Menu

Uitzendbureau in Breda

Ben je op zoek naar een baan in Breda en omgeving? Wij van uitzendbureau Actief Werkt vinden een vacature die bij je past. 

Bekijk vacatures in Breda


Schrijf je online in >

Actief Werkt! Breda

Van Coothplein 22
4811 NG Breda

076-520 43 04
breda@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Corona update: Check vóór je bezoek de voorzorgsmaatregelen van onze vestiging.

Vind werkplezier via ons uitzendbureau in Breda

Bezoek ons uitzendbureau in Breda als je op zoek bent naar een nieuwe baan. Wij hebben tientallen openstaande vacatures en helpen dagelijks mensen aan een nieuwe baan.

Wij vinden de baan die bij jou past als persoon. Ons team ziet het als haar taak om ervoor te zorgen dat jij straks (weer) met plezier naar je werk gaat.

Bekijk onze top vacatures in Breda

Financieel medewerker

Wil jij werken bij een internationaal bedrijf hartje Breda dat continue in beweging is en wil jij mee bouwen aan de groei van dit bedrijf? Heb jij ervaring met het beheer van debiteuren en is dit helemaal jouw ding? Dan hebben wij de vacature voor jou. Als medewerker debiteuren beheer ben je verantwoordelijk voor jouw debiteurenportefeuille. Door jouw klanten zo efficiënt en vriendelijk mogelijk telefonisch te woord staan van klanten krijg je het voor elkaar om uitstaande bedragen te innen. Je zorgt voor het verkrijgen van een betaalbelofte en volgt alle betalingen samen met je team op. Daarbij adviseer je jouw klanten om te voorkomen dat er geen achterstanden optreden en communiceer je met andere afdelingen binnen het bedrijf. Uiteraard bereiden de werkzaamheden zich steeds verder uit naarmate je verder groeit in deze functie. Zo zal je je gaan richten op: - Het analyseren van facturen met het oog op eventuele betalingsrisico's; - Beslissingen nemen over de hoogte van bestedingspatronen, hiervoor analyseer je de rekeningen van de kaarthouders en heb je contact met deze kaarthouders en financiële instellingen. Bij deze functie is het dus belangrijk om stevig in je schoenen te staan en proactief aan de slag te gaan. Het bedrijf waar je komt te werken is een snelgroeiend kantoor in hartje Breda en bestaat momenteel uit 20+ werknemers. De corebusiness is het verkopen van tankpassen. Dit doen zij voornamelijk aan MKB- en transport bedrijven. Naast de verkoop van de tankpassen bieden ze nog meer producten aan om het wagenpark vlot en efficiënt te beheren zoals bijvoorbeeld track & trace systemen. Het bedrijf is meer dan 25 jaar geleden opgericht en is over de jaren heen uitgegroeid tot een dynamisch internationaal bedrijf met meer dan 900 werknemers in 20 kantoren wereldwijd.

Bekijk vacature
AutoCAD tekenaar

Voor een wereldspeler op het gebied van magazijnoplossingen zijn wij op zoek naar een nieuwe Project Engineer. In deze rol analyseer je de logistieke probleemstelling van de klant op basis van het rapport van de accountmanager en werk je een optimale oplossing uit. Je werkt nauw samen met je collega’s van de projectafdeling en de accountmanagers. Wat ga je doen? - Opzetten van geïntegreerde logistieke opslagsystemen; - Ontwerpen van lay-out opstellingen in AutoCAD; - Opstellen en calculeren van offertes; - Ondersteuning verkoop buitendienst; - Uitwerken offertes na opdracht.

Bekijk vacature
Inpakmedewerker parttime

Ben jij flexibel en parttime beschikbaar en bereidt om in 3-ploegen te werken? Voor een internationaal bedrijf in Tilburg zijn wij op zoek naar uitblinkers in de productie. Als productiemedewerker in dit leuke team zal je voornamelijk bezig zijn met het afvoeren van de producten bij de machines, verpakken van de producten, controleren van de producten en aanbrengen van productlabels. Je komt te werken in een omgeving waar hygiëne erg belangrijk is.

Bekijk vacature

Wat voor vacatures heeft Breda uitzendbureau?

Breda uitzendbureau Actief Werkt heeft verschillende vacatures voor je:

  • Parttime baan: een goede keuze als je meer flexibiliteit wilt in het indelen van je werktijden en nog genoeg tijd wilt overhouden voor bijvoorbeeld je studie, kinderen of hobby.
  • Tijdelijke baan: wil je tijdelijk werk om een periode te overbruggen? Dan gaan we voor jou op zoek naar een tijdelijke functie in Breda of omgeving.
  • Fulltime functie: ben je toe aan zekerheid, continuïteit en heb je zin in een nieuwe of eerste toffe baan? Bespreek dan met ons de opties voor een fulltime baan van 36 tot 40 uur.

Inschrijven uitzendbureau Breda

Je kunt in verschillende vakgebieden werken zoals schoonmaak, productie, verkoop of administratie. Bekijk onze openstaande vacatures in Breda en ontdek welke vacature bij jou past.

Of schrijf je in bij ons uitzendbureau Breda en zet ons aan het werk om de perfecte baan voor jou te vinden. Er zijn talloze bedrijven in Breda en omgeving waar je terecht kunt, bijvoorbeeld in Oosterhout, Dongen, Hazeldonk of Made.

Schrijf je nu in

Onze missie: werk waar jij blij van wordt

Bij ons ben je geen nummertje. Wij willen je echt leren kennen en tijdens een persoonlijke kennismaking op ons uitzendbureau horen wij graag waar jij blij van wordt. Jouw wensen vormen onze checklist in een zoektocht naar een mooie baan. 

We kijken niet alleen naar je cv, maar vooral je motivatie om te werken is doorslaggevend. We kijken samen welke baan bij je past en of je daar nog een speciale opleiding voor nodig hebt, die we je mogelijk kunnen aanbieden. Ons arbeidsbureau in Breda heeft een baan voor iedereen.

Uitzendbureau in Breda

Kennis van de lokale markt

Wij kennen de lokale arbeidsmarkt en weten wat er speelt. Ons uitzendbureau Breda is een belangrijk knooppunt tussen de havensteden Rotterdam en Antwerpen. Er zijn daarom flink wat bedrijven gevestigd en er is werk genoeg. 

Ga aan de slag bij grotere merken zoals sappenfabrikant Döhler, of bij kleinere ondernemingen. Bijvoorbeeld in de schoonmaak, productie, verkoop of administratie.

Wij brengen jou graag in contact met de voor jou leukste werkgevers en vacatures! 

 

Uitzendbureau Breda aangesloten bij ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team in Breda staat voor je klaar!

Esther Havermans
Manager

Billie Clarijs
Intercedent

Nicole van Gageldonk
Intercedent

Nick Kloosterman
Stagiair(e)