Menu

Uitzendbureau in Den Bosch

Ben je op zoek naar werk in Den Bosch of omgeving? Wij vinden een passende vacature voor je. Je mag bij ons uitzendbureau in Den Bosch langskomen om kennis te maken, maar enkel online inschrijven of reageren op een vacature is ook voldoende.

Bekijk vacatures in Den Bosch

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Den Bosch

Hennequinstraat 1
5212 NZ Den Bosch

073-6122466
DenBosch@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Corona update: Check vóór je bezoek de voorzorgsmaatregelen van onze vestiging.

Via uitzendbureau Den Bosch werkplezier gegarandeerd

Je bent van harte welkom bij ons uitzendbureau in Den Bosch om kennis te maken en je zoektocht naar een baan te bespreken. Wij hebben tientallen openstaande vacatures en helpen dagelijks mensen aan een (nieuwe) baan. 

Ons team gaat voor jou de uitdaging aan om een leuke functie voor je te vinden. We zoeken een baan waar jij blij van wordt, die past bij jouw wensen en persoonlijkheid.

Bekijk onze top vacatures in Den Bosch

Logistiek teamleider

Als je nu instapt als logistiek teamleider, dan bouw je mee aan de professionalisering van de logistieke organisatie. En ontvang jij direct een jaarcontract bij H&B Logistics! Waar je niet alleen voor dit mooie familiebedrijf werkt, maar ook voor Heineken. Hoe tof! Jij bouwt mee aan de logistieke processen én de ontwikkeling van de teams. Dit doe jij met name in dagdienst op doordeweekse dagen, maar in het hoogseizoen werk je ook de vroege avonden. Interesse? Solliciteer direct of neem contact op met onze recruiter, Irina den Hartog.

Deze functie is een uitbreiding op het bestaande team van 4 teamleiders, die worden aangestuurd door de supervisor. H&B Logistics hebben hun activiteiten uitgebreid met business partnering import & export op de brouwerij. Het doel is dat jij als nieuwe teamleider op alle 2 de afdelingen ingezet gaat worden in blokken van dagen. En daarom werk jij zowel in het warehouse (LCDB) van H&B Logistics als de brouwerij afdeling van Heineken voor de inbound & export activiteiten.  

 Jouw belangrijkste aandachtsgebieden als logistiek teamleider?

 • Jij geeft leiding, coacht, ontwikkelt en motiveert dagdagelijks circa 110 medewerkers, maar door de verschillende ploegen heb je per teamleider een verdeling van +/- 30 medewerkers. Belangrijk dat jij dagdagelijks goed zichtbaar bent op de werkvloer.
 • Jij bewaakt de KPI’s en scherpt waar nodig aan de hand van deze gegevens de procedures en instructies aan.
 • Jij hebt een actieve rol in het signaleren en uitvoeren van verbetermogelijkheden in processen en werkzaamheden. Het werken aan continu verbeteren van werkzaamheden en processen door deel te nemen aan (TPM-) projecten. Analyses worden gedaan door middel van 5*Why lean-methode.
 • Jij verklaart operationele verstoringen, maakt rapportages, schrijft verslagen en stelt procedures op.
 • Jij voert functionerings- en beoordelingsgesprekken en zorgt voor het terugdringen van het ziekteverzuim.
 • Jij ben verantwoordelijk voor het voorraadbeheer en zorgt voor de tellingen en verklaart voorraadboekingen.
 • Jij hebt contact met de uitzendorganisatie voor het inhuren van flexpersoneel en controleert en tekent de weekstaten af.
 • Jij neemt deel aan dagelijkse werkoverleggen met de klant Heineken;
 • Jij organiseert en leidt structureel werkoverleg. Wanneer taken worden gedelegeerd, dan zorg je voor opvolging en borging.

Bekijk vacature
Teamleider

Ben jij op zoek naar een functie als teamleider binnen een logistiek bedrijf en wil jij graag in dagdienst werken? Lees dan snel verder!


Bekijk vacature
Warehouse employee

Are you interested in logistics and would you like to contribute to the growth of the organization where you work? Are you energetic and do you want to develop yourself in logistics? Read this vacancy! 

We are looking for a warehouse employee for ID-Logistics in Tilburg. 

Within this postion you ensure that te orders of the customers go out on time and with the right quality. All this happens in a clean, pleasant and safe working environment and you therefore also contribute to this. Within this position you will: 

 • Driving the forklift/other moving equipment (provided you have obtained your certificate); 
 • Picking orders; 
 • Carrying out quality checks; 

When you are motivated and show initiative, this organization offers many opportunities to be trained internally and get more responsibility!

Bekijk vacature

Den Bosch uitzendbureau: onze vacatures

Den Bosch uitzendbureau Actief Werkt heeft allerlei vacatures voor je:

 • Fulltime baan: wil je fulltime aan de slag? Bekijk dan de opties voor een fulltime baan van 36 of 40 uur.
 • Parttimebaan: een parttimefunctie is goed te combineren met bijvoorbeeld je studie, gezin of hobby.
 • Tijdelijk werk: een tijdelijke baan is een goede optie als je een periode wilt overbruggen of bijvoorbeeld tijdens een vakantie lekker wilt bijverdienen.
 • Vaste baan: denk je aan overstappen naar een andere werkgever? We bespreken samen al jouw wensen en voorwaarden en zoeken de baan die jou verder helpt in je carrière.

 

Inschrijven uitzendbureau Den Bosch

Woon je in Den Bosch, Best, Oss, Vught of omgeving en heb je hulp nodig bij het vinden van een nieuwe baan? Dan gaan we graag op zoek naar een interessante functie die bij jou past.

Bekijk onze openstaande vacatures in bijvoorbeeld de vakgebieden techniek, productie of schoonmaak. Of schrijf je in, zodat wij direct starten met het zoeken naar een geschikte baan voor jou.

Schrijf je nu in

Je motivatie als sleutel naar een baan

Jouw wensen vormen onze checklist in een zoektocht naar een mooie baan. Wij willen weten waar jij blij van wordt en nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek op ons uitzendbureau.

We kijken niet alleen naar je cv en werkervaring, maar met name je motivatie is doorslaggevend. We kijken samen welke baan bij je past en of je daar nog een opleiding voor nodig hebt, die je mogelijk op onze kosten mag volgen. Ons arbeidsbureau in Den Bosch staat klaar om je te helpen.

Uitzendbureau in Den Bosch

De arbeidsmarkt in de oude stad Den Bosch

We kennen de lokale arbeidsmarkt en weten wat er speelt. Den Bosch is één van de oudste steden van Nederland. Inmiddels zijn veel bekende fabrieken gesloten, zoals de oude koekjesfabriek van Verkade. Ondanks het industriële karakter van de stad, staat Den Bosch nu vooral bekend om de bedrijven in zakelijke dienstverlening.

Ben je technisch aangelegd? Dan zijn er genoeg kansen voor jou in de techniek, bijvoorbeeld als servicemonteur. Ook zijn er via ons uitzendbureau Den Bosch interessante functies in de productie, logistiek en schoonmaak. Ook voor commercieel en administratief werk kun je bij Actief Werkt Den Bosch terecht.

Wij brengen jou graag in contact met de voor jou leukste werkgevers!

 

Uitzendbureau Den Bosch lid van ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Saskia Hagenaar
Manager

Danique Kofie
Intercedent

Mo Fayad
Stagiair(e)