Menu

Uitzendbureau in Breda

Ben je op zoek naar een baan in Breda en omgeving? Wij van uitzendbureau Actief Werkt vinden een vacature die bij je past. 

Bekijk vacatures in Breda

Schrijf je online in >

Actief Werkt! Breda

Van Coothplein 22
4811 NG Breda

076-520 43 04
breda@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Afspraak maken is niet nodig.

Vind werkplezier via ons uitzendbureau in Breda

Bezoek ons uitzendbureau in Breda als je op zoek bent naar een nieuwe baan. Wij hebben tientallen openstaande vacatures en helpen dagelijks mensen aan een nieuwe baan.

Wij vinden de baan die bij jou past als persoon. Ons team ziet het als haar taak om ervoor te zorgen dat jij straks (weer) met plezier naar je werk gaat.

Bekijk onze top vacatures in Breda

Orderpicker

Vind jij het werken in een magazijn leuk? Wil je daarnaast fulltime werken, maar vind je het ook wel lekker om elke vrijdagmiddag vrij te zijn? Dan heb ik de baan voor jou! Wij zijn opzoek naar een allround magazijnmedewerker / orderpicker in Breda. In deze functie voer je verschillende werkzaamheden uit. Een aantal werkzaamheden zullen zijn: - Het verzamelen van al je orders met de hand; - Verzendklaar maken van het product; - Aftellen van de producten.

Bekijk vacature
Teamleider relatiebeheer

Voel jij je helemaal thuis in de sales maar denk je ook mee met je klanten en ben jij pas tevreden wanneer zij dat ook zijn? Hou je daarnaast van aanpakken en ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging bij een commercieel bedrijf? Stop dan nu met zoeken en lees vooral verder… Voor een internationaal bedrijf, gevestigd in hartje Breda, zijn wij opzoek naar een teamleider accountmanagement / relatiebeheer. In deze uitdagende, variërende en commerciële functie ben je verantwoordelijk voor je eigen klanten en heb jij een aansturende rol voor jouw team. In deze uitdagende en afwisselende functie heb je veel verantwoordelijkheid. Enerzijds ben je bezig met het tegengaan van retentie en anderzijds ben je bezig om de relatie met je huidige klanten te onderhouden en te verbeteren. Jij weet hoe je stabiele klantrelaties opbouwt. Hierbij is het belangrijk dat je onderzoekt wat de behoeften van de klanten zijn. Je verbind relaties tot de organisatie en met jouw commerciële drive weet jij precies hoe je dit aan moet pakken. Wanneer je contact hebt met tevreden klanten probeer je de relatie uit te bouwen en zie jij commerciële kansen. Je werkzaamheden voer je over het algemeen telefonisch uit maar het kan voor komen dat je ook bij klanten langs moet gaan. Daarbuiten ondersteun jij jouw team waar nodig. Wie ben jij? Jij hebt minimaal 1 jaar leidinggevende ervaring in een vergelijkbare rol. Jij neemt je verantwoordelijkheid en hebt een goede dosis commerciële energie om successen te boeken samen met jouw team. Binnen het bedrijf is er veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en te groeien binnen jouw functie. Je krijgt steeds meer verantwoordelijkheden en zo wordt jouw rol ook steeds uitdagender en afwisselender.

Bekijk vacature
Supervisor

We are hiring! Voor 's werelds grootste chocoladefabrikant Barry Callebaut zijn wij op zoek naar een supervisor in 3 ploegen. Ben jij doortastend, met oog voor efficiëntie en kan jij als supervisor op een inspirerende wijze onze medewerkers stimuleren? Lees dan vooral verder! Als supervisor ben jij in staat om mens en machine op de meest efficiënte manier te leiden. Jouw streven is om het algehele productieplan te behalen met inachtneming van alle voorwaarden op het gebied van veiligheid, kwaliteit, planning, efficiëntie, werkcondities en omgeving. Tot jouw kerntaken behoren: • Behouden en versterken van de veiligheidscultuur in productie; • Behouden en verbeteren van procedures en werkinstructies; • Ontwikkelen van competente productie teams/operators die goed samenwerken; • Performance managen door te motiveren, inspireren, coachen en equiperen om zo de productiviteit te verbeteren; • Uitvoeren en realiseren van het afgesproken productieplan; • Behouden van een optimale beschikbaarheid van productie resources zoals machines, bemanning en materialen.

Bekijk vacature

Wat voor vacatures heeft Breda uitzendbureau?

Breda uitzendbureau Actief Werkt heeft verschillende vacatures voor je:

  • Parttime baan: een goede keuze als je meer flexibiliteit wilt in het indelen van je werktijden en nog genoeg tijd wilt overhouden voor bijvoorbeeld je studie, kinderen of hobby.
  • Tijdelijke baan: wil je tijdelijk werk om een periode te overbruggen? Dan gaan we voor jou op zoek naar een tijdelijke functie in Breda of omgeving.
  • Fulltime functie: ben je toe aan zekerheid, continuïteit en heb je zin in een nieuwe of eerste toffe baan? Bespreek dan met ons de opties voor een fulltime baan van 36 tot 40 uur.

Inschrijven uitzendbureau Breda

Je kunt in verschillende vakgebieden werken zoals schoonmaak, productie, verkoop of administratie. Bekijk onze openstaande vacatures in Breda en ontdek welke vacature bij jou past.

Of schrijf je in bij ons uitzendbureau Breda en zet ons aan het werk om de perfecte baan voor jou te vinden. Er zijn talloze bedrijven in Breda en omgeving waar je terecht kunt, bijvoorbeeld in Oosterhout, Dongen, Hazeldonk of Made.

Schrijf je nu in

Onze missie: werk waar jij blij van wordt

Bij ons ben je geen nummertje. Wij willen je echt leren kennen en tijdens een persoonlijke kennismaking op ons uitzendbureau horen wij graag waar jij blij van wordt. Jouw wensen vormen onze checklist in een zoektocht naar een mooie baan. 

We kijken niet alleen naar je cv, maar vooral je motivatie om te werken is doorslaggevend. We kijken samen welke baan bij je past en of je daar nog een speciale opleiding voor nodig hebt, die we je mogelijk kunnen aanbieden. Ons arbeidsbureau in Breda heeft een baan voor iedereen.

Uitzendbureau in Breda

Kennis van de lokale markt

Wij kennen de lokale arbeidsmarkt en weten wat er speelt. Ons uitzendbureau Breda is een belangrijk knooppunt tussen de havensteden Rotterdam en Antwerpen. Er zijn daarom flink wat bedrijven gevestigd en er is werk genoeg. 

Ga aan de slag bij grotere merken zoals sappenfabrikant Döhler, of bij kleinere ondernemingen. Bijvoorbeeld in de schoonmaak, productie, verkoop of administratie.

Wij brengen jou graag in contact met de voor jou leukste werkgevers en vacatures! 


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team in Breda staat voor je klaar!

Esther Havermans
Manager

Nikki Norbart
Senior Inzetspecialist

Lis Hendriks
Intercedent

Relinde Gronert
Intercedent

Billie Clarijs
Intercedent

Nicole van Gageldonk
Intercedent

Ricardo Hoevers
Intercedent