Menu

Uitzendbureau in Almere

Actief Werkt! Almere

Reykjavikstraat 1
1334 KG Almere

036-3030977
almere@actiefwerkt.nl

Openingstijden

Ma: 08:30 - 17:00
Di: open op afspraak.
Wo: 08:30 - 17:00
Do: 08:30 - 17:00
Vr: 08:30 - 17:00

uitzendbureau Almere helpt jou aan een baan!

Als je op zoek bent naar nieuwe baan, kom dan langs bij ons uitzendbureau in Almere. Of zoek een leuke vacature op onze website en solliciteer direct online. Wij hebben tientallen openstaande vacatures en helpen dagelijks mensen aan werk.

Ons team heeft alle kennis in huis om ervoor te zorgen dat jij een werkplek en -omgeving vindt die aansluit bij jouw wensen. Kortom, wij vinden de baan die bij jou past als persoon.

Bekijk onze top vacatures in Almere

Productiemedewerker 5-ploegen

Ben jij op zoek naar een baan in de productie en werk je graag in de 5-ploegen. Dan zou deze functie zeker wel bij jou kunnen passen.

Jouw taken als productiemedewerker omvatten het vervoeren van plastic balen naar de juiste afdeling met een heftruck. Een heftruck certificaat is dus gewenst. Heb je die nog niet of is jouw certificaat verlopen? Geen probleem, dan helpen wij jou daarmee uiteraard! Het plastic wordt vervolgens fijngemalen, gewassen en op kleur gesorteerd in een geautomatiseerd systeem. 

Samen met je collega's bedien je de machines, en maak je je geen zorgen als je nog niet veel ervaring hebt. Je wordt vanaf dag 1 goed begeleid tot jij alle kneepjes van het vak kent. De basisproducten worden uiteindelijk naar fabrikanten getransporteerd, waar de PET-korrels nieuw leven krijgen.

Bekijk vacature
Operator

Zoek je een leuke baan bij een belangrijk bedrijf dat marktleider is? Lees dan verder!

Bekijk vacature
Indepentent contractor/self-employed Electrician

Who are you, and what are you going to do?You are an expierenced electrician that can work independently. Are you just starting as a self-employed electrician? We can help you out with tips and tricks and help you get on the right track.

What

  • Known with new construction, renovation or service and maintenance; 
  • Within residents, utility or industrial environments;
  • You are working indepenently;
  • Rather work as salaried employment, that's definitely also possible.

Bekijk vacature

Almere uitzendbureau: parttime, tijdelijk of fulltime banen

Almere uitzendbureau Actief Werkt heeft allerlei type vacatures voor je:

  • Fulltime baan: wil je graag 36 tot 40 uur per week aan de slag? Eerst flexibel en daarna vast? Bekijk dan welke van de fulltime vacatures je aanspreekt.
  • Parttimebaan: een flexibele baan die je kunt combineren met bijvoorbeeld je studie, kinderen of hobby.
  • Tijdelijk werk: een goede keuze als je een periode wilt overbruggen en op zoek bent naar een tijdelijke baan in de omgeving van Almere.

Inschrijven uitzendbureau Almere

Wij gaan graag op zoek naar een interessante functie die bij jou past. Bekijk onze openstaande vacatures in bijvoorbeeld de (financiële) administratie, bouw, horeca, logistiek, transport, schoonmaak, productie en techniek.

Schrijf je direct bij ons in. Wij gaan meteen voor je aan de slag om je droombaan te vinden in Almere of omgeving.

Uitzendbureau in Almere

Met plezier naar je nieuwe baan

Jouw wensen zijn de input voor onze zoektocht naar jouw nieuwe baan. Wij willen je echt leren kennen en nodigen je graag uit voor een persoonlijke kennismaking op ons uitzendbureau. Bij ons ben je geen nummertje. We spreken je aan bij naam en willen weten waar jij blij van wordt. 

Vooral je motivatie is belangrijk; wat zoek je in een nieuwe baan? Samen komen we er achter welke baan bij je past en of je daar nog een opleiding voor nodig hebt, die je mogelijk kunt volgen via onze Actief Flex Academy. Ons uitzendbureau in Almere is er voor iedereen.

 

De arbeidsmarkt in groeistad Almere

We kennen de lokale arbeidsmarkt en weten wat er speelt. Almere is een groeistad en is nog steeds flink aan de weg aan het timmeren. Almere zal in de toekomst nog verder groeien en als economische regio hub aan belang gaan winnen.

Er is dus werk genoeg en daarom is er altijd wel een passende vacature voor jou te vinden in en rondom Almere. Wij helpen jouw met het vinden van een baan die bij jou past en zorgen voor een goede uitgangspositie bij salarisonderhandelingen en het onderhandelen over secundaire arbeidsvoorwaarden. Naast banen in de administratie kun je via ons uitzendbureau ook bij bedrijven in de sales/verkoopbeton, industrielogistiek transportschoonmaak en productie aan de slag.

Wij brengen jou graag in contact met de voor jou leukste werkgevers! 

Uitzendbureau Almere aangesloten bij ABU

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Het voordeel hiervan is dat wij kwaliteit en goed werkgeverschap garanderen. Als flexkracht profiteer je van de goede CAO die je krijgt, denk aan gelijk loon voor gelijk werk, pensioenopbouw, doorbetaling bij ziekte en de toegang tot een hypotheek. Ook hebben wij veel aandacht voor groei en ontwikkeling met ons opleidingsprogramma voor flexkrachten

 Heb je vragen? Stuur ons een berichtje, we helpen je graag verder!

Mail ons je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact op voor een afspraak.