Menu

Uitzendbureau in Almere

Actief Werkt! Almere

Reykjavikstraat 1
1334 KG Almere

033-3035947
almere@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Ma: 08:30 - 17:00
Di: open op afspraak.
Wo: 08:30 - 17:00
Do: 08:30 - 17:00
Vr: 08:30 - 17:00

uitzendbureau Almere helpt jou aan een baan!

Als je op zoek bent naar nieuwe baan, kom dan langs bij ons uitzendbureau in Almere. Of zoek een leuke vacature op onze website en solliciteer direct online. Wij hebben tientallen openstaande vacatures en helpen dagelijks mensen aan werk.

Ons team heeft alle kennis in huis om ervoor te zorgen dat jij een werkplek en -omgeving vindt die aansluit bij jouw wensen. Kortom, wij vinden de baan die bij jou past als persoon.

Bekijk onze top vacatures in Almere

Monteur met technisch inzicht (Zonder ervaring)

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste servicemonteur of een technisch onderlegde monteur die binnen twee weken intern wordt opgeleid. Na deze opleiding behaal jij je CO Vakmanschap en kan je op pad met je eigen bus. Vanuit huis rijd je naar de adressen die op je planning zijn gezet. Belangrijk daarbij is dat je op tijd arriveert bij de klant. Aldaar voer je de opgegeven reparatie uit waarvoor je intern opgeleid bent door ons. Je voert een goede eindcontrole uit en vult hiervoor een checklisten werkbon in. Verzekerd van een correcte uitvoer van de werkzaamheden verlaat je de klant en rijdt naar de volgende. Zodra alle geplande adressen zijn afgehandeld, is je werkdag voltooid. 

Bekijk vacature
Planner

Ben jij op zoek naar een afwisselende rol waarin jij jouw kennis in de retail en/of space management, administratieve vaardigheden en oog van detail kunt gaan toepassen? Lees dan gauw verder!

Je komt te werken in een jong, groeiend bedrijf met meerdere locaties in Midden-Nederland. Jij voert jouw taken uit vanuit onze vestiging in Amersfoort en/of deels vanuit huis. In deze rol krijg je veel vrijheid om je eigen werkweek in te richten.

Verder kun je rekenen op:

  • Een goed vast salaris (afhankelijk van jouw ervaring): €3.000,- tot €4.500,- per maand
  • 25 vakantie- en 13 adv-dagen, 8,33 % vakantiegeld
  • Een kwalitatief goed inwerktraject door de eigenaar en manager operations
  • We investeren actief in een hechte bedrijfscultuur door o.a. (vrijdagmiddag)borrels, bedrijfsuitjes, persoonlijke aandacht

De functie van planner past bij jou als jij jezelf herkent in de volgende dingen; jij hebt oog voor detail, jij bent een harde werker, helpt graag collega’s wanneer nodig, jij hebt affiniteit met data en kan verbanden leggen.

Bekijk vacature
Leerling monteur installatietechniek

Wil jij carrière maken binnen de installatietechniek bij een landelijk en ambitieus bedrijf? Wil jij werken in een gezond bedrijf met goede arbeidsvoorwaarden en waar er veel in jou wordt geïnvesteerd? Vanwege drukte en groei zijn wij namelijk landelijk opzoek naar monteurs! Ben je enthousiast? Dan ben jij precies diegene die wij zoeken! Lees snel verder en reageer!

Als hulpmonteur wordt je opgeleid om zelfstandig werkzaamheden op te pakken. Je werkzaamheden bestaan onder meer uit service en onderhoud aan cv installaties en warmtepompen, ontluchten van radiatoren en brandmelders ophangen. Je zal de klanten op de hoogte stellen van de werkzaamheden die je hebt verricht, je laat je werkplek netjes achter en verwerk je de administratie van jouw werkzaamheden.

Je begint in de groep "Special Projects" waar je de basis van de installatie techniek leert. Je loopt mee met een hoofd monteur en gaat direct aan de slag in het veld. Zo ga je rookmelders instaleren, gegevens opnemen, data verwerken, rookkanalen plaatsen en schoonmaken en de hoofdmonteur zo veel mogelijk helpen waar nodig. Tijdens deze werkzaamheden wordt er ook gekeken welke werkzaamheden jij het leukst vindt en het beste liggen. Daarin kun je direct bij de klant instromen in verschillende MBO opleidingen gericht op installatietechniek. Tijdens het volgen van de opleiding leer je 3 dagen in de praktijk en twee dagen in de opleidingslokalen. De opleiding wordt volledig betaald, naast natuurlijk een fulltime salaris. 

Als je het werk leuk vind en de klant is blij met jou, dan is het mogelijk dat de klant jou binnen korte termijn of per direct overneemt en kom je in aanmerking om tot een opleidingstraject toe te treden waarbij je opgeleid wordt tot zelfstandig monteur binnen de installatietechniek. Onze klant houd van investeren in personeel en een mooie carrière te mogen maken.

Bekijk vacature

Almere uitzendbureau: parttime, tijdelijk of fulltime banen

Almere uitzendbureau Actief Werkt heeft allerlei type vacatures voor je:

  • Fulltime baan: wil je graag 36 tot 40 uur per week aan de slag? Eerst flexibel en daarna vast? Bekijk dan welke van de fulltime vacatures je aanspreekt.
  • Parttimebaan: een flexibele baan die je kunt combineren met bijvoorbeeld je studie, kinderen of hobby.
  • Tijdelijk werk: een goede keuze als je een periode wilt overbruggen en op zoek bent naar een tijdelijke baan in de omgeving van Almere.

Inschrijven uitzendbureau Almere

Wij gaan graag op zoek naar een interessante functie die bij jou past. Bekijk onze openstaande vacatures in bijvoorbeeld de (financiële) administratie, bouw, horeca, logistiek, transport, schoonmaak, productie en techniek.

Schrijf je direct bij ons in. Wij gaan meteen voor je aan de slag om je droombaan te vinden in Almere of omgeving.

Uitzendbureau in Almere

Met plezier naar je nieuwe baan

Jouw wensen zijn de input voor onze zoektocht naar jouw nieuwe baan. Wij willen je echt leren kennen en nodigen je graag uit voor een persoonlijke kennismaking op ons uitzendbureau. Bij ons ben je geen nummertje. We spreken je aan bij naam en willen weten waar jij blij van wordt. 

Vooral je motivatie is belangrijk; wat zoek je in een nieuwe baan? Samen komen we er achter welke baan bij je past en of je daar nog een opleiding voor nodig hebt, die je mogelijk kunt volgen via onze Actief Flex Academy. Ons uitzendbureau in Almere is er voor iedereen.

 

De arbeidsmarkt in groeistad Almere

We kennen de lokale arbeidsmarkt en weten wat er speelt. Almere is een groeistad en is nog steeds flink aan de weg aan het timmeren. Almere zal in de toekomst nog verder groeien en als economische regio hub aan belang gaan winnen.

Er is dus werk genoeg en daarom is er altijd wel een passende vacature voor jou te vinden in en rondom Almere. Wij helpen jouw met het vinden van een baan die bij jou past en zorgen voor een goede uitgangspositie bij salarisonderhandelingen en het onderhandelen over secundaire arbeidsvoorwaarden. Naast banen in de administratie kun je via ons uitzendbureau ook bij bedrijven in de sales/verkoopbeton, industrielogistiek transportschoonmaak en productie aan de slag.

Wij brengen jou graag in contact met de voor jou leukste werkgevers! 

Uitzendbureau Almere aangesloten bij ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten

 Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.