Menu

Uitzendbureau in Den Bosch

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Op zoek naar vacatures in gemeente Den Bosch of omgeving? Als uitzendbureau zet Actief Werkt! zich graag voor je in bij het vinden van een passende functie. Schrijf je nu in en wie weet start jij binnenkort bij één van onze bedrijven in Den Bosch. Bij je inschrijving kun je aangeven in welke branche je werk zoekt en zodra we een leuke functie in ’s-Hertogenbosch of omgeving voor je hebben, neemt een consulent van Actief Werkt! contact met je op.

Inschrijven uitzendbureau Den Bosch

Ben jij het overzicht kwijt met al die duizenden vacatures online? Of weet je gewoon niet wat voor werk je leuk vindt? Logisch, nog nooit eerder stond je voor zoveel keuzes. Er zijn zoveel beroepen en zoveel vakgebieden waar je aan de slag kunt. Schrijf je gratis in bij ons uitzendbureau in Den Bosch zodat we samen gericht op zoek gaan naar jouw droombaan. 

Wij staan niet stil bij wat jij mist, maar kijken juist naar jouw sterke punten. Jouw persoonlijkheid is het belangrijkste. Een baan die past bij je persoonlijkheid, daar krijg jij energie van! We gaan een persoonlijk gesprek met je aan en koppelen je alleen aan vacatures die aansluiten op jouw wensen. 

Gratis inschrijven uitzendbureau

Werken in Den Bosch

Heb jij het niet meer zo naar je zin in je huidige functie? Of zit je al een tijdje thuis en wil je graag weer aan de slag? Wil jij graag werken in Den Bosch of de omgeving van Den Bosch? Loop eens binnen en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen. Wij hebben leuke functies in Den Bosch, maar ook is dorpen en steden als Oss, Vught en Best. 

Heb je geen tijd om bij ons langs te komen? Geen enkel probleem. Bekijk dan online onze vacatures in de omgeving van Den Bosch. We doet al het mogelijke om jou een passende en leuke baan te bieden, waarbij we rekening houden met jouw opleiding, voorkeur en sterke punten.

Vacatures in Den Bosch 

Vacatures bij ons uitzendbureau

Zoek jij fulltime of juist parttime vacatures in Den Bosch? Uitzendbureau Actief Werkt! in Den Bosch heeft een gevarieerd aanbod aan vacatures. Je kunt hierbij onder andere denken aan functies in de administratie, productie, horeca, logistiek en techniek. Verder bieden we vacatures aan voor verschillende vooropleidingen en opleidingsniveaus. We helpen je graag bij het vinden van een passende vacature in gemeente Den Bosch zodat jij binnenkort vol energie aan het werk kan!

Actief werkt horeca

Voor opdrachtgevers in omgeving Den Bosch

Als opdrachtgever bent u bij ons aan het juiste adres voor een goed advies m.b.t. flexibele arbeid. Tijdens de selectieprocedure voor u als opdrachtgever wordt niet alleen gelet op de door u gestelde selectiecriteria zoals opleidingsniveau of vooropleiding. Er wordt namelijk ook sterk gekeken naar de soft skills die nodig zijn voor de vacature.

Hierbij komt het soms voor dat we met opdrachtgevers in gesprek moeten gaan, omdat we uit ervaring kunnen aangeven dat we een bepaalde vacature niet denken in te kunnen vullen met het gestelde profiel en de functieprofiel. Vaak kunnen we dan een passend alternatief aanbieden, waardoor de vacature wél naar tevredenheid kan worden ingevuld. Hier leest u meer over waarom u voor ons zou moeten kiezen. Benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Plaats hieronder dan een vacature!

Plaats een vacature

Contactgegevens Den Bosch

Vragen? Neem telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail. Wil je graag langskomen op onze locatie in Den Bosch? Leuk! Bij ons is een afspraak maken niet nodig. We zijn elke werkdag geopend en je kunt zo binnenlopen. De koffie staat al klaar! 

Actief Werkt! Uitzendbureau Den Bosch
Hennequinstraat 1
5212 NZ 's-Hertogenbosch

Geopend van maandag t/m vrijdag 8:30 - 17:30 

Telefoon: 073 - 61 22 466 
E-mail: denbosch@actiefwerkt.nl

Ons team

Gert Bruning
Manager

Emma van de Laar
Intercedent

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Mail ons uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat uw telefoonnummer achter, en wij bellen u terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.