Menu

Uitzendbureau in Boskoop

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Ons uitzendbureau Actief Werkt! is ook te vinden in Boskoop. In deze vestiging kunt u langskomen voor de meest actuele vacatures in de omgeving. Maar ook voor tips en adviezen rondom het sollicitatieproces kun je natuurlijk bij ons terecht. Ons team staat graag voor je klaar! Bekijk hier alle banen in de buurt van Boskoop. 

 

Vacatures in Boskoop

Werken in Boskoop

Aan de rivier de Gouwe middenin het Groene Hart ligt het mooie Boskoop. Het groene gebied is omringd door de Randstad. Dankzij deze centrale ligging is Boskoop altijd al belangrijk geweest voor de nationale- en internationale transport en logistiek. Verder is Boskoop vooral bekend vanwege de uitgebreide sierteelt. Hierdoor is er genoeg werkgelegenheid in het gebied en weten wij altijd een passende baan voor jou te vinden.

Ons netwerk in Boskoop

Actief Werkt! Boskoop kent Boskoop en omstreken als geen ander. Wij weten wat er speelt in de markt en hebben een uitgebreid netwerk. Dagelijks maken we de juiste match tussen werkzoekenden en bedrijven in de omgeving. We houden rekening met jouw kwaliteiten, wensen en ambitie. Staat er geen passende actuele vacature open voor je? Dan gaan wij die gewoon voor je zoeken! Kom dus gerust langs voor een kop koffie bij ons uitzendbureau.

Actief Werkt administratie functie

Vacatures in de omgeving

Ben je op zoek naar een fulltime baan, een parttime baan, een studentenbaan of vakantiewerk in Boskoop en omstreken? Uitzendbureau Actief Werkt! is goed vertegenwoordigd in het Groene Hart. We zijn actief in een groot gebied rondom Boskoop, waaronder Waddinxveen, Gouda, Moerkapelle en Zevenhuizen.

We hebben vacatures voor LBO- tot en met HBO niveau en voor zowel fulltime als parttime banen. Wij richten ons voornamelijk op de vakgebieden logistiek, productie, industrie, kwekerij en administratie. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als orderpicker, operator of teeltmedewerker. Maar je kunt ook kiezen voor een kantoorfunctie en nog veel meer. Bekijk onze vacatures alvast snel en eenvoudig online.

Vacatures in Boskoop

Actief Werkt kwekerij

Voor opdrachtgevers

Als opdrachtgever kunt u bij Actief Werkt! terecht voor uitgebreid advies over flexibele arbeid. De arbeidsmarkt is continu in beweging en er vinden regelmatig wijzigingen plaats in de wet- en regelgeving. Wij houden deze ontwikkelingen goed in de gaten en delen onze kennis graag met u. Bespaar uzelf tijd en moeite en laat uw flexibele schil aan ons over.

We kijken niet alleen naar harde selectiecriteria bij een kandidaat, maar letten ook op de soft skills, zoals competenties en ambities. Voordat we onze kandidaten bij u plaatsen, spreken we ze altijd eerst persoonlijk op ons kantoor. Door het inwinnen van referenties en het eventueel testen van kandidaten hebben we een compleet beeld. Op deze manier brengen wij de perfecte match tot stand.

U kunt bij ons terecht voor de volgende diensten: uitzenden, detacheren, werving & selectie, opleiden en Payroll. Uiteraard bieden we ook maatwerk diensten aan.

Contactgegevens uitzendbureau

Bezoekadres
Burgemeester Colijnstraat 22B
2771 GD Boskoop

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 08:30 - 17:30 uur

Telefoon: 0172-551289
Email: boskoop@actiefwerkt.nl

Ons team

Brenda van der Sluijs
Intercedent

Carley Jansen
Manager

Wendy Bakkes
Intercedent

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Mail ons uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat uw telefoonnummer achter, en wij bellen u terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.