Menu

Uitzendbureau in Hoofddorp

Wil jij switchen van baan of zoek je een nieuwe uitdaging in Hoofddorp of omgeving? Kom kennismaken bij Actief Werkt uitzendbureau Hoofddorp of schrijf je online in. Wij helpen je. 

Bekijk vacatures in Hoofddorp

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Hoofddorp

Kruisweg 654
2132 CJ Hoofddorp

023-5540100
Hoofddorp@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00
Dinsdag08:30 - 17:00
Woensdag08:30 - 17:00
Donderdag     08:30 - 17:00
Vrijdag08:30 - 17:00


Corona update: Check vóór je bezoek de voorzorgsmaatregelen van onze vestiging.

Uitzendbureau Hoofddorp helpt je aan werkplezier

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in Hoofddorp? Dan kan ons team je zeker helpen. Bij Actief Werkt beschikken we over we tientallen vacatures, waarmee we dagelijks mensen van een nieuwe baan voorzien. En dit doen we natuurlijk ook graag voor jou.

Ons team zet zich voor jou in om je droombaan te bemachtigen. Zo ga jij straks weer met plezier naar je werk. Je kunt hiervoor bij uitzendbureau Hoofddorp langskomen, je direct online inschrijven of al meteen solliciteren op een specifieke vacature.

Bekijk onze top vacatures in Hoofddorp

Reachtruckchauffeur

Voor onze opdrachtgever in Hoofddorp zijn wij per direct op zoek naar reachtruckchauffeurs. De opdrachtgever biedt zowel dagdiensten als avonddiensten aan. 

Naast het laden en lossen van goederen ben je bereid op rustige momenten orders te lopen. 

In de functie van reachtruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor het verzamelen van de juiste producten en dien je deze klaar te zetten voor de vracht van de volgende dag.
Je werkt volgens de nieuwste technieken. Er wordt geen gebruik gemaakt van lijsten, maar van een geautomatiseerd systeem met headset volgens een voicepick systeem. Je bent ook verantwoordelijk voor het netjes houden van het magazijn.

Bekijk vacature
Huismeester

Voor onze opdrachtgever, een grote internationale organisatie in Amsterdam West, zijn we op zoek naar een huismeester m/v! 

Het betreft een functie met uitzicht op een vast dienstverband!
De werktijden zijn maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 16:30 uur.

Wat ga je doen in de rol van huismeester?

Als huismeester draag je zorg voor een excellente service. Je komt te werken in een professionele werkomgeving waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat. Je bent de spin in het facilitaire web en zorgt voor een gastvrije ervaring voor alle pandbezoekers. Je speelt hierbij in op behoeften en verzoeken van bezoekers en medewerkers, waarbij het belangrijk is dat je jezelf kunt verplaatsen in een ander.

Werkzaamheden die onder jouw verantwoordelijkheid vallen zijn:

 • Handyman-activiteiten: kleine reparaties aan meubilair/pand/sloten/deuren, het ophangen van lijsten/borden, het vervangen van lampen, het melden van verstoringen en het ontvangen en begeleiden van storingspartijen;
 • Het coördineren van interne verhuizingen/werkplekomzettingen, waar bij je een signalerende rol hebt en toeziet op een veilige afhandeling;
 • Afvalverwerking en een signaalfunctie rondom het correct scheiden van afval door eindgebruikers;
 • Het bijvullen en reinigen van koffieautomaten;
 • Toepassing BHV indien nodig;
 • Ruimtes leegmaken voor specifieke aangelegenheden.

Bekijk vacature
Receptionist

Voor onze opdrachtgever in Amsterdam zijn wij per direct op zoek naar een receptionist. Het is een functie voor langere tijd. Je werkt maandag t/m vrijdag een dienst van 6 uur. De werktijden zijn van 6:00 uur tot 12:15 uur of van 10:45 uur tot 17:00 uur.
De ene week heb je de ochtenddienst en de andere week heb je de middagdienst. Dit wisselt dus per week af. Het kan voorkomen dat je soms wat langer moet blijven. Het is daarom een functie tussen de 30 en 40 uur in de week.

