Menu

Uitzendbureau Hengelo: Actief Werkt! in Twente

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Actief Werkt! Uitzendbureau Hengelo staat altijd open voor kandidaten die staan te popelen om bij een van onze opdrachtgevers aan het werk te gaan. Bij ons ben je aan het juiste adres wanneer je wil werken in Hengelo en omstreken. Een ruim aanbod aan vacatures in de regio vind je hier!

 

 Vacatures Hengelo

 

Werken in Hengelo

Bij Actief Werkt! Uitzendbureau Hengelo kijken we naar jouw kwaliteiten en wensen. Daar zoeken we een organisatie of opdrachtgever bij die een vacature in Hengelo heeft voor een baan die je op het lijf geschreven is. Zelf rondkijken tussen onze vacatures om te bepalen waar jij graag wil werken? Dat kan natuurlijk ook. We zijn actief in Hengelo, Almelo, Borne, Dinkelland, Enschede, Haaksbergen, Hof van Twente, Holten, Losser Oldenzaal, Rijssen, Tubbergen en Wierden.

 

Vacatures in Hengelo

In Hengelo en omgeving kun je werken in allerlei functies en branches. We zijn dan ook altijd op zoek naar gemotiveerde denkers en doeners, die staan te popelen om te werken in Hengelo en omstreken.
Ons aanbod van vacatures kun je online vinden. Bekijk hier alle vacatures in Hengelo!

 

Werk in Hengelo zoeken

Via ons uitzendbureau vergroot je de kans om te werken in Hengelo aanzienlijk. Ons team helpt je graag bij het zoeken van een baan die goed bij jou en je ambities past. Team Hengelo bestaat uit Jessica van Hooren en Lionne Mentink. Zij vinden het erg belangrijk dat de juiste persoon op de juiste plek komt, dat is de kern van ons vak. Of een sollicitant past binnen een organisatie gaat volgens ons verder dan opleidingsrichting en ervaring. Het heeft volgens ons zeker ook te maken met competenties en persoonlijkheid. Daarvoor hebben wij veel aandacht, zodat we de ideale match kunnen maken.

 

Contact Actief Werkt! Uitzendbureau Hengelo

Oldenzaalsestraat 19
7551 AM Hengelo074 – 303 00 46

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur. Je kunt ons bereiken op 074 - 303 00 46 of stuur ons een mail op hengelo@actiefwerkt.nl.

Online inschrijven

 

Voor opdrachtgevers in regio Hengelo

Op zoek naar een specialist voor uw vacature in Hengelo en omgeving? Ook als opdrachtgever bent u bij Actief Werkt! ook op de goede plek voor een passend advies met betrekking tot flexibele arbeid.

Voor de meest uiteenlopende sectoren hebben wij specialisten beschikbaar die staan te popelen om uw vacature in te vullen. Bij het vervullen van een vacature kijken we niet alleen naar de standaard criteria, maar letten ook op de soft skills van een kandidaat. Hiermee zijn we in staat om telkens weer een perfecte match tot stand te brengen.

Sommige vacatures zijn lastiger te vervullen binnen Hengelo dan anderen. Dit is onder andere afhankelijk van de expertises van de kandidaten die op dat moment beschikbaar zijn. Gelukkig is daar snel een mouw aan te passen: we bieden in bijna alle gevallen een passend alternatief, waarmee u als opdrachtgever de vacature alsnog kunt invullen.

Bij het tot stand brengen van de perfecte match, proberen we er zo goed als kan rekening mee te houden dat kandidaten hun ambitie waarmaken. We merken dat onze kandidaten veel van onze diensten verwachten. Daarom mogen wij ook verwachten dat zij gemotiveerd en gedreven zijn wanneer er op een vacature wordt gereageerd. Onze kandidaten zijn onze visitekaartjes: betrouwbaar, gemotiveerd, flexibel en behulpzaam.

Als opdrachtgever kunt u bij Actief Werkt! terecht voor kandidaten voor een vast dienstverband, maar ook voor de flexibele schil.

Plaats vacature

 

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Mail ons uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat uw telefoonnummer achter, en wij bellen u terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.