Menu

Uitzendbureau in Boskoop

In Boskoop op zoek naar een baan? Bij Actief Werkt vind je dé vacatures uit de regio. Kom in contact met het team van uitzendbureau Boskoop en wij helpen je bij het vinden van een nieuwe uitdaging.

Bekijk vacatures in Boskoop

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Boskoop

Burgemeester Colijnstraat 22B
2771 GD Boskoop

0172-551289
boskoop@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Corona update: Check vóór je bezoek de voorzorgsmaatregelen van onze vestiging.

Uitzendbureau Boskoop helpt je aan een nieuwe uitdaging

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging in Boskoop of omgeving? Dan helpen wij je graag verder. Bij ons vind je tientallen vacatures, waarmee we dagelijks mensen aan een nieuwe baan helpen.

Als je je online inschrijft bij ons uitzendbureau, kunnen we direct voor jou op zoek naar de vacature die aansluit op jouw wensen. Ons team zet zich in om voor jou die droombaan te vinden, zodat jij straks met een goed gevoel naar je werk gaat.

Bekijk onze top vacatures in Boskoop

Technisch commercieel medewerker

Zit jij vol energie, vind je het leuk om technische vragen te beantwoorden en ben je analytisch sterk? Onze opdrachtgever is op zoek naar een energieke collega op de sales support afdeling (verkoop ondersteuning) om haar klanten & accountmanagers binnen de Benelux administratief & technisch te ondersteunen. Op de afdeling Sales Support werken in totaal 5 collega's om de dagelijkse hoeveelheid orders te verwerken. Jij bent daarin de technische vraagbaak en ondersteund collega’s met jouw technisch inzicht. De klanten (denk aan de grote heftruckproducenten of logistieke distributie centrums) bestellen dagelijks batterijen of vragen offertes bij je aan. Soms gaat dit via een account manager en het gebeurd ook regelmatig dat je zelf direct een prijsopgave op kan maken voor een klant. Nadat de technisch orders op de afdeling door jou gecontroleerd zijn en bevestigd, heb je contact met onze fabrieken over de levertijd en mogelijk met de service afdeling voor het onderhoudsabonnement. Om een batterij samen te stellen voor een specifieke truck (of serie trucks) is het belangrijk dat je de containerspecificaties kent. De container voor de batterij zit vaak onder de stoel van de heftruck. Je overlegt met de klant of de account manager wat de vereisten zijn qua inhoud (de energie). Cellen zijn er in verschillende soorten. Zo zijn er zelfs batterijen die onder koude omstandigheden (denk aan koelpakhuizen) de energie behouden, maar ook cellen die weer minder onderhoud nodig hebben (er is veel variatie). Naast de selectie van de cellen offreer je de accessoires zoals een bijvul-systeem, uitlees-systeem of een lader.

Bekijk vacature
Junior Chemist

Ben jij net klaar met een scheikundige studie en klaar om praktijkervaring op te gaan doen in een professionele functie op instapniveau? Dan is dit wellicht een interessante functie voor jou! Voor een organisatie in Leiden zijn wij op zoek naar een Chemist. Je zal in deze functie basale principes, theorieën en concepten uit de scheikunde toe passen op verschillende opdrachten waar doorgaans precedenten bestaan. Daarnaast houd je je bezig met het bedenken van oplossingen voor problemen met behulp van de wetenschappelijke basiskennis. Tevens draag je bij aan het onderzoek en de ontwikkeling van gedifferentieerde technologie, producten, processen en systemen. Dus ben jij iemand die goed kan multitasken en zeer nieuwsgierig bent over dit vakgebied. Dan bij jij dé persoon die wij zoeken! De functie is op fulltime basis en de werktijden zijn van 09:00 - 17:00 uur. Mocht het voor jou beter uitkomen om iets eerder of later te beginnen, dan is dit in overleg mogelijk.

