Uitzendbureau Actief Werkt! in Goes

Goes ligt erg centraal en heeft veel midden- en kleinbedrijven. Door het bruisende stadshart waar altijd wat te beleven is voel je je altijd welkom. Ook als uitzendbureau in Goes laten we je graag thuis voelen. Op het bedrijventerrein ‘de poel’ bevinden zich grote bedrijven. Via ons uitzendbureau kun je er werken in de productie, foodsector, detailhandel en schoonmaak.

Werken in de buurt

We zijn er trots op dat je via ons bij veel bedrijven in de regio kan werken. Als uitzendbureau hebben we veel verschillende bedrijven als klant. Als je wilt werken in Goes of omgeving kan je bijvoorbeeld aan de slag als productiemedewerker, schoonmaakmedewerker, machinebediende, heftruckchauffeur of supermarktmedewerker.

Vacatures Goes

Ons uitzendbureau zorgt er voor dat u bij veel bedrijven in Goes of omgeving aan de slag komt. Door ons grote aanbod aan werkgevers is er altijd wel een bedrijf bij jou in de buurt met een vacature die bij je past. Ook zijn er voldoende mogelijkheden om door te stromen naar een andere baan. Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Goes

Inschrijven Goes en omgeving

Actief Werkt! is mobiel en online. Wij hebben diverse inschrijflocaties in Goes en omgeving. Bel ons voor een afspraak of solliciteer direct op een functie die bij jou past. Wij komen naar jou toe en spreken af op een plaats en tijd, waar en wanneer het jou uitkomt.

Neem contact met ons op

Je kunt ons bereiken op 0118-62 96 58 of stuur ons een mail.