Menu

Uitzendbureau in Heerlen

Ben je op zoek naar een baan in Heerlen of Zuid-Limburg? Bij Actief Werkt hebben we vele leuke vacatures voor je. Schrijf je direct online in of kom langs, waarna wij voor jou op zoek gaan.

Bekijk vacatures in Heerlen


Schrijf je online in >

Actief Werkt! Heerlen

Akerstraat 46
6411 HB Heerlen

045-5712121
Heerlen@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00
Dinsdag08:30 - 17:00
Woensdag08:30 - 17:00
Donderdag     08:30 - 17:00
Vrijdag08:30 - 17:00


Corona update: Check vóór je bezoek de voorzorgsmaatregelen van onze vestiging.

Vind je droombaan bij uitzendbureau Heerlen

Als je op zoek bent naar een nieuwe baan, breng dan een bezoek aan Actief Werkt uitzendbureau Heerlen of schrijf je online bij ons in. Met de tientallen openstaande vacatures helpen we dagelijks werkzoekenden aan een (nieuwe) baan.

Grote kans dat we voor jou ook een interessante functie hebben! Ons team gaat op basis van jouw wensen, doelen en ambities op zoek naar een passende functie. We willen jou blij maken met een baan waar jij straks met een glimlach naartoe gaat.

Bekijk onze top vacatures in Heerlen

Logistiek medewerker

Zoek je een baan in de logistiek en weet je van aanpakken? Werk jij graag in 2 of 3 ploegen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In een 2 ploegensysteem werk je van maandag t/m vrijdag van 01.00-07.00u of van 6.30-15.00u. 

In de nacht bestaan de werkzaamheden voornamelijk uit het sorteren van pakketten. Je werkt met een handscanner die je aangeeft waar je de pakketten moet sorteren, hierbij is van belang dat je met deadlines werkt en alles op tijd gesorteerd moet zijn. Naast het sorteren help je bij het laden en lossen van de vrachtwagens. In de ochtenddienst ben je bezig met het afmaken van de nachtsortering, daarna ga je de expeditie medewerkers ondersteunen met het begeleiden van het laden van chauffeurs. Verder ben je op de ochtenddienst bezig met pakketten een intake te geven die binnenkomen. Je werkt met rolcontainers en palletwagens.

 In een 3 ploegensysteem werk je van maandag t/m vrijdag van 6.30 - 15.00u, 15.00-23.30u of van 22.00-6.30u zijn. 

In de functie in 3 ploegen zorg je onder andere voor:

 • Intern transport
 • Verzendklaar maken gerepareerde toestellen 
 • Inruimen magazijn
 • Retour scannen en verzenden van gerepareerde toestellen 
 • Aanmelden ongeregistreerde toestellen
 • Laden / lossen vrachtauto’s

Bekijk vacature
Operator Bakkerij

Als operator voor de Crème afdeling hou je je bezig met het ver- en bewerken van gebakken koekspecialiteiten met vullingen en strooisels conform productieplanning Je houdt hierbij rekening met de gestelde kwaliteits-, kwantiteitseisen.

Ben jij bereid om in 2 of 3 ploegen te werken, ben je secuur en een echte aanpakker? Kijk dan of onderstaande werkzaamheden jou aanspreken! 

Je taken zijn onder andere:

 • Controleren/ aanvullen van grondstoffen en het transporteren naar de crème afdeling m.b.v. een (elektrische) palletwagen, heftruck en/of lift.
 • Toezien op een constante aanvoer, juiste dosering, gewicht en kwaliteit van grondstoffen (vullingen, crèmes en strooisels) volgens het receptenboek.
 • Het maken van halffabricaat volgens het receptenboek en het coderen hiervan.
 • Instellen, opstarten, bedienen, ombouwen en afsluiten van de machines, installaties en weegapparatuur;
 • Ombouwen, afstellen en/of proefdraaien van de apparatuur, instellen van procesparameters;
 • Beoordelen van de productieplanning en controleren van de hygiënische toestand van de apparatuur, zo nodig schoonmaken.
 • Signaleren van afwijkingen in de crème structuur en of kleine operationele storingen.
 • Controleren van het eindproduct op afmeting, kleur en gewicht, hiertoe nemen van monsters en uitvoeren van metingen a.d.h.v. specificaties.
 • Schoonmaken van de apparatuur en werkomgeving volgens de schoonmaakplannen.
Bekijk vacature
Schoonmaak

Ben jij een aanpakker en ben jij graag fysiek bezig? Wil jij ook nog dichtbij huis werken en zoek jij parttime werk? Lees dan snel verder!

