Menu

Uitzendbureau in Drachten

Zoek je een baan in Drachten? Actief Werkt heeft leuke uitdagingen voor je klaarliggen. Kom langs bij ons uitzendbureau Drachten, bekijk onze vacatures of schrijf je direct online in en wij gaan voor je op zoek.

Bekijk vacatures in Drachten

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Drachten

Van Knobeldorffplein 26
9203 DJ Drachten

0512-519947
drachten@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Afspraak maken is niet nodig.

Uitzendbureau Drachten brengt je droombaan dichterbij

Actief Werkt uitzendbureau Drachten vindt een vacature voor je, die past bij jouw wensen om een (volgende) stap te zetten in je loopbaan. We hebben tientallen vacatures waarmee we dagelijks nieuwe mensen helpen aan een leuke, uitdagende baan.

Ons doel is om jou een baan te bezorgen waar jij straks energie uit haalt en enthousiast van wordt. Daarom zijn jouw doelen en ambities voor ons de belangrijkste input in onze zoektocht. Je mag bij ons langskomen, direct zelf online solliciteren op een vacature of je online bij ons inschrijven. 

Bekijk onze top vacatures in Drachten

Technisch Projectmanager Automatisering

Heb jij ervaring als Technisch Projectmanager op het gebied van Automatisering en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Mogelijk dan ik dan op zoek ben naar jou! In de functie als Technical Project Manager Automation ben jij de spin in het web als het gaat om engineering en implementatietrajecten waarin IT en Automation samenkomen. Jij houdt hierbij voor ogen wat er straks nodig is om het productieproces optimaal te kunnen bedienen en onderhouden. Jij werkt samen met het project team vanuit deze gedachte. Wat komt er dan straks? Er komt een nieuwe fabriek én jij hebt dan ook de mogelijkheid om hier echt ‘jouw’ project van te maken, van tekening tot bouw! Jij ontwerpt en ontwikkelt een besturingsfilosofie voor de nieuwe fabriek die je vertaalt naar een Functionele Design Specificatie (FDS) en Technische Design Specificatie (TDS). Hoe ziet jouw werkdag eruit? Hierbij is het uitgangspunt: geen dag is hetzelfde! Jij werkt nauw samen met het projectteam, alsmede de EIA engineers. Jullie zorgen dat er bij alle stappen die gemaakt worden tijdens de opbouw van de fabriek de kwaliteit, veiligheid, productiviteit en technische beschikbaarheid van de toekomstige productielijnen centraal blijft staan. Je houdt voor ogen wat er straks nodig is om het productieproces optimaal te kunnen bedienen/onderhouden, en maakt hierbij direct de vertaalslag naar het functionele ontwerp van de nieuwe fabriek. Hierbij is het belangrijk om de impact voor de verschillende onderdelen/afdelingen binnen Ausnutria in kaart te brengen. Jij bent daarnaast ook verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe software/besturingstoepassingen voor zowel de proces besturing en business automatisering (Level 2,3,4). Tijdens de bouwfase ben jij als lid van het team verantwoordelijk voor de uitvoering van de FAT en SAT en afdoende validatie van de nieuwe besturingssystemen en software. Je stuurt aan en begeleidt overigens ook de EIA engineers en betrokken contractors.

Bekijk vacature
Supply Chain Engineer

Ben jij de Supply Chain Engineer waar wij naar op zoek gaan? Lees snel verder! Als Supply Chain Engineer ben jij verantwoordelijk voor het uitrollen en het verder optimaliseren van het Supply Chain model. Jij werkt toe naar een Lean en Agile Supply Chain om zo de toekomstige groei optimaal te kunnen ondersteunen. Hoe ziet jouw dag eruit? Jij houdt je in de hoofdzaak bezig met het analyseren en verbeteren van bestaande interne en externe goederenstromen en ondersteunt de Supply Chain organisatie overall met het optimaliseren van bestaande processen en systemen. Daarnaast houd jij je actief bezig met verbeterprojecten en leidt project teams om verbetervoorstellen te implementeren.

