Menu

Uitzendbureau in Arnhem

Op zoek naar werk in Arnhem of omgeving? Schrijf je in in ons systeem en wij gaan voor je op zoek naar een vacature waar jij blij van wordt. Of kijk meteen welke vacature bij je past. 

Bekijk vacatures in Arnhem

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Arnhem

Willemsplein 16
6811 KD Arnhem

026-3033160
arnhem@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00
Dinsdag08:30 - 17:00
Woensdag08:30 - 17:00
Donderdag     08:30 - 17:00
Vrijdag08:30 - 17:00


Corona update: Check vóór je bezoek de voorzorgsmaatregelen van onze vestiging.

Uitzendbureau Arnhem: vind een toffe nieuwe baan

Wil je een nieuwe baan, maar weet je niet goed waar je moet zoeken of wat je wilt? Kom bij ons uitzendbureau Arnhem langs of vind een vacature online. Wij hebben tientallen openstaande vacatures en helpen dagelijks mensen aan een nieuwe baan. Het is onze missie om ervoor te zorgen dat jij straks (weer) met plezier naar je werk gaat. Wij vinden de baan die bij jou als persoon past.

Bekijk onze top vacatures in Arnhem

Meewerkend Voorman Beton

Voor een bedrijf dat prefab betonelementen ontwikkeld, produceert en levert zijn wij op zoek naar een Meewerkend Voorman. Het bedrijf produceert railproducten zoals lightrail, heavyrail en railterminals die iedere dag weer worden toegepast bij projecten in heel Nederland!

Als Meewerkend Voorman stuur jij het productieteam dagelijks aan. Daarnaast houd jij de veiligheid, kwaliteit, levertijd, kosten en productiviteit goed in de gaten. Dit allemaal doe je niet vanuit je kantoor, maar je draait mee met de ploeg waarbij je ook klaar staat als eerste aanspreekpunt op de werkvloer! De mogelijke problemen die zich voordoen in het productieproces los jij op, daarnaast zorg jij voor een goede overdracht naar de volgende ploeg. 


Je bezit over de nodige leiderschapskwaliteiten en zet deze om in het coördineren, coachen en motiveren van je team. Ook technisch ben jij goed onderlegd. Je signaleert storingen aan de machines/productiematerialen en verhelpt deze indien mogelijk en/of je schakelt met de technische dienst. Je ziet toe op gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen, bent alert op en maakt melding van (bijna) ongevallen en onveilige situaties. Tot slot lever je een bijdrage aan kwaliteitsverbetering en vernieuwingen en doe je verbetervoorstellen. 


Kortom: Je hebt een veelzijdige en verantwoordelijke baan binnen de productie als Meewerkend Voorman! 


 

Bekijk vacature
Winkelmedewerker

Ben jij deze zomer beschikbaar? En vind je het leuk om in een winkel te staan? Lees dan snel verder!

Bij een grote winkel in Duiven zijn wij per direct op zoek naar een winkelmedewerker. Er zijn verschillende functies, zoals kassamedewerker, vulploegmedewerker en verkoopmedewerker.
De werkzaamheden zijn dus ook uiteenlopend en we kunnen samen kijken bij welke afdeling je het beste past.

Van week 27 t/m 34 is het vakantietijd en voor deze periode zijn wij op zoek naar de juiste kandidaten.
Ben jij flexibel, gemotiveerd en klantvriendelijk? Dan zijn we op zoek naar jou!

De openingstijden zijn:
Maandag t/m vrijdag           9.00 – 22.00 uur
Zaterdag                             9.00 – 18.00 uur
Zondag                              11.00 – 17.00 uur

De diensten zijn flexibel en tussen de bovenstaande tijden in te plannen. Ben jij in de aangegeven periode beschikbaar? Reageer dan direct!Bekijk vacature
Facilitair medewerker

Ben jij energiek, gemotiveerd en vind je het leuk om veel in contact te zijn met mensen? Wil je met jouw ideen een bijdrage leveren aan een leuke facilitaire organisatie?  Lees dan snel verder!

Wij zoeken voor onze locatie in Arhem een allround facilitair medewerker. Je bent proactief in het signaleren van trends, ontwikkelingen, afwijkingen of achterstand in de meldingen en anticipeert hierop. Bij het invoeren en behandelen van facilitair gerelateerde klachten, wensen of informatieverzoeken informeer je de gebruikers en leveranciers tijdig. Je registreert de uitgifte en inname van middelen en tijdens je facilitaire controlerondes heb je een algemene signaleringsfunctie. Hierbij heb je een scherp oog voor kansen en verbeterideeen voor een goede dienstverlening. Het betreft een fulltime functie met uitzicht op vast dienstverband. In samenvatting een mooie functie voor iemand met passie voor facilitaire dienstverlening!
De werktijden zullen in overleg zijn er zijn verschillende opties:
07:00-15:30.
08:30-17:00.
09:30-18:00.


Bekijk vacature

Vaste en flexibele vacatures bij Arnhem uitzendbureau

Arnhem uitzendbureau ActiefWerkt heeft diverse vacatures voor je:

  • Parttimebaan: genoeg tijd overhouden voor bijvoorbeeld je studie, kinderen of hobby? Kies dan voor een parttimefunctie met voldoende flexibiliteit.
  • Tijdelijk werk: een goede keuze als je een periode wilt overbruggen en op zoek bent naar tijdelijk werk in Arnhem of omgeving.
  • Fulltime baan: natuurlijk zijn er ook veel banen waar je voor een langere periode fulltime aan de slag kunt. Zo ben je zeker van een vast inkomen.

 

Inschrijven uitzendbureau Arnhem

Heb je interesse in een baan in de schoonmaak, productie of logistiek? Bekijk dan onze openstaande vacature in Arnhem en vind allerlei kansen voor dat soort vacatures in Arnhem en omgeving. Of schrijf je in bij Actief Werkt Arnhem, zodat we voor jou actief op zoek gaan naar een leuke werkplek in Arnhem, Oosterbeek, Velp, Elst of omgeving.

Schrijf je nu in

De sleutel tot je nieuwe baan

Bij ons sta jij op de eerste plek. Wij vinden het belangrijk om je echt te leren kennen en willen graag weten waar jij blij van wordt. We nodigen je graag uit voor een persoonlijke kennismaking op ons uitzendbureau in Arnhem en helpen je verder.

We kijken niet alleen naar je cv, maar vooral je motivatie voor een baan of functie is doorslaggevend. We hebben alle kennis in huis om erachter te komen wat voor baan bij je past en of je daar nog een opleiding via de Actief Flex Academy voor nodig hebt. Kortom, ons arbeidsbureau in Arnhem heeft een baan voor iedereen.

Uitzendbureau in Arnhem

De arbeidsmarkt in Arnhem

We kennen de lokale arbeidsmarkt en weten wat er speelt. Arnhem is gunstig gelegen tussen de Randstad en het Duitse Ruhrgebied. Het is een echte handelsregio en dankzij de industrieterreinen is er veel werkgelegenheid in de productie en logistiek.

Ook zijn er grote kantoren gehuisvest in Arnhem. Zo hebben we bijvoorbeeld vacatures voor schoonmakers of administratief werk. Natuurlijk kun je ook gaan werken rondom wedstrijden en concerten. Vind een leuke vacature in het stadion Gelredome. Wij brengen jou graag in contact met de voor jou leukste werkgevers!

 

Uitzendbureau Arnhem aangesloten bij ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Elise Burgers
Intercedent

Linda van de Geer - Floor
Manager

Roy Roelse
Intercedent

Bart van den Boom
Intercedent

Jerrie Zijlmans
Intercedent