Menu

Schoonmaken bij Vebego

Ken jij Vebego al? We werken met meerdere schoonmaakbedrijven samen, en Vebego is er daar een van. Vebego is één van de grootste schoonmaakbedrijven van Nederland. Ze hebben veel schoonmaakmedewerkers nodig. We helpen je ontdekken welk schoonmaakwerk het beste bij je past. Maak jij liever schoon in een kantoor, zorginstelling of treintoestel? Daarnaast zijn er in het schoonmaakwerk bij Vebego verschillende specialisaties mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan dieptereiniging, machinaal vegen en vloeronderhoud. 


Werken bij Vebego via Actief Werkt!

Bij Actief Werkt! is een team van specialisten in de regio aan het werk, helemaal gericht op werken bij Vebego. Team Vebego van Actief Werkt! is aanspreekpunt voor zowel uitzendkrachten als contactpersonen bij Vebego We werken al lang samen en we kennen elkaar goed. Zo helpen we je aan schoonmaakwerk dat bij jou past. We zorgen er voor dat je wordt ingepland zoals jij wil werken.


Vacatures bij Vebego

Er zijn volop vacatures. We hebben fulltime vacatures en parttime vacatures. Je kunt werken in een ziekenhuis, een school, of in een kantoor. We zijn regelmatig op zoek naar schoonmakers voor treinschoonmaak, op het vliegveld Schiphol of schoonmaak van vakantiehuisjes en hotels. 

Naar Vebego vacatures

Waarom via Actief Werkt! bij Vebego werken?

1. Vaste contactpersoon
Je krijgt een vaste contactpersoon, die je zo goed mogelijk naar jouw wensen inzet op werk dat bij je past. Wil je veel uren maken?  Jouw contactpersoon combineert aanvragen, om jou het gewenste aantal uren te bieden.

2. Veilig aan het werk
Wij vinden jouw veiligheid op je werk belangrijk, dus stellen we de nodige beschermingsmiddelen beschikbaar. Een zorg minder!

3. Goed salaris
Je krijgt betaald volgens de schoonmaak-CAO. De salarissen vanuit deze CAO liggen zo’n 12%-20% boven het minimumloon. Daarnaast zijn er toeslagen voor onregelmatigheid, weekenddienst, nachtdienst etc.

4. Huis kopen als flexcollega
Je kunt als uitzendkracht óók een huis kopen. Als je minimaal één jaar via ons aan de slag bent, kun je in aanmerking komen voor een zogenaamde ‘perspectiefverklaring’. Deze verklaring kijkt naar jouw toekomstige mogelijkheden op de arbeidsmarkt, en kan een hypotheek mogelijk maken.

Contact met team Vebego

Neem dan contact op met ons op via onderstaande contactgegevens. Kijk in welke regio je valt en kies vervolgens de optie.

Regio Noord Oost

- 076 523 2977

Optie 1: Groningen, Drenthe, Friesland en Overijssel
Optie 2: Gelderland
Optie 3: Utrecht

schoonmaak.noordoost@actiefwerkt.nl

Regio West

- 076 523 2976Optie 1: Noord Holland Noord
Optie 2: Noord Holland Zuid, Flevoland
Optie 3: Zuid Holland

schoonmaak.west@actiefwerkt.nl


Regio Zuid

- 076 523 2978Optie 1: Zeeland en West Brabant
Optie 2: Midden en Oost Brabant
Optie 3: Limburg Noord
Optie 4: Limburg Zuid

schoonmaak.zuid@actiefwerkt.nl

 

Bereikbaarheid

Maandag

08:30 - 17:30

Dinsdag

08:30 - 17:30

Woensdag

08:30 - 17:30

Donderdag

08:30 - 17:30

Vrijdag

08:30 - 17:30