Menu

Uitzendbureau in Groningen

Let op! Er zijn wegwerkzaamheden op de ringbaan. 

Op zoek naar werk in de buurt van Groningen? Wij vinden een vacature die bij je past, een baan waarbij je niet kunt wachten om te beginnen. Kom in contact met uitzendbureau Groningen en wij helpen je!

Bekijk vacatures in Groningen

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Groningen

Herestraat 90
9711 LL Groningen

050-3051910
Groningen@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00
Dinsdag08:30 - 17:00
Woensdag08:30 - 17:00
Donderdag     08:30 - 17:00
Vrijdag08:30 - 17:00Ons uitzendbureau in Groningen brengt je werkplezier

We nodigen je graag uit bij ons uitzendbureau in Groningen. Daarnaast kun je jezelf ook online bij ons inschrijven. Dan gaan wij voor jou op zoek naar een nieuwe baan. Wij hebben tientallen openstaande vacatures en helpen dagelijks mensen aan werk.

Wij vinden de baan die bij jou past. Ons team ziet het als haar taak om ervoor te zorgen dat jij straks (weer) met plezier naar je werk gaat. In welke functie zie jij jezelf uitblinken? Laat het ons weten of solliciteer online en wij proberen je te koppelen aan die werkgever. 

Bekijk onze top vacatures in Groningen

Voorman Montage

Ben jij een geboren leider met een talent om de boel recht te trekken (soms letterlijk) op bouwlocaties? Dan zal deze vacature je wel interesseren. Voor onze opdrachtgever in Groningen zoeken we namelijk een voorman die de montage teams gaat aansturen op verschillende bouwlocaties. Samen met je team ga je aan de slag op voornamelijk renovatieprojecten en monteer je kunststof kozijnen. Jij bent de aanjager, overziet het geheel en bent een voorbeeld voor het team. Je team zal afhankelijk van de grootte van het project uit pakweg 6 collega's bestaan. 

Jij vindt het leuk om op verschillende plekken in de regio te komen en telkens weer een nieuwe uitdaging aan te mogen gaan. Je hebt wellicht nog geen ervaring met het plaatsen van kunststof kozijnen, maar met jouw rechterhanden en leergierigheid, krijg je het vast snel onder de knie. 

Bij de renovatiewerken kom je regelmatig bij bewoners over de vloer. Dat is gezellig, maar dit betekent ook dat je netjes werkt en pas vertrekt als de werkplek weer opgeruimd is. Ook het op een servicegerichte en vriendelijke wijze te woord staan van de klant is hierbij voor jou niet meer dan logisch! Kom je op een nieuwbouw project, dan ligt de focus op een goede samenwerking met de andere partners op de bouw. 

Bekijk vacature
Operator

Voor onze opdrachtgever in Leek zijn wij op zoek naar een operator met technisch inzicht. Als operator is het jouw grootste uitdaging om ervoor te zorgen dat de dagelijkse output wordt behaald en dat de raambekleding voldoet aan de gestelde kwaliteitsnormen. Tijdens jouw werkzaamheden ben jij verantwoordelijk voor orde, netheid en veiligheid. Je verzorgt de aanvoer van materialen voor het productieproces en zorgt ervoor dat de machines goed worden ingesteld.

Bekijk vacature
Leerling Chauffeur

Wil jij een job waarbij iedereen op jou zit te wachten? En wil jij een leuke baan met veel zekerheid en doorgroeimogelijkheden? Word dan vrachtwagenchauffeur! Als (leerling) vrachtwagenchauffeur doorloop je een geheel verzorgde opleiding waarbij je alle aspecten van het vak leert. Je wordt begeleid door ervaren chauffeurs en krijgt de kans om praktijkervaring op te doen in diverse transportactiviteiten. Je leert hoe je de vrachtwagen veilig en efficiënt bestuurt Daarnaast leer je hoe je de lading controleert en zorgt voor een correcte administratieve afhandeling. Gedurende de opleiding werk je naar het behalen van het vrachtwagenrijbewijs (rijbewijs C) en de benodigde certificeringen toe. Als vrachtwagenchauffeur liggen de kansen in de huidige arbeidsmarkt voor het oprapen, daarnaast leer je echt een vak voor het leven, hoe tof is dat? Enthousiast geworden? Lees dan snel verder!

Bekijk vacature

Tijdelijk of vaste baan via Groningen uitzendbureau

Groningen uitzendbureau Actief Werkt heeft diverse soorten vacatures voor je. Afhankelijk van je wensen en beschikbare uren kun je kiezen waar je voor wilt gaan:

  • Fulltime functie: een goede keuze als je toe bent aan zekerheid en continuïteit. Ga via ons aan de slag voor 36 tot 40 uur per week.
  • Parttimebaan: een parttimefunctie biedt veel flexibiliteit. Ideaal om te combineren met bijvoorbeeld je hobby, kinderen of studie.
  • Tijdelijk werk: handig als je een periode wilt overbruggen en op zoek bent naar een tijdelijke baan in de buurt van Groningen.

 

Inschrijven uitzendbureau Groningen

Woon je in Groningen en heb je interesse in een nieuwe baan? Leg deze uitdaging bij ons neer en wij gaan voor je op zoek in Groningen, Assen, Leek, Roden en omgeving.

Bekijk onze openstaande vacatures en ga bijvoorbeeld aan de slag al heftruckchauffeur, operator, industrieel reiniger of productiemedewerker. Of schrijf je in bij ons uitzendbureau Groningen, zodat we direct op zoek gaan naar de perfecte baan voor jou.

Schrijf je nu in

Een (nieuwe) baan waar jij blij van wordt

Actief Werkt uitzendbureau Groningen vindt het belangrijk om je echt te leren kennen en willen graag weten waar jij blij van wordt. Dat is voor ons de belangrijkste input om een baan te vinden die jou enthousiast maakt. We nodigen je graag uit voor een persoonlijke kennismaking op ons uitzendbureau in Groningen.

Benieuwd naar onze werkwijze? Wij zetten uitzendkrachten op nummer 1 en hebben alle kennis in huis om erachter te komen wat voor baan bij je past. Ook kijken we of je daar nog een opleiding voor nodig hebt, die we je mogelijk kunnen aanbieden.

Uitzendbureau in Groningen

De arbeidsmarkt in Groningen biedt veel kansen

We kennen de lokale arbeidsmarkt in Groningen en weten wat er speelt. Groningen is van oudsher een handelsstad. Er is veel handel en industrie, vooral in de voedingsmiddelindustrie. Start bijvoorbeeld jouw nieuwe baan als productiemedewerker bij bijvoorbeeld garnalenleverancier Heiploeg.

Beschik jij over een heftruckcertificaat? Ga dan aan de slag in de logistieke sector. Voor werk in de zakelijke dienstverlening kun je tevens goed in Groningen terecht. Maar ook als je op zoek bent naar schoonmaakwerk als industrieel reiniger helpen wij je met plezier verder.

Wij brengen jou vanuit ons arbeidsbureau in Groningen in contact met de voor jou leukste werkgevers!

 

Uitzendbureau Groningen lid van ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Yvonne van der Zwaag
Manager

Danielle Wielenga
Intercedent

Hanna Kip
Intercedent

Sam Reith
Stagiair(e)