Menu

Uitzendbureau in Breda

Ben je op zoek naar een baan in Breda en omgeving? Wij van uitzendbureau Actief Werkt vinden een vacature die bij je past. 

Bekijk vacatures in Breda


Schrijf je online in >

Actief Werkt! Breda

Van Coothplein 22
4811 NG Breda

076-520 43 04
breda@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Corona update: Check vóór je bezoek de voorzorgsmaatregelen van onze vestiging.

Vind werkplezier via ons uitzendbureau in Breda

Bezoek ons uitzendbureau in Breda als je op zoek bent naar een nieuwe baan. Wij hebben tientallen openstaande vacatures en helpen dagelijks mensen aan een nieuwe baan.

Wij vinden de baan die bij jou past als persoon. Ons team ziet het als haar taak om ervoor te zorgen dat jij straks (weer) met plezier naar je werk gaat.

Bekijk onze top vacatures in Breda

Chauffeur

Is het jouw droom om chauffeur te worden? Heb je nog geen rijbewijs C of CE? Actief Werk! biedt jou een opleiding aan met baangarantie! Wij investeren graag in jouw droom om chauffeur te worden. Actief Werkt! biedt alle gemotiveerde mensen de kans om zich op te leiden tot chauffeur. Voor je aan de opleiding kan beginnen doorloop je een korte proefperiode waarin je werkzaam bent bij een van onze opdrachtgevers. Denk hierbij aan werk binnen de productie, logistiek en/of schoonmaak. Na deze proefperiode ga je van start met je opleiding. Ondertussen werk je ook nog bij de opdrachtgever waar je de proefperiode hebt doorlopen. De opleiding bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte en duurt ongeveer 4 tot 6 maanden. En het mooie hiervan is dat je geen eigen geld hoeft in te brengen!

Bekijk vacature
Operator

Zoek je een vaste baan als operator? Werk je graag fulltime in de 3 ploegen? Wil jij werken voor een productieorganisatie met een informele werksfeer? Heb je minimaal 3 maanden ervaring als operator of machine setter? Dan kom ik graag met je in contact. De functie is bij een organisatie die actief is in de foodindustrie. Het betreft een functie in het primaire proces op de productieafdeling. De productieafdeling omvat een deel van het maakproces, het andere deel wordt in een andere plant gemaakt. Als operator lever je een bijdrage aan het succes van het primaire proces, werk je direct aan de machine en zorg je er mede voor dat het proces soepel verloopt. Wat ga je doen als operator? • Je bent verantwoordelijk voor het produceren van bags en/of pouches volgens kwalitatieve, kwantitatieve normen en veiligheidsvoorschriften. • Je bent bezig met het oplossen van lichte storingen en onderhoudswerkzaamheden. • Je zorgt voor het bijhouden van productie output gegevens • Je bevoorraad machines met componenten. • Je zorgt voor het transporteren van gereed product vanaf de machine naar de verpakkingsafdeling. • Je denkt proactief mee en draagt verbetervoorstellen aan. • Je voert de werkzaamheden uit volgens het 5S principe.

Bekijk vacature
Inpakker 3 ploegen

Krijg je een goed gevoel bij het helpen van mensen? Hecht je waarde aan de kwaliteit van een product? Lees dan snel verder! Je gaat aan de slag bij een farmaceutische verpakker in Etten-Leur in de functie van Inpakker. Je past bij deze organisatie als je het prettig vindt om in teamverband hard te werken en je het fijn vindt om zelfstandig te kunnen werken. Je houd je bezig met o.a. onderstaande werkzaamheden: - Het handmatig verpakken en ompakken van geneesmiddelen; - Het controleren van de kwaliteit van de geneesmiddelen; - Het controleren van de aangeleverde materialen en middelen bij de juiste productie order; - Na afloop van de werkzaamheden assisteren bij het schoonmaken van de productiecabine; - Je werkt onder begeleiding van een senior Operator. Omdat je gaat werken met geneesmiddelen geldt er een procedure waarvoor je eerst het beleidsdocument van onze klant gaat lezen. Dit is om jouw inzicht te toetsen in de hygiëne- en veiligheidsregels die belangrijk zijn wanneer je in aanraking komt met geneesmiddelen. Het leuke aan dit werk is dat je echt een bijdrage kan leveren aan de kwaliteit van de te verpakken geneesmiddelen. Anders dan het 'normale' productiewerk is dat dit werk is waarbij je moet nadenken wetende dat de medicatie terecht komt bij mensen die het nodig hebben. Je houd er een goed gevoel aan over wetende dat je een bijdrage hebt geleverd aan de farmaceutische industrie!

Bekijk vacature

Wat voor vacatures heeft Breda uitzendbureau?

Breda uitzendbureau Actief Werkt heeft verschillende vacatures voor je:

  • Parttime baan: een goede keuze als je meer flexibiliteit wilt in het indelen van je werktijden en nog genoeg tijd wilt overhouden voor bijvoorbeeld je studie, kinderen of hobby.
  • Tijdelijke baan: wil je tijdelijk werk om een periode te overbruggen? Dan gaan we voor jou op zoek naar een tijdelijke functie in Breda of omgeving.
  • Fulltime functie: ben je toe aan zekerheid, continuïteit en heb je zin in een nieuwe of eerste toffe baan? Bespreek dan met ons de opties voor een fulltime baan van 36 tot 40 uur.

Inschrijven uitzendbureau Breda

Je kunt in verschillende vakgebieden werken zoals schoonmaak, productie, verkoop of administratie. Bekijk onze openstaande vacatures in Breda en ontdek welke vacature bij jou past.

Of schrijf je in bij ons uitzendbureau Breda en zet ons aan het werk om de perfecte baan voor jou te vinden. Er zijn talloze bedrijven in Breda en omgeving waar je terecht kunt, bijvoorbeeld in Oosterhout, Dongen, Hazeldonk of Made.

Schrijf je nu in

Onze missie: werk waar jij blij van wordt

Bij ons ben je geen nummertje. Wij willen je echt leren kennen en tijdens een persoonlijke kennismaking op ons uitzendbureau horen wij graag waar jij blij van wordt. Jouw wensen vormen onze checklist in een zoektocht naar een mooie baan. 

We kijken niet alleen naar je cv, maar vooral je motivatie om te werken is doorslaggevend. We kijken samen welke baan bij je past en of je daar nog een speciale opleiding voor nodig hebt, die we je mogelijk kunnen aanbieden. Ons arbeidsbureau in Breda heeft een baan voor iedereen.

Uitzendbureau in Breda

Kennis van de lokale markt

Wij kennen de lokale arbeidsmarkt en weten wat er speelt. Ons uitzendbureau Breda is een belangrijk knooppunt tussen de havensteden Rotterdam en Antwerpen. Er zijn daarom flink wat bedrijven gevestigd en er is werk genoeg. 

Ga aan de slag bij grotere merken zoals sappenfabrikant Döhler, of bij kleinere ondernemingen. Bijvoorbeeld in de schoonmaak, productie, verkoop of administratie.

Wij brengen jou graag in contact met de voor jou leukste werkgevers en vacatures! 


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team in Breda staat voor je klaar!

Esther Havermans
Manager

Nikki Norbart
Manager in opleiding

Relinde Gronert
Intercedent

Billie Clarijs
Intercedent

Nicole van Gageldonk
Intercedent