Menu

Uitzendbureau in Breda

Ben je op zoek naar een uitzendbureau in Breda? Actief werkt! is een van de grotere uitzendbureaus in Breda en heeft veel leuke vacatures voor je open staan. We helpen je graag bij het vinden van een vacature die bij jou past. Laat van je horen en wij gaan op zoek naar een passende vacature voor jou!

Bekijk vacatures in Breda

Schrijf je online in >

Actief Werkt! Breda

Van Coothplein 22
4811 NG Breda

076-5204304
breda@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00
Dinsdag08:30 - 17:00
Woensdag08:30 - 17:00
Donderdag     08:30 - 17:00
Vrijdag08:30 - 17:00


Corona update: Check vóór je bezoek de voorzorgsmaatregelen van onze vestiging.

Hét uitzendbureau van Breda

Ons uitzendbureau in Breda staat voor je open wanneer je op zoek bent naar een nieuwe baan. Je kunt bij ons zo binnenlopen, maar je kunt natuurlijk ook digitaal of telefonisch reageren op de openstaande vacatures in Breda. Zie je niet de vacature die je zoekt? Schrijf je dan bij ons in en wij gaan zelf op zoek naar vacatures die bij jouw wensen aansluiten.

Wij vinden de baan die bij jou past als persoon. Ons team ziet het als haar taak om ervoor te zorgen dat jij straks (weer) met plezier naar je werk gaat.

Bekijk onze top vacatures in Breda

Sales adviseur

Ben jij op zoek naar die veelzijdige baan? Sales through service? Communicatief sterk? Lees dan snel verder!

Je komt in een ambitieus team terecht met tijd en aandacht voor elkaar en de klant: dat is waar jullie voor staan! Samen successen vieren en op vrijdagmiddag op het mooiste dakterras in het centrum van Breda aan de vrijmibo.
Wat ga je doen? Jij zorgt met jouw communicatieve vaardigheden voor het dagelijkse contact met installatie partners. Met jouw flexibiliteit, motivatie en teamspirit beantwoord jij alle vragen van de klanten met betrekking tot installatie en problemen. Jouw Sales gaat trough service! Met jouw collega's en leidinggevende sparren jullie dagelijks over de juiste aanpak en behalen jullie successen.

Verdere verantwoordelijkheden bestaan onder ander uit; 

 • Je houdt je bezig met marktonderzoek;
 • After sales service bieden;
 • Administratieve taken;
 • Klantbinding.

Bekijk vacature
Planner

Wil jij graag als planner aan de slag? Ben jij fulltime of parttime (minimaal 32 uur) beschikbaar? Werk je graag in een leuk en gezellig team? 

Dan hebben wij een match! 

Voor onze klant in Oosterhout zijn wij op zoek naar een planner. In de functie van planner ben je verantwoordelijk voor het opstellen van een efficiënte grofplanning en dagplanning ten behoeve van de teken- en engineeringafdeling zodat binnen de beschikbare mogelijkheden de levertijd gerealiseerd wordt. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het verzamelen van gegevens die nodig zijn om het tekenwerk op te starten.
Verder bestaan jouw dagen uit:

 • Het controleren van gegevens die onderling worden uitgewisseld tussen de tekenafdeling en opdrachtgever;
 • Het opstellen van lijsten ten behoeve van de dagelijkse werkvoorbereiding;
 • Het bespreken van de productiecapaciteit met externe productiebedrijven;
 • Het aansturen van en maken van een planning voor de externe bureaus.

Bekijk vacature
Commercieel medewerker

Dit is jouw moment! Als je nu als commercieel medeweker (binnendienst) het team in Breda komt versteken, sta je direct in contact met de klanten en de groei van het bedrijf. Dagelijks sta je telefonisch in contact met de bestaande klanten en vind je het leuk om advies op maat te geven. 

Bekijk vacature

Wat voor vacatures heeft Breda uitzendbureau?

Breda uitzendbureau Actief Werkt heeft verschillende vacatures voor je:

 • Parttime baan: een goede keuze als je meer flexibiliteit wilt in het indelen van je werktijden en nog genoeg tijd wilt overhouden voor bijvoorbeeld je studie, kinderen of hobby.
 • Tijdelijke baan: wil je tijdelijk werk om een periode te overbruggen? Dan gaan we voor jou op zoek naar een tijdelijke functie in Breda of omgeving.
 • Fulltime functie: ben je toe aan zekerheid, continuïteit en heb je zin in een nieuwe of eerste toffe baan? Bespreek dan met ons de opties voor een fulltime baan van 36 tot 40 uur.

Inschrijven uitzendbureau Breda

Je kunt in verschillende vakgebieden werken zoals schoonmaak, productie, verkoop of administratie. Bekijk onze openstaande vacatures in Breda en ontdek welke vacature bij jou past.

Of schrijf je in bij ons uitzendbureau Breda en zet ons aan het werk om de perfecte baan voor jou te vinden. Er zijn talloze bedrijven in Breda en omgeving waar je terecht kunt, bijvoorbeeld in Oosterhout, Dongen, Hazeldonk of Made.

Schrijf je nu in

Waarom Actief Werkt Breda?

 • Geen nummertje: Bij ons uitzendbureau in Breda ben je geen nummertje. Wij willen je echt leren kennen tijdens een persoonlijke kennismaking.
 • Goede arbeidsvoorwaarden: Wij zorgen goed voor onze mensen. Voor ons ben je geen nummertje, maar we denken graag met je mee wanneer je ergens tegenaan loopt.
 • Betrokken en dichtbij: Wij hebben locaties door heel Nederland, ook in Breda. Zo zijn wij altijd dichtbij en kun je gewoon bij ons binnenlopen.
 • Gecertificeerd: Wij voldoen aan eerlijk werk en goede lonen. Hierin zijn wij onderscheidend van andere bureaus.
 • Vast contactpersoon: Je krijgt een vast aanspreekpunt, waardoor je altijd weet bij wie je terecht kunt.
Uitzendbureau in Breda

Kennis van de lokale markt

Wij kennen de lokale arbeidsmarkt en weten wat er speelt. Ons uitzendbureau Breda is een belangrijk knooppunt tussen de havensteden Rotterdam en Antwerpen. Er zijn daarom flink wat bedrijven gevestigd en er is werk genoeg. 

Ga aan de slag bij grotere merken zoals sappenfabrikant Döhler, of bij kleinere ondernemingen. Bijvoorbeeld in de schoonmaak, productie, verkoop of administratie.

Wij brengen jou graag in contact met de voor jou leukste werkgevers en vacatures! 

 

Uitzendbureau in Breda, aangesloten bij ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Esther Havermans
Manager

Kim Aarts
Intercedent

Zoë Kuipers
Vestigingsassistent

Karlijn Kievit
Intercedent

Chiara Claux
Intercedent