Menu

BBL opleiding Straatmaker

Infra

28-03-2023
Heel Nederland

Ben je handig en werk je graag buiten? Vind je het leuk om steeds op een andere locatie aan de slag te gaan? Dan is onze BBL opleiding Straatmaker echt iets voor jou!

BBL opleiding Straatmaker (niveau 3, opleidingsduur +/- 3 jaar)

De BBL opleiding Straatmaker combineer je met een betaalde baan in de grond-, weg- en waterbouw. Je leert werken met machines zoals trilplaten en knikmopsen. Als Straatmaker ben je vooral in de buitenlucht aan het werk. Je legt nieuwe bestrating aan en werkt mee aan herbestrating, reparatie, service en onderhoud, sierbestrating, grond-, riolerings-werkzaamheden. Je stelt kabels en leidingen veilig. Het straatwerk wordt gelegd in allerlei patronen. Ook stel je banden en kolken en voer je reparaties uit. Na het straten wordt de verharding ingeveegd en afgetrild. Samen met een opperman vorm jij een koppel en samen maken jullie goed werk en mooie projecten.

Ben jij klaar voor de opleiding tot Straatmaker? Schrijf je dan direct in

Kosten

Je betaalt geen lesgeld voor het volgen van deze opleiding. Ook boeken, modulen en andere leermiddelen zijn voor rekening van Actief Techniek. 

Praktische zaken

Neem bij vragen contact op met een vestiging van Actief Techniek bij je in de buurt.

Aanmelden voor de BBL opleiding Straatmaker

Wil jij je graag aanmelden voor deze opleiding of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We komen graag met jou in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Schrijf je in

Waarom Actief!

  • Solliciteer binnen 2 minuten
  • Meer dan 70 locaties
  • Je eigen contactpersoon
  • Handige 'Mijn Actief' App
  • Direct aan de slag!