Menu

Uitzendbureau in Den Bosch

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Op zoek naar vacatures in gemeente Den Bosch of omgeving? Als uitzendbureau zet Actief Werkt! zich graag voor je in bij het vinden van een passende functie. Schrijf je nu in en wie weet start jij binnenkort bij één van onze bedrijven in Den Bosch. Bij je inschrijving kun je aangeven in welke branche je werk zoekt en zodra we een leuke functie in ’s-Hertogenbosch of omgeving voor je hebben, neemt een consulent van Actief Werkt! contact met je op.

 

Schrijf je in

Werken in Den Bosch

Heb jij het niet meer zo naar je zin in je huidige functie? Of zit je al een tijdje thuis en wil je graag weer aan de slag? Wil jij graag werken in Den Bosch of de omgeving van Den Bosch? Loop eens binnen en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen. Wij hebben leuke functies in Den Bosch, maar ook is dorpen en steden als Oss, Vught en Best. 

Heb je geen tijd om bij ons langs te komen? Geen enkel probleem. Bekijk dan online onze vacatures in de omgeving van Den Bosch. We doet al het mogelijke om jou een passende en leuke baan te bieden, waarbij we rekening houden met jouw opleiding, voorkeur en sterke punten.

Vacatures in Den Bosch 

Vacatures bij ons uitzendbureau

Zoek jij fulltime of juist parttime vacatures in Den Bosch? Uitzendbureau Actief Werkt! in Den Bosch heeft een gevarieerd aanbod aan vacatures. Je kunt hierbij onder andere denken aan functies in de administratie, productie, horeca, logistiek en techniek. Verder bieden we vacatures aan voor verschillende vooropleidingen en opleidingsniveaus. We helpen je graag bij het vinden van een passende vacature in gemeente Den Bosch zodat jij binnenkort vol energie aan het werk kan!

Actief werkt horeca

Voor opdrachtgevers in omgeving Den Bosch

Als opdrachtgever bent u bij ons aan het juiste adres voor een goed advies m.b.t. flexibele arbeid. Tijdens de selectieprocedure voor u als opdrachtgever wordt niet alleen gelet op de door u gestelde selectiecriteria zoals opleidingsniveau of vooropleiding. Er wordt namelijk ook sterk gekeken naar de soft skills die nodig zijn voor de vacature.

Hierbij komt het soms voor dat we met opdrachtgevers in gesprek moeten gaan, omdat we uit ervaring kunnen aangeven dat we een bepaalde vacature niet denken in te kunnen vullen met het gestelde profiel en de functieprofiel. Vaak kunnen we dan een passend alternatief aanbieden, waardoor de vacature wél naar tevredenheid kan worden ingevuld. Hier leest u meer over waarom u voor ons zou moeten kiezen. Benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Plaats hieronder dan een vacature!

Plaats een vacature

Contactgegevens Actief Werkt!

Actief Werkt! Den Bosch
073 - 612 2466
denbosch@actiefwerkt.nl

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur.

Ons team

Jenie Maas
Senior Intercedent

Maartje van Alebeek
Intercedent

Gert Bruning
Manager

Emma van de Laar
Intercedent

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Mail ons uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat uw telefoonnummer achter, en wij bellen u terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.