Menu

Hét uitzendbureau van Breda: Actief Werkt!

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

De parel van het Zuiden heeft genoeg leven in de brouwerij. Er is altijd wel iets te doen, dat merken we aan de groeiende vraag naar werknemers. Daarom is ons uitzendbureau op zoek naar mensen die ons team komen versterken. Naast grote productiebedrijven en logistieke bedrijven kun je via ons uitzendbureau ook bij veel bedrijven in de zakelijke dienstverlening aan de slag.

 

Bekijk vacatures in Breda

Uitzendbureau in Breda

Bij uitzendbureau Actief Werkt! in Breda vind je talloze banen in verschillende sectoren. Kom je bij ons langs, dan kijken we samen naar jouw kwaliteiten en wensen. Daar zoeken we een bedrijf bij dat in de buurt is en de baan biedt die bij je past. Kom eens langs bij ons uitzendbureau in Breda om erachter te komen wat we voor jou kunnen betekenen! We gaan graag met je in gesprek. We voorzien je niet alleen van een aantal interessante vacatures, maar delen ook specifieke sollicitatietips met je om het proces te vergemakkelijken. Advies op maat is wel zo fijn! 

Vacatures in Breda

Vacatures: werken in de buurt

Als je in Breda of omgeving wilt werken, zijn er talloze bedrijven waar je terecht kunt. Zo kun je bijvoorbeeld werken als operator, magazijnmedewerker, heftruckbestuurder, reachtruckbestuurder, belader, chauffeur, secretaresse, office manager, customer service medewerker of parkeerbeheerder. Zoals je ziet, zijn de mogelijkheden eindeloos. Of het nu gaat om een fulltime of een parttime functie: bij ons kun je altijd terecht. Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden.

Bekijk onze vacatures

 

Bedrijf in Breda? Plaats een vacature!

Ben jij een opdrachtgever in de omgeving van Breda en ben je op zoek naar nieuwe werknemers? Dan is een samenwerking met ons uitzendbureau in Breda een slimme keuze. Bij het selecteren van flexkrachten houden we altijd rekening met de wensen van onze opdrachtgevers, zodat we de beste match kunnen vinden. Heb je interesse om de vacatures van jouw bedrijf bij ons uitzendbureau uit te zetten? Neem dan contact met ons op en plaats een vacature bij Actief Werkt!

 

Contactgegevens Actief Werkt! Breda

Actief Werkt! Breda
076 - 520 43 04
breda@actiefwerkt.nl

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Mail ons uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat uw telefoonnummer achter, en wij bellen u terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.