Menu

Uitzendbureau in Breda

Ben je op zoek naar een uitzendbureau in Breda? Actief werkt! is een van de grotere uitzendbureaus in Breda en heeft veel leuke vacatures voor je open staan. We helpen je graag bij het vinden van een vacature die bij jou past. Laat van je horen en wij gaan op zoek naar een passende vacature voor jou!

Bekijk vacatures in Breda

Schrijf je online in >

Actief Werkt! Breda

Van Coothplein 22
4811 NG Breda

076-5204304
breda@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00
Dinsdag08:30 - 17:00
Woensdag08:30 - 17:00
Donderdag     08:30 - 17:00
Vrijdag08:30 - 17:00Hét uitzendbureau van Breda

Ons uitzendbureau in Breda staat voor je open wanneer je op zoek bent naar een nieuwe baan. Je kunt bij ons zo binnenlopen, maar je kunt natuurlijk ook digitaal of telefonisch reageren op de openstaande vacatures in Breda. Zie je niet de vacature die je zoekt? Schrijf je dan bij ons in en wij gaan zelf op zoek naar vacatures die bij jouw wensen aansluiten.

Wij vinden de baan die bij jou past als persoon. Ons team ziet het als haar taak om ervoor te zorgen dat jij straks (weer) met plezier naar je werk gaat.

Bekijk onze top vacatures in Breda

Tekenaar

Als tekenaar/constructeur bij het engineeringsteam speel je een belangrijke rol. Je hoofdtaak is het omzetten van klanttekeningen en orderinformatie naar productie- en montagetekeningen binnen de gestelde deadlines. 

 • Hierbij maak je gebruik van software zoals Allplan en Autocad;
 • Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het maken van voorcalculaties, legplannen en het berekenen en versterken van vloerconstructies;
 • Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat alle technische normen en specificaties worden nageleefd;
 • Je werkt nauw samen met het team om conceptuele ontwerpen te vertalen naar haalbare oplossingen en je voert berekeningen en analyses uit om de sterkte en duurzaamheid van constructies te waarborgen, waardoor het project van concept tot realisatie efficiënt verloopt.

Bekijk vacature
Operator

Ben jij technisch aangelegd en ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Wij zoeken jou!

Als matrijzen operator heb jij een ontzettend uitgebreid takenpakket, wat geen werkdag hetzelfde maakt. Jij houdt je bezig met het afstellen en ombouwen van onze machines en matrijzen en lost storingen en problemen op wanneer deze zich voordoen. Daarnaast let jij goed op of de kwaliteit van onze producten het hele productieproces goed zijn, met extra aandacht voor de eindproducten. Ook voer jij preventief onderhoud uit aan het machinepark en de matrijzen. Je komt te werken in een hecht team waar jij de ruimte en verantwoordelijkheid hebt om zelfstandig oplossingen te bedenken voor opkomende problemen en uitdagingen.

 • Het afstellen en ombouwen van machines en matrijzen;
 • Het oplossen van storingen;
 • Het bewaken van de productkwaliteit;
 • Preventief onderhoud uitvoeren.

Bekijk vacature
Autowasser

Als autowasser bij ANAC ben je zowel actief op de wasstraat als op de interieurbaan. Op de wasstraat bied jij de klanten uitstekende service door het schoonspuiten van de velgen van de auto en bedien jij de kassa. Op de interieurbaan verzorg jij de uitgebreide schoonmaak van zowel de binnenkant als de buitenkant van de auto. Verder geef je de klanten advies over de verschillende wasprogramma's en verkoopt deze, ook help je bij het afrekenen en je houdt de werkplek en het terrein goed in de gaten.

Door de afwisseling tussen de banen, de verschillende werkzaamheden die daarbij komen kijken en de vele verschillende auto's die je tegenkomt, is geen dag hetzelfde!

Bekijk vacature

Wat voor vacatures heeft Breda uitzendbureau?

Breda uitzendbureau Actief Werkt heeft verschillende vacatures voor je:

 • Parttime baan: een goede keuze als je meer flexibiliteit wilt in het indelen van je werktijden en nog genoeg tijd wilt overhouden voor bijvoorbeeld je studie, kinderen of hobby.
 • Tijdelijke baan: wil je tijdelijk werk om een periode te overbruggen? Dan gaan we voor jou op zoek naar een tijdelijke functie in Breda of omgeving.
 • Fulltime functie: ben je toe aan zekerheid, continuïteit en heb je zin in een nieuwe of eerste toffe baan? Bespreek dan met ons de opties voor een fulltime baan van 36 tot 40 uur.

Inschrijven uitzendbureau Breda

Je kunt in verschillende vakgebieden werken zoals schoonmaak, productie, verkoop of administratie. Bekijk onze openstaande vacatures in Breda en ontdek welke vacature bij jou past.

Of schrijf je in bij ons uitzendbureau Breda en zet ons aan het werk om de perfecte baan voor jou te vinden. Er zijn talloze bedrijven in Breda en omgeving waar je terecht kunt, bijvoorbeeld in Oosterhout, Dongen, Hazeldonk of Made.

Schrijf je nu in

Waarom Actief Werkt Breda?

 • Geen nummertje: Bij ons uitzendbureau in Breda ben je geen nummertje. Wij willen je echt leren kennen tijdens een persoonlijke kennismaking.
 • Goede arbeidsvoorwaarden: Wij zorgen goed voor onze mensen. Voor ons ben je geen nummertje, maar we denken graag met je mee wanneer je ergens tegenaan loopt.
 • Betrokken en dichtbij: Wij hebben locaties door heel Nederland, ook in Breda. Zo zijn wij altijd dichtbij en kun je gewoon bij ons binnenlopen.
 • Gecertificeerd: Wij voldoen aan eerlijk werk en goede lonen. Hierin zijn wij onderscheidend van andere bureaus.
 • Vast contactpersoon: Je krijgt een vast aanspreekpunt, waardoor je altijd weet bij wie je terecht kunt.
Uitzendbureau in Breda

Kennis van de lokale markt

Wij kennen de lokale arbeidsmarkt en weten wat er speelt. Ons uitzendbureau Breda is een belangrijk knooppunt tussen de havensteden Rotterdam en Antwerpen. Er zijn daarom flink wat bedrijven gevestigd en er is werk genoeg. 

Ga aan de slag bij grotere merken zoals sappenfabrikant Döhler, of bij kleinere ondernemingen. Bijvoorbeeld in de schoonmaak, productie, verkoop of administratie.

Wij brengen jou graag in contact met de voor jou leukste werkgevers en vacatures! 

 

Uitzendbureau in Breda, aangesloten bij ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Judith van Rooijen
Mw supportdesk

Tijn de la Roij
Vestigingsmanager

Julia Siteur
Intercedent

Ties Kuyvenhoven
Intercedent

Daan Versluijs
Intercedent