Menu

Uitzendbureau in Emmen

Ben je op zoek naar een baan in de regio Emmen? Wij helpen je en vinden een vacature die bij je past. Laat van je horen en wij doen de rest.

Bekijk vacatures

 Schrijf je online in >

Actief Werkt! Emmen

Hoofdstraat 112
7811 ET Emmen

0591-745355
emmen@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00
Dinsdag08:30 - 17:00
Woensdag08:30 - 17:00
Donderdag     08:30 - 17:00
Vrijdag08:30 - 17:00

Bij ons uitzendbureau Emmen of online solliciteren

Als je op zoek bent naar nieuwe baan, kom dan langs bij ons uitzendbureau in Emmen. Of zoek een leuke vacature op onze website en solliciteer direct online. Wij hebben tientallen openstaande vacatures en helpen dagelijks mensen aan werk.

Ons team heeft alle kennis in huis om ervoor te zorgen dat jij een werkplek en -omgeving vindt die aansluit bij jouw wensen. Kortom, wij vinden de baan die bij jou past als persoon.

Bekijk onze top vacatures in Emmen

Schoonmaakmedewerker

Als schoonmaakmedewerker ben jij dé persoon die ervoor zorgt dat de werkomgeving schoon en fris blijft. Jouw inzet maakt echt het verschil. Van het sanitair tot aan de vloeren, met jouw zorg en precisie zorg je ervoor dat alles er spik en span uitziet. Geen detail ontgaat jou. Je werkt zelfstandig en bent de sleutel tot een hygiënische werkomgeving.

Dit lukt je door werk te maken van:

  • Schoonmaken van sanitair en algemene ruimtes;
  • Stofzuigen, dweilen en werken met de schrobmachine;
  • Zelfstandig en secuur werken volgens een vast schema;

Bekijk vacature
Magazijnmedewerker

Als allround magazijnmedewerker ben je een essentieel onderdeel van het team. Je dag begint met het verzamelen van orders via voicepicking. Dit vereist nauwkeurigheid en snelheid, het doel is een efficiënte orderverwerking. Je zorgt ervoor dat binnenkomende en lopende goederen correct worden verwerkt en op de juiste locaties worden geplaatst. Dankzij jouw inzet kunnen de chauffeurs op tijd vertrekken naar de klanten.

Je bent verantwoordelijk voor verschillende taken, waaronder productiewerk, formeren van goederen en orderpicken. Je draagt bij aan het handhaven van een georganiseerd magazijn en zorgt ervoor dat alle werkzaamheden voldoen aan de bedrijfs-, milieu- en kwaliteitsnormen. Geen hef- of reachtruckcertificaat? Geen zorgen! Je krijgt de kans om deze certificaten op onze kosten te behalen.

De werktijden variëren tussen vroege ochtend-, middag- en nachtdiensten voor 20 à 26 uur in de week. Bij het werken in wisseldiensten ontvang je aantrekkelijke toeslagen. Bovendien krijg je extra toeslagen voor het werken in koel- en vriesruimten.

Bekijk vacature
Operator

Als Operator speel je een cruciale rol in het team. We zoeken een gemotiveerde teamspeler die verantwoordelijkheid neemt voor zijn werk. Flexibiliteit en uitstekende communicatieve vaardigheden zijn voor ons van groot belang.

Wat maakt deze baan bij ons bedrijf zo interessant? Je wordt een sleutelfiguur op diverse afdelingen:

Op de Making-afdeling bedien je niet alleen de machines, maar houd je ook het proces nauwlettend in de gaten.

Op de Packing-afdeling kom je in aanraking met verpakkingsmachines en verzorg je het inpakken en distribueren van het eindproduct naar ons Warehouse.

Veiligheid staat bij ons voorop. Daarom is het essentieel dat je volgens de geldende standaarden werkt. Je registreert en documenteert nauwkeurig productiegegevens en signaleert en verhelpt eventuele afwijkingen aan machines of processen. Dankzij jouw praktische instelling los je kleine storingen zelfstandig op.

Dit lukt je door werk te maken van:

  • Het bedienen van machines op de Making-afdeling en het nauwlettend in de gaten houden van het proces;
  • Het verzorgen van het inpakken en distribueren van het eindproduct op de Packing-afdeling;
  • Het volgens de geldende standaarden werken en nauwkeurig registreren en documenteren van productiegegevens;

Bekijk vacature

Emmen uitzendbureau: parttime, tijdelijk of fulltime banen

Emmen uitzendbureau Actief Werkt heeft allerlei type vacatures voor je:

  • Fulltime baan: wil je graag 36 tot 40 uur per week aan de slag? Bekijk dan welke van de fulltime vacatures je aanspreekt.
  • Parttimebaan: een flexibele baan die je kunt combineren met bijvoorbeeld je studie, kinderen of hobby.
  • Tijdelijk werk: een goede keuze als je een periode wilt overbruggen en op zoek bent naar een tijdelijke baan in de omgeving van Emmen.

 

Inschrijven uitzendbureau Emmen

Wij gaan graag op zoek naar een interessante functie die bij jou past. Bekijk onze openstaande vacatures in bijvoorbeeld de (financiële) administratie, beton, horeca, logistiek, transport, schoonmaak, productie en techniek.

Schrijf je direct bij ons in. Daarna gaan wij direct voor je aan de slag om je droombaan te vinden in Emmen, Assen, Hoogeveen of omgeving.

Schrijf je nu in

Met plezier naar je nieuwe baan

Jouw wensen zijn de input voor onze zoektocht naar jouw nieuwe baan. Wij willen je echt leren kennen en nodigen je graag uit voor een persoonlijke kennismaking op ons uitzendbureau. Bij ons ben je geen nummertje. We spreken je aan bij naam en willen weten waar jij blij van wordt. 

Vooral je motivatie is belangrijk; wat zoek je in een nieuwe baan? Je eerdere ervaringen en cv zijn bijzaak. Samen komen we er achter welke baan bij je past en of je daar nog een opleiding voor nodig hebt, die je mogelijk kunt volgen via onze Actief Flex Academy. Ons uitzendbureau in Emmen is er voor iedereen.

Uitzendbureau in Emmen

De arbeidsmarkt in Emmen

We kennen de lokale arbeidsmarkt en weten wat er speelt. Er is werk genoeg en daarom is er altijd wel een passende vacature voor jou te vinden in en rondom Emmen. Naast banen in de (financiële) administratie kun je via ons uitzendbureau ook bij bedrijven in de beton, horeca, logistiek en transportschoonmaakproductie en techniek aan de slag.

Wij brengen jou graag in contact met de voor jou leukste werkgevers! 

Uitzendbureau Emmen aangesloten bij ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Yvonne van Wijk
Regiomanager MKB

Judith Berends
Intercedent

Marleen Klomp
Intercedent

Isa Visser
Vestigingsassistent

Erna Nouse
Manager