Menu

Uitzendbureau in Eindhoven

Op zoek naar een baan in omgeving Eindhoven? Wij vinden een vacature die bij je past. Kom in contact met ons ActiefWerkt uitzendbureau Eindhoven, zodat we kunnen helpen.

Bekijk vacatures in Eindhoven

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Eindhoven

Gestelsestraat 7
5615 LA Eindhoven

040-2446988
Eindhoven@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00
Dinsdag08:30 - 17:00
Woensdag08:30 - 17:00
Donderdag     08:30 - 17:00
Vrijdag08:30 - 17:00Contact ons uitzendbureau in Eindhoven

Ben je op zoek naar een (nieuwe) baan, breng dan een bezoek aan ons uitzendbureau in Eindhoven. Online inschrijven is ook al voldoende voor ons om je verder te kunnen helpen. Wij hebben tientallen openstaande vacatures en helpen dagelijks mensen aan een nieuwe baan.
Met de inzet van ons team ga jij straks (weer) met plezier naar je nieuwe baan. Wij vinden de baan die past bij jouw motivatie en wensen.

Bekijk onze top vacatures in Eindhoven

CNC Programmeur

Voor een bedrijf in Geldrop zoeken we iemand met ervaring als CNC-programmeur. Als jij een ervaren vakman bent en fulltime beschikbaar, lees dan verder!

Wat ga je doen:

Na overleg over de planning moet je zelf bepalen welke prioriteiten belangrijk zijn voor de efficiëntie van een groep machines die jij onder je hoede hebt. Dit kunnen Okuma draaimachines zijn, met dubbele en enkele gereedschapshouders, voorzien van LNS-stafladers met extra functies en mogelijk Y-as. Sommige machines hebben een geïntegreerd Gantry-systeem. Het meten en rapporteren van maten is jouw verantwoordelijkheid, evenals het onderhoud van de machines en het beheer van gereedschap. Bij al deze taken is het belangrijk om te streven naar optimalisatie op het gebied van kwaliteit, efficiëntie, onderhoud en Lean-principes. Als het mogelijk is, kun je ook je kennis overdragen aan junior medewerkers. Je werkt direct onder de werkplaatschef en afhankelijk van je vaardigheden kunnen er ook leidinggevende taken bij horen. De uitdaging ligt voornamelijk in het efficiënt afstellen en zoveel mogelijk geautomatiseerd laten draaien van de machines.

Je werkt van maandag tot en met vrijdag, van 07.45 uur tot 16.30 uur.

Bekijk vacature
Verkoper binnendienst

Voor een opdrachtgever gespecialiseerd in vloerverwarmingen zijn wij op zoek naar een verkoper binnendienst. In deze uitdagende fulltime functie ben je het eerste aanspreekpunt voor de klanten. Kennis van vloerverwarmingen is niet direct nodig, dat leren zij je graag! Jij geeft advies over de producten en weet ondanks een volle mailbox en een rinkelende telefoon altijd het overzicht te bewaren. Je zorgt dat orders op tijd worden ingediend en werkt nauw samen met de collega's van de andere afdelingen. Jouw takenpakket zal bestaan uit:

  • Het bedenken, implementeren en uitvoeren van verkoopondersteunende acties;
  • Rapporteren aan de verkoper, buitendienst en de werkvoorbereider;
  • Proactief klanten informeren over de lopende orders;
  • Het onderhouden van contact met leveranciers;
  • Het uitvoeren van administratieve taken.

Bekijk vacature
Chauffeur

Ben jij op zoek naar een baan als chauffeur met een CE/BE-rijbewijs in de omgeving van Eindhoven en ben je ook nog eens fulltime beschikbaar in de dagdienst? Lees dan snel verder!

Als chauffeur ben je gedurende de dag verantwoordelijk voor het vervoeren, laden en lossen van middelgrote tot grote grondverzetmachines, hoogwerkers en andere bouwmaterialen in de regio Eindhoven, Mierlo en soms Den Bosch of Tilburg. Je begint je dag door de planning te controleren met de binnengekomen bestellingen, zodat je de bestellingen voor de volgende dag alvast kunt inladen aan het einde van de dag. Het aantal ritten op een dag varieert, met 5 tot 10 ritten per dag. Je zorgt ervoor dat de machine op de juiste manier wordt afgeleverd of opgehaald en soms moet je hiervoor een kraan gebruiken om de onderdelen op te tillen.

Op rustige dagen kun je naast je werk als chauffeur ook assisteren bij de vestiging in Eindhoven, waar je materiaal inneemt, controleert en waar nodig schoonmaakt. Je rijdt vaak in een Craftler busje, maar soms ook met een vrachtwagen. Een typische dag kan er als volgt uitzien: In de ochtend laden en lossen, je route rijden en aan het einde van de dag assisteren bij de vestiging. Je werktijden zijn in de dagdienst en vallen tussen 07:00-16:00 of 08:00-17:00.

Als jij het leuk vindt om veel onderweg te zijn en naast het rijden ook andere werkzaamheden te verrichten, dan is deze baan echt iets voor jou!

Bekijk vacature

Parttime of fulltime werken via Eindhoven uitzendbureau?

Eindhoven uitzendbureau ActiefWerkt heeft allerlei soorten vacatures voor je, van een volle werkweek tot bijbanen voor een paar uurtjes in de week:

  • Fulltime baan: wil je fulltime aan de slag? De werkweek van een fulltime baan is 36 of 40 uur.   
  • Parttimebaan: een parttimefunctie biedt veel flexibiliteit. Ideaal om te combineren met andere zaken die tijd in beslag nemen, bijvoorbeeld je studie, kinderen of hobby.
  • Tijdelijk werk: een goede keuze als je een periode wilt overbruggen en op zoek bent naar een tijdelijke baan in de omgeving van Eindhoven (enkele weken of maanden).

Inschrijven uitzendbureau Eindhoven

Woon je in de omgeving van Eindhoven? En heb je interesse in een nieuwe baan in Eindhoven, Helmond, Best of Son en Breugel? Dan gaan we graag op zoek naar een interessante functie die past bij jouw wensen.

Bekijk onze openstaande vacatures in bijvoorbeeld de vakgebieden transport, techniek of verkoop. Of schrijf je in, zodat wij voor jou op zoek gaan naar je droombaan.

Schrijf je direct bij ons in. Daarna gaan wij direct voor je aan de slag om je droombaan te vinden.

Schrijf je nu in

Ons doel: jou enthousiast maken voor een functie

Wij willen weten waar jij blij van wordt en nodigen je daarom graag uit voor een persoonlijke kennismaking op ons uitzendbureau Eindhoven. Jouw wensen nemen we als input mee in onze zoektocht naar jouw nieuwe baan. We stellen uiteraard ook alleen vacatures voor die jou enthousiast zullen maken.

Je eerdere ervaringen en cv zijn bijzaak. Wij vinden het vooral belangrijk om te weten wat je motivatie is. Zo komen we erachter welke baan bij je past en of je daar bijvoorbeeld nog een specifieke opleiding voor nodig hebt, die we mogelijk volledig voor jou betalen.

Uitzendbureau in Eindhoven

De arbeidsmarkt in Eindhoven bruist van de energie

We kennen de lokale arbeidsmarkt en weten wat er speelt. Eindhoven is de ‘lichtstad’ en de lokale economie heeft met name dankzij Philips een explosieve groei doorgemaakt. De stad heeft nog steeds een industrieel karakter, maar staat nu vooral bekend als het centrum van de techniek, wat leidt tot een bovengemiddeld aantal vacatures in de techniek.

Ben je in het bezit van een vrachtwagenrijbewijs? Dan zijn er ook veel kansen voor jou in de transportsector. Ook zijn er interessante functies in de verkoop, zoals tankstation medewerker. Kortom, kom met ons uitzendbureau Eindhoven in contact en wij doen de rest.

Wij brengen jou graag in contact met de voor jou leukste werkgevers!

 

Uitzendbureau Eindhoven aangesloten bij ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Bo van den Akker
Vestigingsmanager

Rowie Heijmans
Intercedent

Nils Graafmans
Intercedent