Menu

Uitzendbureau in Groningen

Let op! Er zijn wegwerkzaamheden op de ringbaan. 

Op zoek naar werk in de buurt van Groningen? Wij vinden een vacature die bij je past, een baan waarbij je niet kunt wachten om te beginnen. Kom in contact met uitzendbureau Groningen en wij helpen je!

Bekijk vacatures in Groningen

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Groningen

Herestraat 90
9711 LL Groningen

050-3051910
Groningen@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00
Dinsdag08:30 - 17:00
Woensdag08:30 - 17:00
Donderdag     08:30 - 17:00
Vrijdag08:30 - 17:00


Corona update: Check vóór je bezoek de voorzorgsmaatregelen van onze vestiging.

Ons uitzendbureau in Groningen brengt je werkplezier

We nodigen je graag uit bij ons uitzendbureau in Groningen. Daarnaast kun je jezelf ook online bij ons inschrijven. Dan gaan wij voor jou op zoek naar een nieuwe baan. Wij hebben tientallen openstaande vacatures en helpen dagelijks mensen aan werk.

Wij vinden de baan die bij jou past. Ons team ziet het als haar taak om ervoor te zorgen dat jij straks (weer) met plezier naar je werk gaat. In welke functie zie jij jezelf uitblinken? Laat het ons weten of solliciteer online en wij proberen je te koppelen aan die werkgever. 

Bekijk onze top vacatures in Groningen

Medewerker Kaas en Zuivel

Beschik jij over enige kennis van Kaas en Zuivel, of zou jij dit graag willen leren? Dan zijn wij op zoek naar jou: ga bij onze opdrachtgever aan de slag als medewerker Kaas en Zuivel.

Geen dag is hetzelfde als Medewerker Kaas en Zuivel bij onze opdrachtgever. Binnen deze functie zorg jij, samen met jouw collega’s, voor een goede winkelpresentatie middels het verzamelen van orders en het vullen van de afdeling. Daarnaast heb jij binnen jouw functie de volgende verantwoordelijkheden:

  • Het beantwoorden van vragen en klanten adviseren over het brede assortiment aan topkwaliteit Kaas en Zuivel
  • Het attenderen van de klanten op acties en promoties
  • Het verzorgen van het orderpickproces binnen de afdeling
  • Waar nodig biedt jij ondersteuning bij het organiseren van proeverijen en/of demonstraties

Bekijk vacature
Productiemedewerker

Ben jij technisch onderlegd? Wil jij werken met materialen die onder jouw begeleiding uiteindelijk als schitterende kozijnen of schuifpuien geplaatst worden in woningen? Dan is dit een kans voor jou: ga aan de slag als productiemedewerker bij onze opdrachtgever.

Als productiemedewerker ga jij bezig op de voormontage, hier worden de hoeken van kozijnen gecontroleerd, geverfd en mechanische verbindingen geschroefd. Als productiemedewerker kun je ook aan de slag als inbouwer, dan monteer je de deuren, draaikiepen en glaslatten in het kozijn zodat deze klaar zijn voor transport. Binnen deze afdeling kun je ook aan de slag als afbinder, jij gaat dan bezig met het plaatsen van de kozijnen op de juiste bokken en binden ze af voor transport.

Bekijk vacature
Technische tekenaar/CAD-tekenaar

Ben jij accuraat en kun je goed het overzicht bewaren? Heb je een bouwkundig inzicht en heb je een enthousiaste persoonlijke teamgeest? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in Sappemeer zijn wij namelijk op zoek naar een technische tekenaar.

Als technische tekenaar werk je legplannen uit, bewaak je het engineeringstraject en de te benutten productiecapaciteit. Ook heb je contact met klanten per mail en telefoon. Afhankelijk van je ervaring kan het opstellen van berekeningen ook tot jouw takenpakket behoren.

Bekijk vacature

Tijdelijk of vaste baan via Groningen uitzendbureau

Groningen uitzendbureau Actief Werkt heeft diverse soorten vacatures voor je. Afhankelijk van je wensen en beschikbare uren kun je kiezen waar je voor wilt gaan:

  • Fulltime functie: een goede keuze als je toe bent aan zekerheid en continuïteit. Ga via ons aan de slag voor 36 tot 40 uur per week.
  • Parttimebaan: een parttimefunctie biedt veel flexibiliteit. Ideaal om te combineren met bijvoorbeeld je hobby, kinderen of studie.
  • Tijdelijk werk: handig als je een periode wilt overbruggen en op zoek bent naar een tijdelijke baan in de buurt van Groningen.

 

Inschrijven uitzendbureau Groningen

Woon je in Groningen en heb je interesse in een nieuwe baan? Leg deze uitdaging bij ons neer en wij gaan voor je op zoek in Groningen, Assen, Leek, Roden en omgeving.

Bekijk onze openstaande vacatures en ga bijvoorbeeld aan de slag al heftruckchauffeur, operator, industrieel reiniger of productiemedewerker. Of schrijf je in bij ons uitzendbureau Groningen, zodat we direct op zoek gaan naar de perfecte baan voor jou.

Schrijf je nu in

Een (nieuwe) baan waar jij blij van wordt

Actief Werkt uitzendbureau Groningen vindt het belangrijk om je echt te leren kennen en willen graag weten waar jij blij van wordt. Dat is voor ons de belangrijkste input om een baan te vinden die jou enthousiast maakt. We nodigen je graag uit voor een persoonlijke kennismaking op ons uitzendbureau in Groningen.

Benieuwd naar onze werkwijze? Wij zetten uitzendkrachten op nummer 1 en hebben alle kennis in huis om erachter te komen wat voor baan bij je past. Ook kijken we of je daar nog een opleiding voor nodig hebt, die we je mogelijk kunnen aanbieden.

Uitzendbureau in Groningen

De arbeidsmarkt in Groningen biedt veel kansen

We kennen de lokale arbeidsmarkt in Groningen en weten wat er speelt. Groningen is van oudsher een handelsstad. Er is veel handel en industrie, vooral in de voedingsmiddelindustrie. Start bijvoorbeeld jouw nieuwe baan als productiemedewerker bij bijvoorbeeld garnalenleverancier Heiploeg.

Beschik jij over een heftruckcertificaat? Ga dan aan de slag in de logistieke sector. Voor werk in de zakelijke dienstverlening kun je tevens goed in Groningen terecht. Maar ook als je op zoek bent naar schoonmaakwerk als industrieel reiniger helpen wij je met plezier verder.

Wij brengen jou vanuit ons arbeidsbureau in Groningen in contact met de voor jou leukste werkgevers!

 

Uitzendbureau Groningen lid van ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Yvonne van der Zwaag
Manager

Marloes Beljon
Sales Intercedent

Danielle Wielenga
Intercedent

Merel Anema
Intercedent