Uitzendbureau Actief Werkt! in Den Bosch

Op zoek naar een vacature in Den Bosch of omgeving? Als uitzendbureau zet Actief Werkt! zich graag voor je in bij het vinden van een passende functie. Schrijf je nu in en wie weet start jij binnenkort bij één van onze bedrijven in Den Bosch of Oss, Vught, Best, etc. Bij je inschrijving kun je aangeven in welke branche je werk zoekt en zodra we een leuke functie in ’s-Hertogenbosch of omgeving voor je hebben, neemt een flexconsulent van Actief Werkt! contact met je op.

Werken in de buurt

Woon je in Den Bosch of omgeving en ben je op zoek naar een baan bij jou in de buurt? Heb jij een VMBO- of MBO diploma op zak? Ben je in het bezit van een heftruckcertificaat? Of heb je geen diploma, maar al wel werkervaring? In al deze gevallen pas je in ons profiel.

Vacatures in ‘s-Hertogenbosch

Uitzendbureau Actief Werkt! in Den Bosch heeft een gevarieerd aanbod aan vacatures. Je kunt hierbij onder andere denken aan functies in de administratie, productie, horeca, logistiek en techniek. We helpen je graag bij het vinden van een passende vacature in Den Bosch zodat jij binnenkort aan het werk kan!

 Vacatures Den Bosch

Heb je nog vragen voor Actief Werkt!?

Je kunt ons bereiken op 073-612 24 66 of stuur ons een mail.