Menu

Uitzendbureau in Hoofddorp

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Hoofddorp is gelegen in het voormalige Haarlemmermeer en ligt op een steenworp afstand van Amsterdam en Schiphol. Ons uitzendbureau is altijd op zoek naar mensen die in dit bedrijvige gebied willen werken. Er zijn veel bedrijven in de logistiek of productie waar je in verschillende functies aan de slag kan. Bezoek ons uitzendbureau en vind het bedrijf dat bij je past.

 

Bekijk de vacatures in Hoofddorp

Werken in de buurt

Zoveel mensen, zoveel wensen. Daarom biedt ons uitzendbureau een breed aanbod aan vacatures in Hoofddorp en omgeving. Fulltime of parttime, er is altijd werk in verschillende sectoren. Wil jij niet alleen werken maar ook doorleren? In de logistieke sector bieden wij interne opleidingen aan.

Wij vinden het belangrijk dat jij de baan vindt die geheel voldoet aan jouw wensen. Daarom staat ons betrokken team in Hoofddorp altijd voor je klaar. Samen kijken we naar de mogelijkheden in de directe omgeving van jouw woonplaats. Wij gaan niet alleen op zoek naar het geschikte bedrijf, maar helpen je ook bij de rest van het proces. Zo voorzien we je van passende sollicitatietips en advies op maat. Kom snel eens bij ons langs voor een goed gesprek! 

Vacatures in Hoofddorp

Wil jij aan de slag als chauffeur, kraanmachinist of orderpicker? Of wil jij liever werken als administratief medewerker of planner? Via Actief Werkt! kan het allemaal. De beschikbare banen in de omgeving van Hoofddorp zijn te vinden in diverse sectoren. Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures in Hoofddorp

Actief Werkt vliegtuigen

Voor werkgevers in Hoofddorp

Ben jij een opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp en ben je op zoek naar nieuw personeel? Dan is een samenwerking met Actief Werkt! een slimme keuze. Door je vacature bij ons uitzendbureau in Hoofddorp uit te zetten, kies je voor kandidaten van hoge kwaliteit.

Dankzij onze naamsbekendheid en ons grote netwerk kunnen gemakkelijk op zoek naar enthousiast personeel. Wij selecteren onze kandidaten op verschillende eigenschappen, zodat we altijd kunnen zorgen voor de ultieme match. Immers zijn onze sollicitanten de visitekaartjes van ons uitzendbureau. 

Vacature plaatsen

Contact met uitzendbureau Hoofddorp

Bezoekadres
Concourslaan 6
2132 DK Hoofddorp

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 08:30 - 17:30 uur 

Telefoon: 023 - 55 40 100
Email: hoofddorp@actiefwerkt.nl

 

Ons team

Ruby Boele
Intercedent

Donja de France
Manager in opleiding

Linda Overbeek
Manager

Brenda Alonso
Intercedent

Danitsja Baart
Intercedent

Yvet Luthart
Intercedent

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Mail ons uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat uw telefoonnummer achter, en wij bellen u terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.