Menu

Uitzendbureau in Amersfoort

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Wil jij graag aan het werk in de omgeving van Amersfoort? Dan hebben wij een interessant aanbod aan vacatures voor je klaarstaan! In een groeistad als Amersfoort is ons uitzendbureau altijd op zoek naar mensen. Naast zakelijke dienstverlening kun je via ons uitzendbureau ook vacatures bij bedrijven in finance, productie en metaalbewerking aan de slag. Bekijk ons meest actuele aanbod!

 

Vacatures in Amersfoort

Werken in Amersfoort

Wanneer je langskomt in ons uitzendbureau in Amersfoort kijken we naar jouw kwaliteiten en wensen. Daar zoeken we een bedrijf bij dat in de buurt is en de baan biedt die bij je past. Jouw droombaan!

Wil jij werken in Amersfoort of omstreken? Wij zijn Actief in Amersfoort, Bunschoten, Soest, Soesterberg, Huizen, Leusden, Baarn, Eemnes, Doorn, Zeist en Hilversum. Kom eens langs bij ons uitzendbureau om erachter te komen wat we voor jou kunnen betekenen! Samen nemen we de mogelijkheden door. 

Vacatures in Amersfoort

Op de website zoek je snel en eenvoudig naar vacatures in Amersfoort en omstreken. Je vindt hier functies in zakelijke dienstverlening, finance, productie, metaalbewerking, beton, logistiek en services. Oftewel, in ons aanbod is voor ieder wat wils. Bekijk daarom snel ons actuele aanbod of kom langs in onze vestiging in Amersfoort. 

Vacatures in Amersfoort

Actief Werkt Sector metaalbewerking

Voor opdrachtgevers in Amersfoort

Als opdrachtgever bent u bij Actief Werkt! ook aan het juiste adres voor het beste advies met betrekking tot flexibele arbeid. Wij kijken niet alleen naar de reguliere selectiecriteria bij een kandidaat, maar letten ook op de competenties en soft skills. We zijn er namelijk van overtuigd dat we alleen dan de perfecte match tot stand kunnen brengen.

Helaas zullen we soms opdrachtgevers moeten teleurstellen. We verwachten dan bepaalde vacatures in Amersfoort niet in te kunnen vullen op basis van het geschetste profiel en gestelde functie-eisen. In dit soort gevallen bieden we bijna altijd een passend alternatief, waarmee de vacature alsnog ingevuld kan worden.

Ons uitzendbureau in Amersfoort

We vinden het belangrijk dat kandidaten hun ambitie waarmaken. Hier wordt dus waar mogelijk rekening mee gehouden bij het tot stand brengen van de perfecte match. We merken dat onze kandidaten veel van onze diensten verwachten. Daarom verwachten we ook dat zij gemotiveerd en gedreven zijn wanneer zij op een vacature reageren. Onze kandidaten zijn de visitekaartjes van onze organisatie: betrouwbaar, gemotiveerd, flexibel en behulpzaam.

Als opdrachtgever kunt u bij Actief Werkt! terecht voor kandidaten voor tijdelijke functies, maar ook voor een direct contract bij uw bedrijf.

Plaats een vacature

Contact vestiging Amersfoort

Bezoekadres
Grote Haag 7
3811 HH Amersfoort 
(Direct naast Univé, schuin tegenover de inrit van parkeergarage de Koestraat). 

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 08:30 - 17:30 uur

Telefoon: 033 - 303 59 47
Email: amersfoort@actiefwerkt.nl

Ons team

Bo Keyzer
Sales Intercedent

Iris Schuurman
Sales Intercedent

Marjolein Smedes
Sales Intercedent

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Mail ons uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat uw telefoonnummer achter, en wij bellen u terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.