Menu

Uitzendbureau in Amersfoort

Ben je op zoek naar een baan in de regio Amersfoort? Wij helpen je en vinden een vacature die bij je past. Laat van je horen en wij doen de rest.

Bekijk vacatures in Amersfoort

Schrijf je online in >

Actief Werkt! Amersfoort

Grote Haag 7
3811 HH Amersfoort

033 - 303 59 47
amersfoort@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Afspraak maken is niet nodig.

Bij ons uitzendbureau Amersfoort of online solliciteren

Als je op zoek bent naar nieuwe baan, kom dan langs bij ons uitzendbureau in Amersfoort. Of zoek een leuke vacature op onze website en solliciteer direct online. Wij hebben tientallen openstaande vacatures en helpen dagelijks mensen aan werk.

Ons team heeft alle kennis in huis om ervoor te zorgen dat jij een werkplek en -omgeving vindt die aansluit bij jouw wensen. Kortom, wij vinden de baan die bij jou past als persoon.

Bekijk onze top vacatures in Amersfoort

Magazijnmedewerker

Ga jij graag fulltime aan de slag in een Magazijn in Houten? Lees dan snel verder! In deze functie ben je met 30 collega’s verantwoordelijk voor het verwerken van alle orders en klaarmaken van ingepakte verzendingen naar klanten. In deze functie bestaan jouw werkzaamheden uit: • Orderpicken van medische voeding aan de hand van pakbonnen; • Melden van het ontstaan van tekorten en afwijkingen van producten bij jouw teamleider; • Stapelen van dozen in rolcontainers en deze klaarzetten voor de distributeur; • Opruimen van plastic en lege dozen zodat de werkplekken netjes zijn.

Bekijk vacature
Service monteur

Wil jij een afwisselende baan en heb je technische kennis? Hou je van verantwoording en ben je zelfstandig? Lees dan snel verder! Deze opdrachtgever levert onder andere zorg hulpmiddelen zoals; bed systemen, medische matrassen en patiënten tilliften. Als service monteur heb je verschillende werkzaamheden zoals: • Het uitvoeren van inhouse reparatiewerkzaamheden op de retour gekomen producten; • Uitvoeren van onderhoud en keuringen aan zorg hulpmiddelen in het servicecentrum (10%) en bij onze klanten (90%); • Alle administratie bijhouden die voortvloeit uit bovenstaande werkzaamheden; • Depot- of reservevoorraad op peil houden; • Werken conform het 'lean' principe en hierin actief bijdragen; • Oplossing van storingen intern; • Afleveren en ophalen zorg hulpmiddelen. Je komt hierdoor zowel extern als intern te werken. Hierin plan je je eigen ritten in en houdt je je voorraad op peil. Deze functie heeft dus veel verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en afwisseling!

Bekijk vacature
Betonproductie Medewerker

Wij zoeken een nieuwe fulltime collega betonwerker voor het maken van prefab beton! Wat doe je als betonwerker? - Tekening lezen en de mallen aanpassen aan de hand van de tekening. - Beton storten - Verzorgen van afwerking van beton elementen - Aanbrengen anti-plak/kleef olie - Reinigen stalen en houten mallen Je komt te werken in een team van ervaren betonwerkers. De sfeer binnen het 14 man tellende team is zeer goed. Je werkt iedere dag volgens een logische planning en leert veel over de toepassing van verschillende betonproducten.

Bekijk vacature

Amersfoort uitzendbureau: parttime, tijdelijk of fulltime banen

Amersfoort uitzendbureau Actief Werkt heeft allerlei type vacatures voor je:

  • Fulltime baan: wil je graag 36 tot 40 uur per week aan de slag? Bekijk dan welke van de fulltime vacatures je aanspreekt.
  • Parttimebaan: een flexibele baan die je kunt combineren met bijvoorbeeld je studie, kinderen of hobby.
  • Tijdelijk werk: een goede keuze als je een periode wilt overbruggen en op zoek bent naar een tijdelijke baan in de omgeving van Amersfoort.

 

Inschrijven uitzendbureau Amersfoort

Wij gaan graag op zoek naar een interessante functie die bij jou past. Bekijk onze openstaande vacatures in bijvoorbeeld de (financiële) administratie, beton, horeca, logistiek, transport, schoonmaak, productie en techniek.

Schrijf je direct bij ons in. Daarna gaan wij direct voor je aan de slag om je droombaan te vinden in Amersfoort, Bunschoten, Soest, Huizen of omgeving.

Schrijf je nu in

Met plezier naar je nieuwe baan

Jouw wensen zijn de input voor onze zoektocht naar jouw nieuwe baan. Wij willen je echt leren kennen en nodigen je graag uit voor een persoonlijke kennismaking op ons uitzendbureau. Bij ons ben je geen nummertje. We spreken je aan bij naam en willen weten waar jij blij van wordt. 

Vooral je motivatie is belangrijk; wat zoek je in een nieuwe baan? Je eerdere ervaringen en cv zijn bijzaak. Samen komen we er achter welke baan bij je past en of je daar nog een opleiding voor nodig hebt, die je mogelijk kunt volgen via onze Actief Flex Academy. Ons uitzendbureau in Amersfoort is er voor iedereen.

Uitzendbureau in Amersfoort

De arbeidsmarkt in groeistad Amersfoort

We kennen de lokale arbeidsmarkt en weten wat er speelt. In de 20e eeuw is Amersfoort aangewezen als groeistad en is er vanuit de overheid flink geïnvesteerd in woningbouw en werkgelegenheid. Vanaf toen is het inwonersaantal gestegen en zijn er veel bedrijven gevestigd in Amersfoort.

Er is dus werk genoeg en daarom is er altijd wel een passende vacature voor jou te vinden in en rondom Amersfoort. Naast banen in de (financiële) administratie kun je via ons uitzendbureau ook bij bedrijven in de beton, horeca, logistiek en transport, schoonmaak, productie en techniek aan de slag.

Wij brengen jou graag in contact met de voor jou leukste werkgevers! 


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team in Amersfoort staat voor je klaar!

Bo Keyzer
Sales Intercedent

Iris Schuurman
Sales Intercedent

Marjolein Smedes
Sales Intercedent