Menu

Uitzendbureau in Amersfoort

Ben je op zoek naar een baan in de regio Amersfoort? Wij helpen je en vinden een vacature die bij je past. Laat van je horen en wij doen de rest.

Bekijk vacatures in Amersfoort

 
Schrijf je online in >

Actief Werkt! Amersfoort

Grote Haag 31
3811 HH Amersfoort

033-3035947
amersfoort@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Maandag09:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag09:00 - 17:00Bij ons uitzendbureau Amersfoort of online solliciteren

Als je op zoek bent naar nieuwe baan, kom dan langs bij ons uitzendbureau in Amersfoort. Of zoek een leuke vacature op onze website en solliciteer direct online. Wij hebben tientallen openstaande vacatures en helpen dagelijks mensen aan werk.

Ons team heeft alle kennis in huis om ervoor te zorgen dat jij een werkplek en -omgeving vindt die aansluit bij jouw wensen. Kortom, wij vinden de baan die bij jou past als persoon.

Bekijk onze top vacatures in Amersfoort

Magazijnmedewerker

Op zoek naar een baan met toekomst perspectief? Voor onze klant zijn wij op zoek naar een magazijnmedewerker in Nijkerk. Interesse? Lees dan verder.

Bekijk vacature
Secretaresse afdelingshoofd UMC Ziekenhuis

Ben jij die ervaren secretaresse die het leuk vindt om er voor te zorgen dat alles op rolletjes loopt? Ben jij een administratieve ondersteuner en zou jij graag parttime als secretaresse aan de slag gaan in het UMC Ziekenhuis in Utrecht?

Als secretaresse verzorg jij, samen met een collega, de organisatorische en administratieve ondersteuning van de divisie leiding (de divisievoorzitter, het divisiemanagement). Je houdt je bezig met agendabeheer, administratieve verwerking van diverse gegevens in de systemen (waaronder P&O), uitwerken van brieven, voorbereiding van diverse overleggen en diverse organisatorische werkzaamheden. Verder beantwoord jij praktische vragen van collega’s. Je werkt veel in Outlook, Word, Excel, MS teams en met andere softwareprogramma’s, Als collega van de afdeling Beleid en Communicatie neem jij initiatieven om de dienstverlening waar mogelijk te verbeteren.

Het betreft een functie waar je voor minimaal 24 en maximaal 36 uur per week aan het werk kunt. Jij kunt dus zelf aangeven voor hoeveel uur per week je aan de slag wil. Een functie waarin je voor zeker drie maanden de twee divisiehoofden gaat ondersteunen. Mocht de opdracht langer gaan duren dan zullen ze dit ruim van te voren met je delen. Bij het UMC zijn de mogelijkheden groot om door te stromen naar een andere afdeling na afloop van deze opdracht.

Bekijk vacature
Logistiek medewerker

Heb jij passie voor logistiek? Wil jij werken aan de mooiste houtconstructies? Zoek jij een baan met mooie doorgroeimogelijkheden? Ga dan aan de slag als logistiek medewerker zagerij!

Bekijk vacature

Amersfoort uitzendbureau: parttime, tijdelijk of fulltime banen

Amersfoort uitzendbureau Actief Werkt heeft allerlei type vacatures voor je:

  • Fulltime baan: wil je graag 36 tot 40 uur per week aan de slag? Bekijk dan welke van de fulltime vacatures je aanspreekt.
  • Parttimebaan: een flexibele baan die je kunt combineren met bijvoorbeeld je studie, kinderen of hobby.
  • Tijdelijk werk: een goede keuze als je een periode wilt overbruggen en op zoek bent naar een tijdelijke baan in de omgeving van Amersfoort.

 

Inschrijven uitzendbureau Amersfoort

Wij gaan graag op zoek naar een interessante functie die bij jou past. Bekijk onze openstaande vacatures in bijvoorbeeld de (financiële) administratie, beton, horeca, logistiek, transport, schoonmaak, productie en techniek.

Schrijf je direct bij ons in. Daarna gaan wij direct voor je aan de slag om je droombaan te vinden in Amersfoort, Bunschoten, Soest, Huizen of omgeving.

Schrijf je nu in

Met plezier naar je nieuwe baan

Jouw wensen zijn de input voor onze zoektocht naar jouw nieuwe baan. Wij willen je echt leren kennen en nodigen je graag uit voor een persoonlijke kennismaking op ons uitzendbureau. Bij ons ben je geen nummertje. We spreken je aan bij naam en willen weten waar jij blij van wordt. 

Vooral je motivatie is belangrijk; wat zoek je in een nieuwe baan? Je eerdere ervaringen en cv zijn bijzaak. Samen komen we er achter welke baan bij je past en of je daar nog een opleiding voor nodig hebt, die je mogelijk kunt volgen via onze Actief Flex Academy. Ons uitzendbureau in Amersfoort is er voor iedereen.

Uitzendbureau in Amersfoort

De arbeidsmarkt in groeistad Amersfoort

We kennen de lokale arbeidsmarkt en weten wat er speelt. In de 20e eeuw is Amersfoort aangewezen als groeistad en is er vanuit de overheid flink geïnvesteerd in woningbouw en werkgelegenheid. Vanaf toen is het inwonersaantal gestegen en zijn er veel bedrijven gevestigd in Amersfoort.

Er is dus werk genoeg en daarom is er altijd wel een passende vacature voor jou te vinden in en rondom Amersfoort. Naast banen in de (financiële) administratie kun je via ons uitzendbureau ook bij bedrijven in de beton, horeca, logistiek en transport, schoonmaak, productie en techniek aan de slag.

Wij brengen jou graag in contact met de voor jou leukste werkgevers! 

 

Uitzendbureau Amersfoort aangesloten bij ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten.


Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.

Ons team staat voor je klaar!

Jochen Dijkhuizen
Manager

Iris Schuurman
Sales Intercedent

Marjolein Smedes
Manager in opleiding

Teun Kooij
Sales Intercedent

Rachelle Seising
Intercedent

Esmée Aussems
Sales Intercedent