Menu

Uitzendbureau in Arnhem

Op zoek naar werk in Arnhem of omgeving? Schrijf je in in ons systeem en wij gaan voor je op zoek naar een vacature waar jij blij van wordt. Of kijk meteen welke vacature bij je past. 

Bekijk vacatures in Arnhem

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Arnhem

Willemsplein 16
6811 KD Arnhem

026-3033160
arnhem@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00
Dinsdag08:30 - 17:00
Woensdag08:30 - 17:00
Donderdag     08:30 - 17:00
Vrijdag08:30 - 17:00Uitzendbureau Arnhem: vind een toffe nieuwe baan

Wil je een nieuwe baan, maar weet je niet goed waar je moet zoeken of wat je wilt? Kom bij ons uitzendbureau Arnhem langs of vind een vacature online. Wij hebben tientallen openstaande vacatures en helpen dagelijks mensen aan een nieuwe baan. Het is onze missie om ervoor te zorgen dat jij straks (weer) met plezier naar je werk gaat. Wij vinden de baan die bij jou als persoon past.

Bekijk onze top vacatures in Arnhem

Magazijnmedewerker

Ben jij op zoek naar fulltime logistiek werk? Ben jij voor een lange tijd beschikbaar? En wil je daarmee beloond worden door tijdig een vast contract te ontvangen? Lees dan snel verder!

Voor een familiebedrijf in truck-en trailer onderdelen zijn wij op zoek naar een magazijnmedewerker. Als magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor de inslag, opslag, orderverzameling en uitgifte van goederen. Hierbij kan je gebruik maken van hulpmiddelen: Heftruck, reachtruck of een lage/hoge order verzameltruck. Heb je hier nog geen certificaat voor? Dan kan je deze behalen terwijl je er al werkt! Het bezit van een heftruck certificaat is geen vereiste.

Dagelijks wordt er volgens een vaste procedure gewerkt. Er kan gewisseld worden tussen verschillende werkzaamheden. Er zijn 4 ploegen met ongeveer 12 medewerkers en de werkzaamheden worden tussen deze ploegen gerouleerd. Je standaard werktijd is van 08:00 - 16:45 uur. Iedere 4e week werk je in een avonddienst van 14:15 - 23:00 uur.

Bekijk vacature
Machine Operator


Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging en klinkt werken als operator jou als muziek in de oren? Lees dan snel verder!

Je gaat aan de slag bij de marktleider in de kunststofbranche. Het is een gezond bedrijf met een prima werksfeer. Uit voorraad leveren ze alle mogelijke kunststofproducten aan de klanten.

Bij deze functie kom je te werken als operator in een 2-ploegendienst.

In de functie van Machineoperator zorg je voor de goederenstroom in ons magazijn of zaag/knip je kunststof platen en folies.

De werktijden in de 2-ploegendienst zijn van 06.00 uur tot 14.30 uur en van 14.30 uur tot 22.30 uur.

Jouw taken hierin zijn:

 • Het laden en lossen van vrachtwagens;
 • Orderpicken en het inpakken van materialen;
 • Zorgen voor netheid, veiligheid en het in orde maken van je werkruimte;
 • Controleren op je bestellingen die binnen komen of eruit gaan op beschadigingen;
 • Inspecteren van specificaties op de orde bonnen;
 • Administratie taken aanmaken voor de ordebonnen en het muteren ervan;
 • Zagen en knippen op machinale apparaten van kunststoffen en folies;
 • Checken op goederen die binnen komen voor dat je het opslaat;
 • Alle voorkomende magazijnwerkzaamheden binnen de magazijnwerk.

Dit bedrijf is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, het station ligt paar honderd meter van het bedrijf vandaan.

Bekijk vacature
Storingsmonteur bakkerij

Als medewerker technische dienst houd jij de motor én het bedrijf draaiende! Ben jij als medewerker technische dienst toe aan een nieuwe uitdaging of heb jij zojuist je diploma behaald en wil je aan de slag in het vakgebied? Lees dan verder!

