Menu

Metaal opleidingen

Ben jij technisch onderlegd, werk je nauwkeurig en heb je een passie voor metaal? Ben jij starter op de arbeidsmarkt, schoolverlater of toe aan een nieuwe uitdaging? Actief Werkt! biedt diverse opleidingsprogramma’s aan in de metaal, geheel kosteloos én met baangarantie! Dit varieert van diverse laskwalificaties en BBL- opleidingen tot maatwerktrajecten en losse cursussen. Een wereld zonder metaal is niet meer voor te stellen. Van schepen, pijpleidingen en bruggen tot auto’s en simpele gebruiksvoorwerpen: je kunt het zo gek niet bedenken of er komt metaal aan te pas! Tijdens de opleiding ga jij direct aan de slag bij een bedrijf in de metaal. Op deze manier pas je jouw opgedane kennis direct toe in de praktijk. Met de juiste werkhouding en motivatie helpt Actief Werkt! je verder met jouw carrière in de metaal. Wij gaan graag met jou in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. 

✓ Actief Werkt! betaalt de opleidingskosten;
✓ Persoonlijke begeleiding tijdens het opleidingstraject;
✓ 
Wij regelen werkkleding, persoonlijke beschermingsmiddelen en gereedschap.

Opleidingsaanbod

Hieronder tref je het opleidingsaanbod voor de metaal branche van Actief Werkt!:

Opleiding Pijpfitter

Heb jij technisch inzicht en word jij enthousiast van het installeren en onderhouden van diverse soorten pijpen en pijpsystemen? Volg dan de opleiding tot pijpfitter, geheel kosteloos én met baangarantie!

Meer informatie

Opleiding Lasser

Lijkt het jou leuk om als lasser aan de slag te gaan? Actief Werkt! biedt jou de mogelijkheid een opleiding tot lasser te volgen.

Meer informatie

Waarom onze opleidingen werken

Wij werken hard aan de uitbreiding van ons opleidingsaanbod! Naast bovenstaande opleidingen, zijn er zeker meer mogelijkheden om opleidingen en cursussen te volgen in de branches waarin wij werk bieden. Wil je weten welke opties er voor jou zijn? Neem dan contact met ons op via opleidingen@actiefwerkt.nl


Lees meer over ons

Terug naar het overzicht