Menu

Uitzendbureau in Arnhem

Op zoek naar werk in Arnhem of omgeving? Schrijf je in in ons systeem en wij gaan voor je op zoek naar een vacature waar jij blij van wordt. Of kijk meteen welke vacature bij je past. 

Bekijk vacatures in Arnhem

Schrijf je online in >

Actief Werkt! Arnhem

Willemsplein 16
6811 KB Arnhem

026 - 303 31 60
arnhem@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Afspraak maken is niet nodig.

Uitzendbureau Arnhem: vind een toffe nieuwe baan

Wil je een nieuwe baan, maar weet je niet goed waar je moet zoeken of wat je wilt? Kom bij ons uitzendbureau Arnhem langs of vind een vacature online. Wij hebben tientallen openstaande vacatures en helpen dagelijks mensen aan een nieuwe baan. Het is onze missie om ervoor te zorgen dat jij straks (weer) met plezier naar je werk gaat. Wij vinden de baan die bij jou als persoon past.

Bekijk onze top vacatures in Arnhem

Productiemedewerker

Wil jij werken bij een kleinschalig familie bedrijf met een informele sfeer? Wil jij aan het werk in dagdienst? En zoek jij een stabiele baan voor langere tijd ? Dan is deze baan als productie medewerker in de houtindustrie iets voor jou! Van maandag t/m vrijdag werk je in teamverband mee aan de productie van pallets. Je werkt hier niet in ploegendiensten, maar gewoon in dagdiensten van maandag t/m vrijdag. Je werktijden zijn van 7:00 tot 16:00. Op vrijdag werk je tot 15:00, een uurtje eerder weekend dus! Je hebt je eigen plek in de werkloods waar je de taak uitvoert die jou is toegewezen. Een groot gedeelte van de productie wordt overgenomen door geavanceerde robots. De taken die overblijven pakken jij en je collega’s op. Zo produceer je samen wel 6000 pallets per dag! Loop je ergens tegen aan? Dan staat de deur van je werkgever, letterlijk, altijd open! Binnen dit bedrijf wordt veel aandacht besteed aan het personeel. De eigenaar en zijn vrouw doen eigenlijk elke maand wel iets kleins voor jou en je team. Zo wordt je met het hele team getrakteerd op een etentje en zijn er activiteiten met Sinterklaas en Kerst. Je bent hier alles behalve een nummertje! Spreekt dit jou aan? Solliciteer dan direct via de button hieronder!

Bekijk vacature
Teamleider Productie

Als teamleider van afdeling productie ben jij de persoon die leiding geeft aan een 12 tal productiemedewerkers. Je instrueert en controleert de medewerkers en tevens beoordeel je ze. - Je handelt naar de Veiligheidsvoorschriften, zoals benoemt in het boekje “Basis Veiligheid” en beschreven in de (werk)instructies. Je volgt deze op en je spreekt je collega’s aan als zij in strijd hiermee handelen. - Je hebt inzicht en kennis aangaande de eventuele risico’s op persoonlijk niveau; bent je bewust van de gevaren van je werkomgeving. Komt met ideeën op het gebied van veiligheid en gezondheid, om je eigen werkomgeving en die van je collega’s te verbeteren. - Je ziet toe op het naleven van veiligheidsvoorschriften, werkinstructies, bedrijfs- milieu-, ARBO reglementen. - Je geeft leiding aan het productieteam met betrekking tot alle uit te voeren productiewerkzaamheden, zodat er voldaan wordt aan de vastgestelde kwaliteits- en kwantiteitseisen. - Je geeft aanwijzingen en instructies m.b.t. instelling en bediening van de diverse productiemachines. - Je beoordeelt de kwaliteit en kwantiteit van het product en zo nodig stel je productiemachines en randapparatuur bij, of laat dit doen. - Je controleert steekproefsgewijs de baan op maatvoering (lengte baan), dikte, zaagsneden, etc. (o.a. met behulp van A4-tekeningen). - Je draagt zorg voor opleiding/instructie van (nieuw en ingeleend) personeel. - Je draagt zorg voor juiste respectievelijk verbetering van werkomstandigheden. - Je houdt dagelijks werkoverdracht: doorspreken van het verloop, wel gereed/niet gereed, bijzonderheden, etc. - Je voert diverse bijkomende (administratieve) taken uit. - Je bent verantwoordelijk voor het openen en sluiten van productiehal. - Je ruimt je werkomgeving op en houdt deze schoon a.d.h.v. 5S. - Kennen van het discipline-, veiligheids- en ziekteverzuimreglement en hiernaar handelen. - Zorgen voor en begeleiden van de ploeg en individuele medewerker. - Geven van aanwijzingen en instructies. - Verstrekken en geven van toelichting op rapportages (bijv. storingen, uitvalcijfers en informatie). - Onderhouden van contacten met o.a.: o Teamleiders o Overige collega’s • Inachtneming van geldende veiligheids-,bedrijfs-, ARBO- en milieuvoorschriften. • Bedienen van alle binnen zijn ploeg te gebruiken machines/apparatuur. • Opletten bij en nauwkeurig verrichten van werkzaamheden, bewaken van productie in kwalitatieve en kwantitatieve zin. • Zorgvuldigheid betrachten met privé-gegevens (bijvoorbeeld m.b.t. ziekte) van de werknemers.

