Menu

Uitzendbureau in Boskoop

In Boskoop op zoek naar een baan? Bij Actief Werkt vind je dé vacatures uit de regio. Kom in contact met het team van uitzendbureau Boskoop en wij helpen je bij het vinden van een nieuwe uitdaging.

Bekijk vacatures in Boskoop

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Boskoop

Burgemeester Colijnstraat 22B
2771 GD Boskoop

0172-551289
boskoop@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Corona update: Check vóór je bezoek de voorzorgsmaatregelen van onze vestiging.

Uitzendbureau Boskoop helpt je aan een nieuwe uitdaging

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging in Boskoop of omgeving? Dan helpen wij je graag verder. Bij ons vind je tientallen vacatures, waarmee we dagelijks mensen aan een nieuwe baan helpen.

Als je je online inschrijft bij ons uitzendbureau, kunnen we direct voor jou op zoek naar de vacature die aansluit op jouw wensen. Ons team zet zich in om voor jou die droombaan te vinden, zodat jij straks met een goed gevoel naar je werk gaat.

Bekijk onze top vacatures in Boskoop

Meewerkend voorman

Werk jij graag met in de avonddiensten? Heb jij leidinggevende ervaring? Werk jij graag met vers vlees? Dan zijn wij opzoek naar jou! Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij opzoek naar een meewerkend voorman/vrouw die verantwoordelijk is voor de gehele productie op de afdeling vers vlees en de medewerkers die daar werken. Onze opdrachtgever is een bedrijf dat verse producten levert aan diverse retail bedrijven. De diensten zullen zijn van 15:30 tot 01:00. Jouw taken zullen voornamelijk bestaan uit: - Het meewerken in het gehele productieproces; - Het dagelijks leiding geven op de afdeling vers vlees en kokerij (+/- 10 medewerkers); - Het deelnemen aan wekelijks overleg; - Het controleren en sturen van de processen opde gestelde kwaliteitseisen; - Het uitvoeren van het personeelsbeleid; - Voorraadbeheer.

Bekijk vacature
Glazenwasser

Ben je een aanpakker die niet bang is om op hoogte te werken? Lees dan snel verder! Hoe ziet je werkdag er dan uit? - Je begint de dag met een lekkere kop koffie; - Je bespreekt de dag door met je collega’s; - Je pakt je schoonmaak benodigdheden; - Je gaat aan de slag in de heerlijke buitenlucht; Zo ziet je werkdag er ongeveer uit. Je zal goed ingewerkt en begeleid worden, hiervoor zullen er een aantal certificaten en cursussen behaald dienen te worden. Heb ik je nieuwsgierig gemaakt solliciteer dan direct! Bij vragen neem dan gerust contact op door te mailen naar yannick.dijk@actiefwerkt.nl!

Bekijk vacature
Operator

Beschik jij over technisch inzicht? Vind je het daarnaast geen probleem om veel overuren te maken? Lees dan verder! Voor een opdrachtgever in Waddinxveen zijn wij op zoek naar een operator. Je komt te werken bij de machine voor de net verpakkingen. Ervaring is geen eis, dit bedrijf leert het je graag! Jouw werkzaamheden bestaan uit: - Aansturen, motiveren en begeleiden van productiemedewerkers aan de lijn - Instellen, ombouwen en schoonmaken van de machines - Kleine storingen zelf oplossen, indien nodig Technische Dienst bellen - Uitvoeren van kwaliteitscontroles Je werkt maandag t/m vrijdag en start tussen 6.00 en 7.00 uur. De eindtijd is afhankelijk van de drukte en het verloop van de dag, meestal is het tussen 15.00 en 18.00 uur. Ook zal je in drukke periodes op zaterdagochtend werken. Het is dus een baan waarbij je erg flexibel moet zijn en bereid moet zijn tot het maken van (veel) overuren, uiteraard tegen een toeslag.

Bekijk vacature

Vacatures bij uitzendbureau Boskoop

Bij Actief Werkt uitzendbureau Boskoop hebben we vacatures die aansluiten op alle wensen. Van een bijbaan voor een paar uurtjes per week tot een fulltime functie voor 40 uur.

  • Tijdelijk werk: als je slechts voor een bepaalde periode beschikbaar bent om te werken, zoals bijvoorbeeld in de vakantie, kun je je oriënteren op vacatures voor tijdelijk werk.
  • Vaste baan: wil je het liefst voor onbepaalde tijd aan de slag? Solliciteer dan op een vaste baan.
  • Fulltimebaan: als je 36 tot 40 uur per week beschikbaar bent, kun je het beste gaan voor een fulltimebaan.
  • Parttimebaan: zijn er in je leven nog meer zaken die tijd vragen, zoals een hobby, studie of kinderen? Dan is dat goed te combineren met een parttimebaan.


Inschrijven uitzendbureau Boskoop

Woon je rondom Boskoop en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan helpt ons team van uitzendbureau Boskoop je graag tijdens je zoektocht naar een interessante functie.

Je kunt zelf kijken tussen de huidige vacatures in Boskoop in de vakgebieden logistiek, productie, verkoop, administratie of bloementeelt. Zo kun je nagaan wat jou aanspreekt. Kun je hierbij wel wat hulp of advies gebruiken? Schrijf je dan online in, zodat wij een zoektocht starten om een toffe baan voor je te vinden.

Schrijf je nu in

Jouw motivatie voor een baan maakt ons enthousiast

We vinden het belangrijk dat jij straks een baan hebt waar je met plezier naartoe gaat. We horen daarom graag wat jouw motivatie is, zodat we een functie vinden die daar naadloos op aansluit.  Jouw motivatie is voor ons belangrijker dan je cv of ervaringen. Wij bieden dus volop kansen.

Het kan dat we een vacature vinden die jou op het lijf is geschreven, maar waar je niet de juiste diploma’s voor hebt. Mogelijk mag je die papieren dan op onze kosten halen via onze Actief Werkt Academy. Dan kunnen we je alsnog voorstellen aan die leuke werkgever.

Uitzendbureau in Boskoop

Genoeg werk in het groene Boskoop 

Bij uitzendbureau Boskoop kennen wij de lokale arbeidsmarkt als geen ander. Boskoop ligt middenin het Groene Hart aan rivier de Gouwe en is vooral bekend om de sierteelt. Heb jij groene vingers? Dan kun jij hier vast en zeker een leuke baan in de bloementeelt vinden.

Mede door de centrale ligging dichtbij de Randstad is Boskoop altijd al belangrijk geweest voor transport en logistiek. Er is werk genoeg en daarom is er altijd wel een passende vacature voor jou te vinden in Boskoop, zoals vacatures in productie, administratie of verkoop.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.