Menu

Uitzendbureau in Amersfoort

Ben je op zoek naar een baan in de regio Amersfoort? Wij helpen je en vinden een vacature die bij je past. Laat van je horen en wij doen de rest.

Bekijk vacatures in Amersfoort

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Amersfoort

Grote Haag 7
3811 HH Amersfoort

033 - 303 59 47
amersfoort@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Corona update: Check vóór je bezoek de voorzorgsmaatregelen van onze vestiging.

Bij ons uitzendbureau Amersfoort of online solliciteren

Als je op zoek bent naar nieuwe baan, kom dan langs bij ons uitzendbureau in Amersfoort. Of zoek een leuke vacature op onze website en solliciteer direct online. Wij hebben tientallen openstaande vacatures en helpen dagelijks mensen aan werk.

Ons team heeft alle kennis in huis om ervoor te zorgen dat jij een werkplek en -omgeving vindt die aansluit bij jouw wensen. Kortom, wij vinden de baan die bij jou past als persoon.

Bekijk onze top vacatures in Amersfoort

Accountmanager ICT

Heb jij ruime ervaring als accountmanager en kennis van hard- en software? Ben jij klantgericht, ondernemend en creatief en weet jij ICT deals te sluiten? Lees dan gauw verder! Voor een opdrachtgever in de telecom zijn wij op zoek naar een ervaren accountmanager, die ervaring heeft in de ICT. Als accountmanager ga jij graag het gesprek aan met klanten om de ICT ontwikkelingen te bespreken en ICT trends te vertalen in klantgerichte oplossingen. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het uitbouwen van het relatiebestand en het behalen van commerciële doelstellingen. Daarnaast natuurlijk ook jouw persoonlijke targets! Ook ben jij in staat om klanten te ontwikkelen, raamcontracten te sluiten en jouw netwerk verder uit te breiden! Ben jij dé ondernemende, resultaatgerichte en creatieve netwerker die graag in aanmerking komt voor deze functie? Solliciteer dan direct via de onderstaande button!

Bekijk vacature
Tekenaar elektrotechniek

Voor een goede relatie zoek zoek ik een nieuwe fulltime collega Elektrotechnisch tekenaar in de omgeving van Amersfoort. Als Elektrotechnisch tekenaar (Eplan) ben je bezig met het onder uittekenen en ontwerpen van elektrotechnische systemen en installaties. Jij zal je met name bezig houden met het ontwerpen van automatiseringsprocessen gerelateerd aan panelenbouw. Jij verzorgt het tekenwerk vanaf het offerte stadium tot de voltooiing van een project aan de hand van het Eplan pakket. Je werkt in een klein team en verzorgt het voltooien van besturingssystemen en kasten. Bij de opdrachtgever ben je ook nauw betrokken bij de fysieke bouw van de systemen omdat men naast het ontwerp ook de software en hardware maakt. Onze opdrachtgever staat open voor kandidaten met ervaring, maar ook voor kandidaten met ervaring met panelenbouw/ elektrotechniek die graag de stap willen maken naar de rol van Elektrotechnisch tekenaar (Eplan). Ben jij de persoon die wij zoeken? Stuur een app naar 06-1033 1886

Bekijk vacature
Interim recruiter

Wij zijn ter vervanging van zwangerschapsverlof op zoek naar een recruiter of hr medewerker die beschikbaar is vanaf mei t/m oktober 2021 voor onze opdrachtgever in Ede. In deze leuke en afwisselende functie probeer jij potentiele kandidaten te enthousiasmeren om voor dit mooie bedrijf te komen werken. Je bent verantwoordelijk voor de volledige recruitment, denk aan het schrijven van de vacatureteksten, werven van kandidaten en het voeren van sollicitatie gesprekken. Het betreft een functie voor minimaal 24 uur per week. Een mooie opstap voor je verdere carrière in de HR wereld of wellicht een tussentijdse oplossing? We horen het graag wat jouw motivatie is als jij je herkent in onderstaande functieomschrijving! Als recruiter zullen jouw taken bestaan uit: • Begeleiden van het gehele recruitmentproces zowel inhoudelijk, organisatorisch als administratief; • Het inzetten van de beste wervingskanalen voor het vinden van nieuw talent; • Samen met de afdeling marketing en het externe reclamebureau houd je je bezig met het professionaliseren en uitbouwen van de employer branding; • Je bent deels verantwoordelijk voor de administratieve verwerking rondom de in-, door- en uitstroom van de medewerkers; • Het informeren van de lijnmanagers en medewerkers over recruitment vragen; • Contact onderhouden met de inleenbureaus.

Bekijk vacature

Amersfoort uitzendbureau: parttime, tijdelijk of fulltime banen

Amersfoort uitzendbureau Actief Werkt heeft allerlei type vacatures voor je:

  • Fulltime baan: wil je graag 36 tot 40 uur per week aan de slag? Bekijk dan welke van de fulltime vacatures je aanspreekt.
  • Parttimebaan: een flexibele baan die je kunt combineren met bijvoorbeeld je studie, kinderen of hobby.
  • Tijdelijk werk: een goede keuze als je een periode wilt overbruggen en op zoek bent naar een tijdelijke baan in de omgeving van Amersfoort.

 

Inschrijven uitzendbureau Amersfoort

Wij gaan graag op zoek naar een interessante functie die bij jou past. Bekijk onze openstaande vacatures in bijvoorbeeld de (financiële) administratie, beton, horeca, logistiek, transport, schoonmaak, productie en techniek.

Schrijf je direct bij ons in. Daarna gaan wij direct voor je aan de slag om je droombaan te vinden in Amersfoort, Bunschoten, Soest, Huizen of omgeving.

Schrijf je nu in

Met plezier naar je nieuwe baan

Jouw wensen zijn de input voor onze zoektocht naar jouw nieuwe baan. Wij willen je echt leren kennen en nodigen je graag uit voor een persoonlijke kennismaking op ons uitzendbureau. Bij ons ben je geen nummertje. We spreken je aan bij naam en willen weten waar jij blij van wordt. 

Vooral je motivatie is belangrijk; wat zoek je in een nieuwe baan? Je eerdere ervaringen en cv zijn bijzaak. Samen komen we er achter welke baan bij je past en of je daar nog een opleiding voor nodig hebt, die je mogelijk kunt volgen via onze Actief Flex Academy. Ons uitzendbureau in Amersfoort is er voor iedereen.

Uitzendbureau in Amersfoort

De arbeidsmarkt in groeistad Amersfoort

We kennen de lokale arbeidsmarkt en weten wat er speelt. In de 20e eeuw is Amersfoort aangewezen als groeistad en is er vanuit de overheid flink geïnvesteerd in woningbouw en werkgelegenheid. Vanaf toen is het inwonersaantal gestegen en zijn er veel bedrijven gevestigd in Amersfoort.

Er is dus werk genoeg en daarom is er altijd wel een passende vacature voor jou te vinden in en rondom Amersfoort. Naast banen in de (financiële) administratie kun je via ons uitzendbureau ook bij bedrijven in de beton, horeca, logistiek en transport, schoonmaak, productie en techniek aan de slag.

Wij brengen jou graag in contact met de voor jou leukste werkgevers! 

 

Uitzendbureau Amersfoort aangesloten bij ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team in Amersfoort staat voor je klaar!

Jochen Dijkhuizen
Manager

Iris Schuurman
Sales Intercedent

Marjolein Smedes
Sales Intercedent

Teun Kooij
Sales Intercedent