Menu

Infra opleidingen

Hou jij ervan om samen met een team te werken aan mooie projecten in de buitenlucht? Lijkt het jou leuk om aan de slag te gaan in de grond- weg en waterbouw? Volg dan nu een opleiding bij Actief Werkt! geheel kosteloos én met baangarantie. De opleidingstrajecten variëren van losse cursussen tot op maatgemaakte trajecten en volledige BBL- opleidingen. Hierbij kan je denken aan een opleiding tot stratenmaker, grondwerker, monteur gas- water-en warmtedistributie, monteur laagspanning of kraanmachinist. Met de juiste inzet en motivatie helpt Actief Werkt! je verder met jouw carrière in de infra. Wij gaan graag met jou in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.  

✓ Actief Werkt! betaalt de opleidingskosten  
✓ 
Persoonlijke begeleiding tijdens het opleidingstraject  
✓ 
Wij regelen werkkleding, persoonlijke beschermingsmiddelen en eventuele gereedschappen 

Opleidingsaanbod

Hieronder tref je het opleidingsaanbod voor de Infra branche van Actief Werkt!:

Opleiding Vakman Infra

Is werken in de buitenlucht helemaal jouw ding? Dan is deze opleiding zeker iets voor jou! In vier weken tijd leer jij de basistechnieken die komen kijken bij het werken in de infrasector.

Meer informatie

Waarom onze opleidingen werken

Wij werken hard aan de uitbreiding van ons opleidingsaanbod! Naast bovenstaande opleidingen, zijn er zeker meer mogelijkheden om opleidingen en cursussen te volgen in de branches waarin wij werk bieden. Wil je weten welke opties er voor jou zijn? Neem dan contact met ons op via opleidingen@actiefwerkt.nl


Lees meer over ons

Terug naar het overzicht