Uitzendbureau Actief Werkt! in Breda

De parel van het Zuiden heeft genoeg leven in de brouwerij. Er is altijd wel iets te doen, dat merken we aan de groeiende vraag naar werknemers. Daarom is ons uitzendbureau altijd op zoek naar mensen die ons team komen versterken. Naast grote productie- en logistieke bedrijven kun je via ons uitzendbureau ook bij veel bedrijven in de zakelijke dienstverlening aan de slag.

Werken in de buurt

We kijken naar jouw kwaliteiten en wensen. Daar zoeken we een bedrijf bij dat in de buurt is en de baan biedt die bij je past. Kom eens langs bij ons uitzendbureau om erachter te komen wat we voor jou kunnen betekenen!

Vacatures Breda

In Breda of omgeving kun je werken als operator, magazijnmedewerker, heftruckbestuurder, reachtruckbestuurder, belader, chauffeur, secretaresse, office manager, customer service medewerker of parkeerbeheerder.

Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Breda


Inschrijven Breda en omgeving

Actief Werkt! is mobiel en online. Wij hebben diverse inschrijflocaties in Breda en omgeving. Bel ons voor een afspraak of solliciteer direct op een functie die bij jou past. Wij komen naar jou toe en spreken af op een plaats en tijd, waar en wanneer het jou uitkomt.

 

Neem contact met ons op!

Je kunt ons bereiken op 076-5204304 of stuur ons een mail.

Adres:
Van Coothplein 22
4811 NG Breda

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur.