Menu

Uitzendbureau in Drachten

Zoek je een baan in Drachten? Actief Werkt heeft leuke uitdagingen voor je klaarliggen. Kom langs bij ons uitzendbureau Drachten, bekijk onze vacatures of schrijf je direct online in en wij gaan voor je op zoek.

Bekijk vacatures in Drachten

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Drachten

Van Knobeldorffplein 26
9203 DJ Drachten

0512-519947
drachten@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Afspraak maken is niet nodig.

Uitzendbureau Drachten brengt je droombaan dichterbij

Actief Werkt uitzendbureau Drachten vindt een vacature voor je, die past bij jouw wensen om een (volgende) stap te zetten in je loopbaan. We hebben tientallen vacatures waarmee we dagelijks nieuwe mensen helpen aan een leuke, uitdagende baan.

Ons doel is om jou een baan te bezorgen waar jij straks energie uit haalt en enthousiast van wordt. Daarom zijn jouw doelen en ambities voor ons de belangrijkste input in onze zoektocht. Je mag bij ons langskomen, direct zelf online solliciteren op een vacature of je online bij ons inschrijven. 

Bekijk onze top vacatures in Drachten

Installatiemonteur

Onze opdrachtgever is een installatiebedrijf in de regio met een rijke historie. Voor deze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een gemotiveerde Servicemonteur . Als Servicemonteur zet jij je dagelijks in om installaties in topconditie te houden, dit kan zowel bij particuliere als zakelijke klanten zijn. Je voert periodiek en preventief onderhoud uit en lost storingen zelfstandig op. Je werkt zelfstandig aan diverse klussen. De planning en werkvoorbereiding worden bij deze opdrachtgever door de technische binnendienst verzorgd. Je krijgt volop ruimte om je te ontwikkelen bij deze opdrachtgever, je wordt continue gestimuleerd om mee te denken in het verbeteren van de processen.

Bekijk vacature
Onderhoudsmonteur WTB

Kan jij goed aan machines sleutelen en weet je alles draaiende te houden? Wil je werken in een agrarisch bedrijf en hun helpen groeien? Wie weet dat deze vacature voor Onderhoudsmonteur wel wat voor jou is? Als Onderhoudsmonteur verhelp jij storingen aan de machines en verricht je preventief onderhoud. Zo draag je eraan bij dat de operators zo optimaal en efficiënt mogelijk het voer kunnen produceren. Je zorgt dat de werkplaats er netjes uit ziet en alle benodigde gereedschappen op hun vaste plek liggen. Indien nodig ondersteun je bij werkzaamheden die aan productie gerelateerd zijn. Daarnaast ben je vraagbaak voor toeleverende bedrijven en zie je toe op de (veilige) uitvoering van werkzaamheden.

Bekijk vacature
Kwaliteitsmedewerker

Staat kwaliteit bij jou hoog in het vaandel? Ga je graag analytisch te werk en houdt je van hygiënische werkomgeving? Lees dan snel verder! Met regelmaat zijn wij voor onze klanten op zoek naar kwaliteitsmedewerkers. Als kwaliteitsmedewerker hoeven wij jou natuurlijk niet te vertellen hoe belangrijk je functie binnen het productieproces is. Om de hoge kwaliteitseisen die aan de producten worden gesteld te kunnen waarborgen, voer jij als kwaliteitsmedewerker de nodige controles uit. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het controleren van eindproducten en het vrijgeven of afkeuren hiervan. Interne audits, het beoordelen van product- en leverancierskwalificaties en het onderhouden en verder verbeteren van het kwaliteitsmanagementsysteem, behoren eveneens tot je takenpakket. Een hele verantwoordelijkheid, die jij als ervaren kwaliteitsmedewerker natuurlijk wel aan kunt!

Bekijk vacature

Vacatures uitzendbureau in Drachten

Bij Actief Werkt uitzendbureau Drachten hebben we vacatures voor elke behoefte. Wanneer je op zoek bent naar een baan, is het goed om voor jezelf te bepalen hoeveel uur je per week wilt werken. We maken namelijk onderscheid tussen verschillende vacatures.

  • Fulltimebaan: wil je fulltime aan de slag, kies dan voor een functie van 36 tot 40 uur per week.
  • Parttimebaan: heb je een gezin, een tijdrovende hobby of volg je nog een studie? Dan kun je dit het beste combineren met een parttimefunctie.
  • Tijdelijk werk: een tijdelijke baan in Drachten of omgeving is ideaal als je een periode wilt overbruggen of alleen wilt werken tijdens vakantieperiodes.
  • Vaste baan: ben je toe aan een volgende stap in je carrière en wil je hulp bij het vinden van een vaste baan? Dan helpen we je aan een nieuwe vaste baan.

Inschrijven bij uitzendbureau Drachten

Kom je uit Drachten of omgeving en kun je wel wat hulp gebruiken bij het vinden van een interessante vacature? Neem een kijkje tussen onze openstaande vacatures in de vakgebieden productiewerk, techniek, logistiek of zakelijke dienstverlening.

Wil je liever gebruik maken van onze ervaring en expertise? Schrijf je dan in en laat ons weten naar wat voor baan je op zoek bent, dan gaan we direct voor jou op zoek naar een geschikte functie!

Schrijf je nu in

Jouw motivatie voor een baan wordt ons doel

Bij uitzendbureau Drachten willen we weten wat jouw motivatie voor die ene baan of functie is. Vervolgens gaan we op zoek naar je nieuwe baan. Jij hoeft zelf geen tientallen vacatures door te spitten. Wij zoeken voor jou, totdat we een werkgever en functie vinden die matchen met jou.

Staat er in Drachten of omgeving een vacature open die past bij jouw motivatie, maar moet je hiervoor nog wel een opleiding volgen? Dan mag je die wellicht volgen op onze kosten via de Actief Flex Academy. Denk hierbij aan het behalen van een heftruckcertificaat of chauffeursopleiding.

Uitzendbureau in Drachten

Groeiende arbeidsmarkt in Drachten

Actief Werkt uitzendbureau Drachten kent de lokale arbeidsmarkt door en door. In de jaren ’50 heeft Drachten een explosieve groei doorgemaakt en sindsdien is het één van de grootste plaatsen van Friesland. Ondanks de kenmerken van een stad is Drachten officieel nog steeds een dorp.

In Drachten bevindt zich het grootste industrieterrein van het noorden. Er is werk genoeg. Dat merken we bij ons uitzendbureau direct aan de groeiende vraag naar werknemers. Er zijn het hele jaar door veel vacatures in de productie, techniek, logistiek, zakelijke dienstverlening of horeca.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team in Drachten staat voor je klaar!

Bernie Dijksterhuis
Manager

Yvet Paulusma
Intercedent

Niels Bouwer
Sales Intercedent

iris Reitsma
Stagiaire