Menu

Uitzendbureau in Arnhem

Op zoek naar werk in Arnhem of omgeving? Schrijf je in in ons systeem en wij gaan voor je op zoek naar een vacature waar jij blij van wordt. Of kijk meteen welke vacature bij je past. 

Bekijk vacatures in Arnhem

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Arnhem

Willemsplein 16
6811 KD Arnhem

026-3033160
arnhem@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00
Dinsdag08:30 - 17:00
Woensdag08:30 - 17:00
Donderdag     08:30 - 17:00
Vrijdag08:30 - 17:00Uitzendbureau Arnhem: vind een toffe nieuwe baan

Wil je een nieuwe baan, maar weet je niet goed waar je moet zoeken of wat je wilt? Kom bij ons uitzendbureau Arnhem langs of vind een vacature online. Wij hebben tientallen openstaande vacatures en helpen dagelijks mensen aan een nieuwe baan. Het is onze missie om ervoor te zorgen dat jij straks (weer) met plezier naar je werk gaat. Wij vinden de baan die bij jou als persoon past.

Bekijk onze top vacatures in Arnhem

Productiemedewerker

Voor onze online afdeling zijn wij op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde nieuwe teamleden. In deze industriële bakkerij wordt er brood gemaakt voor in de supermarkt. Op de afdeling waar jij komt te werke,n zorg jij samen met je collega's dat de bestellingen klaar zijn voor verzending naar de klanten. Met wekelijks wisselende acties zul je verschillende bestellingen moeten verwerken, wat zorgt voor veel variatie in je werkzaamheden.

Je werkzaamheden zullen bestaan uit:

 • Het labelen van kratten;
 • Het verdelen van bestellingen over de kratten; 
 • Het sorteren van orders volgens een lijst.

Je werkt in een 2 ploegendienst met werktijden van 14:00-22:00 en 00:30-08:30. Voor werk in de avond, nacht en het weekend ontvang je een ploegentoeslag! Deze bakkerij draait 24/7 door, dus een beschikbaar voor zowel nacht- als weekenddiensten is een must. 

Wil jij graag werken in een grote industriële bakkerij? Solliciteer dan direct! 

Bekijk vacature
Productiemedewerker

Voor een betonfabriek in Rheden zijn wij op zoek naar medewerkers die het leuk vinden om verschillende betonproducten te produceren.

Op de afdeling waar je komt te werken worden mallen gemaakt en gevuld met beton. Het beton wordt uitgehard en uiteindelijk uit de mal gehaald. Het betonproduct wordt afgewerkt en in het magazijn opgeslagen. Jouw werkzaamheden zijn afhankelijk van de Lijn waar je komt te werken. Wanneer je aan de slag gaat bij Lijn 1 bestuur je de machines aan het begin van het proces. Als je op Lijn 2 staat dan krijg je het uitgeharde betonproduct binnen en ga je met de hand het product afwerken. Dit is fijner en ambachtelijk werk. In overleg wordt gekeken op welke lijn je wordt ingezet.

Je gaat werken van maandag t/m vrijdag in een 2-ploegendienst. De eerste week werk je de ochtenddienst van 6:00 - 14:00 en de andere week de avonddienst van 14:00 - 22:30.

Jouw potentiële nieuwe werkgever is een informeel bedrijf. Je werkt samen met je collega's om ervoor te zorgen dat het proces goed verloopt. Ook staan ze open voor mensen die nog niet zoveel ervaring hebben in de productie. Ze bieden de ruimte om te leren door je te helpen en passende opleidingen aan te bieden. Een heel fijn bedrijf om voor te werken!

Bekijk vacature
Machine operator

Wil jij graag werken als machine operator bij een betonbedrijf in Rheden? Ben jij graag aan het sleutelen en technisch aangelegd? Lees dan snel verder!

