Menu

Facilitair opleidingen

Wil jij graag als schoonmaker aan de slag? Ben jij nieuw in de schoonmaakbranche, op zoek naar een nieuwe uitdaging of wil je graag doorgroeien als schoonmaker? Actief Werkt! biedt gemotiveerde mensen de mogelijkheid zich op te leiden tot ervaren schoonmaker. Je volgt kosteloos een opleiding en krijgt persoonlijke begeleiding bij het behalen van jouw diploma. De opleiding sluit perfect aan op het werkveld. Hierdoor zal jij een verrijking zijn voor de schoonmaakbranche! Wij gaan graag met jou in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.  

✓ Actief Werkt! betaalt de opleidingskosten  
✓ Persoonlijke begeleiding tijdens de opleiding  

Opleidingsaanbod

Hieronder tref je het faciliitair opleidingsaanbod van Actief Werkt!:

Opleiding Schoonmaker

Wil jij een opleiding volgen tot schoonmaker? Dan is dit je kans! Actief Werkt! biedt gemotiveerde flexcollega’s de mogelijkheid om door te groeien in de schoonmaakbranche. Nog geen ervaring? Geen probleem!

Meer informatie

Waarom onze opleidingen werken

Wij werken hard aan de uitbreiding van ons opleidingsaanbod! Naast bovenstaande opleidingen, zijn er zeker meer mogelijkheden om opleidingen en cursussen te volgen in de branches waarin wij werk bieden. Wil je weten welke opties er voor jou zijn? Neem dan contact met ons op!

Terug naar het overzicht