Menu

Uitzendbureau in Eindhoven

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Als uitzendbureau zet Actief Werkt! zich graag voor je in bij het vinden van een passende functie. Schrijf je nu in en wie weet start jij binnenkort bij één van onze bedrijven in de omgeving van Eindhoven, Weert of Helmond. Geef aan in welke branche je werk zoekt en zodra we een leuke functie in Eindhoven of omgeving voor je hebben, neemt een Intercedent van Actief Werkt! contact met je op.

 

Schrijf je in

Uitzendbureau Actief Werkt! in Eindhoven

Wanneer je in de omgeving van Eindhoven woont en op zoek bent naar een nieuwe baan bij jou in de buurt, staat Actief Werkt! graag voor je klaar. Wij bieden diverse banen in verschillende sectoren aan, waardoor er voor ieder wat wils is in ons aanbod.

Heb je bijvoorbeeld al een vmbo- of mbo-diploma op zak? Of ben je in het bezit van een heftruckcertificaat? Dan gaan we samen op zoek naar een interessante functie die past bij jouw wensen. Maar ook als je nog geen diploma hebt, maar bijvoorbeeld al wel wat werkervaring, helpen wij je met plezier verder. In al deze gevallen pas jij perfect in ons profiel. Kom daarom gerust eens langs in ons pand, zodat we samen op zoek kunnen gaan naar jouw droombaan. 

Vacatures in Eindhoven

Uitzendbureau Actief Werkt! in Eindhoven heeft een gevarieerd aanbod aan vacatures. Je kunt hierbij onder andere denken aan functies in de administratie, productie, horeca, logistiek en techniek. We helpen je graag bij het vinden van een passende vacature in Eindhoven zodat jij binnenkort aan het werk kan! Heb je nog vragen voor Actief Werkt!?

Bekijk onze vacatures in Eindhoven

Actief Werkt! Horeca

Actief Werkt! voor bedrijven

Bent u werkzaam bij een bedrijf in de omgeving van Eindhoven en heeft u een aantal openstaande vacatures? Dan helpen we graag bij het vinden van de juiste kandidaat uit de omgeving. Dankzij onze naamsbekendheid en ons netwerk hebben wij binnen korte tijd een geschikte kandidaat voor de functie gevonden. Daarbij kijken we niet alleen naar opleiding, werkervaring en kwaliteiten, maar ook ambitie en enthousiasme vinden wij belangrijk tijdens een sollicitatieprocedure. Uw vacature op onze website plaatsen? Neem dan contact met ons op.

Plaats een vacature

Contact opnemen met ons uitzendbureau

 

Bezoekadres
De Regent 2
5611 HW Eindhoven

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 08:30 - 17:30 uur

Telefoon: 040 - 244 69 88
Email: eindhoven@actiefwerkt.nl

Ons team

Stacy de Jong
Manager

Chrissie Raijmakers
Intercedent

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Mail ons uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat uw telefoonnummer achter, en wij bellen u terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.