Uitzendbureau Actief Werkt! in Groningen

Actief Werkt! heeft ook vacatures bij jou in de regio Groningen. Onze vestiging bevindt zich in het gezellige centrum van Groningen. We gaan graag voor je op zoek naar de baan die bij jou past. Op deze website vind je alle mogelijkheden om snel en eenvoudig naar een baan te zoeken. Je vindt hier functies in horeca, industrie, administratie, zakelijke dienstverlening etc.

Werken in de buurt

We kijken naar jouw kwaliteiten en wensen. Daar zoeken we een bedrijf bij dat in de buurt is en de baan biedt die bij je past. Wij zijn Actief in Groningen, Eemshaven, Veendam, Hoogezand, Delfzijl en Winschoten.

Kom eens langs bij ons uitzendbureau om erachter te komen wat we voor jou kunnen betekenen!

 

Vacatures Groningen

Op deze website kun je snel en eenvoudig naar een baan zoeken. Je vindt hier functies in zakelijke dienstverlening, finance, productie, metaalbewerking, beton, logistiek en services.

Ons meest recente aanbod van vacatures kun je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Groningen

 

Ons team

Cilla van Linschoten Annica Tjalma Esma Mouch Joop Uuldruks

Wat ons uniek maakt is het feit dat wij eigenlijk een heel “gewoon” uitzendbureau zijn. En met “gewoon” bedoelen wij dat uitzenden voor ons nog altijd een vak is. Een vak dat vooral draait om mensen. Wij zoeken met heel veel passie de juiste persoon op de juiste plek, heel “gewoon” door met onze klanten en kandidaten in gesprek te gaan en in gesprek te blijven, de juiste kennis van de arbeidsmarkt te hebben en genoeg HR kennis in huis te hebben. Natuurlijk zetten wij de juiste middelen in, zijn we innovatief en gaan we met onze tijd mee. Onze core business blijft echter de mens en het maken van de juiste match. Best speciaal dus!

 

Neem contact met ons op 

Actief Werkt! Groningen
Herestraat 90
050 - 30 51 910

Of stuur ons een mail op groningen@actiefwerkt.nl 

Vacatures Groningen