Menu

Uitzendbureau in Boskoop

In Boskoop op zoek naar een baan? Bij Actief Werkt vind je dé vacatures uit de regio. Kom in contact met het team van uitzendbureau Boskoop en wij helpen je bij het vinden van een nieuwe uitdaging.

Bekijk vacatures in Boskoop

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Boskoop

Burgemeester Colijnstraat 22b
2771 GD Boskoop

0172-551289
boskoop@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00
Dinsdag08:30 - 17:00
Woensdag08:30 - 17:00
Donderdag     08:30 - 17:00
Vrijdag08:30 - 17:00Uitzendbureau Boskoop helpt je aan een nieuwe uitdaging

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging in Boskoop of omgeving? Dan helpen wij je graag verder. Bij ons vind je tientallen vacatures, waarmee we dagelijks mensen aan een nieuwe baan helpen.

Als je je online inschrijft bij ons uitzendbureau, kunnen we direct voor jou op zoek naar de vacature die aansluit op jouw wensen. Ons team zet zich in om voor jou die droombaan te vinden, zodat jij straks met een goed gevoel naar je werk gaat.

Bekijk onze top vacatures in Boskoop

Proces operator

Als de nieuwe Logistic Engineer houd je je bezig met het analyseren en verbeteren van bedrijfsprocessen en performance rapportages. Je adviseert de organisatie met betrekking tot procesverbeteringen en draagt bij aan de permanente ontwikkeling en verbetering van Management Informatie. Dit doe je individueel en gezamenlijk op projectmatige basis met de operationele organisatie, waarin je verantwoordelijk bent voor de voorbereiding, het plannen, en bewaken van het project met alle stakeholders. Daarnaast zorg je uiteindelijk voor een succesvolle implementatie van deze verbeteringen. Ook ben je leading bij het verder optimaliseren van de procesmatige inrichting en relaties tussen onze opdrachtgevers en de klant. Hierin identificeer je proactief zaken waarvan jij, op basis van data analyse/ deepdive en andere (LEAN) tools, kunt aantonen dat deze verbeterd kunnen worden.

Je rapporteert aan de operations manager van de klant en bent centraal in Nederland woonachtig. Afhankelijk van je woonplaats zal je standplaats Bleiswijk, Woerden of Breda zijn. 

We hebben jou nodig als Logistic Engineer omdat je:

  •  Analytisch sterk bent in het doorgronden van het proces, deze efficiënter wilt maken, optimaliseren en uiteindelijk borgen;
  •  Energie krijgt van continue verbeteren en een aanjager bent van een permanente verbetercultuur
  •  Communicatief sterk bent. Je bent in staat om met alle lagen, afdelingen en stakeholders te schakelen en kunt hen overtuigen, als ook de opdrachtgevers van de klant.

Voor deze functie zoekt de klant wel echt iemand die fulltime beschikbaar is en het ook niet erg vindt om te reizen tussen de verschillende depots. Waarschijnlijk zit je 3 dagen op de vaste werkplek en 2 dagen mobiel op andere depots. (wanneer corona dit toe laat). De werktijden zijn in dagdienst van maandag t/m vrijdag. Het kan natuurlijk wel eens voorkomen dat er in de avonden of in het weekend een probleem is, maar dit zal niet vaak voorkomen.

Bekijk vacature
Facilitair medewerker

Voor een groot en snel groeiende logistieke dienstverlener in Bleiswijk zijn wij op zoek naar een facilitaire medewerker. Ben jij een iemand die van alles wilt aan pakken en enige technische kennis heeft? Lees dan snel verder!

Als facilitair medewerker zal je aan de slag gaan als allround medewerker en zal je vooral veel klussen binnen en om het gebouw heen hebben. Hier zal je verschillende onderhoud werkzaamheden uitvoeren bij bijvoorbeeld verschillende elektrische installaties. Je herkent snel apparatuur dat niet meer juist functioneert en lost deze ook op. Dit rapporteer je ook weer aan de facilitair coördinator van het depot. Hier komt natuurlijk ook het bestellen van goederen bij kijken voor intern en extern gebruik. 

