Menu

Uitzendbureau in Hengelo

Zoek je naar een baan in de omgeving van Hengelo? Bij Actief Werkt uitzendbureau Hengelo vind je de vacature die bij je past. Schrijf je online in of kom langs, zodat we je op weg helpen richting jouw nieuwe uitdaging!

Bekijk vacatures in Hengelo

Schrijf je online in >

Actief Werkt! Hengelo

Oldenzaalsestraat 19
7551 AM Hengelo

074-3030046
hengelo@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Afspraak maken is niet nodig.

Bij uitzendbureau Hengelo jouw droombaan vinden

Op zoek naar een nieuwe baan in de omgeving van Hengelo? Ons team helpt je verder. Wanneer je je inschrijft bij uitzendbureau Hengelo, gaan we direct op zoek naar de vacature die aansluit bij jouw wensen en ambities.

Kom langs bij onze vestiging in Hengelo of neem een kijkje tussen de vacatures uit de regio en solliciteer gemakkelijk online. Wie weet zit jij dan binnenkort aan tafel bij jouw nieuwe werkgever.

Bekijk onze top vacatures in Hengelo

Schoonmaker treinen

Wil jij parttime werken in de schoonmaak en tegelijkertijd fysiek bezig zijn?. Dan zijn wij in Enschede opzoek naar jou! Door jou hebben treinreizigers een vlekkeloze reis. Jij zorgt voor een schone trein, van de vloeren en ramen tot aan de toiletten. Een flinke klus, die jij en je collega’s samen aanpakken. Je bent veel aan het lopen, bukken en poetsen. Er wordt op deze locatie van maandag t/m zondag gewerkt dus 7 dagen per week, 24 uur per dag. In de vakantieperiode proberen wij je natuurlijk zoveel mogelijk in te plannen. Ben jij maar een paar nachten in de week beschikbaar en kan je eventueel ook dagdiensten werken? Dan is dit ook zeker mogelijk! Je rooster wordt per week met je afgestemd.

Bekijk vacature
Senior Medewerker Reconditionering

Doel van de functie: De Senior Medewerker Reconditionering is verantwoordelijk voor demontage en reiniging van alle voorkomende hulpmiddelen en operationele instructies t.b.v. de uitvoering van reconditioneringsactiviteiten, zodanig dat de geleverde voorzieningen optisch en hygiënisch voldoet aan de gestelde norm. Werkzaamheden/functieprofiel: Als senior medewerker reconditionering: - monitor en controleer je de hergebruikactiviteiten, dit doe je door het bewaken van doorlooptijden, het instrueren en bijsturen van je collega’s en het uitvoeren van eindcontroles, daarnaast werk je zelf ook actief hierin mee; - beoordeel je de hergebruikmogelijkheden van binnenkomende hulpmiddelen of onderdelen daarvan (zowel mechanisch als elektrisch) en keur je deze indien nodig af. Je motiveert de reden van afkeuring richting het zorgkantoor en na afkeuring draag je zorg voor de juiste (administratieve) afwikkeling; - bereid je bestellingen ten behoeve van andere Kersten-vestigingen en samenwerkingspartners voor en zorgt dat deze op de juiste wijze op de juiste plek komen; - draag je zorg voor het voorraadbeheer waaronder het inruimen en afvoeren van voorzieningen inclusief administratieve afhandeling en (mede)uitvoeren van kwartaaltellingen; - demonteer je standaard hulpmiddelen, zowel mechanische als elektrische; - voer je eenvoudige montage van voorzieningen uit t.b.v. hergebruik; - begeleid je social return medewerkers bij afwezigheid van de vaste begeleider.

Bekijk vacature
Winkelmedewerker/ster

Elke dag werken in een leuke winkel en met een gezellig team. Jij bent hét visitekaartje van onze opdrachtgever! Ben jij enthousiast, heb je een goede uitstraling én kan je je inleven in de klant Dan zoeken wij jou! Als winkelmedewerker is het jouw taak om de klant tevreden huiswaarts te laten keren. Dat doe je door goed te luisteren en met jouw expertise advies te geven over de artikelen! Verder houd jij je werkplek schoon en zorg je ervoor dat de schappen gevuld zijn. En dit alles doe je met aanstekelijk enthousiasme! Kom jij ons team versterken?

Bekijk vacature

Fulltime en parttime vacatures via uitzendbureau Hengelo

Op basis van jouw beschikbaarheid kun je kiezen uit verschillende soorten vacatures:

  • Fulltimebaan: ben je minimaal 36 uur per week beschikbaar? Zoek dan je vacature(s) tussen de beschikbare fulltimebanen.
  • Parttimebaan: een parttimebaan heeft als voordeel dat je flexibel bent. Een goede keuze wanneer je kinderen hebt of je baan moet combineren met andere zaken die tijd in beslag nemen, zoals een hobby of studie.
  • Vaste baan: wanneer je voor onbepaalde tijd beschikbaar bent, bekijk dan alle vacatures voor een vaste baan.
  • Tijdelijk werk: een ideale optie als je werk zoekt om een bepaalde periode te overbruggen of in de vakantie lekker wilt bijverdienen.

 

Inschrijven uitzendbureau Hengelo

Kom je uit regio Hengelo, neem een kijkje tussen onze vacatures in Hengelo en omgeving in bijvoorbeeld de vakgebieden techniek, logistiek of verkoop.

Als je onze hulp kunt gebruiken, staan we voor je klaar. Kom langs bij ons uitzendbureau of schrijf je online in. Op basis van jouw wensen voor een nieuwe functie gaan wij aan de slag om die ene vacature voor je te vinden.

 

Schrijf je nu in

Jouw wensen voor je droombaan staan centraal

Zodra we weten waar jij blij van wordt, kunnen we gericht op zoek naar jouw droombaan. We nemen je wensen mee tijdens onze zoektocht naar je nieuwe functie. We kijken verder dan alleen je cv en ervaringen. Sterker nog, jouw motivatie vinden wij belangrijker.

Zo kan het zijn dat er een vacature uitrolt waar jij heel blij van wordt, maar nog niet de juiste diploma’s of opleiding voor hebt behaald. Geen probleem, grote kans dat je die opleiding alsnog op onze kosten mag volgen, via de Actief Flex Academy.

Uitzendbureau in Hengelo

Arbeidsmarkt van Hengelo

We kennen de lokale arbeidsmarkt door en door. Wist je bijvoorbeeld dat Hengelo ook wel metaalstad wordt genoemd? Vroeger was hier namelijk het meeste werk te vinden in de metaaltechniek. Ook zijn er veel grote elektronische en chemische bedrijven gevestigd.

Hengelo is een relatief jonge stad die pas in de negentiende eeuw echt tot bloei is gekomen. Dankzij de ideale ligging aan de A1, gaat er veel goederenvervoer naar Duitsland, Polen en de Baltische Staten. Er is daarom genoeg werkgelegenheid in de productie, logistiek of transport.

Sta jij liever in een winkel als verkoopmedewerker? Ook dat is mogelijk! Hengelo heeft een winkeloppervlakte van 190.000 m2. Kom in contact met uitzendbureau Hengelo en wij doen de rest.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team in Hengelo staat voor je klaar!

Lionne Mentink
Corporate Recruiter

Rozan Posthumus
Intercedent

Dennis Oude Bekke
Manager