Menu

Uitzendbureau in Hoofddorp

Wil jij switchen van baan of zoek je een nieuwe uitdaging in Hoofddorp of omgeving? Kom kennismaken bij Actief Werkt uitzendbureau Hoofddorp of schrijf je online in. Wij helpen je. 

Bekijk vacatures in Hoofddorp

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Hoofddorp

Kruisweg 654
2132 CJ Hoofddorp

023-5540100
Hoofddorp@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00
Dinsdag08:30 - 17:00
Woensdag08:30 - 17:00
Donderdag     08:30 - 17:00
Vrijdag08:30 - 17:00Uitzendbureau Hoofddorp helpt je aan werkplezier

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in Hoofddorp? Dan kan ons team je zeker helpen. Bij Actief Werkt beschikken we over we tientallen vacatures, waarmee we dagelijks mensen van een nieuwe baan voorzien. En dit doen we natuurlijk ook graag voor jou.

Ons team zet zich voor jou in om je droombaan te bemachtigen. Zo ga jij straks weer met plezier naar je werk. Je kunt hiervoor bij uitzendbureau Hoofddorp langskomen, je direct online inschrijven of al meteen solliciteren op een specifieke vacature.

Bekijk onze top vacatures in Hoofddorp

Medewerker Facilitaire Dienst

Wil jij graag je handen uit de mouwen steken en ons helpen om het magazijn van onze klant schoon en netjes te houden? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Bekijk vacature
Bagagemedewerker Schiphol

Altijd al op Schiphol willen werken? Wil jij fysiek werk doen en spreekt onze luchthaven je aan? Kom werken op Schiphol! Wij zoeken nieuwe collega’s op de afdeling Bagage Operational Support! Een goede afhandeling van alle bagage is enorm belangrijk en ze hebben jouw hulp daarbij nodig! We zoeken mensen die minimaal 24 uur per week beschikbaar zijn waarvan minimaal de vrijdag (alle soorten diensten) en 2 andere doordeweekse dagen.

Jouw taken:

 • Je leest bagagelabels, op basis van de informatie op het label codeer je de bagage en zorgt er zo voor dat ze weer op de juiste band terecht komen, vanwaar deze geladen kunnen worden.
 • In de vertrekhallen werk je bij de Oddsize-balie. Afwijkende bagage (zoals surfplanken, ski's etc.) neem je aan en transporteer naar de Bagage-niveau. Hiervandaan wordt de bagage naar de juiste beladingslocatie gebracht: mede dankzij jou gaat dit met de juiste vlucht mee.
 • Met een elektrische bagage-trekker rijd je naar van en naar verschillende werkplekken binnen Bagage-gebied. Je verzamelt hier bagage die naar andere posities gebracht moeten worden en jij zorgt ervoor dat dit weer op de juiste plek terecht komt.
 • Bagage van VIP’s worden apart opgehaald en door jou naar de juiste laadpositie gebracht, bij aankomende VIP’s zorg je ervoor dat de bagage zo snel mogelijk na aankomst van het vliegtuig in het VIP-Centre wordt afgeleverd..

Het werk als medewerker B.O.S. (Bagage Operational Support) gaat 24/7 door, al vinden de meeste werkzaamheden tussen 5.00 uur en 22.00 uur plaats. Momenteel zijn wij opzoek naar inzet voor de ochtenddiensten, van maandag tot en met zondag! We zoeken mensen die minimaal 24 uur per week beschikbaar zijn waarvan minimaal de vrijdag (alle soorten diensten) en 2 andere doordeweekse dagen.De ochtenddienst start tussen 03:45 uur en 09:45 uur, deze dienst eindigt uiterlijk 18:00 uur. Gemiddelde duur van een shift is 5 tot 8 uur. Je dient wel op alle genoemde tijdstippen aanwezig te kunnen zijn op Schiphol.

Wisseldiensten/Tijden/Rooster

Je werkt in wisseldiensten, een dienst duurt 6 of 8 uur, hieronder zie je een aantal voorbeelden:  

- Ochtenddienst heeft verschillende starttijden, namelijk tussen 03:45 uur en 09:45 uur . Deze dienst eindigt uiterlijk om 18:00 uur.

