Menu

Uitzendbureau in Drachten

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Drachten is de tweede grootste plaats in Friesland, na Leeuwarden. Er is altijd wel iets te doen, dat merken we aan de groeiende vraag naar werknemers. Daarom is ons uitzendbureau Drachten altijd op zoek naar mensen die ons team komen versterken. Naast grote productie- en logistieke bedrijven kun je via ons uitzendbureau ook bij veel bedrijven in de zakelijke dienstverlening, IT en horeca aan de slag. In heel Friesland en zelfs op de Waddeneilanden! Ben je geïnteresseerd in een nieuwe baan? Ontdek onze vacatures!

 

 Vacatures in Drachten 

Werken in de buurt 

We kijken naar jouw kwaliteiten en wensen. Daar zoeken we een bedrijf bij dat in de buurt is en dat de baan biedt die bij je past. Kom eens langs bij ons uitzendbureau om erachter te komen wat we voor jou kunnen betekenen! Wij zijn actief in heel Friesland, waaronder de Waddeneilanden.

Vacatures in Drachten

In Drachten of omgeving kun je werken in allerlei functies. Bijvoorbeeld als operator, productiekracht, logistiek medewerker in het magazijn, heftruckchauffeur, reachtruckchauffeur, medewerker bediening en leidinggevend in de horeca etc. We zijn in Drachten ook actief in het bemiddelen in administratief werk en seizoensgebonden werk. Ons meest recente aanbod van vacatures vind je online. Bekijk de vacatures in Drachten!

 

Inschrijven Drachten

Je kunt je online inschrijven, maar we ontmoeten je ook graag op onze vestiging. Actief Werkt! Drachten is gevestigd aan het Van Knobeldorffplein 26. De bereikbaarheid met de bus is uitstekend. Er zijn parkeergarages dichtbij. De vestiging ligt op loopafstand van het gezellige centrum van Drachten. Kom bij ons langs, we helpen je graag. Of het nu gaat om een tijdelijke baan, een functie voor onbepaalde tijd of vakantiewerk tijdens of na je studie.

>>> Solliciteer op vacatures via de Mijn Actief- app van Actief Werkt!

 

Contact uitzendbureau Drachten

Bezoekadres
Van Knobeldorffplein 26
9203 DJ Drachten

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 08:30 - 17:30 uur

Telefoon: 0512 - 519 947
Email: drachten@actiefwerkt.nl

 

Voor opdrachtgevers in provincie Friesland

Ben je op zoek naar de perfecte kandidaat? Voor werkgevers gaan we graag op zoek naar de juiste talenten om vacatures in te vullen. Denk aan kandidaten voor een tijdelijke of vaste functie met precies de juiste competenties, soft skills, opleiding en werkervaring. Ons uitzendbureau Drachten biedt altijd passend advies over (flexibele) arbeid en kandidaten. We gaan altijd voor de optimale match! Geïnteresseerd? Plaats een verzoek voor een vacature en we komen zo snel mogelijk bij je terug!

Plaats vacature

Ons team

Bernie Dijksterhuis
Manager

Yvet Paulusma
Intercedent

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Mail ons uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat uw telefoonnummer achter, en wij bellen u terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.