Menu

Uitzendbureau Actief Werkt! in Goes

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Goes ligt erg centraal en heeft veel midden- en kleinbedrijven. Door het bruisende stadshart waar altijd wat te beleven is voel je je altijd welkom. Ook als uitzendbureau in Goes laten we je graag thuis voelen. Op het bedrijventerrein ‘de poel’ bevinden zich grote bedrijven. Via ons uitzendbureau kun je er werken in de productie, foodsector, detailhandel en schoonmaak.

Werken in de buurt

We zijn er trots op dat je via ons bij veel bedrijven in de regio kan werken. Als uitzendbureau hebben we veel verschillende bedrijven als klant. Als je wilt werken in Goes of omgeving kan je bijvoorbeeld aan de slag als productiemedewerker, schoonmaakmedewerker, machinebediende, heftruckchauffeur of supermarktmedewerker.

Vacatures Goes

Ons uitzendbureau zorgt er voor dat u bij veel bedrijven in Goes of omgeving aan de slag komt. Door ons grote aanbod aan werkgevers is er altijd wel een bedrijf bij jou in de buurt met een vacature die bij je past. Ook zijn er voldoende mogelijkheden om door te stromen naar een andere baan. Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Goes


Inschrijven Goes en omgeving

De dichtstbijzijnde vestiging is de vestiging van Actief Werkt! in Middelburg. In Goes kunnen we ook een afspraak maken.  Bel ons voor een afspraak of solliciteer direct op een functie die bij jou past. 

Neem contact met ons op

Actief Werkt! Middelburg
Lange Geere 12
4331 LX  Middelburg

Je kunt ons bereiken op 0118-62 96 58 of stuur een mail naar middelburg@actiefwerkt.nl

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Mail ons uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat uw telefoonnummer achter, en wij bellen u terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.