Menu

Uitzendbureau in Arnhem

Op zoek naar werk in Arnhem of omgeving? Schrijf je in in ons systeem en wij gaan voor je op zoek naar een vacature waar jij blij van wordt. Of kijk meteen welke vacature bij je past. 

Bekijk vacatures in Arnhem

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Arnhem

Willemsplein 16
6811 KD Arnhem

026-3033160
arnhem@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Corona update: Check vóór je bezoek de voorzorgsmaatregelen van onze vestiging.

Uitzendbureau Arnhem: vind een toffe nieuwe baan

Wil je een nieuwe baan, maar weet je niet goed waar je moet zoeken of wat je wilt? Kom bij ons uitzendbureau Arnhem langs of vind een vacature online. Wij hebben tientallen openstaande vacatures en helpen dagelijks mensen aan een nieuwe baan. Het is onze missie om ervoor te zorgen dat jij straks (weer) met plezier naar je werk gaat. Wij vinden de baan die bij jou als persoon past.

Bekijk onze top vacatures in Arnhem

Inkoop assistent

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste inkoop assistent. De functie is tot en met december op de afdeling fulfilment.


Onze opdrachtgever is dé marktleider op het gebied van eindejaarsgeschenken. 

Met specialistische teams op het gebied van Marketing, Sales en Fulfilment leveren zij maatwerkconcepten die werkgevers helpen bij het tonen van waardering aan hun eigen medewerkers.


Wat kan jij verwachten als inkoop assistent bij Makro Kerstpakketten?


Binnen de functie maak jij deel uit van het inkoopteam van Makro Kerstpakketten en hou jij je bezig met de administratieve borging van onze inkoopprocessen. In je werk ben je verantwoordelijk voor de bewaking en verwerkingen van de afgesproken taxaten en zal jij je bezig houden met het sourcen van nieuwe artikelnummers, het ondersteunen van Sales bij nieuwe klantaanvragen en het up to date houden van reserveringslijsten. 


In nauwe samenwerking met de afdeling Sales draag je bij aan soepele processen van het moment van inkoop tot verkoop.


Vind jij waardering net als wij van groot belang en voldoe jij aan het onderstaande profiel? Solliciteer dan snel op deze diverse en uitdagende functie!

Bekijk vacature
Meewerkend Voorman Spuiterij

Wil jij graag werken als meewerkend voorman spuiterij? Lees dan snel verder!

Bekijk vacature
Logistiek medewerker

Wij zijn per direct op zoek naar een logistiek medewerker voor een klant in Duiven.

Deze functie is op basis van een tijdelijk dienstverband tot circa midden/eind december 2021.


Je gaat op de EPT wagen aan het werk in het warehouse. Je gaat met behulp van de EPT de orders picken en verzamelen en ervoor zorgen dat alles correct verpakt en verzameld kan worden. Daarnaast moet je order die binnenkomen op een palletwagen tellen en herindelen.  Een certificaat en ervaring is niet vereist. Wel moet je in staat zijn om in 1 dag de basis onder de knie te krijgen. Je krijgt aanvullend een interne een cursus met voorschriften. 


De werktijden zijn maandag t/m vrijdag, van 08.00 - 17:30.

Bekijk vacature

Vaste en flexibele vacatures bij Arnhem uitzendbureau

Arnhem uitzendbureau ActiefWerkt heeft diverse vacatures voor je:

  • Parttimebaan: genoeg tijd overhouden voor bijvoorbeeld je studie, kinderen of hobby? Kies dan voor een parttimefunctie met voldoende flexibiliteit.
  • Tijdelijk werk: een goede keuze als je een periode wilt overbruggen en op zoek bent naar tijdelijk werk in Arnhem of omgeving.
  • Fulltime baan: natuurlijk zijn er ook veel banen waar je voor een langere periode fulltime aan de slag kunt. Zo ben je zeker van een vast inkomen.

 

Inschrijven uitzendbureau Arnhem

Heb je interesse in een baan in de schoonmaak, productie of logistiek? Bekijk dan onze openstaande vacature in Arnhem en vind allerlei kansen voor dat soort vacatures in Arnhem en omgeving. Of schrijf je in bij Actief Werkt Arnhem, zodat we voor jou actief op zoek gaan naar een leuke werkplek in Arnhem, Oosterbeek, Velp, Elst of omgeving.

Schrijf je nu in

De sleutel tot je nieuwe baan

Bij ons sta jij op de eerste plek. Wij vinden het belangrijk om je echt te leren kennen en willen graag weten waar jij blij van wordt. We nodigen je graag uit voor een persoonlijke kennismaking op ons uitzendbureau in Arnhem en helpen je verder.

We kijken niet alleen naar je cv, maar vooral je motivatie voor een baan of functie is doorslaggevend. We hebben alle kennis in huis om erachter te komen wat voor baan bij je past en of je daar nog een opleiding via de Actief Flex Academy voor nodig hebt. Kortom, ons arbeidsbureau in Arnhem heeft een baan voor iedereen.

Uitzendbureau in Arnhem

De arbeidsmarkt in Arnhem

We kennen de lokale arbeidsmarkt en weten wat er speelt. Arnhem is gunstig gelegen tussen de Randstad en het Duitse Ruhrgebied. Het is een echte handelsregio en dankzij de industrieterreinen is er veel werkgelegenheid in de productie en logistiek.

Ook zijn er grote kantoren gehuisvest in Arnhem. Zo hebben we bijvoorbeeld vacatures voor schoonmakers of administratief werk. Natuurlijk kun je ook gaan werken rondom wedstrijden en concerten. Vind een leuke vacature in het stadion Gelredome. Wij brengen jou graag in contact met de voor jou leukste werkgevers!

 

Uitzendbureau Arnhem aangesloten bij ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Elise Burgers
Intercedent

Linda van de Geer - Floor
Manager in opleiding

Bente Konijnenburg
Intercedent

Roy Roelse
Intercedent