt groeien en waar jij nou echt blij van wordt. Deze motivatie nemen we mee in onze zoektocht naar vacatures voor jou. Je ervaringen en cv vinden we minder belangrijk.

We zetten jou graag in je kracht door je aan een vacature te koppelen die past bij je ambities en doelen. Mocht je voor een interessante baan een specifieke opleiding moeten volgen, dan kun je dat mogelijk op onze kosten doen. Denk bijvoorbeeld aan een heftruckcertificaat of chauffeursdiploma.

Uitzendbureau in Houten

Uiteenlopende banen in Houten

We kennen de lokale arbeidsmarkt van Houten op ons duimpje. Houten ligt in de provincie Utrecht dichtbij een belangrijke spoorlijn, een snelweg en het Amsterdam-Rijnkanaal. De werkgelegenheid in Houten ontwikkelt zich voorspoedig. Er zijn meerdere bedrijfsterreinen.

Uitzendbureau Houten is altijd op zoek naar talenten voor uiteenlopende vacatures. Naast vacatures in de productie of bij logistieke organisaties, zetten wij kandidaten ook in bij bedrijven in de administratie of sales.

 

Uitzendbureau Houten aangesloten bij ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Laura Lunenburg
Vestigingsmanager

Manon Spanjers
Intercedent

Jurriën Oude Wansink
Intercedent

Meryam el Makhoukhi
Stagiair(e)

Daniël Driessen
Intercedent