Menu

Uitzendbureau in Etten-Leur

Ben jij klaar om bij een nieuwe werkgever aan de slag te gaan in Etten-Leur of omgeving? Bij Actief Werkt wachten de leukste vacatures op je. Kom langs of schrijf je online in en we helpen jou verder.

Alle vacatures in Etten-Leur 

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Etten-Leur

Bisschopsmolenstraat 193a
4876 AL Etten-Leur

076-3038107
ettenleur@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00
Dinsdag08:30 - 17:00
Woensdag08:30 - 17:00
Donderdag     08:30 - 17:00
Vrijdag08:30 - 17:00


Corona update: Check vóór je bezoek de voorzorgsmaatregelen van onze vestiging.

Uitzendbureau Etten-Leur biedt jou een baan

Actief Werkt uitzendbureau Etten-Leur heeft diverse vacatures uit de omgeving, waarmee we dagelijks mensen van een nieuwe baan voorzien. Wij hebben vast ook een vacature waar jij de perfecte kandidaat voor bent!

We bieden je een baan waar je energie van krijgt, waar je enthousiast van wordt en die aansluit op jouw wensen. We vinden het daarom belangrijk om te weten wat jouw ambities en doelen zijn, omdat we vanuit daar onze zoektocht starten. Kom dus langs bij uitzendbureau Etten-Leur of schrijf je online in.

Bekijk onze top vacatures in Etten-Leur

Heftruckchauffeur

Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging als heftruckchauffeur? Wil jij fulltime in dagdienst werken? Dan is dit jouw kans!

Wij zijn opzoek naar een enthousiaste heftruckchauffeur in dagdienst. Jouw werkzaamheden zijn het beladen van de opleggers op de buiten locatie, je doet dit in een gesloten cabine. 

Bekijk vacature
Magazijnmedewerker

Ben jij een echte aanpakker en wil jij per direct fulltime aan de slag? Werk je graag als Magazijnmedewerker? Dan ben jij de perfecte kandidaat!

Als Magazijnmedewerker kom je te werken binnen het logistieke team van de warehouse afdeling en ben je een belangrijke schakel in het proces. Verder ben je samen met je team verantwoordelijk voor onder andere:

 • Controleren van de geleverde goederen;
 • Sorteren en gereed zetten van ontvangen goederen voor transport naar diverse afdelingen; 
 • Archiveren van geleverde documenten (o.a. vrachtbrieven en pakbonnen);
 • Inboeken van ontvangen goederen in ERP systeem.
 • Het verpakken van de geleverde en geproduceerde onderdelen;
 • Het Orderpicken, inpakken en klaar zetten voor verzending van de bestellingen voor de klanten.

Bekijk vacature
Logistiek Administratief Medewerker

Voel jij je thuis in een logistieke werkomgeving en ben je administratief onderlegd? Ben jij een echte regelaar en vind je het fijn om structuur aan te brengen in het dagelijkse proces? Dan is dit de baan voor jou!

Bij dit distributiecentrum in Oudenbosch ga je voor 32 uur uur per week ondersteunen met de administratieve afwerking van het logistieke proces.  

Benieuwd naar wat jouw werkzaamheden zullen worden?:

 • Telefoon aanname;
 • Orders- en facturen behandelen en verwerken; 
 • Factuur controles uitvoeren en bij uitblijven betaling oorzaak achterhalen; 
 • Regelen van bestellingen;
 • Verzamelen en ordenen van bonnen van afdeling logistiek en administratie;
 • Aanmaken ritnummers en samenstellen van een optimaal vervoersschema t.b.v. transporteurs;
 • Vrachtbrieven opvragen en controleren en bewaken levertijden;
 • Organiseren van transport / chauffeur bij onvoorziene omstandigheden; 
 • Controleren en bestellen voorraadartikelen;
 • Informeren van klant over wijzigingen;
 • Aannemen, vastleggen en afhandelen van klachten.

Bekijk vacature

Vacatures uitzendbureau in Etten-Leur

Bij Actief Werkt uitzendbureau Etten-Leur maken we onderscheid tussen vacatures op basis van je beschikbaarheid en de duur van het contract. Hoeveel uur per week wil je werken en voor bepaalde of onbepaalde tijd?

 • Tijdelijk werk: zoek je naar werk voor in de vakantie of om een bepaalde periode te overbruggen? Dan bieden we je vacatures voor tijdelijk werk aan.
 • Vaste baan: de keuze voor jou als je voor onbepaalde tijd beschikbaar bent.
 • Fulltimebaan: de beste optie als je 36 tot 40 uur per week kunt en wilt werken.
 • Parttimebaan: heb je naast je werk nog andere tijdrovende zaken, zoals een studie, hobby of kinderen? Bekijk dan onze parttime vacatures.

 

Inschrijven bij uitzendbureau Etten-Leur

Kom je uit de omgeving van Etten-Leur en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures in Etten-Leur en de regio.

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het vinden van een passende vacature? Dan helpen we je graag. Schrijf je direct online in en laat weten wat jij zoekt in een baan. We gaan dan direct voor je op zoek naar de vacature die jou op het lijf geschreven is.

Schrijf je nu in

Jouw droombaan is ons doel

Bij uitzendbureau Etten-Leur gaan we een stapje verder. We kijken niet zozeer naar je cv en ervaring, maar willen vooral weten waar jij nou graag je bed voor uit komt en waarom. Op basis van je motivatie gaan we vervolgens op zoek naar een baan die daarbij past.

Heb je op papier nog niet genoeg ervaring of de juiste diploma’s voor de functie waar je van droomt? Dan mag je mogelijk via Actief Flex Academy op onze kosten een diploma halen of opleiding volgen. Zo kunnen we jou en die vacature alsnog aan elkaar koppelen.

Uitzendbureau in Etten-Leur

Werken in logistieke hotspot Etten-Leur

Actief Werkt Etten-Leur kent de lokale arbeidsmarkt en weet wat we kunnen verwachten. Etten-Leur is gunstig gelegen als logistieke hotspot tussen Breda, Roosendaal en Moerdijk. Het is een stad met een intiem karakter en een hoge werkgelegenheid.

Het is er heerlijk werken en iedereen voelt zich er meteen thuis. Door het grote winkelhart is er veel bedrijvigheid. Er is in Etten-Leur werk genoeg en daarom is er altijd wel een passende vacature te vinden, zoals vacatures in de productie, schoonmaak of techniek

 

Uitzendbureau Etten-Leur lid van ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.