Menu

Uitzendbureau in Den Bosch

Ben je op zoek naar werk in Den Bosch of omgeving? Wij vinden een passende vacature voor je. Je mag bij ons uitzendbureau in Den Bosch langskomen om kennis te maken, maar enkel online inschrijven of reageren op een vacature is ook voldoende.

Bekijk vacatures in Den Bosch

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Den Bosch

Hennequinstraat 1
5212 NZ Den Bosch

073-6122466
denbosch@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Afspraak maken is niet nodig.

Via uitzendbureau Den Bosch werkplezier gegarandeerd

Je bent van harte welkom bij ons uitzendbureau in Den Bosch om kennis te maken en je zoektocht naar een baan te bespreken. Wij hebben tientallen openstaande vacatures en helpen dagelijks mensen aan een (nieuwe) baan. 

Ons team gaat voor jou de uitdaging aan om een leuke functie voor je te vinden. We zoeken een baan waar jij blij van wordt, die past bij jouw wensen en persoonlijkheid.

Bekijk onze top vacatures in Den Bosch

Schoonmaker (ster)

Ben jij op zoek naar schoonmaakwerk? In Uden zijn wij op zoek naar een leuke kandidaat voor de volgende tijden: Maandag t/m vrijdag van 07:00 -10:00 uur. Dit betreft het schoonmaken van kantoren.

Bekijk vacature
Service medewerker buitendienst

Woon je in Den Bosch? Zoek je een fulltime baan? Wij zoeken per direct voor langere tijd een service medewerker. De werktijden zijn van 07:00 tot 15:00 uur van maandag t/m vrijdag! Het betreft de klant Maas. Zij richten zich op het onderhoud en bijvullen van koffie-automaten en drank / snoepautomaten. Als servicemedewerker is dit je grootste taak bij verschillende klanten in Den Bosch. Interesse? Solliciteer via de sollicitatiebutton. Wat zijn jouw belangrijkste taken? - Onderhouden van koffie-automaten; - Onderhouden van drank- en snoepautomaten (indien aanwezig); - Reinigen van de verschillende automaten; - Bijvullen van de verschillende automaten; - Oplossen van kleine storingen in deze automaten; - Bestellingen van producten (indien nodig); - Lichte administratieve handelingen inzake jouw klant en de automaten.

Bekijk vacature
HR adviseur

Werk je graag parttime tussen 24-28 uur? Vind je het een uitdaging om naast een adviserende rol richting leidinggevenden, alle administratie HR taken op orde te maken? Ben je graag de vraagbaak voor medewerkers op HR gebied? Dan is deze functie van HR adviseur wellicht iets voor jou! Als HR adviseur bied je ondersteuning bij alle activiteiten die binnen het bedrijf spelen op HR vlak. Je bent een vertrouwenspersoon voor medewerkers en beantwoord eventuele vragen. Je kennis van de arbeidsmarkt en de wetgeving is up-to-date zodat je de medewerkers en leidinggevende goed kan adviseren. Op administratief gebied verwerk je alle voorkomende werkzaamheden, een aantal voorbeelden hiervan zijn: - Formuleren van functieomschrijvingen en vacatureteksten; - Bijhouden en voeren van sollicitatieprocedures; - Opstellen en tijdig vernieuwen of beëindigen van arbeidsovereenkomsten; - Administratieve afwikkeling van de instroom- doorstroom- en uitstroom; - Afhandelen van de administratie voor jaarlijks terugkerende processen, zoals bv functionerings- en beoordelingsgesprekken; - Begeleiden van medewerkers (onboarden+ veiligheid); - Registreren van ziekteverzuim; - Verzorgen van eventuele trainingen en opleidingen voor het personeel; - Coördineren van bv kerstborrels etc. In deze functie als HR adviseur start je in Zaltbommel, echter verhuisd het bedrijf in april naar Oss. Na een inwerkperiode door een HR professional ga je zelfstandig en alleen verder in deze functie.

Bekijk vacature

Den Bosch uitzendbureau: onze vacatures

Den Bosch uitzendbureau Actief Werkt heeft allerlei vacatures voor je:

  • Fulltime baan: wil je fulltime aan de slag? Bekijk dan de opties voor een fulltime baan van 36 of 40 uur.
  • Parttimebaan: een parttimefunctie is goed te combineren met bijvoorbeeld je studie, gezin of hobby.
  • Tijdelijk werk: een tijdelijke baan is een goede optie als je een periode wilt overbruggen of bijvoorbeeld tijdens een vakantie lekker wilt bijverdienen.
  • Vaste baan: denk je aan overstappen naar een andere werkgever? We bespreken samen al jouw wensen en voorwaarden en zoeken de baan die jou verder helpt in je carrière.

 

Inschrijven uitzendbureau Den Bosch

Woon je in Den Bosch, Best, Oss, Vught of omgeving en heb je hulp nodig bij het vinden van een nieuwe baan? Dan gaan we graag op zoek naar een interessante functie die bij jou past.

Bekijk onze openstaande vacatures in bijvoorbeeld de vakgebieden techniek, productie of schoonmaak. Of schrijf je in, zodat wij direct starten met het zoeken naar een geschikte baan voor jou.

Schrijf je nu in

Je motivatie als sleutel naar een baan

Jouw wensen vormen onze checklist in een zoektocht naar een mooie baan. Wij willen weten waar jij blij van wordt en nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek op ons uitzendbureau.

We kijken niet alleen naar je cv en werkervaring, maar met name je motivatie is doorslaggevend. We kijken samen welke baan bij je past en of je daar nog een opleiding voor nodig hebt, die je mogelijk op onze kosten mag volgen. Ons arbeidsbureau in Den Bosch staat klaar om je te helpen.

Uitzendbureau in Den Bosch

De arbeidsmarkt in de oude stad Den Bosch

We kennen de lokale arbeidsmarkt en weten wat er speelt. Den Bosch is één van de oudste steden van Nederland. Inmiddels zijn veel bekende fabrieken gesloten, zoals de oude koekjesfabriek van Verkade. Ondanks het industriële karakter van de stad, staat Den Bosch nu vooral bekend om de bedrijven in zakelijke dienstverlening.

Ben je technisch aangelegd? Dan zijn er genoeg kansen voor jou in de techniek, bijvoorbeeld als servicemonteur. Ook zijn er via ons uitzendbureau Den Bosch interessante functies in de productie, logistiek en schoonmaak. Ook voor commercieel en administratief werk kun je bij Actief Werkt Den Bosch terecht.

Wij brengen jou graag in contact met de voor jou leukste werkgevers!


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team in Den Bosch staat voor je klaar!

Emma van de Laar
Intercedent

Ellen Overdevest
Manager

Laila Rerhioui
Stagiaire