Bekijk vacature
schoonmaker

Schoonmaken van een school in Dieren. Werktijden: maandag t/m vrijdag, 17:00 - 19:00 uur. Het gaat om het schoonmaken van de toiletten, aula, lokalen.

Bekijk vacature

Vaste en flexibele vacatures bij Arnhem uitzendbureau

Arnhem uitzendbureau ActiefWerkt heeft diverse vacatures voor je:

  • Parttimebaan: genoeg tijd overhouden voor bijvoorbeeld je studie, kinderen of hobby? Kies dan voor een parttimefunctie met voldoende flexibiliteit.
  • Tijdelijk werk: een goede keuze als je een periode wilt overbruggen en op zoek bent naar tijdelijk werk in Arnhem of omgeving.
  • Fulltime baan: natuurlijk zijn er ook veel banen waar je voor een langere periode fulltime aan de slag kunt. Zo ben je zeker van een vast inkomen.

 

Inschrijven uitzendbureau Arnhem

Heb je interesse in een baan in de schoonmaak, productie of logistiek? Bekijk dan onze openstaande vacature in Arnhem en vind allerlei kansen voor dat soort vacatures in Arnhem en omgeving. Of schrijf je in bij Actief Werkt Arnhem, zodat we voor jou actief op zoek gaan naar een leuke werkplek in Arnhem, Oosterbeek, Velp, Elst of omgeving.

Schrijf je nu in

De sleutel tot je nieuwe baan

Bij ons sta jij op de eerste plek. Wij vinden het belangrijk om je echt te leren kennen en willen graag weten waar jij blij van wordt. We nodigen je graag uit voor een persoonlijke kennismaking op ons uitzendbureau in Arnhem en helpen je verder.

We kijken niet alleen naar je cv, maar vooral je motivatie voor een baan of functie is doorslaggevend. We hebben alle kennis in huis om erachter te komen wat voor baan bij je past en of je daar nog een opleiding via de Actief Flex Academy voor nodig hebt. Kortom, ons arbeidsbureau in Arnhem heeft een baan voor iedereen.

Uitzendbureau in Arnhem

De arbeidsmarkt in Arnhem

We kennen de lokale arbeidsmarkt en weten wat er speelt. Arnhem is gunstig gelegen tussen de Randstad en het Duitse Ruhrgebied. Het is een echte handelsregio en dankzij de industrieterreinen is er veel werkgelegenheid in de productie en logistiek.

Ook zijn er grote kantoren gehuisvest in Arnhem. Zo hebben we bijvoorbeeld vacatures voor schoonmakers of administratief werk. Natuurlijk kun je ook gaan werken rondom wedstrijden en concerten. Vind een leuke vacature in het stadion Gelredome. Wij brengen jou graag in contact met de voor jou leukste werkgevers!


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team in Arnhem staat voor je klaar!

Roy Brugmans
Senior Intercedent

René Post
Manager

Linda Floor
Manager in opleiding