Menu

Uitzendbureau in Groningen

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Actief Werkt! heeft ook vacatures bij jou in de regio Groningen. Onze vestiging bevindt zich in het gezellige centrum van Groningen. We gaan graag voor je op zoek naar de baan die bij jou past. Op deze website vind je alle mogelijkheden om snel en eenvoudig naar een baan te zoeken. Je vindt hier functies in horeca, industrie, administratie, zakelijke dienstverlening etc.

 

Bekijk de vacatures direct

Uitzendbureau in Groningen

Op zoek naar een uitzendbureau in Groningen? Kom dan eens langs in het pand van Actief Werkt! Wij bieden talloze banen aan in de omgeving. Wanneer je bij ons langskomt, bespreken we samen de mogelijkheden. We kijken naar jouw kwaliteiten en wensen. Daar zoeken we een bedrijf bij dat in de buurt is en de baan biedt die bij je past.

Wij zijn onder ander Actief in Groningen, Eemshaven, Veendam, Hoogezand, Delfzijl en Winschoten. Kom eens langs bij ons uitzendbureau om erachter te komen wat we voor jou kunnen betekenen! Samen gaan we op zoek naar een functie in de regio die precies past bij jou. 

Actief Werkt! vacatures Groningen

Werken in de omgeving

Op deze website kun je snel en eenvoudig naar een baan zoeken. Je vindt hier functies in zakelijke dienstverlening, finance, productie, metaalbewerking, beton, logistiek en services. De vacatures en functies in ons aanbod zijn enorm uiteenlopend en vernieuwen constant. Het is daarom zeker de moeite waard om onze website in de gaten te houden. Ook kun je je inschrijven voor ons Vacature alert. Via de mail brengen we je op de hoogte van interessante banen voor jou.

Ons meest recente aanbod van vacatures kun je online vinden. Bekijk hier alvast alle vacatures in de buurt van Groningen en ontdek welke functie het best bij jou past. 

Vacatures in Groningen

Actief Werkt! voor bedrijven

Heeft u een bedrijf dat werkzaam is in de omgeving van Groningen? Dan helpen wij u graag bij het vervullen van uw vacatures. Het gehele sollicitatieproces kunt u aan ons uitbesteden, zodat u hier veel minder tijd aan kwijt bent. Wij nemen het proces uit handen en zorgen voor de juiste kandidaat bij de functie. Klinkt dit u als muziek in de oren? Neem dan contact met ons op en plaats de vacatures van uw bedrijf op Actief Werkt! 

Plaats een vacature

Contactgegevens Actief Werkt! Groningen

Actief Werkt! Groningen
050 - 305 19 10
groningen@actiefwerkt.nl

Ons team

Estelle Tanasale
Junior Recruiter

Marloes Beljon
Sales Intercedent

Marnix Veld
Intercedent

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Mail ons uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat uw telefoonnummer achter, en wij bellen u terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.