Menu

Uitzendbureau in Etten-Leur

Ben jij klaar om bij een nieuwe werkgever aan de slag te gaan in Etten-Leur of omgeving? Bij Actief Werkt wachten de leukste vacatures op je. Kom langs of schrijf je online in en we helpen jou verder.

Alle vacatures in Etten-Leur 

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Etten-Leur

Markt 25
4875 CB Etten-Leur

076-3038107
ettenleur@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Corona update: Check vóór je bezoek de voorzorgsmaatregelen van onze vestiging.

Uitzendbureau Etten-Leur biedt jou een baan

Actief Werkt uitzendbureau Etten-Leur heeft diverse vacatures uit de omgeving, waarmee we dagelijks mensen van een nieuwe baan voorzien. Wij hebben vast ook een vacature waar jij de perfecte kandidaat voor bent!

We bieden je een baan waar je energie van krijgt, waar je enthousiast van wordt en die aansluit op jouw wensen. We vinden het daarom belangrijk om te weten wat jouw ambities en doelen zijn, omdat we vanuit daar onze zoektocht starten. Kom dus langs bij uitzendbureau Etten-Leur of schrijf je online in.

Bekijk onze top vacatures in Etten-Leur

Commercieel technisch medewerker

Onze opdrachtgever zoekt een nieuwe collega voor de functie van: Technisch / commercieel front office medewerker hang- en sluitwerk m/v of enthousiast dat te worden! Voor deze functie zoeken wij iemand die graag met klanten aan de slag gaat en trots is op een juist technisch advies. Jij wil graag bij mooie bouwprojecten betrokken zijn en van de productgroep hang- en sluitwerk jóuw productgroep maken. Wat maakt deze functie voor jou zo top? Je helpt en adviseert klanten over onderwerpen zoals techniek, prijs en levertijden. Pro actief sta jij voor de klanten klaar. Je maakt klantgerichte offertes en belt deze met veel enthousiasme na. Je houdt contact met transporteurs, magazijn en leveranciers. Je ondersteunt de accountmanagers en stuurt deze aan als teamspeler. Of te wel een uitdagende en veelzijdige job!

Bekijk vacature
Inpakker

Zoek jij een baan in de productie, ben jij in 3 ploegen of 2 ploegen beschikbaar? Dan is dit een leuke vacature voor jou! Je gaat aan de slag bij een farmaceutische productiebedrijf in Etten-Leur. Je gaat werken met medicijnen zoals tabletten inwrijven, inpakken, kwaliteitscontrole e.d. Wat nog meer? • Het handmatig verpakken en ompakken van geneesmiddelen; • Het controleren van de kwaliteit van de geneesmiddelen; • Het controleren van de aangeleverde materialen en middelen bij de juiste productie order; • Na afloop van de werkzaamheden assisteren bij het schoonmaken van de productiecabine; • Je werkt onder begeleiding van een senior Operator. Het leuke aan dit werk is dat je echt een bijdrage kan leveren aan de kwaliteit van de te verpakken geneesmiddelen. Anders dan het 'normale' productiewerk is dat dit werk is waarbij je moet nadenken wetende dat de medicatie terecht komt bij mensen die het nodig hebben. Je houd er een goed gevoel aan over wetende dat je een bijdrage hebt geleverd aan de farmaceutische industrie!

Bekijk vacature
Commercieel medewerker binnendienst

Toe aan een nieuwe commerciële uitdaging waarin geen dag hetzelfde is? Samen met je collega's ben je er verantwoordelijk voor om de klantengroei te waarborgen voor de organisatie. Je vindt het een uitdaging om je vast te bijten in de producten van onze opdrachtgever en om dit je ook helemaal eigen te maken. Kun jij relaties opbouwen en uitbouwen en deins jij niet terug om nieuwe potentiële klanten te benaderen? Dan is deze uitdaging echt iets voor jou. Hoe ziet jouw werkdag eruit? Samen met een klein verkoopteam begin je de dag met een kop koffie/thee en je start je computer op. Je zult hierin voor jezelf een prioriteitenlijst gaan maken, deze kan bestaan uit; het bellen van leads, bewaken van het verkoopproces, binnenkomende klantvragen beantwoorden, klachtenafhandeling en (nieuwe) diensten onder de aandacht brengen bij klanten. Jouw baan omvat aardig wat verantwoordelijkheden en daardoor dien je zeer discreet om te gaan met toevertrouwde informatie. Ook mag je zelf, binnen afgesproken kaders natuurlijk, zelfstandig contacten onderhouden met klanten en mag je ook zelfstandig leads aangaan voor de eventuele verkoop van producten. Meer weten? Neem zeker contact met ons op: 0184-208510

Bekijk vacature

Vacatures uitzendbureau in Etten-Leur

Bij Actief Werkt uitzendbureau Etten-Leur maken we onderscheid tussen vacatures op basis van je beschikbaarheid en de duur van het contract. Hoeveel uur per week wil je werken en voor bepaalde of onbepaalde tijd?

  • Tijdelijk werk: zoek je naar werk voor in de vakantie of om een bepaalde periode te overbruggen? Dan bieden we je vacatures voor tijdelijk werk aan.
  • Vaste baan: de keuze voor jou als je voor onbepaalde tijd beschikbaar bent.
  • Fulltimebaan: de beste optie als je 36 tot 40 uur per week kunt en wilt werken.
  • Parttimebaan: heb je naast je werk nog andere tijdrovende zaken, zoals een studie, hobby of kinderen? Bekijk dan onze parttime vacatures.

 

Inschrijven bij uitzendbureau Etten-Leur

Kom je uit de omgeving van Etten-Leur en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures in Etten-Leur en de regio.

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het vinden van een passende vacature? Dan helpen we je graag. Schrijf je direct online in en laat weten wat jij zoekt in een baan. We gaan dan direct voor je op zoek naar de vacature die jou op het lijf geschreven is.

Schrijf je nu in

Jouw droombaan is ons doel

Bij uitzendbureau Etten-Leur gaan we een stapje verder. We kijken niet zozeer naar je cv en ervaring, maar willen vooral weten waar jij nou graag je bed voor uit komt en waarom. Op basis van je motivatie gaan we vervolgens op zoek naar een baan die daarbij past.

Heb je op papier nog niet genoeg ervaring of de juiste diploma’s voor de functie waar je van droomt? Dan mag je mogelijk via Actief Flex Academy op onze kosten een diploma halen of opleiding volgen. Zo kunnen we jou en die vacature alsnog aan elkaar koppelen.

Uitzendbureau in Etten-Leur

Werken in logistieke hotspot Etten-Leur

Actief Werkt Etten-Leur kent de lokale arbeidsmarkt en weet wat we kunnen verwachten. Etten-Leur is gunstig gelegen als logistieke hotspot tussen Breda, Roosendaal en Moerdijk. Het is een stad met een intiem karakter en een hoge werkgelegenheid.

Het is er heerlijk werken en iedereen voelt zich er meteen thuis. Door het grote winkelhart is er veel bedrijvigheid. Er is in Etten-Leur werk genoeg en daarom is er altijd wel een passende vacature te vinden, zoals vacatures in de productie, schoonmaak of techniek


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.