Menu

Uitzendbureau in Den Bosch

Ben je op zoek naar werk in Den Bosch of omgeving? Wij vinden een passende vacature voor je. Je mag bij ons uitzendbureau in Den Bosch langskomen om kennis te maken, maar enkel online inschrijven of reageren op een vacature is ook voldoende.

Bekijk vacatures in Den Bosch

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Den Bosch

Hennequinstraat 1
5212 NZ Den Bosch

073-6122466
denbosch@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Corona update: Check vóór je bezoek de voorzorgsmaatregelen van onze vestiging.

Via uitzendbureau Den Bosch werkplezier gegarandeerd

Je bent van harte welkom bij ons uitzendbureau in Den Bosch om kennis te maken en je zoektocht naar een baan te bespreken. Wij hebben tientallen openstaande vacatures en helpen dagelijks mensen aan een (nieuwe) baan. 

Ons team gaat voor jou de uitdaging aan om een leuke functie voor je te vinden. We zoeken een baan waar jij blij van wordt, die past bij jouw wensen en persoonlijkheid.

Bekijk onze top vacatures in Den Bosch

Reachtruckchauffeur

Heb jij veel ervaring met de reachtruck en zoek je een baan voor overdag? Je gaat aan de slag binnen een kleine organisatie in Oss die doppen, deksel en andere producten maakt van vinyl. Met de reachtruck ga jij de pasta's overgieten, hierbij is het belangrijk dat je de IBC stabiel houdt aangezien er ongeveer 1000 liter pasta per keer wordt overgegoten. Best even een karweitje dus! Naast de werkzaamheden op de reachtruck help je ook mee met de nabewerking, spring je bij in de logistiek of sta je soms bij een machine.

Bekijk vacature
Operator Cleanroom

Voor de afdeling Cleanroom van dit bedrijf zijn wij op zoek naar operators die het leuk vinden om in een schone en steriele werkomgeving te werken. Het bedrijf is gespecialiseerd in de productie van kunststof producten. Jouw taken en verantwoordelijkheden: - Bedienen van halfautomatische assemblagemachines; - Uitvoeren van handmatige productiewerkzaamheden; - Correct invullen en verwerken van alle productie- en palletdocumentatie en administratie; - Aanvragen van materialen vanuit het magazijn; - Uitvoeren en registeren van voorgeschreven controles tijdens het productieproces en aan het eindproduct; - Melden van kwaliteitsafwijkingen; - Verbeteringen aandragen om aan de productielijn te optimaliseren. De werkplek: Het werk wordt niet fysiek zwaar ervaren en er wordt gewerkt onder schone omstandigheden. In de cleanroom wordt er in cleanroomkleding gewerkt. Er kan geen make-up, nagellak of sieraden gedragen worden. Er wordt samengewerkt maar ook alleen. Het werk is repeterend van karakter en wordt voornamelijk staand uitgevoerd.

Bekijk vacature
Monteur (dagdienst)

Voor onze opdrachtgever in Tilburg zijn wij op zoek naar aan monteur in dagdienst. Jij bent als monteur dagelijks bezig met de technische ondersteuning van het werkproces. Het is jouw hoofdtaak om continu preventief onderhoud aan machines uit te voeren zodat het machinepark optimaal blijft functioneren. Daarnaast ondersteun je de hoofdmonteur bij het eventueel oplossen van storingen. Ook bij het installeren van nieuwe machines kun jij je bijdrage leveren! Dus beschik jij over technische kennis en ervaring, weet jij alles op mechanisch en elektronisch vlak? Reageer dan snel!

Bekijk vacature

Den Bosch uitzendbureau: onze vacatures

Den Bosch uitzendbureau Actief Werkt heeft allerlei vacatures voor je:

  • Fulltime baan: wil je fulltime aan de slag? Bekijk dan de opties voor een fulltime baan van 36 of 40 uur.
  • Parttimebaan: een parttimefunctie is goed te combineren met bijvoorbeeld je studie, gezin of hobby.
  • Tijdelijk werk: een tijdelijke baan is een goede optie als je een periode wilt overbruggen of bijvoorbeeld tijdens een vakantie lekker wilt bijverdienen.
  • Vaste baan: denk je aan overstappen naar een andere werkgever? We bespreken samen al jouw wensen en voorwaarden en zoeken de baan die jou verder helpt in je carrière.

 

Inschrijven uitzendbureau Den Bosch

Woon je in Den Bosch, Best, Oss, Vught of omgeving en heb je hulp nodig bij het vinden van een nieuwe baan? Dan gaan we graag op zoek naar een interessante functie die bij jou past.

Bekijk onze openstaande vacatures in bijvoorbeeld de vakgebieden techniek, productie of schoonmaak. Of schrijf je in, zodat wij direct starten met het zoeken naar een geschikte baan voor jou.

Schrijf je nu in

Je motivatie als sleutel naar een baan

Jouw wensen vormen onze checklist in een zoektocht naar een mooie baan. Wij willen weten waar jij blij van wordt en nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek op ons uitzendbureau.

We kijken niet alleen naar je cv en werkervaring, maar met name je motivatie is doorslaggevend. We kijken samen welke baan bij je past en of je daar nog een opleiding voor nodig hebt, die je mogelijk op onze kosten mag volgen. Ons arbeidsbureau in Den Bosch staat klaar om je te helpen.

Uitzendbureau in Den Bosch

De arbeidsmarkt in de oude stad Den Bosch

We kennen de lokale arbeidsmarkt en weten wat er speelt. Den Bosch is één van de oudste steden van Nederland. Inmiddels zijn veel bekende fabrieken gesloten, zoals de oude koekjesfabriek van Verkade. Ondanks het industriële karakter van de stad, staat Den Bosch nu vooral bekend om de bedrijven in zakelijke dienstverlening.

Ben je technisch aangelegd? Dan zijn er genoeg kansen voor jou in de techniek, bijvoorbeeld als servicemonteur. Ook zijn er via ons uitzendbureau Den Bosch interessante functies in de productie, logistiek en schoonmaak. Ook voor commercieel en administratief werk kun je bij Actief Werkt Den Bosch terecht.

Wij brengen jou graag in contact met de voor jou leukste werkgevers!

 

Uitzendbureau Den Bosch lid van ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team in Den Bosch staat voor je klaar!

Maartje van Alebeek
Manager in opleiding

Emma van de Laar
Intercedent

Dennis van de Werken
Intercedent