Menu

Uitzendbureau in Groningen

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Actief Werkt! heeft ook vacatures bij jou in de regio Groningen. Onze vestiging bevindt zich in het gezellige centrum van Groningen. We gaan graag voor je op zoek naar de baan die bij jou past. Op deze website vind je alle mogelijkheden om snel en eenvoudig naar een baan te zoeken. Je vindt hier functies in horeca, industrie, administratie, zakelijke dienstverlening etc.

Inschrijven uitzendbureau Groningen

Ben jij het overzicht kwijt met al die duizenden vacatures online? Of weet je gewoon niet wat voor werk je leuk vindt? Logisch, nog nooit eerder stond je voor zoveel keuzes. Er zijn zoveel beroepen en zoveel vakgebieden waar je aan de slag kunt. Schrijf je gratis in bij ons uitzendbureau in Groningen zodat we samen gericht op zoek gaan naar jouw droombaan. 

Wij staan niet stil bij wat jij mist, maar kijken juist naar jouw sterke punten. Jouw persoonlijkheid is het belangrijkste. Een baan die past bij je persoonlijkheid, daar krijg jij energie van! We gaan een persoonlijk gesprek met je aan en koppelen je alleen aan vacatures die aansluiten op jouw wensen. 

Gratis inschrijven uitzendbureau

Actief Werkt! vacatures Groningen

Werken in de omgeving

Op deze website kun je snel en eenvoudig naar een baan zoeken. Je vindt hier functies in zakelijke dienstverlening, finance, productie, metaalbewerking, beton, logistiek en services. De vacatures en functies in ons aanbod zijn enorm uiteenlopend en vernieuwen constant. Het is daarom zeker de moeite waard om onze website in de gaten te houden. Ook kun je je inschrijven voor ons Vacature alert. Via de mail brengen we je op de hoogte van interessante banen voor jou.

Ons meest recente aanbod van vacatures kun je online vinden. Bekijk hier alvast alle vacatures in de buurt van Groningen en ontdek welke functie het best bij jou past. 

Vacatures in Groningen

Actief Werkt! voor bedrijven

Heeft u een bedrijf dat werkzaam is in de omgeving van Groningen? Dan helpen wij u graag bij het vervullen van uw vacatures. Het gehele sollicitatieproces kunt u aan ons uitbesteden, zodat u hier veel minder tijd aan kwijt bent. Wij nemen het proces uit handen en zorgen voor de juiste kandidaat bij de functie. Klinkt dit u als muziek in de oren? Neem dan contact met ons op en plaats de vacatures van uw bedrijf op Actief Werkt! 

Plaats een vacature

Contactgegevens Groningen

Vragen? Neem telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail. Wil je graag langskomen op onze locatie in Groningen? Leuk! Bij ons is een afspraak maken niet nodig. We zijn elke werkdag geopend en je kunt zo binnenlopen. De koffie staat al klaar! 

Actief Werkt! Uitzendbureau Groningen
Herestraat 90
9711 LL Groningen

Geopend van maandag t/m vrijdag 8:30 - 17:30 

Telefoon: 050 - 30 51 910 
E-mail: groningen@actiefwerkt.nl

Ons team

Yvonne van der Zwaag
Manager in opleiding

Marloes Beljon
Sales Intercedent

Marnix Veld
Intercedent

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Mail ons uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat uw telefoonnummer achter, en wij bellen u terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.