Bekijk vacature
Koerier

Wij zijn op zoek naar een koerier voor onze opdrachtgever in Bleiswijk. Heb jij al ervaring als koerier en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! De opdrachtgever is een logistieke dienstverlener die veel verschillende pakketten aflevert zoals wasmachines, fietsen, telefoons en simkaarten. Zo is elke levering anders, bij de ene klant moet je het ID-bewijs controleren, de andere klant moet bij het afleveren alleen een handtekening geven. De werktijden van de koeriers liggen tussen 07.00 uur in de ochtend en 23.00 uur in de avond, de werkdagen zijn van maandag tot en met zaterdag. Je zal af en toe op de zaterdag worden ingepland, hier krijg je wel extra toeslag voor op je uurloon. 

Jouw taken en verantwoordelijkheden als koerier zijn:
- Het zo efficiënt mogelijk rijden van de routes;
- Verantwoordelijkheid nemen voor het netjes houden van je werkbus en de bedrijfsmiddelen;
- Laden en lossen van de werkbus op het depot in Bleiswijk;
- Tijdig afleveren van pakketten bij klanten op de aangegeven adressen. 

Bekijk vacature

Vacatures bij uitzendbureau Boskoop

Bij Actief Werkt uitzendbureau Boskoop hebben we vacatures die aansluiten op alle wensen. Van een bijbaan voor een paar uurtjes per week tot een fulltime functie voor 40 uur.

  • Tijdelijk werk: als je slechts voor een bepaalde periode beschikbaar bent om te werken, zoals bijvoorbeeld in de vakantie, kun je je oriënteren op vacatures voor tijdelijk werk.
  • Vaste baan: wil je het liefst voor onbepaalde tijd aan de slag? Solliciteer dan op een vaste baan.
  • Fulltimebaan: als je 36 tot 40 uur per week beschikbaar bent, kun je het beste gaan voor een fulltimebaan.
  • Parttimebaan: zijn er in je leven nog meer zaken die tijd vragen, zoals een hobby, studie of kinderen? Dan is dat goed te combineren met een parttimebaan.


Inschrijven uitzendbureau Boskoop

Woon je rondom Boskoop en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan helpt ons team van uitzendbureau Boskoop je graag tijdens je zoektocht naar een interessante functie.

Je kunt zelf kijken tussen de huidige vacatures in Boskoop in de vakgebieden logistiek, productie, verkoop, administratie of bloementeelt. Zo kun je nagaan wat jou aanspreekt. Kun je hierbij wel wat hulp of advies gebruiken? Schrijf je dan online in, zodat wij een zoektocht starten om een toffe baan voor je te vinden.

Schrijf je nu in

Jouw motivatie voor een baan maakt ons enthousiast

We vinden het belangrijk dat jij straks een baan hebt waar je met plezier naartoe gaat. We horen daarom graag wat jouw motivatie is, zodat we een functie vinden die daar naadloos op aansluit.  Jouw motivatie is voor ons belangrijker dan je cv of ervaringen. Wij bieden dus volop kansen.

Het kan dat we een vacature vinden die jou op het lijf is geschreven, maar waar je niet de juiste diploma’s voor hebt. Mogelijk mag je die papieren dan op onze kosten halen via onze Actief Werkt Academy. Dan kunnen we je alsnog voorstellen aan die leuke werkgever.

Uitzendbureau in Boskoop

Genoeg werk in het groene Boskoop 

Bij uitzendbureau Boskoop kennen wij de lokale arbeidsmarkt als geen ander. Boskoop ligt middenin het Groene Hart aan rivier de Gouwe en is vooral bekend om de sierteelt. Heb jij groene vingers? Dan kun jij hier vast en zeker een leuke baan in de bloementeelt vinden.

Mede door de centrale ligging dichtbij de Randstad is Boskoop altijd al belangrijk geweest voor transport en logistiek. Er is werk genoeg en daarom is er altijd wel een passende vacature voor jou te vinden in Boskoop, zoals vacatures in productie, administratie of verkoop.

 

Uitzendbureau Boskoop lid van ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Carley Jansen
Manager

Nancy de Koning
Intercedent

Marjolein Fabricius
Intercedent