Menu

Uitzendbureau in Hoofddorp

Wil jij switchen van baan of zoek je een nieuwe uitdaging in Hoofddorp of omgeving? Kom kennismaken bij Actief Werkt uitzendbureau Hoofddorp of schrijf je online in. Wij helpen je. 

Bekijk vacatures in Hoofddorp

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Hoofddorp

Kruisweg 654
2132 CJ Hoofddorp

023-5540100
Hoofddorp@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00
Dinsdag08:30 - 17:00
Woensdag08:30 - 17:00
Donderdag     08:30 - 17:00
Vrijdag08:30 - 17:00


Corona update: Check vóór je bezoek de voorzorgsmaatregelen van onze vestiging.

Uitzendbureau Hoofddorp helpt je aan werkplezier

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in Hoofddorp? Dan kan ons team je zeker helpen. Bij Actief Werkt beschikken we over we tientallen vacatures, waarmee we dagelijks mensen van een nieuwe baan voorzien. En dit doen we natuurlijk ook graag voor jou.

Ons team zet zich voor jou in om je droombaan te bemachtigen. Zo ga jij straks weer met plezier naar je werk. Je kunt hiervoor bij uitzendbureau Hoofddorp langskomen, je direct online inschrijven of al meteen solliciteren op een specifieke vacature.

Bekijk onze top vacatures in Hoofddorp

Gastvrouw

Voor een keukenboer in Cruquius zijn wij op zoek naar een baliemedewerker. Het is een fulltime functie van 40 uur in de week van maandag tot en met vrijdag.

Als baliemedewerker ben jij hét aanspreekpunt van de klanten. Je zorgt ervoor dat dat in de winkel alles op de juiste manier verloopt en help je de klanten alvast op weg. Door middel van jouw commerciële en communicatieve inzicht kun jij de eerste wensen van de klant alvast op papier zetten. Verder ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van een hapje en een drankje. Je vindt het leuk om steeds weer een actueel / nieuw thema te bedenken en dit te verwerken in de hapjes. Je maakt deze zelfstandig. Jouw werkzaamheden bestaan voor namelijk uit het ontvangen van klanten, schoonmaakwerkzaamheden en het aannemen van de telefoon. 

Bekijk vacature
Verkoopmedewerker Tankstation

Wij zijn op zoek naar een verkoopmedewerker voor een tankstation in omgeving Amsterdam.
Je bent als verkoopmedewerker het aanspreekpunt voor alle klanten en zorg je ervoor dat jouw werkomgeving er spik en span uit ziet. 

Voor deze vacature zijn wij op zoek naar parttime en fulltime medewerkers.
De diensten zijn zowel overdag, avonddiensten als zo nu en dan een nachtdienst; flexibiliteit wordt zeer gewaardeerd, maar alle mogelijkheden zijn bespreekbaar.

Bekijk vacature
Expeditie medewerker

Voor onze opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Expeditie medewerker. Het is een fulltime functie waarbij je in een drie ploegendienst gaat werken.
Bij de opdrachtgever mag jij per direct in dienst treden..

Als allround operator ben jij overal inzetbaar. Je bent verantwoordelijk voor het ontvangen, uitgeven, opslaan en beladen van vaste en vloeibare grondstoffen en/of eindproducten. Verder ben je verantwoordelijk voor het voorkomen van stagnaties in het productie- en expeditieproces en uitvoeren van controles tijdens het laad- en losproces. 

Als expeditie medewerker voer je onder andere de volgende taken uit:

  • Zelfstandig laden en lossen van tankers;
  • Zelfstandig bedienen/ onderhouden van alle verladinginstallaties, volgens de bedieningsvoorschriften en procedures;
  • In opdracht van je leidinggevende zorg je voor de aanvoer van de juiste eindproducten naar de juiste karren;
  • Je zorgt voor preventief onderhoud aan diverse machines, controleren op goede werking en bij aanvang. Verder maak je machines beschikbaar voor gebruik binnen de afdeling. 

Bekijk vacature

Vacatures uitzendbureau Hoofddorp

Bij Actief Werkt uitzendbureau Hoofddorp bieden we vacatures voor uiteenlopende behoeftes. Van een fulltime job met een werkweek van 40 uur tot een bijbaan van een paar uur per week.

  • Fulltimebaan: ga je voor een fulltimebaan, dan reken we erop dat je 36 tot 40 uur per week wilt werken.
  • Parttimebaan: zijn er meerdere zaken in je leven die om je tijd vragen, zoals een hobby, studie of kinderen? Dan kun je dat meestal ideaal combineren met een parttimebaan.
  • Tijdelijk werk: een optie voor wie slechts een beperkte periode beschikbaar is om te werken, bijvoorbeeld tijdens de vakantie.
  • Vaste baan: wil je graag voor onbepaalde tijd aan de slag? Neem dan een kijkje tussen de vacatures voor een vaste baan.

Inschrijven uitzendbureau Hoofddorp

Als je op zoek bent naar een nieuwe baan, dan helpt ons team van uitzendbureau Hoofddorp je graag. Neem een kijkje tussen onze openstaande vacatures in Hoofddorp en omgeving en/of schrijf je in bij ons uitzendbureau om ook actief door ons benaderd te worden voor leuke functies.

Door je in te schrijven bij Actief Werkt, kan ons team je direct helpen met het zoeken van die perfecte vacature. Laat weten wat je wensen zijn, dan gaan wij aan de slag.

Schrijf je nu in

Jouw ambitie is ons doel

Bij het zoeken van jouw droombaan, houden we rekening met je ambities, wensen en doelen. Wat vind jij nou écht leuk om te doen, waar krijg je energie van en waar kun je jezelf goed ontwikkelen? Op basis van jouw motivatie stellen we je graag voor bij een nieuwe werkgever.

Je cv en ervaring vinden we minder belangrijk. Hebben we een vacature die perfect bij je past, maar heb je hiervoor een opleiding nodig? Dan mag je deze wellicht op onze kosten volgen via Actief Flex Academy. Denk bijvoorbeeld aan een heftruckcertificaat of je chauffeursdiploma.

Uitzendbureau in Hoofddorp

Genoeg werk in Hoofddorp dankzij Schiphol

Ons team kent de lokale arbeidsmarkt als geen ander. Hoofddorp is het grootste dorp van Haarlemmermeer. De bereikbaarheid is goed, zowel met de auto als het openbaar vervoer.

Dankzij de gunstige ligging ten opzichte van Schiphol zijn er in Hoofddorp veel nationale en internationale bedrijven gevestigd. De nabijgelegen luchthaven zorgt voor veel werkgelegenheid. Zo groeit ook het aantal fabrieken. Je nieuwe baan in de productie of logistiek is zo gevonden!

Van oudsher is er bovendien nog steeds werk te vinden in de groene sector. Wil je toch liever op een kantoor werken? Er is via ons uitzendbureau altijd wel een passende administratieve vacature voor je te vinden.

Wij zijn er om jou te ondersteunen in je banenzoektocht. Meer weten? 

 

Uitzendbureau Hoofddorp aangesloten bij ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Ruby Boele
Senior intercedent

Linda Overbeek
Manager

Brenda Alonso
Intercedent

Danitsja Baart
Intercedent

Maxine Eikelboom
Intercedent

Tom Schreurs
Intercedent