Voor deze functie is het belangrijk dat je beschikt over eigen vervoer, want de locatie is niet bereikbaar met het OV. 

Als receptionist ga je onder andere de volgende werkzaamheden uitvoeren:

 • Telefoon aannemen;
 • Gasten ontvangen;
 • Mails behandelen;
 • Vrachtbonnen aannemen en verwerken.

Bekijk vacature

Vacatures uitzendbureau Hoofddorp

Bij Actief Werkt uitzendbureau Hoofddorp bieden we vacatures voor uiteenlopende behoeftes. Van een fulltime job met een werkweek van 40 uur tot een bijbaan van een paar uur per week.

 • Fulltimebaan: ga je voor een fulltimebaan, dan reken we erop dat je 36 tot 40 uur per week wilt werken.
 • Parttimebaan: zijn er meerdere zaken in je leven die om je tijd vragen, zoals een hobby, studie of kinderen? Dan kun je dat meestal ideaal combineren met een parttimebaan.
 • Tijdelijk werk: een optie voor wie slechts een beperkte periode beschikbaar is om te werken, bijvoorbeeld tijdens de vakantie.
 • Vaste baan: wil je graag voor onbepaalde tijd aan de slag? Neem dan een kijkje tussen de vacatures voor een vaste baan.

Inschrijven uitzendbureau Hoofddorp

Als je op zoek bent naar een nieuwe baan, dan helpt ons team van uitzendbureau Hoofddorp je graag. Neem een kijkje tussen onze openstaande vacatures in Hoofddorp en omgeving en/of schrijf je in bij ons uitzendbureau om ook actief door ons benaderd te worden voor leuke functies.

Door je in te schrijven bij Actief Werkt, kan ons team je direct helpen met het zoeken van die perfecte vacature. Laat weten wat je wensen zijn, dan gaan wij aan de slag.

Schrijf je nu in

Jouw ambitie is ons doel

Bij het zoeken van jouw droombaan, houden we rekening met je ambities, wensen en doelen. Wat vind jij nou écht leuk om te doen, waar krijg je energie van en waar kun je jezelf goed ontwikkelen? Op basis van jouw motivatie stellen we je graag voor bij een nieuwe werkgever.

Je cv en ervaring vinden we minder belangrijk. Hebben we een vacature die perfect bij je past, maar heb je hiervoor een opleiding nodig? Dan mag je deze wellicht op onze kosten volgen via Actief Flex Academy. Denk bijvoorbeeld aan een heftruckcertificaat of je chauffeursdiploma.

Uitzendbureau in Hoofddorp

Genoeg werk in Hoofddorp dankzij Schiphol

Ons team kent de lokale arbeidsmarkt als geen ander. Hoofddorp is het grootste dorp van Haarlemmermeer. De bereikbaarheid is goed, zowel met de auto als het openbaar vervoer.

Dankzij de gunstige ligging ten opzichte van Schiphol zijn er in Hoofddorp veel nationale en internationale bedrijven gevestigd. De nabijgelegen luchthaven zorgt voor veel werkgelegenheid. Zo groeit ook het aantal fabrieken. Je nieuwe baan in de productie of logistiek is zo gevonden!

Van oudsher is er bovendien nog steeds werk te vinden in de groene sector. Wil je toch liever op een kantoor werken? Er is via ons uitzendbureau altijd wel een passende administratieve vacature voor je te vinden.

Wij zijn er om jou te ondersteunen in je banenzoektocht. Meer weten? 

 

Uitzendbureau Hoofddorp aangesloten bij ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Ruby Boele
Senior intercedent

Linda Overbeek
Manager

Brenda Alonso
Intercedent

Danitsja Baart
Intercedent

Maxine Eikelboom
Intercedent

Tom Schreurs
Intercedent