Menu

Uitzendbureau in Hoofddorp

Wil jij switchen van baan of zoek je een nieuwe uitdaging in Hoofddorp of omgeving? Kom kennismaken bij Actief Werkt uitzendbureau Hoofddorp of schrijf je online in. Wij helpen je. 

Bekijk vacatures in Hoofddorp

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Hoofddorp

Kruisweg 654
2132 CJ Hoofddorp

023-5540100
Hoofddorp@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00
Dinsdag08:30 - 17:00
Woensdag08:30 - 17:00
Donderdag     08:30 - 17:00
Vrijdag08:30 - 17:00Uitzendbureau Hoofddorp helpt je aan werkplezier

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in Hoofddorp? Dan kan ons team je zeker helpen. Bij Actief Werkt beschikken we over we tientallen vacatures, waarmee we dagelijks mensen van een nieuwe baan voorzien. En dit doen we natuurlijk ook graag voor jou.

Ons team zet zich voor jou in om je droombaan te bemachtigen. Zo ga jij straks weer met plezier naar je werk. Je kunt hiervoor bij uitzendbureau Hoofddorp langskomen, je direct online inschrijven of al meteen solliciteren op een specifieke vacature.

Bekijk onze top vacatures in Hoofddorp

Administratief logistiek medewerker

Binnen deze functie draag jij de verantwoordelijkheid voor het logistieke proces. Je richt je met name op de uitgaande goederen en onderhoudt contact met leveranciers, klanten en transporteurs. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat alle vereiste administratie nauwkeurig aan de zending wordt toegevoegd en dat deze tijdig gereed is voor de transporteurs.  Kortom, je hebt een goede beheersing van computers en hebt al enige ervaring met de logistieke processen. 

"Zonder jouw inzet dreigt onze logistieke keten te vertragen en onze efficiëntie te verminderen. We hebben jou nodig om ons proces soepel te laten verlopen!"

Jouw top 3 werkzaamheden zijn:

  • Uitvoeren van de administratieve taken die komen kijken bij logistieke proces;
  • Samenwerken met een team van drie collega's om operationele doelen te bereiken.

Je kan per direct aan de slag! De functie is voor 40 uur in de week maar 32 uur is ook bespreekbaar.

Bekijk vacature
Klantenservice medewerker

Ben jij op zoek naar een dynamische baan in een gezellig team? Dan is deze functie misschien wel iets voor jou. Naast het contact met de klanten, opdrachtgevers en monteurs zorg jij er ook voor dat de planning van de werkzaamheden wordt gemaakt. Verder kan je adequaat handelen wanneer de dagelijkse storingsmeldingen binnenkomen. Ben jij de schakel in het team waar wij naar op zoek zijn?

Bekijk vacature
Reachtruckchauffeur

Jij voelt je helemaal thuis op de werkvloer van een gezellig, groot magazijn. Op de inbound afdeling brengen leveranciers hun producten, waarnaar jij ze op de juiste manier opbergt in de juiste stelling. Hoe hoger de stelling, hoe uitdagender voor jou! Alles wat je wegzet doe je met hoge mate van nauwkeurigheid. Naast dat jij servicegericht werkt, breng jij een gezellige sfeer mee naar de werkvloer. Kom jij als reachtruck er dit team versterken? 

Bekijk vacature

Vacatures uitzendbureau Hoofddorp

Bij Actief Werkt uitzendbureau Hoofddorp bieden we vacatures voor uiteenlopende behoeftes. Van een fulltime job met een werkweek van 40 uur tot een bijbaan van een paar uur per week.

  • Fulltimebaan: ga je voor een fulltimebaan, dan reken we erop dat je 36 tot 40 uur per week wilt werken.
  • Parttimebaan: zijn er meerdere zaken in je leven die om je tijd vragen, zoals een hobby, studie of kinderen? Dan kun je dat meestal ideaal combineren met een parttimebaan.
  • Tijdelijk werk: een optie voor wie slechts een beperkte periode beschikbaar is om te werken, bijvoorbeeld tijdens de vakantie.
  • Vaste baan: wil je graag voor onbepaalde tijd aan de slag? Neem dan een kijkje tussen de vacatures voor een vaste baan.

Inschrijven uitzendbureau Hoofddorp

Als je op zoek bent naar een nieuwe baan, dan helpt ons team van uitzendbureau Hoofddorp je graag. Neem een kijkje tussen onze openstaande vacatures in Hoofddorp en omgeving en/of schrijf je in bij ons uitzendbureau om ook actief door ons benaderd te worden voor leuke functies.

Door je in te schrijven bij Actief Werkt, kan ons team je direct helpen met het zoeken van die perfecte vacature. Laat weten wat je wensen zijn, dan gaan wij aan de slag.

Schrijf je nu in

Jouw ambitie is ons doel

Bij het zoeken van jouw droombaan, houden we rekening met je ambities, wensen en doelen. Wat vind jij nou écht leuk om te doen, waar krijg je energie van en waar kun je jezelf goed ontwikkelen? Op basis van jouw motivatie stellen we je graag voor bij een nieuwe werkgever.

Je cv en ervaring vinden we minder belangrijk. Hebben we een vacature die perfect bij je past, maar heb je hiervoor een opleiding nodig? Dan mag je deze wellicht op onze kosten volgen via Actief Flex Academy. Denk bijvoorbeeld aan een heftruckcertificaat of je chauffeursdiploma.

Uitzendbureau in Hoofddorp

Genoeg werk in Hoofddorp dankzij Schiphol

Ons team kent de lokale arbeidsmarkt als geen ander. Hoofddorp is het grootste dorp van Haarlemmermeer. De bereikbaarheid is goed, zowel met de auto als het openbaar vervoer.

Dankzij de gunstige ligging ten opzichte van Schiphol zijn er in Hoofddorp veel nationale en internationale bedrijven gevestigd. De nabijgelegen luchthaven zorgt voor veel werkgelegenheid. Zo groeit ook het aantal fabrieken. Je nieuwe baan in de productie of logistiek is zo gevonden!

Van oudsher is er bovendien nog steeds werk te vinden in de groene sector. Wil je toch liever op een kantoor werken? Er is via ons uitzendbureau altijd wel een passende administratieve vacature voor je te vinden.

Wij zijn er om jou te ondersteunen in je banenzoektocht. Meer weten? 

 

Uitzendbureau Hoofddorp aangesloten bij ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Ruby Boele
Senior intercedent

Brenda Alonso
Senior intercedent

Yasmijn van den Berg
Intercedent

Isabel Isabel Schalker
Intercedent