Menu

Uitzendbureau in Goes

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in Goes of omgeving? Kom langs om kennis te maken bij uitzendbureau Goes of schrijf je in en laat ons je helpen om de vacature voor jou te vinden!

Bekijk vacatures in Goes

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Goes

Voorstad 3
4461 KK Goes

0113-745225
goes@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag09:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag09:00 - 17:00 Uitzendbureau Goes helpt je aan je nieuwe uitdaging

Als je op zoek bent naar een baan in Goes of omgeving, kunnen wij de vacaturezoektocht uit handen nemen. We hebben bij uitzendbureau Goes vele vacatures waar we dagelijks mensen succesvol aan koppelen. Wie weet ben jij de volgende.

Ons team zet zich graag in voor de baan van je dromen, zodat jij straks met veel plezier je werkdagen beleeft. Je kunt bij ons langskomen, zodat we kennis kunnen maken en op de hoogte zijn van je profiel en ambities, maar je kunt ook zelf direct online solliciteren op een functie die je leuk vindt.

Bekijk onze top vacatures in Goes

Operator

Als operator draag je de verantwoordelijkheid voor het operationele proces binnen de productieafdeling. Je bedient de productiemachines om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt en de verse producten correct worden verwerkt. Bij storingen zorg je ervoor dat deze snel en efficiënt worden opgelost, zodat de productie ononderbroken kan doorgaan. Bovendien controleer je voortdurend de kwaliteit van de producten en grijp je in wanneer dat nodig is. Opmerkingen over mogelijke verbeteringen bespreek je met de ploegleider, zodat jullie samen kunnen werken aan een efficiënte en aangename werkomgeving.

Van januari tot half juni werk je in een 3-ploegendienst met werktijden van 6.45 uur tot 15.15 uur (ochtend), 14.45 uur tot 23.15 uur (middag), en 22.45 uur tot 7.15 uur.
Van half juni tot eind december werk je gemengd in een 2- en 3-ploegendienst met werktijden van 07.30 uur - 17.30 uur en 17.30 uur - ca. 3.30 uur (einde productie).

Jouw taken als operator omvatten:

 • Het instellen en/of bijstellen van de productiemachine.
 • Het oplossen van kleine storingen.
 • Het schoonmaken, smeren en inspecteren van de verpakkingsmachine.

Bekijk vacature
Operator

Voor Bison International zijn wij op zoek naar Operators die bereid zijn om in 2 ploegen te werken.

Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de producten worden klaargemaakt om verpakt te worden. Als operator ken je de machines als geen ander. Kleine technische storingen mag je zelf oplossen, dus enige technische kennis of affiniteit is hiervoor wel nodig. Omdat het bij Bison International om 'slow moving' producten gaat, zijn de productieaantallen relatief klein. Hierdoor ben je veel bezig met het omzetten van de machines en heb je als operator een veelzijdige en afwisselende baan.

Als operator werk je in 2 ploegen van maandag t/m vrijdag waarvan op de vrijdag een halve dag. 

De werktijden zijn:

 • Vroege dienst: maandag t/m donderdag 05.20-14.30 en op vrijdag: 05.20 – 12.00
 • Late dienst: maandag t/m donderdag 14.20 – 23.30 en op vrijdag: 12.00 – 18.00

Als operator ben je multi-inzetbaar en jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • Verpakkingen klaarzetten
 • De machine instellen voor het vullen en verpakken
 • Het gevulde product controleren
 • Stickers maken voor op de verpakkingen
 • Machines schoonmaken
 • Machines (de-)monteren
 • Storingen verhelpen en/of melden
 • Collega-inpakkers instructies geven

Bekijk vacature
Chauffeur B

Werk jij graag zelfstandig? En ben jij graag onderweg? Ben jij daarnaast klant- en servicegericht? Dan is deze baan écht iets voor jou!

Als chauffeur begin je je werkdag om 7:00 uur en overleg je eerst met de planner welke ritten je vandaag gaat rijden. Jouw werkgebied is Zuid-Nederland en deels Noord-België, waardoor je zowel korte als lange ritten zult rijden. Op het moment dat je jouw bezorgroute gaat rijden, zorg je ervoor dat je de juiste bestellingen bij je hebt. Je stapt achter het stuur en zorgt ervoor dat de klanten op een klantvriendelijke manier de juiste producten ontvangen.

Rond 17:00 uur is jouw werkdag voorbij. Als je een rit rijdt ver van standplaats Goes, wordt er voor jou een overnachting geregeld op locatie, zodat je de volgende dag uitgerust je rit kunt afronden. Is het vrijdagmiddag? Dan heb je weekend! Geniet, ontspan en doe leuke dingen, zodat je maandagochtend weer uitgerust aan de slag kunt.

Bekijk vacature

Vacatures uitzendbureau Goes

Bij Actief Werkt maken we onderscheid tussen soorten vacatures op basis van looptijd en aantal uren per week.

 • Fulltimebaan: voor wie 36 tot 40 uur per week beschikbaar is om te werken.
 • Parttimebaan: ideaal om te combineren met andere dingen in je leven die tijd van je vragen, zoals een hobby, studie of kids.
 • Tijdelijk werk: wil je slechts gedurende een specifieke periode werken, bijvoorbeeld in de vakantie of om een tijd te overbruggen? Dan zijn de vacatures voor tijdelijk werk wat voor jou.
 • Vaste baan: als je graag voor een onbepaalde tijd ergens aan de slag wil.

 

Inschrijven bij uitzendbureau Goes

Zoek je naar een nieuwe baan, dan kan ons team van uitzendbureau Goes je helpen. Neem een kijkje tussen onze actuele vacatures in Goes en omgeving of schrijf je in, zodat je nieuwe relevante vacatures per mail ontvangt en wij je gaan helpen met het vinden van geschikte vacatures.

Wie zich online inschrijft, kan ook rekenen op onze hulp bij het zoeken naar die interessante vacature. Laat ons weten wat je zoekt in een baan, dan gaan we die samen vinden!

Schrijf je nu in

Ons doel is om jouw droombaan te vinden

We willen je graag matchen aan een baan waar je blij van wordt. Om daarin te slagen, willen we van je weten wat je ambities zijn, waar jij energie van krijgt en waarin jij jezelf wilt ontwikkelen. Op basis van die informatie starten we onze missie voor je.

Je cv en ervaringen vinden we minder belangrijk bij Actief Werkt. We willen jou helpen met bereiken wat je ambieert, dus kijken met name naar jouw motivatie. Zo kan het zijn dat jij blij wordt van een baan waar je een specifieke opleiding voor moet volgen. Mogelijk mag je die via Actief Flex Academy op onze kosten doen. Denk aan het behalen van een heftruckcertificaat of chauffeursdiploma.

Uitzendbureau Actief Werkt! in Goes

Steeds meer werk in Goes

We kennen de lokale arbeidsmarkt door en door. Goes is een aantrekkelijke stad om te werken dankzij het bruisende stadshart en de omliggende bedrijventerreinen. De werkgelegenheid in Goes blijft groeien, dus dat geldt ook voor het aanbod van Actief Werkt uitzendbureau Goes.

De meeste vacatures ontstaan vooral in de techniek en productie, maar ook in de schoonmaak of verkoop vind je regelmatig mooie vacatures. Gedurende de zomerperiode zijn er genoeg banen in de horeca te vinden.

 

Uitzendbureau Goes aangesloten bij ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Kelly Thijssen
Vestigingsmanager

Noa Daniëlse
Intercedent

Richard Dekker
Intercedent