Bekijk vacature
QC medewerker m/v

Als Medewerker Quality Control ben je werkzaam op de afdeling Quality Control. De afdeling QC bestaat uit een team van Release Officers en QC medewerkers. De voornaamste taken van de afdeling zijn: ingang- en eindcontrole van de grondstoffen en eindproducten, vrijgave van partijen, kalibratie van analyseapparatuur gebruikt voor procescontrole en diverse projecten op het gebied van preventieve kwaliteitscontrole. Je voert analyses uit, beheert en verwerkt analyseresultaten. Je rapporteert afwijkingen in de analyse en kwaliteit. Je zorgt ervoor dat informatie over QC zaken bij de operatie bekend worden en neemt actief deel aan projecten en audits.

Bekijk vacature

Vacatures uitzendbureau in Drachten

Bij Actief Werkt uitzendbureau Drachten hebben we vacatures voor elke behoefte. Wanneer je op zoek bent naar een baan, is het goed om voor jezelf te bepalen hoeveel uur je per week wilt werken. We maken namelijk onderscheid tussen verschillende vacatures.

  • Fulltimebaan: wil je fulltime aan de slag, kies dan voor een functie van 36 tot 40 uur per week.
  • Parttimebaan: heb je een gezin, een tijdrovende hobby of volg je nog een studie? Dan kun je dit het beste combineren met een parttimefunctie.
  • Tijdelijk werk: een tijdelijke baan in Drachten of omgeving is ideaal als je een periode wilt overbruggen of alleen wilt werken tijdens vakantieperiodes.
  • Vaste baan: ben je toe aan een volgende stap in je carrière en wil je hulp bij het vinden van een vaste baan? Dan helpen we je aan een nieuwe vaste baan.

Inschrijven bij uitzendbureau Drachten

Kom je uit Drachten of omgeving en kun je wel wat hulp gebruiken bij het vinden van een interessante vacature? Neem een kijkje tussen onze openstaande vacatures in de vakgebieden productiewerk, techniek, logistiek of zakelijke dienstverlening.

Wil je liever gebruik maken van onze ervaring en expertise? Schrijf je dan in en laat ons weten naar wat voor baan je op zoek bent, dan gaan we direct voor jou op zoek naar een geschikte functie!

Schrijf je nu in

Jouw motivatie voor een baan wordt ons doel

Bij uitzendbureau Drachten willen we weten wat jouw motivatie voor die ene baan of functie is. Vervolgens gaan we op zoek naar je nieuwe baan. Jij hoeft zelf geen tientallen vacatures door te spitten. Wij zoeken voor jou, totdat we een werkgever en functie vinden die matchen met jou.

Staat er in Drachten of omgeving een vacature open die past bij jouw motivatie, maar moet je hiervoor nog wel een opleiding volgen? Dan mag je die wellicht volgen op onze kosten via de Actief Flex Academy. Denk hierbij aan het behalen van een heftruckcertificaat of chauffeursopleiding.

Uitzendbureau in Drachten

Groeiende arbeidsmarkt in Drachten

Actief Werkt uitzendbureau Drachten kent de lokale arbeidsmarkt door en door. In de jaren ’50 heeft Drachten een explosieve groei doorgemaakt en sindsdien is het één van de grootste plaatsen van Friesland. Ondanks de kenmerken van een stad is Drachten officieel nog steeds een dorp.

In Drachten bevindt zich het grootste industrieterrein van het noorden. Er is werk genoeg. Dat merken we bij ons uitzendbureau direct aan de groeiende vraag naar werknemers. Er zijn het hele jaar door veel vacatures in de productie, techniek, logistiek, zakelijke dienstverlening of horeca.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team in Drachten staat voor je klaar!

Bernie Dijksterhuis
Manager

Yvet Paulusma
Intercedent

Niels Bouwer
Sales Intercedent