Menu

Uitzendbureau in Eindhoven

Op zoek naar een baan in omgeving Eindhoven? Wij vinden een vacature die bij je past. Kom in contact met ons ActiefWerkt uitzendbureau Eindhoven, zodat we kunnen helpen.

Bekijk vacatures in Eindhoven

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Eindhoven

De Regent 2
5611 HW Eindhoven

040 244 6988
eindhoven@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Afspraak maken is niet nodig.

Contact ons uitzendbureau in Eindhoven

Ben je op zoek naar een (nieuwe) baan, breng dan een bezoek aan ons uitzendbureau in Eindhoven. Online inschrijven is ook al voldoende voor ons om je verder te kunnen helpen. Wij hebben tientallen openstaande vacatures en helpen dagelijks mensen aan een nieuwe baan.
Met de inzet van ons team ga jij straks (weer) met plezier naar je nieuwe baan. Wij vinden de baan die past bij jouw motivatie en wensen.

Bekijk onze top vacatures in Eindhoven

Schoonmaker

Ben je op zoek naar een baan of bijbaan in de schoonmaak maar heb je de juiste vacature nog niet kunnen vinden? Of wil je in de vakanties flexibel wat extra werken? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als je solliciteert via de sollicitatiebutton kijken we samen welke werktijden en werklocatie goed bij jou passen. De procedure is als volgt: - Zodra ik zie dat je hebt gesolliciteerd probeer ik telefonisch contact met je op te nemen om te bekijken wat mogelijk is wat betreft werktijden, aantal uren en locatie voor jou; - Daarna maken we een afspraak waarbij ik je inschrijf bij Actief Werkt! en opneem in de pool voor schoonmaakwerk of eventueel nog andere branches mocht je hier interesse naar hebben; - Ik ga Actief! voor je aan de slag om een fijne werklocatie te zoeken en je word direct benaderd bij nieuwe vacatures die bij jou kunnen passen! Nog geen ervaring als schoonmaker? Geen probleem! We kijken samen welke organisatie goed bij je past en waar je ingewerkt kan worden zodat jij goed aan de slag kan in je nieuwe job.

Bekijk vacature
Schoonmaker Ziekenhuis

Vind jij het leuk om secuur te werken als schoonmaker? Wil jij goed verdienen en ben je op zoek naar een bijbaan in de middagen maandag tot vrijdag om de week? Dan is deze vacature voor jou! Bij het ziekenhuis in Geldrop kun jij aan de slag als schoonmaker van de Cleanroom. In deze cleanroom is het mega belangrijk dat de ruimte stofvrij is zodat cliënten van het ziekenhuis geen gevaar lopen bij operaties etc. Dankzij jou is dit mogelijk! Wat ga je doen als schoonmaker in de cleanroom? - Secuur reinigen van de bureaubladen en kastjes - Reinigen van meubilair en de vloer in de cleanroom LET OP: Het werk is om de week, dus niet iedere week van maandag t/m vrijdag. De vacature is goed te combineren met een eventuele huidige baan. Je werkt namelijk: - In de oneven weken, dus niet iedere week maar om de week - Maandag tot en met vrijdag - Van 14.30u tot en met 17.00u en vrijdag vanaf 14.00u

Bekijk vacature
Medewerker carwash

Voor de carwash van ANAC ben ik op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Ben jij op zoek naar een baan bij een informeel bedrijf? En verricht je graag fysiek werk? De wasstraat is van maandag t/m zondag geopend van 08.00 - 20.00. (en in de winter van 08.00-18.00). Ben jij op zoek naar een fulltime of parttime baan? En werk je (ook) graag in de weekenden? Dan ben ik op zoek naar jou! In deze functie houd je, je bezig met: * Schoonmaken van de auto's; * Klantencontact; * Kassawerkzaamheden; * Schoonhouden van de werkplek, in wasboxen, de stofzuigerplaatsen en het buitenterrein. Werkdagen o.b.v. rooster

Bekijk vacature

Parttime of fulltime werken via Eindhoven uitzendbureau?

Eindhoven uitzendbureau ActiefWerkt heeft allerlei soorten vacatures voor je, van een volle werkweek tot bijbanen voor een paar uurtjes in de week:

  • Fulltime baan: wil je fulltime aan de slag? De werkweek van een fulltime baan is 36 of 40 uur.   
  • Parttimebaan: een parttimefunctie biedt veel flexibiliteit. Ideaal om te combineren met andere zaken die tijd in beslag nemen, bijvoorbeeld je studie, kinderen of hobby.
  • Tijdelijk werk: een goede keuze als je een periode wilt overbruggen en op zoek bent naar een tijdelijke baan in de omgeving van Eindhoven (enkele weken of maanden).

Inschrijven uitzendbureau Eindhoven

Woon je in de omgeving van Eindhoven? En heb je interesse in een nieuwe baan in Eindhoven, Helmond, Best of Son en Breugel? Dan gaan we graag op zoek naar een interessante functie die past bij jouw wensen.

Bekijk onze openstaande vacatures in bijvoorbeeld de vakgebieden transport, techniek of verkoop. Of schrijf je in, zodat wij voor jou op zoek gaan naar je droombaan.

Schrijf je direct bij ons in. Daarna gaan wij direct voor je aan de slag om je droombaan te vinden.

Schrijf je nu in

Ons doel: jou enthousiast maken voor een functie

Wij willen weten waar jij blij van wordt en nodigen je daarom graag uit voor een persoonlijke kennismaking op ons uitzendbureau Eindhoven. Jouw wensen nemen we als input mee in onze zoektocht naar jouw nieuwe baan. We stellen uiteraard ook alleen vacatures voor die jou enthousiast zullen maken.

Je eerdere ervaringen en cv zijn bijzaak. Wij vinden het vooral belangrijk om te weten wat je motivatie is. Zo komen we erachter welke baan bij je past en of je daar bijvoorbeeld nog een specifieke opleiding voor nodig hebt, die we mogelijk volledig voor jou betalen.

Uitzendbureau in Eindhoven

De arbeidsmarkt in Eindhoven bruist van de energie

We kennen de lokale arbeidsmarkt en weten wat er speelt. Eindhoven is de ‘lichtstad’ en de lokale economie heeft met name dankzij Philips een explosieve groei doorgemaakt. De stad heeft nog steeds een industrieel karakter, maar staat nu vooral bekend als het centrum van de techniek, wat leidt tot een bovengemiddeld aantal vacatures in de techniek.

Ben je in het bezit van een vrachtwagenrijbewijs? Dan zijn er ook veel kansen voor jou in de transportsector. Ook zijn er interessante functies in de verkoop, zoals tankstation medewerker. Kortom, kom met ons uitzendbureau Eindhoven in contact en wij doen de rest.

Wij brengen jou graag in contact met de voor jou leukste werkgevers!


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team in Eindhoven staat voor je klaar!

Stacy de Jong
Manager

Amy Kuppens
Intercedent

Chrissie Cangiz
Intercedent