Menu

Algemene opleidingen

Wil jij graag aan het werk maar beschik jij nog niet over de juiste kennis of vaardigheden? Actief Werkt! heeft een uniek opleidingshuis ontwikkeld waar jij diverse opleidingen en cursussen kan volgen. Wil jij bijvoorbeeld een VCA- opleiding volgen? Of wil jij je Nederlandse taal verbeteren? Dan heeft Actief Werkt! de oplossing. Actief Werkt! biedt jou namelijk de mogelijkheid om diploma’s/certificaten te behalen die jou aantrekkelijker maken op de arbeidsmarkt. Op deze manier kom jij sneller in aanmerking voor een leuke baan! Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij gaan graag met jou in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.  

Actief Werkt! betaalt de opleidingskosten
Persoonlijke begeleidig tijdens het opleidingstraject

Opleidingsaanbod

Hieronder tref je het algemene opleidingsaanbod van Actief Werkt!:

Opleiding VCA

Wil jij graag aan de slag bij een opdrachtgever waar een VCA - certificaat verplicht is? Of is jouw VCA -certificaat verlopen? Behaal dan nu via Actief Werkt! jouw VCA – certificaat. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers.

Meer informatie

Opleiding Nederlandse taal

Wil jij graag aan de slag bij een opdrachtgever, maar is jouw Nederlandse taal nog niet op het vereiste niveau? Of wil je graag wat zekerder worden van de Nederlandse taal? Het opleidingshuis van Actief Werkt! biedt hier een uitkomst op.

Meer informatie

Wij werken hard aan de uitbreiding van ons opleidingsaanbod! Naast bovenstaande opleidingen, zijn er zeker meer mogelijkheden om opleidingen en cursussen te volgen in de branches waarin wij werk bieden. Wil je weten welke opties er voor jou zijn? Neem dan contact met ons op!

Terug naar het overzicht