Menu

Uitzendbureau in Drachten

Zoek je een baan in Drachten? Actief Werkt heeft leuke uitdagingen voor je klaarliggen. Kom langs bij ons uitzendbureau Drachten, bekijk onze vacatures of schrijf je direct online in en wij gaan voor je op zoek.

Bekijk vacatures in Drachten

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Drachten

van Knobeldorffplein 26-28
9203 DJ Drachten

0512-519947
Drachten@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00
Dinsdag08:30 - 17:00
Woensdag08:30 - 17:00
Donderdag     08:30 - 17:00
Vrijdag08:30 - 17:00Uitzendbureau Drachten brengt je droombaan dichterbij

Actief Werkt uitzendbureau Drachten vindt een vacature voor je, die past bij jouw wensen om een (volgende) stap te zetten in je loopbaan. We hebben tientallen vacatures waarmee we dagelijks nieuwe mensen helpen aan een leuke, uitdagende baan.

Ons doel is om jou een baan te bezorgen waar jij straks energie uit haalt en enthousiast van wordt. Daarom zijn jouw doelen en ambities voor ons de belangrijkste input in onze zoektocht. Je mag bij ons langskomen, direct zelf online solliciteren op een vacature of je online bij ons inschrijven. 

Bekijk onze top vacatures in Drachten

Steigerbouwer

Als steigerbouwer ben jij verantwoordelijk voor het veilig en efficiënt opbouwen en verplaatsen van diverse steigersystemen. Elke werkdag begint om 07.00 uur op onze locatie in Drachten, van waaruit je samen met je collega's naar de werkplek reist. Deze baan biedt veel variatie, aangezien je op verschillende locaties in de omgeving van Drachten werkt!

Jouw taken:

 • Samen met je collega's haal je het materiaal uit de bus; 
 • Vervolgens bouw je de steigers volgens een montage schets;
 • Onder begeleiding leer je de steigers op een juiste veilige wijze op te bouwen;
 • Je controleert de steigers of ze gereed zijn voor gebruik;
 • Later kom je terug en haal je de steigers weer weg. 


Aan het eind van de dag ben je rond 16.00/17.00 uur weer terug in Drachten.

Bekijk vacature
Nieuwe baan

Twijfel jij bij je huidige baan en zoek je wat anders? Wil jij meer weten over de mogelijkheden die er momenteel liggen op de arbeidsmarkt. Dan nodigen wij van Actief Werkt! jou van harte uit om vrijblijvend een keer langs te komen bij ons op de vestiging in Drachten. Wij hebben een breed netwerk van opdrachtgevers en wij kunnen je helpen met oriënteren op functies waar je zelf misschien nog nooit aan hebt gedacht!

Bekijk vacature
Teamleider Magazijn

Als teamleider magazijn vervul je een veelzijdige functie met veel verschillende rollen. Je zal verantwoordelijk zijn voor zowel het aansturen van de magazijnmedewerkers als het nauwkeurig bijhouden van de administratie en het voorraadbeheer. Ook is het jouw taak om ervoor te zorgen dat alles logistiek vlekkeloos verloopt. 

Als teamleider magazijn kom je te werken in een 2-ploegendienst van 05.00 - 14.00 uur en van 14.00 - 23.00 uur of in een dagdienst:

Jouw werkzaamheden als teamleider magazijn zullen o.a. bestaan uit:

 • Het aansturen van de magazijnmedewerkers;
 • De dagelijkse werkzaamheden coördineren en uitvoeren;
 • Het handhaven van de ARBO regels;
 • Het beheren van de voorraad;
 • Actief meewerken in het toepassen en verbeteren van processen.

Bekijk vacature

Vacatures uitzendbureau in Drachten

Bij Actief Werkt uitzendbureau Drachten hebben we vacatures voor elke behoefte. Wanneer je op zoek bent naar een baan, is het goed om voor jezelf te bepalen hoeveel uur je per week wilt werken. We maken namelijk onderscheid tussen verschillende vacatures.

 • Fulltimebaan: wil je fulltime aan de slag, kies dan voor een functie van 36 tot 40 uur per week.
 • Parttimebaan: heb je een gezin, een tijdrovende hobby of volg je nog een studie? Dan kun je dit het beste combineren met een parttimefunctie.
 • Tijdelijk werk: een tijdelijke baan in Drachten of omgeving is ideaal als je een periode wilt overbruggen of alleen wilt werken tijdens vakantieperiodes.
 • Vaste baan: ben je toe aan een volgende stap in je carrière en wil je hulp bij het vinden van een vaste baan? Dan helpen we je aan een nieuwe vaste baan.

Inschrijven bij uitzendbureau Drachten

Kom je uit Drachten of omgeving en kun je wel wat hulp gebruiken bij het vinden van een interessante vacature? Neem een kijkje tussen onze openstaande vacatures in de vakgebieden productiewerk, techniek, logistiek of zakelijke dienstverlening.

Wil je liever gebruik maken van onze ervaring en expertise? Schrijf je dan in en laat ons weten naar wat voor baan je op zoek bent, dan gaan we direct voor jou op zoek naar een geschikte functie!

Schrijf je nu in

Jouw motivatie voor een baan wordt ons doel

Bij uitzendbureau Drachten willen we weten wat jouw motivatie voor die ene baan of functie is. Vervolgens gaan we op zoek naar je nieuwe baan. Jij hoeft zelf geen tientallen vacatures door te spitten. Wij zoeken voor jou, totdat we een werkgever en functie vinden die matchen met jou.

Staat er in Drachten of omgeving een vacature open die past bij jouw motivatie, maar moet je hiervoor nog wel een opleiding volgen? Dan mag je die wellicht volgen op onze kosten via de Actief Flex Academy. Denk hierbij aan het behalen van een heftruckcertificaat of chauffeursopleiding.

Uitzendbureau in Drachten

Groeiende arbeidsmarkt in Drachten

Actief Werkt uitzendbureau Drachten kent de lokale arbeidsmarkt door en door. In de jaren ’50 heeft Drachten een explosieve groei doorgemaakt en sindsdien is het één van de grootste plaatsen van Friesland. Ondanks de kenmerken van een stad is Drachten officieel nog steeds een dorp.

In Drachten bevindt zich het grootste industrieterrein van het noorden. Er is werk genoeg. Dat merken we bij ons uitzendbureau direct aan de groeiende vraag naar werknemers. Er zijn het hele jaar door veel vacatures in de productie, techniek, logistiek, zakelijke dienstverlening of horeca.

 

Uitzendbureau Drachten aangesloten bij ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Marissa Grond
Manager

Agnieszka Gruszczynska
Intercedent

Nadie Douwsma
Intercedent