Menu

Met meer plezier aan het werk met een opleiding

maandag 14 november 2016

Het is opvallend dat veel uitzendkrachten niet weten hoe veel opleidingsmogelijkheden er zijn. Je Inge Actief Werkt! Weertkunt leren in de praktijk, letterlijk op de werkvloer, of je kunt een complete opleiding volgen. Het vergroot je kansen op de arbeidsmarkt, en geeft frisse energie. 

Onlangs vertelde onze collega Inge, van Actief Werkt! in Weert, in Weert Magazine over hoe zij uitzendkrachten helpt met opleidingskansen. "Wij voeren regelmatig ambitiegesprekken met onze flexcollega's. Samen bekijken we wat de wensen en de mogelijkheden zijn. Scholing is een goed middel om de kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Het is een manier om aan een vaste baan te komen of een nieuwe uitzendbaan te krijgen."

Rob Dijks is flexcollega bij Actief Werkt!. Hij volgde een opleiding tot chauffeur. "Inmiddels is het alweer drieëneenhalf jaar geleden dat ik op zoek was naar een nieuwe baan. Via een bekende kwam ik terecht bij uitzendbureau Actief Werkt! (toen nog bekend onder de naam Tence). Tijdens het intakegesprek werd er onder andere gevraagd naar mijn ambitie en wat ik graag zou willen bereiken. Al snel kon ik aan het werk bij een van de opdrachtgevers van Actief. Het is niet alleen bij vragen gebleven. Er is ook echt geluisterd naar mijn wensen qua carrière. Na twee jaar gewerkt te hebben voor dezelfde opdrachtgever, kreeg ik een opleiding tot chauffeur aangeboden. Deze kans heb ik natuurlijk met beide handen aangegrepen. Actief Werkt! heeft alles netjes voor me geregeld in combinatie met de opdrachtgever. Ik ben erg blij dat ik deze kans heb gekregen. Inmiddels werk ik alweer een hele tijd als vrachtwagenchauffeur. Iedere dag ga ik met veel plezier naar mijn werk!"

 

Iets voor jou?

Actief Werkt! biedt veel verschillende opleidingen aan. De meest voorkomende zijn chauffeursopleidingen, VCA-diploma's, hef- en reachtruckcertificaten. Maar wil je liever een cursus Duits volgen, dan kan dat ook! Wij denken graag met je mee over hoe jij je ambities kunt waarmaken. 

Maak jij binnenkort je ambities waar via uitzendbureau Actief Werkt! in Weert?

Neem contact met ons op via 0495-542974.