Menu

Uitzendbureau in Breda

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Ons uitzendbureau in Breda

De parel van het Zuiden heeft genoeg leven in de brouwerij. Er is altijd wel iets te doen, dat merken we aan de groeiende vraag naar werknemers. Daarom is ons uitzendbureau in Breda op zoek naar flexcollega's. Naast grote productiebedrijven en logistieke bedrijven kun je via ons uitzendbureau ook bij veel bedrijven in de zakelijke dienstverlening aan de slag.

 

 

Persoonlijk advies op maat

Bij uitzendbureau Actief Werkt! in Breda vind je talloze banen in verschillende sectoren. Kom je bij ons langs, dan kijken we samen naar jouw kwaliteiten en wensen. Daar zoeken we een bedrijf bij dat in de buurt is en de baan biedt die bij je past. Kom eens langs bij ons uitzendbureau in Breda om erachter te komen wat we voor jou kunnen betekenen! We gaan graag met je in gesprek. We voorzien je niet alleen van een aantal interessante vacatures, maar delen ook specifieke sollicitatietips met je om het proces te vergemakkelijken. Advies op maat is wel zo fijn! 

Wat voor vacatures heeft ons uitzendbureau Breda?

Als je in Breda of omgeving wilt werken, zijn er talloze bedrijven waar je terecht kunt. Zo kun je bijvoorbeeld werken als operator, magazijnmedewerker, heftruckbestuurder, reachtruckbestuurder, belader, chauffeur, secretaresse, office manager, customer service medewerker of parkeerbeheerder. Zoals je ziet, zijn de mogelijkheden eindeloos. Of het nu gaat om een fulltime of een parttime functie: bij ons kun je altijd terecht. Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden.

Bekijk onze vacatures

 Vacatures in Breda

Bedrijf in Breda? Plaats een vacature!

Ben jij een opdrachtgever in de omgeving van Breda en ben je op zoek naar nieuwe werknemers? Dan is een samenwerking met ons uitzendbureau in Breda een slimme keuze. Bij het selecteren van flexkrachten houden we altijd rekening met de wensen van onze opdrachtgevers, zodat we de beste match kunnen vinden. Heb je interesse om de vacatures van jouw bedrijf bij ons uitzendbureau uit te zetten? Neem dan contact met ons op en plaats een vacature bij Actief Werkt!

 

Ons team

Nikki Norbart
Senior Inzetspecialist

Lis Hendriks
Intercedent

Billie Clarijs
Intercedent

Cato van Vliet

Marloes den Boer
Intercedent

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Mail ons uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat uw telefoonnummer achter, en wij bellen u terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.