Menu

Installatie opleidingen

Wil jij graag in de installatie- of elektrotechniek aan de slag? Ben jij starter op de arbeidsmarkt, schoolverlater of toe aan een nieuwe uitdaging? Volg dan een opleiding tot installatiemonteur of elektromonteur. Werken in de installatie- en elektrotechniek is veelzijdig en afwisselend. Je houdt je voornamelijk bezig met ontwerpen, installeren, onderhouden en monteren van (elektrotechnische) installaties. Door steeds verdergaande technische vernieuwingen en focus op duurzaamheid wordt het werk steeds breder en interessanter. Met de juiste werkhouding helpt Actief Werkt! je verder met jouw carrière in de installatie- en elektrotechniek. Wij gaan graag met jou in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.  

✓ Actief Werkt! betaalt de opleidingskosten;
✓ Persoonlijke begeleiding tijdens het opleidingstraject;
✓ Eventuele reiskosten worden vergoed;
✓ Wij regelen werkkleding, persoonlijke beschermingsmiddelen en gereedschap.

Opleidingsaanbod 

Hieronder tref je het opleidingsaanbod voor de installatie branche van Actief Werkt!:

Opleiding Loodgieter

Heb jij technisch inzicht, ben je nauwkeurig en werk je graag zelfstandig? Dan is de opleiding tot loodgieter écht iets voor jou.

Meer informatie

Opleiding Elektromonteur

Word jij enthousiast van het installeren, repareren en onderhouden van elektrotechnische installaties? Dan is de functie elektromonteur jou op het lijf geschreven. Geen ervaring? Geen probleem!

Meer informatie

Waarom onze opleidingen werken

Wij werken hard aan de uitbreiding van ons opleidingsaanbod! Naast bovenstaande opleidingen, zijn er zeker meer mogelijkheden om opleidingen en cursussen te volgen in de branches waarin wij werk bieden. Wil je weten welke opties er voor jou zijn? Neem dan contact met ons op via opleidingen@actiefwerkt.nl


Lees meer over ons

Terug naar het overzicht