Menu

Uitzendbureau in Heerlen

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in Heerlen of in de omgeving daarvan? Het uitzendbureau Actief Werkt heeft een vestiging in Heerlen van waaruit we graag met jou op zoek gaan naar de ideale baan. Kom dus gerust eens langs of bekijk het aanbod aan vacatures online! Wij zijn in talloze branches actief, dus er is altijd wel een baan te vinden die goed bij jou past. 

Inschrijven uitzendbureau Heerlen

Ben jij het overzicht kwijt met al die duizenden vacatures online? Of weet je gewoon niet wat voor werk je leuk vindt? Logisch, nog nooit eerder stond je voor zoveel keuzes. Er zijn zoveel beroepen en zoveel vakgebieden waar je aan de slag kunt. Schrijf je gratis in bij ons uitzendbureau in Heerlen zodat we samen gericht op zoek gaan naar jouw droombaan. 

Wij staan niet stil bij wat jij mist, maar kijken juist naar jouw sterke punten. Jouw persoonlijkheid is het belangrijkste. Een baan die past bij je persoonlijkheid, daar krijg jij energie van! We gaan een persoonlijk gesprek met je aan en koppelen je alleen aan vacatures die aansluiten op jouw wensen. 

Gratis inschrijven uitzendbureau

Werken in Heerlen

De gemeente Heerlen is na Maastricht, Venlo en Sittard-Geleen de grootste gemeente in Limburg. De stad maakt deel uit van het bestuurlijke samenwerkingsverband Parkstad Limburg en is vanwege de vele bezienswaardigheden een van de populairste steden in de provincie. Ons uitzendbureau heeft dan ook een ruim werkaanbod voor deze plaats. Lijkt het jou wel wat om werk te vinden in Heerlen? Kom dan snel langs bij ons uitzendbureau. Door middel van een persoonlijk gesprek vinden we snel de baan die bij jou past. 

Actief werkt werken in Heerlen

Vacatures bij jou in de buurt

Zoals gezegd ligt Heerlen in dé werkregio van Limburg, waardoor er hier vooral veel productie- en industrieactiviteiten te vinden zijn. De ‘doenersmentaliteit’ voert hier de boventoon. Spreekt dat jou aan? Als uitzendbureau houden we rekening met jouw voorkeur en gewenste vakgebied. 

Zoek jij een baan als productiemedewerker, heftruckchauffeur, magazijn medewerker of heb je andere wensen? Samen met ons uitzendbureau vind jij de baan die bij je past. Ons meest recente aanbod van vacatures kun je online vinden, dus bekijk ze meteen!

Vacatures Heerlen

Actief werkt uitzendbureau heerlen

Voor organisaties: werknemers in Heerlen

Ook organisaties kunnen terecht bij Actief Werkt! voor de werving van kandidaten. Als opdrachtgever bent u bij ons op het juiste adres voor een persoonlijke match. Wij kijken namelijk niet alleen naar de standaard criteria, maar kijken ook naar de soft skills van een kandidaat. Zo vinden we de werknemer die het best past in uw organisatie! Onze kandidaten zijn onze visitekaartjes: betrouwbaar, gemotiveerd, flexibel en behulpzaam.

Dus kunt u wel wat hulp gebruiken bij het vinden van nieuwe werknemers in de omgeving van Heerlen? Neem dan gerust contact met ons op. 

Plaats een vacature

Contactgegevens Heerlen

Vragen? Neem telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail. Wil je graag langskomen op onze locatie in Heerlen? Leuk! Bij ons is een afspraak maken niet nodig. We zijn elke werkdag geopend en je kunt zo binnenlopen. De koffie staat al klaar! 

Actief Werkt! Uitzendbureau Heerlen
Akerstraat 46
6411 HB Heerlen

Geopend van maandag t/m vrijdag 8:30 - 17:30 

Telefoon: 045 - 57 12 121 
E-mail: heerlen@actiefwerkt.nl

 

Ons team

Sascha Kotterer
Manager

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Mail ons uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat uw telefoonnummer achter, en wij bellen u terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.