Menu

Uitzendbureau in Drachten

Zoek je een baan in Drachten? Actief Werkt heeft leuke uitdagingen voor je klaarliggen. Kom langs bij ons uitzendbureau Drachten, bekijk onze vacatures of schrijf je direct online in en wij gaan voor je op zoek.

Bekijk vacatures in Drachten

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Drachten

van Knobeldorffplein 26-28
9203 DJ Drachten

0512-519947
Drachten@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00
Dinsdag08:30 - 17:00
Woensdag08:30 - 17:00
Donderdag     08:30 - 17:00
Vrijdag08:30 - 17:00Uitzendbureau Drachten brengt je droombaan dichterbij

Actief Werkt uitzendbureau Drachten vindt een vacature voor je, die past bij jouw wensen om een (volgende) stap te zetten in je loopbaan. We hebben tientallen vacatures waarmee we dagelijks nieuwe mensen helpen aan een leuke, uitdagende baan.

Ons doel is om jou een baan te bezorgen waar jij straks energie uit haalt en enthousiast van wordt. Daarom zijn jouw doelen en ambities voor ons de belangrijkste input in onze zoektocht. Je mag bij ons langskomen, direct zelf online solliciteren op een vacature of je online bij ons inschrijven. 

Bekijk onze top vacatures in Drachten

Teamleider

Als teamleider productie bij onze opdrachtgever ben je verantwoordelijk voor de aansturing van je collega’s die o.a. werken op de afdeling expeditie, afwerking en plaklijnen. Je hebt oog voor kwaliteit en zorgt ervoor dat de klant het allerbeste toegestuurd krijgt. Je bent communicatief vaardig, want jij bent het eerste aanspreekpunt van je collega’s. Daarnaast denk jij proactief mee in de verbeteringen in het productieproces en neem jij jouw collega’s mee bij verbeteringen in het proces.

Bekijk vacature
Orderpicker

Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt? Dan is deze vacature als orderpicker iets voor jou! Als orderpicker speel je een essentiële rol bij het verzamelen van bestellingen voor onze gewaardeerde klanten. Je zorgt ervoor dat dit proces efficiënt en vlot verloopt. In deze functie maak je deel uit van een jong en informeel team. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het nauwkeurig en snel verzamelen van de bestellingen. Je werkt samen om ervoor te zorgen dat onze klanten hun producten op tijd en in de juiste staat ontvangen.

Als orderpicker is het belangrijk dat je gedreven bent en oog hebt voor detail. Je werkt gestructureerd en houdt van een dynamische werkomgeving. Je krijgt de kans om je organisatorische vaardigheden verder te ontwikkelen en te werken in een team waarin iedereen bijdraagt aan het succes.

Dus, als jij klaar bent om je handen uit de mouwen te steken en deel wilt uitmaken van een team dat samenwerkt om de bestellingen vlekkeloos te verzamelen, solliciteer dan nu als orderpicker!

Bekijk vacature
Manager

Je begint de werkweek met het bijpraten met alle technische vakmensen over de afgelopen week. Je neemt samen met hun de plannen voor aankomende week door. Je beoordeelt met de servicemonteurs & de supportafdeling welke systemen onderhoud in het veld nodig hebben. Je bezoekt onze hubs en depots in binnen en buitenland en praat bij met de voormannen. Je bezoekt groeiende markten en je kijkt hoe je de service dekking kunt garanderen. Jij maakt de vertaling tussen het management en de werkvloer en zorgt ervoor dat de plannen van het management praktisch uit te voeren zijn voor je collega’s op de werkvloer. Je zorgt ervoor dat er altijd voldoende systemen beschikbaar zijn om de klanten te kunnen bedienen.

Kortom je houdt je bezig met: 

  • Het aansturen van hubs en depots in Europa;
  • Het onderhouden en opstellen van onderhoudsplannen;
  • Sparren met landenvestigingen over de invulling van de service & support behoefte;
  • Het adviseren van de operationeel manager over strategische service & support-vraagstukken;
  • Het aansturen van een internationaal team, waarbij je verantwoordelijk bent voor service, technisch support & onderhoud.


Het hoofdkantoor van het bedrijf bevindt zich in Drachten, waar de camerasystemen worden geproduceerd. Onderhoud en reparaties worden uitgevoerd in het depot in Wolvega. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van ongeveer 15 medewerkers, en je werkt voornamelijk vanuit de locaties in Drachten of Wolvega. 

Bekijk vacature

Vacatures uitzendbureau in Drachten

Bij Actief Werkt uitzendbureau Drachten hebben we vacatures voor elke behoefte. Wanneer je op zoek bent naar een baan, is het goed om voor jezelf te bepalen hoeveel uur je per week wilt werken. We maken namelijk onderscheid tussen verschillende vacatures.

  • Fulltimebaan: wil je fulltime aan de slag, kies dan voor een functie van 36 tot 40 uur per week.
  • Parttimebaan: heb je een gezin, een tijdrovende hobby of volg je nog een studie? Dan kun je dit het beste combineren met een parttimefunctie.
  • Tijdelijk werk: een tijdelijke baan in Drachten of omgeving is ideaal als je een periode wilt overbruggen of alleen wilt werken tijdens vakantieperiodes.
  • Vaste baan: ben je toe aan een volgende stap in je carrière en wil je hulp bij het vinden van een vaste baan? Dan helpen we je aan een nieuwe vaste baan.

Inschrijven bij uitzendbureau Drachten

Kom je uit Drachten of omgeving en kun je wel wat hulp gebruiken bij het vinden van een interessante vacature? Neem een kijkje tussen onze openstaande vacatures in de vakgebieden productiewerk, techniek, logistiek of zakelijke dienstverlening.

Wil je liever gebruik maken van onze ervaring en expertise? Schrijf je dan in en laat ons weten naar wat voor baan je op zoek bent, dan gaan we direct voor jou op zoek naar een geschikte functie!

Schrijf je nu in

Jouw motivatie voor een baan wordt ons doel

Bij uitzendbureau Drachten willen we weten wat jouw motivatie voor die ene baan of functie is. Vervolgens gaan we op zoek naar je nieuwe baan. Jij hoeft zelf geen tientallen vacatures door te spitten. Wij zoeken voor jou, totdat we een werkgever en functie vinden die matchen met jou.

Staat er in Drachten of omgeving een vacature open die past bij jouw motivatie, maar moet je hiervoor nog wel een opleiding volgen? Dan mag je die wellicht volgen op onze kosten via de Actief Flex Academy. Denk hierbij aan het behalen van een heftruckcertificaat of chauffeursopleiding.

Uitzendbureau in Drachten

Groeiende arbeidsmarkt in Drachten

Actief Werkt uitzendbureau Drachten kent de lokale arbeidsmarkt door en door. In de jaren ’50 heeft Drachten een explosieve groei doorgemaakt en sindsdien is het één van de grootste plaatsen van Friesland. Ondanks de kenmerken van een stad is Drachten officieel nog steeds een dorp.

In Drachten bevindt zich het grootste industrieterrein van het noorden. Er is werk genoeg. Dat merken we bij ons uitzendbureau direct aan de groeiende vraag naar werknemers. Er zijn het hele jaar door veel vacatures in de productie, techniek, logistiek, zakelijke dienstverlening of horeca.

 

Uitzendbureau Drachten aangesloten bij ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Marissa Grond
Manager

Agnieszka Gruszczynska
Intercedent

Nadie Douwsma
Intercedent