Menu

Uitzendbureau in Groningen

Let op! Er zijn wegwerkzaamheden op de ringbaan. 

Op zoek naar werk in de buurt van Groningen? Wij vinden een vacature die bij je past, een baan waarbij je niet kunt wachten om te beginnen. Kom in contact met uitzendbureau Groningen en wij helpen je!

Bekijk vacatures in Groningen

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Groningen

Herestraat 90
9711 LL Groningen

050-3051910
Groningen@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00
Dinsdag08:30 - 17:00
Woensdag08:30 - 17:00
Donderdag     08:30 - 17:00
Vrijdag08:30 - 17:00Ons uitzendbureau in Groningen brengt je werkplezier

We nodigen je graag uit bij ons uitzendbureau in Groningen. Daarnaast kun je jezelf ook online bij ons inschrijven. Dan gaan wij voor jou op zoek naar een nieuwe baan. Wij hebben tientallen openstaande vacatures en helpen dagelijks mensen aan werk.

Wij vinden de baan die bij jou past. Ons team ziet het als haar taak om ervoor te zorgen dat jij straks (weer) met plezier naar je werk gaat. In welke functie zie jij jezelf uitblinken? Laat het ons weten of solliciteer online en wij proberen je te koppelen aan die werkgever. 

Bekijk onze top vacatures in Groningen

Operator

Voor onze opdrachtgever in Leek zijn wij op zoek naar een medewerker met technisch inzicht. Het gaat hier om een bedrijf dat raambekleding maakt. Met jouw technische vaardigheden krijg je de kans om je te door te ontwikkelen als operator. 

Als operator is het jouw grootste uitdaging om ervoor te zorgen dat de dagelijkse productie behaald wordt en dat de raambekleding voldoet aan de gestelde kwaliteitsnormen. Tijdens jouw werkzaamheden ben jij verantwoordelijk voor orde, netheid en veiligheid. Je verzorgt de aanvoer van materialen voor het productieproces en zorgt ervoor dat de machines goed worden ingesteld. 

Bekijk vacature
Management Trainee

Als Management Trainee bij de opdrachtgever doorloop je een ontwikkelingsprogramma dat je voorbereidt op een leidinggevende rol binnen het bedrijf. Deze uitdagende en veelzijdige functie biedt een unieke kans om diverse facetten van het bedrijf te verkennen en je leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen. Het uiteindelijke doel is dat jij binnen 4/5 jaar zelfstandig het bedrijf en de productie kan leiden. 

De traineeship ziet er als volgt uit:

  • Rotatie door diverse afdelingen: Verken en begrijp de operationele aspecten van het bedrijf door te werken op verschillende afdelingen, zoals productie, kwaliteitscontrole, logistiek en kantoor. 
  • Projectmanagement: Neem deel aan diverse projecten om praktische ervaring op te doen en bij te dragen aan de optimalisatie van onze processen.
  • Leiderschapstraining: Volg specifieke trainingen om je leiderschapsvaardigheden te versterken en je voor te bereiden op een managementrol.

Kortom, deze traineeship heeft als doel om jou hét gezicht te maken van het bedrijf! 

Bekijk vacature
Montagemedewerker

Als montagemedewerker ben je verantwoordelijk voor de vakkundige installatie en montage van kunststof kozijnen op verschillende nieuwbouw- en renovatieprojecten in het noorden van het land. Je werkt secuur en volgt de veiligheidsregels. Ook draag je bij aan een goede klantbeleving door vriendelijke service en vakmanschap te leveren. Heb je nog niet veel ervaring als montagemedewerker? Geen probleem. Je gaat elke dag op pad met ervaren collega's die je graag de kneepjes van het vak leren. 

Bekijk vacature

Tijdelijk of vaste baan via Groningen uitzendbureau

Groningen uitzendbureau Actief Werkt heeft diverse soorten vacatures voor je. Afhankelijk van je wensen en beschikbare uren kun je kiezen waar je voor wilt gaan:

  • Fulltime functie: een goede keuze als je toe bent aan zekerheid en continuïteit. Ga via ons aan de slag voor 36 tot 40 uur per week.
  • Parttimebaan: een parttimefunctie biedt veel flexibiliteit. Ideaal om te combineren met bijvoorbeeld je hobby, kinderen of studie.
  • Tijdelijk werk: handig als je een periode wilt overbruggen en op zoek bent naar een tijdelijke baan in de buurt van Groningen.

 

Inschrijven uitzendbureau Groningen

Woon je in Groningen en heb je interesse in een nieuwe baan? Leg deze uitdaging bij ons neer en wij gaan voor je op zoek in Groningen, Assen, Leek, Roden en omgeving.

Bekijk onze openstaande vacatures en ga bijvoorbeeld aan de slag al heftruckchauffeur, operator, industrieel reiniger of productiemedewerker. Of schrijf je in bij ons uitzendbureau Groningen, zodat we direct op zoek gaan naar de perfecte baan voor jou.

Schrijf je nu in

Een (nieuwe) baan waar jij blij van wordt

Actief Werkt uitzendbureau Groningen vindt het belangrijk om je echt te leren kennen en willen graag weten waar jij blij van wordt. Dat is voor ons de belangrijkste input om een baan te vinden die jou enthousiast maakt. We nodigen je graag uit voor een persoonlijke kennismaking op ons uitzendbureau in Groningen.

Benieuwd naar onze werkwijze? Wij zetten uitzendkrachten op nummer 1 en hebben alle kennis in huis om erachter te komen wat voor baan bij je past. Ook kijken we of je daar nog een opleiding voor nodig hebt, die we je mogelijk kunnen aanbieden.

Uitzendbureau in Groningen

De arbeidsmarkt in Groningen biedt veel kansen

We kennen de lokale arbeidsmarkt in Groningen en weten wat er speelt. Groningen is van oudsher een handelsstad. Er is veel handel en industrie, vooral in de voedingsmiddelindustrie. Start bijvoorbeeld jouw nieuwe baan als productiemedewerker bij bijvoorbeeld garnalenleverancier Heiploeg.

Beschik jij over een heftruckcertificaat? Ga dan aan de slag in de logistieke sector. Voor werk in de zakelijke dienstverlening kun je tevens goed in Groningen terecht. Maar ook als je op zoek bent naar schoonmaakwerk als industrieel reiniger helpen wij je met plezier verder.

Wij brengen jou vanuit ons arbeidsbureau in Groningen in contact met de voor jou leukste werkgevers!

 

Uitzendbureau Groningen lid van ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Yvonne van der Zwaag
Manager

Ilona Soplanit
Intercedent

Janita Bouma
Intercedent