Je komt te werken bij een grote industriële bakkerij. De bakkerij draait 24/7 door. Het is daarom van belang dat de machine op-en-top blijven functioneren. Daar kunnen ze jouw expertise goed bij gebruiken! Je wordt in het begin goed begeleid bij de werkzaamheden die je moet verrichten, zodat je uiteindelijk onderstaande taken goed kan uitvoeren:

 • Elektrotechnische storingen gerelateerd aan sensoren en opnemers in het veld;
 • Machinestoringen. Afstellen van de machine en finetunen wanneer een machinist er zelf niet uit komt;
 • Het oplossen van kleine storingen, waar het productieproces vertraging van kan ondervinden.

Ook tot de werkzaamheden behoort preventief onderhoud aan het machinepark. Denk hierbij aan smeren, afstellen en het reinigen van specifieke onderdelen.

Maar incidenteel zijn er ook grotere geplande werkzaamheden:  

 • Vervangen van walsen van transportmedia;
 • Transportkettingen en matten vervangen en uitlijnen;
 • Preventief vervangen van elektrotechnische componenten;
 • Perslucht cilinders en overige componenten vervangen.

In overleg met jouw leidinggevende wordt het rooster afgestemd. De werktijden die op den duur worden gehanteerd zijn van 22:00 tot 06:00 uur.

Bekijk vacature

Vaste en flexibele vacatures bij Arnhem uitzendbureau

Arnhem uitzendbureau ActiefWerkt heeft diverse vacatures voor je:

 • Parttimebaan: genoeg tijd overhouden voor bijvoorbeeld je studie, kinderen of hobby? Kies dan voor een parttimefunctie met voldoende flexibiliteit.
 • Tijdelijk werk: een goede keuze als je een periode wilt overbruggen en op zoek bent naar tijdelijk werk in Arnhem of omgeving.
 • Fulltime baan: natuurlijk zijn er ook veel banen waar je voor een langere periode fulltime aan de slag kunt. Zo ben je zeker van een vast inkomen.

 

Inschrijven uitzendbureau Arnhem

Heb je interesse in een baan in de schoonmaak, productie of logistiek? Bekijk dan onze openstaande vacature in Arnhem en vind allerlei kansen voor dat soort vacatures in Arnhem en omgeving. Of schrijf je in bij Actief Werkt Arnhem, zodat we voor jou actief op zoek gaan naar een leuke werkplek in Arnhem, Oosterbeek, Velp, Elst of omgeving.

Schrijf je nu in

De sleutel tot je nieuwe baan

Bij ons sta jij op de eerste plek. Wij vinden het belangrijk om je echt te leren kennen en willen graag weten waar jij blij van wordt. We nodigen je graag uit voor een persoonlijke kennismaking op ons uitzendbureau in Arnhem en helpen je verder.

We kijken niet alleen naar je cv, maar vooral je motivatie voor een baan of functie is doorslaggevend. We hebben alle kennis in huis om erachter te komen wat voor baan bij je past en of je daar nog een opleiding via de Actief Flex Academy voor nodig hebt. Kortom, ons arbeidsbureau in Arnhem heeft een baan voor iedereen.

Uitzendbureau in Arnhem

De arbeidsmarkt in Arnhem

We kennen de lokale arbeidsmarkt en weten wat er speelt. Arnhem is gunstig gelegen tussen de Randstad en het Duitse Ruhrgebied. Het is een echte handelsregio en dankzij de industrieterreinen is er veel werkgelegenheid in de productie en logistiek.

Ook zijn er grote kantoren gehuisvest in Arnhem. Zo hebben we bijvoorbeeld vacatures voor schoonmakers of administratief werk. Natuurlijk kun je ook gaan werken rondom wedstrijden en concerten. Vind een leuke vacature in het stadion Gelredome. Wij brengen jou graag in contact met de voor jou leukste werkgevers!

 

Uitzendbureau Arnhem aangesloten bij ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Linda van de Geer - Floor
Manager

Jerrie Zijlmans
Intercedent

Daphne Peeters
Intercedent

Hannah van Stratum
Intercedent