Menu

Uitzendbureau in Heerlen

Ben je op zoek naar een baan in Heerlen of Zuid-Limburg? Bij Actief Werkt hebben we vele leuke vacatures voor je. Schrijf je direct online in of kom langs, waarna wij voor jou op zoek gaan.

Bekijk vacatures in Heerlen


Schrijf je online in >

Actief Werkt! Heerlen

Akerstraat 46
6411 HB Heerlen

045-5712121
Heerlen@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00
Dinsdag08:30 - 17:00
Woensdag08:30 - 17:00
Donderdag     08:30 - 17:00
Vrijdag08:30 - 17:00Vind je droombaan bij uitzendbureau Heerlen

Als je op zoek bent naar een nieuwe baan, breng dan een bezoek aan Actief Werkt uitzendbureau Heerlen of schrijf je online bij ons in. Met de tientallen openstaande vacatures helpen we dagelijks werkzoekenden aan een (nieuwe) baan.

Grote kans dat we voor jou ook een interessante functie hebben! Ons team gaat op basis van jouw wensen, doelen en ambities op zoek naar een passende functie. We willen jou blij maken met een baan waar jij straks met een glimlach naartoe gaat.

Bekijk onze top vacatures in Heerlen

Onderhoudsmonteur techniek

Heb jij werkervaring opgedaan in een technische functie als technische dienst medewerker of onderhoudsmonteur? Ben jij daarnaast oplossingsgericht en zelfstandig? Dan ben jij wellicht de onderhoudsmonteur die wij zoeken!

Onze klant bevindt zich in de foodsector in Kerkrade. In deze functie krijg jij storingen, monteur- en onderhoudsklussen toegewezen. Jij verwerkt je bevindingen en wat je hebt gedaan, zodat je collega's in de andere diensten bij een volgende klus op de hoogte zijn. In ze functie ga je voornamelijk zelfstandig te werk en doormiddel van cursussen kun je, je in je vak blijven ontwikkelen en doorgroeien. 

Bekijk vacature
Fijn productiemedewerker

Ben jij op zoek naar een baan waarin jouw precisie en teamwork samenkomen? Werk jij graag in een hecht en gezellig team? 
Dan is deze functie perfect voor jou! Voor een vooraanstaand bedrijf in Sittard zoeken we gemotiveerde productiemedewerkers die secuur kunnen werken. Het bedrijf is gespecialiseerd in het produceren van kunststof onderdelen voor prototypes binnen de auto-industrie.

Hoofdverantwoordelijkheden:

Als productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor het nauwkeurig wegsnijden van randen en vliezen van kunststof onderdelen. Jouw precisiewerk draagt bij aan de kwaliteit en efficiëntie van onze productieprocessen. Dit is essentieel om ervoor te zorgen dat onze onderdelen voldoen aan de hoge standaarden van de auto-industrie. Jouw bijdrage zorgt ervoor dat deadlines gehaald worden en klanten tevreden blijven. Dit lukt je door werk te maken van:

  • Nauwkeurig snijden van randen en vliezen.
  • Samenwerken in een efficiënt team.
  • Leergierigheid tonen om jezelf te blijven ontwikkelen.

Bekijk vacature
Receptionist

Ben jij de persoon die bekend staat om nauwkeurigheid en uitstekende communicatieve vaardigheden? Bij een productieomgeving in Heerlen zoeken we een receptioniste die verantwoordelijk is voor ontvangst, administratie en ondersteunende taken. Van bezoekers verwelkomen tot agendabeheer en archiefwerkzaamheden.

Als receptioniste ben jij het visitekaartje van onze locatie. Voorkom dat de communicatie hapert en de administratie achterblijft door:

• Bezoekers hartelijk te ontvangen en door te verwijzen.

• Administratieve taken zoals archiefwerkzaamheden en postverwerking uit te voeren.

• Agendabeheer en registratie van reisdagen en ziekteverzuim bij te houden.

• Catering te verzorgen voor bezoekers en vergaderingen.

Bekijk vacature

Verschillende vacatures bij uitzendbureau Heerlen

Bij jouw wensen voor een bepaalde sector of functie, horen ook wensen voor een bepaalde contractduur of aantal uur per week dat je beschikbaar bent om te werken. Bij Actief Werkt bieden we je wat dat betreft diverse soorten vacatures:

  • Fulltime: ben je 36 tot 40 uur per week beschikbaar om te werken? Dan kun je bij ons specifiek vacatures voor een fulltimebaan bekijken.
  • Parttime: wil je rond de 24 uur, bekijk dan de vacatures voor een parttimebaan.
  • Tijdelijk werk: als je een periode wilt overbruggen of werk zoekt voor tijdens de vakantie, dan is ons aanbod tijdelijk werk de beste optie voor jou.

 

Inschrijven uitzendbureau Heerlen

Ben je woonachtig in de regio Zuid-Limburg en ben je geïnteresseerd in vacatures uit Heerlen, Maastricht, Sittard-Geleen of omgeving? Dan kun je je vrijblijvend inschrijven bij Actief Werkt uitzendbureau Heerlen.

Op basis van jouw gegevens, wensen en ambities zoeken wij de functie die voor jou geschikt is. Zelf meezoeken tussen de openstaande vacatures kan natuurlijk ook, net als direct online solliciteren. Wanneer je je nu bij ons inschrijft, gaan wij je droombaan zoeken.

Schrijf je nu in

Jouw droombaan is ons doel

Wanneer we voor jou op zoek gaan naar je nieuwe uitdaging, willen we natuurlijk weten waar jij blij van wordt. Kom langs voor een kennismaking bij Actief Werkt uitzendbureau Heerlen of schrijf je online in om ons te vertellen wat jouw wensen zijn.

Op basis van jouw motivatie, cv en ervaringen stellen we een aantal vacatures aan je voor, waarvan we zeker weten dat die goed bij jou passen. Het is niet erg als je wel interesse hebt, maar niet de juiste papieren op zak hebt. Wie weet mag je die specifieke opleiding wel op onze kosten volgen via Actief Flex Academy.

Uitzendbureau in Heerlen

Arbeidsmarkt van Zuid-Limburg in bloei

Wij kennen de lokale arbeidsmarkt en weten wat er speelt in Zuid-Limburg en subregio’s Maastricht-Heuvelland, Parkstad en de Westelijke Mijnstreek. Dankzij de bloeiende economie is er veel werk te vinden in steden als Heerlen, Maastricht en Sittard-Geleen.

Vroeger draaide de economie in Zuid-Limburg voornamelijk rondom steenkoolwinning. Na het wegvallen van de mijnindustrie is er een samenwerkingsverband ontstaan om de economie in Zuid-Limburg te versterken. Tegenwoordig vind je in Zuid-Limburg veel banen in de zakelijke dienstverlening.

Ook voor iemand die graag in de schoonmaak werkt is er veel werk. Veel schoonmaakbedrijven zijn gelegen op steenworp afstand van Heerlen of in een van de andere Zuid-Limburgse steden. Verder vind je bij ons commerciële vacatures als verkoopmedewerker of banen in de productie of logistiek op één van de vele bedrijventerreinen in Zuid-Limburg.

 

Uitzendbureau Heerlen aangesloten bij ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Sascha Kotterer
Manager

Melissa Hijdendaal
Senior intercedent

Suzan Speetjens
Manager

Julie Kroonen
Intercedent