Menu

Uitzendbureau in Arnhem

Op zoek naar werk in Arnhem of omgeving? Schrijf je in in ons systeem en wij gaan voor je op zoek naar een vacature waar jij blij van wordt. Of kijk meteen welke vacature die bij je past. 

Bekijk vacatures in Arnhem

Schrijf je online in >

Actief Werkt! Arnhem

Willemsplein 16
6811 KB Arnhem

026 - 303 31 60
arnhem@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Afspraak maken is niet nodig.

Uitzendbureau Arnhem: vind een toffe nieuwe baan

Wil je een nieuwe baan, maar weet je niet goed waar je moet zoeken of wat je wilt? Kom bij ons uitzendbureau Arnhem langs of vind een vacature online. Wij hebben tientallen openstaande vacatures en helpen dagelijks mensen aan een nieuwe baan. Het is onze missie om ervoor te zorgen dat jij straks (weer) met plezier naar je werk gaat. Wij vinden de baan die bij jou als persoon past.

Bekijk onze top vacatures in Arnhem

Operator verwerking

Wil jij €17,26 verdienen als operator verwerking? Heb je minimaal één jaar ervaring als operator? Lees dan snel verder! In deze functie als operator zal je met name bezig zijn met de voorbereiding, instellen en bedienen van de verwerkingsmachine aan de hand van een voorgeschreven werkopdracht. Je controleert ook op de juiste verwerking en zal in overleg met je teamleider de machine controleren op kwaliteits-en veiligheidszaken. Ook het vastleggen van kleine problemen en het zelf verhelpen of voorkomen van kleine storingen en issues doe je aan de hand van voorgeschreven instructie en apparatuur die beschikbaar is vanuit de organisatie. Het vastleggen, documenteren en overdragen van het proces behoort ook tot een belangrijk onderdeel van je functie. Krijg jij een goed gevoel als je deze vacature voor operator leest? Neem dan snel contact met ons op!

Bekijk vacature
Cnc draaier

Wij zijn op zoek naar een ervaren CNC draaier voor een prettig en moderne organisatie in Ede. Als CNC draaier zal je aan de draaibank komen te werken die kleine series van verschillende soorten kunststof produceert. Deze machines werken met een Siemens besturing. Belangrijk voor deze functie is dat je op zoek bent naar een baan voor langere tijd en het liefst ervaring hebt binnen de kunststof of houtbewerking. Ben jij op zoek naar een vaste baan voor 32 of 40 uur per week en vindt je het niet erg om in een 2 ploegendienst te werken? Bel of mail ons en we nodigen je graag uit bij ons op de vestiging!

Bekijk vacature
Service medewerker buitendienst

Als servicemedewerker plaagdierbeheersing ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van klanten ter voorkoming van plaagdieren. Jouw rol hierin is klanten te adviseren op bouwkundige, hygiënische en bedrijfsmatige wering. Jouw doelstelling is om zodanig te leren kijken, na te denken en actie te ondernemen, zodat klanten geen overlast krijgen. Voorbeelden van wering kunnen zijn: - ruim restproducten op om voedsel- en ontwikkelingsbronnen voor plaagdieren te voorkomen. - dicht openingen groter dan 0,5 cm af om toegang voor plaagdieren tot het pand te voorkomen. Na een gedegen inwerkperiode en opleiding zal je vanuit huis met een bedrijfsauto zelfstandig je klanten gaan bedienen binnen verschillende branches, zoals bijvoorbeeld: (voedingsmiddelen-) industrie, distributiecentra, horeca, retail en zorg. Tijdens je carrière als plaagdierbeheerser zijn er voldoende ontwikkelmogelijkheden.

Bekijk vacature

Vaste en flexibele vacatures bij Arnhem uitzendbureau

Arnhem uitzendbureau ActiefWerkt heeft diverse vacatures voor je:

  • Parttimebaan: genoeg tijd overhouden voor bijvoorbeeld je studie, kinderen of hobby? Kies dan voor een parttimefunctie met voldoende flexibiliteit.
  • Tijdelijk werk: een goede keuze als je een periode wilt overbruggen en op zoek bent naar tijdelijk werk in Arnhem of omgeving.
  • Fulltime baan: natuurlijk zijn er ook veel banen waar je voor een langere periode fulltime aan de slag kunt. Zo ben je zeker van een vast inkomen.

 

Inschrijven uitzendbureau Arnhem

Heb je interesse in een baan in de schoonmaak, productie of logistiek? Bekijk dan onze openstaande vacature in Arnhem en vind allerlei kansen voor dat soort vacatures in Arnhem en omgeving. Of schrijf je in bij Actief Werkt Arnhem, zodat we voor jou actief op zoek gaan naar een leuke werkplek in Arnhem, Oosterbeek, Velp, Elst of omgeving.

Schrijf je nu in

De sleutel tot je nieuwe baan

Bij ons sta jij op de eerste plek. Wij vinden het belangrijk om je echt te leren kennen en willen graag weten waar jij blij van wordt. We nodigen je graag uit voor een persoonlijke kennismaking op ons uitzendbureau in Arnhem en helpen je verder.

We kijken niet alleen naar je cv, maar vooral je motivatie voor een baan of functie is doorslaggevend. We hebben alle kennis in huis om erachter te komen wat voor baan bij je past en of je daar nog een opleiding via de Actief Flex Academy voor nodig hebt. Kortom, ons arbeidsbureau in Arnhem heeft een baan voor iedereen.

Uitzendbureau in Arnhem

De arbeidsmarkt in Arnhem

We kennen de lokale arbeidsmarkt en weten wat er speelt. Arnhem is gunstig gelegen tussen de Randstad en het Duitse Ruhrgebied. Het is een echte handelsregio en dankzij de industrieterreinen is er veel werkgelegenheid in de productie en logistiek.

Ook zijn er grote kantoren gehuisvest in Arnhem. Zo hebben we bijvoorbeeld vacatures voor schoonmakers of administratief werk. Natuurlijk kun je ook gaan werken rondom wedstrijden en concerten. Vind een leuke vacature in het stadion Gelredome. Wij brengen jou graag in contact met de voor jou leukste werkgevers!


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team in Arnhem staat voor je klaar!

Roy Brugmans
Senior Intercedent

René Post
Manager

Linda Floor