Menu

Uitzendbureau Actief Werkt! in Almere

Hoewel Almere een van de jongste steden van ons land is, is de stad inmiddels uitgegroeid tot de op vier na grootste stad van Nederland. Dit komt mede door de economische bedrijvigheid die de stad heeft. Ons uitzendbureau heeft er dan ook altijd een groot aanbod aan vacatures. Almere groeit en biedt kansen voor iedereen. Via ons uitzendbureau krijg jij de kans om weer snel aan het werk te gaan.

Werken in de buurt

Je kan in Almere en omgeving werken in de productie, logistiek of zakelijke dienstverlening. Wij bieden zowel full- als parttime banen aan. Daarnaast is het ook mogelijk om opleidingen te volgen. Wij kijken als uitzendbureau naar jouw wensen en kwaliteiten. Zo vinden we een baan bij een bedrijf dat past bij jou.

Vacatures Almere

De banen die ons uitzendbureau biedt bestaan uit zeer uiteenlopende functies. Wil je werken als orderpicker of kraanmachinist? Of gaat je voorkeur uit naar een baan als planner of financieel medewerker? Ons meest recente aanbod van vacatures kan je online vinden, bekijk ze meteen!

Vacatures Almere

Inschrijven Almere en omgeving

Actief Werkt! is mobiel en online. Wij hebben diverse inschrijflocaties in Almere en omgeving. Bel ons voor een afspraak of solliciteer direct op een functie die bij jou past. Wij komen naar jou toe en spreken af op een plaats en tijd, waar en wanneer het jou uitkomt.

Neem contact met ons op!

Bel met 023-5540100 of stuur ons een mail.