Menu

Uitzendbureau in Eindhoven

Op zoek naar een baan in omgeving Eindhoven? Wij vinden een vacature die bij je past. Kom in contact met ons ActiefWerkt uitzendbureau Eindhoven, zodat we kunnen helpen.

Bekijk vacatures in Eindhoven

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Eindhoven

Gestelsestraat 7
5615 LA Eindhoven

040-2446988
Eindhoven@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00
Dinsdag08:30 - 17:00
Woensdag08:30 - 17:00
Donderdag     08:30 - 17:00
Vrijdag08:30 - 17:00Contact ons uitzendbureau in Eindhoven

Ben je op zoek naar een (nieuwe) baan, breng dan een bezoek aan ons uitzendbureau in Eindhoven. Online inschrijven is ook al voldoende voor ons om je verder te kunnen helpen. Wij hebben tientallen openstaande vacatures en helpen dagelijks mensen aan een nieuwe baan.
Met de inzet van ons team ga jij straks (weer) met plezier naar je nieuwe baan. Wij vinden de baan die past bij jouw motivatie en wensen.

Bekijk onze top vacatures in Eindhoven

Magazijn Medewerker

Als magazijnmedewerker draag je bij aan een soepele uitvoering van de operatie door ervoor te zorgen dat alle taken efficiënt worden uitgevoerd. Je taken omvatten het ontvangen, opslaan, orderpicken en verzenden van goederen. Het is van cruciaal belang dat je nauwkeurig, efficiënt en georganiseerd te werk gaat.

Als magazijnmedewerker omvatten jouw taken:

 • Verplaatsen van pallets met graafmachineonderdelen met behulp van een heftruck
 • Uitvoeren van klein onderhoud aan de heftruck en handhaven van orde in het magazijn
 • Orderpicken van goederen met behulp van scanners en/of picklijsten en gereedmaken voor verzending
 • Ontvangst, boeken en opbergen van inkomende goederen
 • Zorgen voor nauwkeurige en actuele registratie van voorraadgegevens

Bekijk vacature
Administratief Medewerker

Bij dit familiebedrijf in Lierop hebben we een interessante rol als administratief medewerker beschikbaar. In deze functie ben je verantwoordelijk voor een vlotte afhandeling van klantbestellingen en zorg je ervoor dat alles tijdig wordt geleverd. Je draagt bij aan het succes van onze verkoopactiviteiten en speelt een belangrijke rol in het optimaliseren van onze administratieve processen, met een focus op klantcommunicatie. De werktijden zijn van 07.00 tot 16.00 uur.

Je belangrijkste taken omvatten:

 • Verwerken van klantbestellingen voor een soepel verloop.
 • Coördineren van transport om tijdige levering te garanderen.
 • Ondersteunen van verkoopactiviteiten voor gezamenlijk succes.

Wil je deel uitmaken van ons hechte familiebedrijf? Lees dan snel verder of solliciteer direct!

Bekijk vacature
Tech Repair Employee

In this Tech Repair position, you will work with a small team of skilled colleagues. Your role involves tackling more complicated technical damages in returned packaging and high-tech parts. You will work with repair instructions and checklists and strive for efficient use of materials. You will also deal with: 

 • Inspect and repair various types of damage to packaging and high-tech parts
 • Replacing parts
 • Managing administrative tasks

In this role, you will also use equipment such as EPT, Stacker and the forklift, along with various tools. If you have accuracy and technical understanding and hold valid certificates or are open to obtaining them and enjoy working in a team, this is the job for you!

This position is currently on day shift Monday to Friday from 7:30am to 4:30pm. Please note that in April/May, the company will be moving to the Run and switching to 2 shifts. Working hours will then be from 06:00-15:00 and 15:00-24:00.

Bekijk vacature

Parttime of fulltime werken via Eindhoven uitzendbureau?

Eindhoven uitzendbureau ActiefWerkt heeft allerlei soorten vacatures voor je, van een volle werkweek tot bijbanen voor een paar uurtjes in de week:

 • Fulltime baan: wil je fulltime aan de slag? De werkweek van een fulltime baan is 36 of 40 uur.   
 • Parttimebaan: een parttimefunctie biedt veel flexibiliteit. Ideaal om te combineren met andere zaken die tijd in beslag nemen, bijvoorbeeld je studie, kinderen of hobby.
 • Tijdelijk werk: een goede keuze als je een periode wilt overbruggen en op zoek bent naar een tijdelijke baan in de omgeving van Eindhoven (enkele weken of maanden).

Inschrijven uitzendbureau Eindhoven

Woon je in de omgeving van Eindhoven? En heb je interesse in een nieuwe baan in Eindhoven, Helmond, Best of Son en Breugel? Dan gaan we graag op zoek naar een interessante functie die past bij jouw wensen.

Bekijk onze openstaande vacatures in bijvoorbeeld de vakgebieden transport, techniek of verkoop. Of schrijf je in, zodat wij voor jou op zoek gaan naar je droombaan.

Schrijf je direct bij ons in. Daarna gaan wij direct voor je aan de slag om je droombaan te vinden.

Schrijf je nu in

Ons doel: jou enthousiast maken voor een functie

Wij willen weten waar jij blij van wordt en nodigen je daarom graag uit voor een persoonlijke kennismaking op ons uitzendbureau Eindhoven. Jouw wensen nemen we als input mee in onze zoektocht naar jouw nieuwe baan. We stellen uiteraard ook alleen vacatures voor die jou enthousiast zullen maken.

Je eerdere ervaringen en cv zijn bijzaak. Wij vinden het vooral belangrijk om te weten wat je motivatie is. Zo komen we erachter welke baan bij je past en of je daar bijvoorbeeld nog een specifieke opleiding voor nodig hebt, die we mogelijk volledig voor jou betalen.

Uitzendbureau in Eindhoven

De arbeidsmarkt in Eindhoven bruist van de energie

We kennen de lokale arbeidsmarkt en weten wat er speelt. Eindhoven is de ‘lichtstad’ en de lokale economie heeft met name dankzij Philips een explosieve groei doorgemaakt. De stad heeft nog steeds een industrieel karakter, maar staat nu vooral bekend als het centrum van de techniek, wat leidt tot een bovengemiddeld aantal vacatures in de techniek.

Ben je in het bezit van een vrachtwagenrijbewijs? Dan zijn er ook veel kansen voor jou in de transportsector. Ook zijn er interessante functies in de verkoop, zoals tankstation medewerker. Kortom, kom met ons uitzendbureau Eindhoven in contact en wij doen de rest.

Wij brengen jou graag in contact met de voor jou leukste werkgevers!

 

Uitzendbureau Eindhoven aangesloten bij ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Bo van den Akker
Vestigingsmanager

Rowie Heijmans
Intercedent

Nils Graafmans
Intercedent

Helin Karaca
Stagiair(e)