- Middagdienst heeft als starttijd 12.45 uur. Deze dienst eindigt uiterlijk om 22:30 uur.

- Avonddienst of nachtdienst is van 21:45-06:00 uur of 01:45-10:00 uur.

Bekijk vacature
Medewerker klantenservice

Als Customer Service medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor alle gewaardeerde klanten, waarbij je verantwoordelijk bent voor het soepel verlopen van administratieve en logistieke processen. Van orderplanning tot klachtenafhandeling, jij staat paraat!

Dit lukt je door werk te maken van:

 • Het plannen en coördineren van orders;
 • Effectieve communicatie met klanten en vervoerders;
 • Probleemoplossend denken en handelen;
 • Samenwerken met het Customer Service team en andere afdelingen;
 • Het waarborgen van klanttevredenheid door uitstekende service.

Bekijk vacature

Vacatures uitzendbureau Hoofddorp

Bij Actief Werkt uitzendbureau Hoofddorp bieden we vacatures voor uiteenlopende behoeftes. Van een fulltime job met een werkweek van 40 uur tot een bijbaan van een paar uur per week.

 • Fulltimebaan: ga je voor een fulltimebaan, dan reken we erop dat je 36 tot 40 uur per week wilt werken.
 • Parttimebaan: zijn er meerdere zaken in je leven die om je tijd vragen, zoals een hobby, studie of kinderen? Dan kun je dat meestal ideaal combineren met een parttimebaan.
 • Tijdelijk werk: een optie voor wie slechts een beperkte periode beschikbaar is om te werken, bijvoorbeeld tijdens de vakantie.
 • Vaste baan: wil je graag voor onbepaalde tijd aan de slag? Neem dan een kijkje tussen de vacatures voor een vaste baan.

Inschrijven uitzendbureau Hoofddorp

Als je op zoek bent naar een nieuwe baan, dan helpt ons team van uitzendbureau Hoofddorp je graag. Neem een kijkje tussen onze openstaande vacatures in Hoofddorp en omgeving en/of schrijf je in bij ons uitzendbureau om ook actief door ons benaderd te worden voor leuke functies.

Door je in te schrijven bij Actief Werkt, kan ons team je direct helpen met het zoeken van die perfecte vacature. Laat weten wat je wensen zijn, dan gaan wij aan de slag.

Schrijf je nu in

Jouw ambitie is ons doel

Bij het zoeken van jouw droombaan, houden we rekening met je ambities, wensen en doelen. Wat vind jij nou écht leuk om te doen, waar krijg je energie van en waar kun je jezelf goed ontwikkelen? Op basis van jouw motivatie stellen we je graag voor bij een nieuwe werkgever.

Je cv en ervaring vinden we minder belangrijk. Hebben we een vacature die perfect bij je past, maar heb je hiervoor een opleiding nodig? Dan mag je deze wellicht op onze kosten volgen via Actief Flex Academy. Denk bijvoorbeeld aan een heftruckcertificaat of je chauffeursdiploma.

Uitzendbureau in Hoofddorp

Genoeg werk in Hoofddorp dankzij Schiphol

Ons team kent de lokale arbeidsmarkt als geen ander. Hoofddorp is het grootste dorp van Haarlemmermeer. De bereikbaarheid is goed, zowel met de auto als het openbaar vervoer.

Dankzij de gunstige ligging ten opzichte van Schiphol zijn er in Hoofddorp veel nationale en internationale bedrijven gevestigd. De nabijgelegen luchthaven zorgt voor veel werkgelegenheid. Zo groeit ook het aantal fabrieken. Je nieuwe baan in de productie of logistiek is zo gevonden!

Van oudsher is er bovendien nog steeds werk te vinden in de groene sector. Wil je toch liever op een kantoor werken? Er is via ons uitzendbureau altijd wel een passende administratieve vacature voor je te vinden.

Wij zijn er om jou te ondersteunen in je banenzoektocht. Meer weten? 

 

Uitzendbureau Hoofddorp aangesloten bij ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Ruby Boele
Senior intercedent

Linda Overbeek
Manager

Brenda Alonso
Senior intercedent

Yasmijn van den Berg
Intercedent

Isabel Isabel Schalker
Intercedent