Menu

Uitzendbureau Amersfoort

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

In een groeistad als Amersfoort is ons uitzendbureau altijd op zoek naar mensen. Naast zakelijke dienstverlening kun je via ons uitzendbureau ook vacatures bij bedrijven in finance, productie en metaalbewerking aan de slag. Bekijk ons meest actuele aanbod!

 

Vacatures Amersfoort

  

Werken in Amersfoort

Bij ons uitzendbureau in Amersfoort kijken we naar jouw kwaliteiten en wensen. Daar zoeken we een bedrijf bij dat in de buurt is en de baan biedt die bij je past. Wil jij werken in Amersfoort of omstreken? Wij zijn Actief in Amersfoort, Bunschoten, Soest, Soesterberg, Nijkerk, Huizen, Leusden, Baarn, Eemnes, Doorn, Zeist en Hilversum.

Kom eens langs bij ons uitzendbureau om erachter te komen wat we voor jou kunnen betekenen!

Vacatures in Amersfoort

Op de website zoek je snel en eenvoudig naar vacatures in Amersfoort en omstreken. Je vindt hier functies in zakelijke dienstverlening, finance, productie, metaalbewerking, beton, logistiek en services.

Contact vestiging Amersfoort

Actief Werkt! Amersfoort
Grote Haag 7
033 - 303 59 47
amersfoort@actiefwerkt.nl

De vestiging Actief Werkt! Amersfoort bevindt zich direct naast Univé, schuin tegenover de inrit van parkeergarage de Koestraat.
 

Voor opdrachtgevers in Amersfoort

Als opdrachtgever bent u bij Actief Werkt! ook aan het juiste adres voor het beste advies met betrekking tot flexibele arbeid. Wij kijken niet alleen naar de reguliere selectiecriteria bij een kandidaat, maar letten ook op de competenties en soft skills. We zijn er namelijk van overtuigd dat we alleen dan de perfecte match tot stand kunnen brengen.

Helaas zullen we soms opdrachtgevers moeten teleurstellen. We verwachten dan bepaalde vacatures in Amersfoort niet in te kunnen vullen op basis van het geschetste profiel en gestelde functie-eisen. In dit soort gevallen bieden we bijna altijd een passend alternatief, waarmee de vacature alsnog ingevuld kan worden.

We vinden het belangrijk dat kandidaten hun ambitie waarmaken. Hier wordt dus waar mogelijk rekening mee gehouden bij het tot stand brengen van de perfecte match. We merken dat onze kandidaten veel van onze diensten verwachten. Daarom verwachten we ook dat zij gemotiveerd en gedreven zijn wanneer zij op een vacature reageren. Onze kandidaten zijn de visitekaartjes van onze organisatie: betrouwbaar, gemotiveerd, flexibel en behulpzaam.

Als opdrachtgever kunt u bij Actief Werkt! terecht voor kandidaten voor tijdelijke functies, maar ook voor een direct contract bij uw bedrijf.

Plaats vacature

Ons team

Karen van Tongeren
Intercedent

Jochen Dijkhuizen
Manager

Dennis Smit
Intercedent

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar om te helpen

Mail ons uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat uw telefoonnummer achter, en wij bellen u terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.