Menu

Schilder opleidingen

Zie jij graag direct resultaat van jouw werk? Dan is het schildersvak echt iets voor jou! Actief Werkt! biedt meerdere opleidingen tot schilder aan, waarbij jij in no time de fijne kneepjes van het vak leert; van schuren en kitten tot houtrot repareren en schilderen. Geen dag is hetzelfde.Na het afronden van een opleiding tot schilder kan jij jouw schilderscarrière kleur geven op je eigen manier. Ben je schoolverlater, starter op de arbeidsmarkt of wil jij je laten omscholen? Wij bieden gemotiveerde vakkrachten de kans om een opleiding te volgen tot schilder. Met de juiste werkhouding en motivatie helpt Actief Werkt! je verder in jouw carrière tot schilder. Wij gaan graag met jou in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.  

✓ Actief Werkt! betaalt de opleidingskosten;
✓ Persoonlijke begeleiding tijdens het opleidingstraject;
✓ Eventuele reiskosten worden vergoed;
✓ 
Wij regelen werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen. 

Opleidingsaanbod

Hieronder tref je het opleidingsaanbod voor de schilder branche van Actief Werkt!:

Opleiding Schilder

Wil jij een opleiding tot schilder volgen? Als schilder zie je vaak snel resultaat en zorg jij ervoor dat een pand er weer fris en als nieuw uitziet. Geen ervaring? Geen probleem!

Meer informatie

Opleiding Onderhoudsschilder

Wil jij in de schildersbranche aan de slag, maar heb jij nog geen ervaring? Volg dan een opleiding tot schilder. In 6 maanden tijd word jij, onder leiding van een erkend leermeester, opgeleid tot schilder.

Meer informatie

Waarom onze opleidingen werken

Wij werken hard aan de uitbreiding van ons opleidingsaanbod! Naast bovenstaande opleidingen, zijn er zeker meer mogelijkheden om opleidingen en cursussen te volgen in de branches waarin wij werk bieden. Wil je weten welke opties er voor jou zijn? Neem dan contact met ons op via opleidingen@actiefwerkt.nl


Lees meer over ons

Terug naar het overzicht