Bekijk vacature
Wasserijmedewerker

Wil jij een afwisselende baan en op verschillende locaties in Zuid- en West-Nederland werken? Ben je fulltime beschikbaar? Lees dan snel verder. Je verzamelt om 06:00 uur in Reeuwijk en vanaf deze standplaats vertrek je met twee of drie collega's naar de desbetreffende werklocatie. Deze locaties zijn uiteenlopend van ziekenhuizen tot verzorgingshuizen door heel Nederland. Op locatie ben je verantwoordelijk voor het reinigen van gordijnen. Je bent druk met het afhalen, labelen, wassen en ophangen van de gordijnen. Belangrijk is dat je representatief bent, omdat je ook bij patiënten in de kamer komt. Het is fysiek werk, omdat je veel moet lopen en een trapje op en af moet. Je komt te werken binnen een afwisselende werkomgeving waar een echte aanpakkersmentaliteit heerst en waar je nauw samenwerkt met je collega's.

Bekijk vacature

Vacatures bij uitzendbureau Boskoop

Bij Actief Werkt uitzendbureau Boskoop hebben we vacatures die aansluiten op alle wensen. Van een bijbaan voor een paar uurtjes per week tot een fulltime functie voor 40 uur.

  • Tijdelijk werk: als je slechts voor een bepaalde periode beschikbaar bent om te werken, zoals bijvoorbeeld in de vakantie, kun je je oriënteren op vacatures voor tijdelijk werk.
  • Vaste baan: wil je het liefst voor onbepaalde tijd aan de slag? Solliciteer dan op een vaste baan.
  • Fulltimebaan: als je 36 tot 40 uur per week beschikbaar bent, kun je het beste gaan voor een fulltimebaan.
  • Parttimebaan: zijn er in je leven nog meer zaken die tijd vragen, zoals een hobby, studie of kinderen? Dan is dat goed te combineren met een parttimebaan.


Inschrijven uitzendbureau Boskoop

Woon je rondom Boskoop en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan helpt ons team van uitzendbureau Boskoop je graag tijdens je zoektocht naar een interessante functie.

Je kunt zelf kijken tussen de huidige vacatures in Boskoop in de vakgebieden logistiek, productie, verkoop, administratie of bloementeelt. Zo kun je nagaan wat jou aanspreekt. Kun je hierbij wel wat hulp of advies gebruiken? Schrijf je dan online in, zodat wij een zoektocht starten om een toffe baan voor je te vinden.

Schrijf je nu in

Jouw motivatie voor een baan maakt ons enthousiast

We vinden het belangrijk dat jij straks een baan hebt waar je met plezier naartoe gaat. We horen daarom graag wat jouw motivatie is, zodat we een functie vinden die daar naadloos op aansluit.  Jouw motivatie is voor ons belangrijker dan je cv of ervaringen. Wij bieden dus volop kansen.

Het kan dat we een vacature vinden die jou op het lijf is geschreven, maar waar je niet de juiste diploma’s voor hebt. Mogelijk mag je die papieren dan op onze kosten halen via onze Actief Werkt Academy. Dan kunnen we je alsnog voorstellen aan die leuke werkgever.

Uitzendbureau in Boskoop

Genoeg werk in het groene Boskoop 

Bij uitzendbureau Boskoop kennen wij de lokale arbeidsmarkt als geen ander. Boskoop ligt middenin het Groene Hart aan rivier de Gouwe en is vooral bekend om de sierteelt. Heb jij groene vingers? Dan kun jij hier vast en zeker een leuke baan in de bloementeelt vinden.

Mede door de centrale ligging dichtbij de Randstad is Boskoop altijd al belangrijk geweest voor transport en logistiek. Er is werk genoeg en daarom is er altijd wel een passende vacature voor jou te vinden in Boskoop, zoals vacatures in productie, administratie of verkoop.

 

Uitzendbureau Boskoop lid van ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team in Boskoop staat voor je klaar!

Brenda van der Sluijs
Senior intercedent

Carley Jansen
Manager

Faye Zweeris
Intercedent