Menu

Uitzendbureau in Drachten

Zoek je een baan in Drachten? Actief Werkt heeft leuke uitdagingen voor je klaarliggen. Kom langs bij ons uitzendbureau Drachten, bekijk onze vacatures of schrijf je direct online in en wij gaan voor je op zoek.

Bekijk vacatures in Drachten

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Drachten

Van Knobeldorffplein 26
9203 DJ Drachten

0512-519947
drachten@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Corona update: Check vóór je bezoek de voorzorgsmaatregelen van onze vestiging.

Uitzendbureau Drachten brengt je droombaan dichterbij

Actief Werkt uitzendbureau Drachten vindt een vacature voor je, die past bij jouw wensen om een (volgende) stap te zetten in je loopbaan. We hebben tientallen vacatures waarmee we dagelijks nieuwe mensen helpen aan een leuke, uitdagende baan.

Ons doel is om jou een baan te bezorgen waar jij straks energie uit haalt en enthousiast van wordt. Daarom zijn jouw doelen en ambities voor ons de belangrijkste input in onze zoektocht. Je mag bij ons langskomen, direct zelf online solliciteren op een vacature of je online bij ons inschrijven. 

Bekijk onze top vacatures in Drachten

Hoofd magazijn

Wij zijn voor een relatie van ons opzoek naar een hoofd magazijn. Het betreft een machinefabriek die gespecialiseerd is in vervaardigen van klant specifieke apparaten zowel enkelstuks als ook in kleine seriegrootte, waarbij diverse technieken worden gecombineerd.

Bekijk vacature
Opperman dakrenovatie

Ben jij een harde werker zonder hoogtevrees die graag in de buitenlucht is en heb je een tussenjaar of ben je opzoek naar een baan waarin je kunt doorgroeien? Dan zijn wij voor onze opdrachtgever op zoek naar jou. We bieden je een afwisselende baan met uitzicht op langere termijn binnen een bedrijf dat allround dakdek- services biedt. De functie als dakhulp/opperman/bouwplaatshulp bevat werkzaamheden zoals het aangeven van isolatiemateriaal, het leggen van dakbedekking, het opruimen van de werkplaats en het sjouwen van dakmateriaal. Je werk kan bestaan uit de volgende werkzaamheden: • Tijdige aanvoer van materialen en hulpmiddelen die nodig zijn bij de opdracht; • Sorteren van materialen; • Assisteren van je collega’s op de werkplaats; • Helpen bij opbouw van steigers.

Bekijk vacature
Allround monteur Zuivel (nieuwbouw)

Heb jij ervaring als monteur, het liefst binnen de voedingsmiddelenindustrie én spreekt het jou aan om vanaf het begin bij de bouw van een fabriek betrokken te zijn? Lees dan snel verder want mogelijk is dit dan de vacature voor jou! Voor een klant van ons uit Heerenveen zijn wij op zoek naar een monteur voor de melkfabriek. Je zult dus eerst deel uitmaken van het projectteam waarbij het belangrijk is dat jij op basis van (3D) tekeningen en schema's precies weet wat jij straks nodig hebt voor een goed onderhoud aan de installaties. Je ondersteunt bij technische vraagstukken en denkt mee in wat er straks nodig is om de installaties straks zo goed mogelijk in systeem te krijgen. Het is natuurlijk de bedoeling dat je straks installaties hebt met weinig storingen. Na de projectfase ga jij aan de slag als allround monteur in de fabriek en voer jij preventief en gepland onderhoud uit aan de productieapparatuur. Het preventieve onderhoud stel je vast op basis van statistische analyses. Deze vloeien voort uit actuele en historische performance van het productieapparaat. Daarnaast stel jij machines vast in gezamenlijk met de afdeling proces- technologie. Je fungeert als sparringspartner voor de productie in geval van gebreken aan de installaties, je brengt minder complexe wijzigingen aan in de besturingstechniek (PLC's) en weet wanneer je zelf een storing kunt verhelpen of wanneer er opgeschaald dient te worden. Verder monteer je o.a. hardware en plaats jiij schakel- c.q. bedieningspanelen. Kortom, een vrij diverse functie dus waarin jij veel verantwoordelijkheden hebt!

Bekijk vacature

Vacatures uitzendbureau in Drachten

Bij Actief Werkt uitzendbureau Drachten hebben we vacatures voor elke behoefte. Wanneer je op zoek bent naar een baan, is het goed om voor jezelf te bepalen hoeveel uur je per week wilt werken. We maken namelijk onderscheid tussen verschillende vacatures.

  • Fulltimebaan: wil je fulltime aan de slag, kies dan voor een functie van 36 tot 40 uur per week.
  • Parttimebaan: heb je een gezin, een tijdrovende hobby of volg je nog een studie? Dan kun je dit het beste combineren met een parttimefunctie.
  • Tijdelijk werk: een tijdelijke baan in Drachten of omgeving is ideaal als je een periode wilt overbruggen of alleen wilt werken tijdens vakantieperiodes.
  • Vaste baan: ben je toe aan een volgende stap in je carrière en wil je hulp bij het vinden van een vaste baan? Dan helpen we je aan een nieuwe vaste baan.

Inschrijven bij uitzendbureau Drachten

Kom je uit Drachten of omgeving en kun je wel wat hulp gebruiken bij het vinden van een interessante vacature? Neem een kijkje tussen onze openstaande vacatures in de vakgebieden productiewerk, techniek, logistiek of zakelijke dienstverlening.

Wil je liever gebruik maken van onze ervaring en expertise? Schrijf je dan in en laat ons weten naar wat voor baan je op zoek bent, dan gaan we direct voor jou op zoek naar een geschikte functie!

Schrijf je nu in

Jouw motivatie voor een baan wordt ons doel

Bij uitzendbureau Drachten willen we weten wat jouw motivatie voor die ene baan of functie is. Vervolgens gaan we op zoek naar je nieuwe baan. Jij hoeft zelf geen tientallen vacatures door te spitten. Wij zoeken voor jou, totdat we een werkgever en functie vinden die matchen met jou.

Staat er in Drachten of omgeving een vacature open die past bij jouw motivatie, maar moet je hiervoor nog wel een opleiding volgen? Dan mag je die wellicht volgen op onze kosten via de Actief Flex Academy. Denk hierbij aan het behalen van een heftruckcertificaat of chauffeursopleiding.

Uitzendbureau in Drachten

Groeiende arbeidsmarkt in Drachten

Actief Werkt uitzendbureau Drachten kent de lokale arbeidsmarkt door en door. In de jaren ’50 heeft Drachten een explosieve groei doorgemaakt en sindsdien is het één van de grootste plaatsen van Friesland. Ondanks de kenmerken van een stad is Drachten officieel nog steeds een dorp.

In Drachten bevindt zich het grootste industrieterrein van het noorden. Er is werk genoeg. Dat merken we bij ons uitzendbureau direct aan de groeiende vraag naar werknemers. Er zijn het hele jaar door veel vacatures in de productie, techniek, logistiek, zakelijke dienstverlening of horeca.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team in Drachten staat voor je klaar!

Bernie Dijksterhuis
Manager

Niels Bouwer
Sales Intercedent

iris Reitsma
Stagiair(e)

Marissa Grond
Intercedent