Menu

Uitzendbureau in Den Bosch

Ben je op zoek naar werk in Den Bosch of omgeving? Wij vinden een passende vacature voor je. Je mag bij ons uitzendbureau in Den Bosch langskomen om kennis te maken, maar enkel online inschrijven of reageren op een vacature is ook voldoende.

Bekijk vacatures in Den Bosch

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Den Bosch

Hennequinstraat 1
5212 NZ Den Bosch

073-6122466
DenBosch@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00
Dinsdag08:30 - 17:00
Woensdag08:30 - 17:00
Donderdag     08:30 - 17:00
Vrijdag08:30 - 17:00Via uitzendbureau Den Bosch werkplezier gegarandeerd

Je bent van harte welkom bij ons uitzendbureau in Den Bosch om kennis te maken en je zoektocht naar een baan te bespreken. Wij hebben tientallen openstaande vacatures en helpen dagelijks mensen aan een (nieuwe) baan. 

Ons team gaat voor jou de uitdaging aan om een leuke functie voor je te vinden. We zoeken een baan waar jij blij van wordt, die past bij jouw wensen en persoonlijkheid.

Bekijk onze top vacatures in Den Bosch

Commercieel medewerker

Ben jij iemand die sales ademt en een commerciële instelling heeft? Zoek je een rol waarin je een waardevolle sparringpartner bent voor warme leads? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Commercieel Medewerker Binnendienst bij onze klant in Den Bosch ben jij het eerste aanspreekpunt voor zowel bestaande als potentiële particuliere klanten. Je belangrijkste taak is het opvolgen van warme leads, klanten die interesse hebben getoond in de producten van deze klant en een offerte hebben aangevraagd. Met jouw expertise stel je op maat gemaakte offertes op en neem je telefonisch contact op met de klant. Vervolgens plan je een adviesgesprek in of regel je een afspraak voor installatie door een van onze monteurs. Omdat dit een commerciële functie is, werk je met targets, samen met je collega's van de commerciële binnendienst. Je komt terecht in een jong en dynamisch team dat elke dag streeft naar het behalen van verkoopdoelen.

Jouw verantwoordelijkheden omvatten:

 • Identificeren van klantbehoeften en telefonisch adviseren
 • Opstellen en opvolgen van offertes
 • Plannen van afspraken met klanten en monteurs
 • Ondersteuning bieden bij verkoop- en marketingacties

Deze vacature biedt flexibiliteit qua werktijden, met mogelijkheden voor zowel parttime als fulltime inzet, van maandag tot en met vrijdag.

Bekijk vacature
Servicemonteur

Bij een toonaangevend Nederlands rioleringsbedrijf krijg je de kans om je vaardigheden te tonen. Samen met meer dan 550 collega's werk je aan het oplossen van verstoppingsproblemen en het vernieuwen van rioleringen. Sluit je aan bij dit bedrijf aan en ervaar de vrijheid en zelfstandigheid die je zoekt!

Wat ga je doen? 
Als monteur speel je een cruciale rol bij het repareren en aanleggen van zowel binnen- als buitenrioleringen. Samen met je team plan je de dag en ga je naar diverse projecten. Geen dag is hetzelfde; je voert reparaties uit, doet inspecties en verhelpt verstoppingsproblemen. Na een voldoening gevende dag keer je huiswaarts of naar de locatie in Den Bosch.

Waarom is je rol belangrijk?
Een goed werkende riolering is essentieel voor een gezonde omgeving. Als monteur draag je hier direct aan bij door proactief problemen aan te pakken en verstoppingen op te lossen. Jouw inzet maakt echt het verschil voor onze klanten en de gemeenschap.

Bekijk vacature
DTP'er

Als DTP'er ben jij de creatieve kracht achter alle promotiematerialen. Je werkt nauw samen met de E-commerce- en marketingafdeling. Jouw taken omvatten onder andere het ontwerpen van online banners, het opmaken van drukwerk en het waarborgen van de huisstijl op diverse kanalen.

Je ondersteunt het campagneteam door het uitvoeren van organiserende taken, zoals het bestellen van drukwerk en het beheren van administratieve processen.

Jouw taken en verantwoordelijkheden zijn onder andere:

 • Bewaken van de huisstijl in zowel online als offline content.
 • Opleveren van promotiemateriaal.
 • Ontwerpen en bestellen van drukwerk
 • Bewerken van foto's en beheren van beeldmateriaal

Bekijk vacature

Den Bosch uitzendbureau: onze vacatures

Den Bosch uitzendbureau Actief Werkt heeft allerlei vacatures voor je:

 • Fulltime baan: wil je fulltime aan de slag? Bekijk dan de opties voor een fulltime baan van 36 of 40 uur.
 • Parttimebaan: een parttimefunctie is goed te combineren met bijvoorbeeld je studie, gezin of hobby.
 • Tijdelijk werk: een tijdelijke baan is een goede optie als je een periode wilt overbruggen of bijvoorbeeld tijdens een vakantie lekker wilt bijverdienen.
 • Vaste baan: denk je aan overstappen naar een andere werkgever? We bespreken samen al jouw wensen en voorwaarden en zoeken de baan die jou verder helpt in je carrière.

 

Inschrijven uitzendbureau Den Bosch

Woon je in Den Bosch, Best, Oss, Vught of omgeving en heb je hulp nodig bij het vinden van een nieuwe baan? Dan gaan we graag op zoek naar een interessante functie die bij jou past.

Bekijk onze openstaande vacatures in bijvoorbeeld de vakgebieden techniek, productie of schoonmaak. Of schrijf je in, zodat wij direct starten met het zoeken naar een geschikte baan voor jou.

Schrijf je nu in

Je motivatie als sleutel naar een baan

Jouw wensen vormen onze checklist in een zoektocht naar een mooie baan. Wij willen weten waar jij blij van wordt en nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek op ons uitzendbureau.

We kijken niet alleen naar je cv en werkervaring, maar met name je motivatie is doorslaggevend. We kijken samen welke baan bij je past en of je daar nog een opleiding voor nodig hebt, die je mogelijk op onze kosten mag volgen. Ons arbeidsbureau in Den Bosch staat klaar om je te helpen.

Uitzendbureau in Den Bosch

De arbeidsmarkt in de oude stad Den Bosch

We kennen de lokale arbeidsmarkt en weten wat er speelt. Den Bosch is één van de oudste steden van Nederland. Inmiddels zijn veel bekende fabrieken gesloten, zoals de oude koekjesfabriek van Verkade. Ondanks het industriële karakter van de stad, staat Den Bosch nu vooral bekend om de bedrijven in zakelijke dienstverlening.

Ben je technisch aangelegd? Dan zijn er genoeg kansen voor jou in de techniek, bijvoorbeeld als servicemonteur. Ook zijn er via ons uitzendbureau Den Bosch interessante functies in de productie, logistiek en schoonmaak. Ook voor commercieel en administratief werk kun je bij Actief Werkt Den Bosch terecht.

Wij brengen jou graag in contact met de voor jou leukste werkgevers!

 

Uitzendbureau Den Bosch lid van ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Saskia Hagenaar
Manager

Danique Kofie
Senior intercedent

Tim Hilgers
Intercedent