Menu

Uitzendbureau in Amersfoort

Ben je op zoek naar een baan in de regio Amersfoort? Wij helpen je en vinden een vacature die bij je past. Laat van je horen en wij doen de rest.

Bekijk vacatures in Amersfoort

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Amersfoort

Grote Haag 7
3811 HH Amersfoort

033 - 303 59 47
amersfoort@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Afspraak maken is niet nodig.

Bij ons uitzendbureau Amersfoort of online solliciteren

Als je op zoek bent naar nieuwe baan, kom dan langs bij ons uitzendbureau in Amersfoort. Of zoek een leuke vacature op onze website en solliciteer direct online. Wij hebben tientallen openstaande vacatures en helpen dagelijks mensen aan werk.

Ons team heeft alle kennis in huis om ervoor te zorgen dat jij een werkplek en -omgeving vindt die aansluit bij jouw wensen. Kortom, wij vinden de baan die bij jou past als persoon.

Bekijk onze top vacatures in Amersfoort

Klantenservice

Ben jij klant en service gericht? Houdt jij er van om problemen en vragen te behandelen en op te lossen? Ben jij commercieel ingesteld en werk je graag in een dynamische organisatie waar je veel kan leren? Lees dan snel verder! Voor Bol.com zijn wij op zoek naar klantenservice/partner specialist medewerkers. Zoals je misschien wel weet is Bol.com de grootste webwinkel van Nederland. Zij verkopen niet alleen zelf producten, maar geven ondernemers ook de mogelijkheid om hun producten via het bol.com platform te verkopen. Jij zal als partner specialist deze ondernemers ondersteunen. Je kan hierbij denken aan: • Adviseren over de marketing, financiële dienstverlening en logistiek; • Adviseren over fotografie en automatisering; • Verschillende soorten vragen beantwoorden over producten en de dienstverlening; • Problemen of geschillen oplossen. Naast het oplossen van storingen, problemen zal jij deze ondernemers ook ondersteunen met inzichten en tips. Hier komt jouw commerciële affiniteit naar voren. Zo probeer jij ervoor te zorgen dat de ondernemer op de juiste manier geholpen is, de juiste verkoop strategie gebruikt, zijn klanttevredenheid waarborgt en alles tip top in elkaar steekt voor zijn product. Door een inwerk traject van 4 weken zal jij op de hoogte zijn van alle ins en outs en ben jij goed voorbereidt om de ondernemers te helpen en ondersteunen. De werktijden bij de partnerservice: Maandag – woensdag – vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur Dinsdag en donderdag van 08:00 tot 20:00 uur Zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur Je bent minimaal 1 keer per week in de avond beschikbaar en 1 keer per 6 weken op de zaterdag. Het rooster zal 2 weken van te voren worden gemaakt zodat je weet waar je aan toe bent.

Bekijk vacature
Machine operator

Ben jij een gedreven operator die zich wil blijven ontwikkelen? Wil jij graag aan de slag binnen een mooi familiebedrijf gericht op voedselproductie in Nijkerk? Lees dan snel verder! Als machine operator ben jij onder andere verantwoordelijk voor het bewerken van de juiste grondstoffen, halffabricaten en verpakkingsproducten. Het is jouw taak om een eindproduct te ontwikkelen die aan alle kwaliteitsnormen voldoet. Daarnaast zorg jij er als machine operator samen met jouw ploeg voor dat het productieproces zonder problemen blijft doorlopen. Je voert de werkzaamheden uit volgens de HACCP- en ARBO-voorschriften. Naast het productieproces zorg jij ook voor de administratie en het waarborgen van de voortgang. Je durft kritisch te zijn en verbeterpunten aan te geven voor het proces. Deze functie is mogelijk in 2, 3, 4- en 5-ploegen. Ben jij enthousiast geworden en zie jij jezelf hier al werken? Solliciteer dan direct!

Bekijk vacature
Productiemedewerker/ster

Voor een opdrachtgever in Bunschoten-Spakenburg zoeken we een nieuwe fulltime collega voor productiewerk. Iedere dag ga in een team van 10 man bezig met het maken van producten die hun toepassing vinden in de gebouwde omgeving. Je houdt je bezig met het maken van producten of de afwerking daarvan. Het werk is in dagdienst en betaald goed. De werktijden zijn van maandag tot vrijdag van 07:00 tot 16:00 uur. Het bedrijf werkt niet in ploegendiensten en geen weekenddienst. De ideale kandidaat voor deze functie weet van aanpakken, heeft ervaring met productie en is per direct beschikbaar.

Bekijk vacature

Amersfoort uitzendbureau: parttime, tijdelijk of fulltime banen

Amersfoort uitzendbureau Actief Werkt heeft allerlei type vacatures voor je:

  • Fulltime baan: wil je graag 36 tot 40 uur per week aan de slag? Bekijk dan welke van de fulltime vacatures je aanspreekt.
  • Parttimebaan: een flexibele baan die je kunt combineren met bijvoorbeeld je studie, kinderen of hobby.
  • Tijdelijk werk: een goede keuze als je een periode wilt overbruggen en op zoek bent naar een tijdelijke baan in de omgeving van Amersfoort.

 

Inschrijven uitzendbureau Amersfoort

Wij gaan graag op zoek naar een interessante functie die bij jou past. Bekijk onze openstaande vacatures in bijvoorbeeld de (financiële) administratie, beton, horeca, logistiek, transport, schoonmaak, productie en techniek.

Schrijf je direct bij ons in. Daarna gaan wij direct voor je aan de slag om je droombaan te vinden in Amersfoort, Bunschoten, Soest, Huizen of omgeving.

Schrijf je nu in

Met plezier naar je nieuwe baan

Jouw wensen zijn de input voor onze zoektocht naar jouw nieuwe baan. Wij willen je echt leren kennen en nodigen je graag uit voor een persoonlijke kennismaking op ons uitzendbureau. Bij ons ben je geen nummertje. We spreken je aan bij naam en willen weten waar jij blij van wordt. 

Vooral je motivatie is belangrijk; wat zoek je in een nieuwe baan? Je eerdere ervaringen en cv zijn bijzaak. Samen komen we er achter welke baan bij je past en of je daar nog een opleiding voor nodig hebt, die je mogelijk kunt volgen via onze Actief Flex Academy. Ons uitzendbureau in Amersfoort is er voor iedereen.

Uitzendbureau in Amersfoort

De arbeidsmarkt in groeistad Amersfoort

We kennen de lokale arbeidsmarkt en weten wat er speelt. In de 20e eeuw is Amersfoort aangewezen als groeistad en is er vanuit de overheid flink geïnvesteerd in woningbouw en werkgelegenheid. Vanaf toen is het inwonersaantal gestegen en zijn er veel bedrijven gevestigd in Amersfoort.

Er is dus werk genoeg en daarom is er altijd wel een passende vacature voor jou te vinden in en rondom Amersfoort. Naast banen in de (financiële) administratie kun je via ons uitzendbureau ook bij bedrijven in de beton, horeca, logistiek en transport, schoonmaak, productie en techniek aan de slag.

Wij brengen jou graag in contact met de voor jou leukste werkgevers! 


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team in Amersfoort staat voor je klaar!

Iris Schuurman
Sales Intercedent

Marjolein Smedes
Sales Intercedent