Menu

Uitzendbureau in Etten-Leur

Ben jij klaar om bij een nieuwe werkgever aan de slag te gaan in Etten-Leur of omgeving? Bij Actief Werkt wachten de leukste vacatures op je. Kom langs of schrijf je online in en we helpen jou verder.

Alle vacatures in Etten-Leur 

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Etten-Leur

Bisschopsmolenstraat 193a
4876 AL Etten-Leur

076-3038107
ettenleur@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00
Dinsdag08:30 - 17:00
Woensdag08:30 - 17:00
Donderdag     08:30 - 17:00
Vrijdag08:30 - 17:00Uitzendbureau Etten-Leur biedt jou een baan

Actief Werkt uitzendbureau Etten-Leur heeft diverse vacatures uit de omgeving, waarmee we dagelijks mensen van een nieuwe baan voorzien. Wij hebben vast ook een vacature waar jij de perfecte kandidaat voor bent!

We bieden je een baan waar je energie van krijgt, waar je enthousiast van wordt en die aansluit op jouw wensen. We vinden het daarom belangrijk om te weten wat jouw ambities en doelen zijn, omdat we vanuit daar onze zoektocht starten. Kom dus langs bij uitzendbureau Etten-Leur of schrijf je online in.

Bekijk onze top vacatures in Etten-Leur

Customs & Documents Coördinator

Als Customs & Documents Coördinator werk je mee aan een goede klantenservice. Zo beantwoord je vragen, verwerkt internationale registratie documenten en heeft andere administratieve werkzaamheden.

Overige taken zijn onder andere:

  • Controleren, verwerken en archiveren van Registratiedocumenten en CE papieren;
  • Afmelden Nederlandse kentekens bij het RDW;
  • Het beheren, controleren en verwerken van inkomende en uitgaande Douane documenten zoals T1 en EXA;
  • BTW verificaties;
  • Voorraadverloop voor de Belastingdienst;
  • Klanten voorzien van informatie.

Geen dag is hetzelfde binnen dit hechte team. Humor staat dan ook zeker vooraan en je werkt nauw samen met 1 andere collega. 

Bekijk vacature
HR Adviseur

Jij hebt ruime affiniteit met veiligheid en personeelszaken. Jij bent assertief en duidelijk in jouw interacties met onze werknemers. Jij bent betrouwbaar en kan op integere en flexibele wijze kwaliteit leveren. Plannen, organiseren en helder communiceren is voor jou geen probleem. Ben jij een veelzijdige HR-professional die wil werken in een dynamische omgeving? Dan is onze opdrachtgever op zoek naar jou!

Bekijk vacature
Magazijnmedewerker

Heb je affiniteit met het logistieke proces binnen een organisatie en ben je nauwkeurig, proactief en werk je graag in teamverband? Ben jij daarnaast woonachtig in de omgeving van Zevenbergen en heb je ervaring als magazijnmedewerker? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Als magazijnmedewerker maak je deel uit van een klein en zelfstandig werkend team. Je bent betrokken en hebt veel contact met jouw collega's in het magazijn maar ook met de afdeling verkoop. Onderlinge communicatie en goed samenwerken is belangrijk.
Wat ga je doen als magazijnmedewerker:  
- Verwerken van inkomende goederenstroom, lossen van vrachtwagens, controleren van zending;
- Inruimen inkomende goederen;
- Gereed zetten van bestellingen en controleren van aantallen en sorteren verzamelde goederen;
- Verrichten van (periodieke) tellingen;
- Controleren van retouren op beschadigingen en informeren verkoop onderdelen;
- Schoonhouden van de eigen werkomgeving, opruimen van verpakkingsmateriaal e.d.

Bekijk vacature

Vacatures uitzendbureau in Etten-Leur

Bij Actief Werkt uitzendbureau Etten-Leur maken we onderscheid tussen vacatures op basis van je beschikbaarheid en de duur van het contract. Hoeveel uur per week wil je werken en voor bepaalde of onbepaalde tijd?

  • Tijdelijk werk: zoek je naar werk voor in de vakantie of om een bepaalde periode te overbruggen? Dan bieden we je vacatures voor tijdelijk werk aan.
  • Vaste baan: de keuze voor jou als je voor onbepaalde tijd beschikbaar bent.
  • Fulltimebaan: de beste optie als je 36 tot 40 uur per week kunt en wilt werken.
  • Parttimebaan: heb je naast je werk nog andere tijdrovende zaken, zoals een studie, hobby of kinderen? Bekijk dan onze parttime vacatures.

 

Inschrijven bij uitzendbureau Etten-Leur

Kom je uit de omgeving van Etten-Leur en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures in Etten-Leur en de regio.

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het vinden van een passende vacature? Dan helpen we je graag. Schrijf je direct online in en laat weten wat jij zoekt in een baan. We gaan dan direct voor je op zoek naar de vacature die jou op het lijf geschreven is.

Schrijf je nu in

Jouw droombaan is ons doel

Bij uitzendbureau Etten-Leur gaan we een stapje verder. We kijken niet zozeer naar je cv en ervaring, maar willen vooral weten waar jij nou graag je bed voor uit komt en waarom. Op basis van je motivatie gaan we vervolgens op zoek naar een baan die daarbij past.

Heb je op papier nog niet genoeg ervaring of de juiste diploma’s voor de functie waar je van droomt? Dan mag je mogelijk via Actief Flex Academy op onze kosten een diploma halen of opleiding volgen. Zo kunnen we jou en die vacature alsnog aan elkaar koppelen.

Uitzendbureau in Etten-Leur

Werken in logistieke hotspot Etten-Leur

Actief Werkt Etten-Leur kent de lokale arbeidsmarkt en weet wat we kunnen verwachten. Etten-Leur is gunstig gelegen als logistieke hotspot tussen Breda, Roosendaal en Moerdijk. Het is een stad met een intiem karakter en een hoge werkgelegenheid.

Het is er heerlijk werken en iedereen voelt zich er meteen thuis. Door het grote winkelhart is er veel bedrijvigheid. Er is in Etten-Leur werk genoeg en daarom is er altijd wel een passende vacature te vinden, zoals vacatures in de productie, schoonmaak of techniek

 

Uitzendbureau Etten-Leur lid van ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.