Voor de regio Maastricht zoeken wij gemotiveerde schoonmakers, die  tussen de 15 en 32 uur per week willen werken.

Onze klant heeft diverse objecten voor schoonmaakwerk,  a.d.h.v. jouw beschikbaarheid wordt bekeken voor welk schoonmaakobject je in aanmerking komt. 

Afhankelijk van het schoonmaakobject werk je in een schoonmaakploeg of zelfstandig.

Bekijk vacature

Verschillende vacatures bij uitzendbureau Heerlen

Bij jouw wensen voor een bepaalde sector of functie, horen ook wensen voor een bepaalde contractduur of aantal uur per week dat je beschikbaar bent om te werken. Bij Actief Werkt bieden we je wat dat betreft diverse soorten vacatures:

 • Fulltime: ben je 36 tot 40 uur per week beschikbaar om te werken? Dan kun je bij ons specifiek vacatures voor een fulltimebaan bekijken.
 • Parttime: wil je rond de 24 uur, bekijk dan de vacatures voor een parttimebaan.
 • Tijdelijk werk: als je een periode wilt overbruggen of werk zoekt voor tijdens de vakantie, dan is ons aanbod tijdelijk werk de beste optie voor jou.

 

Inschrijven uitzendbureau Heerlen

Ben je woonachtig in de regio Zuid-Limburg en ben je geïnteresseerd in vacatures uit Heerlen, Maastricht, Sittard-Geleen of omgeving? Dan kun je je vrijblijvend inschrijven bij Actief Werkt uitzendbureau Heerlen.

Op basis van jouw gegevens, wensen en ambities zoeken wij de functie die voor jou geschikt is. Zelf meezoeken tussen de openstaande vacatures kan natuurlijk ook, net als direct online solliciteren. Wanneer je je nu bij ons inschrijft, gaan wij je droombaan zoeken.

Schrijf je nu in

Jouw droombaan is ons doel

Wanneer we voor jou op zoek gaan naar je nieuwe uitdaging, willen we natuurlijk weten waar jij blij van wordt. Kom langs voor een kennismaking bij Actief Werkt uitzendbureau Heerlen of schrijf je online in om ons te vertellen wat jouw wensen zijn.

Op basis van jouw motivatie, cv en ervaringen stellen we een aantal vacatures aan je voor, waarvan we zeker weten dat die goed bij jou passen. Het is niet erg als je wel interesse hebt, maar niet de juiste papieren op zak hebt. Wie weet mag je die specifieke opleiding wel op onze kosten volgen via Actief Flex Academy.

Uitzendbureau in Heerlen

Arbeidsmarkt van Zuid-Limburg in bloei

Wij kennen de lokale arbeidsmarkt en weten wat er speelt in Zuid-Limburg en subregio’s Maastricht-Heuvelland, Parkstad en de Westelijke Mijnstreek. Dankzij de bloeiende economie is er veel werk te vinden in steden als Heerlen, Maastricht en Sittard-Geleen.

Vroeger draaide de economie in Zuid-Limburg voornamelijk rondom steenkoolwinning. Na het wegvallen van de mijnindustrie is er een samenwerkingsverband ontstaan om de economie in Zuid-Limburg te versterken. Tegenwoordig vind je in Zuid-Limburg veel banen in de zakelijke dienstverlening.

Ook voor iemand die graag in de schoonmaak werkt is er veel werk. Veel schoonmaakbedrijven zijn gelegen op steenworp afstand van Heerlen of in een van de andere Zuid-Limburgse steden. Verder vind je bij ons commerciële vacatures als verkoopmedewerker of banen in de productie of logistiek op één van de vele bedrijventerreinen in Zuid-Limburg.

 

Uitzendbureau Heerlen aangesloten bij ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Sascha Kotterer
Manager

Melissa Hijdendaal
Senior intercedent

Suzan Speetjens
Manager