Menu

Uitzendbureau in Emmen

Ben je op zoek naar een baan in de regio Emmen? Wij helpen je en vinden een vacature die bij je past. Laat van je horen en wij doen de rest.

Bekijk vacatures

 Schrijf je online in >

Actief Werkt! Emmen

Hoofdstraat 112
7811 ET Emmen

0591-745355
emmen@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00
Dinsdag08:30 - 17:00
Woensdag08:30 - 17:00
Donderdag     08:30 - 17:00
Vrijdag08:30 - 17:00

Bij ons uitzendbureau Emmen of online solliciteren

Als je op zoek bent naar nieuwe baan, kom dan langs bij ons uitzendbureau in Emmen. Of zoek een leuke vacature op onze website en solliciteer direct online. Wij hebben tientallen openstaande vacatures en helpen dagelijks mensen aan werk.

Ons team heeft alle kennis in huis om ervoor te zorgen dat jij een werkplek en -omgeving vindt die aansluit bij jouw wensen. Kortom, wij vinden de baan die bij jou past als persoon.

Bekijk onze top vacatures in Emmen

Medewerker eindmontage Emmen

Je werkt in een gezellig team aan jouw eigen productie en je stelt een (deel van) de cilinder volledig zelf samen. Omdat er verschillende soorten cilinders worden gemaakt, heb jij veel afwisseling in het werk. Je gaat werken in een 2-ploegenrooster(een week vroege dienst, daarna een week late dienst). Jouw weekend start altijd op vrijdagmiddag. In de late dienst ben je namelijk ook vrijdag om uiterlijk 18:00 uur vrij.Zodra je start, wordt je opgenomen in een groep collega’s en krijg je een begeleider, die jou alles leert.

Wat houdt het werk precies in?

  • Assembleren van componenten tot een hydraulische cilinder. Dit kan handmatig of via de robot productielijnen.
  • Controleren van de samenstellingen van de hydraulische cilinders en de uitvoerende bewerking daarvan.
  • Bewaken van de maattoleranties.
  • Je leest van werktekeningen en voert de werkzaamheden uit volgens montage instructies.

Bekijk vacature
Minikraanmachinist

Voor een opdrachtgever uit Drenthe zijn wij opzoek naar een minikraanmachinist met enige ervaring. Als minikraan machinist ben je onmisbaar op de werkvloer. Samen met een grondwerker en de rest van het team zorg je voor een goede doorstroom en samenwerking in het project.
Je gaat je bezighouden met alle voorkomende werkzaamheden in de functie van kraanmachinist. Je gaat tijdens je werk als minikraan machinist assisteren bij het; leggen en saneren van kabels en leidingen, graven van sleuven, uitvoeren van grondwerk voor tuinen en sloopwerkzaamheden. Kortom een afwisselende baan waarbij geen dag hetzelfde is. Ook ZZP'ers die op zoek zijn naar nieuwe opdrachten zijn van harte welkom.

Bekijk vacature
ZZP Grondwerker met wekelijkse betaling

Ben jij ZZP'er (of wil jij ZZP'er worden?) en op zoek naar langdurige opdrachten en wekelijkse betaling? Neem dan eens contact met ons op. Wij hebben een breed netwerk met plaatselijke bedrijven en landelijke partijen waar wij jou mee in contact kunnen brengen. Daarnaast neemt onze ZZP afdeling een groot deel van jouw administratie over, zodat jij je kunt focussen op jouw vak. Betreft wet- en regelgeving hoef jij je geen zorgen meer te maken, want onze ZZP afdeling is op de hoogte van de geldende richtlijnen en de laatste ontwikkelingen.

Wij werken met Self-Billing. Dit betekend dat jij zelf geen factuur meer hoeft te sturen. Deze maakt Actief ZZP op uit jouw naam. De factuur de Actief ZZP stuurt voldoet aan alle wettelijke eisen en aan de eisen die de belastingdienst stelt. Vanuit ons krijg je een eigen unieke factuurnummer-reeks voor jouw administratie. Het enige wat jij hoeft te doen is elke week de gewerkte uren naar ons sturen, makkelijk toch?

Bekijk vacature

Emmen uitzendbureau: parttime, tijdelijk of fulltime banen

Emmen uitzendbureau Actief Werkt heeft allerlei type vacatures voor je:

  • Fulltime baan: wil je graag 36 tot 40 uur per week aan de slag? Bekijk dan welke van de fulltime vacatures je aanspreekt.
  • Parttimebaan: een flexibele baan die je kunt combineren met bijvoorbeeld je studie, kinderen of hobby.
  • Tijdelijk werk: een goede keuze als je een periode wilt overbruggen en op zoek bent naar een tijdelijke baan in de omgeving van Emmen.

 

Inschrijven uitzendbureau Emmen

Wij gaan graag op zoek naar een interessante functie die bij jou past. Bekijk onze openstaande vacatures in bijvoorbeeld de (financiële) administratie, beton, horeca, logistiek, transport, schoonmaak, productie en techniek.

Schrijf je direct bij ons in. Daarna gaan wij direct voor je aan de slag om je droombaan te vinden in Emmen, Assen, Hoogeveen of omgeving.

Schrijf je nu in

Met plezier naar je nieuwe baan

Jouw wensen zijn de input voor onze zoektocht naar jouw nieuwe baan. Wij willen je echt leren kennen en nodigen je graag uit voor een persoonlijke kennismaking op ons uitzendbureau. Bij ons ben je geen nummertje. We spreken je aan bij naam en willen weten waar jij blij van wordt. 

Vooral je motivatie is belangrijk; wat zoek je in een nieuwe baan? Je eerdere ervaringen en cv zijn bijzaak. Samen komen we er achter welke baan bij je past en of je daar nog een opleiding voor nodig hebt, die je mogelijk kunt volgen via onze Actief Flex Academy. Ons uitzendbureau in Emmen is er voor iedereen.

Uitzendbureau in Emmen

De arbeidsmarkt in Emmen

We kennen de lokale arbeidsmarkt en weten wat er speelt. Er is werk genoeg en daarom is er altijd wel een passende vacature voor jou te vinden in en rondom Emmen. Naast banen in de (financiële) administratie kun je via ons uitzendbureau ook bij bedrijven in de beton, horeca, logistiek en transportschoonmaakproductie en techniek aan de slag.

Wij brengen jou graag in contact met de voor jou leukste werkgevers! 

Uitzendbureau Emmen aangesloten bij ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Yvonne van Wijk
Manager

Judith Berends
Intercedent

Marleen Klomp
Intercedent

Jacqueline Bakker
Vestigingsassistent