Menu

Uitzendbureau in Amersfoort

Ben je op zoek naar een baan in de regio Amersfoort? Wij helpen je en vinden een vacature die bij je past. Laat van je horen en wij doen de rest.

Bekijk vacatures in Amersfoort

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Amersfoort

Grote Haag 7
3811 HH Amersfoort

033 - 303 59 47
amersfoort@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30


Afspraak maken is niet nodig.

Bij ons uitzendbureau Amersfoort of online solliciteren

Als je op zoek bent naar nieuwe baan, kom dan langs bij ons uitzendbureau in Amersfoort. Of zoek een leuke vacature op onze website en solliciteer direct online. Wij hebben tientallen openstaande vacatures en helpen dagelijks mensen aan werk.

Ons team heeft alle kennis in huis om ervoor te zorgen dat jij een werkplek en -omgeving vindt die aansluit bij jouw wensen. Kortom, wij vinden de baan die bij jou past als persoon.

Bekijk onze top vacatures in Amersfoort

Administratief medewerker belastingen

Op zoek naar een baan waar jouw ontwikkeling centraal staat? Waar je genoeg doorgroeimogelijkheden hebt. Voor 40 uur per week. Met goede arbeidsvoorwaarden en een auto van de zaak. Lees gauw verder! Als medewerker belastingen specialiseer jij je in alles wat met lokale belastingen te maken heeft. Je ondersteunt provincies, gemeenten en waterschappen bij de afhandeling hiervan. Je wordt ingezet op verschillende beleidsterreinen zoals invordering, heffing, WOZ en de kwijtschelding. Dit zijn dan steeds verschillende projecten waardoor je op verschillende plekken in het land komt. Hiervoor krijg je een auto van de zaak. Het werk start met relatief eenvoudige taken, maar na enige tijd worden je werkzaamheden steeds complexer. Hiervoor krijg je diverse trainingen en opleidingen, meteen vanaf je 1e werkdag. Je wordt opgeleid door ervaren docenten en leert het vak "on the job". Na circa 8 maanden beheers je globaal het gehele lokale belastingproces, want je heb dan alle basismodules doorlopen. Hierna krijg je nog diverse verdiepingsmodules en binnen 1,5 jaar is er de mogelijkheid om naar een senior functie door te groeien.

Bekijk vacature
Logistiek medewerker

Voor een opdrachtgever in Soest/Amersfoort zijn wij op zoek naar een fulltime collega logistiek medewerker m/v! De logistieke collega die wij zoeken gaat zich bezig houden met het op orde houden van het magazijn en licht technisch onderhoud. In deze functie verzorg je de ontvangst en uitgifte van materialen. Het gaat voornamelijk om onderdelen voor installatie en complete nieuwe installaties. Het administratief vastleggen van de goederen die binnen komen en uitgegeven behoort ook tot jouw taken. De ideale kandidaat voor deze functie woont in Soest of de directe omgeving, is fulltime beschikbaar en heeft tenminste 1 a 2 jaar ervaring met magazijnwerk. Hij of zij werk nauwkeurig en is een echte teamplayer! Ben jij de persoon die wij zoeken? Reageer dan direct via de sollicitatie button!

Bekijk vacature
Schoonmaker zorginstelling

Ben jij op zoek naar schoonmaakwerk in Utrecht? En ben jij per direct en in de ochtenden beschikbaar? Lees dan snel verder! Voor meerdere zorginstellingen in Utrecht zoeken we schoonmakers en schoonmaaksters die tussen 06:00 en 08:00 uur (5 ochtenden per week) of van 06:00 tot 09:00 uur (5 ochtenden per week). Je taken zullen bestaan uit het schoonmaken van algemene ruimtes en sanitair. We hebben zowel tijdelijke als doorlopende diensten.

Bekijk vacature

Amersfoort uitzendbureau: parttime, tijdelijk of fulltime banen

Amersfoort uitzendbureau Actief Werkt heeft allerlei type vacatures voor je:

  • Fulltime baan: wil je graag 36 tot 40 uur per week aan de slag? Bekijk dan welke van de fulltime vacatures je aanspreekt.
  • Parttimebaan: een flexibele baan die je kunt combineren met bijvoorbeeld je studie, kinderen of hobby.
  • Tijdelijk werk: een goede keuze als je een periode wilt overbruggen en op zoek bent naar een tijdelijke baan in de omgeving van Amersfoort.

 

Inschrijven uitzendbureau Amersfoort

Wij gaan graag op zoek naar een interessante functie die bij jou past. Bekijk onze openstaande vacatures in bijvoorbeeld de (financiële) administratie, beton, horeca, logistiek, transport, schoonmaak, productie en techniek.

Schrijf je direct bij ons in. Daarna gaan wij direct voor je aan de slag om je droombaan te vinden in Amersfoort, Bunschoten, Soest, Huizen of omgeving.

Schrijf je nu in

Met plezier naar je nieuwe baan

Jouw wensen zijn de input voor onze zoektocht naar jouw nieuwe baan. Wij willen je echt leren kennen en nodigen je graag uit voor een persoonlijke kennismaking op ons uitzendbureau. Bij ons ben je geen nummertje. We spreken je aan bij naam en willen weten waar jij blij van wordt. 

Vooral je motivatie is belangrijk; wat zoek je in een nieuwe baan? Je eerdere ervaringen en cv zijn bijzaak. Samen komen we er achter welke baan bij je past en of je daar nog een opleiding voor nodig hebt, die je mogelijk kunt volgen via onze Actief Flex Academy. Ons uitzendbureau in Amersfoort is er voor iedereen.

Uitzendbureau in Amersfoort

De arbeidsmarkt in groeistad Amersfoort

We kennen de lokale arbeidsmarkt en weten wat er speelt. In de 20e eeuw is Amersfoort aangewezen als groeistad en is er vanuit de overheid flink geïnvesteerd in woningbouw en werkgelegenheid. Vanaf toen is het inwonersaantal gestegen en zijn er veel bedrijven gevestigd in Amersfoort.

Er is dus werk genoeg en daarom is er altijd wel een passende vacature voor jou te vinden in en rondom Amersfoort. Naast banen in de (financiële) administratie kun je via ons uitzendbureau ook bij bedrijven in de beton, horeca, logistiek en transport, schoonmaak, productie en techniek aan de slag.

Wij brengen jou graag in contact met de voor jou leukste werkgevers! 


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team in Amersfoort staat voor je klaar!

Bo Keyzer
Sales Intercedent

Iris Schuurman
Sales Intercedent

Marjolein Smedes
Sales Intercedent