Menu

Uitzendbureau in Breda

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Ons uitzendbureau in Breda

De parel van het Zuiden heeft genoeg leven in de brouwerij. Er is altijd wel iets te doen, dat merken we aan de groeiende vraag naar werknemers. Daarom is ons uitzendbureau in Breda op zoek naar flexcollega's. Naast grote productiebedrijven en logistieke bedrijven kun je via ons uitzendbureau ook bij veel bedrijven in de zakelijke dienstverlening aan de slag.

Inschrijven uitzendbureau Breda

Ben jij het overzicht kwijt met al die duizenden vacatures online? Of weet je gewoon niet wat voor werk je leuk vindt? Logisch, nog nooit eerder stond je voor zoveel keuzes. Er zijn zoveel beroepen en zoveel vakgebieden waar je aan de slag kunt. Schrijf je gratis in bij ons uitzendbureau in Breda zodat we samen gericht op zoek gaan naar jouw droombaan. 

Wij staan niet stil bij wat jij mist, maar kijken juist naar jouw sterke punten. Jouw persoonlijkheid is het belangrijkste. Een baan die past bij je persoonlijkheid, daar krijg jij energie van! We gaan een persoonlijk gesprek met je aan en koppelen je alleen aan vacatures die aansluiten op jouw wensen. 

Gratis inschrijven uitzendbureau

Wat voor vacatures heeft ons uitzendbureau Breda?

Als je in Breda of omgeving wilt werken, zijn er talloze bedrijven waar je terecht kunt. Zo kun je bijvoorbeeld werken als operator, magazijnmedewerker, heftruckbestuurder, reachtruckbestuurder, belader, chauffeur, secretaresse, office manager, customer service medewerker of parkeerbeheerder. Zoals je ziet, zijn de mogelijkheden eindeloos. Of het nu gaat om een fulltime of een parttime functie: bij ons kun je altijd terecht. Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden.

Bekijk onze vacatures

Vacatures in Breda

Persoonlijk advies op maat

Bij uitzendbureau Actief Werkt! in Breda vind je talloze banen in verschillende sectoren. Kom je bij ons langs, dan kijken we samen naar jouw kwaliteiten en wensen. Daar zoeken we een bedrijf bij dat in de buurt is en de baan biedt die bij je past. Kom eens langs bij ons uitzendbureau in Breda om erachter te komen wat we voor jou kunnen betekenen! We gaan graag met je in gesprek. We voorzien je niet alleen van een aantal interessante vacatures, maar delen ook specifieke sollicitatietips met je om het proces te vergemakkelijken. Advies op maat is wel zo fijn! 

Bedrijf in Breda? Plaats een vacature!

Ben jij een opdrachtgever in de omgeving van Breda en ben je op zoek naar nieuwe werknemers? Dan is een samenwerking met ons uitzendbureau in Breda een slimme keuze. Bij het selecteren van flexkrachten houden we altijd rekening met de wensen van onze opdrachtgevers, zodat we de beste match kunnen vinden. Heb je interesse om de vacatures van jouw bedrijf bij ons uitzendbureau uit te zetten? Neem dan contact met ons op en plaats een vacature bij Actief Werkt!

Contactgegevens Breda

Vragen? Neem telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail. Wil je graag langskomen op onze locatie in Breda? Leuk! Bij ons is een afspraak maken niet nodig. We zijn elke werkdag geopend en je kunt zo binnenlopen. De koffie staat al klaar! 

Actief Werkt! Uitzendbureau Breda
Van Coothplein 22
4811 NG Breda

Geopend van maandag t/m vrijdag 8:30 - 17:30 

Telefoon: 076 - 52 04 304
E-mail: breda@actiefwerkt.nl

 

Ons team

Esther Havermans
Manager

Nikki Norbart
Senior Inzetspecialist

Lis Hendriks
Intercedent

Billie Clarijs
Intercedent

Cato van Vliet

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Mail ons uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat uw telefoonnummer achter, en wij bellen u terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.