Menu

Uitzendbureau in Arnhem

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

De grote stad Arnhem bruist van werkgelegenheid, mede door de grote kantoorpanden. Daarom is ons uitzendbureau op zoek naar mensen die willen werken, bijvoorbeeld in de schoonmaak. Ook kun je werken rondom wedstrijden en concerten in het stadion Gelredome. Kom langs bij ons uitzendbureau en ontdek welke banen er voor je klaar liggen. 

Inschrijven uitzendbureau Arnhem

Ben jij het overzicht kwijt met al die duizenden vacatures online? Of weet je gewoon niet wat voor werk je leuk vindt? Logisch, nog nooit eerder stond je voor zoveel keuzes. Er zijn zoveel beroepen en zoveel vakgebieden waar je aan de slag kunt. Schrijf je gratis in bij ons uitzendbureau in Arnhem zodat we samen gericht op zoek gaan naar jouw droombaan. 

Wij staan niet stil bij wat jij mist, maar kijken juist naar jouw sterke punten. Jouw persoonlijkheid is het belangrijkste. Een baan die past bij je persoonlijkheid, daar krijg jij energie van! We gaan een persoonlijk gesprek met je aan en koppelen je alleen aan vacatures die aansluiten op jouw wensen. 

Gratis inschrijven uitzendbureau

Vacatures in Arnhem

Of je nu op zoek bent naar een fulltime of een parttime baan, ons uitzendbureau heeft altijd iets dat aansluit bij waar jij naar op zoek bent. Wij bieden vaste en flexibele banen en hebben altijd een baan bij jou in de buurt. Bekijk onze vacactures online of kom eens langs voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek in de vestiging Arnhem. Wij helpen je graag verder, bovendien kunnen wij je ook van nuttige tips voorzien bij je sollicitatiegesprekken of het opstellen van je cv. 

Bij ons uitzendbureau wachten we niet af tot klanten ons benaderen, maar gaan we actief op zoek naar bedrijven. Zo vinden we altijd een baan die bij jou past. Wil jij werken als schoonmaker, administratief medewerker of in een van de vele andere functies? Ons aanbod verandert dagelijks, dus het loont de moeite regelmatig even langs te lopen of onze website in de gaten te houden! We helpen je graag bij het vinden van jouw droombaan.

Vacatures in Arnhem

 

Actief werkt schoonmaak sector Arnhem

Voor opdrachtgevers in Gelderland

Ook als bedrijf ben je aan het juiste adres bij ons uitzendbureau in Arnhem. We gaan graag op zoek naar de meest geschikte kandidaten voor alle tijdelijke en vaste functies. We bieden altijd passend advies over (flexibele) arbeid en kandidaten. De selectie gaat op basis van de door het bedrijf aangegeven voorkeuren voor een kandidaat. Denk aan opleidings- of denkniveau, werkervaring en soft skills. Wij gaan graag op zoek naar de perfecte match! Geïnteresseerd? Plaats een vacature bij Actief Werkt!

Plaats een vacature

Contact met Actief Werkt! in Arnhem

Vragen? Neem telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail. Wil je graag langskomen op onze locatie in Arnhem? Leuk! Bij ons is een afspraak maken niet nodig. We zijn elke werkdag geopend en je kunt zo binnenlopen. De koffie staat al klaar! 

Actief Werkt! Uitzendbureau Arnhem
Willemsplein 16
6811 KB Arnhem

Geopend van maandag t/m vrijdag 8:30 - 17:30 

Telefoon: 026 - 30 33 160 
E-mail: arnhem@actiefwerkt.nl

 

Ons team

Roy Brugmans
Senior Intercedent

René Post
Manager

Linda Floor

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Mail ons uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat uw telefoonnummer achter, en wij bellen u terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.