Menu

Uitzendbureau Actief Werkt! in Etten-Leur

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

In Etten-Leur voelt iedereen zich thuis. Dat komt door het dorpse karakter. Ook voor ons uitzendbureau geldt dat we je graag thuis laten voelen. Ondanks het intieme karakter kent Etten-Leur een aantal grote bedrijven die wij tot onze klanten mogen rekenen. Je kunt er via ons uitzendbureau werken in de productie, logistiek en zakelijke dienstverlening.

Werken in de buurt

Onze klanten in Etten-Leur en omgeving zijn wereldproducenten, bedrijven die zich bezighouden met innovatie en ondernemingen die rekening houden met duurzaamheid. Als uitzendbureau zijn we enorm trots dat we je hier kunnen laten werken. Je kunt er onder meer aan de slag als monteur, magazijnmedewerker, administratief medewerker en bij de klantenservice.

Vacatures Etten-Leur

Daarnaast biedt ons uitzendbureau nog veel meer bedrijven in Etten-Leur en de regio waar je aan de slag kunt. Er is dus altijd wel een bedrijf bij jou in de buurt en een vacature die bij jou past. Door ons grote aanbod aan werkgevers bieden we je tevens de mogelijkheid door te stromen naar een andere baan. Ook kun je een of meerdere banen combineren. Bekijk meteen al onze vacatures in Etten-Leur.

Vacatures Etten-Leur


Inschrijven voor Etten-Leur en omgeving

De dichtstbijzijnde vestiging is de vestiging van Actief Werkt! in Roosendaal. In Etten-Leur kunnen we ook een afspraak maken. We maken dan gebruik van flexibele locaties. Wij komen naar jou toe en spreken af op een plaats en tijd, waar en wanneer het jou uitkomt. Bel ons voor een afspraak of solliciteer direct op een functie die bij jou past. 

 

Bel of mail

Actief Werkt! Roosendaal
Nieuwe Markt 79
4701 AE  Roosendaal
Je kunt ons bereiken op 0165-56 20 01 of stuur ons een mail op roosendaal@actiefwerkt.nl.

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Mail ons uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat uw telefoonnummer achter, en wij bellen u terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.