Menu

Uitzendbureau in Boskoop

In Boskoop op zoek naar een baan? Bij Actief Werkt vind je dé vacatures uit de regio. Kom in contact met het team van uitzendbureau Boskoop en wij helpen je bij het vinden van een nieuwe uitdaging.

Bekijk vacatures in Boskoop

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Boskoop

Burgemeester Colijnstraat 22b
2771 GD Boskoop

0172-551289
boskoop@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00
Dinsdag08:30 - 17:00
Woensdag08:30 - 17:00
Donderdag     08:30 - 17:00
Vrijdag08:30 - 17:00


Corona update: Check vóór je bezoek de voorzorgsmaatregelen van onze vestiging.

Uitzendbureau Boskoop helpt je aan een nieuwe uitdaging

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging in Boskoop of omgeving? Dan helpen wij je graag verder. Bij ons vind je tientallen vacatures, waarmee we dagelijks mensen aan een nieuwe baan helpen.

Als je je online inschrijft bij ons uitzendbureau, kunnen we direct voor jou op zoek naar de vacature die aansluit op jouw wensen. Ons team zet zich in om voor jou die droombaan te vinden, zodat jij straks met een goed gevoel naar je werk gaat.

Bekijk onze top vacatures in Boskoop

Receptionist(e)

Ben jij een gastvrije duizendpoot die ook communicatief sterk is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever gevestigd in Boskoop zijn we op zoek naar een enthousiaste receptionist. 

Jij zorgt voor een gastvrij ontvangst en begeleid bezoekers naar de afspraak. Ook ben jij verantwoordelijk voor het aannemen van de telefoon en schakel je veel met collega's. Eerstelijns vragen handel je zelf af, andere vragen zet je door naar de juiste collega's.
Jij kunt goed schakelen en staat iedereen netjes en vriendelijk te woord. 

Daarnaast vallen de volgende taken onder jou verantwoordelijkheid:

- Je organiseert zakenreizen inclusief hotels en vervoer

- Je bestelt kantoorartikelen en producten voor de logistieke voorraad

- Je beantwoordt mails of zet deze door naar je collega's

- Alle overige voorkomende werkzaamheden rondom de receptie behoren ook tot jouw takenpakket. 


Bekijk vacature
Recruiter

Krijg jij er energie van om in contact te staan met mensen en vier je graag successen met je collega's? Dan zoeken wij jou! Voor een groeiende organisatie in Boskoop zoeken wij een Recruiter. 

In de functie van Recruiter heb je de volgende taken:
- Je legt contacten met potentiële flexcollega's en onderhoudt het contact, ook met de werkende flexcollega's
- Het schrijven van vacatureteksten, waarmee je potentiële kandidaten enthousiast maakt met de banen die jij beschikbaar hebt
- Relatiebeheer en contact leggen met nieuwe klanten
- Je bezoekt de werkplekken waar de flexcollega's aan het werk zijn en voert ambitiegesprekken met hen
- Je bent verantwoordelijk voor het maken van contracten
- Je houdt de wet- en regelgeving goed in de gaten en bent op de hoogte van de veranderingen hiervan


Bekijk vacature
Inpakker

Ben jij fulltime beschikbaar en op zoek naar een leuke baan voor langere tijd?  Lees dan verder! 

In de functie van Inpakker ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor het inpakken van kamerplanten. Om het werk te kunnen uitvoeren moet je minimaal 163 cm lang zijn, dit is i.v.m. de hoogte van de karren waar de planten op geplaatst moeten worden.

De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag van 07:30 tot 16.30 uur.

Bekijk vacature

Vacatures bij uitzendbureau Boskoop

Bij Actief Werkt uitzendbureau Boskoop hebben we vacatures die aansluiten op alle wensen. Van een bijbaan voor een paar uurtjes per week tot een fulltime functie voor 40 uur.

  • Tijdelijk werk: als je slechts voor een bepaalde periode beschikbaar bent om te werken, zoals bijvoorbeeld in de vakantie, kun je je oriënteren op vacatures voor tijdelijk werk.
  • Vaste baan: wil je het liefst voor onbepaalde tijd aan de slag? Solliciteer dan op een vaste baan.
  • Fulltimebaan: als je 36 tot 40 uur per week beschikbaar bent, kun je het beste gaan voor een fulltimebaan.
  • Parttimebaan: zijn er in je leven nog meer zaken die tijd vragen, zoals een hobby, studie of kinderen? Dan is dat goed te combineren met een parttimebaan.


Inschrijven uitzendbureau Boskoop

Woon je rondom Boskoop en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan helpt ons team van uitzendbureau Boskoop je graag tijdens je zoektocht naar een interessante functie.

Je kunt zelf kijken tussen de huidige vacatures in Boskoop in de vakgebieden logistiek, productie, verkoop, administratie of bloementeelt. Zo kun je nagaan wat jou aanspreekt. Kun je hierbij wel wat hulp of advies gebruiken? Schrijf je dan online in, zodat wij een zoektocht starten om een toffe baan voor je te vinden.

Schrijf je nu in

Jouw motivatie voor een baan maakt ons enthousiast

We vinden het belangrijk dat jij straks een baan hebt waar je met plezier naartoe gaat. We horen daarom graag wat jouw motivatie is, zodat we een functie vinden die daar naadloos op aansluit.  Jouw motivatie is voor ons belangrijker dan je cv of ervaringen. Wij bieden dus volop kansen.

Het kan dat we een vacature vinden die jou op het lijf is geschreven, maar waar je niet de juiste diploma’s voor hebt. Mogelijk mag je die papieren dan op onze kosten halen via onze Actief Werkt Academy. Dan kunnen we je alsnog voorstellen aan die leuke werkgever.

Uitzendbureau in Boskoop

Genoeg werk in het groene Boskoop 

Bij uitzendbureau Boskoop kennen wij de lokale arbeidsmarkt als geen ander. Boskoop ligt middenin het Groene Hart aan rivier de Gouwe en is vooral bekend om de sierteelt. Heb jij groene vingers? Dan kun jij hier vast en zeker een leuke baan in de bloementeelt vinden.

Mede door de centrale ligging dichtbij de Randstad is Boskoop altijd al belangrijk geweest voor transport en logistiek. Er is werk genoeg en daarom is er altijd wel een passende vacature voor jou te vinden in Boskoop, zoals vacatures in productie, administratie of verkoop.

 

Uitzendbureau Boskoop lid van ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Carley Jansen
Manager

Faye Zweeris
Intercedent