Je dag begint met een lekkere bak koffie, vervolgens ga je zelfstandig aan de slag met de machines. Je bent verantwoordelijk voor een deel van de fabriek en de hierbij behorende processen en productielijnen. Je ziet er samen met jouw teamleider op toe dat de dag zo goed mogelijk verloopt. Op de afdeling waar je komt te werken worden mallen gemaakt en gevuld met beton. Het beton wordt uitgehard en uiteindelijk uit de mal gehaald. Het betonproduct wordt afgewerkt en in het magazijn opgeslagen.

Jouw verantwoordelijkheden als machine operator zijn o.a. :

 • Het uitvoeren van kleine reparaties en eventuele afwijkingen aan de machines;
 • Op verzoek kleine bijstellingen aan lopende productiemachines;
 • Het opstarten en stilzetten van productiemachines;
 • Samen met je collega's helpen aan de productielijn;
 • Het ombouwen van de machines voor een volgend product.

Je gaat werken van maandag t/m vrijdag in een 2-ploegendienst. De eerste week werk je de ochtenddienst van 6:00 - 14:00 en de andere week de avonddienst van 14:00 - 22:30.

Jouw potentiële nieuwe werkgever is een informeel bedrijf. Je werkt samen met je collega's om ervoor te zorgen dat het proces goed verloopt. Ze bieden de ruimte om te leren door je passende opleidingen aan te bieden. Een heel fijn bedrijf om voor te werken!

Bekijk vacature

Vaste en flexibele vacatures bij Arnhem uitzendbureau

Arnhem uitzendbureau ActiefWerkt heeft diverse vacatures voor je:

 • Parttimebaan: genoeg tijd overhouden voor bijvoorbeeld je studie, kinderen of hobby? Kies dan voor een parttimefunctie met voldoende flexibiliteit.
 • Tijdelijk werk: een goede keuze als je een periode wilt overbruggen en op zoek bent naar tijdelijk werk in Arnhem of omgeving.
 • Fulltime baan: natuurlijk zijn er ook veel banen waar je voor een langere periode fulltime aan de slag kunt. Zo ben je zeker van een vast inkomen.

 

Inschrijven uitzendbureau Arnhem

Heb je interesse in een baan in de schoonmaak, productie of logistiek? Bekijk dan onze openstaande vacature in Arnhem en vind allerlei kansen voor dat soort vacatures in Arnhem en omgeving. Of schrijf je in bij Actief Werkt Arnhem, zodat we voor jou actief op zoek gaan naar een leuke werkplek in Arnhem, Oosterbeek, Velp, Elst of omgeving.

Schrijf je nu in

De sleutel tot je nieuwe baan

Bij ons sta jij op de eerste plek. Wij vinden het belangrijk om je echt te leren kennen en willen graag weten waar jij blij van wordt. We nodigen je graag uit voor een persoonlijke kennismaking op ons uitzendbureau in Arnhem en helpen je verder.

We kijken niet alleen naar je cv, maar vooral je motivatie voor een baan of functie is doorslaggevend. We hebben alle kennis in huis om erachter te komen wat voor baan bij je past en of je daar nog een opleiding via de Actief Flex Academy voor nodig hebt. Kortom, ons arbeidsbureau in Arnhem heeft een baan voor iedereen.

Uitzendbureau in Arnhem

De arbeidsmarkt in Arnhem

We kennen de lokale arbeidsmarkt en weten wat er speelt. Arnhem is gunstig gelegen tussen de Randstad en het Duitse Ruhrgebied. Het is een echte handelsregio en dankzij de industrieterreinen is er veel werkgelegenheid in de productie en logistiek.

Ook zijn er grote kantoren gehuisvest in Arnhem. Zo hebben we bijvoorbeeld vacatures voor schoonmakers of administratief werk. Natuurlijk kun je ook gaan werken rondom wedstrijden en concerten. Vind een leuke vacature in het stadion Gelredome. Wij brengen jou graag in contact met de voor jou leukste werkgevers!

 

Uitzendbureau Arnhem aangesloten bij ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Linda van de Geer - Floor
Manager

Jerrie Zijlmans
Intercedent

Daphne Peeters
Intercedent

Hannah van Stratum
Intercedent

Nafiso Hasan
Stagiair(e)