Menu

Uitzendbureau in Etten-Leur

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

In Etten-Leur voelt iedereen zich thuis. Dat komt door het dorpse karakter. Ook voor ons uitzendbureau geldt dat we je graag thuis laten voelen. Ondanks het intieme karakter kent Etten-Leur een groot winkelhart met veel bedrijvigheid. Het bevindt zich midden in de logistieke hotspot tussen Breda, Roosendaal en Moerdijk. Je kunt er via ons uitzendbureau werken in de productie, logistiek en zakelijke dienstverlening. Er is altijd wel een baan voor je beschikbaar.

Werken in de buurt

Onze klanten in Etten-Leur en omgeving zijn wereldproducenten, bedrijven die zich bezighouden met innovatie en ondernemingen die rekening houden met duurzaamheid. Als uitzendbureau zijn we enorm trots dat we je hier kunnen laten werken. Je kunt er onder meer aan de slag als monteur, magazijnmedewerker, administratief medewerker en bij de klantenservice.

Vacatures Etten-Leur

Daarnaast biedt ons uitzendbureau nog veel meer bedrijven in Etten-Leur en de regio waar je aan de slag kunt. Er is dus altijd wel een bedrijf bij jou in de buurt en een vacature die bij jou past. Ons team heeft veel kennis van het gebied. Door ons grote aanbod aan werkgevers bieden we je tevens de mogelijkheid door te stromen naar een andere baan of het volgen van een opleiding, bijvoorbeeld richting chauffeur of operator. Ook kun je een of meerdere banen combineren. Bekijk meteen al onze vacatures in Etten-Leur.

Vacatures Etten-Leur

Contactgegevens Actief Werkt! Ettenleur

Vragen? Neem telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail. Wil je graag langskomen op onze locatie in Etten-Leur? Leuk! Bij ons is een afspraak maken niet nodig. We zijn elke werkdag geopend en je kunt zo binnenlopen. De koffie staat al klaar! 

Actief Werkt! Uitzendbureau Etten-Leur
Markt 25
4875 CB Etten-Leur

Geopend van maandag t/m vrijdag 8:30 - 17:30 

Telefoon: 076 - 30 38 107
E-mail: ettenleur@actiefwerkt.nl

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Mail ons uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat uw telefoonnummer achter, en wij bellen u terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.