Menu

Uitzendbureau in Amersfoort

Ben je op zoek naar een baan in de regio Amersfoort? Wij helpen je en vinden een vacature die bij je past. Laat van je horen en wij doen de rest.

Bekijk vacatures in Amersfoort

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Amersfoort

Grote Haag 7
3811 HH Amersfoort

033 - 303 59 47
amersfoort@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Corona update: Check vóór je bezoek de voorzorgsmaatregelen van onze vestiging.

Bij ons uitzendbureau Amersfoort of online solliciteren

Als je op zoek bent naar nieuwe baan, kom dan langs bij ons uitzendbureau in Amersfoort. Of zoek een leuke vacature op onze website en solliciteer direct online. Wij hebben tientallen openstaande vacatures en helpen dagelijks mensen aan werk.

Ons team heeft alle kennis in huis om ervoor te zorgen dat jij een werkplek en -omgeving vindt die aansluit bij jouw wensen. Kortom, wij vinden de baan die bij jou past als persoon.

Bekijk onze top vacatures in Amersfoort

Assistent werkvoorbereider

Voor een opdrachtgever in de omgeving van Nieuwegein/ Utrecht ben ik op zoek naar een Assistent Werkvoorbereider (32-40 uur per week. Als assistent werkvoorbereider ga jij je bezig houden met het ondersteunen van werkvoorbereiders op verschillende vlakken. Je gaat dagelijks bezig met zaken zoals, vrachtcontroles, het natellen van aantallen, controle van (isolatie) materialen en het doen en nalopen van bestelling. De persoon die wij zoeken is direct beschikbaar, heeft ervaring op het ondersteunen op bouwkundig of werkvoorbereidend vlak, is stressbestendig en houdt van regelen. Idealiter heeft hij/zij een MBO werk- en denkniveau. Ben jij de persoon die ik zoek? Stuur dan een app naar 06-1033 1886?

Bekijk vacature
Onderhoudsmonteur

Voor een mooie organisatie in Veenendaal zoeken wij een fulltime onderhoudsmonteur m/v die bereid is in een 3 ploegendienst te werken. Dit is een veelzijdige functie waarin je o.a. storingen gaat verhelpen aan verschillende productielijnen, maar ook preventief onderhoud gaat plegen en meedenkt hoe storingen in de toekomst voorkomen kunnen worden. Daarnaast zal jouw technische kennis van pas komen op verschillende afdelingen binnen het bedrijf. Heb jij een afgeronde opleiding richting de elektrotechniek, mechatronica, werktuigbouwkunde of heb jij al jaren werkervaring als onderhoudsmonteur? Dan zoeken we jou!

Bekijk vacature
Boormeester

Voor een opdrachtgever in de regio Amersfoort ben ik op zoek naar een fulltime Boormeester. Als boormeester ga je dagelijks met grondwerk. Je gaat bezig met het boren van palen, het aanleggen van funderingen, het aanbrengen of verwijderen van leidingen. Dit doe je met behulp van machines die geschikt zijn voor grondwerkzaamheden. Werkzaamheden zijn onder andere het opbouwen van boorinstallaties of funderingsmachines, het onderhoud van de machines en de aanleg van schachten en funderingen. Je werkt op projecten in geheel Nederland, doordat je vroeg begint ben je ook iedere dag weer vroeg thuis. De ideale kandidaat voor deze functie vindt het fijn op buiten te werken, heeft ervaring met bouw of GWW werk, heeft eigen vervoer en woont in de regio Amersfoort. Interesse in deze baan? Stuur dan een app naar 06-1033 1886 De opdrachtgever staat naast ervaren collega's ook open voor zij-instromers en starters. Solliciteer kan door een app te sturen naar 06-1033 1886.

Bekijk vacature

Amersfoort uitzendbureau: parttime, tijdelijk of fulltime banen

Amersfoort uitzendbureau Actief Werkt heeft allerlei type vacatures voor je:

  • Fulltime baan: wil je graag 36 tot 40 uur per week aan de slag? Bekijk dan welke van de fulltime vacatures je aanspreekt.
  • Parttimebaan: een flexibele baan die je kunt combineren met bijvoorbeeld je studie, kinderen of hobby.
  • Tijdelijk werk: een goede keuze als je een periode wilt overbruggen en op zoek bent naar een tijdelijke baan in de omgeving van Amersfoort.

 

Inschrijven uitzendbureau Amersfoort

Wij gaan graag op zoek naar een interessante functie die bij jou past. Bekijk onze openstaande vacatures in bijvoorbeeld de (financiële) administratie, beton, horeca, logistiek, transport, schoonmaak, productie en techniek.

Schrijf je direct bij ons in. Daarna gaan wij direct voor je aan de slag om je droombaan te vinden in Amersfoort, Bunschoten, Soest, Huizen of omgeving.

Schrijf je nu in

Met plezier naar je nieuwe baan

Jouw wensen zijn de input voor onze zoektocht naar jouw nieuwe baan. Wij willen je echt leren kennen en nodigen je graag uit voor een persoonlijke kennismaking op ons uitzendbureau. Bij ons ben je geen nummertje. We spreken je aan bij naam en willen weten waar jij blij van wordt. 

Vooral je motivatie is belangrijk; wat zoek je in een nieuwe baan? Je eerdere ervaringen en cv zijn bijzaak. Samen komen we er achter welke baan bij je past en of je daar nog een opleiding voor nodig hebt, die je mogelijk kunt volgen via onze Actief Flex Academy. Ons uitzendbureau in Amersfoort is er voor iedereen.

Uitzendbureau in Amersfoort

De arbeidsmarkt in groeistad Amersfoort

We kennen de lokale arbeidsmarkt en weten wat er speelt. In de 20e eeuw is Amersfoort aangewezen als groeistad en is er vanuit de overheid flink geïnvesteerd in woningbouw en werkgelegenheid. Vanaf toen is het inwonersaantal gestegen en zijn er veel bedrijven gevestigd in Amersfoort.

Er is dus werk genoeg en daarom is er altijd wel een passende vacature voor jou te vinden in en rondom Amersfoort. Naast banen in de (financiële) administratie kun je via ons uitzendbureau ook bij bedrijven in de beton, horeca, logistiek en transport, schoonmaak, productie en techniek aan de slag.

Wij brengen jou graag in contact met de voor jou leukste werkgevers! 


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team in Amersfoort staat voor je klaar!

Iris Schuurman
Sales Intercedent

Marjolein Smedes
Sales Intercedent