Menu

Uitzendbureau in Amersfoort

Ben je op zoek naar een baan in de regio Amersfoort? Wij helpen je en vinden een vacature die bij je past. Laat van je horen en wij doen de rest.

Bekijk vacatures in Amersfoort

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Amersfoort

Grote Haag 31
3811 HH Amersfoort

033-3035947
amersfoort@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag09:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag09:00 - 17:00Bij ons uitzendbureau Amersfoort of online solliciteren

Als je op zoek bent naar nieuwe baan, kom dan langs bij ons uitzendbureau in Amersfoort. Of zoek een leuke vacature op onze website en solliciteer direct online. Wij hebben tientallen openstaande vacatures en helpen dagelijks mensen aan werk.

Ons team heeft alle kennis in huis om ervoor te zorgen dat jij een werkplek en -omgeving vindt die aansluit bij jouw wensen. Kortom, wij vinden de baan die bij jou past als persoon.

Bekijk onze top vacatures in Amersfoort

Productiemedewerker

Zonder jouw hulp zijn de producten niet op tijd klaar voor de klanten. Als productiemedewerker monteer je onderdelen en check je de kwaliteit. Jij zult ondersteuning bieden aan je collega's door onderdelen in elkaar te zetten, producten te controleren en te zorgen dat ze klaar zijn voor het versturen naar de klanten. Je kunt hier voor korte of lange tijd werken en verschillende dingen in de metaalbewerking leren. Jouw werktijden zijn van 07:45 tot 16:45, je hebt 3 keer pauze van 20 minuten, 30 minuten en 10 minuten. Hierbij kun je gezellig met jouw collega's in de kantine wat eten en drinken. 

Bekijk vacature
Leerling Operator

Als procesoperator ben jij niet alleen de toekomst,  maar heb jij ook de toekomst in handen! Op dit moment is er een groot tekort aan procesoperators op de arbeidsmarkt. Wil jij jezelf verzekeren van een mooie toekomst en een goed salaris? Volg dan onze opleiding tot operator A, B of C!  Als operator speel je een essentiële rol in het productieproces. Je wordt opgeleid om machines en apparatuur te bedienen en te controleren. Je werkt nauw samen met ervaren operators en krijgt de kans om praktijkervaring op te doen in een dynamische omgeving. Je leert hoe je productieorders moet opvolgen, de kwaliteit van de producten moet controleren en eventuele storingen moet oplossen. Enthousiast geworden? Lees dan snel verder!

Bekijk vacature
Logistiek medewerker bagage Schiphol

Als Logistiek medewerker bagage groei je uit tot een allround BOS-medewerker. Je start op de afdeling codering, waar je begint met het leren lezen van kofferlabels. Vervolgens werk je bij de odd-size punten in de vertrekhallen, waar afwijkende bagage (zoals surfplanken, fietsen, ski's etc) afgegeven worden. En uiteindelijk groei je door naar allround Logistiek Medewerker. Jouw taken omvatten onder andere:

 • Coderen van koffers met onleesbare labels
 • Onderzoeken van verloren bagage
 • Inchecken van afwijkende bagage
 • Registreren van bagage in het systeem en toewijzen aan de juiste afhandelaar
 • Verplaatsen van koffers in de gehele bagagehal middels  elektrische wagentjes waarvoor je je rijbewijs B nodig hebt

Werkdiensten: we zijn op zoek naar kandidaten die minimaal 3 dagen per week inzetbaar zijn, waarvan maandag en vrijdag verplichte dagen zijn. De andere dag(en) kun je flexibel aangeven. 

 • Ochtenddienst tussen 03:45 en 09:45 uur, eindigt uiterlijk om 18:00 uur
 • Middagdienst start om 12:45 uur, eindigt uiterlijk om 22:30 uur
 • Avond/nachtdienst van 21:45-06:00 uur of 01:45-10:00 uur

Bekijk vacature

Amersfoort uitzendbureau: parttime, tijdelijk of fulltime banen

Amersfoort uitzendbureau Actief Werkt heeft allerlei type vacatures voor je:

 • Fulltime baan: wil je graag 36 tot 40 uur per week aan de slag? Bekijk dan welke van de fulltime vacatures je aanspreekt.
 • Parttimebaan: een flexibele baan die je kunt combineren met bijvoorbeeld je studie, kinderen of hobby.
 • Tijdelijk werk: een goede keuze als je een periode wilt overbruggen en op zoek bent naar een tijdelijke baan in de omgeving van Amersfoort.

 

Inschrijven uitzendbureau Amersfoort

Wij gaan graag op zoek naar een interessante functie die bij jou past. Bekijk onze openstaande vacatures in bijvoorbeeld de (financiële) administratie, beton, horeca, logistiek, transport, schoonmaak, productie en techniek.

Schrijf je direct bij ons in. Daarna gaan wij direct voor je aan de slag om je droombaan te vinden in Amersfoort, Bunschoten, Soest, Huizen of omgeving.

Schrijf je nu in

Met plezier naar je nieuwe baan

Jouw wensen zijn de input voor onze zoektocht naar jouw nieuwe baan. Wij willen je echt leren kennen en nodigen je graag uit voor een persoonlijke kennismaking op ons uitzendbureau. Bij ons ben je geen nummertje. We spreken je aan bij naam en willen weten waar jij blij van wordt. 

Vooral je motivatie is belangrijk; wat zoek je in een nieuwe baan? Je eerdere ervaringen en cv zijn bijzaak. Samen komen we er achter welke baan bij je past en of je daar nog een opleiding voor nodig hebt, die je mogelijk kunt volgen via onze Actief Flex Academy. Ons uitzendbureau in Amersfoort is er voor iedereen.

Uitzendbureau in Amersfoort

De arbeidsmarkt in groeistad Amersfoort

We kennen de lokale arbeidsmarkt en weten wat er speelt. In de 20e eeuw is Amersfoort aangewezen als groeistad en is er vanuit de overheid flink geïnvesteerd in woningbouw en werkgelegenheid. Vanaf toen is het inwonersaantal gestegen en zijn er veel bedrijven gevestigd in Amersfoort.

Er is dus werk genoeg en daarom is er altijd wel een passende vacature voor jou te vinden in en rondom Amersfoort. Naast banen in de (financiële) administratie kun je via ons uitzendbureau ook bij bedrijven in de beton, horeca, logistiek en transport, schoonmaak, productie en techniek aan de slag.

Wij brengen jou graag in contact met de voor jou leukste werkgevers! 

 

Uitzendbureau Amersfoort aangesloten bij ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Marjolein Smedes
Vestigingsmanager

Rachelle Seising
Sales Intercedent

Juliette Visser
Sales Intercedent

Lianne van de Kamp
Sales Intercedent

Femke van den Bogert
Sales Intercedent