Menu

Uitzendbureau in Boskoop

In Boskoop op zoek naar een baan? Bij Actief Werkt vind je dé vacatures uit de regio. Kom in contact met het team van uitzendbureau Boskoop en wij helpen je bij het vinden van een nieuwe uitdaging.

Bekijk vacatures in Boskoop

Schrijf je online in >

Actief Werkt! Boskoop

Burgemeester Colijnstraat 22B
2771 GD Boskoop

0172-551289
boskoop@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Afspraak maken is niet nodig.

Uitzendbureau Boskoop helpt je aan een nieuwe uitdaging

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging in Boskoop of omgeving? Dan helpen wij je graag verder. Bij ons vind je tientallen vacatures, waarmee we dagelijks mensen aan een nieuwe baan helpen.

Als je je online inschrijft bij ons uitzendbureau, kunnen we direct voor jou op zoek naar de vacature die aansluit op jouw wensen. Ons team zet zich in om voor jou die droombaan te vinden, zodat jij straks met een goed gevoel naar je werk gaat.

Bekijk onze top vacatures in Boskoop

Schoonmaker Zorg

Wil jij de ideale bijbaan om in het weekend om goed bij te verdienen als schoonmaker in de zorg waarbij je 150% van je loon uitbetaald krijgt? Heb jij affiniteit met de zorg en ben jij op zoek naar een leuke bijbaan? Solliciteer dan direct! In Alphen aan de Rijn kun jij aan de slag als schoonmaker in een revalidatiecentrum. Je gaat aan de slag: - Iedere zondag van 09.00u tot 12.00u Je maakt de algemene ruimtes zoals de kantine schoon, maar ook de cliëntenkamers en het sanitair.

Bekijk vacature
Monteur koffiemachines

Heb jij twee rechterhanden en leer je snel? Dan is de functie van Monteur koffiemachines echt iets voor jou! Met ongeveer 2000 collega’s, 10 locaties in de Benelux en meer dan 100 vaste klanten is onze opdrachtgever één van de snelst groeiende logistieke dienstverleners. Van slimme IT oplossingen, aftersales tot het bezorgen van pakketten, voor deze organisatie is niets teveel. Voor het depot in Woerden zijn wij op zoek naar een monteur koffiemachines . Als monteur koffiemachines ben je verantwoordelijk voor reparaties, installaties en onderhoud aan de koffiemachines van Nespresso. Niet alleen het technische probleem los jij zelfstandig op, maar ook hou je de registratie van de verbruikte onderdelen bij en handelt dit correct af. Het betreft een fulltime functie en jouw werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 07:00-15:30. Voor deze functie is het belangrijk dat je technisch inzicht hebt en flexibel inzetbaar bent.

Bekijk vacature
Centralist

Ben jij klantgericht? Heb jij ervaring in de meldkamer of telefooncentrale? Ben jij technisch ingesteld? Dan is deze functie misschien wel wat voor jou! Voor onze opdrachtgever zijn wij opzoek naar een centralist voor op de centrale meldkamer. Jij verantwoordelijk voor een vlekkeloze klantbeleving. Je zorgt ervoor dat iedere binnenkomende melding van onze klanten snel, correct en naar volle tevredenheid wordt opgelost. Je toont hiervoor voldoende empathie om de klant gerust te stellen en zijn ervaring als uitmuntend te beoordelen. Je denkt vooruit in het hele proces; schakelt op tijd de technische dienst in waar nodig en alarmeert de juiste personen zowel binnen als buiten onze organisatie om problemen voortijdig op te lossen. Jouw taken zullen voornamelijk bestaan uit: • Afhandeling van binnenkomende meldingen via intercom en telefoon; • Vastlegging van meldingen in de systemen; • Schakelt en coördineert indien nodig inzet van de technische dienst en betrokken leveranciers; • Herkennen van storingen uit de systemen, schat hiervan de eventuele gevolgen in en onderneemt de juiste actie(s); • Vastleggen van storingen en incidenten; • Zorg dragen voor verschillende periodieke rapportages.

Bekijk vacature

Vacatures bij uitzendbureau Boskoop

Bij Actief Werkt uitzendbureau Boskoop hebben we vacatures die aansluiten op alle wensen. Van een bijbaan voor een paar uurtjes per week tot een fulltime functie voor 40 uur.

  • Tijdelijk werk: als je slechts voor een bepaalde periode beschikbaar bent om te werken, zoals bijvoorbeeld in de vakantie, kun je je oriënteren op vacatures voor tijdelijk werk.
  • Vaste baan: wil je het liefst voor onbepaalde tijd aan de slag? Solliciteer dan op een vaste baan.
  • Fulltimebaan: als je 36 tot 40 uur per week beschikbaar bent, kun je het beste gaan voor een fulltimebaan.
  • Parttimebaan: zijn er in je leven nog meer zaken die tijd vragen, zoals een hobby, studie of kinderen? Dan is dat goed te combineren met een parttimebaan.


Inschrijven uitzendbureau Boskoop

Woon je rondom Boskoop en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan helpt ons team van uitzendbureau Boskoop je graag tijdens je zoektocht naar een interessante functie.

Je kunt zelf kijken tussen de huidige vacatures in Boskoop in de vakgebieden logistiek, productie, verkoop, administratie of bloementeelt. Zo kun je nagaan wat jou aanspreekt. Kun je hierbij wel wat hulp of advies gebruiken? Schrijf je dan online in, zodat wij een zoektocht starten om een toffe baan voor je te vinden.

Schrijf je nu in

Jouw motivatie voor een baan maakt ons enthousiast

We vinden het belangrijk dat jij straks een baan hebt waar je met plezier naartoe gaat. We horen daarom graag wat jouw motivatie is, zodat we een functie vinden die daar naadloos op aansluit.  Jouw motivatie is voor ons belangrijker dan je cv of ervaringen. Wij bieden dus volop kansen.

Het kan dat we een vacature vinden die jou op het lijf is geschreven, maar waar je niet de juiste diploma’s voor hebt. Mogelijk mag je die papieren dan op onze kosten halen via onze Actief Werkt Academy. Dan kunnen we je alsnog voorstellen aan die leuke werkgever.

Uitzendbureau in Boskoop

Genoeg werk in het groene Boskoop 

Bij uitzendbureau Boskoop kennen wij de lokale arbeidsmarkt als geen ander. Boskoop ligt middenin het Groene Hart aan rivier de Gouwe en is vooral bekend om de sierteelt. Heb jij groene vingers? Dan kun jij hier vast en zeker een leuke baan in de bloementeelt vinden.

Mede door de centrale ligging dichtbij de Randstad is Boskoop altijd al belangrijk geweest voor transport en logistiek. Er is werk genoeg en daarom is er altijd wel een passende vacature voor jou te vinden in Boskoop, zoals vacatures in productie, administratie of verkoop.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team in Boskoop staat voor je klaar!

Brenda van der Sluijs
Senior Intercedent

Carley Jansen
Manager