Menu

Uitzendbureau in Etten-Leur

Ben jij klaar om bij een nieuwe werkgever aan de slag te gaan in Etten-Leur of omgeving? Bij Actief Werkt wachten de leukste vacatures op je. Kom langs of schrijf je online in en we helpen jou verder.

Alle vacatures in Etten-Leur 

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Etten-Leur

Bisschopsmolenstraat 193a
4876 AL Etten-Leur

076-3038107
ettenleur@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00
Dinsdag08:30 - 17:00
Woensdag08:30 - 17:00
Donderdag     08:30 - 17:00
Vrijdag08:30 - 17:00Uitzendbureau Etten-Leur biedt jou een baan

Actief Werkt uitzendbureau Etten-Leur heeft diverse vacatures uit de omgeving, waarmee we dagelijks mensen van een nieuwe baan voorzien. Wij hebben vast ook een vacature waar jij de perfecte kandidaat voor bent!

We bieden je een baan waar je energie van krijgt, waar je enthousiast van wordt en die aansluit op jouw wensen. We vinden het daarom belangrijk om te weten wat jouw ambities en doelen zijn, omdat we vanuit daar onze zoektocht starten. Kom dus langs bij uitzendbureau Etten-Leur of schrijf je online in.

Bekijk onze top vacatures in Etten-Leur

Master Data Administrator

Doe jij niets liever dan het verzamelen, ordenen, updaten en analyseren van master data? Ben jij de collega die, gedreven door perfectie en nauwkeurigheid, ervoor zorgt dat de stamgegevens van de fabrieken altijd correct zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Je wordt onderdeel van het internationale Master Data Team, dat bestaat uit een manager en vier teamleden, verspreid over fabrieken in Europa. Jouw standplaats wordt de fabriek in Roosendaal. Deze functie is voor 36 uur per week. Het is mogelijk thuis te werken en starttijden zijn flexibel.

Een aantal van jouw taken op een rijtje: 

  • Ervoor zorgen dat de stamgegevens in de fabrieken correct zijn, afwijkingen begrijpen en deze eventueel corrigeren;
  • Onderhouden en up-to-date houden van de M3 database m.b.t. artikelen en producties/planning instellingen;
  • Implementeren van standaardprocedures op lokaal niveau;
  • Communiceren over de MD-status van NPD-projecten en ondersteunen van het verzamelen van stamgegevens.

Bekijk vacature
Receptioniste

Als receptionist(e) ben je in het Quality Customer Service team samen met één directe collega het eerste aanspreekpunt van onze organisatie. Zowel voor het binnenkomende telefoon/mailverkeer, als het ontvangst van bezoekers. Door het stellen van de juiste vragen ben je in staat om een adequate analyse te maken om zodoende correct door te schakelen naar de juiste afdeling. Het gesprek wordt geregistreerd en beheerd in het OTRS-ticketsysteem. Je werkt vanuit ons kantoor in Etten-Leur en hebt contact met stakeholders uit de hele Benelux.  
Daarnaast vervul je, samen met je collega, administratieve en facilitaire taken, o.a.:
- Regelen van hotels en vliegtickets (contact met extern bookingskantoor);
- Voorbereiding van meetings/cursussen (catering – meeting rooms – syllabi);
- Beheer van voorraad kantoor- en cateringbenodigdheden;
- Organisatie van lunches (contact cateraar);
- Contact met schoonmaakfirma en mede onderhoud keuken en pantries (voorziening koffie, thee, fris, schoonmaak koffiemachine/vaatwasmachine).

Bekijk vacature
Senior Productiemedewerker

Als Senior Productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor één of meerdere productielijnen. Samen met je team zorg je elke dag voor de juiste productiehoeveelheid en de hoogste kwaliteit. Veiligheid staat voorop, dus als Senior Productiemedewerker zie je erop toe dat iedereen volgens de regels werkt. Bij kleine storingen grijp je direct in en los je deze snel op. Je werkt nauw samen met Operators, de Technische Dienst en het Productiemanagement voor een soepel verloop van het productieproces. Indien nodig spring je bij op andere gebieden waar je nodig bent.

Je zal starten met een introductieperiode waarin jij je collega’s, de producten en de productielijnen leert kennen waarna je zelfstandig aan de slag gaat. Je komt terecht in een fijn team waarin je met 3-4 collega’s werkt aan 1 lijn, en voelt het als één grote familie. Tijdens de pauze kan je in de kantine genieten van een lekker kopje koffie en vers fruit.

Bekijk vacature

Vacatures uitzendbureau in Etten-Leur

Bij Actief Werkt uitzendbureau Etten-Leur maken we onderscheid tussen vacatures op basis van je beschikbaarheid en de duur van het contract. Hoeveel uur per week wil je werken en voor bepaalde of onbepaalde tijd?

  • Tijdelijk werk: zoek je naar werk voor in de vakantie of om een bepaalde periode te overbruggen? Dan bieden we je vacatures voor tijdelijk werk aan.
  • Vaste baan: de keuze voor jou als je voor onbepaalde tijd beschikbaar bent.
  • Fulltimebaan: de beste optie als je 36 tot 40 uur per week kunt en wilt werken.
  • Parttimebaan: heb je naast je werk nog andere tijdrovende zaken, zoals een studie, hobby of kinderen? Bekijk dan onze parttime vacatures.

 

Inschrijven bij uitzendbureau Etten-Leur

Kom je uit de omgeving van Etten-Leur en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures in Etten-Leur en de regio.

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het vinden van een passende vacature? Dan helpen we je graag. Schrijf je direct online in en laat weten wat jij zoekt in een baan. We gaan dan direct voor je op zoek naar de vacature die jou op het lijf geschreven is.

Schrijf je nu in

Jouw droombaan is ons doel

Bij uitzendbureau Etten-Leur gaan we een stapje verder. We kijken niet zozeer naar je cv en ervaring, maar willen vooral weten waar jij nou graag je bed voor uit komt en waarom. Op basis van je motivatie gaan we vervolgens op zoek naar een baan die daarbij past.

Heb je op papier nog niet genoeg ervaring of de juiste diploma’s voor de functie waar je van droomt? Dan mag je mogelijk via Actief Flex Academy op onze kosten een diploma halen of opleiding volgen. Zo kunnen we jou en die vacature alsnog aan elkaar koppelen.

Uitzendbureau in Etten-Leur

Werken in logistieke hotspot Etten-Leur

Actief Werkt Etten-Leur kent de lokale arbeidsmarkt en weet wat we kunnen verwachten. Etten-Leur is gunstig gelegen als logistieke hotspot tussen Breda, Roosendaal en Moerdijk. Het is een stad met een intiem karakter en een hoge werkgelegenheid.

Het is er heerlijk werken en iedereen voelt zich er meteen thuis. Door het grote winkelhart is er veel bedrijvigheid. Er is in Etten-Leur werk genoeg en daarom is er altijd wel een passende vacature te vinden, zoals vacatures in de productie, schoonmaak of techniek

 

Uitzendbureau Etten-Leur lid van ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.